Monday, Jul. 16, 2018

NOTAȚI jucătorii [CFR Cluj - Braga 3-1]

Written By:

|

Tuesday, 20 November, 2012

|

Posted In:

|

7 Comments

NOTAȚI jucătorii [CFR Cluj - Braga 3-1]

Accesați linkul următor, pentru a intra în softul de notare: NOTARE

RESPECT, CFR!!!

Share This Article

Related News

„Speranţa moare ultima” (citat dintr-un banc al lui Retardilă)
Am stat subiectiv și am judecat obiectiv
Obiectivul Tribunei CFR 2014-2015

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(7) Readers Comments

 1. Calin Cocora
  Wednesday, 21 November, 2012 at 00:03

  de data asta iti vine sa dai note si inca ce note....

  • Gavrilo
   Wednesday, 21 November, 2012 at 00:40

   Super!!

 2. caneto
  Wednesday, 21 November, 2012 at 09:46

  In sfarsit, am apucat si aceasta zi, acordarea unei note de 10! Niciodata n-as fi crezut ca Rui Pedro va fi beneficiarul ei. Aproape de maxim sunt Bastos si Sougou, 9.5. In ordine descrescatoare, Ivo Pinto 8.5 (exclus sa aiba doar doi plamani), Camora 8.5 (prima data cand se intampla, in acest meci, sa uit ca e fundas de meserie), Cadu 8.5 (accidentat ori/si iesit din forma, totusi la greu n-a parasit puntea, aseara a fost din nou acel sef adevarat al echipei), Piccolo 8 (cateva ezitari, dar si multe reusite, plus pasa de la primul gol) Luis Alberto 8 (pacat ca nu jucam si in campionatul intern doar contra celor de la Braga), Felgueiras 8 ( la gol nu a avut ce face, in rest sigur, din fericire n-a fost nevoie sa iasa din nou cel mai bun portar al etapei) Rada 7.5 (a gresit la primul gol, in rest s-a descurcat onorabil tinand cont ca a avut parte de cel mai periculos om al adversarilor, Alan), Muresan 7.5 (implicat trup si suflet in joc, dar ceva n-a mers, tot timpul a avut o mica intarziere in absolut tot ce vroia sa faca). Kapetanos, Aguirregaray, Godemeche, cate un 7.5 (prea important meciul, foarte bun rezultatul final, a fost musai sa maresc nota pentru cei care au jucat putin).

  • bgabry
   Wednesday, 21 November, 2012 at 17:44

   Sa le dai aceeasi nota la Rada si G. Muresan e blasfemie !

   • caneto
    Wednesday, 21 November, 2012 at 21:05

    Scuze, il rog pe kiruj sa modifice in tabel, Muresan 6.5, Rada 7.5 :)

    • kiruj
     Wednesday, 21 November, 2012 at 22:17

     am modificat mai de mult...şi nu numai la rada şi muri...:)

  • Dantesc
   Wednesday, 21 November, 2012 at 23:46

   ...pasa de la primul gol ii apartine in proportie de 30% restul... Bastos asa cum tot Bastos a fost coautor si la celelalte doua goluri...Rafa pentru cei care cred intr-un ideal :" E viata mea si fac ce vreau cu ea !" Oricum Rafa dupa mine e cel mai bun jucator care a trecut vreodata pe la CFR,pretentios da,dar talent cu carul. P.S. La meciul cu Astra unii ziceau pe acilea ca atat Bastos cat si Sougou ar fi obositi/depasiti ...cu Sergio am avut in meciul de ieri seara 37% posesie ,un soi de Andone...felicitari Sergio !

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>