Thursday, Jul. 19, 2018

Nimic despre 29 august

Written By:

|

Monday, 27 August, 2012

|

Posted In:

|

37 Comments

Nimic despre 29 august

BERBEC (21 Mar – 19 Apr) – SARE

Veți fi în centrul atenției și veți reuși să produceți o impresie bună celor din jur în data de 30 august [Probabil, a doua zi după un meci excelent, poza lui Bakary - autorul unui gol, a unei pase de gol și a 23 deposedări reușite - va apărea pe toate saiturile de sport centrale, imediat după articolul ”Sfaturi pentru masturbare reciprocă”]. Ziua de 31 august vă va bucura cu venituri financiare neașteptate [Plătește Paszkany bonusurile de calificare atât de repede?].

TAUR (20 Apr – 20 Mai) După plecarea lui BETO, nu mai avem tauri!

 

GEMENI (21 Mai – 21 Iun) – PANIN, SEPSI, KAPETANOS, NUNO DIOGO

Nu vă irosiți energia în data de 27 august, pentru că se poate produce un accident [Dacă nu reușiți să vă neirosiți energia, măcar protejați-vă împotriva sarcinilor nedorite, accidentale]. Fiți fermi și prudenți în ziua următoare, 28 august [Primii 3, mare grijă la antrenament, să nu vă scoată și pe voi Nuno Diogo de pe lista UEFA!].

RAC (22 Iun – 22 Iul) – GODEMECHE, RUI PEDRO, RADA

Problemele casnice vă pot enerva în data de 28 august [Habar n-am care dintre cei 3 sunt însurați cu ”probleme casnice”, dar ar face bine să le expedieze vreo 2 zile la maman, mãe sau mama lor]. 30 august este un moment bun pentru comunicare, întâlniri, negocieri, discuții și telefoane [Negocieri pentru transferuri la echipe puternice din Vest, gen Kuban, Anzhi etc.?].

LEU (23 Iul – 22 Aug) – MINCĂ, HORA

Nu vă faceți planuri importante pentru 28 august [Normal, pentru cei doi, 29 auguste e zi normală de lucru]. În data de 30 august, este cazul să descoperiți noi surse de venit [Iui! Mă abțin de la comentarii. Perioada de transferări încă-i deschisă].

FECIOARĂ (23 Aug – 22 Sep) – CAMORA, VASS (accidentat), PICCOLO

Criza financiară se va face resimțită în data de 28 august [Camora și Vass, iar v-a prostit Piccolo că și voi sunteți italieni și trebuie să-i plătiți taxă de protecție în pizza?]. În data de 30 august, nativii din zodia Fecioară îi vor molipsi pe cei din jur cu energia și optimismul lor [Probabil vor fi primii care se vor trezi din beție și-i vor trezi și pe ceilalți, după calificare].

BALANȚĂ (23 Sep – 22 Oct) – NICOARĂ, DIOGO VALENTE

În data de 28 august, nativii din zodia Balanță s-ar putea să fie mai puțin reținuți în afirmații și o astfel de atitudine cu siguranță nu va rămâne nepedepsită [Sfat: nu vă plângeți în mass-media că n-o să fiți titulari! Oricum Ando câștigă aproape întotdeauna cu rezervele]. Lipsa de energie se va resimți în data de 30 august [Normal și logic: energia epuizată toată în repriza a doua din 29 august].

SCORPION (23 Oct – 21 Noi) – PASZKANY

Starea de sănătate se poate înrăutăți în data de 28 august [Voodoo dă Bucale?!]. În data de 31 august, vă veți recăpăta energia și optimismul, veți simți că trăiți din plin și veți reuși să produceți o impresie bună celor din jur [Apoi, dacă-i vor trebui lui Arpi – cel care ne-a obișnuit cu calmul lui Fantomas – 2 zile să-și revină, înseamnă că istoria calificării de miercuri se va scrie cu mare trudă!].

SĂGETĂTOR (22 Noi – 21 Dec) – CADU, SOUGOU, FELGUEIRAS

În data de 28 august, veți fi iarăși foarte activi, veți simți că puteți îndeplini orice sarcină, vă veți face munca cu plăcere și îi veți ajuta pe cei din jur în caz de nevoie. Vă veți simți învingători [Epic!]. În ultimele zile ale verii, 30 și 31 august, succesul vă este garantat în toate domeniile. Veți căpăta tot mai multă autoritate. Veți fi la înălțime în plan profesional [Haleluia! Dacă la cei mai importanți jucători ai CFR-ului scrie așa ceva, nu văd ce rost are să-și mai pună Baselul curul în avion!].

