Friday, Jul. 20, 2018

Deac Norris se întoarce

Written By:

|

Tuesday, 23 April, 2013

|

Posted In:

|

31 Comments

Deac Norris se întoarce

De ce nu-l transferă CFR-ul pe Chuck Norris? Fiindcă îl are deja! E drept, un pic cam blond, defel îngrozitor pentru adversar şi cam firav după ce un Sf.Mărtean i-a rupt genunchiul, dar este încă un luptător, un om decis să iasă din nou din jungla românească spre strălucirile nemţeşti pe care le-a gustat mai deunăzi. Iar la Bistriţa a ieşit din nou, după mult timp, la bătaie. El singur, şi nimeni altcineva, a reuşit să facă diferenţa uriaşă dintre CFR şi codaşa clasamentului. Cred că niciodată n-am văzut un astfel de randament la vreun jucător ceferist (faceţi-vă timp, căci urmează o lungă înşiruire): pasă filtrantă, vertical, pentru primul gol al lui Hora; pasă decisivă la ratarea impardonabilă a lui Weldon, din finalul primei reprize; pasă filtrantă, verticală, pentru sprintul lui Weldon, de la primul penalty; pasă decisivă, în faţa porţii, pentru golul al treilea, al lui Weldon; pasă decisivă pentru Rui Pedro, la o ratare singur cu Albuţ; penalty scos şi executat, pentru golul patru şi, în final, corner bătut binişor pentru golul lui Buş. Meciul perfect pentru el. Se poate cere mai mult de la un jucător? Cât de mult şi-a căutat forma Deac în precedentele partide, câte nereuşite şi bâlbâieli a avut, acum s-au răzbunat, acum i-au ieşit toate, într-un meci perfect. E drept, a găsit şi momentul prielnic pentru asta, o echipă cu jucători modeşti care nici n-au ştiut să strângă rândurile, să ţină apărarea mai comprimată. Au lăsat  spaţiu de manevră pentru Deac, care nici nu a mai trebuit să insiste şi să se piardă inutil în lateral. A venit când a putut în centru, a accelerat jocul şi a făcut prăpăd.

E oare nedrept să atribuim acest 5-0 unui singur jucător? Cred că nu. Dacă era după ceilalţi, ne aştepta cel mult un succes căznit. De fapt, ce este acest 5-0? O rupere de nori după o lungă perioadă secetoasă a echipei sau doar o victorie de parcurs? Să nu uităm câteva aspecte esenţiale: Gloria este codaşă, ca şi retrogradată şi în insolvenţă (nu că asta a fost o jenă pentru noi în a lăsa puncte în precedente situaţii întâlnite). Gloria are în tur şi retur un bilanţ de 1-10 contra CFR-ului, în ambele meciuri având de înfruntat şi câte o jumătate de oră în inferioritate numerică. De asemenea, în amândouă partidele, în minutul 85 scorul era doar 3-0 pentru CFR, ultimele goluri fiind, să le zicem, „goluri de umplutură”. În plus, în această partidă, echilibru s-a rupt vizibil doar după ce s-a făcut 2-0, doar de atunci CFR-ul a început iureşul, până la acel moment jocul nostru având mai mult de suferit. Şi, în ultimul rând, fapt neapărat consemnabil, să ne amintim ce-a fost în tur. Şi atunci am avut un scor-fluviu, reconfortant, după multe nereuşite în campionat, pentru ca în etapa imediat următoare să fim absolut ruşinoşi în faţa Stelei. Acest scor nu trebuie să ne relaxeze, nu trebuie să considerăm (ca în toamnă) că grijile s-au terminat, dimpotrivă, poate fi cel mult un cap de pod, consistenţa şi continuitatea de-abia acum trebuie să vină.

