Tuesday, Aug. 14, 2018

NOTELE jucătorilor ceferiști [Pandurii - CFR 2-1]

Written By:

|

Sunday, 23 September, 2012

|

Posted In:

|

15 Comments

NOTELE jucătorilor ceferiști [Pandurii - CFR 2-1]

Vă rugăm să acordați note jucătorilor ceferiști pentru prestația de la Târgu Jiu. Păcat că inaugurăm sistemul de notare la o înfrângere, dar ăsta este fotbalul.

Vă reamintesc, pentru orice eventualitate, procedura de notare:

Accesați linkul următor, pentru a intra în softul de notare: NOTARE

Vor apărea numele jucătorilor care au evoluat titulari sau au intrat pe parcursul meciului (așadar, un număr de 14 jucători).

Pentru FIECARE jucător în parte, trebuie să dați click pe butonul din coloana ”votare” (”click pt. votare”) și să selectați o notă, de la 1 la 10. Confirmați nota selectată apăsând tasta ”OK”!

La final, după notarea tuturor jucătorilor, se dă click pe butonul ”Trimite votarea”.

Softul ar trebui să vă atenționeze dacă n-ați notat vreun jucător. Votarea nu se poate definitiva dacă nu au primit note toți jucătorii.

Dacă întâmpinați probleme la accesarea sistemului de notare cu Internet Explorer, vă recomandăm utilizarea alternativelor Mozilla, Chrome, Opera etc.

Mulțumim!

Share This Article

Related News

„Speranţa moare ultima” (citat dintr-un banc al lui Retardilă)
Am stat subiectiv și am judecat obiectiv
Obiectivul Tribunei CFR 2014-2015

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(15) Readers Comments

 1. Saul
  Sunday, 23 September, 2012 at 23:51

  De ce nu l-ai trecut aici si pe nenorocitul ala de Balaj,impreuna cu familia lui,sa le dam niste note?

 2. saliceanu
  Monday, 24 September, 2012 at 00:33

  Ma tem ca la asa ceva nu pot vota. Indiferent ce argumente mi s'ar aduce...

  • CJ-07-CFR
   Monday, 24 September, 2012 at 00:37

   Viața merge înainte, nu se oprește la fluierul sau nefluierul lui Balaj.

 3. Gnom
  Monday, 24 September, 2012 at 00:52

  totusi sa votez rui pedro? ala nu si-a intrat bine in papuci pana s-a terminat meciul. ar trebui sa fie o optiune pt cei ce joaca mai putin de 10-15 min. in alta ordine de idei jucatorii au fost egali cu pandurii. din pacate a fost un element ca a dorit sa incline balanta in directia placuta presei dambovitene. in situatia actuala (chiar nu stie nimeni cum sa salveze imaginea asta din ce in ce mai demonizata de presa?) trebuie sa fim cu mult mai buni decat toti si sa-i batem indiferent de comportamentul "fairplay" aka "sa moara capra vecinului" ce caracterizeaza suflarea fotbalistica.

 4. fotbalfan
  Monday, 24 September, 2012 at 00:55

  asta seara ne facura astia, muica! ne facura fluierand.

 5. T-Bone
  Monday, 24 September, 2012 at 01:03

  Mda...in urma cu 4 ani, dupa debandada Stelei de a recupera 12 puncte in acel retur de pomina din 2008 ii spuneam lui Arpi ceva de bun simt, prin intermediul cfrmaniei, care era mai animat pe atunci.Repet si acum ce am spus atunci: In Romania nu merita sa investesti in fotbal cu gandul la performanta, cat timp campionatul intern este unul profund viciat de oameni de afaceri extrem de controversati care urmaresc sa faca performanta prin cai ilicite si nu prin munca, constiinciozitate, ambitie, pasiune de fotbal.Arpi, NU INVESTI IN ROMANIA la fotbal! Vinde jucatorii, demonteaza stadionul, vinde nocturna, vinde tot, lasa CFR-ul regionalei sau cuiva, eventual pastreaz-o prin B cu investitii minime si abandoneaza lupta cu mafia din Romania! Nu fi prost, Arpi, nu fi naiv sadind flori intr-un desert ars de soare, nu incerca sa inveselesti un copil intr-o morga presarata de cadavre, nu se poate.Nu poti fi fericit, multumit si optimist intr-un mediu atat de putred cum e cel din fotbalul intern.Trebuie starpit sistemul, iar sistemul a fost, este si sunt premize ca va ramane tot intangibil. Pleaca, Arpi din aceasta mocirla! Abandoneaza luptele cu prostii si cu hotii! Nu merita! Ai o singura viata, trebuie sa te bucuri de ea, nu sa o tragi dupa tine ca o piatra de moara zi de zi! Forta Arpi! Ia deciziile potrivite!

