Monday, Jul. 16, 2018

Tudor și efectul de valiză

Written By:

|

Wednesday, 9 May, 2012

|

Posted In:

|

28 Comments

Tudor și efectul de valiză

Ne-a fost trimis Tudor, probabil și o modalitate a urmăritoarelor de a pune presiune, de a timora vișinii – toată lumea știa că fluierașul nu face parte dintre agreații CFR-ului =, dar e preferatul numărul unu al crescătorului de cucuruzi. Astfel că meciul a început cu dublu avantaj pentru U-iști lui Claudiu Niculescu, un antrenor care încearcă să-și învingă profesorul. Atuul nostru: valoarea superioară a lotului și știința lui Andone. Cu două surprize în primul 11, Rui Pedro și Godemeche, CFR alege siguranța la mijloc, locul lui Sare fiind luat de Gabi Mureșan.

Siguranța e vizibilă de la început. Dominăm tactic partida, U are determinare, dar nu are luciditate. Tudor se manifestă: galben la Galamaz pentru un procedeu din kickboxing, lovitură liberă și pentru U la un presupus joc periculos (o fi fost). Siguranța de pe faza defensivă se manifestă din plin, iar pe faza de atac surpriza Ruy Pedro pare eficientă, aparițiile acestuia în centru crează superioritate. Și cam atât. A venit un 11 m la care văd gestul de a lovi al lui Cristea dar nu văd finalitatea – distanța bat-o vina! – așa că nu pot să mă pronunț, a alunecat și a luftat, sau Gabi Mureșan a fost împiedicat neregulamentar să șuteze; personal optez pentru fault. Cu o secundă înainte de lovirea lui Mureșan a fost încă un fault, o ținere urmată de împingere la Cadu, măcar pentru una dintre infracțiuni se cuvenea 11 m. O păsărică a scăpat Galamaz la vorbăraia de după meci, citez: „Cum să dai 11 m la prima lovitură?”

Fluieră Tudor și arată punctul cu var. Din partea lui mi s-a părut prea mult, cum să dea 11 m pentru infracțiuni ce nu i-ar fi fost prea tare imputate? În mintea mea gândeam deja că dacă va bate vântul în careul nostru pot U-iști să se răstoarne tot într-o veselie că efortul le va fi răsplătit cu dărnicie. Și la cartonașul primit de Galamaz mă gândeam tot cu îngrijorare, oare la ce pătimiri ne va condamna Tudor. Gândeam așteptând să vină cineva la punctul cu var și-mi spuneam – Tudor știe bine, bine de tot cum să ne lucreze, știe cum să ne fluiere, începând de la manieră și terminând cu slăbiciunile jucătorilor.

Goooool!!!!!!!!!!!!!!!! Cadu!!!!!!!!!!!!!!!!!

Secvențe de peșteră urmează. Grobienii poartă pe piept sigla „U”. Scene cu neanderthalieni de parcă din toată, toată Universitatea ar fi rămas doar „Facultatea de lupte fără reguli”. Înainte de avea vreo idee despre cum va decide Tudor să sfârșească meciul, m-am decis să depun, ca simplu cetățean, o petiție la Universitate, pentru a începe demersurile prin care să se interzică clubului de fotbal, pentru care autoritățile au irosit bani publici, dreptul de a folosi această titulatură, respectiv Universitatea. E o pată pe instituția universitară ceea ce s-a întâmplat aseară.

Tudor și-a făcut numărul. Pomanagii, precum Porumboiu, deja stau precum niște ciori puțind a hoit să ciupească puncte, locuri în clasament. Tudor ne-a servit, ca să mai dea șansă admiratorilor săi personali, trebuia să facă ceva. A făcut și o greșeală imensă, una care arată oricărui om cu bună credință și elementară cunoaștere a regulamentului. L-a eliminat pe Cadu. Chiar și cartonașul galben era o sancțiune exagerată. Nu există o sancțiune pentru gestul lui Cadu în regulament, el nu a făcut gesturi obscene, el a arătat tribunei inima și emblema CFR. Dacă spectatorilor le place sau nu acest lucru nu e treaba lui Cadu și nici a lui Tudor. Dar de acolo, din teren, Tudor a simțit că doar așa poate încurca CFR-ul, oprind meciul și inventând găselnițe.

