Thursday, Jul. 19, 2018

Lăsaţi surprizele pentru Liga Campionilor!

Written By:

|

Friday, 26 July, 2013

|

Posted In:

|

100 Comments

Lăsaţi surprizele pentru Liga Campionilor!

Îmi doresc ca băieţii noştri să înscrie vreo 4-5 goluri în poarta timişorenilor şi Nuno Claro să fie declarat omul meciului.

Îmi doresc ca după terminarea meciului adversarii noştri de mâine să salute noul lider (stiţi bine, am eu un fix cu clasamentele astea şi cu ocupantul primului loc).

Îmi doresc ca Rednic să alcătuiească un puternic lot al neconvocaţilor pentru meci, unul care prin componenţa sa să bage în sperieţi pe toată lumea: Mincă, Edimar, Rada, Obiora, Muniru, Hora, Negruţ, Maah, Tunde.

Îmi doresc ca Rednic să aşeze pe banca de rezerve un grup de jucători care să bage în sperieţi titularii din teren: Stăncioiu, Brandao, Sepsi, Deac, Rui Pedro, Kapetanos, Batin.

Îmi doresc ca linia de fund să fie formată din ăia pe care i-am învăţat pe de rost: Felgueiras – Ivo Pinto Velayos, Cadu, Piccolo, Camora. Da, cu Cadu în frunte. Acum mai bine de 30 de ani, că tot a pomenit Retardilă de vremurile alea, când Look-ul nu dădea niciun meci de pregătire al CFR-ului şi nici internetul nu funcţiona perfect, iar ziarul de sport era plin cu cuvântările lui toa’şu, singura soluţie pentru a avea informaţii despre echipă rămânea stadionul. La primul meci al câte unui sezon eram tare curioşi să vedem cine a venit, cine a plecat, cine a rămas şi ne bucuram remarcând din prima chelia lui nea Gusti, spatele uşor încovoiat al lui Gostilean sau faptul că în cinstea debutului de campionat Soporan a mai dat o fugă la coafor. Aşa că, la acest încontinuu du-te-vino de acum din cadrul lotului, să-i preţuim pe cei care au reuşit să prindă un pic de cheag la echipă, indiferent că uneori, poate, o comit pe teren.

Îmi doresc ca de la mijloc în sus, ţinând cont că întâlnim acasă o nou-promovată, Rednic să facă din nou un experiment, altul mai reuşit decât la Botoşani,  şi să apeleze doar la nou-veniţi, să vedem ce ştiu şi pot: Voiculeţ, Djokovic, Gabionetta, Fl. Costea, Tade, Ogbu.

Îmi doresc ca acest meci să fie primul dintr-un şir lung de prestaţii care să readucă optimismul în rândul nostru.

Şi ajunge, că nu-s pretenţios.

Că dacă vrem ceva de la acest campionat, apăi trebuie să ne punem la treabă. Fără accidente, fără surprize, fără scuze, ne trebuie un joc bun şi constanţă în adunatul punctelor în clasament.

Să vedem cine ne va onora cu prezenţa sa ca partener pentru întâlnirea de mâine. Gurile rele susţin că în România există 11 entităţi care poartă numele Politehnica sau Poli Timişoara. Ce contează, vine echipa din Timişoara, aia care şi-a câştigat dreptul de a evolua în prima ligă terminând pe locul 2, promovabil, în clasamentul ligii secunde, în sezonul trecut. Totuşi, ca să avem oareşce habar despre situaţia lor, am sustras de pe net o părere, ce pare avizată, a domnului PoliTM: „ACS Poli si ASU Poli sunt ambele echipele Institutului Politehnic! Prima la nivel de profesionisti, cealalta la nivel de amatori! Ambele create la initiativa primarului Robu in momente diverse din timp in scopuri diverse si din functii diverse! Dar ambele reprezinta Institutul Politehnic! Nici una dintre ele, nici ACS Poli, nici ASU Poli, in acest moment nu au palmaresul Politehnicii! Atat ca acest palmares este IN CURS de trecere la ACS Poli de la FC Timisoara a lui Iancu! Deci in lunile care urmeaza ACS Poli va fi Politehnica Timisoara din 1921 la un moment dat! ASU Poli nu este echipa suporterilor, pentru ca suporteri inseamna si ceilalti care vin la meci nu doar galeria! ASU Poli este echipa majoritatii celor din galeria Politehnicii Timisoara si atat! Cealalta masa de suporteri din tribune plus o minoritate din galerie vin la ACS Poli!”

Oamenii spun că vin hotărâţi să demonstreze că rezultatul cu Dinamo nu a fost un accident şi că sunt conştienţi că CFR-ul este un adversar mult mai redutabil ca bucureştenii. Susţin că nu vin să se baricadeze în poartă, dar îşi vor lua măsuri de precauţie. L-au transferat în această săptămână pe Nicolas Gorobsov de la Torino, însă acesta nu va juca împotriva noastră, toată vara s-a antrenat de unul singur, are nevoie de 2 săptămâni pentru a fi apt de joc, conform propriei declaraţii. Nu cred că antrenorul lor, Valentin Velcea, ar avea foarte multe soluţii pentru primul unşpe, probabil va începe cu formula din prima etapă:

ACS Poli: Nuno Claro – Nohai, Scutaru, Şeroni, Marovic – Ovidiu Petre – Bărbuţ, Trandu, Boldea, Nicola – Székely.

Rezerve: Coca, Poparadu, Petrovic, Belu, Popovici, Nanu, Jorge Ruiz.

Ioi, era să uit, ba, îs mai pretenţios, îmi doresc ca Stadionul Dr. Constantin Rădulescu să fie plin ochi (mai puţin părţile de la peluză şi Tribuna 1 băgate în carantină, dacă asta e decizia conducerii) sâmbătă 27 iulie 2013, de la ora 21,30, pentru primul meci al nostru acasă, din acest sezon, contra celor de la ACS Poli Timişoara.