  • CJ-07-CFR
   Monday, 24 September, 2012 at 01:10

   Și te-a ascultat! A luat deciziile potrivite. Bineînțeles, nu cele sugerate de tine. :)

 6. Calin Cocora
  Monday, 24 September, 2012 at 01:20

  Trebuie notat antrenorul pentru schimbări, partitura tactica etc. De exemplu azi, manifestarile lui Ando au amplificat iritarea jucatorilor. Nu zic ca Ando nu era indreptatit, zic doar ca starea ce trebuia transmisa echipei era una de calm si de rabdare, mai ales acum la un meci la care s-a furat cu doua maini.

 7. caneto
  Monday, 24 September, 2012 at 09:28

  Am notat asa: Felgueiras 6 – n-a gresit deloc, ce-a fost de aparat (multa treaba nu a avut) a aparat, la penalty-uri n-ai ce face, e chestie de sansa. Ivo Pinto 5 – a fost in joc, merita 5.5, dar la infrangere fac rotunjirile in jos. Cadu 4 – aveam pregatit un 6 pentru el, dar, in loc sa-l linisteasca cu vreo doua palme pe Nicoara, si-a pierdut si el capul. Rada 5 – idem Pinto. Sepsi 4 – stiu ca in orice meci sunt faze cu nemiluita ca cel in care a murit Grigoras jr, dar nu se face asa ceva cand vezi ca ala in negru ii dracu’ in persoana. Muresan 4 – poate n-a avut nicio vina ca l-a lovit mingea in mana, dar rezultatul e ca ne-am ales cu un nou gol primit. In plus, s-a vazut ca nu s-a recuperat dupa meciul cu Braga, intrari intarziate, miscare greoaie si stangace. Godemeche 5 – idem Pinto. Aguirregaray 6 – a fost clar de 6.5, daca mai erau macar 2-3 din echipa cu o disponibilitate de joc ca a lui nu pierdeam nici daca bou’ de balaj le mai dadea doi de 11 m. Bastos 7 – e perioada lui, ce mai, singurul din echipa de ieri ce a aratat ca poate face diferenta. Camora 5 – idem Pinto. Bjelanovici 5 – s-a zbatut, a raspuns prezent la cele doua centrari ale lui Bastos si Nicoara, n-a fost sa fie gol la niciuna din faze, mai are un pic pana se va simti cu colegii. Nicoara 4 – ori cat de nedreptatit te simti, nu se face sa cauti cu lumanarea cartonasul rosu. N-a fost de ajuns iritarea ce a provocat-o balaj, a trebuit sa transmita si el o lopata de nervi in plus coechipierilor. Luis Alberto 6 – poate este inselator pentru ca a intrat tarziu , dar mi s-a parut mai lucid decat Muresan si Godemeche. E bine de stiut ca mai avem unul in lot care este in stare sa loveasca in mingea aia sanatos de la peste 20-25 de metri de poarta. Mama, de-i intra sutul ala :). Rui Pedro 6 – parca asa am inteles ca se noteaza un jucator fara nota.

 8. gabriel
  Monday, 24 September, 2012 at 12:37

  M-am saturat de fotbalul intern, sincer imi vine sa scuip tot ce inseamna arbitrii, conducere frf, cca, echipe din bucuresti, patroni analfabeti, jegosi lipsiti de caracter, emisiuni de fotbal, gsp, prosport, digi, dolce, TOT CE INSEAMNA FOTBAL IN ROMANIA. Domnule Paszkany trebuia sa iesiti si sa le spuneti ca anul acesta le dati mult iubitul CAMPIONAT ROMANESC echipelor din bucuresti, sa sara la el, sa-si scoata ochii pentru el si sa si-l bage undeva, acolo unde gsp si altii pupa. Poate nu existau atatea fracturi, accidentari, oboseala, nervi, stres si consum pe DEGEABA. Chiar daca nu am fost de acord cu ideea concentrarii numai pe CL, acum imi pare rau ca nu ne-am axat si poate aveam mai multe sansa. Vine meciul cu MUnited si toata echipa este praf. Pentru cine, pentru ce? Ca sa rada un porc precum Balaj? Becali? Gata ca-mi vine sa vomit. Forta CFR! Sa le stea in gat altora ce ne amareste pe noi.

 9. Mihai
  Monday, 24 September, 2012 at 14:13

  Cand se vor afisa media notelor acordate ?

  • CJ-07-CFR
   Monday, 24 September, 2012 at 17:17

   Se mai pot da note și mâine, apoi kiruj va trece rezultatele într-un tabel. Când va fi gata, vă punem la dispoziție linkul.

   • Mihai
    Monday, 24 September, 2012 at 17:22

    Cred ca s-ar putea afisa in timp real media notelor. Am mai vazut chestii de genul asta si in alte parti.

 10. Voicu
  Tuesday, 25 September, 2012 at 07:14

  Aguirregaray ia cea mai mare nota dintre jucatori din partea mea.

  • bgabry
   Tuesday, 25 September, 2012 at 16:23

   Rada ia cea mai mica nota din partea mea. Urmat de Bjelanovic si de Godemeche.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>