Tuesday, Jul. 17, 2018

Aruncă-l pe Arpi din tren!

Written By:

|

Saturday, 19 October, 2013

|

Posted In:

|

104 Comments

Aruncă-l pe Arpi din tren!

Probabil mulți dintre voi v-ați imaginat în cap cam cum ar arăta celebrul the next level la CFR, cu sau fără finanțatorul actual, Árpád Pászkány (42). Și imaginația v-a fost mai mult ca sigur exacerbată de două aspecte ce au intrat în calcul de la Old Trafford încoace:

1) Teorema conform căreia AP s-a plictisit de jucărie: a vândut tot ce era de valoare în sectorul „mișcător” (și a păstrat + adus în schimb material pirotehnic); pare retras într-un con de umbră din Dubai; se zice că urăște o anumită insulă financiară care i-a provocat o iritație la portofel; demontează stadionul schelă cu schelă și le pune pe eBay; cică iar s-ar uita peste granița de vest, în altă curte, la alt gazon etc. Concluzia: AP se pregătește să facă pași!

2) Teorema conform căreia AP rămâne un tip ambițios, perseverent, care încă iubește fenomenul, dar care – cum să zic? – știe să-și facă calculele. Afaceristul este conștient că singur n-are forța necesară să atingă nivelul următor pe care și-l dorește (modelul Shaktior, trofeul Europa League etc.) și atunci lansează un apel public către cei cu bani din lumea largă, spre o conlucrare fructuoasă în domeniu. Concluzia: AP se pregătește de noul nivel, pe care are șanse să-l atingă, mai ales dacă noii investitori nu-l vor faulta la țurloaie și nu-l vor strânge de OO ca să-l facă să iasă din decor!

Și pentru că nici măcar dușmanii eterni de câțiva ani încoace n-ar dori obligatoriu dezintegrarea CFR-ului (majoritatea, fiind creștini practicanți onorabili, vor doar să crape „Chelul” și „Scroafa”), nu mă gândesc nici măcar în glumă proastă să abordăm varianta 1) AP face într-o noapte fără lună pași și ne lasă-n curu’ gol! HAI CFR !!!

Azi ne referim, puțin și cu fereală, la nivelul următor ce-i include pe investitorii misterioși (și-l exclude pe AP!) de la varianta 2). No, dragilor, aici e aici! După ce că-i un tărâm necunoscut, necălcat de tălpile pantofilor marca „Clujeana”, punerea în practică a variantei 2) poate conduce la transformarea totală a caracteristicilor ancestrale ale clubului CFR aka FC Arpi (după unii), făcând din clubul din Gruia ceva de neimaginat pentru muritorii europeni clujeni de rând. Adică – mai clar exprimat – există riscul ca nimic să nu mai fie cum a fost, banii să n-aducă fericirea, totul să se schimbe radical, pe ici, pe colo, prin toate punctele esențiale! Cei care v-ați plictisit de Arpi & Muri și visați la căluți de mare albi pă păreți din corali verzi, citiți în engleză articolul pe care vi-l recomand mintenaș, articol care pe mine nu m-a pus pe gânduri, că deja eram, dar care m-a așezat și mai incomod pe dânsele. Recunosc spășit că de la o vreme încoace iubirea mea feroviară s-a cam uzat moral în privința conducerii: nu-i mai iubesc la sentiment pe AP și IM, tonul mi-a devenit mai criticac, dar totuși n-aș vrea în ruptul capului să mi se facă vreodată dor de ei! Da’ vouă? HAI CFR !!!

Unfortunately, some foreign owners treat clubs they have bought as a personal fiefdom and make decisions in the absence of any real understanding of the game or its traditions, especially those of a particular club. It is these owners who then attract all the publicity rather than the more sensible ones who seek to appoint knowledgeable people to run things and then take a step back.’

(continuarea articolului – aici)

PS – Ne reîntâlnim săptămâna viitoare, cam pe când se sting ecourile victoriei de la Piatra Neamț. Apropo de meciul de la Piatra Neamț: nu credeți că ar trebui să bubuim mai multe mingi spre poartă?!…

Share This Article

Related News

Uitarea
Contraatacul de noapte
„Speranţa moare ultima” (citat dintr-un banc al lui Retardilă)

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(104) Readers Comments

 1. Dantesc
  Saturday, 19 October, 2013 at 16:23

  Tocma' ce terminasem de mancat pranzul, deschid calculatorul, intru pe FB... si era sa ma inec cum s-a inecat taranul ala cu carnati de Plescoi... Ma 07! Nu mai face din asta'n plm! :))) Cat despre trasul la poarta, zici tu ceva. :)

  • CJ-07-CFR
   Saturday, 19 October, 2013 at 16:41

   Merde! Am uitat să atrag atenția pe FB să citească oamenii și textul, că de se uită numai la poză... iese panaramă! :)

   • luis
    Saturday, 19 October, 2013 at 16:51

    Nu te supara pe mine, dar tot vad pe aici FB. Ce este FB-ul asta, ca deja ma enerveaza, ma simt prost ca nu stiu.

    • CJ-07-CFR
     Saturday, 19 October, 2013 at 16:56

     :) E vorba despre Facebook. Tribuna CFR are o pagină și pe Facebook. Ne promovăm marfa și acolo, mai postează unii link-uri etc. Cel mai important aspect al paginii de Facebook este constituit de galeriile cu fotografii (de la meciuri, conferințe de presă, antrenamente) ale lui gringojohnny! Din cauză că postarea albumelor foto aici, pe blog, ne dădea probleme tehnice, de o vreme încoace gringojohnny postează fotografiile numai pe Facebook. link

     • luis
      Saturday, 19 October, 2013 at 17:00

      Multumesc, eu nu am facebook (nici nu voi avea) si de aia n-am stiut.