Are Trică un rol în această poveste? Cadu spune că da, că era neapărată venirea lui Trică şi, haideţi să-l credem. El ştie cel mai bine de ce. Din punctul meu de vedere, îmi este tot mai clar că această echipă a CFR-ului, cu Cadu în rol de tartor, este neantrenabilă. Ea are doar nevoie să fie eliberată periodic, probabil imediat ce un tehnician încearcă să impună o idee, o persoană, să restrângă cumva libertăţile. Chiar şi aşa, până ce va începe declinul (intuit deja) să-i acordăm lui Trică meritul de a fi catalizatorul laudelor şi să-i suportăm făloşenia, cea pe care ne vom obişnui poate s-o ignorăm cândva. Merite tactice? L-a folosit pe Hora, mână-moartă în atâtea cazuri, a încercat o soluţie impusă de împrejurări, Muniru-Maftei la mijloc (una pe care nici n-am fi bănuit-o vreodată), a apelat la Deac, Rui Pedro şi Maah, absolut nimic special, doar o evoluţie favorabilă a lucrurilor: un gol marcat rapid, la una dintre primele ocazii, apoi o pavăză a şansei, la cele 3 ocazii mari bistriţene, de la începutul reprizei a II-a şi, în final, golul desprinderii, dublat şi de o eliminare, decisivă. În alte meciuri, pentru comparaţie, se ratau 4-5 ocazii mari, până la exasperare. De când nu au mai mers lucrurile atât de bine, doar în favoarea noastră? Au şi lucrurile astea importanţă, momente care pot fi puncte de inflexiune în decursul unui joc. Nu mi se pare că Trică ar fi schimbat mare lucru – nu era nici timp, nu avea nici cu cine – pur şi simplu a rupt ghinionul şi, în sfârşit, a avut un jucător care a reuşit să facă diferenţa.

Scorul? Evident, mult prea mare pentru realitatea din teren. Victoria CFR-ului nu poate fi pusă la îndoială, însă proporţiile ei sunt exagerate. Diferenţa a fost mult mai mică în realitate. Nu trebuie uitată perioada de lâncezeală din jocul nostru de după primul gol sau, şi mai rău, pericolele de după pauză. Cheful de a demola a venit doar după ce adversarul (şi aşa deloc strălucit) a fost pus în genunchi. Atunci CFR-ul a făcut K.O.-ul, unul impresionant pentru cel ce priveşte doar scorul, dar mincinos pentru cel care priveşte jocul, în ansamblu.

Desigur, este îmbucurătoare ambiţia jucătorilor noştri de a specula momentul prielnic, de a marca, de a-şi da singuri încredere. Mi-a plăcut bucuria de după fiecare gol, indiferent de cât era scorul la acel moment, mi-a plăcut mai ales celebrarea lui Buş şi efortul său de a se arunca după mingi, doar-doar bifează încă o reuşită pentru CFR, după o îndelungată pauză. La fel, mi-a plăcut cum, imediat ce a fost faultat, Deac a sechestrat mingea pentru a executa penalty-ul, pentru a sparge şi el blocajul. Da, e bine că şi ei par că îşi conştientizează şi rezolvă problema de eficacitate, că au ambiţia de a demonstra că vor şi că pot. Iar retrogradaţii Gloriei erau probabil cea mai bună ocazie pentru a-şi arăta muşchii.

Pe de altă parte trebuie să vedem problemele. Weldon a avut 2 execuţii cumplit de stângace, din poziţii în care un atacant concentrat la meci nu are voie să dea emoţii. Prima dată l-a nimerit pe Dolha, dar al doilea aşa-zis şut a fost şi mai îngrozitor, a fost foarte aproape de o ratare cu poarta goală. Noroc că a urmărit, noroc că respingerea de pe linia porţii a fost moale. Altfel acum vorbeam despre un atacant de nerecunoscut, de neiertat.

De asemenea, trebuie să vedem erorile individuale, mai ales cea imensă a lui Piccolo, din chiar debutul reprizei a doua. O centrare simplă, ştearsă de el în loc să fie respinsă, a dus mingea până la Kanon, cel care l-a ţintit dintr-un metru pe Felgueiras. Degeaba a fost Piccolo după aceea impecabil, a blocat de peste tot, căci o singură greşeală de asta poate face cât toate lucrurile bune la un loc.

