Wednesday, Jul. 18, 2018

Bârfa Manager 2013-2014 (etapa a VI-a)

Written By:

|

Tuesday, 9 July, 2013

|

Posted In:

|

131 Comments

Bârfa Manager 2013-2014 (etapa a VI-a)

01

4 (patru) transferuri numite „dorință”. Lucrătorii din presă doresc – vezi aici – să umple punguța (punguțele)  lui Paszkany & sponsorii și totodată să scape CFR-ul de un portar, de un fundaș central, de un mijlocaș central și de o aripă dreapta. Bineînțeles că nimeni nu e de neînlocuit – cu excepția lui Hora – așa că treaba mare a lui Rednic este să încropească și să sudeze echipa pe ici pe colo, prin locurile esențiale, atât cât trebuie ca să formeze o campioană 2014. Succes!

Felgueiras >>> Benfica?

Piccolo, Deac >>> Verona lui Mando?

Muniru >>> Livorno? Freiburg?

***

02

CFR devine clar favorită la titlu – sau cel puțin între primele 9 favorite – după împrumutul brazilianului Denilson (27), venit tot pe filiera Parma (vezi aici). Cifrele mai bune ale atacantului „nostru” (12 goluri) față de cifrele atacantului „lor” (7 goluri)… vorbește! După venirea lui Denilson Martinho Gabionetta, atacul total, în valuri, al CFR-ului, va deveni mai mult decât total, în tsunamiuri! Cu atâția atacanți (care-și vor da coate în gură care să împingă mingea în poartă), putem considera apuse acele vremuri funebre când, în prelungirile meciurilor, într-o încercare disperată de a înscrie, urca în careul advers și portarul Felgueiras. Mai ales dacă Felgueiras va fi transferat în cele din urmă…

***

AL TREILEA MECI AMICAL ULTRASECRETOS:

bez komentáře…

***

03

Schimbat în minutul 33, la 0-2 contra cehilor neglumeți de la Plzen, Lionn pare cecănit deja pentru zborul retur spre Rio Ave, Portugalia. Acum, să fim serioși, de ce n-ar trage spre Rio Ave, echipă la care a fost apreciat în sezonul trecut (și la care, probabil, s-a simțit mai în largul său decât în Gruia). De ce ar da un post de titular pe o bancă de rezerve la Cluj, ca opțiunea a doua după Velayos (asta dacă nu-i ia Hora, multilateralul, fața). Unii jucători au pur și simplu nevoie de clubul potrivit. Diogo Valente e un exemplu proaspăt. Posibil și Lionn.

UPDATE – Lionn chiar s-a dus la Rio Ave, dar nu împrumutat, ci de tot!

***

04

Ca și Parma, Torino e un oraș italian care nu se află în Portugalia. Din orașul uzinelor Fiat, se pregătește să sosească la Cluj un nou mijlocaș/mislocaș, Gorobsov (link1, link2). Nicolás Martín Gorobsov are 23 anișori și chiar dacă bunicul său a fost rus, fotbalistul e născut în Argentina. A ajuns în Italia la 14 ani, iar la Torino în 2009. Dar n-a prea stat pe acasă, fiind mai mereu împrumutat. Asta e bine: înseamnă că are bagajul gata făcut și mai are nevoie doar de bilet de avion cu open return. Despre valoarea sa ca mijlocaș/mislocaș, să-i lăsăm pe fanii lui Poli Timișoara să ne povestească, că doar a prins 12 meciuri în Banat. Fenotipic, argentiniano-italianul arată ca un viitor pericol pentru tipele din municipiul Cluj-Napoca. Mai rămâne de văzut cum știe cu varza a la Cluj.

***

05

Greu de crezut că această știre prosport e ceva mai mult decât un simplu fapt divers. La CFR au mai venit câțiva jucători exotici, mari speranțe care au dispărut în noapte, probabil fără a ajunge vreodată pe retina lui A1. Indonezianul talentat Gavin Kwan Adsit are deocamdată șanse să ajungă cel mult în atenția lui Alin Minteuan; mai greu sub directa comandă a lui Mircea Rednic. Da’ totuși, cine știe? Să fim open mind la new. Poate-i mai bun decât Hora…

***

Dacă tot s-a încheiat etapa de pregătire din Austria și dacă tot e liniște pe frontul de transferuri, hai să vă descriu cum am „gustat” faptul că trei dintre meciurile de pregătire ale CFR-ului nu au fost televizate. Cam cu aceeași „bucurie” în suflet pe care mi-ar declanșa-o următorul colind de Crăciun…

***

06

Ne așteptam la o duminică liniștită, în familie, fără mișcări de trupe feroviare, când – poc! – vine anunțul de mai sus – link. În funcție de puterea de convingere a lui Mircea Rednic, nigerianul Derick Ogbu (23) ar putea îmbrăca tricoul CFR-ului. Asta dacă nu s-a speriat de campionatul României citind interviurile cu Mokulu.

Share This Article

Related News

Dacă e vineri, batem la Mureş!
Cum am coborât neplanificat din deal la stână [CFR - Astra 1-1]
În deplasare, Şumudică a avut-o mereu mare. Până acum!

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(131) Readers Comments

 1. Retardila
  Tuesday, 9 July, 2013 at 11:20

  No, amu chiar o sa-mi para rau daca tati aestia or mere de la Tzefer... Dar, daca cujet mai bine, imi dau sama ca tati au dreptate! Puneti-vi-ti in locul la fotbaliatori: campionate muuult mai puternice ca Liga 1 de pe la noi, salarii probabil/posibil/aproape sigur mai mari, te vede lumea buna, poate faci fata si te ia Braga... :) Puneti-vi-ti in loc la conducere (daca tat is pupinak... nu-mi plac etichetele!): nu lasi un jucator la Mult Mai Bine, risti sa-ti joace cum or jucat f.multi in retur, mai scoti niste bani (probabil nu "maruntis") cu care poti astupa gaurile (era sa zic haurile!!) produse. Puneti-vi-ti (au mai bine nu!!) in locul franarilor: ioi, mai binie sa nu vorovim de asta... dar nici hailanti nu or facut nus'ce transferuri... Sper ca nu a inrejistrat Kiruj marca: HAI CFR!!

