Monday, Jul. 16, 2018

Fundașul dreapta al deceniului este…

Written By:

|

Sunday, 17 November, 2013

|

Posted In:

|

55 Comments

Fundașul dreapta al deceniului este…

E duminică după vineri, ziua când s-a întrerupt campionatul pentru un 1-3 în drumul spre (sucul) Rio. Grecii își ling de zor rana lăsată de golul lui Bogdan „Motanu” Stancu și beau ouzo în cinstea rănilor lăsate de ai lor pe creierul lui Piți. Naționala lui Pițurcă, mai puțin a României, și-a păstrat valorile pentru retur sau altădată. Intrat târziu, Lazăr a încasat două cartonașe galbene și unul roșu de la arbitrul portughez și a ieșit repede. Dacă era Gabi Mureșan în locul lui și făcea așa un pocinog, mai mult ca sigur era pus la zid și executat sumar, din sute de țevi de armă ale mass-media. Pe de altă parte, poate dacă era Gabi Mureșan în locul lui Bourceanu, grecii nici măcar nu ajungeau la poarta noastră, cea sumar apărată de mumia lui Lobonț. Cum zicea cineva pe Tribuna CFR – și închei cu acest meci penibil – jocul Naționalei din Grecia l-a cerut insistent pe Hora în rândurile ei.

Și dacă tot e duminică, și lumea nu are altceva mai bun de făcut decât să aștepte cu nerăbdare ziua de luni, propun să ne ocupăm de fotbal mai pe placul inimii noastre și să trecem la episodul următor din ciclul „unșpele deceniului 2004-2013”. Azi propun votării o listă mai redusă de jucători care au trecut pe la CFR sau au rămas la CFR să lupte pe postul de fundaș dreapta. O fi lista mai redusă în comparație cu alte posturi (semn bun, semn că acest post n-a fost decât rareori descoperit), dar nu pot să nu sesizez că se anunță o luptă acerbă în trei pentru „titularizare”. Datorită faptului că am lăsat o libertate deplină votanților, nu am impus criterii rigide – în sensul că se poate vota cu inima sau creierul sau inima și creierul – suspansul este garantat în privința votului final. O singură mențiune, apoi vă prezint tabelul cu „candidați” și softul de votare: în timp ce fundași dreapta precum Tony sau Ivo Pinto dau o luptă unică, pe viață și nemurire, pentru a câștiga un tricou de titular, legenda vie Panin are avantajul de a fi evoluat și pe postul de fundaș stânga, deci are și o variantă de luptă de rezervă (nu că acolo, pe stânga, lupta ar fi mai ușoară!; tot în trei o văd).

Votați mai jos (aveți 2 zile la dispoziție) și… cel mai bun să câștige! Baftă!

Share This Article

Related News

„Speranţa moare ultima” (citat dintr-un banc al lui Retardilă)
Am stat subiectiv și am judecat obiectiv
Obiectivul Tribunei CFR 2014-2015

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(55) Readers Comments

 1. luis
  Sunday, 17 November, 2013 at 18:39

  Sincer este foarte greu, sunt in dificultate, nu stiu care dintre VLajos sau Hora este mai bun, asa ca voi alege cu inima Panin si aproape egal, daca nu chiar egal cu el, Tony, doi jucatori cu un caracter deosebit si suflet urias. Poate Pinto este mai bun ca si ei, dar niciodata nu va fi pentru CFR ce au fost Panin si Tony.

 2. caneto
  Sunday, 17 November, 2013 at 18:51

  Chiar ca-i grea alegerea (am facut-o in 2 secunde, ca nu cumva sa-mi tot schimb optiunea in cap, pana trece termenul de votare), la rece zic ca cel mai bun pe teren a fost Ivo Pinto, dar daca consult si corazonul, lupta se da intre Tony si Panin.

