Wednesday, Jul. 18, 2018

Bârfă Manager – a cincea parte din ediţia de iarnă

Written By:

|

Saturday, 11 January, 2014

|

Posted In:

|

42 Comments

Bârfă Manager – a cincea parte din ediţia de iarnă

bakarz sare

Breaking News, una-ntruna şi fest!

Plecând de la o întrebare a lui Cristi, pusă pe chat-ul cheferetv.net, şi făcând o documentare temeinică, cum numai la noi se face, am dat de o nouă bombă privind achiziţiile CFR-ului.

Exclusiv, în premieră naţională, Breaking News, Happpening now:

Bakary Sare se întoarce la Cluj!

Nu-i de glumă, este o bârfă cât se poate de serioasă, transfermarkt îl dă deja la noi, iar aici găsiţi şi explicaţia. Sare a fost împrumutat pentru 6 luni la Dinamo Zagreb, cu opţiune de cumpărare, clauză de contract ce nu va fi activată de croaţi.

Update 8:13: Trebuie rezolvate încă unele formalităţi, dar Sare se va întoarce la Cluj. Nu împrumut, el a fost aici împrumutat, avem opţiune de cumpărare, dar nu vom profita de această oportunitate. În următoarele câteva zile, dacă totul merge bine, se întoarce în România.” - a declarat Zoran Mamić, antrenor la Dinamo Zagreb.

Share This Article

Related News

About Author

caneto

(42) Readers Comments

 1. caneto
  Saturday, 11 January, 2014 at 07:12

  N-am curajul să scriu în articol, dar nu este exclus să fie redirecţionat la o altă echipă. Până atunci, bine ai revenit Bouba!

  • luis
   Saturday, 11 January, 2014 at 12:02

   "Exclusiv, în premieră naţională, Breaking News, Happpening now " cand am citit asta ,am crezut ca am gresit site-ul parca era pornosport si jijisp.Foarte subtil domnule Caneto.Ai nevoie de clickuri?/:-))

   • caneto
    Saturday, 11 January, 2014 at 12:45

    Nici nu-ti vine sa crezi, nu? Totusi, se intampla chiar acum! Este fara precedent! :)

 2. romellu lukaka
  Saturday, 11 January, 2014 at 08:25

  Dar, Monsieur Puszkany, aduce si pe Chuka O'kaka,alaturi de Chuka aialalta , adica "alticele ... "

 3. kiruj
  Saturday, 11 January, 2014 at 08:42

  Bouba a fost iubit/apreciat de suporteri (în special) când a fost cedat la Zagreb, adică într-un moment, când echipa arăta cu totul altfel. Reîntoarcerea lui ar fi benefică echipei. Dacă într-adevăr se doreşte stabilizarea axului central, (re)aducerea lui ar fi primul pas în această directive. Dacă îl aduc şi pe Marc (cu perspective reale) am făcut şi pasul 2. Poate se va realiza şi Chuka II, şi practice s-a închis "cercul", adică refreshul axului central, dorit şi de noi, şi de Miri. parallel cu asta "reconfirmarea" lui Hora şi Sepsi (măcar a lor) ar mai "igieniza un pic mentalitatea din lot, poate va dispărea blazarea unora, care -din păcate- este o boală contagioasă. Probabil mă veţi considera nebun/naiv/cretin/ţăran (şi veţi avea dreptate...), dar eu consider mai departe, că lotul nostru (reconfigurat cf. prospăturilor de mai sus) este/ar fi una sufficient de bună pentru primele 3-4 locuri. Contează -în opinia mea- cine şi cum îi strţnge de coaie (de A1 vorbesc), şi contează -desigur- şi aspectele motivaţionale colaterale (asigurarea la timp a salariilor, fără balcanisme de doi lei -vezi "chiria"-, etc.). HAI CFR!!!

  • caneto
   Saturday, 11 January, 2014 at 08:51

   Mă miră că nu s-a impus la Zagreb. Bineînţeles, pot fi multe motive, neacomodarea într-o ţară nouă, sistem de joc care nu i se potriveşte, concurentul pe post mai bun etc, totuşi, nu mă aşteptam la această renunţare la el din partea croaţilor.