CAPRICORN (22 Dec – 19 Ian) – BASTOS, IVO PINTO, MAFTEI, CELESTINO

În data de 28 august, n-are rost să vă adresați instituțiilor de stat, nu veți reuși să rezolvați nimic [?!? De ce ar fi diferită ziua asta de alte zile ale anului?!?]. Veți întâmpina dificultăți în deplasări și călătorii lungi. Feriți-vă de piedici din partea partenerilor de la mare distanță. Fiți cu ochii în patru! [Hmmm… Aici m-au cam băgat în ceață. Nu descifrez mare lucru… Oare să aibă chinezii clauză că-l pot recupera pe Bastos dacă face 5 meciuri bune consecutive? Îl recheamă de urgență Porto pe Ivo Pinto?]. 30 august este o zi excelentă pentru deplasări și călătorii. În data de 31 august, vă așteaptă conversații plăcute cu prietenii și colegii [Ha, ha, ha! Pentru cei care știu ce e afișat în vestiar, pe peretele dintre dulapul lui Bastos și Cadu, e limpede despre ce vor fi conversațiile… :) ]

VĂRSĂTOR (20 Ian – 18 Feb) – IULIU MUREȘAN, GABI MUREȘAN, DEAC

Starea de sănătate se poate înrăutăți în data de 27 august [No, măi frate, ăștia l-au voodooit și pe president, nu s-au limitat la finanțator?! Dar poate totuși se limitează ”starea de sănătate” numai la Deac, care, din partea mea, poate să facă roșu în gât de la înghețată]. Nu planificați călătorii lungi pentru data de 28 august [Păi cine-i fraier să plece în 28 și să riște să nu se întoarcă la timp pe 29?]. Ziua de 30 august vă va bucura cu venituri financiare neașteptate [Hear, hear! Primește și Iuliu Mureșan primă de calificare mărită, nu numai Gabi! Iar dacă primește Gabi primă, înseamnă că n-a luat cartonaș roșu!].

PEȘTI (19 Feb – 20 Mar) – ANDONE, RONNY (accidentat), STĂNCIOIU, GANEA

În data de 28 august, este posibil să suferiți pierderi de natură financiară. Nu vă asumați riscuri [Ando, nu juca barbut cu Piți! N-ai șanse!]. 30 august vă va bucura cu succes în afaceri de parteneriat [Beton! Andone reconfirmat pe viață, și dincolo de ea, la CFR!]. În data de 31 august veți descoperi perspective tentante [Maiestuos! Vin întăririle de calibru, ultimele transferuri!].

***

Notă – Acest articol a fost documentat științific folosindu-se ca sursă de inspirație www.horoscopurania.ro, site căruia trebuie să-i mulțumim pentru obiectivitatea de calitate și pentru oportunitatea oferită de a trage un happy-end fericit la final!

Avertisment – Nu vă recomandăm să încercați acasă experimentul nostru științific, substituind jucătorii CFR-ului cu cei ai Baselului! Menționăm că Tribuna CFR nu-și asumă responsabilitatea pentru eventualele rezultate nedorite, atât la nivelul experimentului, cât mai ales la nivelul gazonului!

Share This Article

Related News

Dacă e vineri, batem la Mureş!
Cum am coborât neplanificat din deal la stână [CFR - Astra 1-1]
În deplasare, Şumudică a avut-o mereu mare. Până acum!

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(37) Readers Comments

 1. Calin Cocora
  Monday, 27 August, 2012 at 11:20

  Maestre, marturisesc cu nedisimulata uimire ca nu ma asteptam sa-i astrologizezi in halul asta pe alde Piccolo si ai sai. "Vin întăririle de calibru, ultimele transferuri!" zici ca spun astrele, mie-mi vine sa te-ntreb, e vorba si de o intarire a banci tehnice, dupa mine e, exceptand atacul, compartimentul unde stam cel mai rau.