  • CJ-07-CFR
   Tuesday, 9 July, 2013 at 11:31

   E clar că Felgueiras se va plafona pe linia porții dacă nu este lăsat să plece la Mult Mai Bine... La cornere o să-l strige pe Mincă: „Miai, la centrar asta să eși tu!”

   • Retardila
    Tuesday, 9 July, 2013 at 11:41

    Fost portar ratat fiind (io)...Felghe nu mi se pare sigur la centrari..dar macar nu iese cand nu-i sigur pe el...Singura chestie la Felghe este ca are reflexe formidabile pe linia portii si noroc (dar, vorba lui Sepp Maier, numai portarii buni au noroc!)

   • Retardila
    Tuesday, 9 July, 2013 at 12:19

    Dar macar nu va striga ca hoherii de la Pata-Rat : Baa, plateste berea, baa....Baa, da-mi salariile, baa... Un gest din asta, daca eram eu p'acolo, il costa postul....rezerva permanenta fiind mai pleca din Cluj la nunta lu fi-sa, daca are, peste 20 de ani....Garantat!

    • Cristi
     Tuesday, 9 July, 2013 at 12:25

     Pai asta cred ca a facut-o tocmai ca sa forteze un transfer - are contract pina prin 2016 si risca inca un an jumate la noi, ori cred ca agentul lui ii arata numai $$$$$$$$$$ ( e acelasi care il are si pe Camora) ...asa ca e posibil sa isi ia zborul. Bine ca cica e un portar vizat sa ii ia locul.

 2. Retardila
  Tuesday, 9 July, 2013 at 11:32

  Mie nu mi se pare ca-i tare rau ca "unele echipe mari" sa-si rodeze unii jucatori nou achizitionati pe la noi. Poate o sa apara cativa Tresor-i, Cruyff-i, Hulshoff-i, Hellstrom-i - daca tot e vorba si de portari - Rep-i, Brkliacici, etc (sa-i pomenesc pe aia de pe vremea mea) la care peste 3-4-5 ani la CV o sa apara tzeferu'...No, astept contrele!

 3. nea_silica_MS
  Tuesday, 9 July, 2013 at 11:45

  Contre? A quoi bon? Am obosit deja. Arată bine acest Gabionetta, pare un atacant pe cinste.

 4. nea_silica_MS
  Tuesday, 9 July, 2013 at 11:47

  Asta o fi next level? http://www.prosport.ro/fotbal-extern/campionate-externe/un-jucator-din-costa-rica-a-fost-transferat-in-schimbul-a-50-de-mingi-11110929?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+prosport%2FzWZD+%28ProSport.ro%29

  • Retardila
   Tuesday, 9 July, 2013 at 12:30

   Bade Silly-ka decat sa plece "gratis" de la o echipa de amatori, care face antrenamente cu mingi de carpa...mai bine pentru 50 de mingi cu care se va outea juca in 2 campionate!! Dar si echipa si jucatorul puteau refuza o asemenea "jignire", ca dara'i democratie pa tata Planeta...Cam seamana (sau nu?), am incercat sa sponsorizez o echipa de baschet junioare III acum cativa ani, dar m-au refuzat ca nu am vrut (putut) sa dau mai mult de 6 milioane (vechi)....ei avand nevoie de vreo 10...

  • kiruj
   Tuesday, 9 July, 2013 at 13:16

   Amintiri din copilărie...Prin august 82 , când am terminat cu facultatea şi am ajuns acasă (unde sunt şi acum), m-a ademenit un vechi prieten să mă duc la echipa unde era antrenor (în judeţ). Eu în momentul respectiv eram "sub contract" la Venus Cluj, aşa că l-am sunat pe Öcsi Crişan (să se odihnească în pace!), antrenor-manager pe-acolo să-mi elibereze carnetul (era să zic cartea verde...). Zis şi făcut, ne-am întâlnit undeva în cart.Gheorgheni (acolo locuia), iar Ocsi m-a luat tare : "OK, Kirujule, eu îţi dau drumul, dar noi cu ce ne alegem, că no, suntem săraci...". (în paranteză fie spus, aici chiar avea dreptate, aduceam în multe momente cu vestita "gardă zdrenţoasă", aşa, după aspect, cu tricouri cu 5 numere mai mici, cu şorturi care crăpau pe tine, mă rog, şi altele...). Eram prieteni buni, aşa că i-am aruncat din prima "potul cel mare" : "Bine Ocsi, dacă spui tu că-i sărăcie, hai că te cintesc eu cu o bere aici la aprozar...". Ocsi a studit un pic "oferta" (cam 5 secunde...), după care s-a efectuat tranzacţia, cu o mica "abatere" : după prima rundă m-a cinstit şi el cu o bere...N-o să uit niciodată...HAI CFR !!!

   • Retardila
    Tuesday, 9 July, 2013 at 13:38

    Tot din copilarie:.....'70 si ceva.....vazand ca am fost "discriminat" la "n" (nu etnic...nici de departe...ci pe criteriu de valoare) am plecat netam-nesam la tzefer (ca dara plecase si Laji bacsi), singurul om de fotbal in care am avut incredere 1.000 la suta. Am cerut carnetul de la "n"....nici vorba ...daca mergi la tzefer.... niciodata....Daca vroiam sa merg la Someseni (oare isi mai aduce aminte cum se chema echipa armatei de la Someseni???) era OK, fara probleme... Asa ca am facut aproape un an intreg de antrenamente la tzefer (Multumesc D-le Szoboszlay, daca cititi asta), dar mi-am dat seama ca.....e mai bine daca-mi vad de studii.... Dl. Tegean poate-si mai aduce aminte (era perioada in care a fost suspendat 1 an pt. un transfer "violator" la Craiova) ca la un meci de antrenament (Laji bacsi punea portarii sa joace fundasi! cate o repriza) mi-a dat o pasa - eu demarcat fiind...ioi...Johny Rep e fix-pix...si am tras de pe zgura pe terenul de tenis, desi poartea era muuult mai aproape..:) Dl. Tegean s-a prins de cap, dar Laji bacsi i-a strigat: Ma, ce vrei de la asta, asta-i portar....A fost singura recunoastere ca sunt (am fost) portar pe care am primit-o de la un adevarat cunoscator al fotbalului...

    • Rommelu Lukaka
     Tuesday, 9 July, 2013 at 18:10

     "Gloire du Someseni ".... je croix que monsieur En arriere ... Et ,monsieur Kiruij ; Common s'appele la bere ...URSUS ??