   • kiruj
    Saturday, 11 January, 2014 at 09:00

    Era de aşteptat, Caneto. la jucători tip Bouba contează mult mediul şi sistemul în care se joacă. Aminteşte-ţi că şi la Cluj a fost o perioadă (destul) de lungă de acomodare a lui (inclusive anumite aspect indisciplinare), a fost nevoie de timp până ce a "prins" şmecheria, mai ales datorită lui G.Muri. La Zagreb trebuia să reînceapă totul de la (aproape) 0, fiind totuşi un jucător încă tânăr. Mai mult, La Zagreb stilul de joc e alta, una mai combative, bazată pe angajament permanent (tipic croaţilor), e nevoie de mai multă viteză, eu cred că s-a pliat pe acest stil de joc.Ştii şi tu câţi jucători (mai mari şi mai "bătrâni") au clacat, când au fost duţi în altă parte, dintr-un mediu fotbalistic în altul. Exemplele clasice sunt Spania-->Italia, Italia-->Germania, etc.

    • catalin_cj
     Saturday, 11 January, 2014 at 10:31

     oare toti scouterii clubului sunt in coma mentala? nu sunt capabili sa gaseasca 3-4 jucatori tineri pe care sa ii aduca pe bani putini la echipa a doua, sa stea pentru un an acolo si sa incerce sa creasca pentru echipa mare. niste negrii mititei(2-3) nu ar costa clubul pe un an mai mult decat salariul lui stancioiu(sau hora) pe un an. mie-mi miroase a specula ce se intampla acum la cluj. dar si aia e prost facuta in acest moment. nu are logica ce se intampla. era o lista facuta de cineva(scuze pentru lipsa de memorie) acum vreo 2-3 luni cu jucatori tineri si promitatori din spatiul romanesc. 3-4 dintre ei nu aveau cota de piata mare si puteau fi adusi la pachet pe sume derizorii.

     • kiruj
      Saturday, 11 January, 2014 at 11:19

      Florinaccio a făcut un inventar atunci, a nominalizat 20 de "posibili", am şi făcut un sondaj cu privire la ei ("Sondajele lui Kiruj". click pe "link02" şi alege foaia "S_cei_20"). HAI CFR!!!

  • catalin_cj
   Saturday, 11 January, 2014 at 10:21

   nu vreau sa fiu rau, dar echipa cand a plecat sare arata exact ca si acum. jalinic adica. sare a plecat in vara daca bine tin eu minte exact cand P&M a decis ca nu ne mai trebuiesc inchizatori. o mare greseala a conducerii a fost ca a lasat sa plece toti inchizatorii, buni sau mediocrii si am avut imediat dupa aceea o mare revelatie. apararea noastra beton nu era tinuta de fundasii centrali ci de muri, sare si ceilalti inchizatori. e drept ca am inceput sa vedem goluri multe dupa aceea dar din pacate marea majoritate la noi in poarta. cred ca sare are posibilitatea de a se impune daca revine la forma de dinaintea accidentarii. eu zic ca e un castig. oare pereira nu s-a plcttisit de inter?

   • Ioan Dacid
    Saturday, 11 January, 2014 at 10:59

    ba da si din acest motiv merge un pic mai la vest in Franta la Marsilia.

 4. Racheta
  Saturday, 11 January, 2014 at 10:16

  Inaintea lui Bakary mi se par mult mai strigente inregimentarea lui Marc, a unui fundas dreapta si a unui varf de valoare; dupa care ne mai putem gandi la un loc de "Cupe."(in conditiile eliminarii totale a " balcanismelor " mai sus mentionate.)