Hai CFR!!!

Share This Article

Related News

About Author

caneto

(100) Readers Comments

 1. kiruj
  Friday, 26 July, 2013 at 12:57

  Erau vremuri mult mai frumoase, Caneto , în primul rând că eram şi mai tineri...:) Nu ne-am certat (sau, mă rog, dacă da, atunci nu pe Internet...), n-am avut timp...Sunt foarte curios ce şi cum cu Gabionetta ăsta, am auzit şi bune şi rele despre el. HAI CFR !!!

 2. james
  Friday, 26 July, 2013 at 12:59

  Caneto, esti un om usor de multumit..:) Altu' isi doreste un Ferrari, iar altu' un Lamborghini... Doleantele tale sunt mult mai "ieftine":)

  • caneto
   Sunday, 28 July, 2013 at 11:11

   Crezi ca as fi adormit mai usor azi-noapte/in zori daca as fi avut un garaj plin cu masini de colectie? :) Dar sa nu zici ca-s prea putin pretentios, imi mai doresc sa transmit un calduros SP lui Iulian Dima. :)

 3. Ioan Dacid
  Friday, 26 July, 2013 at 13:43

  Felicitari pentru frumoasa introducere pentru meciul de maine. In alta ordine de idei conducerea noastra incepe sa ma surprinda placut. Asta e 2-a stire pozitiva a acestei saptamani : http://cfr1907.ro/ro/stiri/2908/cristian-panin-un-simbol-al-familiei-cfr-1907-cluj/

  • Cristi
   Friday, 26 July, 2013 at 16:31

   Se pare ca cineva ne citește ;)

   • nea_Silica_MS
    Friday, 26 July, 2013 at 16:43

    Pe saitul oficial, Gabionetta nu e nici măcar menţionat. Felicitări clubului pentru team managerul Cristian Panin!

 4. luK2170
  Friday, 26 July, 2013 at 14:28

  Imi doresc o linie de mijloc total schimbata, vreau sa vad noile achizitii ca titulari. De vechii mijlocasi sunt satul, au aratat de atatea ori ce pot. Nu il inteleg pe Rednic de ce a jucat cu vechii mijlocasi la Botosani. ce a vrut sa arate ? Ca sunt mai slabi ca anul trecut ? Consider ca meciul a fost pierdut de Rednic -- MARE ANTRENOR.

 5. Florinaccio SM
  Friday, 26 July, 2013 at 16:33

  Maine ne asteapta un meci pe care in mod normal ar trebui sa-l castigam inca de la vestiare. Totusi, banatenii m-au impresionat si pe mine la debutul lor in prima liga si cred ca mai pot face destule surprize placute prin campionat. Propun insa ca pe astea sa le lase pe mai incolo, cel mai bine pentru cei ce vor juca in acest an in Liga Campionilor. :) Cred ca mijlocasul lor dreapta -Barbut, nr.25 la ei- va va place si voua, dar sper sa arate cu adevarat ce poate abia din etapa a treia, dupa ce scapam noi de el. HAI CFR!

  • kiruj
   Friday, 26 July, 2013 at 18:06

   Acestea sunt cele mai parşive meciuri : o echipă mică (nou promovată, sau pe loc retrogradabil), jucători (încă) entuziaşti, dornici de afirmare, de câştiguri mai consistente (chiar la CFR, de ce nu?), deci mare-mare atenţie la acest meci, inclusiv dacă vom conduce cu un gol sau doi. În ultima perioadă s-a instaurat în sânul echipei o blazare de-a dreptul revoltătoare (motivele fiind multiple : transfer eşuat în vest, etc.), în opinia mea curăţenia generală din vară a vizat şi acest aspect, dar -în opinia mea- "procesul" nu s-a finalizat încă : am mai văzut "mostre" de indolenţă (sau măcar "concentrare redusă") la câţiva din echipa de la Botoşani (Pedro, în primul rând). Sistem, nesistem, primul lucru este să elimini în totalitate această mentalitate pt. că ea este contagioasă a dracului...Nu-l invidiez pe MR, am impresia că nu a lecturat suficient de atent şi de bine "ciudăţeniile ceferiste", el a făcut pregătirea din manual (în condiţii normale aşa şi trebuie), dar la noi nimic nu-i normal, deocamdată. De urmărit acest aspect, este meciul paralel cel mai greu care trebuie câştigat de MR. HAI CFR !!!

 6. zweistein
  Friday, 26 July, 2013 at 18:52

  Cica Kape a fost lasat in afara lotului pentru meciul cu Timisoara. Dar unde putem gasi componenta acestui lot de 18-20 de jucatori?

  • nea_Silica_MS
   Friday, 26 July, 2013 at 20:15

   N-am idee Zwei. Oricum sună a neputinţă.

   • Cristi
    Friday, 26 July, 2013 at 23:22

    De ce neputinta? Sunt 4 locuri de atacanti si e aglomeratie mare acolo. Care or fi motivele reale, nu stim..poate ca oricum nu mai planifica cu el pt ca pleaca, poate ca are oferta ok si pt club dar trage de timp, cine stie.

    • nea_Silica_MS
     Saturday, 27 July, 2013 at 18:44

     Neputinţă de a-şi da seama ce se întâmplă. La asta mă refer Cristi. Când nu-ţi dai seama care e problema, nu poţi găsi nici soluţia. Sper totuşi să nu fie cazul lui Rednic nu acum.

