Monday, Aug. 20, 2018

Ghici cine sparge zidul?

Written By:

|

Sunday, 6 October, 2013

|

Posted In:

|

64 Comments

Ghici cine sparge zidul?

Suntem pe un loc 15 belitor de ochi în clasamentul campionatului 2013-14, unul ideal pentru o ascensiune spectaculoasă (în urma partidelor ce se vor mai disputa în această toamnă). Că dacă am fi lideri – ipoteză de viitor an par – n-am avea nicio şansă să urcăm în clasament. Circumstanţele ne sunt favorabile, nu ne despart decât 12, 9 și 9 puncte de fruntaşi, 3 victorii ale noastre pe linie, coroborate cu 4-3-3 înfrângeri pe linie inversă ale actualilor premianţi, ar răsturna in totalitate ierarhia mincinoasă din acest moment. În jos, nu mă uit prin gaura colacului, deoarece nu mă lasă acrofobia personală. Patronul Pászkány a anunţat ca target locul 4 până la pauza de iarnă. Eu fixez locul 5, până la sfârşitul lunii. Am putea ajunge încă după următoarea etapă pe locul 7, ideal ar fi ca toate echipele din faţa noastră în clasament să facă egal (de ce să se acorde adversarilor 3 puncte/meci, strategic, pe termen lung, ne convine împărţitul a 2 puncte), mai puţin Oţelul, care ar trebui să piardă cu 0-11. Dar, ştim din experienţă, n-are sens să ardem etapele, pentru început am fi mulţumiţi cu depăşirea echipei aflate chiar deasupra noastră, pe locul 14. Deocamdată, nu am încredere în penalizarea cu 8 puncte a Vasluiului, dată de FRF, care ar rămâne cu 3 puncte, sper că nu tocmai alea 3 furate de la noi. Normal ar fi să-i fie lăsate punctele obţinute în partida cu Rapidul, iar celelalte să fie adăugate la zestrea foştilor adversari. Dar, cum am spus, suntem pe locul 15 până nu vine decizia de la TAS. Doamne dă să fie penalizate şi restul de 16 adversare din campionat, astfel încât niciuna să nu aibă mai mult de 9 puncte şi atunci putem striga „Campionii, ole, ole!!!”

Deci, primul pas, 3 puncte absolut meritate se anunță pe luni, 7 octombrie 2013, ora 20.30, etapa a 10-a, Stadionul Dr. Constantin Rădulescu: CFR Cluj – Oţelul Galaţi.

Avem acelaşi număr de puncte cu aproape gemenii gălățeni (10), golaveraj identic (8-14), diferenţa în clasament îl face numărul de egaluri. Stă în faţă care are mai puţine. Ghinion, noi avem patru faţă de doar unul al Oţelului. S-au jucat meciurile jumătăţii mai mari a primei jumătăţi a campionatului. Asta în cazul CFR-ului, că mai sunt unii de şi-au lăsat nişte meciuri pentru când s-o tăia sau împușca porcu’. Cam toată lumea ceferistă a tras primele concluzii în legătură cu potenţialul şi forma de joc ale jucătorilor din lot. Am făcut-o şi eu. Dacă aş fi vreun nabab baban, şi aş cumpăra azi pe lumină sau la noapte CFR-ul, primul lucru pe care l-aş face ar fi să-i dau măcar o mână liberă lui Grigoraş, dacă nu chiar două. În alegerea titularului pentru postul de fundaş dreapta pentru meciul cu Oţelul, normal. Alealalte zece nume de titulari le-ar primi de la mine, logic şi discret, pe un bileţel: Felgueiras – Treaba_ta_Grig, Cadu, Piccolo, Camora – Muniru, Djokovic – Gabionetta, Rui Pedro (dacă nu-i refăcut, joacă Voiculeţ), Costea – Batin. Ca recomandare, pentru Treaba_ta_Grig, i-aş zice: „Mă Grig, cum să-ți spun?, i-ai încercat pe Velayos, Hora, Sepsi şi Maftei, tăt un drac e dacă le dai câte o şansă, aşa pe rând, şi lui Deac, Maah, Obiora, Tade şi Ogbu.” Nu se ştie în şortul cui se ascunde bastonul de mareşal al lui Ivo Pinto. Eu mi-am ales opţiunile în logica lui: n-are sens să amestecăm de la mijloc încolo jucătorii de forţă cu neforţoşii. Vrem joc combinativ, îî punem pe teren pe ăia care-s mai prieteni cu mingea. Zidul gălăţean nu trebuie neapărat spart, avem nevoie de şmecheraşi care ştiu să-l ocolească. Că aportul în apărare al unora ar fi slab, ce contează?, nici muşchiuloşii n-au demonstrat până acum că-l iubesc pe Felgueiras. Dacă nu-mi iese pasenţa, normal, după meci îi cer socoteală antrenorului pentru alcătuirea echipei. Dar n-are cum să nu-mi iasă.