     • kiruj
      Tuesday, 9 July, 2013 at 19:28

      Bien sure, mon chef... URSUS forever! Excuse moi: URSUS tousjours!!! ALLEZ CFR !!!

 5. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 11:53

  Stie cineva la ce ora va incepe meciul cu Viktoria Plzen? Pe site-ul lor scrie ca la 16 (17 ora Romaniei), in timp ce pe site-ul nostru scrie ora 20! Pe LOOK Tv nu am gasit nimic, oare exista vreo sansa sa-l vedem?

  • dani ceferistu
   Tuesday, 9 July, 2013 at 12:08

   Nu va fi televizat din cate se pare.

  • tegean
   Tuesday, 9 July, 2013 at 15:43

   17,00

 6. halley
  Tuesday, 9 July, 2013 at 12:39

  Nu-i nici o problema, sa mearga toti, mai ales Felghe si sa fie rezerva prin Portugalia. Caracter de cea mai joasa speta, dupa porcaria aia din cupa, dar asa sunt majoritatea, creier mic tupeu maxim.

  • kiruj
   Tuesday, 9 July, 2013 at 13:20

   De acord cu tine. Semnale în această "direcţie" am observat chiar în toamna aia magnifică (nişte aroganţe în campionat), dar gestul ăla din Cupă m-a lămurit. Băiat talentat, totu-i OK, dar aşa ceva nu se face, nu aşa se forţează o despărţire. HAI CFR !!!

   • Cristi
    Tuesday, 9 July, 2013 at 13:47

    aici cel mai bine ar fi ca clubul sa fixeze in contracte clauze de plecare - chiar daca uneori jucatorilor le creste cota peste ce se estimeaza.. cum a fost la Sougou.. in momentul in care s-a achitat clauza, toata lumea a fost multumita si s-a lasat loc de buna ziua.

   • caneto
    Tuesday, 9 July, 2013 at 13:51

    Eu nu cred ca, in acel moment, el s-a gandit tocmai la o fortare a despartirii. Poate ca in urma rezultatelor proaste din primavara, conducerea a tras mata de coada cu salariile si chiriile, apoi le-a promis inainte de meci ca daca se vor califica in finala vor ridica embargoul , iar Felgueiras doar s-a descarcat din starea de concentrare si tensiune avute in timpul partidei. S-a nimerit prost pentru el, eu ma descarc deobicei injurand, dar sunt intotdeauna atent ca nu cumva sa fie pe faza vreo televiziune. :)

    • Cristi
     Tuesday, 9 July, 2013 at 14:16

     Hai sa fim seriosi. Orice jucator stie ca isi primeste banii, altfel isi poate depune memoriu. Daca esti si cit de cit bun si marfa vandabila, cu atit mai mult. Daca impresarul iti spune in fiecare zi ca la clubul X ai lua 50.000 si tu stai pe 15, atunci ai impresia ca zilnic pierzi 1.000 de euro..nu? Daca va avea o oferta concreta si suficient de buna pentru club, sigur va pleca.

     • Retardila
      Tuesday, 9 July, 2013 at 14:29

      E un fel de piata a muncii....jucatorii "vine" sa-si castige un ban cat mai mare, ca fotbaliatorul isi cam incheie cariera la 32-33 ani si pana atunci tre' sa castige cat sa-l tina pana la apus...Ca unii muncitori (ca altfel n-am cum sa spun) castiga binisor fata de altii e treaba lor, dar sa incepi cu strigate la ceva greva.... Am citit un comment pe un site de stiri din Cluj, ceva cu "daca nu poti sa-ti iei salarul, du-te la capalit, ca amu'i timpul" si mi-am dat seama ca fotbalistii, cat de "rai" si "prosti" ar fi, daca ajung la un nivel traiesc si vor trai mai bine decat ORICE om de rand care merge la lucru zilnic si-si face treaba, bine-rau...asta nu e treaba noastra...DAR: un fotbaliator ajuns la tzefer, in orice conditii, castiga mai mult intr-un an decat 99% din cei care se uita la ei...in 5-10...Nu's nici de departe comunist, dar....daca castigi muuuult peste media oamenilor in care traiesti, macar iti tii gura..Sau pleci si iti tii gura....Dar asta presupune si altceva decat "statutul" de fotbalist, ca pt. mine cel putin dpdv 'telectual nu inseamna nimic...

     • caneto
      Tuesday, 9 July, 2013 at 14:43

      Pai, eu nu contest spusele tale, este absolut normal sa vrea sa plece, doar ma indoiesc ca la cateva momente dupa terminarea unui meci cu miza, in care jucatorii au fost concentrati la maximum, unul din ei poate avea o manifestare nervoasa premeditata in scopul fortarii unui transfer.

     • Ioan Dacid
      Wednesday, 10 July, 2013 at 09:29

      Spune-le asta si celor de la Sportul si Rapid. Si-au primit si banii si memoriile au fost acceptate foarte rapid.

    • Retardila
     Tuesday, 9 July, 2013 at 14:35

     Nu s-a gandit, pentru a gandi e nevoie de creier, reflexele nu ajung...Felghe pleaca la prima oferta mai bunicica decat i-o dat Tzeferu'....Ca dara nu-i clujean nascut in Gruia, si chiar daca ar fi...un salar mai mare si mai aproape de casa...Incearca sa-mi explici ca Sorin sau Marius Bretan (sa incep de lla anii '70) Adam, Anca, sau oricare celalalt nu s-ar fi dus la Arsenal.....sau Leeds United (ca de aestia n-am prea auzit in ultima vreme!)

     • caneto
      Tuesday, 9 July, 2013 at 14:49

      Mi-am recitit postarea si nu-mi dau seama de unde reiese ca l-as considera pe Felgueiras dornic sa iasa la pensie de la CFR. :) Doar il cheama Mario, nu Ricardo. :)

      • Retardila
       Tuesday, 9 July, 2013 at 15:05

       Am fost io zisa asa ceva? Io am fost zisa ca nu incepi sa strigi Baa, plateste-mi berea.... in conditiile in care iti intra in cont - vrei-nu vrei - zeci de mii de euroi lunar.. Astea-s deficiente de educatie minima.....prostalaul si-a gasit un moment in care a fost si filmat....Il dadeam IMEDIAT afara din firma, indiferent de consecintele directe imediate! Si-l tineam la "contract" pana nu-l mai dorea nimeni....Asa, din mandrie....La mine la firma au fost cazuri, ma rog nu la acelasi nivel de contract...