      • CJ-07-CFR
       Saturday, 19 October, 2013 at 17:03

       :) Nu contează că n-ai facebook (sau că te ferești de el ca de ochiul virtual al dracului). „Chuck Norris” nu știe unde locuiești, dar tot știe unde vei muri... :)

   • fox fire
    Saturday, 19 October, 2013 at 19:03

    07, Orson Welles îți zic de-acuma. :)

    • caneto
     Saturday, 19 October, 2013 at 19:16

     N-am apucat decat sa ma uit la poza, ce s-a intamplat, ce scrie in text de-i asa de alarmata lumea? :)

 2. Vass Bela
  Saturday, 19 October, 2013 at 16:23

  Luis, gasesti raspunsul meu pe pagina precedenta. Raspuns ref la site-ul echipei a doua. PS. Despre tema lansata, voi scrie, cu certitudine. Fiind prea importanta, nu numai interesanta, de data asta ma voi gandi putin la pozitia mea. In rest, sunt o fire spontana, scriu cum imi vine pe loc. Azi, cred ca e singura exceptie de la regula.

  • luis
   Saturday, 19 October, 2013 at 16:39

   Multumesc, Bela, am gasit si ai dreptate. Daca nu vei cauta vinovati, ci doar iti vei expune ideile, am sa fiu si mai repede de acord cu tine. :)

 3. luis
  Saturday, 19 October, 2013 at 16:33

  Pare un sport periculos acest next level de maniera aceasta.

 4. luis
  Saturday, 19 October, 2013 at 16:34

  Cred ca si Bela ar plange dupa A.P. si I.M., mai ales daca am juca in alb si negru. :)

 5. Dantesc
  Saturday, 19 October, 2013 at 18:32

  Dinu mai am o intrebare...ca fac ce fac(oare di ce?!?) si tot la poza ma uit... Acolo la comentarii e trecut de doua ori numarul lui michiduta...Vine el in persoana la CFR sau il deleaga pe Pitzi ? :)

 6. caneto
  Saturday, 19 October, 2013 at 19:11

  Pentru cei care nu stau prea bine cu engleza, am facut eu o traducere autorizata a textului: „Din păcate, unii proprietari străini trata cluburi le-au cumpărat ca un fief personal și să ia decizii în absența oricărei înțelegere reală a jocului sau de tradițiile sale, în special cele ale unui anumit club. Este aceste proprietari care apoi atrage toată publicitatea, mai degrabă decât cele mai sensibile care caută să numească oameni ce au cunostinte pentru a rula lucruri și apoi să ia un pas înapoi.” :) Esenta e ca noul investitor sa nu poarte ghiul, nici camasa inflorata si sa n-aiba vreun prunc de 18-20 de ani dornic de afirmare ca sef al unui club de fotbal din Europa. :)

  • luis
   Saturday, 19 October, 2013 at 19:24

   Mai bine il rugam pe nea silica sa traduca, oricum a avut nu demult o experienta cu un spaniol vorbitor de engleza, cred ca tot in acest stil>:)

   • Retardila
    Saturday, 19 October, 2013 at 20:31

    Ma, ala's io!!!

    • luis
     Saturday, 19 October, 2013 at 20:45

     Esti sigur. :)

  • nea_Silica_MS
   Saturday, 19 October, 2013 at 23:56

   Goagăl translate?...

 7. alex
  Saturday, 19 October, 2013 at 19:16

  Chiar a vandut clubul?

  • caneto
   Saturday, 19 October, 2013 at 19:18

   Asa zice foxy ca l-a cumparat Orson Welles :)

   • luis
    Saturday, 19 October, 2013 at 19:26

    A vrut sa spuna Citizen Kane, prin intermediul lui Orson Welles. :)

    • caneto
     Saturday, 19 October, 2013 at 19:27

     L-a cumparat pe firma, nu ca persoana fizica? :)

    • caneto
     Saturday, 19 October, 2013 at 19:29

     Macar stim ca ceasul de pe tabela de marcaj va merge la fix. :)

     • luis
      Saturday, 19 October, 2013 at 19:46

      Depinde in ce sens, inainte sau inapoi.

  • CJ-07-CFR
   Sunday, 20 October, 2013 at 00:53

   NU.

 8. Vass Bela
  Saturday, 19 October, 2013 at 20:10

  Luis, eu acum sunt pensionar si atat. In schimb, sotia este dir de suc bancara. Daca pe afisajul cu schimb valutar ar aparea cursurile din, sa zicem, 15 sept. 2012, fara sa fie modificate pana azi, ce spui, cine-i de vina? Subalterna, care se ocupa de afisaj, sau directoarea? Iar daca cineva observa aceasta delasare grosolana, pe cine va critica, pe subalterna despre care habar n-are cine este, sau pe directoarea, care raspunde de intreag sucursala? Sa stii ca in ambele cazuri, banca si club de fotbal, prin criticile aduse se pot indrepta erorile, cu castiguri de imagine la amandoi. Sper ca vei intelege exact, in rest nu inteleg eu de ce ne temem sa aratam cu degetul catre vinovati? Daca-mi explici, m-as bucura!

  • luis
   Saturday, 19 October, 2013 at 20:43

   Bela, una este sa acuzam si alta este sa sesizam anumite nereguli, nimeni nu este perfect. Poate pentru I.M. nu este prioritar in momentul de fata site-ul. Si daca ai citit articolul de mai sus + ai accesat linkul pus de 07, poti sa-ti dai seama ca poate fi si mai rau (sau mai bine daca avem noroc) cu altii in locul lui AP si IM. Nu ma intelege gresit, am mai spus-o, nu ma deranjeaza opiniile tale, ci modul in care le expui, atat. In rest, acum ca am aflat ca ai fost o perioada concitadin cu mine si ca Elcondul a fost si este ceea ce este si acum si datorita tie (macar cu atat ne putem mandri si noi astia din Zalau), nu am sa fiu niciodata suparat pe tine. Eu incerc sa respect pe toata lumea si opiniile tuturora, chiar daca nu sunt de acord cu ele.

