Thursday, Jul. 19, 2018

După 1 an

Written By:

|

Saturday, 26 January, 2013

|

Posted In:

|

50 Comments

După 1 an

În ciuda faptului că Albusibiu a adus pe lume Tribuna CFR – după o lungă și grea suferință – exact de ziua „Împușcatului”, iată că, după un an de zbateri, aceasta se încăpățânează încă să mai trăiască bine și aproape bine! Bineînțeles că drumul acestui proiect nu a fost dotat doar cu împliniri, realizări mărețe și satisfacții, ci și cu gropi, șanțuri, rigole, tranșee, hiatusuri, fundături, abisuri, hăuri, hârtoape, găuri negre, prăpastii, râpe, mlaștini, nisipuri mișcătoare, balegi de diferite animale mari, noroi, zăpadă până-n gât și alte belele.

Dar să lăsăm jelitul, analizele prea aprofundate, psihologice, de sânge sau coprologice și să vedem ce cifre lasă în urmă Tribuna CFR după primul an dintr-o viață nu se știe cât de efemeră.

Postări publicate – 400 (fără aceasta)

Comentarii aprobate – 13.847

Vizite – 230.450

Vizitatori unici – 38.026

Pagini vizualizate – 650.972

Vizitatori „cronici” – 83.45%

Vizitatori noi – 16.55%

Top 10 - după numărul de vizualizări de pagină:

01. Notele jucătorilor ceferiști (Kiruj) – 2.679 (link)

02. Noul proiect (Călin Cocora) – 2.385 (link)

03. Care este legea pumn-U-lui? (Albusibiu) – 2.278 (link)

04. Ajutați pregătirea de vară! (Caneto) – 2.267 (link)

05. A plecat sănătos (CJ-07-CFR) – 2.250 (link)

06. Despre ”U” (CJ-07-CFR) – 2.055 (link)

07. Cu calm ardelenesc despre trecutul apropiat și prezentul cam îndepărtat de titlu (CJ-07-CFR) – 1.889 (link)

08. Familia l-ar fi făcut stelist, el a ales CFR!!! (Dede) – 1.811 (link)

09. Prost Sport – Solicit ajutor pentru a învinge ”sistemul” (gringojohnny) – 1.780 (link)

10. Spre stele! sau ”No time for losers” (Albusibiu) – 1.760 (link)

Top 10 - după numărul de vizitatori unici:

01. Notele jucătorilor ceferiști (Kiruj) – 2.323 (link)

02. A plecat sănătos (CJ-07-CFR) – 2.004 (link)

03. Noul proiect (Călin Cocora) – 1.928 (link)

04. Ajutați pregătirea de vară! (Caneto) – 1.879 (link)

05. Despre ”U” (CJ-07-CFR) – 1.704 (link)

06. Care este legea pumn-U-lui? (Albusibiu) – 1.703 (link)

07. De ce iubim ceferistele… (Albusibiu) – 1.481 (link)

08. Familia l-ar fi făcut stelist, el a ales CFR!!! (Dede) – 1.466 (link)

09. Cu calm ardelenesc despre trecutul apropiat și prezentul cam îndepărtat de titlu (CJ-07-CFR) – 1.438 (link)

10. Un transfer „Secsi” (Albusibiu) – 1.379 (link)

*****

E mult, e puțin? E destul, e insuficient, e mai mult decât nimic? Voi decideți.

Noi știm care ne sunt nerealizările și limitele. Poate stăm mai prost la acceptarea greșelilor și slăbiciunilor, dar suntem destul de bătrâni ca să nu riscăm să ne mai schimbăm în viitor. Mulțumim celor care ne-au ajutat și încurajat pe parcursul acestui an, celor care au fost alături de noi până i-am exasperat (și s-au retras), celor care au venit pe parcurs (neștiind în ce se bagă) și CFR-ului, pentru că – spre deosebire de Steaua – ne-a furnizat în permanență subiecte consistente de discuție, nu doar bombe și bomboabe agricole de presă.

