Monday, Aug. 20, 2018

15 frânari mititei și cu cei din tribune 23.515

Written By:

|

Saturday, 2 March, 2013

|

Posted In:

|

63 Comments

15 frânari mititei și cu cei din tribune 23.515

S-a încheiat perioada de transferări din această iarnă şi pentru liga lu’ mitică, avem acum o imagine clară despre lotul echipei noastre pentru retur, aşa cum e prezentat pe site-ul oficial al clubului:

Portari: Felgueiras, Mincă, Man, Stăncioiu, Nuno Claro

Fundași: Ivo Pinto, Panin, Piccolo, Cadu, Maftei, Sepsi, Camora, Rada, Nuno Diogo.

Mijlocasi: Martinez, Vass, Obiora, Muniru, Sare, Mureşan, Deac, Kivuvu, Hora, Godemeche, Celestino, Diogo Valente

Atacanți: Weldon, Maah, Kapetanos, Bjelanovic, Buş, Păun, Ronny, Rui Pedro, Ganea

Total: 35

35 e un număr enorm pentru o echipă de Liga 1, mai ales după ce pe frontul de vest s-a lăsat liniștea, dar se impune a mică triere, să vedem pe cine putem conta cu adevărat în următoarele câteva etape:

Portari: Felgueiras, Stăncioiu, Man

Fundași: Ivo Pinto, Panin, Piccolo, Rada, Maftei, Camora, Sepsi

Mijlocași: Obiora, Deac, Hora, Godemeche, Celestino, Valente, Muniru

Atacanți: Weldon, Maah, Kapetanos, Bjelanovic, Rui Pedro, Păun, Buş

Total: 24

Din pix, deja am retezat 11… Și din acest lot triat se mai poate fasona: pentru meciul cu Oţelul sunt indisponibili Diogo Valente (suspendat), Rui Pedro, Bjelanovic și Kapetanos (accidentaţi).

Mi-au mai rămas doar 20, dacă n-am greșit la scădere. Deci, 3 portari + 17 jucători de câmp, care se fac mai degrabă 2+14 cunoscând (ne)înclinaţia clubului pentru (ne)aruncarea în luptă a jucătorilor tineri (Man, Muniru, Păun, Buş).

Au mai rămas doar 16 de bază. Nu-i roză situaţia (poate gri cu tentă rozalie), dar e arhisuficient ce putem trece pe listă: portar + rezervă de portar, 10 jucători de câmp titulari şi 4 rezerve. Meciul poate să înceapă.

În cadrul staffului tehnic nu sunt anunţate indisponibilităţi. Paulo Sergio nu a fost trimis în tribună la eliminarea lui Cadu, pentru că n-a părăsit dreptunghiul de nervi fără încuviințarea lui Hațegan.

Nici adversarii noştri nu stau prea bine cu inventarul: 4 milioane de euro lipsă din cont; antrenorul principal lipsă, plecat cu groază (UPDATE 1 – Grigoraș s-a întors!) (UPDATE 2 – Grigoraș a plecat din nou, scârbit!!) (UPDATE 3 – Grigoraș s-a întors total neașteptat!!!) (UPDATE 4 – Grigoraș s-a dus de unde a venit!!!!) (UPDATE 5 – Grigoraș e din nou noul antrenor al Oțelului!!!!!); vehiculata insolvenţă lipsă… Să sperăm că nu va lipsi şi gaura din zid, chiar dacă nu vom putea conta pe Gabi Mureşan, care a preferat să nu intre accidentat. E tulbure situaţia lor. Noul patronat a dat un comunicat de lemn în care a specificat că datoria lui e „să analizeze direcţiile strategice pe termen scurt şi mediu ale clubului şi să le alinieze tendinţelor actuale.” Dragomir îi atenţionează să fie atenți, băgând la înaintare DNA-ul, Grigoraş cică-i actor într-o telenovelă, Marius Stan se ia de Adamescu… Probleme mărunte, de-ale lor.