 7. tegean
  Friday, 26 July, 2013 at 20:58

  Mediaş-Botoşani 1-2, Zenit-Kuban 1-1

  • tegean
   Saturday, 27 July, 2013 at 12:47

   min.12-Dinamo (Dan Petrescu) - Spartak (Valeri Karpin) 0-2,...(apărare cascadorii râsului)

   • tegean
    Saturday, 27 July, 2013 at 13:03

    gafă perfectă...0-3 (D.Petrescu e aproape de infarct ori turbare)

    • tegean
     Saturday, 27 July, 2013 at 13:15

     eurogol - 0-4 (străini mulţi la Spartak)

 8. FloRin
  Friday, 26 July, 2013 at 21:25

  Stie cineva de ce nu se vand bilete la peluze si tribuna 1 (exceptie sector 21) ?

 9. Dantesc
  Friday, 26 July, 2013 at 23:02

  Maine e meciul de retragere a lui Pana si numai doar numai pentru asta ar trebui sa vina lumea la stadion (eu sper da nu prea cred) ... dar ca sa continui ideea lui Caneto eu mi-as dori ca maine Cadu sa fie declarat jucatorul meciului :))

 10. traian
  Friday, 26 July, 2013 at 23:12

  Ronny - imprumutat, Edimar - definitiv. Ambii la Rio Ave.

  • dani ceferistu
   Friday, 26 July, 2013 at 23:33

   Asta inseamna ca ne subtiem lotul. La numar. Sper sa nu apare accidentari

   • Cristi
    Saturday, 27 July, 2013 at 00:58

    ..mai sunt 4 saptamini si jumatate de mercato in Europa..perioada de veniri...plus inca o saptamina perioada de plecari spre Rusia

  • Florinaccio SM
   Saturday, 27 July, 2013 at 01:04

   Vulpoi batran Caneto asta ... a mirosit el cum sta treaba cu introducerea lui Edimar la Botosani ! :) Pe mine m-ar interesa mai mult insa cati bani s-au luat pe el, daca tot a fost atat de apreciat prin Portugalia. Dani, eu nu cred ca prin plecarea celor doi ne-am subtiat prea mult lotul. Putina ''cura de slabire'' nu i-a lipsit CFR-ului, iar dupa vara asta cred ca echipa noastra va arata chiar bine. La cati atacanti avem deja in lot (Costea, Batin, Tade, Kapetanos, Chuka, Gabionetta, Maah,Tunde, poate si Wesley) e clar ca Ronny nu mai avea loc la noi. Bine ca i s-a gasit echipa, pentru ca altfel e clar ca l-am fi platit degeaba in acest an. Pe Edimar destui dintre fani il socoteau cam petarda, asa ca probabil acum rasufla usurati si ei, odata cu conducerea. Eu cred ca Edimar ar fi putut fi rezerva ideala a lui Camora, insa nici Sepsi nu e chiar rau acolo, asa ca poate ca bine s-a facut ca l-am ''maritat'', daca tot am avut ''petitori'' pentru el. Cred ca ar fi bine sa mai aducem un fundas dreapta care sa poata juca la nevoie si stopper. In cazul asta, daca mai reusim si transferul lui Nistor, ''pierzandu-l'' in schimb pe Hora, cred ca Iuliu Muresan poate declara linistit ca avem si in acest an ''cel mai bun lot din istoria CFR-ului''.

 11. thedarkside
  Saturday, 27 July, 2013 at 06:15

  In seara asta Nuno Claro o sa ia cel putin doua boabe de la fostii lui colegi. Sa i se trezeasca amintirile :-)

 12. Vass Bela
  Saturday, 27 July, 2013 at 09:30

  Florinaccio, fundas dreapta va veni cit de rapid . Dar daca vine si Nistor cum iti doresti si ne dorim, ai dreptate, am avea cel mai bun lot din istorie . Si atunci mi-as ridica palaria in fata conducerii !

  • halley
   Saturday, 27 July, 2013 at 16:53

   Eu zic sa nu ne lasam in afirmatii pana nu-i vedem la treaba, degeaba mai vin inca 100 de jucatori la sf. de mercato daca vom fi la 10 puncte de lider. Avem 2 meciuri grele, la Vaslui si la oi, daca pierdem ajungem la 8 puncte handicap..., mai ales ca nu vad cum am castiga ambele meciuri.

 13. Cristi
  Saturday, 27 July, 2013 at 10:33

  Daca in urmatoarea luna se vor rezolva si imprumuturile lui Vass, Maftei, Ganea chiar se va ajunge la lotul tinta de 25 de jucatori. Nistor/Batin ar fi o rocada, inca 2 plecari dintre atacanti si aducerea de jucatori defensivi ar incheia practic acest puzzle.

 14. Panou
  Saturday, 27 July, 2013 at 11:17

  Permiteti-mi sa va destainui visul pe care l-am avut azi dimneata, se facea, intr-adevar, ca am castigat cu 5-0, goluri Maah (2), Costea, Cadu si Tade, unul mai spectaculos decat altul.

  • caneto
   Saturday, 27 July, 2013 at 17:10

   Zi repede, cine va fi declarat jucatorul meciului? :)

  • Dantesc
   Saturday, 27 July, 2013 at 19:56

   Maah?!? :) e bine ca macar in vise da goluri

 15. Cristi
  Saturday, 27 July, 2013 at 12:07

  Nu voi ajunge azi azi la meci, dar macar virtual aici, un salut catre Panin !

 16. luK2170
  Saturday, 27 July, 2013 at 15:43

  Avem in permanenta probleme cu echipele "mici" deoarece nu avem mijloc, deci nu putem construi. Echipa e rupta in doua de mult timp. Chiar nu vede conducerea clubului lipsa mijlocasilor (petarde evem destule)? Putem aduce zeci de atacanti daca nu avem mijlocasi. Cine sa ii lanseze pe atacanti ? Deac? Obiora? cadu? Hora?