Să nu uităm nici de Muniru şi Maftei, cei scutiţi de a fi puşi sub lupă doar datorită evoluţiei favorabile a meciului. Golul rapid a obligat bistriţenii să iasă la atac şi să creeze spaţiile de manevră pentru cei din atac. Nu a mai fost nevoie de rolul celor doi mijlocaşi pentru a construi, au mers şi pasele în lateral. Singurul care mi s-a părut că a schimbat, că a făcut ceva vizibil şi pozitiv de pe acea poziţie a fost revenitul Vass, cel de după a cărui intrare posesia noastră a devenit totală. Până atunci însă Muniru, mai ales, trebuie bine de tot urecheat, pentru lamentabila prestaţie defensivă, de pildă pentru cele două cornere la care bistriţenii au fost singuri în careu, central, nemarcaţi, liberi să marcheze. Fundaşii noştri aveau adversari în marcaj, doar Muniru era pierdut la 14-15 m, uitându-se surprins cum omul pe care trebuia să-l „ţină pe piept” vine pe centrare. Am avut şansă că nu am luat goluri de acolo, a fost semnul clar că norocul ne suflă din pupă.

De la Gloria doar un singur jucător mi-a plăcut şi ar trebui vânat pentru CFR. Kanon pare o oportunitate care trebuie speculată. E tânăr şi cu potenţial mare de creştere, iar cum Gloria e cu un picior în groapă un transfer cred că ar putea fi facil. În rest, de la ei, mai nimic. Lenţi, nesiguri, fără coeziune de echipă şi fără nicio urmă de apărare. De la 2-0, orice acţiune a CFR-ului se finaliza în careu, ca şi cum am fi avut nu un om în plus, ci vreo 3.

Greşelile de arbitraj au existat şi acum. Faza din prima repriză, cu Maah faultat clar în careu de Iordache, dar cu decizie acordată de simulare, poate fi trecută la albumul comicăriei arbitrilor faţă de CFR. Mai adăugăm şi intrarea absolut dementă a lui Curtuiuş pe glezna lui Camora, din minutul 46, răsplătită doar cu galben şi am putea vorbi de un arbitru Robert Dumitru în nota ostilă cu care ne-am obişnuit deja. Totuşi, ca să nu judecăm pripit, ci ca să fim absolut siguri că face aceste erori exclusiv din cauza lipsei de calitate, tot Robert Dumitru cred că ne-a făcut cadou cartonaşul roşu acordat lui Dolha. Da, acolo a fost penalty, probabil se făcea 2-0, dar faza trebuia judecată în spiritul jocului; nu orice fault pe care-l face portarul e automat şi roşu. Însă, nimic nou, am mai văzut decizii de astea, semn că arbitrii noştri nu gândesc autonom, nu percep fotbalul trecându-l prin filtrul unui creier. Cum or fi fost promovaţi în Liga I, mama ei de „valoare românească”?!

Asta este, totul e bine când se termină cu foarte bine. Noi revenim la oile noastre zgomotoase, cele cu care ne vom confrunta, de fapt, în mai puţin de-o săptămână. Mă aştept la o săptămână dezgustătoare, plină de declaraţii sforăitoare, la care, din păcate, vom avea şi noi replică în aceeaşi manieră. Staţi numai să se încălzească niţel derby-ul prin apropierea sa şi veţi vedea din nou tiradele naţionaliste şi fanfaroane revărsându-se spre Cluj. Să suferim că jucăm contra Stelei, că ei sunt aproape campioni? Nu trebuie să fie nicio tragedie în asta. Nu uitaţi, anul trecut ei au fost “sparring partner” în sărbătoarea noastră de campioni, aşadar nu trebuie noi să suferim de nicio umilinţă cu care i-am îndatorat deja pe ei. Mai bine să mai scormonim prin lotul nostru, cine ştie câţi „norisşi” mai avem prin vestiar, fiindcă o victorie ar fi acum chiar utilă pentru avântul viitor.

Share This Article

Related News

Dacă e vineri, batem la Mureş!
Cum am coborât neplanificat din deal la stână [CFR - Astra 1-1]
În deplasare, Şumudică a avut-o mereu mare. Până acum!

About Author

albusibiu

La început a fost cuvântul... Apoi a inceput gâlceava!