Din curtoazie, să numărăm şi câţi mititei au oaspeţii noştri:

Portari: Cristian Brăneţ, Branko Grahovac, Tadas Simaitis

Fundași: Alexandru Benga, Sergiu Costin, Zoran Ljubinkovic, Cristian Sîrghi, Enes Sipovic, Silviu Ilie, Marian Carja, Lucian Murgoci, Samoel Cojoc, Joao Felipe Antunes, Daniel Popescu

Mijlocași: Liviu Băjenaru, Ioan Filip, Gabriel Giurgiu, Laurenţiu Iorga, Ionuţ Neagu, Jaka Stromajer, Victor Astafei, Daud Jared, Gazale Alvarez, Alexandru Zaharia, Marcus Vinicius Vidal Cunha “Marquinhos”

Atacanți: Jaka Stromajer, Cleidimar Magalhaes Silva Didi, Cosmin Vancea

Total 28 (nici nu-i rău!)

Nu cunosc în detaliu lista indisponibililor (doar că D. Popescu este accidentat, iar Giurgiu suspendat) și n-am cunoștință dacă Sergiu Costin (huo, criminalule!) şi-a ispăşit suspendarea de 9 etape datorată accidentării urâte şi INTENŢIONATE a colegului său de echipă,  Sîrghi, din meciul tur. Nu ştim cu siguranță nici numele antrenorului de la ora jocului, doar îl bănuim, prin urmare n-avem de unde şti nici ce formaţie va trimite pe teren. Asta ne cam încurcă dacă vrem să jucăm om la om.

Vom urmări un meci între două echipe cu destule probleme (a noastră decimată, atacată, șantajată), dar să sperăm ca măcar problema scorului să nu se pună. Chinuit sau uşor, încâlcit ori spectaculos, cu arbitraj potrivnic sau avantajos, important este să obţinem victoria şi să n-o luăm pe arătura de-acum două sezoane, când cu „întinerirea” din retur.

În concluzie, fraţilor, Stadionul Dr. Constantin Rădulescu vă așteaptă cu drag să-l umpleți cu vârf, sâmbătă – 02 martie 2013, ora 21.30, pentru a urmări prima partidă post-europeană de acasă: CFR 1907 Cluj – Oţelul Galaţi. Cât mai multă lume în afara stadionului neîncăpător, suporteri fierbinți în tribună și peluză. Echipa trebuie felicitată pentru întregul ei parcurs european, pentru comportarea eroică din repriza a doua de la Vaslui şi încurajată pentru a trece mai uşor peste problemele actuale, pentru a se pregăti psihologic pentru cele viitoare. Nu vă faceți griji: dacă nu ni le vom face noi, ni le vor face alții, pentru că asta le ocupă – scuze, Badea! – tot timpul!

HAI CFR! HAI CADU! NU DISPERĂM, LUPTĂM ȘI CÂȘTIGĂM!

Share This Article

Related News

Dacă e vineri, batem la Mureş!
Cum am coborât neplanificat din deal la stână [CFR - Astra 1-1]
În deplasare, Şumudică a avut-o mereu mare. Până acum!

About Author

caneto

(63) Readers Comments

 1. Gavrilo
  Saturday, 2 March, 2013 at 12:08

  Tot respectul pentru Cadu pentru ajutorul lui determinant la toate succesele echipei, dar din pacate, la Vaslui nu era in ... film.SI asta s-a vazut inca de la primul fluier. Nu am avut nici o clipa senzatia ca va inscrie, pur si simplu plutea pe teren. Nici macar nu a protestat la prezenta vasluienilor in careu in timpul executarii loviturii, pentru ca pur si simplu nu ii vedea .Nu a sesizat nici situatia nefericita de mai tarziu (e clara si imprudenta bulgarului de a-si pune capul la bataie), a actionat masinal, lipsa de concentrare fiind evidenta. In momentul eliminarii se citea pe chipul sau o dezorientare evidenta. Se pune problema daca pentru el mai exista motivatie la CFR? A intervenit plictiseala? O eventuale selectie (dorita de altfel) la nationala i-ar fi redesteptat interesul pt performanta in Romania?