  • caneto
   Saturday, 27 July, 2013 at 17:09

   Nu mai stiu unde am citit ca Deac, chiar daca a fost accidentat mult timp, a avut cele mai multe pase de gol in sezonul trecut. Pe 2, surpriza, Valente! :) Totusi, l-am lasat pe dinafara pe Deac in echipa mea ideala :) pentru aceasta seara, vreau si eu sange proaspat la mijloc. :)

   • Florinaccio SM
    Saturday, 27 July, 2013 at 19:23

    Daca nici Deac nu are loc in 11-le tau ideal, e clar ca avem cel mai bun lot din toate timpurile! :)

 17. kiruj
  Saturday, 27 July, 2013 at 15:48

  DESPRE NOTARE : mă aflu "prin Europa" (la nuntă..., nu a mea!), n-am nicio o speranţă să văd meciul. Când voi avea timp (s-ar pute să fie doar mâine seara) voi reconfigura softul cu datele meciului de azi. Voi reveni cu amănunte. HAI CFR !!!

  • nea_Silica_MS
   Saturday, 27 July, 2013 at 22:32

   Petrecere faină! E mult mai mult decât avem parte noi...

 18. nea_Silica_MS
  Saturday, 27 July, 2013 at 23:27

  Oare spectatorii noştri au uitat strigătul lansat de noi la Tg.Mureş, 'hoţii, hoţii"? Păcat, tot stadionul, Clujul ar trebui să răsune de acest strigăt.

  • tegean
   Sunday, 28 July, 2013 at 00:19

   Pt. cei din TgMureş a fost ceva nou, adică au descoperit hoţii şi hoţia. Clujul, cu bruma de experienţă, se întreabă ,,oare şi ăsta îi tăt hoţ ?,, (1.e mai bine că n-au strigat 2.am fost de curând la TgMureş şi mă întreb dacă are cineva de gând să facă o gară demnă de acest oraş).

   • nea_Silica_MS
    Sunday, 28 July, 2013 at 00:27

    Primarul Florea? Să facă gară ca lumea? Never! Haide PDL!

 19. saliceanu
  Saturday, 27 July, 2013 at 23:40

  Mai jenanta decat prestatia echipei a fost doar declaratia lu' felceru'. Oare am zis tot?

  • nea_Silica_MS
   Sunday, 28 July, 2013 at 00:00

   Parţial Sălicene... Am jucat prost, am şi fost tocaţi. Ordin de la Bucale...

 20. horica
  Sunday, 28 July, 2013 at 00:06

  Am jucat cu doua echipe de liga 2 si am luat 2 puncte. Astazi 30 de minute cat a fost 11 la 11 ne conduceau cu 1-0. Cu echipa asta nu avem absolut nicio sansa la titlu. Etapa viitoare la Vaslui cred ca ne facem de ras rau de tot, asta dupa declaratiile si obiectivele noastre marete care sunt neacoperite in realitate avand in vedere valoarea lotutlui

  • tegean
   Sunday, 28 July, 2013 at 00:08

   adică obiectivele CFR-ului?

 21. Justin
  Sunday, 28 July, 2013 at 00:07

  Dar de tribunele dezolant de goale ce ziceti? Urat e fotbalul fara spectatori.

  • tegean
   Sunday, 28 July, 2013 at 00:09

   Sunteţi din Cluj?

   • nea_Silica_MS
    Sunday, 28 July, 2013 at 00:15

    Nope. După cum zice şi semnătura.

 22. mircea
  Sunday, 28 July, 2013 at 00:19

  echipa joaca jalnic ,nu cred ca rezista mai mult de 5 etape rednic,momentan tade si chuka sunt modesti astept sa ma lamuresc cu djoko si camioneta,eu personal cred ca acest meci s-a rezolvat partial la pauza ,nu cred ca o echipa profesionista cu 3 oameni in plus poate juca asa cum a jucat acs recas,cred ca si declaratiile (nuno si velcea) au spus ceva cine a vrut sa inteleaga.

  • Dantesc
   Sunday, 28 July, 2013 at 00:28

   adica a fost blat ! ne spui tu destept fiind si totodata perspicace... cu subinteles dar intr-un fel in care sa ne prindem cu totii...Eu insa... de pe stadion impreuna cu restul spectatorilor prezenti nu am simtit asta,ciudat...da' daca zici tu

  • tegean
   Sunday, 28 July, 2013 at 00:29

   deja ştim că parţial s-a rezolvat la pauză dar, deocamdată, nu ştim când s-a rezolvat restul; eu cred că s-a rezolvat parţial să fie egal înainte de începerea meciului

   • tegean
    Sunday, 28 July, 2013 at 16:43

    (e singura explicaţie ce am găsit-o pentru scorul suspect de la care a început meciul : 0-0 )

 23. Justin
  Sunday, 28 July, 2013 at 00:23

  Sunt curios cam ce parere v-a facut chuka,noul atacant plur sange? Tare dom'ne,cred ca v-a fi golgheter.Inceputul campionatului e promitator.Probabil vom evita si anu asta locurile de europa league,la mustata.

  • Dantesc
   Sunday, 28 July, 2013 at 00:30

   O parere buna si spun asta tot din postura de spectator prezent la meci...altceva?

  • tegean
   Sunday, 28 July, 2013 at 00:31

   la mustaţă nu e bine, cu licenţierele astea te poţi trezi cu un balotaj

 24. kiruj
  Sunday, 28 July, 2013 at 00:25

  Click aici pt. note !!!

  • nea_Silica_MS
   Sunday, 28 July, 2013 at 00:28

   Unii, nici la nuntă nu se simt bine...

 25. horica
  Sunday, 28 July, 2013 at 00:32

  dureaza ceva timp pana sa te obisnuiesti cu noul statut de echipa de pluton dupa ani de performante si trofee.

  • tegean
   Sunday, 28 July, 2013 at 00:37

   cam cât ?

