Thursday, Jul. 19, 2018

Bârfă Manager – a doua parte din ediţia de iarnă

Written By:

|

Friday, 3 January, 2014

|

Posted In:

|

63 Comments

Bârfă Manager – a doua parte din ediţia de iarnă

După o perioadă în care au fost ocupate mai mult cu destuparea vinului spumant superior, ori, la mahmureală, au trebuit să relateze “evoluţia de senzaţie” a lui Chiricheş de pe Old Trafford, sursele noastre de încredere au reluat pe site-urile de sport – exclusiv pentru Tribuna CFR! – răspândirea zvonurilor privind plecările şi sosirile iminente de la sau la echipa noastră. Ca atare, se impune un nou episod de Bârfa Manager, mai ales că de la ultima noastră apariţie a trecut un an, fără să mai punem la socoteală că între timp a apărut şi Scrisoarea a 2-a din Dubai.

Să-i dăm bătaie cu reactualizarea şi vom începe prin reordonarea Bârfei Manager în 4 secţiuni distincte:

1. Zvon Sosiri cu Iz de Credibilitate (ZSIC)

2. Zvon Sosiri Părut Scos din Burtă (ZSPSB)

3. Zvon Plecări cu Iz de Credibilitate (ZPIC)

4. Zvon Plecări Părut Scos din Burtă (ZPPSB)

Cum pe site-ul oficial al clubului ultima ştire ne „urează Sărbători fericite”, nu avem nicio schimbare oficială faţă de momentul ultimului meci disputat la Timişoara, deci şi mişcările sigure, cum ar fi instalarea lui Miriuţă, trebuie considerate bârfe, altfel, nici n-ar avea ce căuta în Manager.

1. ZSIC

Miriuţă – antrenor

Cadu, Piccolo, Voiculeţ, Tade – nu pleacă nicăieri, conform Scrisorii a 2-a din Dubai link1  link2 , sunt convins că smecheria confirmării (confirmare = pe lopată) funcţionează doar în cazul antrenorilor.

Altor Monroy

2. ZSPSB

Nimic nou faţă de prima parte, unii au schimbat secţiunea, pe cei rămaşi îi înşir şi aici, să avem totul centralizat:

Nr. 1 Se lucrează intens, Maftei, Şeroni, Luchin, Marc, Pedro Tiba, Bastos, Golubovic

3. ZPIC

Sepsi şi Hora – împrumutaţi până în vară la FCM Târgu Mureş, sursa: Dubai şi link3

Brandao – pare că s-a săturat de refacerea din Cluj şi doreşte să continue a fi indisponibil la Belenenses link4

Stăncioiu, final de contract, sigur fără reînnoire, conform surselor noastre din Dubai

Ruben Ribeiro, a trecut pe la CFR ca trenul prin gară şi s-a oprit la Halta Rio Ave link5

4. ZPPSB

O singură noutate, Ogbu - mor de ciudă unii din Israel, dacă nu reuşesc transferul link6. În rest, lista veche: Mincă, Felgueiras (Niculae, 3-4 mil euro, ce zici? Spune, te rog, că-i scump, că nu vrei să cheltui atâţia bani dintr-un foc), Velayos, Rada, Obiora, Deac, Rui Pedro, Paul Batin.

Mai este unul, mijlocaş portughez, rezolvat 99%, de la o echipă care are şi un portar interesant, dar acel 1% lipsă mă face nehotărât, nu ştiu în ce secţiune să-l trec, ZSIC sau ZSPSB?

Lotul reactualizat: Amadio, Se Lucrează Intens – Maftei, Cadu, Marc, Luchin, Rada, Şeroni, Camora – Pedro Tiba, Voiculeţ, Muniru, Aitor Monroy, Djokovic, Gabionetta, Bastos, portughez rezolvat 99% – Maah, Golubovic, Tade, Fl. Costea, Carter.

Numeric, lotul este ideal, 22 de jucători, concurenţă pe fiecare post în parte (adică 2 pe un loc). Aşteptăm seisme şi bârfe proaspete, calde. Cred că Amadio, Camora, Muniru, Djokovic, Gabionetta, Maah, Costea şi Carter înnebunesc, nu le vine să creadă că pe ei nu-i bagă nimeni în seamă. HAI CFR!!! (cu tunuri date la ZSIC)

Share This Article

Related News

About Author

caneto

(63) Readers Comments

 1. botizan
  Friday, 3 January, 2014 at 19:35

  Soc! Bastos este prizioner la arabi! A cerut ajutor la ambasada si acum cere ajutor presei, suporterilor, si la oricine il poate ajuta sa plece de acolo.