Orice încropeli va binevoi Tudor să așeze în raport, regulamentele sunt clare, dacă nu la București, atunci la TAS. Încerc să rezum prevederile regulamentare pentru astfel de situații: În cazul în care clubul organizator nu asigură securitatea oficialilor și jucătorilor echipei vizitatoare, integritatea corporală a acestora fiind periclitată, meciul va fi întrerupt și omologat cu scorul de 3-0 în favoarea formației oaspete.

Indiferent de ce vor sau nu vor comisiile ligii, există probe video suficiente, pentru ca la TAS scorul să fie 3-0 pentru noi; personal cred că scandalul nu va depăși granițele României. Aș fi preferat o victorie în teren, și după cum arăta jocul părea a fi una concludentă. U-iștilor cred că primele le-au încețoșat mintea, iar dovada certă e gestul lui Bornescu. Fața schimonosită de ciudă, nu de ură, de ciudă. Ciudă că o primă grasă se scurge printre degete. Nimic altceva decât o pierdere semnificativă, decât povara unui câștig însemnat care se scurge printre degete nu putea genera o asemenea față. Nimic nu putea genera ură, o ură care s-a văzut și în discursul lui Claudiu Niculescu (și lui i se scurgeau banii printre degete). Ca o mică precizare, antrenorului U-ist trebuie să-i spun un lucru: Cadu nu a fost chiar nimeni în țara lui, are ceva jocuri și selecții la naționala de tineret a Portugaliei. Așa cum noi spectatorii, așa cum Tudor a simțit, a realizat și el superioritatea CFR-ului, a simțit visceral probabil neputința coechipierilor de-a face față unei echipe lucide, organizate, pragmatice, stăpâne pe sine și pe mijloacele sale. Felicitări Ando, felicitări celor 11 pentru cele 30 de minute de fotbal convingător, mulțumim că ne dați convingerea  că se merge pe un drum bun.

Un ultim amănunt. Tocmai am încheiat o convorbire cu un amic U-ist. Acesta a ținut să-mi spună că Walter a decis să plece la Petrolul înaintea meciului cu Dinamo. Ce să însemne asta?

Share This Article

Related News

Dacă e vineri, batem la Mureş!
S-a rezolvat, nu se poate…
Cum am coborât neplanificat din deal la stână [CFR - Astra 1-1]

About Author

admin

(28) Readers Comments

 1. Dantesc
  Wednesday, 9 May, 2012 at 02:39

  Mizerie...acum ma adun si incerc sa imi ordonez gandurile si imi e rusine,o rusine imensa gandindu-ma ca suntem la mana "regulametelor" la mana acestei tari care ne-a demonstrat de nenumarate ori ca aici mori cu dreptatea in mana...trist ,mizerabil..Dinu te felicit ca ai avut curajul sa pleci proababil asta e calea...din pacate...In ce secol suntem ca eu nu mai inteleg nimic...si imi e rusine ,scarba,lehamite ...sunt trist ,dar asta e....

  • Calin Cocora
   Wednesday, 9 May, 2012 at 02:46

   Plecarea nu-i soluție. Lupta e soluția. Suntem la mâna regulamentelor pentru ca avem o justitie care a gasit de cuviinta sa declare nevinovati inculpații din dosarul valiza, acolo a fost sau n-a fost coruptie era treaba lor sa lamureasca, dar fals și uz de fals a fost, pentru aceste infracțiuni cei responsabili trebuiau sa plateasca. Era suficientă o amendă penala de un leu. Aceasta tara are un noroc, poate intr-un final apela la o justitie europeana, asta este norocul și salvarea noastra, nu numai legat de acest meci.