 26. gica10
  Sunday, 28 July, 2013 at 00:36

  Uneori ne-a scos ,astazi ne-a ingropat Mario..........Costea a comis-o si el cu intrarea de la al 2 galben.Daca ai dadea lui Nicola al 2 galben(il calca din spate pe glezna pe Maah) nu prea aveai ce-i reprosa.Doar ca in cazul cfristior a dat dovada de o interpretare la sange a regulamentului.La Deac imi pare exagerata masura la rosu........nu a fost un atac violent,nu a fost ultimul aparator. La fel mi-a parut foarte interesanta faza la eliminarea lui Felguiras.Arbitrul asteapta in casca confirmarea ca faultul a fost in careu sau nu........retineti ca cel mai aproape de faza era centralul.Nu cerea parerea tusierului(care nu putea sa vada) si nici rezervei care era la mijlocul terenului.Deci comunicarea intre arbitri este binevenita,acesta fiind si motivul inzestrarii lor cu casti .Dar in acest caz,ma gandesc ca era cineva din afara brigazii de arbitrii.Asta inseamna ceva iesit din sfera regulamentului.......ia ganditi-va ce era ca in campionatul trecut arbitrii sa astepte confirmarea la greseli flagrante impotriva noastra. Se vede ca avem multi veniti.......apoi inca odata observ ca parca lipseste stiinta jocului.Nu vin jucatorii la pasa.In prima repriza 3 reluari pe mijlocul portii(vroiau sa-l faca mare pe Nuno). Mi-a placut replica data de Cadu contestatarilor.Picolo din pacate fara viteza ramane in pericol la fiecare faza de contraatac.Camora a parut fara incredere.Edimar era fara discutie mult mai puternic fizic si polivalent.Obiora a mai gresit dar in final a scos-o la capat pe un post greu(mai ales in conditiile partidei de aseara).Maah a rupt ritmul si a pus timisorenii in dificultate. Chuka si Tade au ramas datori........sper sa nu le trebuiasca ca si la Maah un tur intreg sa-si dea drumul. A mai trecut o etapa........dupa cele 3 eliminari lui Rednic ai va fi mai usor sa vada la lucru alti musterii.Era sa uit........in concluzie ne-am batut singuri.

  • tegean
   Sunday, 28 July, 2013 at 00:39

   RuiPedro?

 27. botizan
  Sunday, 28 July, 2013 at 00:39

  greu la deal cu boii mici! se pare ca ai nostri au ramas cu nervii returului din sezonul trecut. sa le zica cineva ca sa dat restart la campionat. si ca nu mai avem obiectiv evitarea locurilor de europa league. in rest eu zic ca e vina antrenorului in toata aceasta mascarada. nu a reusit sa gestioneze bine vestiarul.

  • tegean
   Sunday, 28 July, 2013 at 00:49

   un dram de adevăr e; era o vreme când ceferiştii îşi vedeau de joc indiferent de deciziile arbitrului (la început părea ceva ieşit din comun prin părţile astea) iar prima explicaţie care-mi vine în minte e că erau conştienţi de valoarea lor iar a doua ar fi mentalitatea diferită a unora dintre antrenori care se transmitea şi jucătorilor,băncii

 28. dani ceferistu
  Sunday, 28 July, 2013 at 01:05

  vestea proasta e ca s-a arbitrat tendentios, cu doua masuri diferite, si daca clubul nu ia niste masuri drastice - dar fara sa fie sanctionat pentru acestea de Federatie si de Liga - tendinta va continua. Vestea buna e ca a iesit la suprafata valoarea individuala a fiecarui jucator in parte. Din clipa in care vor juca ca o echipa, vom bate tot. Sa nu fie insa atunci deja tarziu.

 29. kiruj
  Sunday, 28 July, 2013 at 01:35

  Ce făcurăţi, muică !? Omu' se duce şi el prin "Ioropa" in pic (de fapt am fost la nuntă la Veszprem, noroc că nu m-a înjunghiat nimeni...) şi cînd mă uit pe caseta tehnică la final văd 3 eliminaţi, vreo 10 cartonaşe galbene...Omu' nu mai poa' să se ducă la distracţie că vine balamucul peste el. Acum pe bune, spuneţi-mi, vă rog frumos, ce a fost tâmpenia asta ?? Suntem chiar aşa de zăpăciţi ? E anul impar, şi nu ştiu eu ? Oricum (şi "for ever") : HAI CFR !!!

  • tegean
   Sunday, 28 July, 2013 at 02:09

   lupta cu terorismul cere sacrificii; un arbitru care a pierdut respectul jucătorilor, care nu s-a ştiut impune ...decât în felul său: a tot pus petice peste găurile prestaţiei sale , câteva roşii şi multe galbene, doar că şi peticile aveau găuri care necesitau alte peticeli şi,uite aşa, dăi cu galben dăi cu roşu până ce situaţia a devenit albastră (lipsă de concentrare,de maturitate la jucători în contextul creat de flueraş, pe fondul rezultatului nefavorabil)

  • Florinaccio SM
   Sunday, 28 July, 2013 at 23:17

   Kiruj draga, eu cred ca tensiunea de pe tribuna noastra din zilele premergatoare meciului a fost transmisa jucatorilor. :)

 30. halley
  Sunday, 28 July, 2013 at 03:20

  Trebuie sa vedem ca acest sistem 4-4-2 ne bulverseaza in totalitate. Ne place sau nu trebuie sa schimbam ceva, din momentul in care am ramas in inferioritate echipa a renascut. Am avut din start o mana moarta, Costea, are probleme in flancul stang, la fel ca Bastos. Apoi Obiora, care si-a mai revenit in repriza a doua, Voiculet are calitati dar inca nu-i integrat in echipa, Maah in acest sistem n-are spatiu, Ogbu are nevoie de acomodare. Din pacate Felghe are probleme mari, trebuie dus la psiholog, a gresit la gol, dupa care face un fault total inutil, eliminare corecta. Arbitrul ne-a tocat este adevarat, dar i-am dat apa la moara. Am pierdut 2puncte insa am castigat o echipa, am redescoperit spiritul nostru de lupta, de sacrificiu, acea forta incredibila care ne-a adus ultimul titlu, iar suporterii si-au iubit echipa, au fost la inaltime. Sunt convins ca pentru noi campionatul incepe la Vaslui !