Share This Article

Related News

S-a rezolvat, nu se poate…
Freudisme
Dulceața

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(50) Readers Comments

 1. fotbalfan
  Saturday, 26 January, 2013 at 05:56

  felicitari si multumiri pentru tot efortul depus! CFRul nu ar fi la fel pentru mine (si sunt convins si pentru ceilalti suporteri visinii) fara voi si fara Tribuna CFR. ati facut, faceti si, sa dea Dumnezeu, veti face o treaba excelenta. sper ca realizati si voi ca aveti calitate, umor si profesionalism (si nu, nu sunt genul sa arunc cu laude si nici nu exagerez). sa va tina Cel de sus tot asa si chiar mai bine daca se poate. La multi ani impliniti, tribunistilor! P.S: in afara de cate-o incurajare ici si colo si de cateva Doamne-ajuta, am putea face si noi ceva, altceva in afara unui simplu click?

 2. marcel
  Saturday, 26 January, 2013 at 07:57

  Felicitari ,La multi ani si elore CFR!!!

 3. Nea_Silica_MS
  Saturday, 26 January, 2013 at 08:08

  Bravo băieţi! Faceţi o treabă minunată! Ca să-l citez pe Franz Joseph al Austriei: "toate sunt în ordine, toate sunt foarte frumoase, sunt multumit de tot". Şi nu e o ironie de data asta. Eu chiar mă simt acasă pe acest site, chiar dacă mă mai uit şi pe la prostsport, gesepeu sau reporter. Voi sunteţi baza! Şi vă mulţumesc!

  • Nea_Silica_MS
   Saturday, 26 January, 2013 at 08:10

   Completez cele zise: îmi cam lipseşte Albu, din păcate nu prea apare des pe site...

 4. bogdybogdy
  Saturday, 26 January, 2013 at 09:03

  la multi ani! felicitari! va multumim pentru toate articolele!

 5. kiruj
  Saturday, 26 January, 2013 at 09:21

  La mulţi ani , "Tribună", La mulţi ani tribunişti ! Felicitări celor care au conceput şi au realizat acest site minunat, unde chiar mă simt acasă, mă simt între prieteni, cu precădere ceferişti adevăraţi. Recunosc, că dimineaţa şi seara (când ajung şi eu acasă), de-abia aştept să văd ce noutăţi au mai apărut, ce zice unul sau celălalt. De obicei citesc aproape toate articolele şi toate comentariile aferente, deja putem vorbi de un stil propriu aproape la fiecare "tribunist". Spun "cu precădere ceferişti" pentru că avem vizitatori şi din afara "sferei vişinii", unii cu intenţii bune spre foarte bune ("rapidist", etc.), alţii mai puţin. Vizavi de ăştia din urmă trebuie să avem o "toleranţă 0", cel mai bine să-i banăm din start, dacă nu, măcar să nu intrăm în dialog cu ei, şi dispar oricum din peisaj. Nu vreau să promovez un festivism ieftin, dar "copilul" nostru tinde să fie un forum din ce în ce mai profesionist (în primul rând), dar parcă şi limbajul folosit a mai evoluat în timp, concomitent cu reducerea jignirilor, atacurilor la persoană. Mai e loc de bine, exact ca şi la echipa noastră dragă, dar avem timp şi spaţiu suficient pentru perfecţionare. Ridic păhărelul imaginar şi virtual în sănătatea ta, "Tribuna CFR", şi în sănătatea celor care asistă / contribuie la dezvoltarea acestui proiect. La mulţi ani, prieteni !!