 3. Vass Bela
  Sunday, 17 November, 2013 at 18:51

  L-am votat pe Tony, fara sa stau prea mult pe ganduri. Pe locul 2 Panin, iar pe 3 Ivo Pinto. Nu inteleg ce cauta in tabel Cotolan, Viera, Hora si Maftei? (nici Maftei n-a adunat jocuri pe acest post pt un campionat, iar ceilalti, cu atat mai putin!)

 4. csongi
  Sunday, 17 November, 2013 at 18:59

  Ivo Pinto. Vasilegaray pe doi, Panin si Tony pe trei.

 5. thedarkside
  Sunday, 17 November, 2013 at 20:16

  Bine ca ai dat pagina septarule, riscam sa cadem in ridicol. Panin, Tony, Pinto. Pe mine nu ma intereseaza ceea ce ar fi putut face, ci ceea ce au facut pt. CFR.

 6. Dantesc
  Sunday, 17 November, 2013 at 20:31

  Panin, Tony, Ivo... Am votat (iar) cu sufletul, desi nu uit ca Pana atata vreme cat a jucat nu cred ca a stat vreodata pe banca din cauza accidentarilor... Ca Tony, desi mai "bandit" de felul lui, era in stare sa moara cu adversarul de gat pe teren... Iar Ivo... Ivo a stat prea putin la noi ca sa se lipeasca de sufletul meu asa cum au facut-o cei doi inainte mentionati.

 7. kiruj
  Sunday, 17 November, 2013 at 21:11

  Vot într-o secundă (cu inima): Tony. Pe aproape: Panin, apoi Ivo.

  • kiruj
   Sunday, 17 November, 2013 at 21:14

   Ah, vreţi să ştiţi şi opţiunea "cu creierul"? Tot Tony, Panin şi Ivo. Acesta din urmă avea merite deosebite în atac, poate peste Tony sau Panin, dar cu fişa postului (= apărarea) stătea cam prost, fiţi sigur că aşa s-au gândit şi "granzii europei", care l-au urmărit, şi... atât. HAI CFR!!!

 8. luis
  Sunday, 17 November, 2013 at 21:15

  Mai ce inimoasa este lumea astazi. Toata lumea voteaza cu inima. Vedeti, asta inseamna ca ai facut ceva important. Poate au fost jucatori mai buni ca Tony sau Panin, dar toata lumea de ei isi aminteste. Oare de ce?

  • kiruj
   Sunday, 17 November, 2013 at 21:42

   Luis, la mine (la vârsta mea) e de înţeles treaba cu "inima", că treburile cu p... le-am cam uitat... HAI CFR!!!

 9. kiruj
  Sunday, 17 November, 2013 at 21:47

  O întrebare: ştie cineva unde au dispărut Florinaccio şi cu TGV, sătmărenii? Mai exact, de ce au dispărut? Păcat că consemnăm astfel de dispariţii, cu ei în echipă (lucru valabil - evident - şi pentru celelalte "dispariţii") Tribuna noastră era mai "completă", cu o mai mare diversitate de opinii. HAI CFR!!!

  • CJ-07-CFR
   Sunday, 17 November, 2013 at 22:26

   E posibil ca retragerea lui Saul să fi dus și la retragerea lui Florinaccio și TGV, însă e doar o ipoteză.

 10. gica10
  Sunday, 17 November, 2013 at 22:39

  Pai nu se pune problema de optiune sentimentala, ci doar de realizarile de pe fisa postului... si aici avem un singur nume: Tony. Ivo a jucat prea putin, iar Pana (chiar de-al nostru fiind) a fost rezerva lui Tony. Imi aduc aminte de primul meci cand déjà Maftei se stia ca vine (cel cu Craiova, 2-1, cu gafa monumentala a lui Nuno) pe postul de fundas dreapta pentru a-l inlocui pe Tony... A inceput partida si Tony (supranumit si pitbullul) a luat un oltean in gura si a alergat asa pana in min 93 (cu tot cu prelungiri). Onor conducerea, cand va aduce alt fundas dreapta, ar trebui sa-i arate acestui jucator inregistrarea acelei partide (pentru a sti cam ce trebuie sa joace)... A fost un joc aproape perfect (de manual). Doar atat mai pot spune: bravo Tony pentru tot ce-ai facut aici la Cluj. Exemplu de daruire, comportament si imagine transmisa!