  • caneto
   Sunday, 28 July, 2013 at 11:20

   Chiar daca stiu ca nu in arbitraj trebuie cautate cauzele esecului, mi al treilea comentariu in care fac referire la boul de arbitru. Cel mai mult ne-a dezavantajat in cazul lui Felgueiras. Un jucator simte cand un adversar are o intrare cu scopul clar de a-l accidenta si a stiut ca Seroni asa a procedat, iar arbitrul s-a facut ca ploua, nici fault, nici galben pentru timisorean. In atmosfera tensionata de pe teren a fost de-ajuns sa-l scoata de pe sine pe Felgueiras, de-aici protestele de la primul galben, de-aici lipsa de judecata la iesirea din poarta ce a condus la penalty si al doilea galben.

  • Dantesc
   Sunday, 28 July, 2013 at 11:22

   Eu pe reluari vad ca Mario atinge primul mingea la faultul incriminat de tine si e destul de clar ca jucatorul timisorean forteaza nota neavand altfel nici o sansa sa continue faza...Ca sa nu pomenesc de faza in care Mario ia cartonas galben dupa ce in prealabil fusese faultat criminal si cu intentie . Astea sunt faze foarte delicate in care un arbitru vrea sa vada sau nu... e alegerea lui fiindca el nu "vede" nimic si lasa jocul sa continue .Cat despre eliminarea lui Deac si acolo e discutabila de ce? Fiindca el faulteaza da dar nu din postura de ultim aparator si in nici un caz nu pune in pericol integritatea jucatorului timisorean . Cat despre eliminarea lui Costea cel putin primul cartonas a fost dat usor,acoperit de regulament da,dar s-a fortat putin nota...si uite asa printr-un arbitraj smecheresc poti irita pe toata lumea

 31. kiruj
  Sunday, 28 July, 2013 at 07:00

  Click AICI pt note !

 32. andrei
  Sunday, 28 July, 2013 at 07:40

  N-am avut ocazia sa urmăresc meciul, ci doar câteva faze importante de pe siteul digisport, deci nu pot sa evalueze evoluția de ansamblu a echipei. Sunt dezamăgit de rezultat, insa după ce am văzut cât de ușor a primit Deaccartonasul roșu într-un context in care 99% din arbitrii ar fi dat doar galben, sunt convins ca vom avea probleme mari cu arbitrajul anul asta. Vazand si arbitrajul din meciul Stelei, mi se pare ca anul asta se va trage pentru Steaua pe fata. Si cum nici nu avem echipa sa compensam, mă tem ca nu vom realiza mare lucru.

  • Panou
   Sunday, 28 July, 2013 at 11:32

   Nici la Costea n-a fost rosu curat. Adica a primit primul galben pentru ca a exectutat o lovitura libera inainte de fluierul arbitrului, bun. Dar arbitrul trebuia sa ia in condierare acest lucru (adica ca nu a faultat la primul galben, ci doar s-a grabit), cand I l-a aratat pe al doilea pentru fault.

 33. Retardila
  Sunday, 28 July, 2013 at 07:55

  Dupa o noapte nu prea dormita (meciul sau caldura?) tot nu m-am putut hotari: arbitrul a venit "cu tema", ne uraste sau pur si simplu este prost ? O fi o combinatie 2 din 3? Toate 3? Galbini fara numar catre noi, selectat catre Poli, umar la umar fault + galben pt. noi, impingere (bodycheck) ultim aparator ... nimic la ei. Nici nu indraznesc sa ma gandesc ce va fi peste cateva etape, cand frana isi va da drumul - ca isi va da!!! - daca la inceput de campionat au inceput decimarea. As spune si RUSINE !! daca miticii ar cunoaste acest sentiment! Un lucru absolut pozitiv totusi este: chiar daca Poli s-a temut de noi si cand eram 8 nu e putin lucru sa egalezi in 9 si sa nu primesti gol in 8!!! Nu mi se pare "ratata pregatirea" :) Hai CFR!

  • caneto
   Sunday, 28 July, 2013 at 11:13

   Nu-s toate 3, ci toate 4. Un cretin complexat si speriat sa nu fie acuzat cumva ca a omis sa sanctioneze vreo abatere de la regulament a increzutilor de la CFR.

 34. Vass Bela
  Sunday, 28 July, 2013 at 09:31

  La intrebarea daca se mai gindeste la titlu, IM a dat de inteles, ca in actuala conjunctura ( arbitraje ostile plus lipsa de omogenitate ) nu, ceea ce este de apreciat . Eu acum nu comentez nici jocul, nici arbitrajul, o faceti voi si va veni si analiza completa a lui Albu . Imi exprim nedumerirea in privinta lui Djocovic, despre care s-a spus ca e un mijlocas f. bun, a si jucat in amicale, unde este adevarat, n-am vazut ceva deosebit la el . Nici Rednic, din moment ce inca nu l-a folosit nici un minut , Apoi Voiculet, cu care Pandurii a facut o afacere f.buna,a scapat de o rezerva cu salar maricel ( dupa aducerea celor doi mijlocasi de la Medias a fost tot timpul rezerva ! ), l-au obtinut definitiv pe Nicoara, rezolvand problema pe extrema stanga, plus 200 mii euro !!! Iar la noi Rednic zice adevarul despre el, adica ca- i prea lent, deci e frana pt jocul echipei . Costea nu degeaba a fost zburat de la steaua, n-are minte nici cit Hora ! Si in sfarsit, ce mari sperante ne-am pus in Brandao ... Dar asta e INCA accidentat, ma tem sa nu fie un nou caz Martinez ! Concluzionand, toate aceste probleme impiedica atingerea obiectivelor declarate, repet, despre celalte aspecte, inclusiv " inspiratia " lui Rednic la schimbari, ati si veti scrie voi .

