Wednesday, Jul. 18, 2018

CFR Cluj – Ferencvárosi TC 1-0

Written By:

|

Saturday, 19 January, 2013

|

Posted In:

|

8 Comments

CFR Cluj – Ferencvárosi TC 1-0

Pentru că Steaua București a avut zi liberă, LOOK TV și-a asumat o sarcină ingrată, aceea de a transmite un meci amical disputat între o echipă „ungurească” și una maghiară. Au câștigat românii, prin golul marcat de portughezul ardelean Cadu, dintr-o lovitură de pedeapsă acordată de un arbitru părtinitor. La această partidă nu au asistat „spioni” trimiși de Ajax Amsterdam, deoarece – cum v-am spus și țin să vă reamintesc, că poate aveți memoria scurtă – Steaua nu a jucat astăzi!

Dacă, după acest meci, aveți păreri și impresii pe care doriți să le împărtășiți și altora, vă invităm la rubrica de comentarii.

Subiectele de discuție recomandate de redactorul de serviciu sunt: cum credeți că s-au mișcat noile achiziții ale CFR-ului; cât de tare s-a simțit lipsa lui Nuno Diogo; de ce bătea atât de enervant vântul; dacă prestația celor două echipe a fost influențată de fanioanele de culoare verde (amplasate în colțurile terenului); dacă scorul de doar 1-0 nu este periculos în vederea meciului retur din capitala României, Budapesta; dacă nu credeți că Steaua bătea cu 2-0; dacă se impune sau nu demisia antrenorului Paulo Sergio după această partidă; despre ce vă taie capul etc.

Gabi Mureșan, acoperindu-și gura, pentru ca adversarii și coechipierii să nu-i înțeleagă indicațiile

Share This Article

Related News

De la cazacioc la talcioc
Cazacioc
“Днепр” – “Клуж” 2-0 [FINAL]

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(8) Readers Comments

 1. caneto
  Saturday, 19 January, 2013 at 20:50

  Bine, 07, ai postat cronica meciului fara sa dai si o parere avizata despre partida din partea lui Gigi Becali?

 2. Zoli
  Saturday, 19 January, 2013 at 20:59

  Eu m-am uitat cam 5 minute, mai mult nu am rezistat sa ascult comentatorii care erau slabi de tot. Nu stiu cum isi permite un post cu acoperire nationala sa faca asa ceva. Mai erau multe lucruri de nesuportat, dar cred ca ajunge.

 3. Panou
  Saturday, 19 January, 2013 at 21:13

  M-am uitat la tot meciul. Eu cred ca Muniru si Maah ii pot inlocui pe Luis Alberto si Sougou. Prin revenirea lui Deac se va umple si golul lasat de simpaticul Aguirregaray (iar Weldon il va inlocui pe Kapetanos, daca pleaca si grecul). Mai ramane de inlocuit Bastos (caci Valente nu se ridica la nivelul sperantelor pe care le-am avut cu el, s-a vazut si azi). Deci sa ne mai asteptam la un transfer zilele astea?

  • bgabry
   Monday, 21 January, 2013 at 14:34

   Rui Pedro il inlocuieste pe Bastos.

 4. aradeanul
  Saturday, 19 January, 2013 at 22:23

  Joc slab, fara nicio noima. In continuare nu avem joc de posesie, nu pasam, dam mingile in fata sa scapam de ele. Jucatorii noi promit. Mario ne-a scapat iarasi. Desi ungurii au pierdut, jucand si cu echipa a 2-a, tot meciul au aratat mai mult fotbal, in multe momente. Sper sa ne revenim pana la meciul cu Inter ca altfel luam 5 boabe de la italieni. Punct.

 5. barox
  Sunday, 20 January, 2013 at 01:43

  Se pare ca vandtul prea puternic a fost comandat printr-o ruga la muntele Athos. Dupa meciul cu ungurii verzi, se pare ca nici un alt jucator de la CFR nu a apucat primul avion spre Brazilia. Spionii din tribune au fost foarte rapid alungati de vant. La fanioanele colorate excesiv se simtea un puternic miros de oaie. Jocul a fost blat deoarece ambele formatii vorbeau aceasi limba. La pariuri cota la 1-0 a explodat dupa terminarea partidei. Toate aceste lucruri au fost spuse in direct de catre finantatorul euro-deputat , deocamdata doar deputat si latifundiar, crescator de oi din pasiune, seful lui Petrica, inegalabilul, GIGI BECALI. Intrebat daca i-a placut meciul dupa 30 de minute a dat verdictul daca achizitiile CFR-ului au fost bune. La revenirea in tara il va chema urgent la palat pe Paulica sa incerce sa ii faca tactica. Sa traim bine...si sa speram ca Gigi nu-l va schimba pe antrenor dupa acest glorios 1-0.

 6. pora
  Sunday, 20 January, 2013 at 19:08

  Pentru că Steaua București a avut zi liberă, LOOK TV și-a asumat o sarcină ingrată, aceea de a transmite un meci amical disputat între o echipă „ungurească” și una maghiară...f fain )

 7. bgabry
  Monday, 21 January, 2013 at 14:42

  Il puteti observa in poza pe Gabi Muresan, adevaratul simbol al CFR-ului, tinand mana la gura, probabil il pufneste rasul. Fara dubii este simbolul clubului, are numele presedintelui si freza patronului..

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>