Saturday, Sep. 22, 2018

Rubin Kazan – CFR Cluj 0-1

Written By:

|

Tuesday, 5 February, 2013

|

Posted In:

|

84 Comments

Rubin Kazan – CFR Cluj 0-1

Al șaselea meci al stagiului spaniol de pregătire s-a desfășurat între norii de fum ramași de la incendiul din zilele precedente. Ei – norii de fum – sunt noua gaselniță tactică a antrenorului Paulo Sergio care a ținut cu tot dinadinsul azi să rezolve problema eventualilor spioni italieni. Dacă or fi ignorat averismentul, ”se joaca cu porțile închise și cu camerele oprite”  atunci negreșit nu vor putea face nici aprecieri ochiometrice, intrucât un ochi afumat e un ochi inutilizabil. Paulo Sergio știa bine, portughez fiind, deci obișnuit cu fel și fel de delicatese marine, ca un ochi afumat nu-i bun nici macar la masă spre deosebire de un pește oceanic astfel preparat. Știind el, la A1 fac referire, astfel de minunății le-a tras italienilor, nu preșul de sub picioare, nu clapa, ci de-a dreptul, fară rușine, clarificarea din fața ochilor.

Din tufișul presei, mărturisesc, am încercat din răsputeri să înțeleg dacă jucătorii celor două echipe au primit dreptul de a vedea meciul. Din ce zăresc de aici, se pare că lor li se dă voie să joace condiționat: în timp ce joacă să nu se uite la meci. Mai multe despre asta am să vă spun imediat ce Paulo Sergio va hotărî că Iuliu Mureșan poate trimite fumul la recuzită. Va fi momentul sublim al partidei, toți vor vedea tabela de marcaj, indiferent de mijloacele de spionaj folosite, vor afla scorul final și cu lupa-n mână vor încerca, mergând temeinic în genunchi, să descifreze traseele de joc. Va fi inutil, întrucât Paulo Sergio al nostru va fi trecut la noi trasee și scheme de joc, unele descifrabile, desigur, abia după ce meciul de pe Giuseppe Meazza  se va fi desfășurat și Interul va fi pierdut deja calificarea.

După îndelungate descifrări am aflat că traseele de joc s-au învârtit, toate și invariabil, în jurul și în apropierea cercului de la centrul terenului. După urmele de voce, rămase pe gazonul cam deteriorat, am deslușit că s-au purtat negocieri aprige, dar încununate de succes. Elevii lui Paulo Sergio au reușit să-i convingă, aproape de final, pe stimabilii lor adversari, care, între noi fie vorba, i-au bătut în grupe pe italieni de le-a ieșit pe nas, deci să revenim, i-au convins pe ruși să și-o tragă singuri. Ca atare, golul izbăvitor a venit implacabil în minutul 87 și a venit sub formă de autogol. Din urmele de la centru n-am aflat cine cu cine a horit, nici în urechea cui a horit Hora nădușit de bucuria deschiderii scorului. Unii, dintre cei cu lupe mai tari, zic că, în condițiile date, a fost o bucurie celestă.

Triumfal, după un joc consistent, cu surpriza Sepsi la mijloc, cu Hora în stânga, Maah vârf și Păun în dreapta, serviți de Rui Pedro, Iuliu Mureșan s-a mulțumit să declare pentru Transilvania Look: „Am jucat foarte bine, mai bine decât Rubin, aşa că sunt mulţumit după acest meci. Am stat foarte bine în teren, iar jucătorii au respectat planul tactic, a fost un test foarte util.”  Ca un ultim amănunt de la fața locului, nu pot spune că nu am remarcat bucuria băeților de la gazetele de sport, cărora în locul unui articolaș chinuit și mizer le-a rămas mult timp liber pentru pupincurism, iar neuronului unic din dotare, bucuria odihnei.

Concluzia personală, după acest meci care mi-a întins nervii curiozității la maxim, pot spune că echipa e pregătită să-și ducă la bun sfârșit soarta, de-o fi victorie, de-o fi înfrâgere. Jucătorii au înțeles azi, datorită strategiei minunate, că indiferent de rezultatul dublei, viața merge înainte. Capul sus frânari!

Share This Article

Related News

About Author

admin

(84) Readers Comments

 1. Pali
  Tuesday, 5 February, 2013 at 22:05

  E adevarat ca Deac nu e pe lista UEFA pentru meciurile din EL?

  • Calin Cocora
   Tuesday, 5 February, 2013 at 22:27

   Din pacate nu te pot contrazice, Deac nu a fost trecut pe lista. A fost preferat Hora, speram sa fi fost cu folos alesul. Eu propun sa credem pana la proba contrara ca el va fi surpriza care sa ne bucure, poate se face bine cu capul.

 2. ulise
  Tuesday, 5 February, 2013 at 22:09

  Fain articol, fain fum (sau ceata). Forza CFR!

 3. CJ-07-CFR
  Tuesday, 5 February, 2013 at 22:10

  Eu am reușit să aflu, pe surse, formația probabilă a CFR-ului din meciul cu Rubin: Felgueiras (Stăncioiu, Man) - Ivo Pinto (Panin), Cadu (Maftei), Piccolo (Rada),Camora (Sepsi) - Gabi Mureșan (Gabriel Mureșan), Godemeche (Celestino, Muniru) - Rui Pedro (Peralta, De Zerbi) - Maah (Deac, Păun), Kapetanos (Weldon, Bjelanovic), Diogo Valente (Hora, Ganea).