  • luis
   Saturday, 11 January, 2014 at 11:54

   Referitor la Marc,in momentul de fata avem cel putin trei jucatori care nu au fata de CFR,Sepsi,Hora si Vlajos.Dupa cum bine stim primii doi nu doresc sa joace in liga a doua considerand ca ar fii un pas prea mare inapoi pentru ei.NO acum,Marc ar dori sa vina la CFR,chiar si Pinalty ar fi de acord in cazul in care ar castiga si clubul din Neamt ceva,chiar daca Sepsi,Hora si Vlajos nu sunt de CFR eu cred ca pentru Ceahlaul lui Pinalty ar fi mana cereasca sa-l dea pe Marc si sa primeasca trei fotbalisti de nivelul celor de la CFR.CFR-ul ar putea plusa inca si cu ceva banuti si sau eventual cu o cota parte la un transfer al lui Marc (daca acesta va confirma).In felul acesta noi l-am avea pe Marc,Seosi &Hora ar putea continua in liga1,Pinalty ar face rost de bani si jucatori,iar CFR-ul ar scapa de trei jucatori (jucatori care oricum ar evolua la echipa a doua).Toata lume ar fi in castig.

   • kiruj
    Saturday, 11 January, 2014 at 12:20

    Luis, mişcarea normală şi "ridicată la fileu" / "văzută şi din avion" asta este, sunt convins că şi-au luat în calcul şi şefii CFR-ului, indiferent de ce spunem despre ei, combinaţia este efectiv simplă de tot. În opinia mea piedici vor fi din partea jucătorilor (în primul rând Hora+Sepsi). Chiar dacă -să zicem- afacerea i-ar cam avantaja şi pe ei (sau măcar nu i-ar dezavantaja f.mult), există deja un "stil de viaţă" al lor la CFR (=dolce far niente, plătit regeşte) + orgoliul rănit că pierd calitatea lor de "jucător ceferist", care mai are -totuşi- o anumită greutate. Băieţii ştiu foarte bine că odată plecaţi de la Cluj, începe coborârea pe pantă, mai ales aia salarială. Apoi,, nu-i totuna să te duci la Pietricica şi să te dai la folcloriste, cu toate că din acest punct de vedere nu stau rău deloc...HAI CFR!!!

 5. csongi
  Saturday, 11 January, 2014 at 12:13

  Presa croată despre Sare: link Google translate: a jucat în 15 meciuri, de 10 ori titular, de 2 ori ca stoper. A evoluat modest, fără să impresioneze. Ce-i drept s-au perindat și acolo 3 antrenori de când este la echipă.

  • caneto
   Saturday, 11 January, 2014 at 12:48

   Cred ca ai dat acelasi link pe care l-am trecut in articol. Mai bine de doua ori decat niciodata. :)

   • csongi
    Saturday, 11 January, 2014 at 18:01

    Ha-ha, n-am observat decât pe cel cu transfermarkt. Cititor atent, ce mai :)

    • caneto
     Saturday, 11 January, 2014 at 18:12

     De inteles, articolul e mult prea lung. :) )))

 6. CJ-07-CFR
  Saturday, 11 January, 2014 at 13:03

  Dacă tot s-a dus nenaistul Zamfir în Portugalia ca să-l ajute pe Iuliu Mureșan să repatrieze ciorbe din alte țări decât Portugalia, iar Miriuță să le reîncălzească la salariu redus, mai bine îl readucem în Gruia pe Diogo Valente. La ce talente am observat în tur la CFR, cred că de data asta ar face și el față.

  • kiruj
   Saturday, 11 January, 2014 at 13:09

   Să nu mai vorbim de Lionn (dreapta) şi Edimar (pe stânga)...Parcă i-am împrumutat doar, adică-s ai noştrii, nu?

   • CJ-07-CFR
    Saturday, 11 January, 2014 at 13:17

    Doar Edimar mai e împrumutat, Lionn e vândut. Aceste cioarbe reîncălzite sunt strict pentru returul ăsta fără obiectiv. Apoi, în vară, să sperăm că Paszkany sărăcește atât de tare încât va fi nevoit - pentru prima dată în ultimii 10 ani - să introducă tineri fotbaliști clujeni, iar CFR să redevină o echipă normală, nu una nimfomană (după trofee).