  • kiruj
   Sunday, 17 November, 2013 at 23:08

   Descriere perfectă, Gică. Acele titluri (şi Cupe, etc.) erau posibile şi datorită acestui tip de jucător (direcţia generală fiind asigurată de Cadu+Muri), adică jucători care nu "plângeau", ci făceau în aşa fel, încât să "plângă mă-sa", cum se spune. Faţă de acele vremuri, avem cam multe "fetiţe" în echipa de astăzi.

 11. kiruj
  Sunday, 17 November, 2013 at 22:49

  @ CJ-07-CFR: Mulţam' fain pt. răspunsul de mai sus. În altă ordine de idei, ai o cifră, aşa, aproximativă, cam câţi tribunişti (persoane fizice diferite) au intrat măcar o dată pe site în aceşti -aproape - 2 ani? Şi dacă da, cum îi numeri? După "nick-name", sau după "ID"? Oricum, ambele-s subiective: la nick-name problema e că unii pot intra cu mai multe nick-name-uri (şi astfel numărul real scade), iar la ID e chiar invers: de la un ID (= un PC dat) pot intra mai mulţi, caz în care numărul real e mai mare. Dar, lăsând la o parte aceste amendamente, ai o cifră, ceva?

  • Cristi
   Sunday, 17 November, 2013 at 22:52

   Poti intra si singur de pe mai multe ID-uri, la birou, acasa, pe mobil, pe un WLan etc... Daca vrem sa vedem de ce au disparut unii sau altii, se poate lua contact cu respectivii - administratorii au adresele de email de contact, ca altfel nu poate posta nimeni.

   • kiruj
    Sunday, 17 November, 2013 at 23:10

    Şi asta-i adevărat, dar dilema generală tot rămâne: nu prea poţi stabili EXACT numărul real, doar estimări se pot face.

 12. Vass Bela
  Sunday, 17 November, 2013 at 22:57

  In ultima etapa din liga 4, CFR II a invins cu 4-1 la CFR Dej si are doua jocuri mai putin disputate, din habar n-am ce motive. PS. Tot n-am aflat ce cauta cei 4 nominalizati de mine in tabel?

  • CJ-07-CFR
   Sunday, 17 November, 2013 at 23:34

   Cei patru au evoluat pe postul de fundaș dreapta la CFR, chiar dacă unii au avut alt post de bază. Exemplul cel mai clar e Hora, cel cu care s-a încercat o reprofilare pe postul de fundaș dreapta. Viera, deși fundaș central de meserie, a fost încercat la CFR tot în banda dreaptă.

 13. Vass Bela
  Sunday, 17 November, 2013 at 23:01

  Cu gica10 avem de obicei opinii diferite, acum insa analiza lui este la milimetru identica cu parerea mea despre cei mai buni fundasi laterali dreapta .

 14. Sory
  Sunday, 17 November, 2013 at 23:34

  Tony, Panin, Ivo.

 15. fox fire
  Monday, 18 November, 2013 at 00:30

  Numai mie mi-a placut Manuel Jose? :)

  • CJ-07-CFR
   Monday, 18 November, 2013 at 01:22

   Și lui nevastă-sa... :)

 16. kiruj
  Monday, 18 November, 2013 at 00:31

  A propos, parcă şi Panin a fost selecţionat la un moment dat, nu-i aşa? În era AP îl mai aveam pe Jula (fundaş central, pe vremea Intertoto) şi - evident - pe Muri. Am omis pe cineva? Înainte de AP nu ştiu dacă a fost cineva (măcar) în lot, poate Adam, sau poate Ţegean, dar nu cred, (şi) atunci era o dominaţie a "granzilor" capitaliști...