(31) Readers Comments

 1. kiruj
  Tuesday, 23 April, 2013 at 08:09

  Pentru a-I învinge pe sforăitori duminică, ne-ar trebui măcar 5-6 salvatori cu evoluţii asemănătoare celei lui Deac de la Bistriţa (inclusiv el). Adică ne-ar mai trebui un Bruce Willis, un Steven Seagal, un Jason Statham...şi alţii. Personajele sun date, cine vine la casting ? HAI CFR !!

  • Flacăra Vișinie
   Tuesday, 23 April, 2013 at 08:22

   Asta e deja intreaga echipa din The Expendables.

  • albusibiu
   Tuesday, 23 April, 2013 at 10:25

   Din ce-am vazut aseara (secvente, nu meci intreg), nici sforaitorii nu-s de speriat, doar sunt mult umflati de presa. Am avea nevoie doar un Muri "The Rock" (prea tarziu pentru asta), un Felgueiras Spiderman, de Charlie's Angels in aparare si un Weldon fara S pe piept, ci cu un "W". Sper ca antrenorul Cadu sa gaseasca cea mai buna formula de joc. :)

   • caneto
    Tuesday, 23 April, 2013 at 11:11

    Da, iar adversarii sa fie Alba ca Zapada si cei 7 pitici :)

 2. caneto
  Tuesday, 23 April, 2013 at 09:00

  La prima ratare, Weldon a reluat mingea corect, dar, ca si in cazul lui Cadu din meciul de cupa, a intervenit ghinionul, iar la a doua faza a fost prea sigur pe el pe considerentul ca se afla singur la 1 metru de linia portii. Oricum, si-a dovedit calitatea, este o diferenta ca de la cer la pamant intre el si Maah. A fost geniala patrunderea care a dus la primul penalty si la eliminarea lui Dolha, inseamna ca si-a revenit cat de cat fizic, acum o luna n-ar fi fost in stare de o astfel de rupere de ritm.

  • Cata
   Tuesday, 23 April, 2013 at 10:03

   De acord cu tine Caneto, si mie mi-a placut mult de Weldon in meciul asta. Maah n-a facut absolut nimic in pozitia de varf impins, si cand a intrat Weldon s-a vazut clar diferenta. Maah e pe spate pe toate posturile de fapt. Sper sa "se acomodeze" mai repede si jucatorul asta, desi cu fiecare meci incep sa am din ce in ce mai putina incredere in el.

  • albusibiu
   Tuesday, 23 April, 2013 at 10:29

   Caneto, una e o minge picata norocos in careu, din corner si alta o centrare pe jos, singur singurel, la care un atacant are un set intreg de variante (chiar si preluarea si apoi sutul plasat era una dintre ele). Un atacant la 32 de ani, conectat la meci, nu prea are scuze la ratare, cu sau fara ghinion. Insa, intr-adevar, la faza de penalty si-a spalat pacatele, prin viteza demarcarii. Totusi, mi-e teama sa nu fi ajutat mult si adversarii, lentoarea lor, pentru acea faza. Vedem insa imediat, cu Steaua. Sper sa-l urce in cires pe Chiriches.

 3. caneto
  Tuesday, 23 April, 2013 at 09:49

  Da, surpriza totala cuplul Maftei, Muniru la acoperire. Trica si-a permis acest risc/experiment datorita (non)calitatii adversarului intalnit. S-a vazut si duminica foarte bine, Maftei nu-si gaseste locul la mijloc mai ales cand avem posesia mingii, n-are vedere periferica, nu simte existenta sau lipsa adversarului din spatele lui, de foarte multe ori o lua complicat intr-o directie aglomerata pentru ca-si pusese in cap ca-i musai sa i-o paseze lui Piccolo, cand in spatele lui erau 7 arii de teren fara vreun adversar. Muniru nu stie inca jocul, nu are responsabilitatea necesara, dar e placut ochiului felul in care se misca pe teren. Dupa intrarea lui Vass, chiar daca adversarul era deja groggy, s-a observat imediat o iutire a jocului, altfel au inceput sa curga pasele la mijloc.

  • albusibiu
   Tuesday, 23 April, 2013 at 10:44

   Daca pleaca Muri, Vass si Sare ar putea fi singurele piese de pastrat la mijloc. La amandoi insa trebuie sa vedem cat de mult i-au afectat accidentarile de durata.

