Monday, Jul. 16, 2018

Așezați-vă liniștiți pe băncile voastre!

Written By:

|

Saturday, 11 January, 2014

|

Posted In:

|

23 Comments

Așezați-vă liniștiți pe băncile voastre!

O constatare: CFR Cluj are una dintre cele mai stabile bănci tehnice din Europa (concluzie valabilă pentru perioada 1 iulie – 31 decembrie 2013). Se știe că stabilitatea, condimentată cu mici șocuri la echipă, este garanția succesului în sport și chiar în fotbal.

*n-au fost luați în calcul interimarii

Și un joc de vacanță:

Cam atât, deocamdată. Vacanță plăcută în continuare și nu uitați: dacă vreți ca CFR-ul să redevină ce a fost odată, jucați la LOTO!

Share This Article

Related News

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(23) Readers Comments

 1. caneto
  Saturday, 11 January, 2014 at 17:45

  Diferenta e de trei zile, nu?

 2. caneto
  Saturday, 11 January, 2014 at 17:52

  1. Mircea Rednic: “Plec de la CFR Cluj. Nu mi s-a cerut demisia şi nici nu mi-o dau. Plec pe cale amiabilă.” 2. “Clubul CFR 1907 Cluj si Petre Grigoras au ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabila a relatiilor contractuale.” Nici vorba de demiteri, asa ca suntem liderul la zi al clasamentului! In sfarsit, din nou primii.

  • CJ-07-CFR
   Saturday, 11 January, 2014 at 18:20

   Oare de ce nu mă mir că ne-ai dus din nou pe locul întâi?...

 3. thedarkside
  Sunday, 12 January, 2014 at 00:50

  Diferența constă in interlocutor(i). In prima poză vorbeste cu Felgue, in a doua cu Hora (si Sepsi).

  • Cristi
   Sunday, 12 January, 2014 at 01:03

   De fapt eu cred ca e iritat si i se adreseaza pe aceasta cale lui Bela, cu rugamintea sa reia seria de postari "Ce se'ntimpla f.. doctore" :) Bela, sper ca a ajuns chemarea inapoi "la arme" si ca vei reveni curind.

 4. Ery-unicul suporter CFR din mun. Botoşani
  Sunday, 12 January, 2014 at 12:28

  Un cuplet satiric al lui Constantin Tănase adaptat pentru echipa CFR-ului ar suna aşa DE DAT AM DAT, DE CEDAT AM CEDAT ,DE VĂNDUT AM VÂNDUT ŞI CU ASTA CE AM FĂCUT ? Că din ce am sperat la schimbări pentru retur , nu ştiu voi cum sunteţi dar eu sunt dezamăgit. Iată pe 14 ianuarie se adună lotul şi ce avem . Pe Miriuţă care poate va face ceva , pe Monroy(am auzit si eu),pe Stefano Okaka şi Bakary Sare care poate vor face şi ei ceva şi ... cam atât. Suficient să oscilăm în clasament între locul 7 şi 14 . Ori dacă doar la atâta se ridică pretenţiile staffului tehnic , poate alţi suporteri sunt mai optimişti eu sunt - scriu cu majuscule - FOARTE PESIMIST . Totuşi Hai CFR !

  • luis
   Sunday, 12 January, 2014 at 12:59

   Paszkany a spus clar,pana-n vara defila cu ce avem,eventual 2-3 jucatori pe posturile FOARTE deficitare plus (in sfarsit) jucatori tineri dornici de performanta. Din vara mai vedem,in functie de finante.Si daca se va spune ca vrem un loc asa pe la miSlocul clasamentului,nu va fi nicio problema(eu tot o sa-mi fac abonament).

   • Cristi
    Sunday, 12 January, 2014 at 14:58

    Asa e...va fi liniste si pace:)

    • luis
     Sunday, 12 January, 2014 at 15:18

     Ei,liniste si pace,daca revine Bela o mai punem de un razboi (eu sper sa revina)/:-))

   • caneto
    Sunday, 12 January, 2014 at 17:34

    A mai spus odata AP ca baga 8 milioane in transferuri si n-a facut-o. Poate nu se tine de cuvant nici acum, zice ca vin max 3, iar in realitate va baga 8 milioane in transferuri. :)

  • nea_Silica_MS
   Sunday, 12 January, 2014 at 14:40

   Deşi eşti cam optimist (transferul lui Okaka nu e deloc sigur şi nici a lui Bakary Sare), ai uitat de preparatorul fizic german. Poate sub comanda lui, băieţii vor avea un reviriment notabil. Şapoi, cum zise Mereuţică, vom avea o echipă eminamente ofensivă, ceea ce nu-i de colo. Bon, am folosit suficiente cuvinte elegante şi simandicoase, de ajuns pentru o postare :-) Închei în stilul Kiruj: Hai CFR!!!

