Thursday, Jul. 19, 2018

Pâlpâiri de flacără olimpică

Written By:

|

Monday, 9 July, 2012

|

Posted In:

|

4 Comments

Pâlpâiri de flacără olimpică

Știu că pentru mulți dintre voi CFR reprezintă deja o obsesie. Dacă CFR nu e, nimic nu e… Până și Campionatul European Ucraina & Polonia a fost fad fără CFR. Un meci amical al CFR-ului cu o echipă anonimă, de care n-a auzit nici antrenorul ei, vi se pare mai important (crucial chiar) decât Olimpiada. Totuși, îndrăznesc să vă ofer câteva fotografii proaspete, obținute cu mare dificultate din mijlocul unui ocean de curioși (asiaticii au niște coate enervante și se bagă în față ca Salvarea!), cu ocazia trecerii flacărei olimpice prin Oxford.

Share This Article

Related News

CFR 1907 CLUJ – Steaua Bucuresti 0-0
CFR 1907 CLUJ – Pandurii Targu Jiu 2-3
CFR 1907 CLUJ – Dinamo Bucuresti 0-1

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(4) Readers Comments

 1. romanescu
  Tuesday, 10 July, 2012 at 07:53

  Multumesc pentru "realismul " acestui foto-reportaj !! Sigur ,trebuie sa mai privim si altceva , altfel ne ......"CFRim de tot " ... Glumesc!

 2. caneto
  Tuesday, 10 July, 2012 at 09:12

  Fain! Cine a avut onoarea sa duca torta olimpica prin Oxford? P.S. Chiar asa, de ce nu si-a facut CFR lot olimpic? Cum arata o vitrina cu trofee fara titlul olimpic? :)

  • CJ-07-CFR
   Tuesday, 10 July, 2012 at 13:45

   Au fost mai mulți sportivi, personalități locale (cu realizări deosebite în acțiuni de binefacere, educație etc.) sau persoane desemnate de sponsori (Coca Cola - acuzată că a ”parașutat” americani necunoscuți care să care torța în Oxfordshire; Samsung etc.). În imagini e Naomi Folkard (tir cu arcul) - link

 3. CJ-07-CFR
  Tuesday, 10 July, 2012 at 13:49

  Am nimerit lângă 10 studenți clujeni aflați la Oxford la școala de vară. Așa că să nu vă mirați dacă unii dintre voi vor vedea două fețe cunoscute în fotografia numărul 4.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>