  • T-Bone
   Monday, 27 August, 2012 at 12:39

   Stai sa ne califice Ando in grupe si poate vine Trombetta. :))))))))))

 2. caneto
  Monday, 27 August, 2012 at 14:00

  Jucatorii ca jucatorii, dar n-ai extins cercetarea si la echipa. Uite, in continuarea studiului stiintific, site-ul – sursa de inspiratie - ne spune ca CFR face parte din zodiac Caprei, din horoscopul chinezesc. A nu se intelege ca in 29 august vom sta capra. Dimpotriva, www.horoscopurania.ro (asta ca sa respect atentionarea data de site cand vrei copy de la ei) ne spune: “Pentru nativii din zodia Capra, anul 2012, anul Dragonului de Apa, va fi foarte pozitiv si incurajator, daca vor fi destul de activi si energici, vor reusi sa ocupe un loc sub soare si sa obtina tot ce-si doresc de la viata. Capra va comunica cu usurinta, isi va organiza treburile astfel incat va primi mereu sfaturi si sustinere din partea prietenilor si a colegilor. In abordarea problemelor, Capra va fi inventiva si sireata, il va putea duce de nas pe stapanul anului – Dragonul de Apa (asta o fi Baselul), si acesta ii va face pe plac, cedand in fata farmecului si spontaneitatii acestui semn zodiacal.”

  • CJ-07-CFR
   Monday, 27 August, 2012 at 15:12

   Nu contează că suntem capre, câtă vreme n-o facem de oaie! Fie ca Dragonul de Apă Plată să cedeze farmecului și spontaneității caprei lui Andone.

 3. G
  Monday, 27 August, 2012 at 16:02

  funny :)

 4. kiruj
  Monday, 27 August, 2012 at 19:12

  Salutare, dragii mei ! Văzind postarea lui Caneto ("Nimic despre Basel"), şi acum a lu' 07 ("Nimic despre 29 august"), m-a cuprins şi mai mult o pronunţată stare de negaţie, de disconfort existenţial, de NIHILISM adică. Capac la toate a fost discuţia de ieri cu tata (despre meciul cu Rapid, se înţelege), el declarând pur şi simplu : "nu mă mai interesează NIMIC, nu mă mai uit la meciurile CFR-ului NICIODATĂ !" Având toate aceste semnale din exterior, m-am tot uitat şi în paharul gol al lui 07, pe urmă şi în păhărelul meu la fel de gol, şi mi-a căzut fisa : am ajuns în stadiul de "NIMIC DESPRE NIMIC" ! De aici conexiunea la NIHILISM vine de la sine. Ce este de fapt nihilismul ? Citez din Wikipedia : "...Nihilismul (din latinescul nihil, nimic) este o poziție filozofică care susține că a fi, în special trecutul și prezentul existenței umane, nu are nicio însemnătate obiectivă, scop, adevăr comprehensibil, sau vreo valoare esențială..." Nu intru în analiza curentului, oricum e prostie, se vede din avion, dar tot îi bun la ceva : să nu ne lăsăm cuprinşi în această stare de nihilism ! hai să vorbim despre "totul sau nimic" (ca o primă încercare de evadare din disperarea ultimelor zile), sau -mai degrabă- "Cu toate pânzele sus !" Haideţi să ne facem curaj, haideţi să luăm taurul de coarne : ziua de 29 august e chiar aproape, Basel trebuie bătut, să vină , dacă vor cu toţi ciobanii de pe toate versantele (şi sunt destule, în special versanţi), să vină chiar Wilhelm Tell în persoană, cu fi-su şi cu toată recolta de mere a Elveţiei, NOI TOT ÎI FRIGEM PE 29 AUGUST , de nu vor găsi comparaţie rezonabilă nici măcar în dramele lu' Dürenmatt, alt elveţian celebru... HAI CFR PE 29 AUGUST ! LA LUPTĂ "TRIBUNIŞTI" !

  • CJ-07-CFR
   Monday, 27 August, 2012 at 19:27

   Caneto n-a vrut, în mod intenționat, să vorbească despre Basel (sic!). Eu, sătul de metodele empirice, am vrut cu adevărat să văd cu ce idei științifice vin astrele. Ei bine, dacă vei intra pe saitul menționat de mine în text, vei constata că astrele s-au ferit ca de dracu' de ziua de 29 august, pentru absolut toate zodiile! Foarte ciudat! Noroc că mă duce capul și mi-am dat seama din context că 29 august o să fie o zi de aur în istoria clubului CFR. :)

   • kiruj
    Monday, 27 August, 2012 at 19:47

    dacă iese pasenţa, cum zici tu, îţi voi face o statuie...Pardon, şapte îţi fac (07) !