  • PINTEA
   Friday, 3 January, 2014 at 20:11

   Poate-i vine mintea la cap si se intoarce acasa !!!

   • Cristi
    Friday, 3 January, 2014 at 21:26

    In Brazilia?

  • Ioan Dacid
   Friday, 3 January, 2014 at 22:45

   Pinguinule iar ai gresit adresa?

 2. kiruj
  Friday, 3 January, 2014 at 21:10

  La 2-ZSPSB îi poţi nominaliza -printre alţii- pe Messi, C.Ronaldo, Diego Costa...

  • catalin_cj
   Monday, 6 January, 2014 at 10:04

   am putea sa facem un pustiu de bine pentru fam costea. un om in plus pe banca nu strica:). daca tot e liber... sau sa il lasam si pe asta sa plece cu fratesu unde or vrea ei

 3. Vass Bela
  Friday, 3 January, 2014 at 21:19

  In presa, cele mai putine barfe de dupa promovare ! Miriuta si Monroy la sosiri, in rest nimic. Se mai scria de Marc, Golubovici sau Emil Jula , dar fara sa rezulte ceva sanse de reusita , desigur, la primii doi . La plecari ar fi Sepsi si Hora, daca vor baietii , ceea ce nu prea cred . Apoi Ogbu, dorit in Israel , parca, iar Felghe zicem ca pleaca pt ca e apreciat de Nicolae ?! Rau am ajuns ...

  • caneto
   Sunday, 5 January, 2014 at 12:32

   E de bine daca sunt putine barfe. Inseamna ca se lucreaza discret.

   • catalin_cj
    Monday, 6 January, 2014 at 10:05

    sau deloc

    • caneto
     Monday, 6 January, 2014 at 14:46

     Nu chiar deloc. Uite, ca se munceste. :) link

     • catalin_cj
      Monday, 6 January, 2014 at 15:59

      paguba-n ciuperci. deac tot timpul a confirmat oriunde numai la cfr nu. singura vreme in care mi-a placut era pe la galati. in rest parca e o gaina fara cap. fuge in toate directiile si nu ii iese nimic

 4. nea_Silica_MS
  Friday, 3 January, 2014 at 23:55

  Un atac de tot rahatul (scuze)...

 5. Vass Bela
  Saturday, 4 January, 2014 at 09:51

  Sa ma ierte Caneto, dar adevaratele barfe sunt pe chefere tv, unde afli tot ce nu-ti trecea prin cap, nici macar in vise ! S-a vrut fuziunea cu Astra . Miriuta a fost adus pe post de detergent fata de mass media . Dar si pt ca va asigura impresariatul magnificei am-prodan, dupa plecarea lui regheblat in nemtia . Iar atunci vor curge jucatori spre noi, ca pe urma sa fie vanduti in vest . Deci next-CFR inseamna miriuta-am-prodan-nicolae si Andone, care , nu-i asa, va fi sef la FRF si va rezolva tot pt noi . Mai aflam, ca avem lot de campioana, dar jocurile murdare ne-au tras in jos , cum pe altii, i-au ridicat . Ma opresc, reclama am facut destula, as merita si eu ceva drept multumire, dar parca cer prea mult de la corn-cocora ...

  • kiruj
   Saturday, 4 January, 2014 at 12:10

   Ieri, pe la 14.43 am băgat şi eu informaţia cu Ando ca un comment la articolul "New-CFR, ed.3", apoi seara am observat şi eu că pe marginea ei s-au construit adevărate regii şi scenarii, unele -e drept- destul de credibile. Mi s-a părut şi mie cel puţin interesant atacul îndreptat spre Hagi de Sdrobiş, de M.Cozma şi de cineva vizavi de meciul cu Chiajna, acest "cleşte" venit din 3 direcţii diferite nu este -zic eu- întâmplătoare. Dă de gândit, cum se spune. Lovind în Hagi, CINEVA vrea să lovească indirect în Popescu. Cu timpul se va lovi şi în mod direct în Popescu de acel CINEVA, că motive sunt destule. Cine-i acel CINEVA, deocamdată nu ştim, presupuneri putem face şi noi, poate mai lungi şi mai interesante (mai captivante), dar nu cred că merită efortul. În opinia mea Ando oricum va fi mâncat de sistem (sau i se va "găsi" o slujbă babană undeva în Orient) şi va câştiga CINE trebuie, din păcate. Să dea Domnul să nu fie aşa. HAI CFR!!!

