Thursday, Jul. 19, 2018

Moartea domnului Sportroescu

Written By:

|

Saturday, 10 November, 2012

|

Posted In:

|

23 Comments

Moartea domnului Sportroescu

Ca urmare a unui telefon anonim primit de la un anonim cu numele de scenă „Mihăiță” (care suna de pe „fixul” spitalului și insista să-i fie protejat anonimatul, nedorind să-i divulgăm numele real – Napolyon), cu adâncă durere în fund, anunțăm dispariția tardivă din grila de zi cu zi a domnului Sportroescu. Cauza decesului este efectul. Nu poți intra încălțat cu cizme media de gumă (ihoros) expirată în cantonamentul și viața echipei CFR Cluj fără să-ți compromiți orice șansă de supraviețuire morală. Noi, suporterii CFR-ului din Gruia, nu te vom uita niciodată, domnule Sportroescu. Poți fi sigur de asta!

R.I.P. (rest in pieces). Așa să vă ajute Sf.Pixel și pe alți „domni”, dacă la fel veți păcătui.

(Tribuna fără fraieri)

Share This Article

Related News

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(23) Readers Comments

 1. Tomy - CJ
  Saturday, 10 November, 2012 at 12:27

  CORECT!!!

 2. Justin
  Saturday, 10 November, 2012 at 12:53

  O mizerie de televiziune, cu un site la fel.

 3. Radubarbier
  Saturday, 10 November, 2012 at 13:34

  Cred ca ar trebui sesizate, in mod oficial, institutiile statului. Cred, de asemenea, ca deja s-a ajuns prea departe cu astfel de manevre mediatice. Inteleg dorinta, imorala de altfel, a unor ziaristi, mai mult ori mai putin expirati, de-a fabrica/provoca stiri de presa, dar este prea mult. O cercetare si o solutie legala din partea institutiilor abilitate ar putea clarifica aceste aspecte. Si atunci, vae victis !

 4. Florinaccio SM
  Saturday, 10 November, 2012 at 14:39

  Nu sunt deloc in tema cu subiectul acesta, banuiesc ca e vorba de un nou scandal, marca sport.ro. Ce s-a intamplat? Nu va obositi insa sa-mi raspundeti, tocmai deschid televizorul...

 5. vass bela
  Saturday, 10 November, 2012 at 15:06

  Arpi a amenintat , corect, cu datul in judecata, eu ma tem sa nu se repete faza cu TAS-ul, cand treaba nu s-a finalizat, desi al nostru bos isi incorda muschii peste tot zicand, ca procesul o va duce pana la capat, indiferent de deznodamantul din campionat, ca LPF va plati scump etc . Arpi, acum ori niciodata !!!

 6. Saul
  Saturday, 10 November, 2012 at 15:43

  Daca sunt curati,cei din conducere ar trebui sa mearga pana-n panzele albe cu un proces la adresa acestor nenorociti,care calomniaza permanent clubul nostru. Daca nici de data aceasta nu se va finaliza cu nimic concret,atunci ceva e putred si la noi.

 7. Nea_Silica_MS
  Saturday, 10 November, 2012 at 16:50

  Din păcate, însăşi jucătorii noştri dau "mediul de cultură", al unor asemenea speculaţii murdare. Nu mă lapidaţi, nu vreau şi nu pot crede asemenea prostii, am spus doar ca "non-combat"-ul jucătorilor noştri poate duce la asemenea acuzaţii ticăloase.

 8. gica10
  Saturday, 10 November, 2012 at 17:50

  Va amintiti anul 2007 cand dupa o partida pierduta cu Oaia acasa mancatorul de bombonele de oaie(fecali georjica) le destainuia lui Muresan si Arpi ca a avut 4 jucatori de la CFR pe invers!Si astia 2 suparati i-au suspendat pe Anca,Coroian,Jula si Minteoan......atunci am pierdut 8 puncte in 3 etape si Oaia a trecut pe 2 jucand in preliminariile CL.Tot atunci marele profet de dambovitza ne facea la meciul cu Dinamo pierdut cu 1-0 dupa o lovitura a lui Cristea de la 45 de metri cu Stancioiu pe post de portar si Panin pe post de calau(lasandu-ne in 10 oameni din min 30 cred).Sa nu-l uitam la acea partida pe omul lui Dinamo(sebastian coltescu )care n-a vazut un fault pe 7m de poarta lui Lobont la Souza (Blay a fost negrutul care l-o faultat si trebuia eliminat in min 18). Deci aia care vorbeati de punctele pierdute de Ando in returul primului campionat trebuie sa aveti in vedere toate aspectele jocurilor murdare ale miticilor.........asa au jucat totdeauna cu mijloace murdare. Apropo ati vazut scorul pe care l-au afisat gesepeul la greselile pro-contra la CFR......7-7 scurt si la obiect.Deci iarasi suntem avantajati la greu. Sper ca cei din conducere sa nu "muste" din nou.......poate ca au invatat ceva in timp.