I-aş da cu mare plăcere o/un mână/bileţel de ajutor şi lui Ionuţ Badea. Din păcate, nu cunosc care-s mai petarde dintre jucătorii lor, să-i pot anunţa drept titulari, aşa că trebuie să am încredere în alegerile antrenorului gălăţean. Probabil, va recurge la următorii: Boşneag  Cojoc, Mişelăricu, Sîrghi, Popescu  Milea, Giurgiu  Joao Felipe, Marquinhos, Iorga – Paraschiv. Rezerve: Simaitis – Sg. Costin, Filip, Adăscăliţei, Băjenaru, Henrique. La Brăneţ şi Astafei nu poate apela, indiferent cât de petarde or fi, ambii sunt suspendaţi. Primul, pentru eliminarea din meciul cu Dinamo (nemeritată amenda de 1000 de euro din partea clubului gălăţean, dimpotrivă, trebuia încurajată absenţa a câtor mai mulţi titulari din partida de la Cluj), iar al doilea, 4 cartonaşe galbene adunate de la începutul sezonului. În această săptămână clubul a anunţat că Diego Sevillano (Argentina) și Armando Cooper (Panama), jucători ce se pregătesc deja alături de lotul antrenat de Ionuț Badea, au primit documentele ce le oferă drept de joc și vor putea evolua în culorile roș-alb-albastre. Argentinianul Diego Sevillano (22 de ani) evoluează pe postul de atacant, în timp ce Armando Cooper (25 de ani) este mijlocaș central ofensiv, internațional al statutului Panama pentru care a jucat de 41 de ori și a marcat 3 goluri. Ambii fotbaliști au ajuns la Galați sub formă de împrumut de la gruparea din prima ligă a Argentinei, Club Deportivo Godoy Cruz. Interesant…

Istoricul meciurilor CFR Gazdă – Oţelul Oaspete: Cinci victorii CFR, cu 1-0 în sezoanele 2004-05 (Bruncevic) și 2009-10 (Traore), 2-1 în sezonul 2006-07 (goluri Anca, Semedo- Emil Jula), 3-1 în sezonul 2007-08 (Didi, Tony, Fabbiani – Emil Jula) și 2-0 în sezonul 2011-12 (G. Mureșan 2); un rezultat de egalitate în sezonul 2008-2009, 1-1 (Yssouf Kone – Jelev); trei victorii Oţelul Oaspete, toate cu 1-0 (în sezoanele 2005-06, 2010-11 și 2012-13, goluri Semeghin, Antal, respectiv Paraschiv).

În speranţa că vom prinde un meci cu două prime reprize – pentru a evita epuizarea arătată până acum în cea de-a doua – HAI CFR!!! Hai jocul spectaculos şi eficient! Hai să dăm palmă cu palmă pentru aplauze furtunoase! Hai cu 3 puncte și ascensiunea în clasament! HAI CFR!!!

Adevărata speranță nu moare ultima.

Share This Article

Related News

Dacă e vineri, batem la Mureş!
Cum am coborât neplanificat din deal la stână [CFR - Astra 1-1]
În deplasare, Şumudică a avut-o mereu mare. Până acum!