 2. ri
  Wednesday, 9 May, 2012 at 03:54

  Coincidenta...sau nu... 1. patron de club ameninta cu <> un oficial al unui club 2. poza de ieri - din stiti voi din ce fituica de sport -cu oficial din staful echipei vizitatoare este agresat (lovit) de oficial al echipei gazde... off !

 3. G
  Wednesday, 9 May, 2012 at 04:42

  ma intreb cine mai e si niculescu asta sa isi permita asemenea comentarii despre Cadu..???? Cadu este nimeni altceva decat un jucator de fotbal profesionist care a demonstrat asta ani la rand... personal eu cred ca este un exemplu pentru orice jucator roman de fotbal....daca numai un sfert din jucatorii romani de fotbal ar avea profesionalismul lui Cadu atunci fotbalul romanesc ar fi departe...

  • raul
   Wednesday, 9 May, 2012 at 08:15

   Nu vreau sa fiu gigi contra, dar eu prefer sa vad barna din ochiul meu: personal, eu cred ca Niculescu, in toata cariera lui de fotbalist, a fost un exemplu mai bun de profesionalism. Nu de alta, dar trebuie sa recunoastem ca de multe ori Cadu intinde coarda putin cam mult cu provocarea adversarului. Si asta nu prea e fair play. Ca scapa nepedepsit, sau cum spunea caneto mai jos, ca si in tur a facut la fel, nu face decat sa confirme ca este un jucator care provoaca in mod constant.

   • de-a dura lex
    Wednesday, 9 May, 2012 at 09:00

    Raul, te înșeli: ceea ce a făcut Cadú nu este provocare (ori incitare sau alte asemenea lucruri). Afirmarea iubirii față de clubul tău, fără nicio referire la alte cluburi, nu este provocare. Dacă cineva este deranjat de exprimarea non-agresivă a atașamentului față de club, problema este la nivelul acestui cineva.

    • ukeokecsuku
     Thursday, 10 May, 2012 at 15:22

     Amu' sa fim seriosi , daca unu' se bucura in fata altuia care se supara , ce mama dracu' e ? Ideea de transmis e ca a facuto in limita regulamentului(adica , cel mult galben)

   • Cata
    Wednesday, 9 May, 2012 at 10:10

    Raul, nici eu nu sunt de acord cu provocarile astea, dar trebuie sa tii si tu cont de faptul ca se intampla destul de des ca jucatori care dau gol sa faca astfel de gesturi. Adu-ti aminte de faimoasa "mitraliera" a lui Florin Bratu intr-un meci cu Steaua. A dat gol, a fugit la galeria stelista si a facut gestul mitralierei. A luat cumva rosu? NU. Si, recent, gestul chiar nesimtit al lui Cristiano Ronaldo cand a dat golul 2 Barcelonei. A luat Ronaldo cartonas rosu? Nu. Deci lucrurile astea se intampla, si U-istii nu pot folosi gestul lui Cadu ca sa scuze ce a urmat.

    • raul
     Wednesday, 9 May, 2012 at 12:53

     cum am zis, eu mai bine imi critic echipa intre prieteni si s-o apar intre dusmani. cadu provoaca. ca ma amuza pe mine si ca am o oarecare mandrie cand le-o intoarce "papagalilor", e total altceva. mi se rupe de ronaldo sau bratu sau van bommel catre real acu vreo cativa ani, au facut acelasi lucru. personal penalty-ul mi s-a parut (prea) usor acordat. ca l-o fi atins, albusibiu pusese inceva articol un comentariu "chiar si aici, dar tot l-a atins". mie imi place sportul mai barbatesc si aveam sperante, mai ales de la gabi muresan, ca nu pica dupa un luft si sa ceara fault de la o atingere. sincer mi se pare IMPOSIBIL sa fie incomodat cineva de la atat. cat despre hent, eu nici macar nu insist, mi-e jena mie sa sustin o teorie de genul asta. urmaream meciul cu un prieten uist aseara si la primele reluari n-am vazut nici eu nimic, chit ca sustineam ca ceva tot a fost. unde vreau sa ajung: intr-adevar frustratii ceilalti ataca cfr-ul din toate directiile, dar parca si noi le cam dam motive. iar aseara, dintre capitani, szukala a fost mai capitan decat cadu. a mers tinta la animalul lui si l-a luat la pumni, nici n-a stat la discutii cu cfristii

