Thursday, Jul. 19, 2018

Bârfă Manager (ediția de iarnă) – recapitulare

Written By:

|

Tuesday, 14 January, 2014

|

Posted In:

|

58 Comments

Bârfă Manager (ediția de iarnă) – recapitulare

A sosit ziua cea mare (după anul 13 și ziua 13)  în care lotul CFR-ului se reuneşte pentru a intra într-o nouă eră, cea a pregătirilor de iarnă neratate. Se impune o recapitulare Bârfă Manager pentru a ne da seama cine vor fi cei care vor avea în martie 2014 poze puse pe site-ul oficial al clubului, la secţiunea „echipa principală”.

Noul antrenor, sub îndrumarea căruia se va pleca voios în două stagii de pregătire neratate (Turcia şi Spania), a fost oficializat, în sfârșit. N-are încă pusă poza pe site-ul oficial, dar se rezolvă, nu-i o problemă măreață… Însă, după experienţele anterioare, nu-i 100% sigur că fotografia va fi afişată şi în martie, același an.

În privinţa jucătorilor, avem câteva plecări sigure: Brandao – la Belenenses, Stăncioiu – final de contract, Obiora – reziliere nefalsificată de contract.

Avem şi un jucător nou, prezentat oficial, Aitor Monroy Rueda, venit de la Atletico Madrid (C, B) via Ceahlăul Piatra Neamţ. Dacă nu mă înșeală memoria cu uitarea, e primul spaniol din Spania (după „ungurul” VLajos) introdus în echipamentul CFR-ului.

Restul mişcărilor au rămas într-un stadiu de pliere pe tema noastră de vacanță, bârfa.

Pászkány din Dubai a declarat în Dubai că Sepsi şi Hora nu mai fac parte din lotul echipei. Aceștia ori pleacă împrumut, ori se vor antrena cu juniorii. Dar în cazul lui Tade şi Voiculeţ, spunea, din Dubai, că nici nu se pune problema plecării, cei doi abia ce au fost transferaţi. Ca rezultat al confirmării dubaioase a acestora, Miriuţă declară în Gruia că  Tade şi Voiculeţ nu mai fac parte din lotul echipei, ca atare nu vor face deplasarea în Turcia. (?!?)

În concluzie, luând în calcul tăria zvonurilor, să ne imaginăm pagina din martie 2014 a site-ului oficial, dedicată „echipei principale”:

Mult succes în pregătiri! HAI CFR !!!

Share This Article

Related News

About Author

caneto

(58) Readers Comments

 1. Cristi
  Tuesday, 14 January, 2014 at 15:05

  Poza lui Arpi e cea mai tare mutare! Mai lipseste IM pe post de dansatoare din buric.

 2. morero
  Tuesday, 14 January, 2014 at 16:20

  Daca l-ai pastrat pe distrugatorul de echipe Mintenare ca si antrenor secund, bagat pe gat principalului, e clar ce putere de decizie va avea Miriuta la echipa. Dar ce nu face romanul (sau ungurul?) pentru un ban. cea mai mare profromanta a lui Miriuta ar fi sa reziste pina la sfarsitul turului, cu obositii astia. Daca mai pleaca si Deac e jale. Nici macar nu le trece prin cap sa incerce si cu ceva juniori (daca mai au curajul si aia sa vina la echipa mare sa ia teapa). Iar la relatia cu publicul, cu suporterii, exista asa ceva la CFR? Sa fim seriosi. In momentul acesta il consider pe Iuliu Muresan vinovat de ceea ce (nu) se intampla la CFR. In continuare pe redute, ducind lipsa cefereului vechi, chiar si cel de la matineu!

  • luis
   Tuesday, 14 January, 2014 at 16:47

   morero,hai sa-i dam o sansa lui Miri si jucatorilor,acum oricum s-a dus sezonul ,poate avem noroc si Miri chiar este asa de bun precum afirma (se lauda) el.Sincer va spun ca la nivel de atitudine (in declaratii) Miri este cel mai tare antrenor care a fost vreodata la CFR.Asta chiar crede ca va face si va drege,doamne da sa fie asa .Hai CFR

  • Cristi
   Tuesday, 14 January, 2014 at 17:43

   Hai sa fim seriosi, Deac nu mai e ce a fost. Incet , incet se cam rasufla, la virsta lui nu prea mai prinde un contract in Vest , asa ca cel mai bine e sa plece la rusi, ca altundeva banii aia nu-i mai ia. am mai scriso, uneori trebuie sa te desprati radical de trecut ca sa poti reconstrui din temelii. Orice jucator plecat inseamna o sansa pentru cei ramasi, cei adusi sau tineri - daca astia nu le fructifica, nu au ce cauta la CFR.

   • caneto
    Tuesday, 14 January, 2014 at 18:17

    Prosportu’ scrie ca Deac se va sacrifica prin plecarea la rusi pentru binele celor ramasi.:)

    • luis
     Tuesday, 14 January, 2014 at 18:42

     Mda,pentru euroii primiti in Siberia si eu m-as sacrifica (ziarist tampit).Vorba lui Cristi are o varsta si in vest putin probabil sa aiba avantajele financiare din est.Atunci de ce sacrificiu vorbim?Sa plece si cu banii primiti sa crestem noi un nou Deac.