About Author

caneto

(64) Readers Comments

 1. kiruj
  Monday, 7 October, 2013 at 00:16

  Păi cine să spargă zidul, mon ami, dacă nu cei de la Pink Floyd? Văd că eşti adeptul formulei 4-2-3-1, să vedem ce zice şi Grig. Pentru un asfel de meci, în ASTFEL DE MOMENT, în mod cert pare mai potrivită, decât 4-3-3. Doar că teoria-i una, practica-i alta. Am emoţii, trebuie să recunosc. Eu l-aş băga pe Obiorah în locul lui Muniru. Un pont pt. Grig: într-un ASTFEL de meci nu poate fi testat "idolul" meu Maah pe postul de fundaş dreapta? De depăşit nu cred că va fi, fuge ca nebunul, poate susţine atacul... No, am terminat, că mă vede/mă aude Mister şi-mi dă un galben... HAI CFR !!!

  • CJ-07-CFR
   Monday, 7 October, 2013 at 00:22

   Oare să nu-l invităm pe Maah să scrie și cronici pe Tribuna, că nu se poate să nu fie mai bun decât AlbuSB?...

   • kiruj
    Monday, 7 October, 2013 at 00:29

    Next month, may be... Să nu sărim "calul", mai întâi îl testăm fundaş dreapta, apoi poate îl punem şi preşedinte în locul lui IM, şi doar după aia, eventual... "Îl ştii pe Maah? No, ăsta nu-i ca Maah"... :) HAI CFR !!!

    • Cristi
     Monday, 7 October, 2013 at 02:16

     ... presimt ca in loc de 'tribunas' va ramine 'mislocas'. :)

   • fox fire
    Monday, 7 October, 2013 at 21:07

    Mie imi place de M__h [cenzurat de 07]. :P

  • nea_silica_MS
   Monday, 7 October, 2013 at 08:19

   Maah - fundaș dreapta, Deac - mijlocaș ofensiv? Interesant.

 2. csongi
  Monday, 7 October, 2013 at 08:50

  Tare mi-e frică de acest meci. Mă tem că, cu Pandurii şi Petrolul am putut juca ceva pentru că ăia au ieşit la joc cu tupeu, ca să ne bată. Oţelul probabil va sta ca ariciul, cautând să dea lovitura pe contraatac, iar cu apărarea noastră... Cred că cine va înscrie primul, va învinge. Ce bine ar fi să mă înşel şi să-i batem lejer la 2-3 goluri! Hai, CFR!!!

  • thedarkside
   Monday, 7 October, 2013 at 09:56

   Mai nou avem 2, 3 ocazii mari in primele 10 minute. Daca iar nu vom avea noroc...

  • FLORINACCIO SM
   Monday, 7 October, 2013 at 09:58

   Mie nu imi e frica de nici un meci care ne-a mai ramas de jucat in sezonul actual, pentru simplul motiv ca nu prea mai am cine stie ce asteptari legate de el. Campionatul e compromis, cupa s-a dus, de retrogradare nu ma tem... Tot ce mai astept de la CFR e sa inceapa sa joace fotbal, indiferent de scorul inregistrat.

   • kiruj
    Monday, 7 October, 2013 at 10:55

    Eu mă cam tem, Florinaccio. Nu foarte tare, dar mă tem. Dacă e să dăm o probabilitate acestui "eveniment", ea se mişcă - în opinia mea - undeva la 10-15 % (adică retrogradarea). Îţi spun de unde provine asta. În ultimii 5-6 ani CFR-ul a încurcat multă lume, şi si-a făcut foarte mulţi duşmani (în special în sud, dar nu numai). A luat titluri când erau "programaţi"/"cotizaţi" alţii, a avut "nesimţirea" să demaşte aranjamentul lui jiji chiar înainte de meci, ultimul titlu era direcţionat către Ştiulete... Orice suporter care a ştie cât de cât fotbal, este conştient că pentru a aspira la titlu (în RO) este nevoie şi de ceva sprijin politic. Dacă acest sprijin scade/dispare, rechinii care te-au aşteptat ani de zile la cotitură muşcă tare din tine... Ar fi capodopera acestui sistem mafiot condus de Naşu şi de Mitică să dea o lecţie "elevului indisciplinat", ar fi o ieşire din scenă de nota 11 pentru ei, spre marea bucurie a sudiştilor. Acestea nu sunt scenarii tip "teoria conspiraţiei", sunt efectiv conspiraţii reale, poţi să mă crezi. OK, dacă se va reuşi sau nu, e o altă poveste, dar intenţie există, deci trebuie să fim foarte-foarte atenţi la fiecare pas. Iar primul pas este meciul de astăzi. HAI CFR !!!