     • Calin Cocora
      Wednesday, 9 May, 2012 at 13:26

      Cotact exista, regulamentar tudor e acoperit. Tot atat de acoperit cum a fost si in meciul nostru cu Dinamo din tur. Manifestarea lui Cadu? Oare nu vine dupa scandarile galeriei U-iste impotriva sa? Daca intrebi care scandari am sa-ti raspund: cele cu mure, au fost multe mure pentru Cadu si multe pentru CFR. Sa trecem peste atidudinea lui Cadu(chiar a avut atitudine de capitan, interesul echipei era victoria, Cadu a facut tot ce i-a permis regulamentul, pentru a-si atinge scopul, e de admirat ca nu a ripostat, ca si-a stapanit nervii la maxim). In ce lume traim, Raul? Condamni provocarea și ti se pare fireasca agresiunea fizică? Sa nu te miri atunci daca un cersetor iti da in cap pe strada pentru ca scoti portofelul, pe el il provoci aratandu-i ca ai bani. Dar sa lasam analogiile, Cadu este condamnabil dar staful lui U nu? walter, felix, nu? Nu declaratiile lor au inflamat? Si macar daca ar avea macar minima pasiune pentru echipă, dar nu au, ei se folosesc doar de echipă pentru a face un banut, vand meciuri, vand onoare, vand orice. Ma mir cum de un fan CFR ajunge repede la concluzia Cadu vinovat. Mestere daca nu incalc legi si regulamente sunt liber sa fac ce ma taie capul. In nici un caz altcineva decat cel indreptatit sa aplice nu e indriduit sa-mi aplice corectii? Si inca ceva mestere oare Sougou cu ce a incitat suporterii? El a fost cel ce era cat pe ce sa suporte corecțiile animalului.

     • raul
      Wednesday, 9 May, 2012 at 15:01

      o sa-mi comentez tot mie, altfel riscam sa ne trezim in comentarii lungi si foarte inguste. in ce lume traiesc? eu l-as fi apreciat pe cadu mai mult daca venea la galeria visinie sa se bucure, nu sa se bata cu pumnul in piept in fata celorlalti. nu de alta, da macar sa am iluzia ca omul joaca sa ma bucure pe mine, nu sa-l enerveze pe celalalt. observa ca n-am zis nimic de universitatea, tocmai in ideea ca nu ma intereseaza ei si prefer sa discut jucatorii cfr-ului. de acord, galeria lui albilor l-au injurat, nu numai pe el, ci si pe ceilalti jucatori, iar conducerea lor a provocat. pe de alta parte, tu mi-ai dat o comparatie cu cersetorul, iar altcineva imi zicea de mitraliera lui bratu. pai bratu statea pe teren, ronaldo la fel... hai sa-ti dau eu o comparatie: nu te dai la urs cu mana goala. cadu s-a dus pana in fata galeriei, pana zburau scaune in jurul lui. ce rezolva daca se trezea c-un scaun d'ala in cap? era evacuata galeria, se intrerupea sau POATE castiga cfr-ul cu 3-0 la masa verde si echipa avea capitanul accidentat.

     • raul
      Wednesday, 9 May, 2012 at 15:09

      cat despre capitani... da-mi voie... cadu nu se poarta ca un capitan. casillas sau puyol sunt capitani. raul, hierro sau maldini au fost capitani. de la noi, PROBABIL numai chivu si radoi s-au comportat ca niste capitani in istoria recenta. adica prefer niste oameni care-si tin echipa pe teren si departe de scandal si nu o induma inspre scandal, sau care dezamorseaza, nu alimenteaza o situatie tensionata. si preferabil, care e respectat si de adversari... l-as fi vrut pe tony sa fie inca la echipa si sa fie el capitan.