 17. CJ-07-CFR
  Monday, 18 November, 2013 at 01:19

  @gica 10 - Asta cu Panin = rezerva lui Tony este un pic interpretabilă și nu e cauzată strict de valoarea celor 2 fundași, ci de un concurs de împrejurări. În returul 2006/2007, Tony a intrat titular pe postul de fundaș dreapta, luându-i mai degrabă fața lui Manuel Jose (mai bine cotat în Portugalia!), care a fost folosit din această cauză mai mult la mijlocul terenului. Panin n-a fost rezerva lui Tony, ci a fost folosit pe postul de fundaș stânga (improvizație), pentru că Fredy nu dădea satisfacție. În sezonul 2007/2008, nu l-a mai putut scoate nimeni pe Tony din echipă, iar Panin a continuat pe stânga. O perioadă a fost preferat Dorsin pe stânga, fiind un jucător cu o cotă mult mai mare, jucător de naționala Suediei, dar după o vreme s-a considerat că acesta nu dă randamentul scontat și iar s-a apelat la Panin (a jucat și finala Cupei, contra Urziceniului). În sezonul 2008/2009 a venit Álvaro Pereira și am avut norocul să avem 2 fundași laterali excelenți. După 1 an jumate de făcut pe maurul pe stânga, era normal ca Panin să nu-i ia fața lui Tony (nici nu s-a încercat așa ceva), ci să devină prima rezervă pentru ambele posturi (dreapta, stânga). În sezonul 2009/2010, pleacă Álvaro Pereira și cine rămâne să-i facă partea? Tot Panin! Apoi se accidentează Tony, Panin trece pe dreapta și Edimar pe stânga. De aici încolo – din păcate – Tony n-a mai fost niciodată ca înainte, având soarta crudă a lui Didi, renunțându-se (se știe cum) la el. Panin a continuat la CFR, deși mereu s-au căutat fotbaliști mai bine cotați decât el… PS – După mine, varianta Tony – dreapta și Panin – stânga a fost mult mai valabilă decât ar fi fost invers: Panin – dreapta și Tony – stânga.

  • thedarkside
   Monday, 18 November, 2013 at 11:17

   Ai o memorie fantastica. Postari de genul asta, mic istoric in 20 randuri fac deliciul blogului :-)

 18. steve
  Monday, 18 November, 2013 at 10:08

  1. Tony, 2. Panin, 3. Ivo Pinto

 19. Vass Bela
  Monday, 18 November, 2013 at 12:22

  07, n-am inteles treaba cu cei 4, pt ca au jucat prea putin ca sa intre in competitie reala cu meseriasii de pe acel post. Dar nu m-ar mira sa primeasca voturi, asa cum a primit Obiorah, in mod cert, la misto... Ref la analiza ta cu privire la "Panin, rezerva lui Tony", conjunctura descrisa o fi corecta, dar ca si valoare, Tony a fost de departe senatorul de drept, norocul lui Panin fiind instabilitatea partii stangi, altfel era chiar rezerva lui Tony tot timpul. Dar pt tot devotamentul si caracterul aratat, Panin va ramane mereu un simbol al perioadei Paszkanyi, de jucatori onesti ca el este mereu nevoie, desigur nu mai mult de 1-2, caci primordial va ramane, daca vrem performanta, valoarea fotbalistilor din lot.

  • CJ-07-CFR
   Monday, 18 November, 2013 at 12:51

   Interpretabilă și chestia cu „senatorul de drept (după valoare)”. Aici ar putea intra în calcule și Ivo Pinto (da, știu, a jucat mai puțin și a dat pasa greșită cu Galata...). În fotbalul modern nu scrie nicăieri că cel mai bun fundaș lateral e cel care face cel mai bine faza defensivă. Uite, îndrăznesc să fac o comparație: Camora a fost mai sigur decât Ivo Pinto pe faza defensivă (și sper să rămână sigur!!!), dar beneficiile aduse echipei în urma jocului lui Ivo Pinto mi s-au părut ceva mai mari.