   • thedarkside
    Saturday, 4 January, 2014 at 18:22

    Daca castiga Popescu, in trei ani pune tot FRF-ul pe butuci, la cat de bine se pricepe el la manajement... Si asta daca nu ajunge mai repede la bulau, bagat la inaintare de jmecheri :-) In plus, are deja proces penal in derulare, dar candideaza la functii publice. Si nimeni nu pare deranjat.

   • caneto
    Sunday, 5 January, 2014 at 12:35

    Andone a spus ca va lua decizia dupa 15 ianuarie. Ce se va intampla daca hotararea lui va fi ca sta deoparte? :)

    • luis
     Sunday, 5 January, 2014 at 13:14

     Eu cred ca jocurile sunt facute pentru cei doi limitati la creier (Hagi,Popescu).Daca ajunge fotbalul pe mana celor doi ne-a luat dracu.Vedeti numai activitatea lui Popescu la UEFA si activitatea lui Hagi ca si antrenor.Si aceste doua aspecte ar fii cele mai putin daunatoare,cel mai nasol lucru este legatura Becaliotilor cu cei doi. Nu cred sa fie o conspiratie anti CFR ,dar cred ca acestia isi vor urmarii propriile interese,interese care direct sau indirect pot afecta negativ CFR-ul si tot fotbalul romanesc. PS: Pe corn lasat-il in pace mie imi place sa-l citesc./:-)

 6. csongi
  Saturday, 4 January, 2014 at 12:24

  La mulţi ani. Daţi-o încolo de cocora, că e un mitoman. Mai prinde câte ceva de pe internet şi le colorează. Parcă ar fi de la prosport. Eu îi urmăresc pe tbone, liviu şi pe simon, că îmi sunt simpatici.

 7. Vass Bela
  Saturday, 4 January, 2014 at 14:40

  Csongi, sa-l urmaresti pe miki, un tanar de toata isprava !

 8. Dantesc
  Saturday, 4 January, 2014 at 15:53

  Mda...si acum imi aduc aminte cu cat sarg il injurau unii...Officiel : Lacina Traoré débarque à Monaco !

  • nea_Silica_MS
   Sunday, 5 January, 2014 at 14:59

   Poa' că l-am înjurat şi eu pe atunci. Uneori era de o ineficacitate supărătoare. Dar l-am văzut întotdeauna un mare talent, îi prevedeam un viitor de superjucător. Sper să confirme!

 9. Vass Bela
  Saturday, 4 January, 2014 at 16:31

  Asa cum anticipam, Sepsi si Hora nu vor sa plece , se vor antrena cu juniorii si vor lua salariul din contract . Dezmatul asta numai la noi e posibil ...

  • luis
   Saturday, 4 January, 2014 at 16:50

   Eh,nu numai la noi,dar este pacat ca se intampla asa plus ca un asemenea comportament arata ce caracter au acesti jucatori.Cu jucatori de acest tip nu poti face performanta,astia se multumesc sa-si ia banul din contract si gata ,rusinos.

  • Cristi
   Saturday, 4 January, 2014 at 17:16

   Bela, Luis, nu fiti asa de radicali. Jucatorii au si ei niste drepturi, fie ei vede sau petarde. Va reamintesc faptul ca Maftei la venirea lui Rednic era pus sa se antreneze in parc iar azi e titular pe postul de fundas dreapta. Sepsi si Maftei au contract pina in 2015, timp in care se mai pot perinda vreo 5-6 antrenori la club. Voi nu ati judeca la fel si ati specula ca de pasti va fi alt 'salvator' la club? Greseala clubului este ca s-a grabit sa anunte u imprumut (legal nu pot fi obligati) si doi la mina acesta nu este in prima liga - ambii jucatori sunt relativ tineri si e normal sa tina la cartea de vizita. Niciunul din ei nu a confirmat la Cluj, dar asta nu inseamna ca un contract nu trebuie respectat -daca ar fi fost trimis Piccolo conucatorii ar fi fostcatalogati misei, daca il trimit pe Hora sunt neputinciosi. Cred ca ar trebui sa uitam de metodele de la stina, doar de aia ne place CFRul. Ca orice medalie are doua fete si ca acum se platesdc niste oale sparte in trecut, asta e. Este costul pe termen lung al celor 8 trofee.

