Tuesday, Sep. 18, 2018

NOTAȚI jucătorii [CFR Cluj - Astra 0-2]

Written By:

|

Friday, 16 November, 2012

|

Posted In:

|

5 Comments

NOTAȚI jucătorii [CFR Cluj - Astra 0-2]

Accesați linkul următor, pentru a intra în softul de notare: NOTARE

Share This Article

Related News

„Speranţa moare ultima” (citat dintr-un banc al lui Retardilă)
Am stat subiectiv și am judecat obiectiv
Obiectivul Tribunei CFR 2014-2015

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(5) Readers Comments

 1. tegean
  Friday, 16 November, 2012 at 21:26

  Concurs facil pe citynews pt. bilete la meciul cu Braga.Raspunsurile 1)Rafael Bastos; 2) locul trei; 3)stadionul Old Trafford, Manchester. Castigatorii vor putea urmari pe viu o echipa sabotata, prin decizii inoportune (amatorism,oare? ce bine ar fi), de propria-i conducere.

 2. luK2170
  Friday, 16 November, 2012 at 21:42

  HAIDEȚI SĂ TERMINĂM CU NOTAREA JUCĂTORILOR -- NU AVEM CE NOTA ! Propun să reluăm notarea atunci când vom avea echipă, în momentul acesta avem o petardă de echipă care nu merită nici măcar efortul să fie privită -- produce boli de inimă și boli nervoase. CFR -ul a atins apogeul incompetenței și al delăsării. Chiar și jucătorii buni au devenit niște petarde, nu au fost în stare să dea o pasă simplă, să fugă 3 metri, să facă un blocaj, să tragă un șut amărât pe poartă, s-au întrecut în bâlbe și le-a reușit perfect. Bravo noului antrenor, dacă vrei să pierzi un meci așa se joacă ! Bravo conducerii clubului pentru transferuri, pt. pregătire, pt. antrenor, pt. recuperarea perfectă și rapidă a accidentaților, pt. toate gogoșile pe care ni le-a vândut în ultimul timp ! Îmi doresc din tot sufletul să o luăm în bot rău de tot de la Braga, să ne mai taie aerele de vedete și să ne apucăm serios de treabă, pornind o reconstrucție din temelie a clubului care e neapărat necesară. În cazul în care vom câștiga cu Braga ne vom amăgi singuri, vom auzi din nou cuvinte mărețe din partea conducerii, iar panta descendentă va continua. Avem un joc infect de care mi-e greață, nu meritam victoria în această seară, era o nedreptate și un egal. Astra nu a strălucit dar a jucat exact, ne-a lăsat să construim (noi nu știm să construim) și au așteptat greșelile noastre (pe care le facem cu carul -- la sfârșitul primei reprize mingea și jucătorii adverși se plimbau prin careul nostru iar fundașii și închizătorii noștri priveau fermecați, ca niște statui). La fel de fermecat privea și antrenorul nostru (bună achiziție).

  • Nea_Silica_MS
   Friday, 16 November, 2012 at 22:27

   Hear! Hear!

 3. poisonremedy
  Friday, 16 November, 2012 at 23:14

  nici nu merita notati

 4. cfr
  Saturday, 17 November, 2012 at 11:33

  0 barati cu toti in afara de felgueiras bastos si sougou

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>