 5. CJ-07-CFR
  Monday, 27 August, 2012 at 19:38

  Meciul e foarte important. Atât de important, încât trebuie să ne punem speranțele nu numai în Andone și echipă, dar și în lucruri în care nu credem de obicei: horoscop, ghicit în bobi, un curcubeu apărut din senin deasupra stadionului din Gruia etc. Uite, cineva mi-a zis că Săliceanu a făcut o tură de târât pe genunchi din Sălicea până la Nicula și înapoi, pentru victoria, egalul sau înfrângerea CFR-ului cu 0-1! :)

  • kiruj
   Monday, 27 August, 2012 at 19:52

   Săliceanu cam are dreptate cu târâtul : după chestia aia cu Waterloo ne-am luminat şi noi că nu orice victorie este şi un câştig , respectiv nu orice înfrângere este şi o pierdere...

  • caneto
   Tuesday, 28 August, 2012 at 10:52

   Sau l-a pus la taras pe ESIN, ca n-a mai aparut pe-aici cu incurajari :)

  • saliceanu
   Tuesday, 28 August, 2012 at 15:57

   07, citeste cu voce tare: BALONGA MOBUTU TAPTIRU NICULA BECALI OXFORDSHAIAR. Tocmai ai rostit o vraja care face sa ti se usuce ciocanelul.

   • CJ-07-CFR
    Tuesday, 28 August, 2012 at 16:19

    Cred că am rostit ceva greșit din vrajă. Nu s-a uscat. Dimpotrivă, i s-a înverzit coada ciocanului...

    • saliceanu
     Tuesday, 28 August, 2012 at 18:11

     No, sa'i ia dracu pa popii astia. Niste mincinosi ordinari. Stiu vraja de la un popa negru, ce'avea un os in nas si'si tinea ciocanelul intr'o chestie ce semana cu suportul de cute. Da, si el l'o invatat pa vecinu' veterinaru' ca daca aprinde o lumanare in casa, nu mai bate gheata la el in ograda. Si tinea figura! I'adevarat ca pa seceta asta n'o prea batut nici ploaia. Tare vraja, nu ?