   • luis
    Saturday, 19 October, 2013 at 21:01

    Si inca ceva, Bela, fiind un om rational, eu sunt 100% sigur ca daca ai avea ocazia sa-i arunci din tren pe A.P. si I.M., nu i-ai arunca. Spune drept, am sau nu dreptate?

 9. thedarkside
  Saturday, 19 October, 2013 at 21:58

  Deci pana la vara viitoare va fi ori alba, ori neagra, asta vrei sa sugerezi? N-ai trecut anul in anuntul ala cu tenta corporatista, dar nici nu prea imi pot imagina ca FC Arpi, cum ii spuneti acum, ar sta in mediocritate an dupa an, fara sa se mai intample nimic interesant.

  • Dantesc
   Sunday, 20 October, 2013 at 00:12

   De doi ani suntem mediocri. Ma rog, scuze, gresesc, asta ar fi al doilea an... Ma, voi chiar nu vedeti CFR-ul din cauza lui FC Arpi? Daca va spun ca sunteti unii suporteri de rezultat va suparati?!? Io sper ca nu...

   • luis
    Sunday, 20 October, 2013 at 10:37

    Ce fel de rezultate Dantesc?Eu am asteptat pana la meciul cu u ,sa vad o victorie,si am fost la aproape toate meciurile de acasa.Nu imi place deloc expresia de suporter de rezultat.:)

   • thedarkside
    Sunday, 20 October, 2013 at 11:34

    Nu ma supar din atata lucru, eu doua lucruri nu pot intelege. Nu suntem toti facuti la fel, asta sper ca o accepti si tu. Cum poti tine cu o echipa fara sa ai posibilitatea sa te duci pe stadionul ei s-o vezi live, macar din cand in cand. Si doi, e adevarat ca in B am fost doar la cateva meciuri ale cefereului, dar atunci erau pe val cu Anca si stiam ca vor promova. Deci cum poti tine timp indelungat cu o echipa care merge tot in jos? Dupa cum ati vazut CFR marfa e la pamant, numa echipa de fotbal nu-i trebuie. Pe Boc nu-l vad sa bage banii in asa ceva, deci parerea mea e ca daca pleaca FC Arpi va fi durere. La propriu. Bineinteles, pot sa ma insel si corn sa aiba gura aurita.

    • luis
     Sunday, 20 October, 2013 at 12:32

     Din pacate mi-e frica ca ai dreptate la faza cu plecarea lui Arpi.Sper insa ca noi sa fim in eroare si nu corn (nostradamus)

     • thedarkside
      Sunday, 20 October, 2013 at 15:37

      Sa nu-ti fie, stii doar ca de ce ti-e frica nu scapi :-) Mai bine spune ca ti-e frica sa nu ajungi milionar.

 10. luis
  Saturday, 19 October, 2013 at 22:09

  Daca tot este ziua cu intrebari la adresa lui 07, as avea si eu inca o intrebare. Ca sa scrii acest articol, ai fost inspirat de prezicerile lui corn (alias nostradamus) sau de articolul cu evenimentele/intamplarile ciudate de la Cardiff City?

  • CJ-07-CFR
   Sunday, 20 October, 2013 at 00:47

   Am pornit de la articolul despre clubul galez, când mi-am dat seama că se poate face o paralelă cu un CFR care ar ajunge pe mâinile unor investitori exotici.

 11. Justin
  Sunday, 20 October, 2013 at 10:07

  Buna dimineata,dragi tribunisti! Sa avem o zi frumoasa incheiata cu un meci frumos diseara si 3 puncte in dreptul nostru. Hai CFR!

  • luis
   Sunday, 20 October, 2013 at 10:21

   Asa sa fie,3puncte dar ,cu un joc convingator,ca altfel viitorul nu suna bine.Hai CFR.

   • luis
    Sunday, 20 October, 2013 at 12:47

    Daca batem,inseamna ca trendul este pozitiv ,si ultimele rezultate nu au fost doar un foc de paie.Cu o victorie obtinuta cu un joc bun putem aborda mai linistiti meciul cu echipa securistului .Abia astept sa fiu la stadion.Hai CFR.

 12. n-page
  Sunday, 20 October, 2013 at 10:17

  Va fi un meci strans, daca il tin bine pe goluboviciu trebie sa luam 3 puncte , si cota buna de la pariuri

 13. retardila
  Sunday, 20 October, 2013 at 11:05

  Vad ca unii vor sa discute in alb si negru.......ESTE STRICT INTERZIS!!!! Noi putem discuta iesclusiv in alb-visiniu sau in alb-violet (aestia mai vechi...). Na!

  • luis
   Sunday, 20 October, 2013 at 12:26

   Alb si negru in contextul celor scrise de 07,si intamplarile de la Cardiff City.

 14. Vass Bela
  Sunday, 20 October, 2013 at 15:21

  Am mai spus-o, la scara mai mica, tin si cu alte echipe, din fotbal, cu unele din alte tari, din alte sporturi, cu toate din Cluj . Ziua de ieri pt mine a fost un adevarat masacru . La fotbal, Barca si Man U. doar egaluri,cu jocuri care amintesc de al nostru in acest campionat . La baschet fete, Oradea castiga la Cluj, obtinand prima ei victorie dupa un an jumate de seceta ! Iar la masculin,echipa lui albu ne-a batut la Sibiu, dupa o evolutie mai mult decat penibila a noastra . Paradoxal poate,dar salvarea acestui sfarsit de saptamana este la CFR . Daca castigam, disoar ca prin miracol toate disconforturile pricinuite de celalalte echipe cu care in . Daca nu, va ganditi voi ce " fericit " voi fi ... Asta pana saptamana urmatoare, cand vor fi alte meciuri -printre care si El Classico - alte trairi si tot asa . PS . Din pacate, pot castiga la un sfarsit de saptamana toate echipele mele favorite, ca daca noi nu castigam si jucam pe deausupra si prost, biruie starea nasoala . Normal, nu ?