  • fotbalfan
   Sunday, 28 July, 2013 at 09:38

   ah, ce comentariu scris din inima. din inima de ceferist adevarat. inaltator, cuvinte de imbarbatare, de dragoste adevarata! bravo, la mai mare! mi-au lipsit comentariile tale pline de invataturi si intelepciune! sa traiesti fericit multi ani de acum incolo si sa ramai si pe mai departe acelasi ceferist adevarat! este o incantare sa-ti citesc comentariile!

 35. Vass Bela
  Sunday, 28 July, 2013 at 10:15

  Aguireguarai s-a transferat ieri la Estudiantes la Plata . El, Luis Alberto, Sougou, Bastos, Ivo Pinto, mama ce jucatori am avut nu-i uit nici pe Muri si Sare - si chiar cu ei, am jucat prost in campionatul trecut . Acum ar trebui sa ne vedem de lungul nasului si sa visam strict la ce se poate, adica inchegarea unei noi echipe care sa joace tot mai frumos si atat ! PS . Acum cand stam bine cu coef pe tara si avem sanse la intrarea directa in grupe, poate Arpi macar in iarna sa investeasca ceva pt campionatul urmator . Daca nu si va astepta din nou vara, iar va fi lipsa de omogenitate deci si lipsa de rezultate . Vedeti, eu ma gandesc deja la editia urmatoare, n-ar strica sa se gandesaca si sefii asa !

 36. zeidas
  Sunday, 28 July, 2013 at 11:04

  Dorinta, neputinta, ghinionul plus arbitrajul fac un cocteil fatal. Lasind deoparte arbitrajul plin de prostie, incompetenta si mai greu dovedita reavointa, s-a vazut o schimbare in bine a atitudinei, dar avem acelasi joc scrisnit, jucatori care nu-s prieteni cu mingea, zone descoperite (campion Camora) un mijloc pasnic si fundasi centrali de pensionat. Daca si jucatorii modesti ai Timisoarei pot fi primii la minge, paseaza si combina cu o lejeritate mai mare decat noi, nu mai raman multe de spus. Primul gol l-am luat pe un contratac care a speculat lentoarea pensionabililor, pozitionarea clasic gresita a lui Camora asortate cu devierea norocoasa, proasa interventie a lui Piccolo si pozitionarea gresita a portarului. Cam multe greseli intr-o faza, nu ? Al doilea la o stupizenie facuta de portar, fara comentarii. Sa vedem peste 3-4 etape (chiar daca omogenitatea nu va fi optim realizata-necesita timp) cum va fi jocul nostru, mutarile de sfarsit de august si apoi putem sti cum stam.

  • tegean
   Sunday, 28 July, 2013 at 12:09

   nimeni nu ne-a spus cu cine era ,,cuplat,, Piccolo în etapa trecută (Cadu era ba cu Velayos,ba cu Edimar...pe lângă blonda de care ştiam eu), însă aseară ne-am lămurit: cu Camora

 37. levi s.AR
  Sunday, 28 July, 2013 at 11:11

  Eu cred ca acest meci,arbitrajul si tot ce s-a intamplat aseara,in mod paradoxal a fost ingredientul, detonatorul care a lipsit din alchimia aceasta de individualitati pentru a forma o ECHIPA!Sunt convins ca vom vedea inversunare,ambitie si multa dorinta de revansa!Sper doar sa nu sarim calul, sa nu ne pierdem capul,iar aici important este Rednic si conducerea.Poate ca sunt prea optimist, dar eu inca mai cred in sansele la campionat in acest an!Vom vedea peste 3 sau 4 etape cum stam!Hai CFR!!!

 38. nea_Silica_MS
  Sunday, 28 July, 2013 at 11:32

  Încep să cred că problema majoră a lotului este postul de portar (pe lângă tot restul). Avem unul de valoare, dar neimplicat, plictisit, infatuat ş.a.m.d. Poate că nu greşeau cei care ziceau că ar trebui vândut păna mai are căutare...

  • AVALON1
   Sunday, 28 July, 2013 at 16:45

   Din pacate , cred ca ai dreptate ....Mai rar un portar asa " dezinteresat " ca Felghe al nostru...Ai impresia , cateodata , ca a apara poarta CFR-ului e o corvoada ptr el ....Trist , chiar ERA un portar bun ptr noi ...Unde esti tu, Beto :O) ? Compara atitudinea lui dupa golul primit ieri , primul ( a 2-a repriza nu am vazut-o) , cu cea a lui Beto dupa accidentarea din meciul cu vaslui . Fvcking pathetic .

   • Dantesc
    Sunday, 28 July, 2013 at 16:56

    mda... sau poti compara atitudinea lui Beto dupa golul luat cu Chiajna in Gruia si atitudinea lui Mario dupa ce a fost eliminat ieri...se vede ca va uitati din fotoliile de acasa la meciuri... Ce v-as ruga eu ? Nu mai faceti comparatii din astea daca nu sunteti prezenti la locul faptei,riscati sa cadeti in ridicol pentru noi..cei prezenti

    • AVALON1
     Sunday, 28 July, 2013 at 18:27

     Isteatzo , avem dreptul sa ne exprimam opiniile , daca nu-ti convine , problema ta ....Reactiile lui Felghe sunt aceleasi, indifferent de unde am vazut ( sau nu ) meciul . Sau au dreptul la opinie doar cei care au ticket stub de la meci ??????????

