Wednesday, Jul. 18, 2018

La luptă! Cu toții la Piatra-Neamț!

Written By:

|

Thursday, 26 April, 2012

|

Posted In:

|

13 Comments

La luptă! Cu toții la Piatra-Neamț!

Mesaj de interes ceferist

Depinde numai de noi!

O victorie și implicit cele 3 puncte de la Piatra Neamț ar readuce entuziasmul în sânul echipei noastre și ar reda încrederea jucătorilor în cucerirea titlului și o nouă toamnă nebună. Haideți să-i susținem sâmbătă la Piatra Neamț în număr cât mai mare și să ne întoarcem cu o mult așteptată victorie.

Detaliile despre deplasarea organizată de KVSC: Înscrierile se fac exclusiv la adresa de e-mail deplasari@kvsc1907.ro printr-un e-mail care să conțină numele, prenumele, seria și numărul de buletin și un număr de telefon de contact. Plecarea spre Piatra Neamț va avea loc sâmbătă (28.04.2012) de la stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” la ora 9. Prețul unui bilet la meci este de 10 lei.

Share This Article

Related News

About Author

albusibiu

La început a fost cuvântul... Apoi a inceput gâlceava!

(13) Readers Comments

 1. nea_silica
  Thursday, 26 April, 2012 at 08:32

  Ce bine ca scapam de ultimul jucator de valoare din lot: pleaca si Sougou la vara. Nu-i nica, avem lot valoros, nici o problema...

  • Chefere
   Thursday, 26 April, 2012 at 13:29

   avem echipa, avem valoare...nici in basca nu ne doare.....

 2. Panou
  Thursday, 26 April, 2012 at 10:06

  Pronostic: bate CFR! Le doresc distractie placuta celor care fac deplasarea!

 3. Chefere
  Thursday, 26 April, 2012 at 13:28

  MESAJE DE SUSTINERE PENTRU CFR CLUJ: http://cheferetv.net/index.php/8-articole-cfr-cluj/3-mesaj-de-sustinere-catre-cfr-cluj Participa si tu la revenirea echipei, nu sta cu mainile in san! HAI CFR CLUJ!

 4. Mihai
  Thursday, 26 April, 2012 at 14:08

  Hai CFR, indeferent de rezultatul de la Piatra Neamt, lucrurile se vor aseza coeziunea grupului trebuie sa ramana.

 5. Nicu
  Thursday, 26 April, 2012 at 14:22

  Acest campionat trebuia castigat. Era cel mai usor de castigat tinand cont de forma slaba a concurentelor. Dar din pacate conducerea CFR-ului a fost de data asta cea mai slaba. S-a orientat cel mai rau. A luat jucatori fara valoare si antrenori de asemenea. Au dat un mare rateu!!! Din cauza dezorientarii conducerii trebuie fanii sa suporte rusinea esecului.

  • CJ-07-CFR
   Thursday, 26 April, 2012 at 16:25

   Stai liniștit, că de ar fi să ne orientăm după reacția dușmanilor ar trebui să ne rușinăm la victorii mai ceva decât la înfrângeri. Și oricât de slabi și terminați ne-ar socoti acum, te asigur că tot fac pe ei de frică să nu le luăm iar titlul.

 6. tgv cluj
  Thursday, 26 April, 2012 at 16:14

  Asa cu jucatorii astia ''lipsiti de valoare'', cumparati pe bani putini in vara trecuta, am cam dominat Liga 1 anul asta. Altii, cica mult mai valorosi decat noi, tot gafaie de etape bune sa ne ajunga in clasament si nu prea reusesc. Dar nici ni cred ca ne vor prinde in aceste 7 etape ramase de disputat, iar Dinamo in urmatoarele 2 etape va fi si ea sub noi. Fortza CFR !

 7. BenBrown
  Thursday, 26 April, 2012 at 17:09

  Linia o tragem la sfarsit. Echipa trebuie sustinuta.

 8. zeidas
  Thursday, 26 April, 2012 at 17:44

  Drum bun si mai ales multa bafta.

 9. gabig
  Thursday, 26 April, 2012 at 22:46

  Dragii mei.Iata ce as vrea sa va rog, ca simplu suporter, daca printr-o minune as avea sansa de a va vorbi. Jucati simplu.Nu va expuneti inutil, nu riscati, mai ales in primele minute ale jocului. Demarcati-va, iesiti la pasa ,veniti in ajutorul coechipierului vostru, ajutati-l, dublati-l. Nu-i reprosati daca greseste, incurajati-l.ECHIPA e cea mai importanta si e alcatuita din fiecare dintre voi.Doar impreuna veti reusi. Respectati-va adversarul.Nu faceti faulturi inutile, nu va expuneti degeaba. Nu va pierdeti capul.Fiti calmi si inteligenti.Echipa are nevoie de fiecare dintre voi, in fiecare clipa. Nici o intrare nu e decisiva. AVeti coechiperi pe care va puteti baza. Daca santeti condusi, impreuna puteti intoarce rezultatul. Ati mai facut asta.Ati ajuns aici pentru ca fiecare dintre voi este talentat si puternic. Dar acum aveti sansa sa descoperiti ca IMPREUNA SUNTETI IMBATABILI. Sunteti idolii nostri. Credeti-ne , aveti motive sa fiti mandri de asta. Va aparam si va sustinem neconditionat. Tremuram pentru voi. Transpiram pentru voi. Cantam pentru voi. Traim pentru voi.Puteti sa va bazati pe noi.Transferati presiunea asupra noastra. Lupta nu s-a terminat. Nu ati pierdut nimic, iar ceilalti nu au castigat nimic. Totul e posibil. Daca veti pierde, va vom ajuta sa va ridicati.Dava veti triumfa, vom plange de bucurie. Voi puteti scrie istoria clubului . Dati-ne sansa de a fi din nou alaturi de voi Campionii Fotbalului Romanesc.

  • tgv cluj
   Friday, 27 April, 2012 at 00:40

   Bravo Gabi, foarte frumos scris ! Mobilizatoare indemnuri la lupta, se vede ca ai si acum mentalitate de invingator.

 10. fox fire
  Friday, 27 April, 2012 at 01:31

  "I've missed more than 9000 shots in my career. I've lost almost 300 games. 26 times, I've been trusted to take the game winning shot and missed. I've failed over and over and over again in my life. And that is why I succeed."- Michael Jordan Totul e sa nu te lasi:)

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>