 15. thedarkside
  Sunday, 20 October, 2013 at 15:50

  No, vad ca si Pandurii au facut blat cu Botosaniul. Ce rusine...

 16. Vass Bela
  Sunday, 20 October, 2013 at 15:54

  Luis, n-am stiut ca esti din Zalau . Pesemne esti una si aceeasi persoana cu luisharcsa de pe cheferetv . Daca e asa, ma bucur . Mai stiu ca t-bone e tot din Zalau, dar s-a mutat la Cluj. La mine e invers, din 1981 sunt aici,de cand am fost repartizat dupa terminarea facultatii la suc locala a Bancii Nationale . Si azi traiesc in Zalau, cu toate astea Clujul e totul pt mine, atat pe plan sportiv , cat si in rest. Revenind la " disputa " noastra , tin sa-ti mentionez, ca pe dr. Muresn, in afara de a-l numi felcer ( am explicat de n+1 ori de ce,si-mi mentin parerea ), nu l-am jignit cu nimic . Nu vreau sa insir aici epitetele folosite de altii,pt ca si eu le detest ! La fel nu l-am jignit nici pe Arpi . Asa ca, nu inteleg inversunarea cu care unii lovesc in mine . Nu inteleg, dar nici nu ma ating intr-un fel, asa ca ceea ce vad si simt, vor aparea scrise si de-acum incolo! Spui, ca sunt lucruri mai importante decat site-ul echipei a doua ( in fapt, si cea pt prima echipa e slabut de tot ) . Nu-s de acord, am invatat ca si factor de decizie, ca nu exista probleme mari si mici, daca ele exista, trebuie sa fie rezolvata si gata ! Si nu exista critica la general, ca vezi D-ne, se supara bossul cu acolitii sai . Nu nene, lumea e la picioarele tale cand meriti, cand nu, esti criticat .Nu-ti place, lasa locul la altul ! dar cum s-o lasi, doar nu esti nebun sa-ti pierzi expunerea meditica, salarul baban, incasarea de comisioane, deplasari multiple in interes de serviciu in strainatate, fara macar sa rezolvi ceva ( cum au fost ultimele excursii in Portugalia ) si as mai putea continua . Asa ca hai sa nu-l plangem de mila,ca MERITAT este criticat ! Daca in schimb tu, luis,sau oricare alt coleg de pe-aici, veti constata critici neantemeiate, interveniti si demontati critica,a mea,sau a altora,cu argumente .Cu argumente, si nu cu trivialitati, cu josnicii la are apeleaza unii . PS . Am avut vreo 2-3 destainuiri scrise in miez de noapte , despre dragostea mea fata de CFR. In una din ele, am aratat, ca pt inchegarea acestei formidabile familii ceferiste , pe tribuna, dar valabil si pt cheferetv, ma inchin in fata lui Arpi . Deci , raspunsul la intrabarea ta este un Nu evident,valabil si pt doctoru .

  • luis
   Sunday, 20 October, 2013 at 21:38

   Na vezi Bela ,asa am crezut si eu.In alta ordine de idei,daca tot esti din Zalau poate am putea discuta si in particular,poater asa te-as intelege mai bine ,daca esti de acord.Oricum sunt satisfacut ca mi sa adeverit presimtirea ,nici chiar Vass Bela nu l-ar arunca pe Arpi si Muri din tren.Felicitari.

 17. Vass Bela
  Sunday, 20 October, 2013 at 16:28

  Uitasem s-o felicit pe Simona Halep, care a castigat in stil de mare campioana turneul de la Moscova ! Am vazut meciul la digi, ce mai,joc superb si rez pe masura . PS . In tara, tin cam cu toata lumea . Nu pt ca-s patriot, ci asa pur si simplu . Nu tin, chiar am aversiune fata de nationala de fotbal . Mi-e efectiv ciuda ca s-au clificat la bara,sper sa se opreasca aici . Apoi eram impotriva Oltchimului la handbal fete, pt ca e imoral si penal, dar la noi se poate orice, ca sa aduni ce este mai bun din tara si strainatate , din banii fabricii de stat, care are datorii de cateva sute de mil euro la stat ( deci tot la noi ) si furnizori . Nu platesti salariile muncitorilor -basca, votanti usl ...-, datorii, care in final au dus la situatia tragica de azi, dar echipa de superstele ?! Noi si U nu putem lua datorita legislatiei de cacat un biet milion, de lui, nu euro ! La fel, am boala pe assesoft ploiesti, la baschet masc . Si aici, un buget mare, f. mare fata de toti ceilalti,din ctr cu statul, spalari de bani etc .Similar, la echipele din Constanta . In rest, nema problema !

  • thedarkside
   Sunday, 20 October, 2013 at 16:46

   Pe mine in afara de CFR in materie de sport nu ma intereseaza nimic altceva acum, nici la fotbal, handbal, floreta, gimnastica sau inot. Ma mai uit la Bayern la cate o repriza, ca imi place cum joaca acum, dar fara nici o emotie, mi-e egal daca inving sau pierd. Da no, acuma nu ma dau de exemplu, ca-s suporter de rezultat. Si recunosc, daca prin absurd CFR-ul va ajunge vreodata in C, fara nici o perspectiva sa revina in forta, n-o sa-mi pierd timpul cu fotbal de amatori. Pana atunci insa, HAI CFR si mai fa un blat din ala de-al tau si sub Chietricica :-))))))

 18. Vass Bela
  Sunday, 20 October, 2013 at 16:51

  Si apropo ca tin cam cu tot ce misca la noi in tara . Imi place, ca aici pe site n-am intalnit sovini ,dimpotriva . O treaba, care ma indispune din cale afara. Denumirea noua a aeroportului din Cluj . Adica Avram Iancu . Ca va fi Cluj, si nu Cluj-Napoca, e chiar ok . Dar in anul de gratie 2013, sa mai provoci minoritatea maghiara, e prea de tot ! Ganditi-va dragi colegi de nat. romana, cum v-ati simti, daca la Miercure Ciuc, prin votul majoritar al consilierilor, s-ar schimba den patinoarului din Miercurea Ciuc, din Vakar Lajos, in unul la care exista mari sensibilitati la romani ? Sau daca in Gyula. oras din Ungaria unde traiesc multi romani, gara ar fi rebotezata cu atingere la sensibilitati ? Nu-i bine ce se intimpla si nu-i bine ca numai foarte-foarte putini etnici romani sesiseaza marsavia . Ba mai mult, majoritatea o aplauda cu un entuziasm demn de o cauza mai nobila . Pacat .

