Thursday, Jun. 21, 2018

NOTAȚI jucătorii [Gaz Metan - CFR 1-1]

Written By:

|

Saturday, 1 December, 2012

|

Posted In:

|

14 Comments

NOTAȚI jucătorii [Gaz Metan - CFR 1-1]

Accesați linkul următor, pentru a intra în softul de notare: NOTARE

Ne ia puncte după puncte și nu face nimeni nimic! Da’ până când?!

Share This Article

Related News

„Speranţa moare ultima” (citat dintr-un banc al lui Retardilă)
Am stat subiectiv și am judecat obiectiv
Obiectivul Tribunei CFR 2014-2015

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(14) Readers Comments

 1. Flacara Visinie
  Saturday, 1 December, 2012 at 22:48

  Cred ca raidurile lui Aguirregaray au fost mult prea riscante. Godemeche a fost lent si neconectat la joc, Valente lent si fara sa asigure dublaj in defensiva. In conditiile astea sa nu ne miram ca am luat gol pe partea respectiva. Llullaku a avut inca 2-3 ocazii de a major scorul, dar pacat ca il tradeaza tehnica.

  • Flacara Visinie
   Saturday, 1 December, 2012 at 22:50

   Am vrut sa zic "din fericire pentru noi il tradeaza tehnica" (pe Llullaku).

  • kiruj
   Saturday, 1 December, 2012 at 23:07

   Era să te dai de gol...;). Aşa este, Aguirregaray a jucat cam dezordonat, a lăsat de multe ori partea dreaptă expusă pericolelor, care au şi venit, de fiecare dată. Am o usoară nedumerire că practic nici PS, nici măcar vreunul dintre jucători nu i-a atras atenţia la pericolele la care se expune. Sau -pur şi simplu- nu e vina lui, el a făcut ce i s-a cerut (sprijinirea atacului), în schimb nu a fost dublat corespunzător de mijlocaşi. Oricum, jucător absolut promiţător, va creşte enorm în opinia mea. Totuşi nu-l văd fundaş dreapta, cu toate că se poate descurca onorabil şi acolo, De departe nu e tipul de fundaş reprezentat de Ivo Pinto (de bandă, cu urcări în viteză+centrări), are o predilecţie de-a duce mingile în centru, de câteva ori s-a perindat şi pe partea stângă, furat fiind de dinamica fazei. HAI CFR !!

   • Flacara Visinie
    Saturday, 1 December, 2012 at 23:10

    Cred ca Aguirregaray e genul de jucator pentru care nu exista un post bine definit intr-un sistem clasic de joc. Stilul sa de joc duce mai degraba la o organizare a jocului in jurul sau, la fel ca Messi la Barcelona, pastrand proportiile binenteles.

    • dan dan
     Saturday, 1 December, 2012 at 23:37

     cred ca Aguirregaray joaca mai bine atunci cand are in echipa fotbalisti nu petarde.... Azi probabil ca a gresit mai mult din dorinta de a suplinii lipsa de valoare a coechipierilor...

   • Calin Cocora
    Saturday, 1 December, 2012 at 23:53

    @Kiruj zici bine ce zici, Aguirregaray nu a fost dezordonat, pur si simplu s-a straduit să-si acopere colegii. Vezi faza golului, cand preia sarcinile unui Maftei mișcand aiurea pe teren. Valente nu l-a ajutat, pentru el banda dreaptă se termina la mijlocul terenului. Cei trei inchizători au fost si ei straini de zona uruguaianului. La asta adauga ca el cara minge dupa minge si greu gasea solutii de pasa, cei din teren uitau ca in fisa postului scrie si demarcare. E aevarat ca uneori e prea avantat, ca-si controleaza insuficient pornirile dar, maturizarea ii va aduce si cumpatarea necesara. Oricum il prefer maturului Sepsi, sau eternei sperante: Hora. E bine că n-am caștigat astazi, inca nu stim sa mergem din succes in succes, ca să câștigam la MU aveam azi nevoie de macar un semiesec.

 2. Radubarbier
  Saturday, 1 December, 2012 at 23:17

  Ar trebui sa ne prezentam si noi suporterii la meci cu echipa a 2-a, adica jumatate din galerie. Oricum, suntem si asa putini. Doi la mână; daca pentru conducere nu mai este important campionatul, sa fim si noi informaţi, să nu ne pierdem vremea degeaba prin ceaţă şi frig pe stadioane, prin crâşme şi afumători care prind dolcetv, etc. Trei; chiar nu i-a spus nimeni antrenorului păcii al CFR-ului ca mediasul ne executa în mod constant de câţiva ani buni? Patru: de ce am menajat iar titularii? Să batem la Liverpool? Voi chiar credeţi? Poate joaca din nou ca în meciul cu dinamo, la mişto. Cinci: scuze, sunt foarte suparat şi nu cred ca merita consumul nervos şi tensiunea acumulată. Sincer. Noapte buna!

  • Saul
   Saturday, 1 December, 2012 at 23:28

   Radu,las-o mai usor ca chiar nu merita consumul nervos si implicarea emotionala. Eu am reusit de ceva vreme sa privesc putin mai detasat. Intr-adevar n-o sa batem la Liverpool,dar poate scoatem un egal la Manchester:) Noapte linistita!

  • Calin Cocora
   Saturday, 1 December, 2012 at 23:57

   Lui Paulo Sergio nu i-a spus nimeni ca in Romania petardele sunt interzise pe stadion, asa ca am vazut una desavarsita, Hora, alta care a explodat in repriza a doua si inca cateva cu pretentii mai multe.

   • dan dan
    Sunday, 2 December, 2012 at 00:01

    ca petardele sunt interzise pe stadion, trebuiau sa stie Arpi, Muresan si Zamfir... Ca doar nu e vina lui Sergio ca a gasit in Gruia un adevarat depozit pirotehnic.....

    • Calin Cocora
     Sunday, 2 December, 2012 at 00:35

     :)) Am scapat de petardier, poate scapam si de petarde. Mi-e teama ca, dupa cum se fac la club contractele, e mai usor sa scapam de artificiile autentice.

 3. barox
  Sunday, 2 December, 2012 at 00:54

  Eu pe Vass asta nu-l vad facand nimic, nu stiu de ce l-au adus...doar ca e ungur? Pe partea dreapta in atac a mers mult mai bine ca partea satnga, dar pe faza defensiva praffff. Godemeche, Valente Aguiregaray, toti buni pasatori, si la fel de lenti. PE partea stanga, Sepsi, Hora si Celestino, si lenti , si slab pasatori, pe astia nu-i mai vad de la iarna prin echipa(poate Sepsi). Bjelanovic absont total. Unde esti MURI ...sa altfel nu ajungem la poarta.

 4. caneto
  Sunday, 2 December, 2012 at 19:11

  Kiruj, avem mare noroc ca gesepeul nu noteaza in tabelul tau. Altfel ar trebui sa ne punem serios problema trierii notelor :)

  • kiruj
   Sunday, 2 December, 2012 at 20:32

   Din păcate, dragă Caneto, pentru a ne pune (serios) problema trierii e suficient să-ţi mai arăt de câteva ori notările noastre analitice...Lasă-i pe "jesepişti", sunt mici copii...:)

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>