 7. kiruj
  Tuesday, 9 July, 2013 at 15:35

  @Retardila : să ştii, că aşa făceam şi eu, îl trimiteam în secunda 2 la plimbare...Această aşa-zisă "ieşire în decor" (premeditat sau nu) ne-a făcut o reclamă negativă gustată cu mare poftă de media miticească, în mod absolut straniu conducerea n-a scos o vorbă (poate n-am auzit eu), de parcă erau cu musca pe căciulă...Nimic nu justifică un astfel de gest, el denotă serioase carenţe educaţionale şi de comportament...OK, ştiu şi eu (chiar mai bine decât ar trebui...) că fotbaliştii nu sunt nişte îngeraşi, monumente de moralitate nici pe-atât (cu excepţiile de rigoare), dar la acest nivel (de salarizare în primul rând, cum spuneai), nu ai voie să faci aşa ceva...Sorry, asta-i părerea mea...După acel epizod Felghe a căzut multe trepte în ochii mei...HAI CFR !!!

  • caneto
   Tuesday, 9 July, 2013 at 17:46

   Bineinteles ca sunt de acord ca trebuia sa-si muste limba, nu se face asa ceva, dar daca tot am inceput sa fac pe avocatul diavolului, nu ma opresc. :) Cand a fost adus se cunostea caracterul lui, doar conducerea l-a fost studiat timp de 2 ani :), asa-i omul, nu-i tipul de jucator flegmatic ca Stancioiu, nu ramane surprins la suturi, este mereu in priza, mereu concentrat, dupa orice faza scursa la poarta lui se ratoieste isteric la fundasi, poate surescitarea lui ti s-a parut a fi aroganta, insa toate acestea l-au facut sa nu gafeze niciodata (eu cel putin, nu tin minte nicio gafa, poate la faza cu penalty-ul lui Basel, si acolo din prea mult zel), iar dupa mai bine de 90 de minute de meci cu nervii intinsi, trebuie sa vina si relaxarea, care poate imbraca diferite forme, iar la Giurgiu a dat cu mucii in fasole. Nu stiu ce sa zic de musca de pe caciula conducerii, dar astfel de “bunuri nationale” ale clubului sunt protejate prin lege :), vezi si cazurile lui Traore, Bastos, Sare.

   • Retardila
    Tuesday, 9 July, 2013 at 17:55

    Nu-s de acord de loc... trebuia dat afara imediat, indiferent de consecinte!! O fi el un Sepp Maier mai mic, dar nici instigarea la "greva" nu se poate accepta de la un jucator care incaseaza zeci de mii de euroi, sa nu zic sute de mii, anual...TREBUIA PUS PE STALP IMEDIAT!!!!

    • caneto
     Tuesday, 9 July, 2013 at 18:11

     As vrea sa vad cum arunca Paszkany la gunoi 1 - 4 milioane de euro. :) Cand nu l-a durut, pe Cirtu l-a dat afara imediat dupa afacerea “plexiglas” :), chestie produsa tot din cauza lipsei de control al nervilor. :) Eu aici tot insist, n-a fost premeditare pentru fortarea ruperii contractului, n-a fost instigare la greva, ci un gest stupid survenit din lipsa de autocontrol.

  • Rommelu Lukaka
   Tuesday, 9 July, 2013 at 18:18

   Moi aussi !! D'accord avec m. En arriere et m. Kiruij . Je ne croix pas dans la valeur de m. Felghe. ....

 8. andrei
  Tuesday, 9 July, 2013 at 15:40

  Daca transferurile astea chiar se realizeaza si in schimbul lor aducem jucatori in genul lui Obiora si altii pe care i-am adus vara asta, atunci inseamna ca AP a renuntat practic la CFR si isi lichideaza afacerea treptat. Nu ai cum sa te astepti la un titlu cand iti vinzi absolut toti jucatorii care ar fi peste media campionatului la noi. Chiar si cu transferurile in si out facute pana acuma, am senzatia ca nu mai exista deloc acelasi entuziasm in a cauta performanta cum parea ca exista acum cativa ani, dar daca mai renuntam si la ceilalti jucatori, chiar nu mai are sens sa ne stresam.

  • Cristi
   Tuesday, 9 July, 2013 at 16:15

   Andrei, timpurile s-au schimbat, acum nu se mai forteaza obtinerea campionatului cu orice pret. Strategic, una e sa fortezi compionatul avind garantati dupa aia banii din Liga Campionilor, aalta e sa fortezi ca sa iei parte la baraj; riscul e mai mare. Asadar acum se investeste cit pentru a lua campionatul si daca se va lua evtl. la anul se poate forta nota la a intra in Liga Campionilor. s-au intarit puternic contracandidatele la titlu? Nu prea vad. Au luat jucatori cotati mai bine? Daca ai impresia ca Arpi abandoneaza echipa, atunci cum ca nu se bazeaza pe jucatori ca Man, Tiut, Ene, Paun, Bus, toti gratis din centrul propriu si mult mai ieftini decit cei adusi.

 9. botizan
  Tuesday, 9 July, 2013 at 16:19

  CFR negociaza cu Bandalovski.

  • Cristi
   Tuesday, 9 July, 2013 at 16:39

   Unde e MIH9 sa ceara "un mislocas" :)

 10. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 17:11

  CFR Cluj - FC Viktoria Plzen: 0-1 (min. 5)

 11. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 17:19

  CFR Cluj - FC Viktoria Plzen: Felgueiras - Lionn, Cadu, Rada, Camora - Hora, Obiora, Djokovic, Nicoara - Kapetanos, Maah

 12. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 17:25

  CFR Cluj - FC Viktoria Plzen: Felguieras apara un penalty (min. 19)

 13. Vass Bela
  Tuesday, 9 July, 2013 at 17:26

  Din min 5 e 1-0 pt cehi, Rednic a inceput intr-o formula care sa arate, dupa mine, ca unii nu au ce cauta la noi . Deci , Felgueiras, Lionn, Cadu, Rada, Camora - Hora, Obiora, Djocovic, Nicoara- Kapetanos, Maah .