  • CJ-07-CFR
   Saturday, 2 March, 2013 at 12:21

   Eu văd altfel lucrurile. Cadu e un căpitan atipic, pentru că nu are un psihic de fier (aș fi vrut să fie un fel de Materazzi). Nu l-am urmărit de la începutul meciului, dar l-am urmărit după ratarea penalty-ului. Cum zicea și Albu, era cu 3 metri în spatele liniei de fundași care ieșea la offside și nici nu părea că fuge pe aceeași linie. Da, la Cadu se simte o scădere de randament (nu-i chiar debusolare) după o greșeală sau când ceva nu iese cum trebuie. Am teoria mea mai veche (doar teorie venită din feeling), cum că-l spijinea pe Nuno Claro să fie titular, iar când portarul greșea, Cadu lua în cârca sa răspunderea și era afectat. Jocul său scădea după ce Nuno Claro gafa. Faptul că jocul lui Cadu scade după astfel de evenimente are și partea sa pozitivă: înseamnă că totuși îi pasă, simte responsabilitatea de pe umerii săi, nu-și bagă piciorul. Mă rog, ultima parte, cu piciorul, poate n-a fost foarte inspirată... Așa imperfect cum e Cadu, dintre fundașii centrali trecuți pe la CFR, doar Piccolo a reușit să fie peste el și numai câteodată. --- Selecționarea la Naționala României era o chestie +++ pentru Cadu.

   • caneto
    Saturday, 2 March, 2013 at 12:38

    Eu am vazut de la inceput meciul. In acest caz are dreptate Gavrilo. De multe ori, la Cadu se vede din primele minute daca e conectat sau nu la meci. Acelasi feeling l-am avut si eu la penalty. Simteam in reziduurile de bere ca rateaza si apoi problemele vor fi si mai si. Imi pare rau ca I. Muresan sau Paszkany nu trimit un biletel antrenorului (ar putea trece si in contract o clauza prin care presedintele sau patronul pot sa impuna antrenorului schimbarea lui Cadu cand e cazul) sa-l inlocuiasaca, ei ar trebui sa-l cunoasca, sa simta ca e de rau.

   • Gavrilo
    Saturday, 2 March, 2013 at 15:56

    Nici o clipa postarea mea ar fi fost impotriva Capitanului, este doar o parere de rau ca nu mai avem lider care sa traga echipa dupa el, mai ales ca si Muri este out. In schimb italianul ""Micu"" (sau Kiss?!) a condus defensiva entuziasmant si pe alocuri a sensibilizat pana la lacrimi, avand in vedere conditiile de joc si rautatea adversarului atat ca expresie in teren cat mai ales ...in afara acestuia.Efectiv, vasluienilor le tremurau nadragii cand re- incepeau fazele de wave-ing:atac dupa atac, pentru ca la fiecare esec, descurajarea le inmuia picioarele si atragea reactia negativa a propriului public fata de conditia de ""niomoruc""(neputencios, impotent, etc). Cine va trage echipa deseara?

 2. Retardila
  Saturday, 2 March, 2013 at 12:59
  • Saul
   Saturday, 2 March, 2013 at 17:08

   Ce articol de kko,cica Deac "s-a accidentat"! Deci nu l-a lovit nesimtitul ala de Sanmartean si l-a scos din joc pentru mai bine de 6 luni ci s-a accidentat el,ca asa a vrut. Penibil!

 3. Florinaccio SM
  Saturday, 2 March, 2013 at 13:00

  Am inteles ca Grigoras o va prelua pe Otelul abia de luni incolo. Veste buna, nu-i asa? Mai ales ca galatenii vor juca in etapa viitoare cu Pandurii, echipa pe care Grigoras tocmai a parasit-o in aceasta iarna si una dintre rivalele noastre importante la locul 3.

 4. nea_Silica_MS
  Saturday, 2 March, 2013 at 13:05

  Din articol reiese că avem 8 fundaşi utilizabili (din care 7 cu drept de joc, incluzându-l şi pe pensionarul Panin). Atâta timp cât începem un joc cu 6 din ei pe teren, bileţel sau nu, e greu să-l schimbi pe Cadu. Ca să folosesc o comparaţie din regnul animal, dacă un cal ar avea greutatea inegal repartizată, cu greu s-ar putea ţine în picioare. Sper să dovedească PS în sfârşit că e un antrenor bun, că ştie să aşeze echipa şi că e capabil să găsească formula câştigătoare (asta în pofida faptului că avem destui jucători accidentaţi şi suspendaţi). Hai băieţii, haide CFR!

 5. Florinaccio SM
  Saturday, 2 March, 2013 at 13:08

  Caneto, data viitoare te rog sa numeri nu numai franarii mititei, ci si fotbalistii echipelor adverse. Nu de alta, da' la cum vad ca iti ies tie numaratorile, nu m-as mira ca adversarii sa nu aiba nici macar 11 pe care sa-i alinieze impotriva noastra la inceputul meciului. :)

  • CJ-07-CFR
   Saturday, 2 March, 2013 at 13:27

   Și care-i problema dacă nu ies 11 adversari mititei? Le mai pune caneto niște muștar...

