Sunday, Sep. 23, 2018

Oare la noi cum e?

Written By:

|

Wednesday, 14 March, 2012

|

Posted In:

|

5 Comments

Oare la noi cum e?

Mai sunt 2 ore până la meciurile din Champions League din seara aceasta, aşa că vă propunem un documentar britanic de excepţie, “QPR – The Four Years Plan”, o realizare aşa cum doar britanicii ştiu să facă, fotbalul privit fără perdea. Merită fiecare secundă din ora şi jumătate a sa. Se pot trage învăţăminte, se pot face analogii, se poate înţelege şi mai bine fenomenul fotbalistic.

Am încercat să-l mai difuzăm pe site şi acum 2 săptămâni dar atunci filmul a fost prea repede retras de pe youtube. Acum l-am găsit din nou! Nu ştim cât va rămâne activ aşa că vă recomandăm să-l vedeţi chiar acum. Cu riscul de a pierde 20-30 de minute din meci, vizionaţi-l! Vă va captiva!

La final, lăsaţi-vă imaginaţia să vorbească. ”Cum o fi în fotbalul românesc? La Steaua, Dinamo, Vaslui şi, mai ales, la CFR?!”

Share This Article

Related News

United! CFR! United! CFR! CFR! CFR!…
Na, na, na, na, na, na! Paulo Sérgio! Sérgio! Paulo Sérgio!
Pregătiri pentru Derbiul Clujului. Jucătorii au nevoie de susținerea suporterilor!!! Vă așteptăm la meci!

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(5) Readers Comments

 1. albusibiu
  Wednesday, 14 March, 2012 at 20:13

  Aseara, dupa meciul cu Bayern, i-am aratat inceputul documentarului unui prieten. Era ora prea tarzie ca sa mai stea, dar n-a plecat fara sa ia documentarul cu el pe un DVD (eu il am in versiunea downloadata). Cred ca toti cei care vad macar primele 5-10 minute din documentar se lipsesc de monitor pana la final. QPR aduce un pic ca sonoritate cu CFR dar, metehnele sper sa fie mai mult ale "latinilor" din sud. Macar la Londra exista aparenta de eleganta, la noi nici asta nu mai e necesara. De asta, nivelul ligii secunde din Anglia, vazut aici, este intangibil pentru noi.

 2. koppandiz
  Thursday, 15 March, 2012 at 19:57

  documentar excelent a zilelor noastre, acest fel de comportament existsa si in clubul nostru drag. Dar sunt unele aspecte din care putem invata: colaboratea cu suporterii, necesitatea de a cumpara cu bani grei jucatori de valoare, etc. Multumesc pt. acest link dar si pt. acest site!

 3. Calin Cocora
  Friday, 16 March, 2012 at 00:17

  O adevarata lectie, ma bucur ca si la CFR gasim macar cateva procente din ce-am vazut. Se intampla si la noi, la scara la care ne permitem, lucruri care seamana intrucatva. Inspirata postarea linkurilor aici, nu mi-ar fi dat prin cap sa le caut si nu stiu daca le gaseam asa ca: Multam Fain!

 4. b_o_g_d_a_n
  Tuesday, 27 March, 2012 at 18:08

  Salut. Multumesc pentru film. L-am devorat cu mare placere. Mi-a confirmat inca odata impresia mea ca patronii, presedintii si managerii din tarile cu fotbal dezvoltat nu sunt atat de profesionisti si aplecati catre fotbal pe cat ne imaginam noi.Elocvent e, in exemplul prezentat, ca indienii sunt mult mai cu capul pe umeri decat italienii. Diferenta dintre noi si occidentali o fac sursele de venit mult mai mari, excelenta organizare a competitiilor asigurata de Federatii si presa. Pentru ca nu vreau sa raman dator am un film la schimb,pe care am avut bucuria sa-l gasesc pe youtube dupa ce-l vazusem la televizor cu ceva ani in urma.Personal il consider cel mai bun documentar fotbalistic pe care l-am vazut vreodata. Va previn ca e in franceza, eu nereusind sa gasesc o varianta tradusa in engleza . Chiar daca e ceva mai vechi, va asigur ca merita si acesta sa-l vizionati. http://www.youtube.com/watch?v=lh-2EzHfWaQ (sau dati pe youtube la cautare:a la clairefontaine episode 1). Multumesc inca odata si daca mai aveti astfel de documentare m-as bucura foarte mult sa le postati sau sa dati un link.

  • CJ-07-CFR
   Tuesday, 27 March, 2012 at 18:17

   Oricând, cu plăcere! Eu apucasem să văd filmul pe BBC, nu m-am putut desprinde de televizor și am zis că merită să-l recomand și altora.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>