 14. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 17:32

  CFR Cluj - FC Viktoria Plzen: 0-2 (min. 29)

 15. Vass Bela
  Tuesday, 9 July, 2013 at 17:36

  0-2, dupa un 11m ratat tot de cehi

 16. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 17:43

  Min. 40 Raportul cornerelor FR Cluj - FC Viktoria Plzen: 3-6

 17. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 17:47

  CFR Cluj - FC Viktoria Plzen: a intrat Batin in locul lui Lionn inainte de pauza.

  • caneto
   Tuesday, 9 July, 2013 at 17:50

   Iar a fost retras Hora fundas dreapta? :) A fost ideea mea de-acum un an. :) Am gresit. :)

 18. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 17:49

  CFR Cluj - FC Viktoria Plzen: 0-3

  • caneto
   Tuesday, 9 July, 2013 at 17:53

   Chiar daca nu este adevarat, zi ca am dat si noi niste goluri, sa ne bucuram macar pana iese adevarul la iveala :)

 19. thedarkside
  Tuesday, 9 July, 2013 at 17:52

  No acuma sa vedem ce antrenor e Rednic, cum intoarce rezultatul :-)

  • caneto
   Tuesday, 9 July, 2013 at 17:56

   No problem, cred ca special a ales un sistem prost ca sa demonstreze conducerii ca Lionn nu face fata si trebuie Bandalovski :)

   • thedarkside
    Tuesday, 9 July, 2013 at 18:05

    Oricum, hotarati ficiori astia de la Plzen. Sa vedem ce se poate drege in repriza a doua, daca se poate...

 20. Retardila
  Tuesday, 9 July, 2013 at 17:58

  0-3 min.46

  • dan dan
   Tuesday, 9 July, 2013 at 18:04

   prima repriza a evoluat echipa cu care putem "ataca" salvarea de la retrogradare.... sa vedem ce se va schimba in a 2-a repriza... :))

 21. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:02

  Un mesaj misterios al unui suporter ceh, pe forumul lor (via GoogleTranslate): "cu privire la următoarele sparta pentru titlu? fluturând penalty cândva în toamnă? … amintiți-vă că .. din nou, doar arata faptul ca ubrečenci și va exercita pedepsei cu unul, daca veti să aibă un astfel luptătorii au un avantaj în masă și nu cred în miracole .. cu berbrem ca dasa va câștiga titlul și budejovice cehia, pentru a ieși și de bătaie ai jurul locul osmýho și te va iubi! avut tot măsură la fel, deci va trebui panglici împotriva sparta lovind, dar lovind-o la sparta pentru un fault asupra krejci, acesta a recunoscut, de asemenea, švábice, și vei fi și altele, și de câte puncte se vedea dacă sunteți în stare să numere? : o) aici este poporul faptul râs: o) nu-mi pasă cât de multe goluri de la offside've castigat, dar cu o singură mucegai meci: sparta: o)"

  • thedarkside
   Tuesday, 9 July, 2013 at 18:08

   Sa inteleg ca si ei au luat-o in freza de la Spartak si acuma se razbuna pe noi?

 22. james
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:02

  Au pus si pe site-ul oficial un fel de "livetext"..:) Acuma urmeaza sa vedem ce face Rednic de la 0-3..:)

 23. Retardila
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:03

  Tulai, ce o luam la mecla....

 24. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:05

  În a doua jumătate sunt încă pe minge mai des jucători Cluj, dar la nici o șansă de a obține chiar.

 25. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:08

  Jucatorii cu bile sunt Pilsen, care combină în propria jumătate.

 26. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:11

  CFR Cluj - FC Viktoria Plzen: 1-3 (min. 56) Cluj Goal! Unitatea română a luat o acțiune rapidă, care sa încheiat în scop. Sagetator acest scop se va adăuga mai târziu.

 27. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:13

  Autorul golului: Costea. In repriza a doua joaca: Stancioiu - Velayos, Piccolo, Rada, Edimar - Deac, Hora, Rui Pedro, Sepsi - Costea, Batin

 28. Retardila
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:15

  Gugal transleit: 1-3, marcat Costea

  • thedarkside
   Tuesday, 9 July, 2013 at 18:20

   10x - vad ca-i place lu' Costea la tzeferu'

 29. horica
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:17

  intradevar jucam fotbal. n-avem cum sa ratam titlul, zic eu. Jucatori gratis, da`s buni

 30. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:21

  Statistica minutul 60: CFR Cluj - FC Viktoria Plzen: suturi la poarta: 5-8, atacuri: 56-67, atacuri periculoase: 45-57, cornere 3-9

 31. Retardila
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:22

  Prosport, 9 iulie 2013.... e copy/paste.....mai lipseste Yousuff Kone, Messi, Ronaldo si Ronaldinho.. Min 39 - Mureşan trage pe jos, dar Bolek nu are probleme Min 25 - Mureşan trage din lovitură liberă, puţin pe lângă vinclu Min 23 - După un corner, Sougou reia bine cu capul, dar portarul cehilor respinge iar Min 50 - A debutat Adam Vass Min 15 - Mureşan trage în forţă de la mare distanţă, dar mingea ricoşează din transversală Min 23 - După un corner, Sougou reia bine cu capul, dar portarul cehilor respinge iar hahaha!!

 32. Retardila
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:23

  sa dau si linkul

  • Ioan Dacid
   Wednesday, 10 July, 2013 at 10:16

   Nu stiu daca ai vrut sa fie o gluma, dar articolul respectiv era semnat in 2012, deci e vorba de un meci de pregatire din vara trecuta.

 33. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:23

  Hora a jucat azi atacant, fundas dreapta si apoi mijlocas central. Ceea ce e si mai uimitoar e ca din minutul 64, se pare ca a intrat la cehi: FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Procházka, Čišovský (64. Hejda), Limberský – Darida (64. Kovařík), Horváth (C) – Rajtoral (64. Hořava), Kolář (64. Hora), Petržela (64. Wágner) – Tecl (64. Bakoš)

  • Cristi
   Tuesday, 9 July, 2013 at 18:58

   Hora e Chuck Norris

   • james
    Tuesday, 9 July, 2013 at 19:09

    Apropo de Chuck :) Imi aduc aminte ca eram la un meci in Gruia acuma in retur si am observat un banner pe care scria ceva aprox. (din ce imi reamintesc:) ) "Chuck Norris help us" :) (facand referire la neputinta echipei de a castiga).