 6. Albusibiu
  Saturday, 26 January, 2013 at 09:36

  Se spune ca nu fa azi ceea ce poti lasa pe maine... S-ar putea sa nu mai fie nevoie. :) Ieri ma uitasem in Analytics si am cules aceleasi date statistice, azi fiind pregatit de aniversare. Din fericire, cj007 mi-a luat-o inainte. Perfect asa! Ar mai fi 3 cifre interesante care nu au fost mentionate: vizitatori unici care au revenit de macar 3 ori pe site: aprox. 6000. Bouncing rate 35% (o cifra pentru care ne-ar invidia multe site-uri). Aprecieri Facebook 818 - nu am facut niciodata efort agresiv de promovorare, de cerere like-uri. Chiar daca am fost trecut in articol ca intemeietor al site-ului, pot spune ca fara cj007 nu as fi pornit niciodata la drum. Asa era la inceput, in perioada aceea de proba: "noi doi, si-o umbrela". Imediat apoi a venit si GringoJohnny in echipa, cel care a fost ochiul magic pentru site, pozele si efortul sau colorandu-ne viata! La fel, privind inapoi, vreau sa-mi arat recunostinta fata de toti cei care au venit alaturi de noi, dar mai cu seama lui: Caneto, Kiruj, Calin Cocora, dinamovistului Bogdan, Sorinei (mini-maxi tehnicus) si lui Radudubarbier (autorul logo-ului, exact asa cum mi-l imaginasem). Si, desigur, tuturor celor ce au intrat constant pe articole, ne-au corectat atunci cand am gresit, ne-au incurajat atunci cand nu am gresit si, mai ales, au tinut viu focul discutiilor. Ce va fi de-acum incolo, timpul va sti. Eu stiu ca am dovedit ceva, ca am aratat ca se poate si ca putem fi altfel. Sa ne traim!

  • Calin Cocora
   Saturday, 26 January, 2013 at 17:50

   Bine ca te-ai intors. Am ajuns sa cred ca te-au rapus contestatarii prin dezamagire. :) La multi ani Tribunei si noua tuturor franarilor! Acum este momentul sa ne auto felicitam noi toti cei care vibram la visiniu, indiferent daca scriem comentarii pe tribuna, indiferent daca intram sau nu pentru lectura pe Tribuna. E timpul sa ne felicitam toti pentru ca iubim o echipa, CFR Cluj, e motivul pentru care tribuna exista. FORZA CFR!

 7. Tomy - CJ
  Saturday, 26 January, 2013 at 09:37

  La multi ani Tribuna!!! Intotdeauna citesc cu mare placere tot ce se scrie pe site-ul asta, inclusiv si comentariile. Doamne ajuta sa ajunga si Tribuna macar la un "centenar"!!! Elore CFR!!!

 8. Lcfr
  Saturday, 26 January, 2013 at 09:44

  la multi ani si la cat mai multe articole si statistici :)

 9. Cata
  Saturday, 26 January, 2013 at 10:17

  Bravos tribunistilor, sunteti cei mai tari! Asta e site-ul meu preferat in materie de fotbal.

 10. gyuszi
  Saturday, 26 January, 2013 at 10:30

  La multi ani !!-un site profesionist !!!

 11. Cristi
  Saturday, 26 January, 2013 at 11:09

  La mai mare si multumiri celor implicati !

 12. caneto
  Saturday, 26 January, 2013 at 13:19

  Ieri, trebaluind prin camara, ma tot impiedicam de o sticla de sampanie ramasa neatinsa de la Revelion si nu stiam unde s-o pun. Azi-dimineata, intrand pe fuga pe tribuna, m-am luminat (rusine mie, dar am uitat de aniversare, desi acum o saptamana mi-am notat sa nu uit de ea :)) si i-am gasit locul ideal, deocamdata pe jumatate, dar termin treaba in scurt timp :) La Multi Ani TribunaCFR! Nici nu-mi vine a crede ca trecut deja un an! Nici nu-mi vine a crede ca nu existi decat de un an!

 13. steve
  Saturday, 26 January, 2013 at 13:38

  mersi pt articole si informatii. continuati tot asa!

 14. romanescu
  Saturday, 26 January, 2013 at 14:16

  Nu vreau sa fiu "patetic" ( in sensul romanesc ,adica sa sufar fara cauza, nu in cel american , adica , ridicol ), dar , pentru mine , "TRIBUNACFR" inseamna acasa, inseamna familia , fratii , prietenii ... Imi este greu sa exprim toate sentimentele, ca devin .... "pathetic " ( in sensul american ) ! Ce pot sa spun, de cat : LA MULTI ANI , TRIBUNA CFR si... sa fim tot asa si-n 2107 , la aniversarea CFR-ului de 200 de ani ... Eu voi fi prezent si atunci !!! Sunt cel mai fericit suporter de fotbal sa am asa un anturaj precum voi, TRIBUNISTIICFR, multumim Albusibiu , 007 ca ati "conceput " o asemenea "progenitura" , multumesc tuturor... ca existati !!!!!!