 6. zeidas
  Saturday, 2 March, 2013 at 13:33

  Acum e momentul ca suporterii sa transmita un mesaj, venind la meci : "Suntem alaturi de voi" !

  • canad
   Saturday, 2 March, 2013 at 23:35

   mai omule, tu n-ai somn>

 7. csongi
  Saturday, 2 March, 2013 at 14:48

  Vamos, Cadu!

 8. traian
  Saturday, 2 March, 2013 at 15:15

  Daca ai televiziune si nu esti in stare sa contracarezi lăturile care se varsa asupra clubului si a jucatorilor inseamna ca meriti ce se intampla. Copiii astia de la Fotbal look sunt o copie fidela a lui I.Muresan. Ieri unul o scalda daca a fost sau nu intentie, iar celalalt tot repeta ca nu este avocatul lui Cadu si in final s-a terminat in coada de peste. De comentariile meciurilor amicale, nu mai vorbim: penibil la maxim. Lui Arpi îi trebuie un Banciu de la B1 care sa faca audienta si sa le inchida gura la toti: rau, da bun. Altfel vom fi masacrati in continuare. Daca deseara va fi victorie atunci a fost blat sau am furat cu arbitrii. Buzarin va spumega, iar ceilalti il vor acompania.

  • Radubarbier
   Saturday, 2 March, 2013 at 16:57

   Corect. Eu ieri asta incercam, de fapt, sa spun. Parca ne asteptam la altceva din partea acestui canal Tv, in materie de sport. O contrabalansare a efectelor nocive ale campaniilor media anti CFR promovatre dinspre Dambovita fotbalistica.

   • Radubarbier
    Saturday, 2 March, 2013 at 16:58

    Saul, vii la meci ?

    • Saul
     Saturday, 2 March, 2013 at 18:38

     Din pacate nu pot ajunge,avem o invitatie la ziua unui prieten langa Huedin. Mi-ar fi placut sa ne intalnim,sa povestim si sa ne sustinem favoritii. Etapele urmatoare sper sa reusesc,desi mi-as dori o alta ora de incepere mai devreme decat 21,30. Ar fi frumos sa fie multi suporteri la meci sa sustina echipa. Va invidiez si va felicit pe cei care o sa reusiti sa ajungeti pe stadion. Seara frumoasa! Hai CFR!

     • Florinaccio SM
      Saturday, 2 March, 2013 at 19:10

      Saule, ce facem in seara asta, batem? Marturisesc ca dupa ce am vazut cat de ''optimist'' e Stucan, eu m-am mai linistit. :) HAI CFR!!!

  • nea_Silica_MS
   Saturday, 2 March, 2013 at 20:27

   Bună idee. Banciu ar trebui ofertat de A.P. Pân la urmă, e şi el ardelean (târgumureşean ca şi mine), poa că ar veni, ceea ce ar fi grozav. Are omul o gură... cel puţin pe potriva lui Buzărin şi alde asemenea. Poate că ar fi bine să investim în el... Şi, în general, în pr.

 9. Balu
  Saturday, 2 March, 2013 at 17:15

  Bai dar stucan sau cum dracu-l cheama este de neegalat. Deja am facut blat cu Otelul.

  • Radubarbier
   Saturday, 2 March, 2013 at 18:32

   Deci avem inca 3 puncte? :)))

 10. ulise
  Saturday, 2 March, 2013 at 19:17

  Mai uitat pe lista, din cauza accidentarilor si lipsei de valoare, avem 8 inchizatori si nu i-am numarat pe mai noii mijlocasi defensivi: Sepsi si Maftei. E clar ca trebuie lucrat mult la lot. Beta-finalul de campionat si transferurile (veniri/plecari) vor retusa lotul disproportionat si numeric si valoric pe diferite posturi.

 11. nea_Silica_MS
  Saturday, 2 March, 2013 at 20:41

  Da, ar fi mult de lucrat la lot. Dar în ceea ce-l priveşte pe PS, el dă examen azi. Dacă-l pică, pleacă (aşa am impresia). Patronul ştie puţin, dar bine. Şi dacă ratăm campionatul, pierzând şi meciul de azi, vai de "background-ul" lui Sergio!