   • luis
    Saturday, 4 January, 2014 at 17:36

    Cristi,ai dreptate,contractul este contract si trebuie respectat.Eu am reclamat doar faptul ca daca ai un pic de mandrie si respect fata de meseria pe car o practici vei incerca sa dovedesti ca meriti acei bani din contract.Cei doi aveau ocazia sa se reabiliteze la TG.Mures (avand ocazia sa joace meci de meci,poate asta le lipseste) si sa dovedeasca ca se poate conta pe ei.

    • Cristi
     Saturday, 4 January, 2014 at 17:40

     Singura chestie nasoala e ca Muresul e in liga a doua, psiholoigc greu de digerat pentru un Sepsi, sa zicem. OCorona suna altfel pentru ca ai sansa sa joci contra echipelor din A. Daca il ataci pe om in mindria lui, reactioneaza emotional si blocheaza.Ori diplomatia nu e foarte bine implementata la club.

   • thedarkside
    Saturday, 4 January, 2014 at 18:05

    Bun, dar Hora si Sepsi nu trebuie sa dea ceva in schimb clubului pentru salarul ce-l incaseaza? Pe Sepsi nu stiu daca l-am vazut de doua ori in turul asta de campionat pe teren. Sa joace fotbal pentru CFR daca sunt in stare, daca nu, sa se duca acolo unde le e locul, adica in liga 2 si sa lase pe altii care sunt de liga1.

    • Cristi
     Saturday, 4 January, 2014 at 18:12

     Ei trebuie sa stea la dispozitia clubului - asta inseamna ca tb sa urmeze programul de antrenament ordonat de club, atit. Nu -i poti lasa neantrenati, exista deja verdicte pe asemenea cazuri. Dar nu ii poti obliga sa plece la alta entitate juridica.

     • luis
      Saturday, 4 January, 2014 at 18:25

      Eu cred,sincer ca ar fi in favoarea lor sa joace la ASA.

      • thedarkside
       Saturday, 4 January, 2014 at 18:28

       Si eu asa vad treaba. In opinia mea e mai rusinos sa freci banca in divizia A tot sezonul decat sa joci titular in B. Sau ma rog, liga 1, liga2 sau cum s-or numi.

   • nea_Silica_MS
    Saturday, 4 January, 2014 at 18:12

    N-aş crede că asemenea lucruri se întamplă la un club profesionist. De Hora ştim de multişor că nu are valoare. De Sepsi ce să mai vorbim? Nici un manager profesionist nu l-ar fi adus la o echipă de profesionişti. Cat îl priveşte pe Maftei, el poate fi titutlar, în lipsa altuia, măcar ceva mai valoros. Atat Hora, cat şi Maftei joacă la noi din 2010. Nici unul n-a strălucit vreodată (cu foarte rare excepţii), au jucat întotdeauna la (non)valoarea lor. Va sugerez să vă uitaţi pe transfermarkt, că Hora n-a jucat aproape nici un meci complet, fiind schimbat sau introdus mai tarziu pe teren. Dacă patru sezoane n-au fost de ajuns pentru a realiza valoarea acestor jucători, asta spune mult despre management!

    • thedarkside
     Saturday, 4 January, 2014 at 18:26

     Exact, fac niste contracte de tot rahatul. Se leaga pe viata de niste petarde. Ce, in fotbal nu se pot pune clauze in contracte?

    • Cristi
     Saturday, 4 January, 2014 at 18:54

     Spune mult despre modul in care au fost luati. Hora face parte din generatia Bus, cind au fost adusi jucatori romani care a la long nu au confirmat investitia. La Sepsi daca nu ma insel a fost o lupta cu Vasluiul sa fie luat de unul din cluburi. Cine a avut de cistigat e clar acum, dar normal ca jucatorul a putut impune un contract avantajos pt el in situatia data.