   • Barox
    Tuesday, 23 April, 2013 at 12:09

    dupa 1 an de inactivitate nu mai revi la forma dinainte ...niciodata (din pacate), ori la nivel psihologic nu merge ceva(frica, teama, neincredere in sine) ori la nivel fizic se intampla de multe ori recidive. La Vass avand deja a doua accidentare in acelasi loc nu-l vad bine...

 4. csongi
  Tuesday, 23 April, 2013 at 09:49

  Să-i batem doar, sunt şi ei pe o linie descendentă, şi după aia să celebreze cât vor, dacă or mai avea chef.

 5. luk2170
  Tuesday, 23 April, 2013 at 10:33

  Mă bucură victoria noastră, era cazul, dar să nu uităm de adversar. Ceea ce mă bucură cel mai mult este revenirea lui Deac (sper să nu mai dezamăgească pe viitor), un jucător care a făcut multe pt. CFR şi în care nu mai speram. E mare nevoie de el în formă. În rest la mijloc suntem varză -- Muniru, Maftei, Obiora, Godemeche, Valente -- nu au ce căuta la o echipă de top. Weldon este o catastrofă (ceva mai bun ca Maah -- altă petardă) a ratat 2 execuţii din 6 m -- şi un copil o băga în aţe, aşa că golul norocos nu îl putem trece la reuşite ci la nereuşite. CEL MAI BUN ATACANT ÎN ACEST MOMENT E BUŞ ! Cu el aş juca mai departe (cel puţin în acest sezon) are viteză mai bună , dăruire, dorinţă de afirmare. Bravo TRICĂ -- de mult trebuia jucat Buş. Sper ca Trică să îl bage şi pe Negruţ, nu înţeleg cum de până acum s-a apelat tot la petarde şi tinerii promiţători erau lăsaţi de izbelişte (aici Iuliu Mureşan cred că poartă vina cea mare -- cred că Negruţ nu a cotizat suficient la IM). Despre Hora nu îmi fac spperanţe deşarte, a dat un gol norocos, nu a fost o execuţie premeditată - abia a ajuns mingea aia, a împins-o doar, fără adresă şi a nimerit. Sper ca la meciul cu Turma să îl văd pe Buş în teren, să dispară Muniru, Maftei, Obiora, Maah, Valente (cu ăştia în teren suntem tocaţi la mijloc şi implicit în apărare). Hai CFR! beleşte oaia, să nu mai aud iar behăielile Oierului Naţional.

  • caneto
   Tuesday, 23 April, 2013 at 11:09

   Negrut joaca la Damila Maciuca. Parca a inscris recent doua goluri intr-un meci care este cercetat din cauza mafiei pariurilor :)

 6. IQ
  Tuesday, 23 April, 2013 at 11:40

  Evolutia foarte buna in rol de playmaker a lui Deac (chiar daca a fost favorizata de modestia valorica a adversarilor care i-au lasat libertate de actiune)arata ce important este sa ai cel putin un jucator cu inteligenta si viziune a jocului,capabil sa furnizeze pase de calitate,dirijand jocul de atac.Dupa plecarile lui Bastos si Sougou(lider in assist-uri)am ramas descoperiti pe acest post,nu intamplator am avut o mare seceta in ofensiva.Din pacate Pedro ,desi are calitati nu pare inca suficient de copt(valoros)pt. acest rol.Nu stiu daca este meritul lui Trica(primul nostru adevarat playmaker)libertatea de actiune acordata lui Deac cu veniri ale acestuia in centru,dar este clar ca daca ai om de ultima pasa devii cu adevarat periculos.Este foarte important sa fie transferat in vara inca un jucator cu calitati de coordonator si atunci vom lega altfel jocul si vom fi mult mai eficienti.Referitor la mijlocasii de recuperare:eliminarea lui Muri a fost pretextul ideal pt. conducere pt. al scoate la vanzaresi de a mai scoate ceva bani pe el.Dintre ceilalti 9 incercati(inclusiv Sepsi)doar Sare si Vass ar corespunde valoric ,cu conditia sa fie apti fizic si sa revina cel putin la forma de dinainte...Promitatoare evolutia lui Vass ,ramane insa de vazut cum va evolua 90' cu adversari tari.Maftei,Obiora si Muniru nu reprezinta solutii reale pe acest post asta s-a vazut pana acum si se va vedea din pacate si cu steaua.In atac avem mare nevoie de cel putin 2 atacanti rapizi si tehnici pt. ca in fotbalul actual daca n-ai viteza e foarte greu sa-ti surprinzi adversarul.