    • caneto
     Monday, 7 October, 2013 at 11:13

     Cu ce-s de vina mafiotii, ce conspiratie e in faptul ca Deac controleaza mingea la fel cum o fac eu cu treptele pivnitei la iesire, dupa o scurta zabovire printre damigene? :)

     • kiruj
      Monday, 7 October, 2013 at 11:55

      Păi tocmai asta-i baiul, că suntem "slăbiţi" rău şi momentul este cât se poate de prielnic pentru a te ataca. Am fost şi în primăvara trecută (când am luat titlul no.3), dar atunci am fost puternici şi organizaţi. Atunci s-a văzut prima dată clar de tot intenţia lor de-a ne împiedica cu orice preţ. Din păcate acum nu suntem nici buni, nici organizaţi, şi - colac peste pupăză - ne-a cam dispărut şi tradiţionala mobilizare în momente grele. OK, campionatul e lung, practic putem termina chiar în primele 3 (poate şansele sunt chiar mai mari pentru asta decât pentru retrogradare), dar semnalul trebuie tras. Dacă nu te gândeşti la orice posibilitate şi nu iei măsuri preventive pentru fiecare, poţi avea surprize. Practic asta a fost mesajul. HAI CFR !!!

      • CJ-07-CFR
       Monday, 7 October, 2013 at 12:23

       Cum +/$#&^9* Me-ssi să retrogradăm când îl avem pe Maah?!?

       • caneto
        Monday, 7 October, 2013 at 12:33

        Doamne feri de retrogradare, poate contractul lui Maah nu-i valabil si pentru liga a doua, ne-ar paste pericolul sa-l pierdem.

      • kiruj
       Monday, 7 October, 2013 at 12:38

       Măăh, aveţi ceva cu "eu"??

    • CJ-07-CFR
     Monday, 7 October, 2013 at 11:45

     Din cauză că mă tot enervezi la nervi cu Maah, trebuie să fiu Gică (nu 10) Contra. Dacă C.A.P.-ul lui Mitică nu a reușit să ne împiedice să luăm 1-3 titluri, n-o să ne poată împiedica nici să retrogradăm, dacă atâta pot mușchii noștri. Dacă CFR se duce în Liga 2, să joace cu Bistrița și „U”, ca în vremurile bune, o va face pe propriile „puteri”, dankerită klarviziunii proprietarului 50-60% de clădire vieneză.

     • Dantesc
      Monday, 7 October, 2013 at 17:45

      :)) ATAT!

   • caneto
    Monday, 7 October, 2013 at 11:11

    De inceput, a inceput de-acum doua etape, cel putin in prima repriza a meciurilor cu Pandurii si Petrolul am jucat fotbal, de-aia am si specificat ca sper, pentru continuare, la meciuri cu doua reprize intai :)

 3. Justin
  Monday, 7 October, 2013 at 10:35

  Buna dimineata, dragi tribunisti! Sa avem o zi frumoasa, terminata cu o victorie diseara!

 4. PINTEA
  Monday, 7 October, 2013 at 10:46

  Am ajuns sa o vad si pe asta... locul 15 in anul cind era planificat titlul!!! Dupa noi... potopul!!!

 5. Radubarbier
  Monday, 7 October, 2013 at 12:27

  Toti ceferistii clujeni diseara in Gruia! Toti cu furci, topoare, si coase, ca la Bobalna. :)) Glumeam, desigur. Trebuie sa strangem randurile pentru ca (si) acum este momentul! Saul vii si tu?

  • Retardila
   Monday, 7 October, 2013 at 12:28

   Cu harletu' ii voie?

 6. Retardila
  Monday, 7 October, 2013 at 12:27

  Hai CFR!!! Dar tot nu mi'o fost zisa nimeni ce plm (vorba lui Andone) este TRX-u'? Ca ce am fost io gasita pa net e jimnastica cu multe cauciucuri pe care le poti duce si in por'bagaj! Asta o fi marele secret la saivan???

  • Cristi
   Monday, 7 October, 2013 at 15:03

   Esenta TRXului este folosirea masei corpului propriu la exercitii. Cam simplist tradus, nu-ti lucrezi bicepsul ridicind o haltera, ci faci flotari; se promoveaza ideea ca te ajuta mai bine sa iti echilibrezi balansul decit exercitiile cu greutati. In Germania a fost o moda cu TRX acum vreo doi ani, dar nu a prea prins...