  • Calin Cocora
   Tuesday, 5 February, 2013 at 22:32

   Dinule asta a fost echipa pacat de o mica scapare, portar pe bara a doua la transversala ma refer a fost Minca, iar la a treia Nuno Nulovici, Clarooo? Mai retine ca l-am vazut pe Bus pe acolo. In rest au fost aproape tot timpul 11 pe teren, motiv pentru care te intreb tie de ce-ti iesira doar 8?

  • fox fire
   Tuesday, 5 February, 2013 at 22:36

   Conform site-ului livescore autogolul a fost al lui Marcano, iar noi am luat si un cantonament roșu in min 90, nu se specifica cine anume.

   • fox fire
    Tuesday, 5 February, 2013 at 22:45

    cantonament= cartonas, iPhone-ul meu își cere scuze:)

    • CJ-07-CFR
     Tuesday, 5 February, 2013 at 22:57

     Mă miram cu ce a greșit iar Hora de primește un cantonament comunist după meciul cu Rubin! :)

     • Calin Cocora
      Tuesday, 5 February, 2013 at 23:26

      Nu stiu daca e chiar comunist, din tufisul de presa, nu mi-a mers privirea atat de departe, incat sa-mi dau seama, daca era cantonamentul insemnat cu secera si ciocan.

    • caneto
     Wednesday, 6 February, 2013 at 11:14

     Vai de mine, si cel care a luat cantonamentul/cartonasul rosu cate etape de suspendare primeste? Poate juca cu Inter?

 4. emil
  Tuesday, 5 February, 2013 at 22:35

  Cine e pe lista uefa?

  • CJ-07-CFR
   Tuesday, 5 February, 2013 at 22:40

   Site UEFA, actualizat azi > link

  • Calin Cocora
   Tuesday, 5 February, 2013 at 22:43

   Lotul a fost completat cu Hora, Maah si Celestino! E vorba de lista A. Lotul complet l-a postat Caneto intr-un comentariu la Articolul lui Kiruj, O obsesie numita Inter, indraznesc sa-l reiau aici Lotul complet: 1 Mário Felgueiras - - 32 Mihai Mincă - - 44 Eduard Stăncioiu - - Defenders No. Name P G 3 Ivo Pinto - - 8 László Sepsi - - 12 Vasile Maftei - - 13 Felice Piccolo - - 20 Cadú - - 24 Ionuţ Rada - - 45 Camora - - Midfielders No. Name P G 6 Gabriel Mureşan - - 10 Diogo Valente - - 22 Ioan Hora - - 23 Nicolas Godemèche - - 26 Pedro Celestino Silva Soares - - 30 Rui Pedro - - Forwards No. Name P G 9 Pantelis Kapetanos - - 14 Robert Maah - - 19 Saša Bjelanović - - Coach: Paulo Sérgio (POR)

 5. kiruj
  Tuesday, 5 February, 2013 at 23:58

  Tot mă gândesc ca prostu' după şocurile de azi, cu lista EL şi cu secretomania din jurul amicalului. Hai s-o luăm pe rând : 1......lista asta EL este făcută pentru două partide sigure (dubla cu Inter) şi apoi -cu o probabilitate de 35-40%- pentru alte 2 partide , şi tot aşa (trebuie să fiu consecvent dacă în analiza mea am prognozat 35-40% şanse de calificare ...). Dar acum contează doar dubla cu nerazzuri. Nominalizarea lui Celestino (concomitent cu nenominalizarea lui Weldon) ne duce cu gândul la apărările supraaglomerate din toamnă, şi se bazează -probabil- pe o gândire oarecum sănătoasă : într-o dublă cu Inter e mai bine să ai un închizător în plus şi un atacant în minus, decât invers. Cu Maah lucrurile sunt clare, nicio surpriză. Cu Deac în schimb chiar nu înţeleg. După meciul cu Malaga B am citit undeva că PS s-a decis şi îl va băga titular pe Deac la Milano. Avem două posibilităţi : fie PS nu a declarat aşa ceva (şi vorbim de o altă invenţie a presei), fie PS chiar a declarat asta, dar la cacialma, la derută. Apoi, cacialma sau necacialma, Deac chiar mi s-a părut cel mai potrivit de-a prinde lista, mai ales dacă-l comparăm cu "învingătorul" Hora. Aici trebuie să mai fie ceva ce nu ştim, ceva ce ne scapă. Poate ne lămureşte Călin, poate alţii. Oricum. surprizele de pe lista EL ne indică o filosofie mai prudentă, de siguranţă în dubla cu Inter, asta şi datorită pierderilor celor responsabili cu spectacolul. 2......secretomania de azi poate avea legătură cu primul punct, dubla cu Inter. Metoda e una uşor demodată, dar eu nu prea cred că asta e cauza reală a acestei iniţiative, pare mult prea simplu. Poate asistăm la nişte mutări de şah, care vor aduce matul mult dorit mai târziu, nu ştiu. În plus, în lumina celor întâmplate azi, alinierea rezervelor cu Dnepr devine mai "comestibilă", abaterea atenţiei pe piste false...Chiar sunt curios, care este adevărul, măsurile par luate de PS şi probabil are el un plan bine pus la punct din acest punct de vedere. HAI CFR !!