   • Ery-unicul suporter CFR din mun. Botoşani
    Sunday, 12 January, 2014 at 15:12

    Dacă preparatorul fizic va aduce echipei revirimentul şi vor veni performanţele să dea Domnul să ai dreptate.

 5. Racheta
  Sunday, 12 January, 2014 at 15:27

  Echipa de baza ramane cam aceiasi,de locul 7; mari sperante, cu jucatori No name, liberi de contrct -care au prins 10 meciuri si"acele" slabe,- nu are rost sa ne facem; ca daca nu-i " Panura " de unde rezultate, dara performante?! Dupa cum ne "miscam" s-ar putea ca la sfarsit sa fim multumiti si cu un loc 5!

  • luis
   Sunday, 12 January, 2014 at 15:35

   Asa este,dar macar stim unde suntem si ce ne permitem.Stiu ca domnul Caneto este suparat pe AP ca a iesit cu declaratii clarificatoare si nu mai lasa loc de barfe multe,dar asta este.:-)).Totusi sper ca prindem un loc patru dar va fi foarte greu.Eu am incredere in Miri,imi place atitudinea lui,fata de Grig care era un fatalist.Miri chiar crede ca poate face ceva ,daca reuseste sa transmita aceasta atitudine jucatorilor poate,poate vom avea o echipa de invingatori.

   • Cristi
    Sunday, 12 January, 2014 at 15:52

    Hai sa asteptam ziua de marti sa vedem cine vine la reunire.

   • caneto
    Sunday, 12 January, 2014 at 17:31

    Sunt mai suparat pe presa decat pe AP. Bine, doua locuri din trei le-am ocupat eu cu Okaka Chuka si Bouba, iar al treilea Miriuta cu Monroy, dar ce opreste site-urile de specialitate sa iasa pe taraba zi de zi cu 3-4 nume, ca ulterior sa revina si sa scrie ca transferul a picat in ultimul moment deoarece impresarii au fost nesatui sau jucatorul vroia prima de obiectiv prea mare in caz ca peste doi ani ajungem in finala CL. :)

 6. kiruj
  Sunday, 12 January, 2014 at 17:56

  În primul rând îi urez lui "Racheta" bun venit pe Tribună, din ce-am înţeles este un adevărat fan CFR de peste 50 de ani (!!), e din Cluj şi -aşa, colateral- candidează "cu şanse reale" la titlul de "boşorog şef" al Tribunei, deţinut momentan de Silică sau Ery-Botoşani, nici eu nu mai ştiu exact. Racheta: aşteptăm să ne povesteşti epizoade "ceferiste" doar de tine ştiute din perioada aia, orice informaţie din perioada aia este extrem de valoroasă!! În altă ordine de idei, sper şi eu să revină Bela, chiar dacă ne mai contrăm din când în când, este nevoie (şi) de opinia lui. HAI CFR!!!

  • Cristi
   Sunday, 12 January, 2014 at 18:43

   Bine ar fi sa revina toti cei care si-au luat pauza de iarna. Orice opinie este binevenita, fie ea oricit de controversa. Daca toti am fi la fel, tribuna ar deveni plenara partidului comunist nord coreean. Si poate, cu putina imaginatie, unul sau altul se recunoaste in clipul asta: link

   • nea_Silica_MS
    Sunday, 12 January, 2014 at 20:37

    Genial...

  • Ery-unicul suporter CFR din mun. Botoşani
   Tuesday, 14 January, 2014 at 10:08

   Cu cei 67 de ani ai mei cred că sunt BOŞO - ŞEF . Aştept cu nerăbdare un ... 69 sănătos .Mă refer la vârstă, nu vă gândiţi la prostii.

   • kiruj
    Tuesday, 14 January, 2014 at 10:54

    Mulţi ani înainte, Ery, "şefule"! Fără îndoială tu eşti decanul de vârstă, noi suntem nişte juniori II pe lângă tine...Dar venim şi noi din spate....:) HAI CFR!!!

   • Cristi
    Tuesday, 14 January, 2014 at 12:23

    Ery.. esti inainte de toate BOTO -Sef ! Virsta nu conteaza , dar atentie la spate;)

    • Ery-unicul suporter CFR din mun. Botoşani
     Thursday, 16 January, 2014 at 09:55

     Mersi pentru sfat . Am grijă că văd că cei care vin din spate sunt " tineri şi furioşi ".

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>