 10. Vass Bela
  Saturday, 4 January, 2014 at 18:44

  Incep cu hocheiul, dar putem trage concluzii din ce va relatez. Ciucul a batut ieri in deplasare, cu 5-4 d.p., pe fruntasa ligii MOL . Au marcat 4 tineri ciucani si un mercenar . Ciucul ara parca 6 mercenari, de peste 33 de ani fiecare, platiti regeste, dar golurile le dau tinerii din ograda proprie . Iar ca tacamul sa fie complet, in vara s-a dat drumul la cativa tineri de lot national sa plece la Brasov , unde joaca f. bine si cu contributie mare la clasarea Brasovului inainte de Ciuc.S-a dat drumul pt ca lotul era prea numeros si nu se putea face loc mercenarilor . Sa va ganditi daca cunoasteti caz similar, ma rog, aproape similar, si la fotbal ... PS . Cand am zis de dezmat, m-am referit la practica conducerii de a-i trimite la juniori pe cei de care nu pot scapa si de a plati jucatorii fara ca acestia sa faca ceva util . Aici nu-s de vina jucatorii , nu-i poti obliga sa plece , basca la un salar mai mic si la un nivel inferior . Daca nu ii poti plasa corespunzator ( sa fie si ei multumiti ), foloseste-te de ei , stoarce-i , daca nu vor ( aici nu e cazul ) , pedepseste-i conform regulamentelor in vigoare si gata . Nici unul trimis la echipa a doua sau in parcuri , n-a plecat, au stat frumos pana la final si pe urma te-au barfit , ca doar li s-o adunat destul venin , nu ? ( nulo claro, exemplul cel mai recent ) . Celor cu parerea, ca-si merita soarta ca jucau prost, le transmit, daca faci ce ti se cere la antrenamente, nu ai abateri disciplinare, doar pt ca joci prost, nu poti fii dat afara ! Transferat, cu acordul partilor , da, dar dat afara nu ! Iar trimiterea la juniori, repet, e un dezmat financiar, pe langa gestul parsiv ca atare .

  • Cristi
   Saturday, 4 January, 2014 at 18:59

   Stii ca sunt un mare fan al fortarii tinerilor jucatori. La modul general spus, poate ca la CFR s-a avut impresia ca este deja un club mare (Kiruj poate confirma cu arderea etapelor). Ori realist vorbind, este vorba de un club intermediar - jucatorii buni vin aici pt ca pot pleca daca sunt dati la timp pe un contract mai avantajos mai departe. Daca nu le dai drumul, nu mai vin. Gresela e sa nu constientizezi acest lucru si sa aduci jucatori pt care CFR este maximumul pe care il pot atinge- acestia sunt si ei oameni si vor tine cu dintii de contracte, stiind ca altceva mai bun nu pupa.

 11. nea_Silica_MS
  Saturday, 4 January, 2014 at 19:02

  Iată o veste bună, după atata frig şi ceaţă... link

  • poisonremedy
   Saturday, 4 January, 2014 at 19:44

   este cel mai bun transfer facut de CFR in ultimii ani

 12. thedarkside
  Saturday, 4 January, 2014 at 19:18
  • nea_Silica_MS
   Saturday, 4 January, 2014 at 20:14

   R.I.P.!

   • nea_Silica_MS
    Sunday, 5 January, 2014 at 14:30

    RIP Eusebio, mare domn al fotbalului mondial! Îmi aduc aminte de echipa Portugaliei la Campionatul European de Fotbal din 1966, de la Londra, cu starurile Eusebio, Torres, Simoes ş.a.m.d. Ce jocuri superbe!

    • kiruj
     Sunday, 5 January, 2014 at 17:39

     Era campionat mondial, dar îmi aduc aminte şi eu de el. Să nu mai vorbesc de HU-Brazilia 3-1...:) Aşa ne-am "boşorogit", Silică? Sau -cum spune un coleg- "n-am îmbătrânit noi, ci au crescut copii"...:) HAI CFR!!!

 13. luis
  Sunday, 5 January, 2014 at 14:31

  Acum pe bune,cine sa conduca fotbalul romanesc? Hagi? -asta nu a fost in stare sa profite de ocaziile Nationala-Galatasaray ,nu are capacitatea intelectuala sa fie manager Dumitrescu? -la nivel de teorie este beton dar nu a dus nimic la bun sfarsit Stelea? - Vezi rezultatele echipelor nationale de tineret "no comment" Popescu? - urmarit penal,dat afara de la UEFA,"falimentator" a mai multor afaceri Da ,viitor stralucit .Trebuie manageri adevarati.Nu semianalfabeti (exceptie dumitrescu) Astia au un singur scop ,sa faca BANI.Decat astia mai bine un PLM Andone.