  • Panou
   Wednesday, 6 February, 2013 at 08:40

   Daca tot suntem in registrul speculatiei, de ce sa nu ne gandim ca, poate, Deac nu e 100% apt fizic, sau ca poate mai resimte dureri de la accidentarea veche, si s-a hotarat sa nu se riste cu el, (1) pentru ca, poate la ora meciului nu va putea fi in forma maxima si (2) pentru a nu i se compromite revenirea in formula de baza in meciurile din cupa si campionat.

   • kiruj
    Wednesday, 6 February, 2013 at 09:20

    Da, exact la astfel de lucruri m-am referit , când am zis că-mi scapă ceva. Cel mai probabil varianta ta este corectă, mai sunt 8 zile până la Inter şi avem nevoie de jucători apţi fizic ACUM, nu peste o lună. Sunt convins că există explicaţii logice, clare pentru această speţă, numai că nu-mi place când sunt băgat în ceaţă...

 6. nea_silica_MS
  Wednesday, 6 February, 2013 at 08:18

  Aceste decizii ale lui PS îmi cam clatină încrederea în domnia sa. Poate greșesc. Și stricatul (de cap) Horică va deveni noul Sougou (parcă seamnă un pic :D), iar Celestinho va fi stânca de Gibraltar al Clujului. Și perdeaua de fum lăsată de A1 va păcăli interiștii...

 7. levente
  Wednesday, 6 February, 2013 at 09:10

  Am o presimtire ca o sa jucam un sistem 1-4-2-4, ca si cu Braga, ca echipa: Felgueiras, Ivo Pinto, Cadu, Picollo, Camora, Muresan, Godmech, Maah, Hora, Pedro, Valente. Aceasta asezare de patru ar trebui sa asigure o mobilitate mare si pe posesie si combinatii rapide impotriva fundasilor lenti, sa vedem. Legat de neincluderea lui Deac, si includerea lui Hora in locul lui, daca a fost decizia lui PS, atunci chiar sunt curios, si abia astept meciul. Celelalte doua nume mi se par ok, un inchizator de meserie trebuia. O surpriza ar putea fi folosirea lui Paun in locul lui Valente, si trecerea lui Maah pe stanga, Paun dreapta, si Pedro-Hora in centru.

  • Panou
   Wednesday, 6 February, 2013 at 10:31

   O alta surpriza ar fi folosirea lui Sepsi la mijloc, am inteles ca s-a incercat aceasta varianta, dar nu stiu daca in sistem cu 2 sau cu 3 mijlocasi retrasi.

 8. halley
  Wednesday, 6 February, 2013 at 14:38

  Fara Weldon suntem morti, Hora, Valente, Celestino n-au ce sa caute in echipa. Desi Deac este departe de forma ideala ne-ar fi fost foarte util. Tare ma tem ca n-am invatat nimic din cazul Peralta, Bud... Sa nu devina si Deac un nou caz Bud dupa porcaria asta !

 9. justice
  Wednesday, 6 February, 2013 at 14:59

  E OFICIAL! Obiorah imprumutat la CFR! --> citynews

  • nea_Silica_MS
   Wednesday, 6 February, 2013 at 16:12

   Pare un transfer bun! Sper să nu fie singurul. Welcome Obiorah!

   • nea_Silica_MS
    Wednesday, 6 February, 2013 at 16:19

    And, off course, mersi pentru info Justice!

 10. martipan
  Wednesday, 6 February, 2013 at 18:44

  Of secretele astea ne omoara cu zilele ,oare de ce trebuie mintit chiar in halul asta d-le muresan, golul a fost marcat de Rui Pedro ,nu a fost autogol, daca asta-i tactica care o pregatim interului e jale mare

  • caneto
   Wednesday, 6 February, 2013 at 18:56

   eu am aflat din "sursa sigura" :) ca Marcano a marcat in poarta proprie.

  • Cata
   Wednesday, 6 February, 2013 at 19:30

   Dar de unde stii ca golul a fost marcat de Rui Pedro?

 11. G
  Wednesday, 6 February, 2013 at 19:44

  toate siturile de rezultate spun ka a fost autogol....ivan marcano

 12. barox
  Wednesday, 6 February, 2013 at 21:12

  Oameni buni...sa ne amintim ce a jucat Paulo(parca suna mai bine cu Paulo cu U decat cu O) cu Galatasaray...acasa...si gasim raspunsul ce va juca cu Inter. 3 mijlocasi defensivi ...G.Muresan, Godemeche, LAlberto...din start. Interul joaca din ce am vazut eu (Kiruj da-mi in cap daca n-am dreptate) in preponderenta pe centru. sitemul ala de 3 atacanti cu 2 iminsi si unul in spatele lor trebuie blocat., ceea ce inseamna o ingramadire pe centru. ASTA E 1 VARIANTA. A doua ar fi ca cei doi posibili mijlocasi defensivi vor fi extrem de expusi jocului cu Inter iar Gabi risca sa fie eliminat, caz nefericit in care in retur trebuia sa jucam cu valente la acoperire (....buna gluma...nu? ), iar Godemeche nu a dus prea multe meciuri 90 de minute, deci in orice situatie care s-ar ivi trebuie sa aiba inlocuitor la mijlocasii defensivi. La Hora-Deac...e forma fizica, si ...poate n-a mai zis-o nimeni faptul ca Deac s-a dovedit, cel putin in meciurile vazute de mine prea individualist, intra la dribling mereu, faulta prosteste...etc. (nu ca Hora ar fi mai "splendid" ). Weldon e inca in china...am mai scris un comentariu candva...la el inca fusul orar nu e reglat :)). Daca ma intrebati pe mine despre Maah primul lucrau l-as spune ca e un jucator de profilul lui Deac, nicidecum Sougou. In rest Do'mne-ajuta !