  • CJ-07-CFR
   Tuesday, 23 April, 2013 at 14:41

   Corectă analiza. Se pare că încet-încet ne-am cam lămurit ce pot jucătorii CFR-ului și cât de adaptabili (sau nu) sunt pe alte poziții decât cea de bază. De fapt ne-am lămurit și cu cei care nu-s în stare să-și acopere nici măcar poziția de bază. Cu rușine în suflet mărturisesc că în cazul lui Hora nici după atâția ani n-am reușit să-mi dau seama care ar fi postul lui de bază... Ar cam rămâne necunoscuta Vass, care s-a accidentat prea repede ca să apucăm să ne lămurim dacă are față de CFR și să tranșăm disputa (pariul) dintre noi.

 7. Barox
  Tuesday, 23 April, 2013 at 11:47

  Eu am vazut un altfel de Deac...unul la fel ca pana acum, doar ca a dat peste niste insolventi, jucatori de liga a 3-a pe care a putut sa ii "care" dupa el. Stilul lui Deac e foarte dezordonat, incearca mereu driblingurile alea ale lui pe patrundere, nu in fiecare zi ii iese, mai ales cand da peste fundasi "sanatosi". Poate frustrarea de a nu fi inclus pe lista UEFA a cauzat aceasta lipsa de randament sub Paulo Sergio. Sa speram ca "nasul" ii va da cele mai bune sfaturi.

 8. miki
  Tuesday, 23 April, 2013 at 12:57

  vedeti! tot il acuzam pe paulo sergio sa schimbe sistemul 4-2-3-1. nu trebuia schimbat absolut nimic, tactica asta este perfect croita pe echipa si pe jucatorii pe care ii avem in momentul de fata. Trica tot 4-2-3-1 foloseste ca si PS si uitati ca merge mai bine jocul. dar exista o diferenta: trica cand vede ca o aripa este in forma si joaca bine (duminica deac) ii da libertate de miscare si il cheama uneori, dupa cursul jocului inspre centru, ceea ce paulo sergio nu facea. vedeti trica se pricepe mai bine ca PS si stie foarte bine sa puna in teren acest sistem la moda acum 4-2-3-1.

  • CJ-07-CFR
   Tuesday, 23 April, 2013 at 14:34

   PS i-a folosit logic, fiecare pe postul lui: Deac pe dreapta, Rui Pedro în centru. În ultima perioadă a lui PS la CFR, din păcate n-a funcționat niciunul și nici n-am jucat cu Bistrița.

 9. kiruj
  Tuesday, 23 April, 2013 at 14:35

  NOTAREA ESTE OPRITĂ, tabelul s-a reactualizat ! Următoarea rundă de notare va fi duminică, după "tăcerea mieilor..." Că cine va fi distribuit în locul lui Anthony Hopkins, asta se cam ştie, dar cine va prelua rolul de la Jodie Foster, asta chiar că nu ştiu...Poate AMP...HAI CFR !!!

 10. Suporter CFR-ist
  Tuesday, 23 April, 2013 at 16:07

  da si trica tot asa joaca ca si sergio intr-un sistem 4-2-3-1 cu deac in dreapta, pedro in centru si hora pe stanga, weldon sau maah ca varf impins. diferenta este ca deac vine destul de des in centru langa sau in spatele lui rui pedro de unde directioneaza mingi in fata inspre varful impins. tot 4-2-3-1 este si la trica.