    • Cristi
     Saturday, 11 January, 2014 at 13:41

     La vara vin 5 jucatori, conform AP. Previziuni : Edimar, Ronny, Diogo Valente, Liviu Ganea si mai vedem noi :)

     • luis
      Saturday, 11 January, 2014 at 13:45

      Mda Cristi,acum sunt in formare prin strainezia,vor fii supercalificati la reantoarcere si vor avea un aport semnifictiv la al patrule titlu al nostru.Hai CFR.

     • caneto
      Saturday, 11 January, 2014 at 13:47

      Si Hora, daca va fi de acord sa fie imprumutat pana in vara. :)

  • thedarkside
   Saturday, 11 January, 2014 at 23:21

   Cred că asta era ideea, să-l dea pe Hora și să-l aduca pe Valente. Acuma dacă Hora e așa dedicat culorilor alb-visiniu, nu știu ce se va intampla. Iar corn nu mai sare cu noutăți. By the way, de cine vă e mai dor, de corn sau de musat?

   • Cristi
    Saturday, 11 January, 2014 at 23:27

    Rromelu a reaparut asa ca nimic nu se pierde, totul se transforma

    • thedarkside
     Sunday, 12 January, 2014 at 00:44

     Nu i-am inteles niciodata franceza dar e bine revenit :-)

 7. CJ-07-CFR
  Saturday, 11 January, 2014 at 14:13

  Am găsit în spam această întrebare: ???続発実がなるつくるたこ焼き花野持分淀川運指光芒本妻、見返り全社θ勾配当り粉々納品公方楽人ファイナル炊事場同町性格俘虜睦月受信機ご遠慮下さい橋渡し真宗大谷派基礎代謝地震観測アイルランド揺らめく脳裏シンポジウム難読民生無法 C F R ボトルモテ女窯元判断力入隊納経工員宣誓供述書がらみいも可処分贅肉後略一声よそ行き焼き菓子導冷やかす適性補う必携人たちA R P I度だけ火星閻魔次第複数回花曇り点心タイ国既刊伯父クラシック音楽心肺機能ν謎日航千秋楽仕方の無い外一皮無我活火山任侠平米食物連鎖非課税中立性レーザー P A S K A N Y 治療人差し指祝う末、名札法理質屋蒸し器居続ける現代社会寺参り前々鎮圧字幕美少女射す観光案内所一手に同部屋抱き合わせ思ってもいない枝豆宝珠除雪車小心翼翼物々しい現実主義者神出鬼没釣り場可愛がる憂憤買い換え分譲?Cred că răspunsul care se cuvine a fi dat este următorul: CFR nu-i de vânzare!!!

 8. luis
  Saturday, 11 January, 2014 at 14:30

  Takoyaki Hanano capital Yodogawa ax cu degetele de soție legal lumina secundar face fructe făcut , mintea simpozion pod ezitare metabolism Shinshu Otani sectă bazale observație seismică Irlanda ar trebui să se întoarcă gradient de θ corporativ pe spulberat livrare shogun menestrel Cookhouse final de același caracter oraș POW Mutsuki receptor reține de mai multe ori de vreme tulbure , în primăvara anului Dim Sum Thailanda unchiul backlist cardiopulmonare muzică clasică Marte Enma curând doar persoanele indispensabile gradul ARPI pentru a compensa consumatorilor aptitudini derâdere confuzie Lawless CFR Botorumote femeie judecată ceramică înrolat plata prin muncitor declarație pe propria răspundere cult cartofi flab de unică folosință Koryaku strigăt ieși la cuptor Produse ghid capăt pentru a sărbători în afara demascarea Muga activ eroism vulcan lanțul alimentar metru pătrat duty-free de tratament cu laser neutralitate degetul index PASKANY cu nici o funcție de ν mister Nikko centru mod definitiv de zi , informații turistice de o parte, arătând societatea modernă Teramairi înainte zdrobim fata de subtitrare rămâne pe nume de etichetă doctrina casă de amanet de aburi vânzare înlocuire de durere de cumpărare și furie adora Micul nu o imagina edamame bijuterie plug Shoshin'yokuyoku de realist tineresc de pescuit evaziv care leagă camera ?