     • de-a dura lex
      Wednesday, 9 May, 2012 at 18:21

      Raul, Cadú n-a fost atacat de galeria lui U, ci de Bornescu, deci n-are niciun sens să invoci faptul c-ar fi provocat galeria.

     • raul
      Wednesday, 9 May, 2012 at 19:00

      stai ca nu inteleg: am zis eu ca a fost atacat de galeria universitatii? am zis ca nu trebuia sa mearga acolo, atat, intr-o zona unde zburau scaune. si uite, au zburat... obiecte, acu nu am cum sa stiu sigur ca sunt scaune sau nu, spre el: http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/9608318/1/universitatea.jpg

     • Calin Cocora
      Wednesday, 9 May, 2012 at 19:17

      Raul, un meci de fotbal se joacă cu toate mijloacele, simulari, provocari, faulturi, etc. Importanta este victoria, jucătorii s-au straduit să și-o apropie prin toate mijloacele. Cadu si-a facut datoria si era dreptul lui sa le arate celor care-l injurau, ca injura valoarea. De admirat Cadu ca si-a asumat riscul propriei integrități în folosul echipei. Cat despre comparatia Cadu-Radoi cred ca incepi sa inoti in penibil. Cadu nu a fost niciodata atat de dur si nici atat de provocator precum Radoi, nici in declaratii nici in joc. Numeste-mi un jucator care a stat departe de teren din cauza lui Cadu, la Radoi sunt destui, vezi ca nu poti? Nu incerca sa-i gasesti vina imaginara lui Cadu, a fost impecabil. Un fan ceferist nu poate decat sa-i admire devotamentul, sa-l aplaude pentru faptul ca nu a ripostat. Cati jucatori ar fi rezistat psihic la atacul lui Bornescu fara sa riposteze? Cadu a reusit sa-si pastreze cumpatul si-n teren, si pe culoarul spre vestiar. Calmul sau a fost si exemplu pentru coechipieri care in afara unei atitudini defensive nu au manifestat nici un pic de agresivitate, fapt care ne va aduce cele trei puncte.

     • raul
      Wednesday, 9 May, 2012 at 22:38

      pai tu ma intrebi intr-un comentariu daca pot sa-ti aduc un argument si-n acelasi comentariu imi scoti ochii ca nu ti l-am adus? tin sa-ti amintesc ca anul trecut dupa un sut aplicat in piept fix lui niculescu (sa vezi cat de curva-i ironia cateodata), gazeta sporturilor a dedicat un articol intreg numai duritatilor lui cadu? si enumera numai 10 "duritati" in 3 sezoane. eu zic ca aceasta comparatie cu radoi, totusi il maguleste pe cadu. ca jucator, tot respectul. ca om... imi pare rau ca el reprezinta cfr-ul, fara suparare linkul: aici.

   • raul
    Wednesday, 9 May, 2012 at 22:54

    si totusi, parca si andone e de parere cu mine "Cadu a provocat, a făcut că are inimă, fără gesturi obscene. Trebuia să se ducă la galeria noastră, a gresit, nu avea ce căuta acolo."

 4. ulise3223
  Wednesday, 9 May, 2012 at 07:15

  La Ploiesti, Galamaz a fost lovit de un spectator si Steaua a castigat la masa verde cu 3-0. Acum Cadu a fost lovit de un oficial al gazdelor si de unul din oamenii de ordine, fapt infinit mai grav, prin urmare decizia nu poate fi alta decat 3-0 pt CFR. Petrolul a raspuns pt actiunea unui singur suporter, acum U trebuie sa raspunda pt un oficial si un steward.. balanta inclina clar, evident, in acest caz. Pacat ca Tudor nu a fost mai clar in decizii, caci toata specula inutila de scenarii puteau fi evitate.

