Saturday, Sep. 22, 2018

Wish you were here

Written By:

|

Monday, 6 February, 2012

|

Posted In:

|

7 Comments

Wish you were here

De data aceasta, rubrica ”Amintiri din tribună” pune penița… tastaturii deoparte și trece în registrul vizual.
S-au scurs mai bine de 3 ani de la un meci disputat la Londra, în fascinanta lume a Champions League. Chiar dacă partida nu mai avea miză pentru campioana României, prezența CFR-ului pe Stamford Bridge a atras ca un magnet suporterii români.
Cu mulțumirile de rigoare autorului fotografiilor (dejeanul… londonez Inno Brezeanu), vă prezentăm un scurt montaj foto, asortat cu o coloană sonoră pe care sperăm s-o mai auzim pe viu, cât mai curând în viitor. Cine știe? Dacă vizionează imaginile, poate i se stârnește și lui Bastos interesul!… :)

Pentru galeria foto originală (care conține mai multe imagini, necuprinse în montajul nostru), vă invităm să accesați pagina de internet http://www.romani.co.uk (rubrica Foto).

Share This Article

Related News

Dacă e vineri, batem la Mureş!
Cum am coborât neplanificat din deal la stână [CFR - Astra 1-1]
În deplasare, Şumudică a avut-o mereu mare. Până acum!

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(7) Readers Comments

 1. jazz
  Tuesday, 7 February, 2012 at 08:41

  Frumos! Dar sper sa nu traim din amintiri...

 2. caneto
  Tuesday, 7 February, 2012 at 10:36

  Unii ne ma iau cu texte gen “club fara istorie”. Ia sa vedem suporterii cator echipe din liga lui mitica se pot lauda cu asemenea colaje. Oricine orice ar zice, prezenta oficiala a CFR-ului pe Stamford Bridge reprezinta un moment istoric. :)

 3. dan.f
  Tuesday, 7 February, 2012 at 16:10

  Din cate imi aduc eu aminte, meciul CFR-Chelsea din Gruia a avut cea mai frumoasa coregrafie in tribune... Se pare ca nici la Londra nu s-au lasat romanii mai prejos. CFR = Campioana Fotbalului Romanesc!!! :)

 4. Dede
  Tuesday, 7 February, 2012 at 16:24

  frumoase aminitiri, la fel de frumoase sunt si cele din deplasarea la bayern munchen, unde au fost 1500 suporteri plecati din Romania

  • gica10
   Tuesday, 7 February, 2012 at 22:04

   Daca tot amintesti de nr. suporterilor am fost la Aiud(prin 80 si)la un meci cu Metalul vreo 25 ....ce vremuri,dar si vreo 1000 la Gherla cand am promovat in b!

 5. gica10
  Tuesday, 7 February, 2012 at 22:06

  Ar fi momentul ca la jocurile din Ardeal (cel putin)sa ne facem un obicei de a merge cu echipa.....prima ocazie la Medias

  • CJ-07-CFR
   Tuesday, 7 February, 2012 at 22:22

   Corect! Am impresia că, de multe ori, meciurile din deplasare la care participi lasă amintiri mai puternice decât cele de pe teren propriu. Au un farmec aparte, mai ales dacă partida se încheie cu o victorie.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>