  • Cristi
   Wednesday, 6 February, 2013 at 21:37

   Felicitari! Mi se pare o argumentatie extrem de pertinenta.

  • kiruj
   Wednesday, 6 February, 2013 at 22:13

   Barox, îţi spun sincer că am pregătit toporul, dar văzând că ai dreptate, l-am pus la loc...deocamdată...:)) Ai dreptate, densitatea cea mare este pe mijloc, dar în multe momente centrul de greutate al atacului se "deplasează" în lateral, cu precădere în partea stângă, unde am văzut multe combinaţii reuşite ale cvartetului Pereira-palacio-Cassano-Guarin. În dreapta se insistă mai mult pe infiltrări la marginea careului. Repet, toate astea în baza a celor văzute în cele 8 partide. Din acest punct de vedere logica lui PS este corectă, va fi nevoie de o "reţea" de închizători extrem de bine pusă la punct.

  • barox
   Wednesday, 6 February, 2013 at 23:04

   Inca un mic comentariu legat de noul venit, nigerianul Obiora. Toata presa scrie ca "...inca un jucator va parasi pe CFR Cluj" , in speta Godemeche. Ideea e ca Obiora e un fel de Luis Alberto, vine imprumutat si pleaca la fel de repede, dupa 6 luni. Eu sunt satul de jucatori imprumutati. IDEEA E CA A FOST ADUS sa il inlocuiasca pe Vass care se pare ca va lipsi tot returul, iar CFR are nevoie sa castige cupa si s-o prinda pe Steaua. Asadar concluzia catre stimabilii jurnalisti, Obiora a fost adus de umplutura, nu va juca prea des, va reveni Sare, care trebuie vandut pe bani buni in viitor, nicidecum sa ii crestem la Inter si Parma jucatorul !!!

   • Cristi
    Thursday, 7 February, 2013 at 00:53

    Conform oficiosului citynews jucatorul e imprumutat cu optiune de cumparare.

 13. IQ
  Wednesday, 6 February, 2013 at 21:24

  Incerc sa pricep ce cauta Hora si Celestino pe lista Uefa.Cea mai logica varianta e ca la Milano urmeaza sa incercam sa ne inchidem cu 3 mijlocasi defensivi ( Muresan,Godemeche,Celestino) si sa mizam pe contraatacuri rapide cu trioul Maah- Pedro- Hora ( care are o viteza in plus decat Deac dar - deocamdata- cel putin o clasa in minus...). Pe de alta parte probabil se gandeste si in perspectiva,Weldon la 32 de ani nu pare a fi vazut ca o solutie pt. sezonul viitor( are si un salar mare...), in timp ce Deac e inca departe de forma optima.Vom vedea,eu cred in Paulo Sergio,nu e vina lui ca are putine variante de valoare pe lista Uefa.

 14. G
  Thursday, 7 February, 2013 at 06:12

  se poate vedea primu 11 pe situ oficial a lui Rubin kazan.din cate am vazut eu: felgheiras sepsi cadu picolo pinto muresan rada godamanche camora mahh pedro

 15. G
  Thursday, 7 February, 2013 at 06:19

  in repriza a doua au aparut bjelanovic si maftei...cam atat am putut descifra din poze

  • caneto
   Thursday, 7 February, 2013 at 07:40

   Poate ca baietii au iesit impreuna cu rusii doar la o sedinta foto, iar meciul nici nu s-a jucat de fapt. :)

 16. Panou
  Thursday, 7 February, 2013 at 07:49

  Pozele sunt aici http://rubin-kazan.ru/en/photos/season_2012_13/490.html#prettyPhoto

 17. ulise
  Thursday, 7 February, 2013 at 09:03

  Ne-au dat rusii oare toate secretele despre Inter? :)

 18. barox
  Thursday, 7 February, 2013 at 10:11

  Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Picollo, Rada - Godemeche, GMuresan, Sepsi - Maah, Rui Pedro, Camora . Cam 4-3-3 seamana echipa. Cu acesti jucatori mai e posibil un 1-3-4-3 . Fel - Picollo, Cadu, Rada - Ivo, Muri, Godemeche, Sepsi, Maah, Rui P , Camora. E clar ca se aglomereaza Paulica pe centru ! ..cel putin la Milano.

  • Gicutu
   Thursday, 7 February, 2013 at 10:21

   Mai degraba e 1-5-4-1 ,parerea mea .Cu 5 fundasi care sa le faca fata celor 3 atacanti si cu 4 la mijloc pt cei 4 ai Inter-ului .

   • barox
    Thursday, 7 February, 2013 at 10:55

    pana la urma Sepsi si Ivo Pinto tot fundasi raman prin definitie ! ca pot urca mai sus ...e alta treaba, avand spetele asigurat de inca un om.

  • Calin Cocora
   Thursday, 7 February, 2013 at 23:02

   S-a jucat exact cum ai spusin formula 4-3-3, cu Rada fundas stanga si cu Sepsi mijlocas. S-a mai incercat un 4-3-2-1 spre final, cu Maftei fundas dreapta.