   • kiruj
    Monday, 18 November, 2013 at 13:05

    Bună observaţie. De obicei aşteptările antrenorilor respectiv ale suporterilor vizavi de fundaşii laterali sunt diametral opuse. Primii doresc ca aceşti jucători să se achite - primordial - de fişa fostului (adică de apărare), apoi - dacă mai rămâne potenţial fizic şi tehnico-tactic - să contribuie şi la atac. Suporterii - de obicei - exact invers: ei doresc spectacol (adică contribuţie în atac). E de discutat cu beneficiile. Aparent ai dreptate, dar dacă nu se primea acel gol - de ex. - cu Galata şi făceam un punct, eram în primăvara CL, cu nişte bonusuri financiare mari, etc. Desigur, toate ăstea sunt cu "dacă şi cu parcă", dar şi evaluările făcute de antrenori se sprijină - câteodată - pe astfel de extrapolări. HAI CFR!!!

    • CJ-07-CFR
     Monday, 18 November, 2013 at 13:27

     Tocmai din această cauză am zis „mie mi se pare”, pentru că știam că sunt subiectiv. Iar chestiile cu „dacă și cu parcă” sunt exact cele care stârnesc discuții și comentarii spumoase. De exemplu, DACĂ Luis Alberto nu dădea golul de pe Old Trafford, PARCĂ nu-și mai aducea nimeni aminte de el... :)

 20. Vass Bela
  Monday, 18 November, 2013 at 12:26

  Uitasem sa va informez, ca in urma cu cateva zile, pe cheferetv, amicul corn a dat ca sigura plecarea lui Gabionetta la iarna. A mai zis si altele, inclusiv ieri, dar nu merita atentia noastra orice soparla aruncata.

 21. Cristi
  Monday, 18 November, 2013 at 13:51

  Bela, plecarea lui Gabionetta era informatia lui Liviu, nu a lui Corn. Corn a scris doar ca la federatie e un contract pina in iunie si ca exista o clauza prin care Parma tb sa isi manifeste pina la 30 noiembrie intentia de a-l lua in iarna, daca vrea. Riscul din perspectiva Parmei a fost ca echipa juca foarte prost, fara rezultate si asta ar fi dus exact la opusul efectului de vitrina, adica scaderea cotei jucatorului. Liviu a sustinut ca Atalanta isi vinde palymakerul la iarna si ca le trebuie un inlocuitor si ca Gabionetta s-ar plia pe profilul cautat.

  • kiruj
   Monday, 18 November, 2013 at 15:28

   Lucrurile s-au precipitat, Cristi. Asistăm la ciclicităţi/periodicităţi (sau - mai ţărăneşte - la "cincinale") din ce în ce ma scurte, nimeni nu mai are timp pentru strategii pe 5-6 ani, cât ţinea primul noastru ciclu de producţie, unul absolut fenomenal. Atunci un jucător mai bunicel (= de vitrină) putea fi ţinut chiar 2 ani (unii şi mai mult), ca să vină "efectul potrivit de vitrină", şi să-l ia cineva. Acum timpul de parcurgere s-a scurtat - adesea - la un tur (cel mult un sezon), cei care intră în "hora vitrinei" vor să vadă rezultatul reinvestiţiei. Am impresia că conducerea noastră -mental - nu a înţeles nevoia asta a ciclului mai redus, care presupune cu totul alte filozofii de transfer, alt target/tip de jucător (cu posibilitate de-a-i adăuga plusvaloare mult mai rapid), alte "pieţe", alte şi alte.