 15. lopecs
  Saturday, 26 January, 2013 at 18:03

  Felicitări celor care au conceput, au realizat si scriu pe acest site extraordinar! La multi ani! Multumesc tuturor!!!

 16. axelalex
  Saturday, 26 January, 2013 at 18:03

  La Multi Ani! Bravos si tot asa in continuare!

 17. Radubarbier
  Saturday, 26 January, 2013 at 18:35

  La multi ani Tribuna CFR si felicitari tuturor celor care au facut posibil un vis si un crez! Asteptam un semn si de la club, un mic gest de pretuire pentru promovarea echipei noastre favorite prin intermediul acestui site. Si la final un indemn: Tribunisti din toate tarile, uniti-va!

 18. caneto
  Saturday, 26 January, 2013 at 20:08

  Gata, de maine intram in al doilea an de existenta, tre’ sa facem pasul si noi la next-level, mai ales in materie de titluri. Uite, asa cum fac profesionistii: “Badr Hari a fost eliberat din puscarie! Vezi in ce hal arata campionul K-1: a slabit 20 de kilograme si abia vorbeste cu presa!” :)

  • kiruj
   Saturday, 26 January, 2013 at 20:43

   La mine e exact pe dos : în ultimii 20 de ani am pus pe mine fix 20 de kile, dar (şi ?) vorbesc cu presa aproape săptămânal...:)

  • Cristi
   Saturday, 26 January, 2013 at 21:35

   Daca vrei sa ajungi la nivelul presei romanesti, tb sa selectezi titluri gen "Soc: la Arpi nu-i incape baxul de PETuri in Ferrari" sau "Bomba: Muri implicat in trafic de fotbalisti" respectiv "Decizia care rastoarna situatia: clubul a decis prelungirea programului caselor de bilete".

 19. IQ
  Saturday, 26 January, 2013 at 22:52

  Felicitari,multumiri,respect pt. toti cei care au creat si mentin spiritul Tribunei CFR- iste.La Multi Ani !!!

 20. Max
  Sunday, 27 January, 2013 at 00:48

  Felicitari echipei TribunaCFR. Sper sa cresteti mari, va multumesc pentru toate articolele scrise , e o placere sa le citesct. Forza CFR Hai Transilvania

 21. Since1907
  Sunday, 27 January, 2013 at 01:55

  Good job!

 22. G
  Sunday, 27 January, 2013 at 08:57

  La multi ani...!!!!!!!

 23. csongi
  Sunday, 27 January, 2013 at 10:09

  Bravo si ... la multi ani!

 24. zeidas
  Sunday, 27 January, 2013 at 12:54

  La mulţi ani si sa creasca mare !

 25. bogdano7
  Sunday, 27 January, 2013 at 13:01

  La multi (f)ani ! Felicitari pt o treaba bine facuta si la mai mare (trafic) ! Succes in continuare, hai CFR !

 26. T-Bone
  Sunday, 27 January, 2013 at 13:34

  Bravo, baieti, multi ani si de acum inainte! Forta CFR 1907 Cluj!

 27. vass bela
  Sunday, 27 January, 2013 at 14:14

  Cifrlele prezentate sunt uimitoare, sincere felicitari ! Revenind la actualitatea curenta, citesc , ca Sampdoria insista pt Piccolo, realizarea acestui transfer fiind iar un castig pt CFR . In acelasi timp se zice, ca de cateva zile se negociaza readucerea biciclistului Bottone, de la Frosinone, unde a frecat banca, jucand doar in 5 partide ! Daca-i adevarat, las pe voi sa comentati ...