 12. nea_Silica_MS
  Saturday, 2 March, 2013 at 22:09

  Mi-am adus aminte de gluma cu poliţistul, nuş dacă-l aduceţi aminte: cum p.da măsii... Atacăm cu Sepsi şi Piccolo, nimeni nu e capabil, nici măcar Deac să tragă un şut (ce decepţie e acest om). Ce se întâmplă oameni buni? Unii din voi sunteţi specialişti. Eu sunt la capătul puterilor.

  • CJ-07-CFR
   Saturday, 2 March, 2013 at 22:22

   Liniștește-te, Nea Silică. N-ai înțeles că s-a anunțat din timp că-i blat? Păi ce facem acum, ne enervăm și la meciurile aranjate?

   • nea_Silica_MS
    Saturday, 2 March, 2013 at 22:31

    Ahhh. mersi că mă calmezi 07 :-) Repet după specialist: Nu sunt chiar atât de tâmpit.. nu sunt chiar atât... Ce naiba caut aici?

    • nea_Silica_MS
     Saturday, 2 March, 2013 at 22:33

     Adică la meci (să nu fiu-nţeles greşit) :-)

 13. adrian 4
  Saturday, 2 March, 2013 at 22:20

  noi cu valente si bjelanovici ei cu asaftei care in mod normal trb sa ajunga la noi daca grasu avea putina minte ...conducerea p....

 14. nea_Silica_MS
  Saturday, 2 March, 2013 at 22:36

  Deci e blat, 07... Mă munceşte un gând... Cine va marca din patea noastră? Grahovac va merita cel puţin un Nobel pentru performanţă, presupun... pe cât de inepţi sunt ai noştri...

 15. horica
  Saturday, 2 March, 2013 at 22:45

  500 spectatori :)))

  • dan dan
   Saturday, 2 March, 2013 at 23:49

   Sper ca actionarii nu au fost inghesuiti si au putut sa urmareasca confortabil spectacolul...

 16. csongi
  Saturday, 2 March, 2013 at 22:50

  Acum ne-am lamurit de ce Deac si Weldon nu au fost retinuti in lotul pentru meciurile cu Inter.

  • nea_Silica_MS
   Saturday, 2 March, 2013 at 23:22

   Dacă ar fi vorba doar de ei....

 17. ulise
  Saturday, 2 March, 2013 at 23:25

  Beta, gura mi-a fost aurita. Am inceput prost meciul, apararea foarte vunerabila, atacul a reusit sa creeze ocazii pe care le-a risipit mult prea usor. Godemeche cel mai bun, pacat de eliminare, Piccolo cel mai slab. Nu inteleg de ce schimbarile s-au facut atat de tarziu, de ce nu au fost testati si Muniru sau Paun. Dar e Beta-timp pana la vara.

  • nea_Silica_MS
   Saturday, 2 March, 2013 at 23:54

   Iertare, dar dacă Gode a fost cel mai bun, nu mai am nica de zis.

   • CJ-07-CFR
    Saturday, 2 March, 2013 at 23:57

    Sunt de acord. Godemeche cel mai bun până la ratarea de după cornerul lui Deac & eliminare! Iar asta spune multe despre echipă.

    • nea_Silica_MS
     Saturday, 2 March, 2013 at 23:59

     Cred că am văzut cu totul alt meci. Mai bune ca ce? Apărător? Atacant? Extremă? Libero? Mijlocaş? A fost câte ceva din astea şi nimic.

 18. kiruj
  Saturday, 2 March, 2013 at 23:28

  PUTEŢI DA NOTE DUPĂ ÎNFRÂNGEREA CU OŢELUL. DAŢI CLICK AICI !!

 19. csongi
  Saturday, 2 March, 2013 at 23:33

  Bagami-as picioarele in adunatura asta de anti-talenti care meci de meci dezamageste si enerveaza, o echipa modesta cu un joc urat, dur si fara orizont. Nu isi merita nici macar pumnul ala de suporteri care isi pierde vremea pe stadion.

  • Ionut
   Saturday, 2 March, 2013 at 23:37

   PLM!!! m-am saturat de simulari, vreau fotbal!!! scuze sunt nervos!