 6. Florinaccio SM
  Monday, 27 August, 2012 at 21:51

  Cred ca la subiectul acesta ales de Dinu poate intra foarte bine si tema superstitiilor, care pe mine, veti vedea si de ce, ma cam preocupa zilele astea... In asteptarea meciului de miercuri cred ca e indicat acum sa vorbim orice, numai sa ne mai treaca timpul cumva, iar daca tot spunea zero sapte ca de nr.29 fug ca de dracu pana si astrele, mi-am facut si eu ''curaj'' sa va povestesc ceva. Nu de alta, da' macar sa stiti si voi de unde vi se trage, sa stiti pe cine sa injurati ori pe cine sa alungati din stadion pana nu e compromisa de tot calificarea, in cazul nefericit in care s-ar intampla lucruri urate pentru franari la meciul de peste doua zile... :) Din capul locului o zic ca stiu ca superstitiile astea sunt o mare magarie. De mic am fost convins de asta, de cand bunica ma punea sa port ceva intors pe dedesubt ca sa mearga lucrurile mai bine, si la fel de convins, si de pornit impotriva superstitiilor am ramas si azi. Nu de putine ori am ras cu lacrimi vazand cum unii semeni de-ai mei isi ghideaza viata dupa ele. Nu cred ca sunt doua saptamani de cand un om in toata firea, si in deplinatatea facultatilor mintale, pur si simplu m-a obligat sa-l las sa-mi taie calea, pentru ca avea o galeata plina cu ceva si dorea neaparat sa-mi mearga bine in ziua aceea. Nici nu banuiam pana atunci cat de norocos sunt! :) Cel mai mult m-a amuzat insa o intamplare pe care nu cred c-o voi uita niciodata: cineva trebuia sa mearga sa-si scoata niste acte, dar, foarte grabit fiind, si-a uitat acasa buletinul. Si-a amintit de el abia dupa ce facuse vreo doi-trei pasi in scara blocului, insa era prea tarziu, mult prea tarziu pentru el: iesise de pe usa apartamentului, iar acum nu dorea nici in ruptul capului sa se mai intoarca din drumul sau! :) Bineinteles, ca sa nu ii mearga rau in ziua aceea. Orice insistenta de-a mea, orice argument logic nu l-au putut indupleca sa se intoarca din drumul sau,asta chiar daca era foarte grabit, iar fara buletin nu avea ce sa caute acolo unde dorea sa ajunga! Bineinteles ca odata ajuns la destinatie a trebuit ''sa se intoarca din drum'' , si, mai mult, pe cand a ajuns a doua oara, nu mai gasise pe nimeni acolo. :) Facuse deci de pomana doua drumuri pana in centrul orasului, insa nu i-a parut deloc rau pentru asta, ba chiar parea fericit! :) Ei bine dragi franari, aici voiam sa ajung, de o superstitie n-am reusit sa scap nici chiar eu, cu toate ca rad de altii: eu am ce am cu cifra 9, ea imi mai da din cand in cand de furca. Nu stiu de ce, nu stiu de unde mi se trage, poate de la vremea in care vedeam in nota 9 un balaur, poate de la altceva, stiu doar ca de ani buni deja nu-mi place deloc cifra asta. Dar daca de 9, 19, 39, sau alte numere terminate in 9 mai scap eu cumva, de 29 nu ma pot debarasa nicicum. Iar cand ma gandesc ca echipa mea joaca poate cel mai important meci al ei de pana acum tocmai pe 29, aproape ca ma apuca groaza! Deja cand am vazut titlul lui Dinu de la prezentul articol am si tresarit: nici macar cel mai mare dusman al CFR-ului n-ar fi trebuit sa indrazneasca sa faca asta, sa puna la loc de cinste pe Tribuna numarul asta oribil!... :) Optimist insa tot am ramas: sper ca dupa meciul de miercuri, echipa mea, dupa ce in trecut m-a vindecat de orice simpatii vizavi de mitici, sa-mi scoata din cap si ultima superstitie care s-a varat acolo nu stiu cum, dar care acum nu mai vrea sa iasa nicidecum. HAI CFR!

  • CJ-07-CFR
   Monday, 27 August, 2012 at 22:16

   Nu știu dacă te ajută cu ceva: 29.08.2008 - CFR Cluj - Poli Iași 0-0. Bun rezultat, 0-0, nu? :)

 7. diablo
  Monday, 27 August, 2012 at 22:09

  Bouba Berbec???hehehe...si eu sunt Berbec.La ce lenes sunt mi-ar placea sa am macar 80% din energia lui :)))))

  • CJ-07-CFR
   Monday, 27 August, 2012 at 22:18

   Fiind Taur, e normal să-l regret pe Beto. Mie mi-ar plăcea să am măcar 80% din talentul său, pasiunea sa pentru fotbal și salariul lunar! :)

   • diablo
    Tuesday, 28 August, 2012 at 00:13

    of of offff...Beto...De ce a mai venit si asta aici?Sa ma convinga ca nu vom mai avea unul ca el?M-a convins...Bun...Acum sa-si miste curul inapoi in poarta noastra.Cu gafele lui cu tot,pentru mine, peste el urmeaza...Petr....Petr Cech ;)...Oricum,iti facem noi rost de o casca visinie daca te bagi...o sa te protejam cat ne tin muschii ca scrii tare fain.Numai de la dodel sa nu iei gol...asta ar fi naspa...nu stiu porque...

 8. fotbalfan
  Monday, 27 August, 2012 at 22:23

  circula zvonul ca basel vine la cluj fara salah. nu ma bucur de raul altuia insa e o veste ok pt noi.

 9. james
  Tuesday, 28 August, 2012 at 11:53

  guys, i need help. am fost plecat din cj si nu am reusit sa-mi cumpar bilet pentru basel. din pacate astazi am aflat ca s-au vandut toate biletele. poate cineva sa ma ajute cu un bilet? Multumesc in avans.

  • Dani
   Tuesday, 28 August, 2012 at 12:00

   Mai gasesti bilete la bisnitari undeva la 50 de lei biletul.