   • Cristi
    Monday, 18 November, 2013 at 17:29

    Ceea ce se poate observa din afara: daca in urma cu 2-4 ani jucatorii adusi (pe bani, gen Bud, Hora etc) primeau contracte lungi de 4-5 ani, acum durata medie a acestor contracte a scazut la 3 ani (Maah, Muniru, Ogbu samd). Pare sa fie efectul de saturatie la "petarde platite", nimeni nemaiavind rabdare ca un jucator sa se acomodeze 2 ani. Acum se pare ca se merge pe regula de trei simpla - confirma dupa un an, ies bani, confirma dupa doi, ne scoatem investitia (vezi Sare), nu confirma, pa dupa anul trei. Pe de-o parte logic, lotul fiind mai mic, pe de alta parte si mai riscant. Nu ma pronunt la jucatori de pus in vitrina care tin de alte cluburi, ca acolo nu prea avem cum sa stim bucataria interna si cine ce cistiga.

 22. Vass Bela
  Monday, 18 November, 2013 at 17:29

  Cristi, mi-am adus aminte gresit, sper ca mi se iarta, doar is pensionar... Dar informatia a aparut, dupa cum spui si tu. Mie mi-ar parea tare rau dupa Gabionetta, dar asa e cu imprumutatii, la fel a fost si cu Aguirreguaray si Luis Alberto, iar mai demult cu favoritul meu la mijloc, Tomas Costa. In alta ordine de idei, la juniori C am pierdut rusinos (putin spus) cu U, scor 0-13!!! Inainte ne-au batut si la jun A si B, dar cu scoruri normale, 0-2, respectiv 1-2. Orice am zice, oricum am suci-o, regresul e clar, problemele aratate de parintii care-si au copii acolo, cum e Halley, parca, sunt reale, rezultatele pe masura. Pacat!

  • Cristi
   Monday, 18 November, 2013 at 20:02

   Bela, suntem aici sa ne completam, nu sa ne facem reprosuri. Eu participind la discutia de ieri am vrut doar sa te completez.

 23. Vass Bela
  Monday, 18 November, 2013 at 21:03

  Cristi, am perceput exact asa. Faza cu memoria mai proasta este in schimb reala, atat datorita varstei, cat si a problemelor de ordin medical pe care le am. Deci chiar ma bucur cand sunt ajutat, e bine ca informatiile furnizate de noi sa fie cat mai exacte!

  • Zweistein
   Monday, 18 November, 2013 at 22:22

   Da, alegerea pentru acest post este chiar afurisita, pentru ca atat Toni cat si Panin merita un loc in echipa deceniului. Probabil cel mai valoros a fost Aguirregaray, dar a jucat prea putin pentru a putea fi considerat jucatorul deceniului. Si mai apare pe lista cea mai mare dezamagire, Amoreirinha, care a jucat de 37 (!!!) de ori in diferite echipe de tineret ale Portugaliei, dar care a aratat absolut jalnic... Acum vad ca joaca in India, lol.

   • kiruj
    Monday, 18 November, 2013 at 22:30

    Bun venit, Zwei! Da, ambii merită tot respectul nostru... Aşa se scriu/apar legendele, fie ele doar "urbane"... Conducerea este datoare cu nişte meciuri festive de retragere pt. ei, să nu mai vorbesc de Trică, de Anca şi ceilaţi, nu foarte numeroşi. HAI CFR!!!

    • Cristi
     Monday, 18 November, 2013 at 23:21

     Toate echipele din Bundesliga au cite o trupa de old boys care joaca meciuri caritabile sau ajuta cu amicale diverse echipe satesti la cite o serbare populara.La Bayern ii spune Allstars (Brehme, Reuter, Augenthaler, Breitner, joaca momentan), la Schalke echipa de traditie (uneori joaca si Marc Wilmots, actualul antrenor al nationalei belgiene)... cred ca sunt suficienti fosti jucatori care ar putea activa acolo si juca 10-15 meciuri pe an.