  • Ioan Dacid
   Monday, 21 October, 2013 at 12:41

   Ete fleosc, provare a minoritatii maghiare. Ma lasi? Iti spun o chestie: o sa fie provocati doar ca vor sa fie provocati. Acum nu ai vrea sa daraman si statatuia din centru ?

 19. gyuszi
  Sunday, 20 October, 2013 at 17:53

  M-am speriat de titlul lui 07...dar citind articolul, m-am linistit....si ce daca se adevereste orisce scenariu....".cele rele" ???? si ne lasa Árpi ????........il avem pe dl.Vass si prietenii lui, care vor prelua CFR-ul si vor duce pe culmi nebanuite.....next leveluri.....si orgii supreme pe care noi nici nu le banuim !!!! orgasm dupa orgasm vom avea......in sfirsit CFR-ul v-a fii condus de cei mai iscusiti, priceputi, conducatori......directori de fost uzine, CAP-uri si cine mai stie ce artificii comuniste, .....deci eu stau linistit !!!!!

  • nea_Silica_MS
   Sunday, 20 October, 2013 at 20:08

   Drága Gyuszika, cred că poţi sta liniştit, într-adevăr. Asta indiferent dacă antipaticul VBCs preia sau nu echipa.

 20. caneto
  Sunday, 20 October, 2013 at 18:51

  Echipele de start Ceahlăul: Jović- Dumitraş, Marc, Cânu, L.Cazan- Onciu, Stana- Ad.Gheorghiu, Golubović, Chitoşcă- Jula CFR Cluj: Felgueiras - Maftei, Piccolo, Rada, Camora - Muniru, Djokovic, Gabionetta - Maah, Ogbu, Tade

  • fox fire
   Sunday, 20 October, 2013 at 20:56

   Victorie!!!

   • caneto
    Sunday, 20 October, 2013 at 21:02

    Si inca la un scor italian. :) Foarte bun si asta, n-o fost musai 5-6. :) Bravo baieti, mai legam vreo 6-7 victorii si ne-am pus pe sine. :)

 21. nea_Silica_MS
  Sunday, 20 October, 2013 at 20:05

  Îmi aduc aminte de hitul lui Smokie, intitulat "Living next door to Alice", mai vulgar "Who the fuck is Alice". Iar eu mă întreb "who the fuck is Chitoaşcă"? Că ăsta pare nu doar mai tare decât Maftei (who the fuck is Maftei?), dar şi mai bun decât ceilalţi de la noi...

 22. Flacăra Vișinie
  Sunday, 20 October, 2013 at 20:59

  O victorie obtinuta prin munca serioasa. Atacul a fost bunicel in fata unei aparari destul de bine organizata, iar apararea noastra a fost decenta la pressingul facut de ceahlaueni dupa ce au luat gol. Apararea noastra nu ar fi rezistat daca ar fi avut de facut fata acestui pressing tot meciul, dar ceahlauenilor li s-a cerut sa joace prudent. Nu e o echipa slaba Ceahlaul, destul de contondenta, pungutele de Viagra compenseaza lipsa calitatilor tehnice. Singurul dezavantaj in urma meciului este ca s-au evidentiat din nou slabiciunile apararii noastre, lucru de care vor cauta sa profite si alti adversari in viitor.

  • Saul
   Sunday, 20 October, 2013 at 21:09

   Ceahlaueni :)) Ce tare suna! Era prea comun sa la zici moldoveni sau nemteni?

  • nea_Silica_MS
   Sunday, 20 October, 2013 at 21:12

   Păi o apărare Maftei-Rada e de cascadorii râsului. Din păcate, atacurile asupra căpitanului au reuşit în mare măsură. Omul şi-a pierdut siguranţa cu care dirija apărarea, acum nu mai are "dreptul" de a o comanda. Iar asta se vede. Ca şi lipsa unui fundaş dreapta. Camora a jucat binişor azi. Camionetta magistral, cel mai bun de pe teren.

 23. caneto
  Sunday, 20 October, 2013 at 21:10

  Nu zic ca m-a incantat Tade prin felul in care mangaie mingea, dar pune suflet si efort omu’, a meritat golul, bravo lui. La fel, Maah , am impresia ca si-a scris demisia din grupul petardelor, e al treilea meci bun facut. Chiar si Maftei, un alt jucator care nu-i chiar unul dintre preferatii mei, a facut ca partea dreapta a apararii sa nu arate atat de vulnerabila ca atunci cand jucau Hora sau Velayos.

  • nea_Silica_MS
   Sunday, 20 October, 2013 at 21:18

   Înţeleg indulgenţa domniei tale, dar Maftei... Tremura la mingile care treceau pe la el, aştepta să scape de minge. Şi atât. Ce a făcut el bine azi? Cam nica...

   • caneto
    Sunday, 20 October, 2013 at 21:25

    habar nu am ce a facut bine, doar constat ca n-au mai aparut ocaziile si panica pe partea aia, asa cum am avut parte in jocurile cu Hora sau Velayos titular.