  • caneto
   Saturday, 11 January, 2014 at 14:39

   Vrea sa spuna oare ca CFR va aduce maine un jucator brazilian? Nicio problema, bagam din nou Breaking News.

 9. luis
  Saturday, 11 January, 2014 at 14:34

  primul pascatre next level;-)

 10. luis
  Saturday, 11 January, 2014 at 14:53

  Iata un pasaj dintr-un interviu al lui Miri pentru Nemzeti Sport " A pályán kívül benne vagyok a bolondozásban, de amint belépek a klubház ajtaján, nem ismerek tréfát. Nekem a játékosok nem a barátaim. Egyszerűen nem lehetnek azok. Az az edző, aki túl közel engedi magához a futballistákat, elveszett. " Pe scurt,inafara terenului sunt de acord cu glumele,dar din momentul in care am pasit pe poarta clubului,jucatorii nu mai sunt prietenii mei .antrenorul care lasa jucatorii prea aproape sunt pierduti.Si inca ceva ,a spus ca el cunoaste doar trei cuvinte in antrenoriat"munca,munca,si iar munca".Omul este ambitios.Pentru cei ce vor sa citeasca si au "puturinta" iata linkul

  • thedarkside
   Saturday, 11 January, 2014 at 16:17

   Parca in decembrie ziceai ca antrenorul trebuie sa stie sa-si apropie jucatorii :-)

   • luis
    Saturday, 11 January, 2014 at 16:20

    Da ,dar ma gandeam la RESPECT reciproc.Si oricum a zis Miri nu eu,prieten inafara terenului,cand este de lucru se schimba foaia./;-)

   • luis
    Saturday, 11 January, 2014 at 16:23

    Ce memorie dom-le,eu am uitat deja ce am spus./:-))

    • thedarkside
     Saturday, 11 January, 2014 at 23:14

     Nu-i problemă, uite așa mai furăm și noi meserie, de la unu, de la altu' :-)

 11. nea_Silica_MS
  Saturday, 11 January, 2014 at 16:06

  Io-s un fel de Toma. Nu cred în revenirea lui Bakary Sare. Dar dacă va reveni, va fi un pas mare pentru echipă. Acu' să-l readucem şi pe Gabiţă şi e ok, vom avea mijloc beton! Să nu uităm să iubim trandafirii, mă rog, nu asta vroiam să zic, ci să nu uităm că avem neapărată nevoie de fundaş dreapta. ÎNŢELEGI PASKNYI; ACU VOM AVEA MIŞLOCAŞ, ADĂ ŞI UN FUNDAJ DREAPTA stăpane!

  • luis
   Saturday, 11 January, 2014 at 16:17

   Noi am auzit,nu trebuie sa strigi./:-))In alta oedine de idei,il avem pe Maftei de ce sa mai aduca fundas dreapta.Pe surse am inteles ca se pensioneaza de la CFR.Acuma serios,putina rabdare sa vedem ce se intampla,multe nu se schimba pana-n vara oricum.

   • nea_Silica_MS
    Saturday, 11 January, 2014 at 16:49

    Am încercat să scriu acea frază în stil MIH9 :-)

    • caneto
     Saturday, 11 January, 2014 at 17:59

     N-ai prea reusit. In loc la semnul exclamarii trebuia sa pui 3 semne de intrebare. :)

     • Cristi
      Saturday, 11 January, 2014 at 23:00

      Caneto, ce-ar fi daca Birfa manager viitoare va fi in stil MIH? Cred ca as ride cu lacrimi..nu mai spun de efectele paranormale benefice aducerilor inclusiv de mislocasi.

      • luis
       Sunday, 12 January, 2014 at 10:22

       Vad ca il to invocati pe Mih9 asta,poate aveti norocul sa va apar aici.Ce veti face atunci?/:-)))

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>