 14. FloRin
  Sunday, 5 January, 2014 at 15:17
  • kiruj
   Sunday, 5 January, 2014 at 17:42

   Şi noi tot încercam să-l vopsim la început, că "creşte lent, dar sigur", etc....:) HAI CFR!!!

   • thedarkside
    Sunday, 5 January, 2014 at 19:40

    Totusi, daca e adevarat ce scrie acolo, din 20.000 euro pe sezon ce mai poti scadea? Mie nu prea imi vine sa cred... ori e alta suma ori altceva...

    • caneto
     Sunday, 5 January, 2014 at 19:50

     O fi vrut sa crie salariu lunar, insa mi se pare putin probabil sa fi primit atat, in conditiile in care azi-vara s-a fortat plecarea jucatorilor cu salarii mari.

     • Cristi
      Sunday, 5 January, 2014 at 19:54

      Poate ca o fi ajuns la banii respectivi cu toate bonusurile luate. Cum rezultate si bonusuri nema, nema bani. Totusi informatia e usor verificabila, daca a fost macar pe banca de rezerve dupa data anuntata, e o petarda de presa.

      • caneto
       Sunday, 5 January, 2014 at 20:00

       N-am verificat, o voi face, dar asa tin minte ca in cateva meciuri a fost inscris pe foaia de joc.

      • thedarkside
       Sunday, 5 January, 2014 at 20:03

       Am verificat daca a jucat dupa 8 noiembrie. Aici au dreptate, in meciul cu Dinamo de pe 8 nov. a jucat ultima oara, a intrat in minutul 87, in locul lui Gabio. Acuma daca a stat pe banca de rezerve la ultimele meciuri nu-mi amintesc, desi am fost la meciurile de acasa...

      • caneto
       Sunday, 5 January, 2014 at 20:08

       Din pacate, n-am retinut bine, ultima data a intrat pe teren in min. 87 (inlocuindu-l pe Gabionetta) in meciul cu Dinamo din 8.11.2013 (deci, cum zic baietii de la stiridesport). De-atunci, n-a mai aparut nici macar ca rezerva.

      • thedarkside
       Sunday, 5 January, 2014 at 20:14

       Ceea ce imi amintesc e ca la victoria cu Dinamo nu s-a dus sa salute galeria cu restul echipei. M-a uimit putin atitudinea lui atunci dar n-am dat importanta.

  • nea_Silica_MS
   Sunday, 5 January, 2014 at 19:26

   Nu-i păcat că pleacă, nu prea mi s-a părut jucător de clasă. Păcat însă de modul cum a fost tratat. Înşelat (şi nu-i singurul - de Paszkany şi compania), într-un mod laş şi urat.

 15. Vass Bela
  Sunday, 5 January, 2014 at 15:50

  R.I.P. EUSEBIO . Si ce pacat ca pt 500.000 euro am dat cu piciorul la o prietenie intre noi si Benfica, ce mandrii am fost ca au participat la centenarul nostru ! Inclusiv regretatul Eusebio ! Ce mai, chestie de caracter ! Asa ca daca am procedat pervers cu Eusebio et.co, cu Tony, Muresan, Piccolo si multi altii, stirea cu Obiorah este din pacate ceva maruntis ... PS .Am tot felicitat-o aici pe Simona Halep pt exceptionalele ei rezultate din anul trecut . Din pacate i s-a urcat succesul la cap, si a renuntat la antrenor, in speta, la Adrian Marcu . Cica e mai bine sa se antreneze singura ?! Primul efect, a pierdut in primul tur in Australia, de la o americanca de numai 18 ani ! Si a pierdut in mod lamentabil , fara drept de apel . Se vede ca la noi in tara, succesul te indeamna la prostii, daramandu-se tot ce s-a cladit cu atata truda ! Ca la Simona, ca la CFR ...

  • Retardila
   Sunday, 5 January, 2014 at 17:05

   In primul rand An Nou Fericit tuturor!!! Bela: aici e ca si cu media pe venit......tu castigi 10.000 eu 100....media este foarte OK: 5.050....:) Oare nu (si) Benfica a dat cu piciorul unei "prietenii" cu frana? Si cu "prieteniile" 'barosani din occident' si 'simplii oameni din rasarit' io-s cam lamurit, am vazut/simtit pe ptiele proprie iezact ce inseamna Die Grosse Bruderschaft cand ai tu nevoie de ceva (orice!!) de la ei...ca pana le esti sluga e ocien haraso'...