 19. Retardila
  Thursday, 7 February, 2013 at 11:20

  Mie o sa-mi para rau daca pleaca Godemeche.....Nu a "rupt gura targului", dar este un jucator pe care te poti baza, nu face gafe. Mai greseste - ca daca nu ar gresi ar costa nspe' milioane....Daca as avea o echipa proprie mi-ar placea sa am 11 godmeshi...asculta, intelege si aplica ce-i spui...Ma rog, la nivelul lui, dar te poti baza pe el!----------Parerea mea:)

 20. ulise
  Thursday, 7 February, 2013 at 12:20

  Godemeche joaca pe varfuri, nu stie sau nu vrea sa puna osul. Si practic ii lipseste principala calitate a unui mijlocas defensiv. El e potrivit doar pentru un post de libero, post care nu mai exista in fotbalul modern.

 21. CJ-07-CFR
  Thursday, 7 February, 2013 at 12:45

  Despre Godemeche scriam acest articol la venirea la CFR: link Un fragment, pentru cei care nu au răbdare sau chef să-l (re)citească în întregime: ”Bilanțul care mă pune pe gânduri... Din păcate, în cele 4 sezoane din Portugalia, are un bilanț de 19 partide slabe/foarte slabe și 41 partide mediocre! Să fie vorba doar de faptul că a evoluat la o echipă relativ modestă? Hmmm... Sunt, totuși, 60 partide fără strălucire din 74!”.

 22. Cristi
  Thursday, 7 February, 2013 at 13:19

  Godemeche a venit la CFR liber de contract si din postura de somer. Nu a parut niciodata a fi un jucator pe care s-a mizat, ci o completare utila a lotului. Din cite am vazut eu, din aceasta perspectiva s-a achitat onorabil de rolul pentru care a fost adus. Referitor la "pus osul" - cind mai ai 6 luni de contract, nu vei fi tinut si incerci sa te prezinti unei noi echipe, ai risca o accidentare intr-n meci amical? Mai ales ca exista un impact psiholgic cind vezi citi colegi se antreneaza la recuperare.

 23. barox
  Thursday, 7 February, 2013 at 13:49

  Acum am citit de pe blogul lui cfr-07 prezentarea lui Godemeche, la 1 an diferenta, este caracterizarea excelenta facuta si mai ales dupa un an, verificata. Ideea e ca nu a rupt gura targului ( de fiecare data fac referire la Vass - care e pe acelasi post cu el), si care a fost cam "fortat" in detrimentul "omului lui Costa" - doar ca l-a adus Costa). Pe de alta parte cu el am siguranta ca : nu ia cartonase aiurea, nu greseste pase aiurea, nu iese din planul tactic (stie jocul-cred ca de-a a fost numit capitan la Naval). Pacat ca nu are viteza, nu juteaza la poarta ca Muri, nu dribleaza ca Messi. Hai sa acceptam ca este completarea lui Muri(distrugatorul perfect). Eu sper ca va pune umarul cu Inter si el sa scoatem un rezultat bun ! Dup-aia vedem la vara...cand tragem linie.

  • kiruj
   Thursday, 7 February, 2013 at 14:39

   Subscriu. Este un băiat modest, probabil îşi cunoaşte şi el limitele (lentoare, inventivitate redusă, lipsă de acceleraţie şi fără şuturi spre poartă, ca cele mai importante). Disciplinat tactic, chiar peste măsură, neinventiv, dar cu capacităţi de a asigura progresie dinspre fundaşi spre mijlocaşii mai avansaţi. Niciodată nu a jucat foarte mult sub limita lui maximă (adică nu are fluctuaţii de formă care să aducă insomnii şi infarct antrenorilor). Este nevoie şi de astfel de jucători. Mi se pare că este şi un bun coleg, te poţi baza pe el, nu are aere de vedetă. 07 l-a "simţit" bine. HAI CFR !!

   • Retardila
    Thursday, 7 February, 2013 at 16:45

    Vad ca toti sunteti de acord cu mine....Godemeche este ce este si face ce i se cere....Angajatul perfect, ce mai! Si nu e in batjocura!! Chiar mi-ar trebui la o echipa mai miculutza 12 jucatori ca el...

 24. Cristi
  Thursday, 7 February, 2013 at 17:18

  Godemeche a venit la CFR probabil ca inlocuitor al lui Muresan (ianuarie 2012, perioada ofertei din China). De atunci incoace Mursan a ramas, cind Sare s-a accidentat a fost adus pentru CL Aguirregaray, acum in campionat se va incerca dezvoltarea lui Muniru Sulley. Multi s-ar fi blazat, dar totusi atunci cind a primit o sansa, omul a livrat onorabil ce i s-a cerut. As prefera ca echipa sa aiba 5-6 din astia, care nu vin ca talente dar livreaza decit sperante ratate.