 34. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:25

  Cluj este acum activ, dar jucătorii Pilsen controlat expert conducerea sa.

 35. Retardila
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:33

  Numai gagheltransleit am vazut pe aici (incl. io)... Rau imi pare ca au ratat si Sougou si Muresan (dupe prostport...). Oare are cineva inregistrat acest meci??? Sa-l puna pe iutub...

 36. caneto
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:38

  Plzeň právě vstřelila branku! 1 - 4

 37. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:39

  1-4

 38. Panou
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:43

  Jucători cu bile au menținut la Pilsen, care trei minute înainte de sfârșitul de plumb de trei goluri. Castigatorul acestui meci amical este decis.

 39. thedarkside
  Tuesday, 9 July, 2013 at 18:59

  Meci fain. Incep sa cred si eu povestea aia cu amicitzia intre Ana-Maria si prietena lui Hora.

 40. caneto
  Tuesday, 9 July, 2013 at 19:07

  Ce noroc am avut noi, pupincuristii, ca meciul de sambata a fost transmis de Look, iar cel de azi, nu. Criticacii au avut ghinion. :) Ghinion a avut si echipa, dupa aspectul jocului trebuia sa castigam clar, cu cel putin 4 goluri diferenta. :)

  • dan dan
   Tuesday, 9 July, 2013 at 19:19

   Aveti pile la Rednic, cel care decide ce se transmite si ce nu? :)))

 41. kiruj
  Tuesday, 9 July, 2013 at 19:12

  @Panou: ia bagă-ne ceva translate şi cu "felicitările" lui Rednic către echipă după terminarea meciului... ::)) Uite, pentru ajutor, îţi propun un prim draft: "Băi băga-mi-aş... bip... în... bip mamii voastre de... bip.... bip... bip... să vă... bip!!!" HAI CFR !!!

  • Panou
   Tuesday, 9 July, 2013 at 20:29

   Bathrooms'd mě ... píp ... na ... pípnutí mamince ... Beep .... píp ... píp ... ty ... Beep!

 42. Vass Bela
  Tuesday, 9 July, 2013 at 19:15

  Nu trebuie sa fim rautaciosi noi, cei care mai criticam, cum au facut ceilalti dupa marea victorie cu Celtic. Rednic trebuie sa explice conducerii ce posturi mai sunt deficitate si cine trebuie sa mai plece. Cred ca l-a folosit pe Hora pe 3 posturi, sa demonstreze ca nicaieri nu da randament, dar degeaba demonstreaza, doar omul are amanta prietena intima cu tipa lui Arpi. Esenta e ca n-avem mijloc, iar daca nu se fac inbunatatiri serioase aici, poate sa iasa si media 9,99 la achizitii, ca echipa competitiva tot n-o sa ai. In concluzie, acest meci e ora adevarului si sper sa se ia masurile corespunzatoare, evident pina ce nu-i prea tarziu!

  • dan dan
   Tuesday, 9 July, 2013 at 19:23

   Astept ca Hora sa fie folosit pe postul care i se potriveste cel mai bine, cel de rezerva... Nu ar fi rau nici sa ii vina vreo oferta, si conducerea sa nu se impotriveasca dorintei lui de mai bine (ma indoiesc ca va avea o astfel de oferta).

   • halley
    Tuesday, 9 July, 2013 at 21:31

    Poate il incercam si ca portar, cine stie poate "explodeaza" subit..., la fel ca pe Sepsi, fundas stanga, mislocas sau fundas central, avem variente nu va stresati :)))))))

  • kiruj
   Tuesday, 9 July, 2013 at 19:42

   Sper din toată inima să ai dreptate în privinţa "regiei" venite din partea lui MR!! Adevărul este că astfel de practici se mai fac, în toate ligile tuturor ţărilor de pe toate continentele Terrei... O poziţionare vezi Doamne "neinspirată" a unui jucător îi poate scoate la iveală toate slăbiciunile lui, mai ales dacă cei din apropiere sunt la fel de aiuriţi. În paranteză fie spus, asta este una dintre metodele mai "complicate" prin care se aranjează un meci (variantele mai simple: discuţii "amicale" cu portarul şi/sau cu un fundaş, şi aşa mai departe...). Nu exclud - dacă tot am intrat în mirajul scenariilor sci-fi - nici dorinţa lui MR de a furniza echipei un duş rece "planificat", să crească gradul de vigilenţă şi să alunge automulţumirea de după cele 4 victorii... Dacă niciuna dintre cele două de mai sus, atunci chiar e naşpa... HAI CFR !!!

   • nea_Silica_MS
    Tuesday, 9 July, 2013 at 19:55

    Prietene, nu e nevoie de scenarii hilare. Să avem bărbăţia să recunoaştem că asta suntem noi, acum. Poţi fi sigur că, la această oră, critikacii nu se bucură cu nimic pentru rezultatul acestui joc.

   • caneto
    Tuesday, 9 July, 2013 at 21:17

    S-ar putea sa fi gasit eu explicatia esecului: cehii au oferit alor nostri, la inceputul meciului, niste "produse traditionale" de-ale lor, in loc de fanioane. :)

    • nea_silica_MS
     Wednesday, 10 July, 2013 at 11:35

     Staropramen, gratis? Mmmmm...

    • kiruj
     Wednesday, 10 July, 2013 at 11:44

     sau semtex, poate...)

  • Cristi
   Tuesday, 9 July, 2013 at 19:48

   Aici ai perfecta dreptate. Muniru e deja la Livorno si Obiora nu s-a impus in fata lui nici macar in returul trecut. In prima repriza pe benzi am avut doi agarici (Nicoara si Hora) - ceea ce ne arata plafonarea totala a acestora.

   • caneto
    Tuesday, 9 July, 2013 at 20:02

    N-are sens o comparatie Muniru-Obiora din returul campionatului trecut, niciunul n-a rupt gura targului, Muniru a fost fortat pentru a se “ingrasa” repede pentru un transfer, in timp ce Obiora a fost trecut pe linie moarta in momentul in care s-a hotarat neactivarea clauzei de cumparare. Dar Tade, oare de ce nu a jucat?

   • anonimul1965
    Thursday, 11 July, 2013 at 10:30

    Cristi, nu-l jigni pe Agarici. Asta a fost om de caracter, as al aviatie romane pe frontul sovietic si pe urma detinut politic. Cei doi nu au caracterul sau.