  • Mihai
   Tuesday, 28 August, 2012 at 14:26

   Am in plus un bilet la peluza , in sectorul 25. Daca te intereseaza da-mi un mesaj pe mail-ul myhai07@yahoo.com

 10. Florinaccio
  Tuesday, 28 August, 2012 at 14:05

  James, daca nu ti-ai gasit inca bilet, scrie-mi repede pe mail (catalinflorinardelean@yahoo.com), si incerc sa te ajut cumva. Sper ca nu e prea tarziu. Da' cu o conditie: canti maine cat o sa te tina balamalele, ok? :)

  • james
   Tuesday, 28 August, 2012 at 16:19

   vezi ca duci lumea in eroare cu mailu;) mi-a dat eroare cand am incercat sa iti trimit mail...

 11. caneto
  Tuesday, 28 August, 2012 at 14:50

  Sa vedem repede din ce zodie face parte Bus. Cica s-a intors.

  • caneto
   Tuesday, 28 August, 2012 at 14:52

   balanta

 12. Mihai
  Tuesday, 28 August, 2012 at 15:13

  Stie cineva motivul real pentru care nu s-au pus in vanzare bilete la peluza 2?

  • james
   Tuesday, 28 August, 2012 at 16:09

   check you email pls:) din cate retin eu, nu au primit autorizatie de la uefa pentru intreg stadionul, pentru ca nu respecta unele criterii impuse de ei.

   • Mihai
    Tuesday, 28 August, 2012 at 17:25

    Inca nu am primit nimic, am sa verific si mai incolo. Pe mess nu intru, pe facebook nici atat:)

    • james
     Tuesday, 28 August, 2012 at 17:33

     nu folosesc facebook:) ti-am trimis acum 2h..nu are cum sa nu iti ajunga..ajunge in max. 2 min... myhai07@yahoo.com ti mailu' tau, nu?

     • Mihai
      Tuesday, 28 August, 2012 at 17:40

      Ciudat sau nu , dar nu a ajuns nimic, incearca totusi sa intri pe mess, ca am intrat :) stau 15 minute:) nu mai mult:)

  • james
   Tuesday, 28 August, 2012 at 16:18

   *your

   • Mihai
    Tuesday, 28 August, 2012 at 17:52

    Bine ca ne-am inteles intr-un final:) Hai CFR!

    • james
     Tuesday, 28 August, 2012 at 19:53

     aia ii important:) sa fie de bun augur, si CFR sa faca un meci mare!

 13. dezerbi
  Tuesday, 28 August, 2012 at 22:20

  mai are cineva un bilet la peluza 2?

 14. Panou
  Wednesday, 29 August, 2012 at 14:53

  Daca tot e de divertisment, iata ce am gasit pe un blog... vietnamez (si am tradus cu Google Translate): În acest sezon, Cluj, niciodată nu a pierdut nici un meci acasa in Liga oficiale (liga si Liga Campionilor).Victorie la 1 gol, ci doar suficient pentru a îngheța Cluj, atât în liga națională și joacă cele mai prestigioase din Europa. Doar un egal sau pierde cel puțin 0-1, echipa România va avea un bilet la Campionilor datorită Ligii goluri oaspeți lege. Cu toate acestea, ei doresc mai mult. A fost o victorie de a uita înfrângerea liga în patru zile în urmă. De aceea, Cluj a lovit încă echipa de golf optimă Cadu, Rafael Bastos, Sare și mai ales Sougou. Cu trei goluri în trei meciuri de Liga Campionilor, atacantul de 28 de ani, Senegal a fost sufletul echipei acasă. Dacă vă menține obiceiul de gol în prima repriză, Cluj va "rezolva" acest joc devreme. De, 5/6 ultimul joc, au marcat cel puțin un gol inainte de pauza. Vibrator plasă de cel puțin o dată în primele 45 de minute este script-ul in ultimele 5 meciuri de la Basel. Cu toate acestea, punctele forte Cluj în comparație cu Basel este abilitatea de a exploda atunci când jocul 5/6 ultimul meci, echipa România au marcat cel puțin 1 gol în ultimele 15 de minute de joc. De asemenea, în seara asta pot Meciul sa încheiat cu obiectivele totale nu sunt divizibile cu 2. De fapt, confruntarea treia dintre cele două echipe, 6/7 Cluj sunt cele mai apropiate meciul Obiectivul general este impar.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>