Thursday, Aug. 16, 2018

Bătuți măr o repriză [CFR Cluj - Chernomorets Odessa 0-3]

Written By:

|

Sunday, 29 January, 2012

|

Posted In:

|

16 Comments

Bătuți măr o repriză [CFR Cluj - Chernomorets Odessa 0-3]

Pentru că meciul Liverpool – Manchester United (2-1) ne-a răpit ”bucuria” de a vedea pe viu un CFR destul de… mort, nu ne rămâne decât să citim (într-o traducere ”Google” aproximativă în limba română) ce spun învingătorii despre partida amicală de ieri. Cititorii foarte curioși pot intra pe site-ul ucrainian și se pot delecta cu fotografiile din timpul partidei.

Videoclip (realizat prin editarea imaginilor video de pe site-ul formației ucrainiene) – golurile partidei și ratarea penalty-ului de către Ronny:

Share This Article

Related News

Dacă e vineri, batem la Mureş!
Cum am coborât neplanificat din deal la stână [CFR - Astra 1-1]
În deplasare, Şumudică a avut-o mereu mare. Până acum!

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(16) Readers Comments

 1. caneto
  Sunday, 29 January, 2012 at 14:39

  Noi banuim ca instanţa ce a fost Renan Garcia. Dar De Zerbi afişarea? Tocătură cu ceea ce poate să fi fost deteriorat în primul joc?

  • CJ-07-CFR
   Sunday, 29 January, 2012 at 18:43

   Ce zici, caneto, de formularea Google - ”Autobuze de turism - Jorge Costa”? :) Păi Google are dreptate, fără să vrea. Ceferiștii sunt mai mult turiști în Antalya.

   • caneto
    Sunday, 29 January, 2012 at 19:40

    :) Da, stie ceva google, mai ales ca in original cei doi antrenori apar ca meserie desenati identic: “TpeHep” Ia ghiceste ce am dat la tradus de a aparut chestia aia cu tocatura. Cred ca ai mai putine sanse s-o nimeresti decat sa-i iei locul lui Mourinho pe banca lui Real Madrid :D

    • CJ-07-CFR
     Sunday, 29 January, 2012 at 19:48

     Nu mă fierbe!...

     • caneto
      Monday, 30 January, 2012 at 13:28

      "Dar cu Minca ce-i, s-o fi accidentat in primul meci? :)

 2. motul_calator
  Sunday, 29 January, 2012 at 14:44

  Una peste alta jucam slab in aceasta perioada de acumulare. Nu parem a avea nici macar o idee la mijloc. Aici e buba care coace cam de prin septembrie anul trecut.Sa speram ca antrenorul va concepe o strategie diferita pentru retur, pentru ca in cazul in care ni se temrmina norocul nu vad cum am putea lupta cu sanse la titlu. De peste mari si tari numai bine!

 3. c24
  Sunday, 29 January, 2012 at 16:11

  Pierdere mare Renan. Decat sa fi plecat Renan mai bine venea Hizo. Dupa ce-am vazut in primele 2 jocuri avem si echipa, si jucatori. N-avem joc. Mai ca-mi vine sa spun avem Costa, n-avem antrenor. Daca ce se intampla acum e masura a ceea ce vor jucatori sa arate in aceasta etapa a pregatirilor, atunci zic simplu nu-i bai. Daca asta e tot ce poate arata antrenorul, atunci ii bai bai din belsug. Daca mai stam mult sa vedem ce bai ii, mai putem da un anunt la ziar, la rubrica pierderi: pierdut campionat in zona competentei. Pierdut, nepierdut, bine ca si campionatul acesta incepe sa se amortizeze prin vanzari.