 5. caneto
  Wednesday, 9 May, 2012 at 07:33

  Exact la fel s-a manifestat Cadu si dupa golul inscris in meciul tur, atunci n-a sarit nimeni de cur in sus pentru ca nu s-o nimerit la meci nici un dobitoc ca Bornescu, nici un bou ca Tudor. Nu o sa fie bine nicicum, ca batem sau pierdem cu 3 la 0, ca se rejoaca meciul, tot la tiganisme interminabile va ajunge soarta titlului. Tudor este cel mai vinovat de cele intamplate, dar, din pacate, raportul lui de arbitraj va fi decisiv pentru decizia celor ce vor judeca cazul.

 6. ulise3223
  Wednesday, 9 May, 2012 at 08:03

  Raportul lui Tudor ne este favorabil. Nu a acordat alte cartonase rosii, iar meciul a fost oprit pentru ca nu mai era asigurata integritatea jucatorilor CFR (unul din ei, Cadu, fiind agresat in tunel de un oficial al gazdelor si de un om de ordine). Caz clar, decizia una singura.

  • caneto
   Wednesday, 9 May, 2012 at 08:28

   "Am decis să opresc meciul din cauza celor două bătăi generale dintre cele două echipe, pe teren şi pe tunel. Meciul nu mai putea continua în siguranţă. Dacă aş fi continuat partida, orice decizie aş fi luat în timpul meciului ar fi fost contestată şi tot ar fi ieşit scandal". Deci nu-i vorba de siguranta ceferistilor, si chiar daca ar fi, de la comisiile noastre te poti astepta la orice.

 7. vass bela
  Wednesday, 9 May, 2012 at 09:58

  Si eu sunt convins, ca daca se continua meciul, tudor favoriza clar pe U, de fapt nu ne-a dat doua lovituri libere clare, respectiv a dat aiurea un joc periculos impotriva noastra . Referitor la cadu, gestul lui in conditiile date a fost unul golanesc, cum bine a recunoscut si Ando . Dar la el asemenea iesiri idioate sunt o regula si nu o exceptie . Urmeaza intreruperea meciului si aici e aici ! Tare ma tem, ca se va da 0-3 la ambele echipe in urma raportului de arbitraj, in care sigur a consemnat ca motiv incaierarea generala . Interventiile lui Boc si dragomir indica finut acest deznodamint. Ce-i de facut ? Pai pe plan intern Ucu sa-i dea de urgenta un telefon lui dragomir, ca doar e ministru de interne ! Iar daca nu tine, adica mafia din fotbal invinge si acum, ca si la tribunal, ne ramine doar speranta TASS . Si evident obligatia conducerii de a face multa galagie constructiva, cu demascarea abuzurilor ligii, ultimul caz fiind cu Chipciu, eliminare directe si numai o etapa de suspendare, fata de ... Si nu in ultimul rind, voi citiva care scrieti f. bine, sa va adresati forurilor europene , dar si la FIFA, orice efort merita pt cistigarea acestui razboi care se cheama CFR impotriva tuturor !

  • caneto
   Wednesday, 9 May, 2012 at 10:03

   Si Piccolo in meciul cu Rapid tot rosu direct a luat, tot o etapa de suspendare a primit :)

  • Calin Cocora
   Wednesday, 9 May, 2012 at 10:13

   Cadu nu a facut nimic neregulamentar, cartonas galben putea primi pentru că a parasit suprafata de joc fara acordul arbitrului, dar atat. Faptul ca spectatorii lui U s-au simtit lezati e vina lor nu a lui Cadu. Inainte ca fundasul nostru sa-i provoace, fanii lui U au provocat prin scandarea „m... CFR”, asta fiind ceea ce îți puteau permite din punct de vedere intelectual. Repet ce am mai spus, la TAS decizia ne va fi favorabila, probele video concura in favoarea noastra, nu exista nici o secventa in care un jucator al nostru sa loveasca. Verdictul acestui meci este clar 3-0 la masa verde. Nu ne convine, nu ne avantajează din punct de vedere al imaginii.