 25. IQ
  Friday, 8 February, 2013 at 00:05

  Sincer nu ma asteptam sa vad atatia tribunisti facand elogiul unei submediocritati absolute pe numele sau Godemeche...Pentru a ne binedispune ( chiar cu riscul de a cadea in ridicol) imi permit sa sintetizez prin citate calitatile jucatorului pe care unii il apreciaza si- l doresc multiplicat de 5-12 ori chiar daca in Portugalia a avut 60 de partide fara stralucire dintr-un total de 74 ( adica vreo 80%) .In Gruia nu- mi aduc aminte de nici macar un meci cu adevarat bun;imi amintesc in schimb de meciul de debut cu FCM Targu Mures cand in min. 30 a fost schimbat pt. ca era total depasit,luase practic 2 galbene ( unul el ,cel de- al doilea Muri obligat la un fault disperat dupa o gafa a francezului). Dupa debutul " stralucit" n- a mai prins nici macar banca vreo 6-7 etape...Revin cu caracterizarle sale, citez " este jucatorul care isi " livreaza onorabil " meci de meci calitatile ..." lentoare,inventivitate redusa,lipsa de acceleratie ,fara suturi pe poarta...adica Godemeche este ce este si face ce i se cere...angajatul perfect ce mai !"Domnilor imi permit sa va reamintesc cativa jucatori care au jucat in echipa noastra pe acest post: Minteuan,Dani ,Peralta,Renan,Tomas Costa,Luis Alberto,Sare ,Gabi Muresan...va las placerea comparatiilor !

  • Cristi
   Friday, 8 February, 2013 at 01:02

   Nimeni nu il ridica in slavi. Si nimeni nu a avut asteptarea ca acest jucator sa devina o vedeta. Asta nu inseama ca nu trebuie sa recunosti ca relativ la asteptare a livrat OK. Fata de altii adusi sperante si plecati chinuiti de talente (Fabbiani, Bud etc) raportul asteptari-rezultate este mai mult decit onorabili. Ca echipa iti trebuie si un portar nr2 bun dar care sa isi accepte pozitia, Belodedic sau Beckenbauer nu ar fi fost categorisiti drept eleganti la vremea lor fara un Bumbescu sau Schwarzenbeck care sa preia partea de cotonogeala.

  • barox
   Friday, 8 February, 2013 at 02:33

   Ce faci cu un Lamborghini prin Marisel ? ...ori cu un tanc pe Napoca sau la stop la Sora? .... Cate-o data si cu un amarat de Renault iti faci treaba !

  • Cata
   Friday, 8 February, 2013 at 11:25

   In orice caz e mai bun decat Celestino ;)

  • Retardila
   Friday, 8 February, 2013 at 12:22

   oare antrenorii lui din Portugalia erau dusi di tat cu pluta ca l-au folosit 60 de meciuri? Zilierul care sapa groapa pentru fundatie nu se vede cand e casa acoperita....si e normal asa.... Dar fara sa sape cineva fundatia, acoperisul "nu se prea intra" in discutie!

  • CJ-07-CFR
   Friday, 8 February, 2013 at 12:34

   Dacă țin corect minte, a jucat bine contra Vasluiului (3-0). Oricum, Godemeche e mai potrivit în teren când CFR conduce pe tabelă, decât în meciurile în care CFR aleargă după egalare și jucătorii trebuie să joace la cel mai bun nivel sau chiar să se autodepășească. După mine, nu-i mare diferența stilului de abordare a jocului între Godemeche și Dorsin, doar că de la suedez pretențiile au fost mai mari.

 26. caneto
  Friday, 8 February, 2013 at 09:52

  Iar va trebui sa asteptam pana cand rubin-kazan.ru va posta poze de la meci: secretomanie totala

  • Alin
   Friday, 8 February, 2013 at 12:15

   In Rusia nu se transmite meciul? sa-l vizionam pe ceva site obscur, atat noi, cat si italienii :) Cand am intrat azi pe tribuna mi s-a parut ca vad un articol Inter - CFR 0-1. Nu-i nimic, mai avem putin.

   • Alin
    Friday, 8 February, 2013 at 12:20

    scuze, adversarul de maine inteleg ca e din Brazilia, deci caut site-uri obscure de samba

  • kiruj
   Friday, 8 February, 2013 at 12:24

   E specialitatea matale, monşer. Adică reportaj / avancronică "închipuită" (să nu mai vorbesc că matale -în mod sigur- a citit / a ascultat cartea / discul lui Dery T / LGT , având denumirea, în traducere aproximativă, "Reportaj închipuit de la un festival pop din America"). Ia, bagă un articol mai cu talent despre amicalul de azi, echipă de start, schimbări, tactică şi alte delicatese de acest gen, să mai vorbim şi de altceva (altcineva) decât Godemeche...;)

   • caneto
    Friday, 8 February, 2013 at 12:47

    Exclus, Doamne feri! Atat mi-ar lipsi, sa nimeresc din greseala realitatea in proportie de vreo 99,57%, si-atunci am pus-o. Voi fi acuzat de inalta tradare, plus mi se va pune in carca si faptul ca in realitate eu as fi rubin-kazan.ru :)

 27. Retardila
  Friday, 8 February, 2013 at 12:14

  Intr-o echipa - parea mea, dar si experienta mea!! - e nevoie si de cineva care sa "duca apa"..."sa care pianul"....etc.... Cand ai bani de Renault si o echipa de nivel Seat-Citroen (Doamne, ce stil am :) ...) nu-ti iei piese de Maserati, ca nu se potrivesc...Dar iti asiguri un contract cu mecanici care pot intretine un Renault..etc... Godemeche nu a facut si nici nu va face chestii exceptionale in teren, ca nu poate. Dar nici nu ti-se caleaza motorul din vina lui....face ce i se cere....si nici macar nu strica statisticile de cartonase.... Am primit vre-un gol din vina lui? Ca nu-mi amintesc....:)

  • barox
   Saturday, 9 February, 2013 at 05:23

   Laik...