 4. nea_silica
  Sunday, 29 January, 2012 at 16:54

  Un ochi rade, altul plange. Traducerea asta a la Google e chiar haioasa. Multumesc, era nevoie de informare, ca nu apare nimic despre acest meci. Alta e problema. Sunt un sentimental si gandesc ca plecarea unui jucator de valoarea lui Renan poate debusola o echipa. Asa o fi? Daca conducerea s-a gandit la interesele jucatorului, bravo lor. Dar daca s-au gandit doar la bani, atunci s-au inhamat din nou la destramarea echipei. Nu aducem pe nimeni (exceptand un Godemeche, a carui valoare nu poate fi prea mare), in schimb vindem pe bani buni unul din jucatorii nostri valorosi (despre deZerbi nu am ce sa comentez, bun fotbalist pe hartie, insa pe teren...). Nu stiu cat de bun antrenor o fi Costa, dar fara jucatori de valoare nici Mourinho nu poate "lega" echipa.

  • CJ-07-CFR
   Sunday, 29 January, 2012 at 18:40

   Nea Silică, eu zic că 0-3 nu-i numai de la antrenor! Nu plâng foarte tare nici după Renan, deși este unul dintre preferații mei. O să-mi lipsească șuturile lui, dar în finalul turului i-am găsit destule evoluții mult sub ce așteptam de la el. Plecarea lui Renan nu va debusola echipa, pentru că nu el era creierul CFR-ului, nu el era coordonatorul de joc. 1 milion pentru câteva luni nu se poate refuza. Iar dacă vin apoi și cele 3,2 milioane, e o lovitură mai mare decât cea dată cu Traore (raportat la valoarea jucătorului). Sunt de acord că ne mai trebuie ca aerul un mijlocaș talentat (nu știu dacă Godemeche e solutia ideală), altfel rămânem la ”mâna” formei lui Peralta și/sau De Zerbi.

 5. caneto
  Sunday, 29 January, 2012 at 17:14

  Da, pierdere mare Renan, dar nu putem acuza clubul daca l-a dat. Odata ca si banii trebuie produsi pentru club, iar daca apare o afacere buna ea nu trebuie scapata, apoi eu cred ca darami psihic un jucator daca ii refuzi o sansa ca asta. Ce bucurie poate fi pe capul lui sa ajunga atat de aproape de fotbalul mare, cu posibilitatea de a fi remarcat si luat de cluburile mari din Italia. @c24-nu stiu daca am inteles bine din comentariile de pe livetextul gsp, ai fost, esti in Antalya? Daca da, am vazut ca nu joaca, dar ii macar pe-acolo De Zerbi?

  • c24
   Sunday, 29 January, 2012 at 19:37

   De Zerbi e intreg, dar doar pe margine. Nici la antrenamente nu prea e implicat.

  • c24
   Sunday, 29 January, 2012 at 19:41

   Nu stiu daca nu prea vrea el, ori nu-l prea vor cei din conducere. Nu am fost in Antalia, primesc sms in timp real, cand si cand, de la fata locului. Cert cred ca sunt cativa jucatori carora le-a stat mintea la transferuri in ultimele zile. Au fost mai multe oferte, cinci chiar sase.

   • caneto
    Sunday, 29 January, 2012 at 19:48

    Multam de informatii, sa speram ca pana miercuri se vor limpezi apele. Cel putin asa am inteles, in 31 ianuarie se incheie perioada de transferari.

 6. albusibiu
  Sunday, 29 January, 2012 at 19:27

  Sa-l vedem o data pe Renan plecat, sa-i stim pe ai nostri cu bani in mana si sa vedem DACA VOR sa miste ceva la echipa. Parerea mea este ca avem de-a face cu o automultumire extrem de ingrijoratoare.... Cum s-a jucat in amicalele astea nu stiu daca batem Tg. Mures.

  • c24
   Sunday, 29 January, 2012 at 19:48

   Au fost unii cu mintile la transferuri nu la amicale. Dupa inchiderea perioadei, probabil se vor calma si cei care adulmeca cascaval mai de soi. SMS ce le-am primit de la fata locului vorbeu de oferte pentru 4 jucatori, 2 isi cauta singuri. Implicati Weldon, Renan, Sougou, Kapetanos. Oferta ultimului e istorie salar prea mic. Daca ar fi plecat foarte probabil s-ar fi intors Sasa. Asta-i tot ce mi-a ajuns la ureche.

 7. c24
  Sunday, 29 January, 2012 at 19:51

  Cei mai buni cu ukrainienii s-au aratat a fi Maftei, Godemeche, Roni

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>