 24. Cristi
  Monday, 18 November, 2013 at 23:07

  Daca tot ne batem asa in jucatori pe posturi, va mai amintiti de cartea lui Chirila , "Finala se joaca astazi" ? Era scrisa prin anii 60 ca o colectie de interviuri cu vedetele fotbalului interbelic. Eu am descoperit-o in copilarie, la inceputul anilor 80... daca ar fi sa facem o echipa ideala, eu as face doua.. una a celor mai buni jucatori si una a celor mai reprezentativi/iubiti spuneti-le cum vreti..si i-as pune sa joace un meci virtual..:)

  • kiruj
   Monday, 18 November, 2013 at 23:52

   În cazul CFr-ului (şi nu numai) am avea dileme majore la câţiva jucători, care au fost şi iubiţi, şi buni (spre foarte buni), gen Cadu, Anca, Mureşan, Tony, Trică, Coroian, etc.Soluţie există şi în acest caz: o repriză joacă într-o echipă, apoi schimbă echipa...HAI CFR!!!

  • kiruj
   Tuesday, 19 November, 2013 at 00:01

   ...Propunerea ta mă face să mă gândesc un pic la combinaţiile posibile dintre "jucători buni" şi "jucători iubiţi"...Avem, nu-i aşa, 4 cazuri: a)-"iubiţi şi buni" (de ex. Trică, Anca, Cadu, Muri, etc.), b)-"iubiţi dar nu foarte buni" (de ex. Panin), c)-"fără să fie iubiţi în mod deosebit, dar buni" (Traore, poate şi Bastos) şi d)-"fără iubire dar şi fără valoare" (de ex....lista e mai lungă aici). Ia să te văd, cum faci echipa aia în aceste condiţii...:)) HAI CFR!!!

   • Dantesc
    Tuesday, 19 November, 2013 at 01:09

    Bastos face prte din primul 5 ...indubitabil :)) cu restul le descurcam noi

   • Cristi
    Tuesday, 19 November, 2013 at 01:44

    Simplu, in caz de dubii, il aleg pe Hora :)

    • kiruj
     Tuesday, 19 November, 2013 at 08:03

     :)))))))

 25. caneto
  Tuesday, 19 November, 2013 at 11:55

  Iertati-mi pupincurismul, dar cu ocazia zilei sale de nastere vreau sa-i urez domnului Pászkány Árpád multa sanatate, multa fericire si multi bani de bagat la CFR! La Multi Ani! Fara dansul nu cred ca ne mai strofocam noi pentru alegerea fundasului dreapta al deceniului.

  • CJ-07-CFR
   Tuesday, 19 November, 2013 at 12:30

   Te iertăm, domnule Pupincureanu 1 (P1). La mulți ani! domnului Paszkany, cel mai bun patron al CFR-ului din ultimul deceniu.

  • romanescu
   Tuesday, 19 November, 2013 at 12:39

   Asa este, Caneto! Ceea ce a realizat Domnul Paszkany pentru imaginea Clujului, ar trebui apreciat intr-un mod mult mai obiectiv. Mie nu-mi place sa aduc laude gratuite cuiva, dar acest om le merita. LA MULTI ANI, ARPAD PASZKANY! BOLDOG SZULINAPOT, ARPAD PASZKANY! HERZLICHLEN GLUCKWUNSCH!

   • kiruj
    Tuesday, 19 November, 2013 at 13:50

    Subscriu şi eu!

  • Cristi
   Tuesday, 19 November, 2013 at 13:00

   subscriu!

 26. nea_Silica_MS
  Tuesday, 19 November, 2013 at 15:52

  Isten éltessen Pászkány Árpi! Köszönjük neked a CFR-t, vigyétek sokra (még többre)! (La mulţi ani PA! Multumim pentru CFR, la (si) mai mare!

 27. nea_Silica_MS
  Tuesday, 19 November, 2013 at 15:58

  Am uitat să mă semnez: alt pupincurist - pana cand mă fac critikac din nou. :-)

 28. Dantesc
  Tuesday, 19 November, 2013 at 16:37

  In corul asta de laude tre' sa fac eu cumva sa ma opun curentului, ca altfel o luati "razna"... Ii urez si eu La Multi Ani! Insa cadou am sa ii trimit o pusculita...

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>