 28. Saul
  Friday, 8 February, 2013 at 12:32

  Deja exagerati cu atata Godemeche! Lasati-o incolo ca ajunge. Si comparatiile astea gen Lamborghini la Marisel mi se par exagerate. Atata timp cat ultimele stadioane pe care am jucat s-au numit Turk telekom (Ali Sami Yen) sau Old Trafford si urmeaza Giuseppe Meazza,comparatia cu Mariselul nu prea isi are locul.

  • Retardila
   Friday, 8 February, 2013 at 17:15

   Stai bland ficior...(Sit bec end rilex!!)

 29. kiruj
  Friday, 8 February, 2013 at 13:39

  Despre Godemeche, cu tabelul centralizator în mână : accesând tabelul cu note de sus, reiese că se află pe locul 12 atât ca minute jucate, cât şi ca media notelor obţinute. Adică este "cea mai bună rezervă"...:). A propos, pe 14 februarie reluăm "joaca" !! Pregătiţi pixurile, notiţele, şi tot tacâmul (lăzi de bere, palincă, etc.), că vine notarea ! Oare, vom da 10 pe linie, ca la Manchester ? Să sperăm...HAI CFR !!

 30. nea_Silica_MS
  Friday, 8 February, 2013 at 16:40

  Ga mi-as piciorul in PS! Al doilea meci netransmis din cauza sa. Pentru aista spectatorul este egal cu zero? N-au dreptul fanii sa vada meciurile echipe lor? Ca Domnia sa face nusce tactica supersecreta? Poate ca omul trebuia sa traiasca in timpul lui nea Ceasca. Oricum, mira m-as sa facem vre-un rezultat mai acatarii cu Inter... Si daca totusi vom reusi, va fi prea putin meritul secretomaniei antrenorului. Are un noroc orb PS, daca nu era Look postul lui AP, era sanctionat la sange pentru incalcarea contractului.

  • CJ-07-CFR
   Friday, 8 February, 2013 at 16:59

   Relax! Poate nu vrea să se vadă că va juca cu rezervele contra brazilienilor. Păi nu poate risca să se accidenteze Hora chiar acum, înaintea meciului vieții. Brazilienii ăștia joacă destul de dur, din topor, nu prea le au cu tehnica (Curitiba e la 850 km de Copacabana).

   • nea_Silica_MS
    Friday, 8 February, 2013 at 18:10

    Gata, m-am relax... Doar ca mi-a sarit "mustarul' cand am citit ca nici meciul asta nu-l vom putea vedea. Si am ramas cu niscai sechele dupa cenzura aia, stiti voi care... Europenii cica ne investigheaza oricum pentru "blatul" de acasa cu Galata. Iar acum secretizam meciuri amicale...

    • Alex
     Friday, 8 February, 2013 at 18:27

     Am cedat un loc in optimile Ligii pentru 100000 euro. Pare logic conform presei romanesti. Sunt curios daca Paszkany/clubul a mai dat in judecata sport.ro dupa declaratiile unuia care-l incriminau pe Cadu.

    • caneto
     Friday, 8 February, 2013 at 19:39

     Nea_Silica, unde vrei compliment mai frumos decat ca Europolului i se pare dubios ca am facut doar 10 puncte in grupele CL? :) Astept sa-l ia la puricat si pe Andone, pe motiv ca nu l-a bagat pe Nicoara, in locul accidentatului Sougou, in meciul din Gruia contra celor de la United :)

 31. G
  Friday, 8 February, 2013 at 16:58

  lasa ka ii vedem joia viitoare in meciu care conteaza..:)...lol

 32. canad
  Friday, 8 February, 2013 at 18:52

  Toate aceste meciuri secretoase pot avea implicatii grave, inter s-ar putea sa se sperie si sa nu se mai prezinte la meci !!!! Si tot asa si in campionat si poate ajungem in finala EL !!!!!

 33. caneto
  Friday, 8 February, 2013 at 19:58

  Meciul asta este muuuuuuuuuuuult mai ultrasecret decat cel contra rubinului :) Pana si www.atleticoparanaense.com il tainuieste. Anunta ca urmatorul lor meci e contra unor javre rosii, in 10.02.2013 :)

  • kiruj
   Friday, 8 February, 2013 at 20:26

   Asta-i chiar super...IM a văzut că au fost scurgeri cu Rubinu' chiar pe site-ul ruşilor, aşa că i-a mituit pe atleţii ăştia din Brazilia să camufleze şi ei meciul...Super...Evoluăm, ce mai...:)

   • Panou
    Friday, 8 February, 2013 at 23:45

    Eu vreau sa stiu sigur daca meciul cu Inter se joaca sau macar se transmite. Stiti ceva?