 9. ulise
  Saturday, 10 November, 2012 at 17:57

  Pai apropo de greseli, tot gsp dupa meciul de la Piatra Neamt scria de 6 greseli in defavoarea noastra, asa ca, doar 7 erori e o cifra redusa la minim.

 10. caneto
  Saturday, 10 November, 2012 at 18:48

  Albusibiu este de vina pentru ca a pus un titlu la articolul sau de le-a dat idei tuturor idiotilor gen Mihai, Napolyon, Sportroescu :) Ma intreb, daca sun la sport.ro, ma prezint cuviincios ca-s domnul Nelu, apoi le spun ca stiu din sursa sigura ca Mitica Dragomir, seful LPF, a intrat noaptea trecuta prin efractie in Palatul Buckingham si a furat bijuteriile Reginei, am sanse ca aberatia mea sa ajunga stire bomba?

  • CJ-07-CFR
   Saturday, 10 November, 2012 at 19:05

   Da. Dar cei responsabili cu paza palatului nu te vor uita.

  • kiruj
   Saturday, 10 November, 2012 at 19:14

   dacă zici că ai furat Regina şi ai lăsat acolo bijuteriile va fi mai credibil pt ei...:)

 11. Aloha
  Saturday, 10 November, 2012 at 19:45

  Sincer, nu prea inteleg de ce nu le ridica acreditarile tuturor ziaristilor din trustul MediaPro(st)..

 12. cfrms
  Saturday, 10 November, 2012 at 20:26

  Nu stiu dece este nevoie acum de scenarii, ca nu tragem la titlu, mai degraba la retrogradare...

 13. thedarkside
  Sunday, 11 November, 2012 at 00:26

  Stii cum a zis Basescu cand l-a invins pe Bombonel la primele alegeri? "Vreau sa-i vad si capul pe bordura". Sunt convins ca ura e la fel de mare in fotbal cum e si in politica, in tara noastra minunata.

 14. ulise
  Sunday, 11 November, 2012 at 13:14

  Am citit ca oficial am cerut la UEFA sa se ia masuri impotriva defaimatorilor. Paulo Sergio e nemultumit de conditia fizica a echipei, ce nu poate astfel face presing si juca mai ofensiv. In plus, nu avem fundas stanga cu Chiajna, Camora e suspendat, Sepsi e accidentat. Vom improviza cu Nicoara? Sau cu unul din fundasii centrali?

 15. halley
  Sunday, 11 November, 2012 at 17:09

  Am cerut si judecarea incidentelor de la partida cu pingunii frustrati... ulterior toata lumea din conducere tace malc si atunci oare nu se ridica niscai semne de intrebare?

 16. ulise
  Sunday, 11 November, 2012 at 19:54

  Scor bun la pauza, dar joc prost spre catastrofal. Nu avem atitudine buna, nu joc de pase, probleme multe in aparare, daca nu mai dam un gol si nu jucam altceva, va fi rau si va spori nervozitatea jucatorilor nostri. Cred ca Muri trebuie scos si sa intre Aquirregaray si jocul nostru va creste.

  • Saul
   Sunday, 11 November, 2012 at 20:51

   Ce bine ca te-a auzit P. Sergio si l-a inlocuit la pauza pe Muresan cu Aguirregaray! Din nou un joc modest,in care nu reusim sa aratam mai nimic,jucam la intamplare,fara nici o idee tactica. Macar sa se termine asa sa legam inca o victorie,fie ea si chinuita. Comentatorul dolce din nou in nota obisnuita,anti CFR,mi se face greata. Nici macar faultul la Aguirregaray din marginea careului nu l-a vazut,ca sa nu mai vorbesc de alte faze. Din pacate ne-am umplut iar de galbene,care vor conta etapele viitoare. S-a terminat! Hai CFR!

 17. ulise
  Sunday, 11 November, 2012 at 20:55

  3 puncte. Jocul a ramas la fel de slab, doar ceva mai putin pericol la poarta noastra. E mult de lucru la echipa, punctele de azi sunt bune, dar pentru decisiva cu Braga nu sunt inca semne bune.

 18. kiruj
  Sunday, 11 November, 2012 at 21:01

  !! SE POT ACORDA NOTELE DUPĂ VICTORIA DE LA CHIAJNA !! BRAVO BĂIEŢI !!

 19. Since1907
  Sunday, 11 November, 2012 at 21:38

  Cum se face ca jucatorii nostri care au format zidul la cele doua lovituri libere a gazdelor (din una s-a inscris ) nu au sarit deloc la sutul adversarului !? Tactica sau durere'n **** ?

 20. luK2170
  Monday, 12 November, 2012 at 10:46

  since1907 -- Zidul CFR-ului stă prost de ani de zile. Nu știu ca zidul nostru să fi fost bine pozitionat vreodată, în plus zidul a fost static de când îl știu eu, nu a închis niciodată unghiul de tragere. Poziționarea și staticitatea zidului ține de antrenor, nici un antrenor al CFR-ului nu a corectat această problemă -- deduc faptul că e și vina conducerii care nu a observat și nu a cerut antrenorilor să corecteze această problemă.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>