Thursday, Jun. 21, 2018

NOTAȚI jucătorii [CS Turnu Severin - CFR Cluj 1-3]

Written By:

|

Saturday, 27 October, 2012

|

Posted In:

|

11 Comments

NOTAȚI jucătorii [CS Turnu Severin - CFR Cluj 1-3]

Accesați linkul următor, pentru a intra în softul de notare: NOTARE

Antrenorul interimar Feri Dican în vremurile sale cele mai bune (repriza întâi), felicitat pentru victoria din minutul 15. În repriza a doua Cadu a părut că încearcă să-l schimbe, dar, spre ușurarea tuturor, n-a reușit decât să-l sperie. Prima (și ultima?) victorie a lui Dican pe banca CFR-ului, umbrită în mare parte de chinul incredibil din repriza secundă. Dacă la pauză mă gândeam deja să le scriu severinenilor să cedeze locul în Liga 1 celor de la ACS Berceni, ce mi s-au părut mai competenți, un simplu scurt circuit al căpitanului nostru m-a făcut să renunț la idee. Mă rog, totul e bine când nu se termină penibil, așa că să ne mulțumim cu cele 3 puncte.

Share This Article

Related News

„Speranţa moare ultima” (citat dintr-un banc al lui Retardilă)
Am stat subiectiv și am judecat obiectiv
Obiectivul Tribunei CFR 2014-2015

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(11) Readers Comments

 1. justice
  Saturday, 27 October, 2012 at 22:16

  Paszkany: „Conceicao e noul antrenor al CFR-ului” --> http://citynews.ro/sport/paszkany-conceicao-e-noul-antrenor-al-cfr-ului-1223968

 2. saliceanu
  Saturday, 27 October, 2012 at 22:34

  Feri se poate mandri ca in prima repriza a fost Mourinho, iar intr'a doua Andone.

 3. Radubarbier
  Saturday, 27 October, 2012 at 22:38

  Azi trebuia demis ...Cadu

 4. Flacara Visinie
  Sunday, 28 October, 2012 at 00:13

  Notam de zor, dar cand vedem niste rezultate dupa notare?

  • kiruj
   Sunday, 28 October, 2012 at 08:07

   În partea de sus a "Tribunei" ai undeva un link intitulat "Tabel centralizator...", acolo este postat tot timpul tabelul, reactualizat cu toate notele. Rezultatul notelor de după Severin vor fi "asamblate" în tabel astăzi (28 oct) în jurul orelor 20.00, când voi închide softul de notare. HAI CFR !!

 5. Saul
  Sunday, 28 October, 2012 at 01:48

  Nu pot trimite notele pt ca-mi tot cere sa-i notez pe toti,desi am facut-o deja! Care-i problema!

  • Saul
   Sunday, 28 October, 2012 at 01:50

   S-a rezolvat!

 6. caneto
  Sunday, 28 October, 2012 at 09:59

  Felgueiras 6 – a stat in ploaie fara a avea prea multa treaba; Aguirregaray 7 – degeaba l-a tot plimbat Andone, se vede ca-i fundas dreapta de meserie; Cadu 4- gafa uriasa intr-un meci ce nu trebuia complicat; Piccolo 6 – mi s-a parut la un moment dat ca-i dirija pe coechipieri :); Sepsi 6.5 – cel mai bun meci al sau la CFR, recuperarea mingii + assist la golul lui Rui Pedro; Muresan 6 –util, prezent in joc, Godemeche 7 – dupa mine, cel mai bun de pe teren; Hora 6.5 – a inceput foarte bine, gol marcat, cu trecerea timpului s-a stins; Rui Pedro 7 – gol marcat, o prima repriza excelenta, cred ca si la el s-a referit Paszkany cand a spus ca unii au evoluat pe varfuri in a doua repriza; Valente 5.5 – a incercat in prima repriza sa fie in joc, dar ceva nu merge; Kapetanos 5.5 – ramane cum am stabilit, cap si gol. Ieri n-a fost cazul, nu-i domeniul lui combinatia, driblingul. Ivo Pinto 6 – s-a simtit imediat ca jocul s-a iutit pe flancul drept; Nicoara 5.5 – mult mai slab decat cel pe care l-a inlocuit, dar a adus linistea in final cu penalty-ul scos. Bjelanovici 6 – nenotabil.

 7. morero
  Monday, 29 October, 2012 at 22:20

  salut, se pare ca sint ceva probleme cu votarea, nu era nici o lista cu jucatorii, in schimb am dat validare la final si mi-a salvat lista, dar fara sa apara numele jucatorilor si fara sa ii pot nota ! acum nu mai pot sa votez, imi spune ca am votat !

  • kiruj
   Monday, 29 October, 2012 at 22:43

   în acest moment softul este oprit, de-aia nu apare niciun jucător în listă. Apare şi un mesaj privind data/ora la care se va porni din nou softul. Chiar şi în aceste condiţii (fără jucător listat şi cu soft oprit) se poate accesa butonul "trimite note", dar acţiunea nu are niciun efect. Dealtfel tabelul este reactualizat la zi, inclusiv notele din meciul cu Severin (practic suntem la zi cu toate competiţiile), poţi vizualiza cu ajutorul linkului din partea de sus a platformei.

   • morero
    Tuesday, 30 October, 2012 at 18:56

    multumesc pentru lamuriri

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>