Monday, Aug. 20, 2018

Tribuna CFR – amintiri din trecut, prezent și viitor [UPDATE]

Written By:

|

Monday, 6 May, 2013

|

Posted In:

|

9 Comments

Tribuna CFR – amintiri din trecut, prezent și viitor [UPDATE]

Mulțumim celor care au completat chestionarul. Rezultatele sunt mult mai încurajatoare decât ne așteptam, așa că nici n-a mai fost nevoie să le măsluim! Apreciem marja de eroare undeva cam la 2 voturi la 148…

Ceva bun tot am făcut noi în 2012 și 2013 dacă au ieșit aceste rezultate, doar nu s-au autosupus sondajului de opinie doar cei care au tatuate numele noastre. Încă o dată, mulțumiri! Continuăm așa cum ne pricepem, cu un melanj de subiectivism, obiectivitate, inspirație, genialitate și ieșiri în decor.

murvey148

(dați click pe tabel pentru o mai bună vizualizare)

***

Share This Article

Related News

„Speranţa moare ultima” (citat dintr-un banc al lui Retardilă)
Am stat subiectiv și am judecat obiectiv
Obiectivul Tribunei CFR 2014-2015

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(9) Readers Comments

 1. Cata
  Thursday, 2 May, 2013 at 14:34

  Domnilor, eu zic ca nu e cazul sa ne ambalam. Daca sunteti certati cu unii sau cu altii, asta nu schimba faptul ca noi restul, plebea, va apreciem foarte mult articolele, si consideram ca site-ul asta chiar este foarte important pentru suflarea ceferista!

 2. ancutza
  Thursday, 2 May, 2013 at 15:57

  Dragi franari, chiar daca nu suntem intotdeauna de acord unii cu ceilalti, parca era legal sa avem opinii diferite.... Unii nu ne lasa sa sustinem CFR-ul nostru drag, daca v-am pierde si pe voi ce am mai avea? Parca nici Steaua nu e echipa mea preferata, dar nu sunt de acord cu a merge la stadion pentru a-ti injura adversarii. Daca unii asa simt sa faca, asta e, nu ii pot condamna si ii inteleg. Cred ca ne-am saturat cu totii sa fim furati de arbitrii, injurati in presa. Sa fi injurat la tine acasa e deja prea mult. Cu toate acestea, nu injurandu-i pe ceilalti "le dam peste nas". O facem fiind civilizati, diferiti, dar mai ales obtinand rezultate. Stim cu totii ca asta ii doare pe ei cel mai mult, sa fim dezavantajati de arbitrii, dar cu toate acestea sa castigam trofee. Eu nu am tinut dintotdeauna cu CFR-ul, dar mi-a fost suficient sa merg o singura data la stadion si sa iubesc aceasta echipa si in egala masura suporterii ei. Asta ne face pe noi CFR-isti atat de diferiti, faptul ca suntem educati. Haideti sa nu ne pierdem in multime!!! FRANAR PE VIATA!!!!

 3. Barox
  Thursday, 2 May, 2013 at 18:14

  Hopa...care-i baiul? Din statisticile generate de trafic va puteti raspunde voi la aceste intrebari...nu vad rostul chestionarului... nu stim noi ceva?

 4. octombrie negru
  Friday, 3 May, 2013 at 01:35

  Acesta e singurul loc unde mai pot citi niste articole obiective, fara draperii, jaluzele, vopsele dă Bucuresti. Trecem printr-o perioada dificila dar as vrea sa cred ca, daca totul va cadea, acesta va fi ultimul bastion, ultimul punct de rezistenta. Fiti tari.

 5. nea_Silica_MS
  Friday, 3 May, 2013 at 11:43

  Parerea mea: voi, cei care faceti treaba pe acest site aveti dubii privind existenta acestui site si nu noi, "utilizatorii de camp". Noi iubim tribuna, avem nevoie de ea, este casa noastra. Bine sa fie inteles, voi ati facut siteul, tot voi puteti s-o desfaceti. Indiferent cum decideti, eu va multumesc din suflet!