  • kiruj
   Sunday, 27 January, 2013 at 15:11

   Dacă informaţia este adevărată, mergem într-o direcţie "il calcio" (nu neapărat proastă, dar mai puţin spectaculoasă), cu apărare beton (sau măcar pe-acolo), în atac accent pe circulaţie mingii şi multă mişcare, şi pe scheme de joc, mai puţin pe imaginaţie. Să vedem. În opinia mea Muniru poate fi "uns" mijlocaş coordonator , dar asta durează şi necesită o pregătire individuală mai specială. Are dribling, are şi viziune pe teren (adică calităţi necesare dar nu şi sificiente pt. un bun coordonator de joc), nu are în schimb disciplina tactică şi acceleraţie în momentul recuperării mingii. Ambele pot fi "învăţate" , antrenate în timp, Din aceste patru chestii Bastos era bunicel în două (dribling, viziune) , f.bun în accelaraţie şi mai slăbuţ la disciplina tactică, şi cu toate acestea a rezultat un mijlocaş care a făcu diferenţa în sezonul de toamnă, a dat culoare şi tonus jocului. Până când vine Muniru (sau altcineva) pe turnantă, îl avem pe Gabi M. bun-la-toate. Şi da, sunt de acord cu cei care îl văd pe Godemeche lângă Gabi M la mijloc, parcă se înţeleg mai bine, parcă se completează mai bine.

  • Cristi
   Sunday, 27 January, 2013 at 21:07

   Daca e adevarat, atunci as crede ca e vorba de o solutie temporara, pina in vara. Piccolo e pentru virsta lui la un maxim si sper sa nu se repete situatia lui Muresan. Titular ar deveni Rada alaturi de Cadu iar Bottone mi se pare un back up nepretentions.

 28. tegean
  Sunday, 27 January, 2013 at 16:28

  La mulţi ani!

 29. CfrOsterreich
  Sunday, 27 January, 2013 at 22:03

  La multi ani! Superb site, bravo. Apropo, ce s-a intamplat cu cfrmania.ro?

 30. kiruj
  Monday, 28 January, 2013 at 00:05

  INTER - TORINO 2 - 2 (et.22 serie A). Prietenul nostru Stramaccioni a reuşit să încurce echipa încă din start în aşa hal încât chiar nu înţelegeam nimic. OK, probabil au fost şi nişte schimbări forţate, dar când pui 3-4 oameni în altă parte faţă de locul unde au dat randament în 2-3 meciuri consecutive, înseamnă că ai o problemă. Sau a vrut să mă inducă în eroare intenţionat...;:)). În spate nimic nou sub soare, Handanovici - Juan(stânga), Chivu (centru),Ranocchia (dreapta). De aici începe nebunia. La mijloc : Zanetti dreapta (ok, e postul lui, dar în partidele anterioare a jucat mijlocaş central-dreapta şi a dat un randament f.bun), mijlocaşi centrali Gargano (pe dreapta, de obicei era pus central-stânga), Mudingayi central-stânga (slăbuţ , nici nu a jucat f.mult în ultimele 5-6 meciuri), şi stânga Nagatomo, care nu a jucat pe partea stîngă de pe vremea ultimului Shogun din Japonia...Mai departe : Guarin , care excela ca vârf retras (în spatele pianiştilor Cassano şi Palacio, care au fost titulari şi ieri), acum este paraşutat undeva în dreapta, negăsindu-şi locul, culminând cu o gafă monumentală ca ultim apărător (???), la primul gol al torinezilor. În prealabil Inter a deschis -totuşi- scorul prin Chivu (min.5, din lovitură liberă de la 20 m perfect executată în colţul scurt). Chivu a şi ieşit în min 30 (accidentat), intrând Pereira (nu ştiu de ce a fost lăsat pe bancă, este aproape singura soluţie reală în dreapta). OK, nu lungesc, în repriza a 2-a a intrat şi Cambiasso, echipa s-a mai aşezat, apoi a ieşit Cassano (obosit) şi a intrat R.Alvaro (inexistent), dar Inter a tras tare şi aşa să egaleze. Mai povestim.

  • kiruj
   Monday, 28 January, 2013 at 00:13

   Corectez : Pereira...singura soluţie reală în STÂNGA.

  • Calin Cocora
   Monday, 28 January, 2013 at 00:57

   Maestre ai devenit masochist de-a binelea, te uiti la Inter! :) Eu ma rog sa nu schimbe antrenorul in urmatoarele trei saptamani. Adevarul e ca Inter reconstruieste greu, lotul e subtirel in momentul de fata.