 16. kiruj
  Sunday, 5 January, 2014 at 17:47

  După mulţi ani, ieri seara l-am revăzut pe Dubarbier în Almeria - Granada 3-0. Duba al nostru joacă fundaş stânga, oameni buni, cu ceva mişcări dezordonate un pic, dar inimos şi disciplinat, dispus la un efort specific postului (sus-jos), datorită căruia a şi marcat un gol! BRAVO DUBA! HAI CFR!!!

 17. CopyViseu-MM
  Sunday, 5 January, 2014 at 18:17

  BARFE ,,, din categoria "vazute si auzite": In perioada 27-30 dec.(din anul de trista amintire a CFR-ului nostru drag), a avut loc in "urbea" mea (de adoptie-de 30 de ani... c-asa era cu repartitiile in celelalte vremuri) un turneu de futsal la care au participat si cateva dintre "vedetele" actuale si viitoare (miram-as ...?) ale CFR-ului... cateva impresii de la fata locului: 1. PAUL BATIN - a jucat in echipa finului sau din zona, si-a petrecut sarbatorile la Ocna Sugatag cu sotia, l-am vazut in vreo 2 meciuri...discret...nu s-a bagat la clinciuri, se vede ca nu-i jucator de sala... dar a dat vreo 2 goluri din suturi sanatoase. L-am "intervievat" vreo 10 min. in tribuna, nimic nou din ce stiam, ca nu si-a prelungit contractul, ca nu crede ca ajunge la oi, ca nu si-a luat toti banii, ca il stie bine pe Mireutza si ca acesta l-ar vrea la echipa... dar totul se va lamuri pe 14 ian. la reunire... pana atunci nimic sigur... numai ZPPSB. 2. PAUN si SERGIU NEGRUT "vedetele" echipei unui "bogotan" din Moisei ce are un fecior la juniorii nostri, au ajuns in finala pe care au pierdut-o din cauza aerelor de vedetism, in fata unei echipe din Cj, mult mai bine legata si muncitoare, care avea si vreo 2 fosti u-isti(Dolha, Suciu... actualmente pe la Jucu). Paun destul de firav, dar foarte tehnic, pare un bun jucator... de sala. Negrut destul de vanos, a dat vreo 2-3 goluri, de pe stanga, cu driblinguri in viteza, dar sper sa nu moara speranta, caci prea are aere de vedeta, s-a luat "in gura" si cu spectatorii si el si Paun au fost huiduiti pe tot timpul finalei. 3. MANDRUSCA, cred ca tot junior de-al nostru, nu stiu fost si pe la Vaslui, mie mi-a placut cel mai mult, modest, bine legat, alura de fotbalist, pe tot terenul, numai ca a jucat intr-o echipa mai modesta. ... Ce va fi vom vedea ! In rest... LA MULTI ANI ! ( ca 2008, 2010, 2012) si HAI CFR !!!! PS: un La Multi Ani pt. toti cei cu numele de Ioan (inclusiv plm Andone- sa ajunga sef la FRF)

  • caneto
   Sunday, 5 January, 2014 at 19:46

   La multi ani, Copy! Multam de zvonuri! Astea sigur sunt de categoria ZI (Zvon de Incredere) :)

 18. FloRin
  Monday, 6 January, 2014 at 14:50
 19. thedarkside
  Monday, 6 January, 2014 at 19:12

  Inca o barfa cu Deac. Astia de la prosport nu se linistesc (decat in instanta, as spune) link

  • thedarkside
   Monday, 6 January, 2014 at 19:14

   Ups, se pare ca Florin mi-a luat-o inainte :-)

 20. CJ-07-CFR
  Tuesday, 7 January, 2014 at 12:24

  Sursa Dantesc ne-a informat că lui kiruj i s-a îndeplinit o dorință mai veche, din decembrie 2013. link Grigoraș o să antreneze CFR-ul la meciurile de acasă, iar Miriuță la cele din deplasare.

  • Dantesc
   Tuesday, 7 January, 2014 at 12:27

   Ce linie de clasament are Miriuta in deplasare cu moldovenii? :))

 21. kiruj
  Tuesday, 7 January, 2014 at 13:10

  @Dantesc: Ceahlăul a jucat de 8 ori în deplasare, 1 victorie, 4 egaluri şi 3 înfrângeri, adică 7 puncte din 24 maxim posibile (29,16%). HAI CFR!!!

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>