  • canad
   Saturday, 2 March, 2013 at 23:46

   ma bucur ca te-ai trezit macar tu

 20. fotbalfan
  Saturday, 2 March, 2013 at 23:38

  echipa pacii, tribune goale, jucatori in vacanta (la inceputul lui martie!!!!!), conducere cu jeburile pline si planuri pt viitoare vanzari (care ne vor duce pe aripi de vis si ne vor transforma intr-o forta regionala (forta sa fie cu noi!) ). nu-mi vine sa cred ca s-au gasit cinci sute de fraieri sa mearga pe stadion. e prima data cand am sentimentul asta, nu credeam sa ajung s-o spun, insa de ce sa-ti pierzi vremea pe stadion sau in fata televizorului/calculatorului? sa zicem ca sunt un spectator neutru, spuneti-mi voi, de ce as simpatiza cfrul, de ce m-as obosi sa-i urmaresc, sa merg la stadion etc ? in incheiere va doresc sa aveti un an bun, ne vedem la meciurile cu miza (muhuhaha, adica anul viitor competitional)! nu pot sa va spun la revedere inainte de a remarca inca una gogonata (oare de ce am sentimentul ca marele EL HEGEMONICUS si-a bagat coada si aici?!?): rada CAPITAN la CFR! si nu, antrenorul nu e cartu. muhuhahahahahahaha.............

  • Radubarbier
   Sunday, 3 March, 2013 at 00:33

   Eu am fost unul din cei 500 de fraieri!

   • fotbalfan
    Sunday, 3 March, 2013 at 02:02

    na, si jijisepeul zice ca au fost 2k. am fost tare suparat, am si eu momentele mele, mi-a trecut. se merge la stadion in orice conditii (in ordinea prioritatilor, binenteles - inima, familie, sanatate etc) insa tot raman lucruri pe care conducerea ar face bine sa le gestioneze diferit. ei ar avea in primul si-n primul rand de castigat. hai ai nostri!

 21. G
  Saturday, 2 March, 2013 at 23:39

  cu echipa asta vor ei sa aduca suporteri la stadion..? PS nu face multi pureci la noi...o sa plece singur daca nu il da afara Arpi mai devreme.

 22. Saul
  Saturday, 2 March, 2013 at 23:39

  Imi pare bine ca n-am vazut meciul,ca ma umpleam de nervi si nu merita. Poate o sa inteleg din comentariile voastre ce s-a intamplat. Dupa etapa trecuta intrebam cu cine vom mai juca,daca vom continua cu accidentari si cartonase rosii. Etapa viitoare pe langa cei accidentati sau suspendati nu joaca Godemeche eliminat si Piccolo (4 galbene),iar Felgueiras apare tot cu 4 galbene,dar acolo s-ar putea sa fie o greseala. Dupa socoteala lui Caneto,cati mai raman? Ce parere aveti,depasim performanta de acum doua sezoane,cu Minteuan pe banca?

  • Radubarbier
   Sunday, 3 March, 2013 at 00:31

   Pentru mine fiecare meci al echipei noastre e un prilej de mare bucurie. Din pacate si asta seara am plecat foarte infrugurat de la stadion. Frig afara si frig in suflet. Sunt foarte multe de spus, dar retin un singur lucru. Atata timp cat onor conducerea clubului afirma in presa faptul ca nu ne intereseaza Europa League pentru ca nu ne aduce beneficii financiare si ca inca de pe acum pregatim campionatul viitor, la ce sa mai traga jucatorii? La ce sa mai mrgem noi pe stadion. Si asta seara am fost foarte putini. Si vom fi din ce in ce mai putini in acest retur. Impi pare rau deoarece pentru mine fiecare meci al echipei noastre a fost un prilej de mare bucurie...

 23. dan dan
  Saturday, 2 March, 2013 at 23:41

  Cred ca conducerea nu trebuie sa isi mai faca griji ca anul viitor va avea cheltuieli cu E.L.... dar cred ca nici nu e cazul sa mai viseze la atacarea unui nou titlu... Oare ce au pregatit in cantonament toata iarna? la meciul de azi a avut si CFR un mare gol...ma refer desigur la stadion! Asa cum anticipasem, se pare ca spectatorii au luat act de declaratiile conducerii si nu se mai obosesc sa mearga si sa dea bani ca sa vada nimic... Cei din conducere sunt multumiti oare de efectul strategiei lor?

  • dan dan
   Saturday, 2 March, 2013 at 23:45

   astept cu interes comenturile laudacilor.... ca vad ca sunt numai critikaci pe aici...