   • kiruj
    Monday, 28 January, 2013 at 08:08

    Bine ai zis, important este să nu-l schimbe pe Stramaccioni...După ce îi eliminăm ( ..:)), nu mă mai uit la meciuri din serie A măcar 10 ani, să scap şi eu de coşmarul ăsta...:)

    • Cata
     Monday, 28 January, 2013 at 10:45

     Ma tem ca fara Bastos si Sougou totusi nu mai avem sanse asa de mari sa facem fata lui Inter. Rui Pedro si Maah nu cred ca pot sa faca ce faceau cei doi. Nu inca.

     • kiruj
      Monday, 28 January, 2013 at 11:08

      Corect. Tot ce discutăm noi aici despre Inter este o comparaţie a Interului de azi cu...Interul de acu' 2-3 ani. Dacă trecem la comparaţia dintre cele două echipe, vedem că şi noi am slăbit oarecum (mai mult ca strălucire, ca improvizaţie/imaginaţie, ca vivacitate), dar la noi fenomenul este unul asumat (vânzarea valorilor, etc.) şi PS poate implementa un alt registru tactic performant (din marfa existentă), în timp ce la Inter constat nişte căutări febrile , nişte permutări ilogice (cel puţin pentru mine care m-am uitat la toate meciurile lor din momentul tragerii la sorţi). Dar, lucru f.important, sunt pe pantă crescătoare, din ce văd eu, şi lotul lor este incomparabil mai valoros ca al nostru. Şansele sunt de 60-40 pt. Inter, în opinia mea. HAI CFR !!

 31. Mihai BM
  Monday, 28 January, 2013 at 09:11

  La multi ani Tribunei, tribunistilor si dragului nostru CFR!

 32. koppandiz
  Monday, 28 January, 2013 at 11:06

  CFR este complet doar cu Tribuna! Felicitari!

 33. Alin
  Monday, 28 January, 2013 at 16:52

  Keep up the good work!

 34. PINTEA
  Monday, 28 January, 2013 at 20:12

  Rasfoiesc cu mare placere TRIBUNA CFR.Felicitari...La multi ani si mai departe ! Multi ani pt CFR si conducere. Asteptam cu nerabdare si incredere campionatul viitor.

 35. james
  Monday, 28 January, 2013 at 20:52

  La multi ani "Tribuna"! Sincere multumiri tuturor care au lucrat si lucreaza pentru a mentine acest "fenomen". Este ceva foarte frumos sa poti sa te delectezi cu informatii legate de aceasta minunata echipa - CFR - intr-un cadru civilizat, plin de oameni minunati! Mult respect tuturor!

 36. barox
  Tuesday, 29 January, 2013 at 10:47

  ...sa urez si eu ceva mai special...."O tribuna cat mai plina pe viitor ! "

 37. cfrIsti
  Tuesday, 29 January, 2013 at 15:42

  Multumim baieti ptr. efort si mai ales ptr. caracter, sa moara sudistii de ciuda ca acilea nu aruncam unul in ceilalalt cu balegar!!!!!!!

 38. fox fire
  Tuesday, 29 January, 2013 at 19:01

  Felicitari si La multi ani!!!

 39. Florinaccio SM
  Tuesday, 29 January, 2013 at 20:43

  Intr-un top al lucrurilor bune care mi s-au intamplat in ultimul an, cu siguranta ca si Tribuna CFR ar ocupa un loc important. De aceea, chiar daca vin cu intarziere, vreau sa aduc si eu multumirile mele lui Dinu si celor care in acest an s-au ingrijit de bunul mers al Tribunei. In 2012, Tribuna CFR s-a ridicat cu siguranta la inaltimea rezultatelor extraordinare pe care le-a realizat CFR-ul nostru prin campionat si Champions League. De acum insa, nu-mi doresc decat atat: ca CFR-ul sa reuseasca sa fie mereu la inaltimea acestui site minunat. Iar Tribuna sa (ne) traiasca multi, muuulti ani!

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>