    • nea_Silica_MS
     Sunday, 20 October, 2013 at 21:45

     Ai dreptate. Doar că asta s-a datorat mai mult "ceahlăuienilor", decât lui Maftei...

     • caneto
      Sunday, 20 October, 2013 at 21:48

      Asta-i o intrebare de cand lumea. :) A fost bun fundasul sau slab atacantul? :)

    • kiruj
     Monday, 21 October, 2013 at 02:24

     Maftei a fost o catastrofă şi mai şi decât V.Lajos sau Hora. Îmi aduc aminte de cel puţin 6 faze ăn care adversarul lui direct a trecut de el ca "gyorsul" de Sighet pe lîngă Sărăţel...În multe momente l-a ajutat Piccolo (mai mult chiar, decât l-a ajutat Cadu pe V.Lajos în câteva meciuri). În repriza a 2-a a mai revenit totuşi şi Maftei, dar în prima a fost o catastrofă nucleară...HAI CFR !!!

 24. kiruj
  Sunday, 20 October, 2013 at 21:14

  Click aici pt note !! Bravo băieţi !! Bravo "my [...]" (cenzurat/taiat/belit de caneto) !! Softul poate fi accesat şi intrând în "Sondajele lui Kiruj", la "link03" !! HAI CFR !!!

  • romanescu
   Sunday, 20 October, 2013 at 22:46

   Bravo CFR ! Dar , ai dreptate , bravo "partii mai colored " a echipei, ca "e" cam multi : Mahh, Tade,Obiora, Muniru si Suley, Chuka si Ogbu,Maftei ...8 pana acuma . Daca ii alaturam si pe Gabionetta si Camora (care-s mai "broneti" decat media ), ... da !, aratam ca si Nationala A-france-i...hi,hi,hi

  • caneto
   Monday, 21 October, 2013 at 07:39

   kiruj, stiu ca nici prin gand nu ti-a trecut sa jignesti, dimpotriva, pare a se vrea un alint, dar am aflat pe surse ca termenul folosit de tine este o tara mai nasol decat felcerul. Mi s-a transmis si un link.

   • kiruj
    Monday, 21 October, 2013 at 07:49

    Mersi. Cunosc f.bine sensul expresiei, am pus în ghilimele tocmai pentru a sugera că-i vorba de un citat (dintr-un film cu Jackie Chan şi Chris Tucker, parcă). HAI CFR !!!

    • caneto
     Monday, 21 October, 2013 at 08:14

     "Mister, dacă nu te-ai culcat încă (sau dacă te-ai trezit deja…), te rog să verifici poşta…" :)

 25. Saul
  Sunday, 20 October, 2013 at 21:15

  Ma bucura vctoria baietilor nostri in fata unei echipe bunicele din campionat,e bine ca legam doua victorii consecutive. M-am bucurat azi si de victoria Simonei Halep in finala de la Moscova. Urmeaza Basel! (ma refer la echipa de fotbal,nu la baselu') :)

 26. Saul
  Sunday, 20 October, 2013 at 21:16

  Hai CFR !!!

 27. caneto
  Sunday, 20 October, 2013 at 21:16

  Ce-i mai important, baietii chiar vreau si incep sa si poata, au controlat meciul, ocazii am avut destule, nemtenii mai deloc. Mi-a placut faza de dupa final, in loc de bucurie Felgueiras l-a tinut in sedinta pe Rada :), o fi gresit fundasul in aplicarea indicatiilor venite din poarta la ultima faza a meciului. :)

  • nea_Silica_MS
   Sunday, 20 October, 2013 at 21:22

   Da grămada de la sfârşit? Începem să arătăm ca o echipă. Bravo Grigoraş!

   • romanescu
    Sunday, 20 October, 2013 at 22:50

    Asa-i, Nea' Silica ! Si pe mine m-a bucurat "gramada " de la sfarsit , asa arata o echipa: unita si la bine si la rau ...Intodeauna mi-au placut manifestarile astea; de "monolit" ...

 28. Saul
  Sunday, 20 October, 2013 at 21:19

  Nu am reusit sa vad meciul,abia am ajuns acasa. Poate sa-mi spuna cineva cum a fost? Chiar incepem sa jucam?

  • Flacăra Vișinie
   Sunday, 20 October, 2013 at 21:37

   Exact cum am zis, a fost o victorie muncita si meritata, dupa parerea mea. Incepe sa arate a echipa, se vede o idee de joc, se vad faze lucrate la antrenamente, in special in atac, unde pe langa gol am avut vreo 4-5 ocazii adevarate (cap Gabionetta, bara Gabionetta, sut din semifoarfeca Gabionetta, cap Gabio... pardon Chuka si parca Maah a mai avut o ocazie buna).

 29. Gavrilo
  Sunday, 20 October, 2013 at 21:19

  Buna, "rau" victoria. Estimam ca dam minim 3, desigur ca ma asteptam si sa luam.Totusi am avut ghinion la capul si bara lui Gabionetta si faza de 11 m clar si capul pe langa vinclu a lui Chuka dar si semiluftul lui Maah in a 2-a. Deci ocazii clare, cacalau. Si impotriva arbitrajului care a tolerat duritatile localilor, ca sa nu spun ca Stana trebuia sa ia al doilea galben si apoi rosu. Nepermisa tratarea loviturilor libere chiar si in faza a doua.Foarte slabi Maftei si Pedro.Foarte buni Piccolo, Maah, Djoko, Gabionetta si Tade.Buni Felghe si Camora.Da-i sa marga!

  • poisonremedy
   Sunday, 20 October, 2013 at 21:25

   Tade desi a dat golul parerea mea a fost cel mai slab nu prea a reusit mare lucur pierdea mingi , mi se pare greoi .

   • Anonim
    Sunday, 20 October, 2013 at 21:36

    Foarte multe mingi recuperate in aparare.