 11. fotbalfan
  Tuesday, 23 April, 2013 at 18:22

  salutare franari! de ceva vreme sunt si eu prin Cluj si incerc sa iau legatura(recunosc ca nu am date de contact) cu ceva fani alb visinii. si e frustrant ca nu am reusit. are careva chef sa vedem meciurile de saptamana asta si ala de sambata impreuna? va fac cinste cu un suc/bere? ca daca nu ma intalnesc cu nimeni de pe site pe viu saptamana asta simt ca o iau rara. nu ca ar fi prima data :) hai ai nostri! sa va dau si un nr de tel: 0747493298.

  • Cristi
   Wednesday, 24 April, 2013 at 01:23

   din pacate unii dintre noi nu stam nici macar in Romania..

   • fox fire
    Wednesday, 24 April, 2013 at 03:52

    Cristi, si fotbalfan e doar in vizita in Cluj:) De felul lui sta peste mari si tari:) Ffan, las' ca vin eu:P

  • CJ-07-CFR
   Wednesday, 24 April, 2013 at 13:07

   Oare nu-i mai simplu să ne întâlnim joi, la 2, la Paris? Sau vrei Frankfurt am Main? În Colorado nu vin, că trebe viză.

 12. Barox
  Wednesday, 24 April, 2013 at 13:20

  Mai lasati intalnirile de la birt ... mai bine veniti de la ora 17:00 la meciul echipei a 2-a (sincer nu stiu daca e echipa a 2-a sau juniorii) cu Scoala de fotbal de la geneva de unde doctoru aduce mari sperante pentru echipa.

  • justice
   Wednesday, 24 April, 2013 at 22:36

   Si cum a fost meciul? Misca ceva juniorii nostri? Jucatori remarcati?

   • CJ-07-CFR
    Thursday, 25 April, 2013 at 17:35

    Barox, dacă tot ai fost la meci, răspunde-i omului, să nu creadă că te-am cenzurat! :)

    • Barox
     Sunday, 28 April, 2013 at 18:12

     Pai daca mai vorbesc mult de femeile din galerie care se duc in deplasare sa aiba poze de facebook, sau de proasta administrare a site-ului oficial si mai dau iar 2-3 nume iar imi stergeti ideile. Asta e pararea mea si mi-o mentin. Cand vezi ca la aterizarea de la Milano a echipei , in loc sa apara echipa, apar "marionetele" luate in avion si plimbate pana la milano si retur. Iar pe site-ul oficial apar noutatile o data la 3 zile(ar trebui 2-3 pe zi). Asta a fost ultima referinta la problama "cenzurii" din trecut. Sper ca macar cineva sa fie de acord cu mine si sa nu mai fiu nevoit sa abordez astfel de idei.

   • Barox
    Sunday, 28 April, 2013 at 18:06

    N-am mai intrat sa urmaresc topicul. La elvetieni 2 jucatori mai "rasariti". La noi linia de fund de perspetiva, copii cu talie, joaca frumosc pe linia de fund, nu cu mingi bubuite, joaca din prina si cu ambele picioare de multe ori. La mijloc baiatul ala adus la echipa mare pare destul de cerebral, iar un mujlocas stanga intrat in repriza a 2-a a jucat foarte bine, a centrat de cateva ori de 10 ori mai bine ca Deac. In concluzie...nici un jucator de echipa mare in urmatorii 3-4 ani.

 13. Ioan Dacid
  Thursday, 25 April, 2013 at 22:42

  Anul trecut prin August am eliminat pe Basel cu 2 victorii, multi gazetari au spus ca am avut noroc maxim ca am dat de Basel ca i-am prins in reconstructie ca nu e cine stie ce, acum pe Dolcesport 2 e partida tur din seminfinalele Europa League, joaca Basel cu Chelsea. Sa inteleg ca asa de repede si-au facut reconstructie elevetienii?

  • Cristi
   Thursday, 25 April, 2013 at 23:39

   Raspunsurile ar fi DA si DA. In vara i-au vindut pe Shaqiri la Bayern cu 12 mil si pe Xaka la Gladbach cu 8 mil.Au investit cite 6 mil in vara si in iarna in jucatori ofensivi, aducindu-i pe Diaz si Salah in vara si pe Bobadila in iarna.Diferenta e ca banii pe cei doi jucatori vinduti in vara sunt suficienti sa isi permita sa plateasca cite 3 milioane pe un jucator.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>