   • fox fire
    Tuesday, 8 October, 2013 at 04:12

    In US inca e la moda TRX-ul, Cristi:)

    • CJ-07-CFR
     Tuesday, 8 October, 2013 at 11:53

     În USA/SUA se zice T-Rex...

 7. estinca
  Monday, 7 October, 2013 at 12:30

  Pai cam asta fac oile, gimnastica cu coarda plus lichioarea de minune. Si vezi, zmei se fac. :-)

  • kiruj
   Monday, 7 October, 2013 at 17:57

   Stai puţin, să le luăm pe rând, că eu-s mai "boşorog", aşa: şi eu am coardă, am şi lichioare de minune, prin deducţie sunt şi eu un "zmeu"? Sau mai degrabă "oaie"??? HAI CFR !!!

   • Cristi
    Monday, 7 October, 2013 at 19:12

    Cel mult "berbec" :)

    • kiruj
     Monday, 7 October, 2013 at 20:24

     E bine şi aşa... :)

 8. Retardila
  Monday, 7 October, 2013 at 12:32

  Io zic sa se tina prima repriza in seara asta, a doua sa se amane pe marti, cand se va tine o sedinta cu toti reprezentantii, din cauza asta se va amana pe miercuri, cand se va tine un Assemble Generale, deci se va amana pe joi, cand deciziile conducerii se vor comunica catre toti, deci nu se va putea tine decat vineri, cand lumea se va pregati de week-end, deci se amana... iar sambata... este libera!!! HAI CFR!!!

 9. levi s.AR
  Monday, 7 October, 2013 at 14:24

  Glumim, glumim, dar daca nici azi nu facem 3 puncte, se cam ingroasa witzu'! Sa vina antrenor Minarik Ede. :)

  • caneto
   Monday, 7 October, 2013 at 14:30

   Pentru asa ceva "trebuie o echipa". :)

  • estinca
   Monday, 7 October, 2013 at 17:03

   Pai da vorba aia, csabagyongye era echipa, baietii si puneau suflet si stiau cu mingea, la noi cu astea sunt probleme.

 10. Flacăra Vișinie
  Monday, 7 October, 2013 at 16:02

  M-am uitat pe toate siteurile serioase si vad ca suntem pe locul 13, nu pe 15. Poate nu stiu eu bine...

  • caneto
   Monday, 7 October, 2013 at 16:43

   In ROAF atat am gasit: “În clasamentele intermediare, departajarea echipelor aflate la egalitate de puncte se face pe baza golaverajului general şi, respectiv, a numărului mai mare de goluri marcate.” Astea, in cazul CFR-ului si Otelului sunt identice, eu am mers pe numarul mai mare de victorii. Poate ordinea alfabetica face departajarea, atunci am gresit. :) Iar masura contra Vasluiului, am scris-o si in articol, deocamdata n-o bag de seama. Poate maine se razgandesc si anuleaza alea 8 puncte, mai rau, le da inca doua puncte in plus, numa’ sa taca din gura. :)

   • Flacăra Vișinie
    Monday, 7 October, 2013 at 18:38

    Te stiam optimist, la fiecare avancronica pui scorul in favoarea CFR-ului, dar de data asta la clasament ai ales varianta cea mai defavorabila. Ai dreptate, masura de depunctare a Vasluiului e temporara, de ochii lumii (si orgoliul unora). Pana la urma o sa le dea punctele inapoi, inca nu s-au inteles ce forma sa aiba "iertarea". Merita sa remarcam ca un egal ne duce pe locul 11, iar o victorie pe 9. Mai exista si varianta matematica de a castiga cu scorul amintit de tine (11-0) si astfel am ajunge pe 8. Daca nici nu castigam si nici nu facem un egal binemeritat, ajungem pe 14 (15 dupa ce Vaslui isi reprimeste punctele). Elore CFR!!!