    • luis
     Sunday, 20 October, 2013 at 21:51

     Tade a muncit foarte mult,a meritat golul.Gabioneta jos cu palaria.djocovici unul dintre favoritii mei inca de la inceput.Maah munca multa ,incepe sa semene a sougu (chiar daca se supara unii).Va jur ca nu imi place deloc de Maftei,dar il prefer de o mie de ori in fata kui Vlajos si Hora pe partea dreapta ,da cu mult mai multa siguranta ,chiar daca cateodata il cam deranjeaza mingea si incearca sa scape de ea.

   • caneto
    Sunday, 20 October, 2013 at 21:39

    Nu te lua dupa cateva executii tehnice nereusite, este si meritul lui si al lui Maah ca Maftei si Camora n-au avut probleme deosebite in aparare. A muncit mult, eu zic ca a facut un meci bun.

 30. kiruj
  Sunday, 20 October, 2013 at 21:52

  Click aici pt. note ! Bravo CFR !!

 31. csongi
  Sunday, 20 October, 2013 at 21:53

  Bravo, o victorie frumoasă, după un meci controlat cap-coadă acasă la un adversar incomod. Gabionetta, ce jucător!

 32. Cristi
  Sunday, 20 October, 2013 at 22:05

  Hai, ca incepe sa arate a ceva echipa. Avem citeva echipe mediocre in fata noastra - Botosani, Ceahlaul, Gazul - sunt sigur ca se vor dezumfla. Sper la un rezultat bun cu Astra in etapa viitoare.

 33. emil
  Sunday, 20 October, 2013 at 22:26

  Parca a fost Mandorlini pe banca. Chiar mi-a placut

 34. Vass Bela
  Sunday, 20 October, 2013 at 22:34

  Incep cu finisul . Mario il cearta pe Rada . Evident pt faza din ultimele min, cand Constantinescu s-a trezit singur cu mingea la picior, in fata portarului nostru . Dublu noroc pt noi, pt ca a fost offside, dar si ca atacantul n-a reusit preluarea . Am anticipat, norocul va avea un rol. Deci, prima si arhicunoscuta petarda, Rada . La fel, Maftei . Cu tot respectul Caneto, dar la rarele incursiuni pe partea lui, era mereu depasit ca-n curtea scolii . Apoi, in afara paselor de 2-5m, cand a indraznit sa paseze la vreo 10m, mingea era direct la adversar . Deci am inceput meciul cu cele doua petarde . Si cu toate astea, eu zic ca am jucat bine . Am avut si un penalti neacordat, dar per ansamblu, fara probleme de arbitraj . Gabionetta ? Dupa mine, cel mai tehnic jucator care a imbracat vreodata culorile noastre ! Eu il regret ca va pleca de pe acum . Ca am strigat la gol ca in vremurile bune, e dovada ca jocul a mers, ca suntem in reala crestere . Am inceput cu sfarsitul, termin cu inceputul . La aflarea formatiei de inceput, m-am bucurat ca joaca Piccolo . Si a jucat f. bine . Adevarat profesionist . Iar cei care l-au umilit in ultimul timp, sunt niste amatori de doi lei in lumea fotbalului .Chiar daca vor sa arate mari specialisti ...

 35. Radubarbier
  Sunday, 20 October, 2013 at 22:36

  Incredibil! Miriuta acuza arbitrajul!!!! Si sa nu credeti ca se leaga de cele doua penalty-uri neacordate CFR-ului, ci de un posibil fault in atac la Tade inainte de gol. Aveam alta parere despre acest om!

  • Flacăra Vișinie
   Sunday, 20 October, 2013 at 22:53

   Sunt declaratii pentru urechile jucatorilor, ale suporterilor si nu in ultimul rand ale presedintelui clubului care a zis "cine e aceasta CFR" si in fata caruia va trebui sa explice cum "anonima" CFR a reusit sa invinga acasa invincibila formatie din P. Neamt.

 36. Vass Bela
  Sunday, 20 October, 2013 at 22:45

  Luis, de acord sa ma intalnesc cu tine . Nu-mi dau seama cum sa-ti transmit vreun nr de email sau telefon, ori chiar adresa . Dupa cum poti constata si tu, aici pe tribuna mai posteaza si maniaci si obsedati sexual, cum este acest gyuszi , care intr-una ma tot jigneste , deci discretia este necesara . Poate-ti comunica 07 cum sa procedezi, eu sunt de acord sa-ti transmita emailul . Dar chiar asa 07, nu merge aici " felcer ", dar " orgii , orgasm ", cuvinte pt buna dispozitie a tribunistilor ?! Ca de ceilalti doi apucati am mai amintit in aceste zile ...

  • luis
   Monday, 21 October, 2013 at 15:45

   Bine Bela,acum nu am timp dar iti dau o adresa de mail si mai vorbim.Si o rugaminte,nu mai folosi cuvinte de genul"maniaci si obsedati sexual".asa nu se rezolva divergentele.Hai CFR.

 37. kiruj
  Monday, 21 October, 2013 at 00:35

  Click aici pt. notare (sau la "link03", intrînd în "Sondajele lui Kiruj" -spotlight-). HAI CFR !!!

 38. avalon1
  Monday, 21 October, 2013 at 01:28

  Am vazut ce inseamna sa joci fara maini moarte ( Ve-lajos , Deac ,Cadu ?! , Batin - in ultimul timp , Hora, Costea etc ) . Insignificant timpul acordat victoriei in mass media din buCUResti . LOL .Incredibil jucator Gabio--- il putem cumpara , daca vrem? I hope so .... Le intra morcovu' undeva la mitici, ne trezim din somn ,sunt curios ce arbitraj vom avea cu Astra la Cluj . DAca ii batem, mai putem spera la titlu , zic eu.Era un istetz pe aici care striga in gura mare ca retrogradam, acu vreo 2-3 saptamani .Unde esti , frumosule :O) ? CFR-ul mi-a lasat impresia unei echipe solide azi , care a castigat un meci greu , pe terenul unei echipe incommode, avand si arbitraj potrivnic. Signs of things to come? We'll see .Incredibila reactzia lui miriPUTZA , referitoara la arbitraj. Mi-a provocat la fel de multa scarba , ca cea data dupe meciul cu oile. Puternica retzeaua de sateliti pe care o au oile, sunt mai tari decat NASA .