    • Calin Cocora
     Saturday, 9 February, 2013 at 01:58

     Meciul se joaca si... sigur se comenteaza. Am tacut ieri si azi pentru ca am fost tare ocupat sa-mi gasesc tufisul conspirativ pe dealul presei. Veti afla in timp util, poate chiar inainte de startul partidei, ceea ce nimeni nu vede. Am aflat de undeva de pe la fata faptei ca meciul e secret si pentru IM si chiar si pentru PS. Au discutat cei doi cat au discutat si au aflat ca propriile lor vorbe i-au deconspirat si italienii au aflat schema secreta ce trebuia sa-l faca pe Chivu sa-si dea autogol. Consecinta si IM si PS vor privi meciul cu ochii inchisi. Acum e momentul pentru Godemeche sa straluceasca. Chiar daca va fi cel mai bun de pe teren nu va sti nimeni, asadar va ramane la fel de loan ca si pana acum si, tot ca pana acum, stopul de la Sora nu-i va ridica probleme de demaraj. Probleme va avea un lamborghini de alaturi, vopsit in negru si albastru, care, plictisit de mersul doar in viteza intai, va incerca un giumbusluc, ce va fi prompt sanctionat de politie cu eliminaredintrafic pe trei luni. Norocul lui Godemeche, pe care loganul nu-l lasa sa se grabeasca, el fiind mai preocupat sa amestece de zor in cutie, decat de propria-i plictiseala. Tot pe la Sora, e si norocul lui Hora. In timp ce sta linistit in chevroletul clubului amestecand de zor si el in oala cu uleiuri si rotite, i se curata sangele de alcool, deci aia ce umbla cu masuratul efectului horincii asupara horitorilor, pot sa bage cerere de somaj. Sa someze ei, nu si noi, ca speram ca la meciul de pe Giuseppe Meazza, nu va cere PS sistarea televizarii din deosebit de deosebite ratiuni tactice.

    • Calin Cocora
     Saturday, 9 February, 2013 at 02:05

     Panou, fara suparare noi stim ca se transmite, asta, asa, deocamdata. Daca se joaca ii lata poveste, depinde de cat curaj au aia de Inter. Acuma pentru ei ii ca si cum i-ar pune cineva sa sara in apa tulbere, o apa care nu stie nimeni cum ii ca i s-a interzis difuzarea la televizor. Eu stau si ma gandesc(tipic ardelenesc) pe Paolo Sergio nu l-a invatat nimeni sloganul: "a-ti mintit poporul cu televizorul"? Pacat, ca, de se gasea unul sa-l invete ne inducea si pe noi in eroare si ne dezmeticeam abia dupa eliminarea lui Inter. Asa s-ar putea sa fie dezmeticiti italienii.

    • caneto
     Saturday, 9 February, 2013 at 07:14

     Se joaca, dar nu se va transmite din motive tactice. Se va anunta scorul si autorii golurilor la finalul partidei. Trebuie intelegere din partea noastra, vom avea meci greu la Vaslui.

 34. Calin Cocora
  Saturday, 9 February, 2013 at 02:18

  Franari dragi, lamuriti-ma si pe mine cum ii asta, in Liga lui Mitica, urla toti ca noi cumparam meciuri de la Severin ori de la U, ca suntem mari cumparatori dearbitri, iar in Europa, urla aia ca vindem meciuri. Eu inteleg intr-un singur fel, din Liga lui Mitica cumparam ieftin si apoi, ca orice comerciant sadea, vindem scump la fraierii turci pana lichidam stocul. Eu nu inteleg cum nu-i apuca sfanta jena pe presarii de doi bani care umbla etapa de etapa cu acuza dupa noi. Adica cum, o echipa pe care Europa o suspecteaza ca a vandut un meci in CL unui adversar de alminteri redutabil, nu poate face puncte in romanica decat prin blat? Mare onoare pe noi, sa creada UEFA ca in mod normal trebuia sa batem Galata. Si eu cred la fel, ce s-a intamplat nu cred ca vom afla vreodata. Oare suspecteaza si meciul de la Braga? Personal am vazut la ambele elemente de blat. Prin cercuri federale se vorbeste ca turcii au platit 9000000 de euro pentru calificare. La instambul, ai nostri de la varf soptesc intre ei ca ar fi vrut cu arbitrul, cand au vazut ca nu se poate au trecut la strategia acum ori niciodata si si-au deschis larg buzunarele.

 35. kiruj
  Saturday, 9 February, 2013 at 08:30

  Am aflat -pe surse- că la meciul de astăzi principalii noştrii adversari (Inter-EL, Steaua-liga lui Mitică şi Astra-Cupa RO) vor trimite spioni , care deja duc lupte grele - între ei!- pentru a pune mâna...pardon, picioarele pe singurul copac mai înalt din zonă, cu vedere perfectă la teren. Se dau pumni şi picioare, unul dintre ei încercând chiar mituirea celorlalţi doi...Revenim cu alte informaţii după meci...:)

 36. CJ-07-CFR
  Saturday, 9 February, 2013 at 14:24

  Din motive de sănătate (ciroză provocată de alcool viroză respiratorie), nu pot urmări la fața locului meciul amical secret CFR - CAP. Cedez gratis un loc pe creanga a 2-a din vârful copacului al 7-lea din stânga cum privești la terenul din Marbella. Ofer și aștept seriozitate. Doritorii trebuie să fie într-o condiție foarte bună de cățărare și să nu consume semințe (pericol de moarte!). Hai CFR!

 37. vass bela
  Saturday, 9 February, 2013 at 14:42

  Am scris in urma cu o luna, ca strategia e pregatirea urmatorului campionat, asa ca nici n-am mai intervenit in analize de meci . Azi scriu despre acuzele cu blatul ref. la meciul cu Galata dintr-un singur punct de vedere . Acela, ca Stiucan in pro sport reia povestea cu Mihai, ba si aminteste, ca conducerea a amenintat trustul cu justitia . Netrecand la fapte, intreb si eu, n-o fi avand dreptate Mihai ? Din pacate, am curajul s-o spun, ca da !

  • Calin Cocora
   Sunday, 10 February, 2013 at 01:38

   http://www.sportsdirectnews.com/european-football/15339-europol-380-suspicious-european-matches.php#.URaNZqW6dyU

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>