 6. luk2170
  Friday, 3 May, 2013 at 14:25

  Tribuna e singurul loc în care se dezbate problema CFR-ului. Nici televiziunea lui Paszkany nu alocă suficient timp clubului nostru (care e al lui). În rest pe toate site-urile şi televiziunile se înalţă numai ode Oierului şi Stânei sale. Se mai pune oare problema utilităţii acestui site ? Ce să facem, să îl lingem şi noi pe oier ? Renunţă cumva Paszkany la echipă ?

 7. Virgil
  Monday, 6 May, 2013 at 16:42

  Pana acuma cativa ani ma interesa presa de sport ceea ce in romanica noastra se traducea la prostsport si ghesepe. Ambele fituici pline de dilentatism sportiv, suburbanism, promovare de curve sau "stiri" incredibile marca "gandul". Incercam sa citesc un articol cat de cat scris in stilul lui Calian pentru vechile echipe CFR sau U. insa cronicarii platiti de aceste fituici abereaza destul de des si prefer sa nu-i mai citesc. Din tot noianul de latraturi, behaituri, scheunaturi am descoperit spre marea mea placere stilul Chefere iar apoi acest site. Evident ca fituicile "mitice" au ajuns in coada listei mele de informare. Sper sa nu renuntati si sa continuati in acelasi stil. Mult succes!

 8. kiruj
  Monday, 6 May, 2013 at 21:53

  Interesant este opţiunea "votantului" care (încă) nu ştie dacă Tribuna este pro sau contra CFR... De multe ori am şi eu o impresie că în anumite momente apar -parcă la comandă?- comentarii "anti"...Probabil din cauza sutelor de filme cu "teoria conspiraţiei"...sau -pur şi simplu- din cauza vârstei...mă rog...Dar o discuţie sumară merită şi acest aspect : ce însemană de fapt "anti" AICI şi ACUM (adică pe tribună, în mai 2013) ? Există un curent "anti-CFR" real sau pur şi simplu nu vrem să acceptăm părerea celuilalt ? Eu cred că nu putem vorbi de "sabotaj" bine conturat pe Tribună, doar cazuri singulare şi punctuale când "se sare calul"...De multe ori apar "perechi" care-şi dispută dreptatea prin commenturi repetate şi -uneori- într-un limbaj neacademic, dar trebuie să ştim un lucru : un astfel de site nu poate fi (şi nu trebuie să fie!) un forum "comunist", de "aplaudac", e foarte bine că sunt păreri pro şi contra...Singurul aspect important -după mine- este ca limbajul să fie peste o limită anume, divergenţa de păreri să nu se transforme automat în atac la persoană. Aş veni chiar cu o propunere : cine are ceva de împărţit cu cineva, să se "retragă" pe o altă platformă virtuală (facebook, e-mail, etc.) pentru a nu "murdări scena"...Ca la mine , în secuime : când doi tipi au ceva de împărţit, se duc în spatele crâşmei, se scoate briceagul, şi scapă cine poate...Un alt aspect este cel al "formării de opinie". Vă spun un mic secret : nimeni, dar absolut nimeni dintre noi nu are nici dreptul, nici competenţa de-a se erija în "formator de opinie", nici în privinţa CFR-ului, nici în alte privinţe. Există -desigur- păreri diferite, experienţe / vârste / antecedente, etc. diferite, dar totul trebuie să fie o "părere" şi atât, nimic mai mult. Prietenii mei tribunişti -mai ales cei mai tineri- să nu uite un lucru esenţial : pe vremea răposatului era la mare căutare axioma "cine nu-i cu noi e contra noastră". Nu-i adevărat, dar din păcate generaţii întregi (şi copii acestor generaţii) au fost educaţi în acest spirit, totalmente antidemocratic. trebuie să avem răbdare cu celălalt, chiar dacă părerea lui ni se pare falsă, infantilă sau -chiar- ridicolă. mai sunt şi alte aspecte, dar avem timp suficient pentru toate, nu-i aşa? HAI CFR !!!

 9. halley
  Wednesday, 8 May, 2013 at 14:50

  Sper ca nu vreti sa ne intoarcem pe cfrmania... Intr-adevar au fost si vor mai fi frecusuri intre noi, dar iubim aceasta echipa si chiar am devenit prieteni virtuali. Sunt multi care s-au suparat si nu mai posteaza, dar stiu, sunt convins ca citesc fiecare articol, fiecare post si cu siguranta intr-o zi vor reveni. Poate suntem putini comparativ cu "stana", dar suntem diferiti !

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>