    • caneto
     Monday, 7 October, 2013 at 19:27

     Cred ca am fost destul de clar, daca am fi lideri, n-am avea nicio sansa sa urcam in clasament. :) Tocmai aici e ascuns optimismul meu fara limite, :) trebuie sa fim cat mai jos in clasament, pentru a putea avea suisul spectaculos. :)

    • caneto
     Tuesday, 8 October, 2013 at 07:24

     Ai vazut? De pe locul 15 am saltat 6 locuri in clasament, de pe 13 n-ar fi fost decat 4. :) Pacat de alea 2 goluri luate, cat si de faptul ca n-am mai dat 4. :)

     • Flacăra Vișinie
      Tuesday, 8 October, 2013 at 10:41

      Mda... Dar era si mai bine daca saltam 6 locuri de pe 13, ajungand astfel pe un onorabil si datator de speranta loc 7, chiar sub Ceahlaul (adversarul din urmatoarea etapa), care astfel ne-ar fi simtit respiratia fierbinte in ceafa si ar fi inghetat de spaima la gandul ca o sa ia acasa 7+ goluri.

  • Ioan Dacid
   Monday, 7 October, 2013 at 17:04

   Vaslui a fost depunctata 8 puncte.

 11. Cristi
  Monday, 7 October, 2013 at 16:22

  Ramasesem dator cu un motiv pentru care ar investi cineva la club (fotbalfan m-a si intrebat de asta). S-a vehiculat in ultimele luni/saptamini intrarea unor investitori chinezi si multa lume se intreaba de ce ar investi acestia. Pentru mine, daca vor sa vina in Romania, este de la sine inteles ca un club ca si CFR prezinta interes. 1. Companiile chineze sunt interesate de proiecte de constructii, infrastructura, energie - domenii in care e nevoie de relatii si de opinie politica favorabila. 2. Modelul de afaceri chinez se bazeaza pe Guanxi - pentru cei care nu au folosit termenul, este vorba de relatii care se bazeaza pe recomandari, incredere, legaturi personale etc - loja oficiala a unui club de fotbal este platforma ideala pentru Guanxi, daca reusesti sa canalizezi incolo oameni din mediile politice, economice etc 3. Implicarea in fotbal pentru Guanxi nu este ceva nou, firme chineze au fost de ex. sponsori principali la cluburi ca si Bayer Leverkusen (Suntech), cine a avut ochi sa vada a observat deja. 4 De ce Cluj si nu Bucuresti? Well, pietele din Europa sunt mici, CFRul asa cum este el hulit ca fiind club de 'unguri', poate oferi o platforma atit spre Romania cit si spre Ungaria - pentru cine nu intelege in ce dimensiuni gindesc chinezii, populatia Romaniei si a Ungariei impreuna este mai mica decit a celui mai mare oras din China, Chongqing (care are o suprafata cit a Transilvaniei).

 12. estinca
  Monday, 7 October, 2013 at 17:01

  Nu am nici o emotie, ne vom salva de la retrogradare in ultima etapa, in minutul 95 primim un penalty, cadu marcheaza, bara gol, si ne salvam cu rezultat direct mai bun, la bataie cu pinguinii.o sa luam un merituos loc 15, si savuram next level.

 13. estinca
  Monday, 7 October, 2013 at 17:05

  Scuze, loc 14.

 14. Retardila
  Monday, 7 October, 2013 at 19:09

  hapai in cantonamente noi faceam pregatire fizica (alergare in special si gimnastica, nicidecum "aparate" de facut muschi sa para fain la gagici) si mai la urma pregatire specifica pe fiecare post (linie) si muuuulte meciuri care se intrerupeau permanent pentru corectii...Dar nu numai noi si fotbalul, multe altele s-au schimbat...Dar MINGEA ar fi trebuit sa ramana!!

 15. Ciollo
  Monday, 7 October, 2013 at 20:55

  Dan-dan, Vass Bela, Nea_Silica_MS, etc, etc... Voi, si altii ca si voi, nu puteti exista ca si suporteri ai unei echipe decente ca si CFR.

  • dan dan
   Monday, 7 October, 2013 at 22:44

   Eu ma bucur ca existi tu, decentule...

  • nea_silica_MS
   Tuesday, 8 October, 2013 at 13:30

   Iar eu mă bucur că măcar echipa e decentă, chiar dacă noi nu suntem...

 16. uncleben
  Monday, 7 October, 2013 at 21:01

  Niii mai, la Cenusareasa noastra!