    • Cristi
     Thursday, 11 July, 2013 at 12:33

     Eu fiind nascut la Ploiesti folosesc termenul de agarici in alt sens ;) Saracul erou cu numele lui !

 43. Vass Bela
  Tuesday, 9 July, 2013 at 20:36

  Curios din fire, am tot intrat pe citynews, sa vad ce scrie oficiosul si sa citesc declaratii de la Rednic, Arpi sau dr. Muresan ( multumiti, tovarasi ? ), dar nu apare nimic, dar absolut nimic despre meci ! Iertati-ma, dar asta-i o atitudine specifica de mitici, chiar asa au decazut mai marii nostri ?

  • kiruj
   Tuesday, 9 July, 2013 at 20:46

   acum se redactează textul armonizat, bine "temperat", asumat de toată lumea...:) HAI CFR !!!

  • horica
   Tuesday, 9 July, 2013 at 20:51

   daca bateam 4-1 erau deja 4 articole si 7 interviuri. ai observat bine.

  • tegean
   Wednesday, 10 July, 2013 at 15:00

   Ce nu se televizează, nu există; inexplicabil e de ce tace până şi trimisul Tribunei (care a urmărit meciul la faţa locului)?

  • caneto
   Tuesday, 9 July, 2013 at 21:12

   Eu banuiesc ca treburile astea functioneaza cam asa: vine agentia de impresariat si roaga un club, hai ca te-am rezolvat cu asta, asta si asta, tine-mi-l si pe asta un juma de an, un an, ca tre’ sa mance si gura lui o paine. Sezonul trecut a fost randul CFR-ului, acum urmeaza Elche. Godfred n-a prins echipa nici in liga a doua, la UTA. Amadio si Ene, da, Godfred, nu. M-as mira sa sparga norii in primera division.

   • Cristi
    Tuesday, 9 July, 2013 at 21:21

    Pai na, atunci poate si Martinez si Lignani au fost in dealul Aguirregaray, Luis Alberto ce era Scinteia cind voiam sa luam sportul popular.... pour les conaisseurs :)

  • thedarkside
   Tuesday, 9 July, 2013 at 21:24

   Numa sa nu ajunga in Ghencea, ca ne-am fript :-)

 44. fotbalfan
  Tuesday, 9 July, 2013 at 20:49

  nea silica, de la dumneata am asteptari mai mari, sincer. sanatate si numai bine!

  • nea_Silica_MS
   Tuesday, 9 July, 2013 at 21:43

   Numai binie şi mătăluţă, io îs io, nimic mai mult, stimabile...

 45. horica
  Tuesday, 9 July, 2013 at 21:01

  in sfarsit am smuls o declaratie "Am fost de Champions League! E rândul nostru la titlu"

 46. 7burg
  Tuesday, 9 July, 2013 at 21:39

  Dupa meciurile de pregatire, Hora o sa fie transferat definitiv la Looktv ca comentator sportiv, de stiri, electrician etc astfel toate partile implicate o sa se bucure, ca vorba aia, e pe banii lu sefu care trebuie si el sa fie fericit, iar ea e fericita daca e si prietena fericita, care la randul ei e fericita daca el e aproape de ea, iar ei sunt fericiti ca el a plecat, iar el e fericit ca e pe toate posturile si in toate pozitiile. Dar oare cu finalizare cum sta ? :)) Asteptam inca cateva transferuri, mai ales mijlocasi si apoi primul meci oficial :)

  • nea_Silica_MS
   Tuesday, 9 July, 2013 at 21:54

   Ca-n basme Siebenburg :-)

  • thedarkside
   Tuesday, 9 July, 2013 at 22:35

   Ca-n filmele lui Sergiu Nicolaescu. In rolul calului, Sergiu Nicolaescu, in rolul carutei, Sergiu Nicolaescu

 47. halley
  Tuesday, 9 July, 2013 at 21:46

  Daca ma gandesc ca am avut nevoie de vreo 5-6 ani sa realizam ca avem nevoie de un portar valoros, atunci mai avem vreo 2-3 ani de asteptat sa ne dam seama ca n-avem mislocasi.

  • nea_Silica_MS
   Tuesday, 9 July, 2013 at 21:56

   Nu-i nica, vine MIH9 să-i ceară :-)

 48. IQ
  Tuesday, 9 July, 2013 at 23:05

  Unii s-au entuziasmat prea repede dupa victoria cu Celtic (care a jucat mai slab ca Tbilisi), insa am anticipat ca meciul cu Plzen va fi mult mai greu si mai concludent. Echipele din Cehia practica un fotbal de lupta, de angajament (seamana putin cel olandez), mai putin tacticizat, dar toti jucatorii alearga 90', fac ambele faze si nu se menajeaza deloc. Drept urmare sunt echipe incomode (Plzen a scos-o prin dubla victorie pe Napoli in Europa League) cu care nu poti pacali fotbalul. In prima repriza scorul a fost 0-3, plus penalty ratat. Sa ne uitam la echipa noastra de start si avem explicatia: in aparare pe dreapta Lionn (inlocuit dupa 0-2), in centru Rada (care contra adversarilor mai buni isi arata limitele), Cadu (tot mai mult dependent de evolutiile lui Piccolo si ale fundasului dreapta). "Drama" a fost insa linia mediana: Hora-Obiora-Djokovic-Nicoara... un adevarat mijloc de titlu. Primii 2 sunt petarde carora (in mod cel putin aparent inexplicabil) li se ofera sanse peste sanse, desi personal nu-mi aduc aminte sa fi facut un singur meci cu adevarat bun. Pastrarea si incercarea obsesiva a lui Hora pe mai multe posturi nu poate avea decat o singura explicatie logica: prietena lui e foarte buna prietena cu Ana Maria F., care a intrat (dupa moda, media) si in fotbal... Djokovic mi se pare un fel de Vranjes atat fizic cat si ca discretie in joc, iar Nicoara se zbate mult, dar are limite certe. Fara exagerare, dar asta e mijloc de locul 9-12. Se pare ca pleaca si Muniru, drum bun, pe mine nu m-a impresionat. Ma intreb insa daca cu banii obtinuti pe el, macar in ceasul al 12-lea, conducerea (care clama dupa Celtic ca avem echipa de Ch.League) nu va face transferul logic si absolut necesar: Dan Nistor, un mijlocas complet, cum nu mai avem in lotul actual, pe care eu il vad absolut indispensabil daca vrem sa ne batem la titlu. Inca ceva: Denilson, atacantul brazilian de la Parma, are clasa, ar fi o achizitie excelenta.