   • canad
    Sunday, 3 March, 2013 at 00:08

    acum 2 ani cand tu nu erai pa aicI, ma certam cu toti ca echipa nu are mentalitate, nu se investeste, jucatorii nu joaca , tranferuri proaste ..timp pierdut situl e plin de aplaudaci Cine are tupeul sa se contrazica cu mine, il sfatuesc sa vada jocul CFRului de acum 5 ani in paralel cu cel de anu asta!!! restul e CAN-CAN romanesc

    • dan dan
     Sunday, 3 March, 2013 at 00:16

     mi-e dor de vremurile cand era o adevarata placere sa urmaresti CFR-ul jucand... In ultimii 5 ani, au fost 3 campioane, 2 au ales sa nu reinvesteasca o parte din banii veniti din UCL si nu au ajuns prea bine...sper sa nu le urmam, dar e usor de observat cum merg transferurile la noi...

 24. fotbalfan
  Saturday, 2 March, 2013 at 23:51

  deci inca nu-mi revin: cum plAndone si a lui Cartu sa-l pui pe Rada CAPITAN ?

  • CJ-07-CFR
   Saturday, 2 March, 2013 at 23:54

   Asta-i cea mai dureroasă durere care te doare acum? Ți se pare că Rada a fost cel mai slab de la CFR?

   • fotbalfan
    Saturday, 2 March, 2013 at 23:59

    nu ma intereseaza cum au jucat insa cum naiba sa-l pui capitan la cfr pe rada? PENIBIL. al 3lea an de CL cand conducerea demonstreaaza ca nu stie gestiona situatia. oricum, e gata cu nervii, ne vedem prin vara, noi sa fim sanatosi! ce naiba, doar am atatea lucruri de facut si atatea sporturi de urmarit. el hegemonicus, nu a declarat nimic ? ca as fi tare curios. P.S: CUM NAIBA SA_L PUI CAPITAN PE RADA ?

    • CJ-07-CFR
     Sunday, 3 March, 2013 at 00:02

     Spune direct, fratele meu emigrant, că-l doreai căpitan pe Hora, n-o mai lua pe ocolite!!!

     • fotbalfan
      Sunday, 3 March, 2013 at 00:31

      :)) noroc cu tribuna ca altfel iarasi pistorius (sau cel putin verisorul lu' pistorius) pe soacra :)

    • dan dan
     Sunday, 3 March, 2013 at 00:03

     Si eu asteptam sa vad ce au declarat cei din conducere.... dar nu am vazut pe niciunu, nu stiu de ce... La victorii Muresan in direct pe toate televiziunile....acum nimic...

     • CJ-07-CFR
      Sunday, 3 March, 2013 at 00:05

      Eee... azi euforia e mai moderată...

      • dan dan
       Sunday, 3 March, 2013 at 00:09

       Sau poate i s-au terminat creditele pe cartela..... :))

 25. nea_Silica_MS
  Saturday, 2 March, 2013 at 23:52

  Merită echipa să-i fim suporteri? Cine e de vină? Arpad Paszkany? L-am înjurat din toate puterile. Mureşan, doctorul? Poate. Scouterii? Poate. Jucătorii? La fel. No comment!

 26. fotbalfan
  Sunday, 3 March, 2013 at 01:01

  este un rromulan stelist care copiaza comentariiel noastre facute la suparare si le pune pe gsp. lol

 27. Cristi
  Sunday, 3 March, 2013 at 03:34

  Echipa teoretic nu se regaseste. Sa fie oare sindromul necedarii la timp? Haideti sa fim seriosi, sunt suficienti jucatori cu meciuri tari si bune in spate in toamna. Cu siguranta toti au sperat la un transfer in zone mai bune/banoase. Se simte ca motivatia este zero.

 28. Barox
  Sunday, 3 March, 2013 at 13:55

  Nu va faceti probleme...meciul cu Otelul este incontul viitorului meci(meciuri) cu Otelul din sezonul viitor cand se trage iar la titlu. Sa fim seriosi Piccolo numai degajari cu ochii inchisi a facut in atac, fara sa construiasca de la aparare nici o faza ofensiva. Ivo Pinto se impiedece in minge....Camora nu putea depasi nici un adversar, Weldon sprinta cot la cot cu Iuliu Muresan, cu frana de mana trasa, Hora ataca poarta la colul terenului...etc.. Godemeche si Maah n-au inteles despre ce e vorba in acest meci si au mai incercat cate ceva (lor nu li s-a tradus in franceza) ...asta este ne sacrificam pentru bucurii urmatoare ...traiasca oamenii de onoare !

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>