 17. thedarkside
  Monday, 7 October, 2013 at 21:01

  CFR unleashed

 18. Cristi
  Monday, 7 October, 2013 at 21:15

  Cine e Otelul???? Azi trebuie sa le dea cite incap, sa faca pe ele restul echipelor cind vin la CJ.

 19. fotbalfan
  Monday, 7 October, 2013 at 21:25

  Bravo! Ce inseamna 3 cornere batute bine: 2 goluri si o bara. In continuare suntem slabi pe aparare. E bine ca - sper sa nu innebuneasca pariorii - luam 3 puncte. Grigoras are 2 saptamani ca sa mai rezolve gaurile din aparare. Hai CFR! Ne batem la titlu. :)

 20. estinca
  Monday, 7 October, 2013 at 21:46

  Ok, am dovedit, suntem asi ca si echipa reactiva, adversara inexistenta.de aceea meciul nu poate produce concluzii obiective.dar e totusi altceva, ne am trezit dim somn.jucam ceea ce trebuie in astfel de partide, putem realiza ce impune situatia, si in acest sezon de tranzitie e foarte important.in aparare e vraiste, nu vad ce putem face.acolo ne trebuie un set nou.cu toate acestea a fost o seara minunata, de cand asteptam asa ceva.hai CFR.

 21. csongi
  Monday, 7 October, 2013 at 21:53

  Pfoai, ce meci, ce dor mi-a fost de o asemenea prestatie in Gruia!!!

 22. estinca
  Monday, 7 October, 2013 at 22:05

  Ok, e spectaculos, probabil toata frustrarea din echipa a fost canalizata in acest meci. Si e bine ca a iesit asa. Intr-un campionat in care de la paznic pana la seful ligii si mai ales arbitrii trag pentru mandria Romaniei, noi avem si astfel de prestatii, mai ales in comparatie cu ce au facut vitejii din CL la Vaslui, mai bagam sperietii in sudisti. Fara nicio ironie, in afara de Grig, care meci de meci construieste faza de atac tot mai bine, jos palaria, se vede marca Grig, ar trebui sa aducem un co-antrenor, italian, pentru aparare, modelul nationalei Suediei, cu doi principali.

 23. botizan
  Monday, 7 October, 2013 at 22:13

  Dupa meciul asta ar trebui eliminate amandoua echipele din campionat pe o perioada de 5 ani! E un meci penibil! Nici aia din Vietnam nu fac asa pe fata! Cum am zis si acum 3 ani la Vointa 0-0 U (alt blat scarbos la pariuri), asa zic si acum!

  • fotbalfan
   Monday, 7 October, 2013 at 22:36

   Ma botizane, tu trebuie sa te hotarasti odata! Cu pingu sau cu aia educati, frumosi si destepti? Pe jijisiepie postezi cu sigla uului. Suporter de kakarezultat carele esti tu!

  • Cristi
   Monday, 7 October, 2013 at 22:37

   De unde mai scoti si asta?

  • morero
   Monday, 7 October, 2013 at 22:51

   Ce ai ma, s-a umflat ceaiul in tine? Du-te la galagiosii din vale si lasa-ne in amarul nostru!

  • avalon1
   Monday, 7 October, 2013 at 23:13

   Suferi tare, dragule?

  • thedarkside
   Monday, 7 October, 2013 at 23:51

   Botizane, aveti patru puncte mari si late. :-))))))))))

 24. FloRin
  Monday, 7 October, 2013 at 22:24

  Victorieeeeeeee!!!

 25. fotbalfan
  Monday, 7 October, 2013 at 22:39

  Ramane cum am stabilit: ne-a intrat aproape totul azi. In aparare suntem subtiri rau. Sper ca etapa de etapa sa inscriem un gol mai mult decat adversarul. Ma bucur ft mult pt cele 3 puncte si atat. Hai CFR!

  • dan dan
   Monday, 7 October, 2013 at 22:48

   Jucatorii merita felicitati pentru acest meci, pentru evolutie si pentru cele 3 puncte! Intr-adevar, cu o floare nu se face primavara, asa ca ramane de vazut cum vor arata urmatoarele meciuri. Ma bucura si faptul ca se vede o crestere in joc a unor jucatori.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>