 8. tgv cluj
  Wednesday, 9 May, 2012 at 17:39

  Eu personal il felicit pe Cadu pentru gestul sau, caci datorita abilitatii sale si a prostiei gazdelor, a reusit in doar 27 de minute, sa ne castige de unul singur meciul asta atat de important. Prin gestul sau facut intr-un moment de cumpana al acestui campionat, mie chiar mi-a dovedit, draga Raul, ca merita sa fie capitanul nostru. Tu Raul spui, ca in istoria recenta numai Chivu si ... Radoi ?! s-au comportat ca niste adevarati capitani, tinandu-si echipele departe de scandaluri. Pai, tu ai uitat de nenumaratele intrari de K1 ale stelistului si mai ales de episodul Bistrita, cu acel geam spart cu pumnul de acest favorit al tau ?! BRAVO CADU, BRAVO CFR CLUJ-NAPOCA, CAMPIOANA ROMANIEI, EDITIA 2012 !!!

  • raul
   Wednesday, 9 May, 2012 at 23:02

   lasa asta cu radoi si geamul, e un argument subtire rau... radoi a dat cu pumnul intr-un geam, cadu a dat cu piciorul intr-o usa: http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/cadu-amendat-cu-6-000-de-lei-pentru-ca-a-lovit-cu-picioarele-o-usa-vezi-sanctiunile-dupa-derby-ul-clujului-8160690 despre comparatiile ca duritati, am scris intr-un comentariu mai sus pe bune, dar aveam impresia ca fanii de aici sunt mai documentati...

 9. gica10
  Wednesday, 9 May, 2012 at 20:58

  Oriunde in lumea asta evenimentele de aseara insemnau un 3-0 la masa verde pentru deficiente de organizare!Dar cum traim in Romania eu raman foarte sceptic......felicitari celor din peluza ,prestatie de calitate.O adevarata galerie.In conditii normale de civilizatie eram de 2 ori mai multi.....dar instinctul de conservare isi intra in rol.Si nici nu poti sa le reprosezi ceva celor ce au temere vizavi de integritatea lor fizica.Aseara prin evenimentele produse s-a vazut unde duce violenta verbala a conducatorilor iresponsabili de etnie neagra din sudul carpatilor.Intoarceti-va acasa JEGuRILOR.

 10. tgv cluj
  Thursday, 10 May, 2012 at 11:13

  Raul, deja incepi sa ma enervezi cu Radoi asta. De Chivu n-am zis nimic daca ai remarcat cumva, desi nu cred, pentru ca interistul, capitan candva al nationalei noastre chiar e un gentleman, atat in timpul jocurilor, cat si la vestiare, unde nu am auzit pana acum sa sparga nici usi si nici geamuri. Pentru mine insa, Radoi cel pe care tot incerci sa ni-l dai drept model, nu e un capitan de echipa finut, de tipul lui Cristi Chivu, ci e chiar de genul lui ... Cadu, pe care tu il critici atata. In teren, Radoi al tau, e la fel de dur precum Cadu al nostru, iar asta nu e neaparat un defect pentru un fotbalist cu rol defensiv in echipa, din contra, poate fi o mare calitate, daca acel jucator are stapanire de sine si intuitia de a sti pana unde sa duca un fault, altfel spus, daca stie cat de dur sa intre la o minge pentru a nu fi eliminat din joc. In afara terenului, se prea poate ca Mirel sa fie mai nebun si mai prost decat Cadu, devreme ce portughezul, asa dupa cum singur ai remarcat, se limiteaza sa sparga usile cu piciorul, deci fara a risca o accidentare, iar Radoi, in prostia lui sparge geamurile ... cu mana goala, accidentandu-se de destept ce e, spre marea mandrie a idolilor lui. :)

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>