  • Bogdan Dobondi
   Wednesday, 10 July, 2013 at 23:57

   Pe ce post s-a transmis meciul, c-as fi vrut si eu sa-l vad....

 49. botizan
  Tuesday, 9 July, 2013 at 23:49

  Tacerea mieilor... Unde sunt pupincuristii? Ceva explicatii, detalii, se poate?

  • fotbalfan
   Wednesday, 10 July, 2013 at 00:52

   Botizane, tu esti obraznic. :) Adica comentezi pe siteurile mititicilor, pe Tribuna esti sporadic (desi ai avea destule de spus) si iei la rost oamenii de aici. Sa inteleg ca esti trecut deja in tabara criticuristilor? Adevarul e ca asteptam si noi un comentariu de la I.Muresan dupa al 2-lea meci de CL. :) Hai ai nostri!

   • botizan
    Wednesday, 10 July, 2013 at 01:04

    Nu am trecut in nicio tabara. Incerc pe cat posibil sa ma mentin neutru ca un adevarat elvetian. :) Am ramas uluit de rezultat si vroiam sa aflu ceva detalii. Atata tot.

   • dan dan
    Wednesday, 10 July, 2013 at 06:57

    Inca nu v-ati prins ca I.M. da declaratii doar dupa victorii? Daca cumva nu ati vazut un meci, si cand deschideti televizorul I.M. e pe toate canalele de sport, atunci sigur am castigat! Returul trecut deja ma intrebam daca mai lucreaza la CFR, ca nu a prea avut ocazii sa iasa la declaratii...

    • Max
     Wednesday, 10 July, 2013 at 08:02

     Ha ha ha, asta-i drept :)

 50. starbuck
  Wednesday, 10 July, 2013 at 01:10

  ... deci dupa ultimele meciuri din retur, Hora cu Nuno Diogo la bere nefiltrata, pe tereasa barului Toulouse... Mai radeau si in gura mare... Probabil radeau de ratari?? :- Nu are ce cauta la CFR... Mi se pare ca are atitudine ca Dodel...

  • Cristi
   Wednesday, 10 July, 2013 at 02:27

   Ei, acum si tu. Nu-i poti lua omului dreptul sa isi petreaca timpul liber cum vrea el. Dar ma rog, ca cine se aseamana ca valoare se aduna, tot ce se poate. :)

  • Max
   Wednesday, 10 July, 2013 at 07:39

   A venit echipa inapoi in Cluj?

 51. nea_silica_MS
  Wednesday, 10 July, 2013 at 08:30

  Perle/BAC 2013, stiridecluj.ro: ”România a trecut prin “criza orientală” la mijlocul secolului XIX pentru că a fost invadată de mici, bere şi manele din Turcia, care a vrut să termine cu România. Numai că românii nu sa împotrivit şi au câştigat războiu”.

 52. nea_silica_MS
  Wednesday, 10 July, 2013 at 11:49
 53. CJ-07-CFR
  Wednesday, 10 July, 2013 at 11:53

  Declarație I.M.L. („L” de la Legală): „În partida în care a jucat Plzen, jucătorii noștri n-au fost morți, au prezentat doar rigiditate cadaverică. I-am sunat pe I.A.1 și I.A.2 (poate chiar și pe I.A.3), care mi-a spus că știe unde plm a greșit M.R., care încercat să-și odihnească concomitent toți eroii din partida cu Celtic, chiar pe teren, în timpul partidei cu Plzen. La Botoșani vom avea un meci greu, dar dacă vreodată ne vom retrage ostentativ din campionatul României, nu ne vom înscrie niciodată în cel al Cehiei, care nu ne avantajează. Promit atât pupincuriștilor, cât și criticacacilor, că vom aduce sau nu 2-3 mislocași de acoperire a lipsei de valoare din lot. Așa să vă ajute Zebedäus!”

 54. Vass Bela
  Wednesday, 10 July, 2013 at 12:11

  07, pina una alta, nu demult am avut un mijloc Muresan-Luis Alberto, iar ca fundasi drepta Ivo Pinto-Aguirreguaray. La ce am ajuns, se vede, bine ca nici altii nu s-au intarit. Dar steaua, cu ce lot avem, nu poate fi depasita, ei pe linga alte multe avantaje, se bucura si de omogenitate. Totusi, cu Rednic pe banca si inca cu unele imprumuturi (a cere acum transfer, pare o jignire la adresa conducerii si nu vreau sa mai calc pe bec, cel putin azi), un loc de UEFA poate fi atins.

  • CJ-07-CFR
   Wednesday, 10 July, 2013 at 12:25

   Să-i dorești lui AP un loc de Europa League e ca și cum l-ai înjura. Mă rog, tu ai preconizat de fapt un loc de UEFA, nu de Europa League. Probabil te refereai la o poziție în boardul UEFA pentru I.M. sau Zamfir...

 55. Vass Bela
  Wednesday, 10 July, 2013 at 14:29

  Exclusiv pt dl doctor !

 56. Cristi
  Wednesday, 10 July, 2013 at 18:08

  Dincolo de birfe, s-a concretizat plecarea lui Lionn. Sa vedem acum ce se va intimpla pe dreapta - va veni un fundas? Va juca la nevoie arma letala universala Hora? Il readucem in cimpul muncii pe Panin?

 57. CJ-07-CFR
  Wednesday, 10 July, 2013 at 19:54

  Iată o galerie cu imagini interesante de la meciul Plzen - CFR (4-1). Este de remarcat cine sunt primii la minge în toate fotografiile! galeriefoto

  • Cristi
   Wednesday, 10 July, 2013 at 20:17

   Noul nostru allrounder Chuck Horris e cel mai fotografiat.

   • dan dan
    Wednesday, 10 July, 2013 at 20:41

    pana si aparitia in poze a reusit sa o impuna prietena lui Chuck? :))

 58. caneto
  Thursday, 11 July, 2013 at 07:38

  Aici zice ca CFR s-a inteles cu Academica Coimbra pentru imprumutul lui Diogo Valente. CFR va suporta in continuare o parte din salariul jucatorului.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>