 39. kiruj
  Monday, 21 October, 2013 at 01:36

  @ CJ-07-CFR : Mister, dacă nu te-ai culcat încă (sau dacă te-ai trezit deja...), te rog să verifici poşta...Am pus deoparte o altă sticlă virtuală...HAI CFR !!!

 40. canad
  Monday, 21 October, 2013 at 03:32

  daca batem pe Astra -> e un semn bun oricum bravo CFR pt atitudinea pozitiva

 41. dani ceferistu
  Monday, 21 October, 2013 at 07:25

  Ieri n-am avut pe teren jucator slab, numai mici greseli individuale, dar care se gasesc si la echipele foarte mari. Daca nu se distruge in pauza de iarna echipa, unsprezecelea de ieri poate sa se bate cu Steaua. In meciul direct sigur. Pentru campionat nu, distanta e prea mare, si daca Steaua prinde o zi mai proasta, rezolva arbitrul meciul pentru ei. Calitatea unui arbitru se masoara conform presei dambovitene printr-un singur indicator : cu cat foloseste mai clar si mai vizibil standardul dublui in favoarea oilor. Daca castiga singur meciul pentru ei, e cel mai bun, a arbitrat cel mai bine, etc. Arbitrul nostru de ieri a fost luat deja in colimator, desi n-a facut greseli flagrante, si cand a gresit, a favorizat mai mult Ceahlaul, cand n-a dat penalty la faultul asupra lui Gabionetta si a favorizat jocul dur, practicat de Ceahlaul ( n-au fost macelari, dar au jucat dur, si arbitrul i-a lasat). Iar ai nostri mai trebui sa invete ceva: sa nu ia galbene pentru nimic, pentru faptul ca ei sunt smardoi si cand se ia o decizie impotriva noastra, fie dau in minge, fie urla cu gura mare, fie nu dau mingea la echipa adversa si asa mai departe. Supararea-i suparare, dar prin circ nu schimba decizia arbitrului, numai se ia un galben gratuit, si la primul fault tactic s-a si luat rosu si la revedere. De exemplu daca ne arbitra ieri Tudor, foarte probabil ca la penlty-ul lui Gabionetta dupa ce ar fi dat corner ar mai fi aratat un al doilea galben pentru simulare, si pa pusi, ramaneam in zece, si nu mai compensa.

 42. andrei
  Monday, 21 October, 2013 at 07:39

  Eu n-as fi prea incantat daca AP ar vinde CFR-ul. In primul rand, am risca sa fim preluati de cineva in genul investotorului de la Otelul care a doar a devalizat clubul. In al doilea rand, nu sunt convins ca am putea atrage un investitor prea potent fiindca nu stiu cine ar putea fi ala. Si nu in ultimul rand, ma intreb daca sub o alta conducere, clubul nu si-ar pierde caracterul pe care il are acuma si ar deveni un club de mitici cum sunt cam toate pe la noi prin campionat. Pe de alta parte insa, am remarcat zilele astea ca pagina de Facebook a clubului s-a schimbat din Fotbal Club CFR 1907 Cluj-Napoca in FC CFR 1907 Cluj. Mie mi se pare ca mutarea asta continua seria de alegeri ale lui AP in care incearca sa evite cat se poate sa utilizeze cuvinte romanesti in firmele pe care le detine. E dreptul lui, dar pe mine personal ma cam deranjeaza putin lucrul asta din motive evidente. Si in semn de protest, nu voi da Like noii pagini de pe Facebook a clubului.

 43. Gavrilo
  Monday, 21 October, 2013 at 08:07

  CFR 1907Cluj inseamna Clubul de Fotbal Romanesc din Cluj in anno Domine1907

 44. kiruj
  Monday, 21 October, 2013 at 08:48

  Click aici pt notare (sau la "link03", intrînd în "Sondajele lui Kiruj" -spotlight-). HAI CFR !!!

 45. thedarkside
  Monday, 21 October, 2013 at 09:24

  Ruud Gullit s-a intors. In Gruia. Si e mult peste Rui Pedro. Hai CFR!

 46. gyuszi
  Monday, 21 October, 2013 at 12:57

  In sfirsit nu ma enervam, si nu i-mi ieseau fire albe de par in timpul meciului !!....mergem spre bine, dar inca mai e mult....Otelul si Ceahlaul mi sau parut echipe slabe. Dar poate gresesc.....vedem continuarea.....Astra este deja in alta categorie...Poate fii Grigoras , cel mai tare din oras ??!!!......"draga" Béla, tii se par cuvintele aceleea neutilizabile aici ????.....eu , daca le folosesc sunt maniac, sau obsedat ?????.........Ps. Vazindul pe Gabioneta, ai senzatia ca este singurul fotbalist de pe teren......

  • thedarkside
   Monday, 21 October, 2013 at 13:00

   In mod cert e fotbalistul care ne-a adus in carti cat de cat. Diferenta mare intre el si Rui Pedro de exemplu, pe partea de "creatie"... Mi se pare ca da si linistea psihica necesara echipei, ca va "inventa" o faza si vor lua punctele puse in joc. Hai CFR!

  • Flacăra Vișinie
   Monday, 21 October, 2013 at 13:49

   Gabionetta e un fel de De Zerbi, dar care alearga cu adevarat si stie sa isi fereasca picioarele, chestie invatata probabil in Italia. Seamana cu Vasilegarray in ce priveste efortul depus pe teren. E un mare castig pentru echipa, sper sa il pretuiasca si sa il puna in valoare asa cum merita.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>