 39. tegean
  Sunday, 28 July, 2013 at 12:33

  CFR: Costea- galben x2=roşu, Felgueiras- galben x2=roşu, Deac- roşu, Rednic- roşu!, Ogbu- galben, Tade- galben, Velajos- galben, Camora- galben, Piccolo- galben, Rui Pedro- galben;.....TM: Nicola- galben, Trandu- galben, Bărbuţ- galben, Şeroni- galben, Nuno Claro- galben, Marovici- galben

 40. luK2170
  Sunday, 28 July, 2013 at 13:03

  Si eu cred ca trebuie sa ne luam adio de la visele noastre marete -- titlul, cupa. Facand o analiza simpla asupra vanzarilor / achizitiilor situatia e clara. S-a vandut tot ce era mai bun si s-au adus ciurucuri. In aceste conditii e clar ca nici nu se spera la titlu, mai mult, declaratiile privind posibilitatea atragerii de noi investitori (actionari ) la club ne lamuresc in totalitate asupra viitorului destul de nesigur al echipei noastre. Situatia începe să semene cu cea de la Urziceni si cea de la Oțelul -- "am scos investiția, ura si la gară". Acum se explică foarte clar lipsa de interes a conducerii față de prezența spectatorilor la stadion -- practic nu se mai dorea nimic, doar recuperarea investiției. Păcat, CFR era altceva decât ce ne oferea mizeria de fotbal românesc (românească).

 41. Retardila
  Sunday, 28 July, 2013 at 14:10

  Tulai' Doamne, ce de pesimism p'aicea! Mai copii, impotriva miticilor si al unui "albitru" necaracterizabil (incompetent ar fi o lauda pentru el!) si pus pe distrus CFR am egalat in 10, pe urma in 9 si am rezistat in 8!!!! Se va inchega echipa in cateva saptamani, dar si probabilitatea de hotie va creste direct proportional cu imbunatatirea jocului nostru. Putina rabdare, domnilor!! Se poate fura si mai tare!! Si VA FI DE UNDE!!!

  • Retardila
   Sunday, 28 July, 2013 at 14:12

   Si bine ca golurile au fost din faze fixe, ca gasea sigur oarece motive sa anuleze....

  • horica
   Sunday, 28 July, 2013 at 15:56

   in cateva saptamani? cu ce ne mai ajuta atunci cand steaua, astra, pandurii si petrolul vor fi la 9 puncte avans>?

   • Retardila
    Sunday, 28 July, 2013 at 16:30

    Unora le place si fotbalul.....Rezultatele is bune si ele :), dar intai fotbal adevarat vreau!

    • nea_Silica_MS
     Sunday, 28 July, 2013 at 16:56

     Io tambien. Totuşi, dacă vom marca 8-9 goluri pe meci, le va fi imposibil arbitrilor să le anuleze pe toate.

     • horica
      Sunday, 28 July, 2013 at 17:07

      ...si-au trait fericiti pana la adanci batraneti :))

     • tegean
      Sunday, 28 July, 2013 at 17:14

      şi eu zic precum ,,horica,, : 8-9 eventual în retur dar nu acum,... cam 5-6 deocamdată

   • tegean
    Sunday, 28 July, 2013 at 16:36

    8

  • Ioan Dacid
   Monday, 29 July, 2013 at 13:13

   Aceleas lucru l-am asteptat si in iarna dupa meciul de la Vaslui(atunci am rezista in 8 in fata unui adversar muult mai bun) dar acel retur eu incerc sa il uit..

 42. Saul
  Sunday, 28 July, 2013 at 18:11

  Incerc sa scriu cateva cuvinte,la rece,pt ca foarte tarziu in noapte am reusit sa ies din tensiunea acestui meci. Am tot stat sa ma gandesc daca nemernicul ala de arbitru a venit cu lectia invatata sau l-am ajutat si noi prin evolutie si irascibilitate sa arbitreze asa. Ati analizat voi fazele dubioase de la primele galbene acordate lui Costea si Felgueiras,plus rosul lui Deac. Imi pare rau ca jucatorii nostri,au ntrat in jocul arbitrului si nu au fost cu adevarat profesionisti. Nu stiu cum s-a simtit de la nivelul gazonului tensiunea meciului,eu vorbesc din ceea ce am simtit in tribuna. Nu pot sa nu remarc prostia lui Costea de la al doilea galben si iesirea total aiurea a lui Mario,la eliminarea lui. Nu avea ce sa caute acolo,la o minge pe care nu stiu daca o mai ajungea timisoreanul. Si alte cateva faze cand atacantii adversi au trecut prin apararea noastra ca prin branza,faze la care arbitrul nu a avut nici o vina. Daca o echipa din liga a doua,care n-a fost in stare sa tina de rezultat cu oameni in plus ne pune asa probleme,inseamna ca si noi avem mari probleme. Daca la toate acestea mai adaugi si arbitrajul smecheresc si tendentios de aseara,iese scenariul perfect. Si la final repet intrebarea dintr-un post anterior,cati dintre voi ati fost aseara in tribune? Singurul care a raspuns pana acum e Dantesc.

  • Florinaccio SM
   Sunday, 28 July, 2013 at 23:21

   Saule, spre rusinea mea, eu nu am fost la meci aseara... :) L-am urmarit la televizor, stand in picioare din minutul 2 - cand Maah a fost oprit din atacul acela de pe dreapta- si pana la capat.

 43. tegean
  Sunday, 28 July, 2013 at 19:26

  Cele 2 echipe au vrut să-şi adjudece cât mai multe puncte dar în rest n-aveau nimic de împărţit, declaraţiile premergătoare au fost decente, nu s-au plătit poliţe şi nici vreo încăierare n-a fost dar au fost un număr atât de mare / record de cartonaşe încât chiar fără a şti în ce condiţii s-au acordat, se poate ghici că arbitrul a fost unul de tri lulele.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>