    • kiruj
     Tuesday, 14 January, 2014 at 19:24

     Asta seamănă cu o altă poveste la fel de "lacrimogenă", când Ţucudean pleca la Standard cu deviza: "măcar din banii de transfer vor fi plătite restanţele pt. cei rămaşi". Unii au acest talent deosebit de-a se "sacrifica" pentru ceilalţi...Vremuri de muşchetari, ce mai...:)

   • caneto
    Wednesday, 15 January, 2014 at 07:50

    Bine, este o stire preluata din prosport, dar imi place titlul gasit de italieni: “Deac (Cluj), il pupillo di Mandorlini vola in Russia. Firmerà col Tom Tomsk.” :)

 3. caneto
  Tuesday, 14 January, 2014 at 18:09

  Voi va dati seama ca februarie este una dintre cele mai lungi luni din an? :) Ca perioada de transferari, desigur. Mai sunt 45 de zile la dispozitie pentru plecari, ceva mai putine pentru veniri.

 4. caneto
  Tuesday, 14 January, 2014 at 18:41

  Sunt foarte curios ce se va intampla cu Tade si Voiculet. Nu exclud nici varianta ca declaratia lui Miriuta se bazeaza pe cele citite si de el in interviul cu Paszkany si a incurcat jucatorii cu Hora si Sepsi. :)

  • luis
   Tuesday, 14 January, 2014 at 18:43

   Atentie Caneto,curiosii mor de tineri,vezi-ti de sanatate./:-))

 5. Racheta
  Tuesday, 14 January, 2014 at 18:45

  Foarte tare poza cu -ARPI PRINCE VON DUBAI-,EL de acolo comunica mai mult decat IM din CLUJ. Cristi- gand la gand cu bucurie-, nici ca se putea mai bine sa reflectezi in oglinda o situatie de fapt.

  • kiruj
   Tuesday, 14 January, 2014 at 19:27

   Problema mea cu "Arpi Prince" este că -mai nou- îl atacă inspiraţia numai în Dubai, devine foarte combativ şi tranşant stând cu burta în zona Golfului. Un fel de Guvern din umbră, "în exil"...:) HAI CFR!!!

 6. PINTEA
  Tuesday, 14 January, 2014 at 19:37

  Domnilor,asteptam si asteptam...sa vedem daca o mai veni ceva mai buni,ca lui Muri nu-i pasa de noi !

 7. Cristi
  Tuesday, 14 January, 2014 at 20:17

  Eu stau linistit in privinta celor 4 PARC-ati. Ati vazut in vara ca unii tot au prins echipe, altii au redevenit titulari (Maftei). Asa ca nimeni nu va avea nici un interes sa plece. Voiculet poate se va intoarce la Pandurii, ca cu aia avem de la Nicoara incoace un du-te vino, desi si acolo s-a reintor altul cu coada intre picioare (Nistor)- care mai stii, poate ajunge la noi :).

 8. luis
  Tuesday, 14 January, 2014 at 20:57

  Jmeche Miri asta,a stiut de ce sa se fereasca./:-)) link

  • CJ-07-CFR
   Tuesday, 14 January, 2014 at 22:12

   Bietul Reghe... Și când te gândești că nu mai pierduse de aproape 7 ani cu Nurnberg... link

   • catalin_cj
    Wednesday, 15 January, 2014 at 08:20

    sa inteleg ca a mai picat unul din recordurile lui reghe?

 9. nea_Silica_MS
  Tuesday, 14 January, 2014 at 22:24

  Arpika arată în poză ca o adevărată cobră (ce este) :-)

 10. csongi
  Tuesday, 14 January, 2014 at 23:04

  Paszkany de Arabia :)

 11. catalin_cj
  Wednesday, 15 January, 2014 at 08:19

  nu te grabi cu poza lui miri ca daca prinde 2 meciuri de pregatire slabe s-ar putea sa bata recordul lui rednic si sa nu apuce sa debuteze. ar trebui poza lui dican sau minteuan sa fie la antrenori si miri, grig, ando la interimari.

  • caneto
   Wednesday, 15 January, 2014 at 09:06

   Am trecut clar in articol "...după experienţele anterioare, nu-i 100% sigur că fotografia va fi afişată şi în martie, același an". :)

 12. catalin_cj
  Wednesday, 15 January, 2014 at 08:26

  inca doua achizitii de marca lasate sa plece unde-or vedea cu ochii. cu astia o sa fie 4 pe la juniori / echipa a doua link

  • Cristi
   Wednesday, 15 January, 2014 at 09:08

   Stai calm, unii ar putea ajunge achizitii de Marc.

   • Ioan Dacid
    Wednesday, 15 January, 2014 at 11:05

    Calm ai fost si la inceputul sezonului cand asteptai mult doritii jucatori care intr-un final nu au mai sosit.

    • Cristi
     Wednesday, 15 January, 2014 at 12:52

     Eu sunt intotdeauna calm, pentru ca pentru mine fotbalul e placere.

 13. Ioan Dacid
  Wednesday, 15 January, 2014 at 10:58

  Liga 1 loveste din nou: link Cadu pt ca l-a lovit pe vasluian , iar vasluianul nu a stat nici o etapa a primit tot 6 etape, ai de pula noastra. In alta ordine de idei, mi sila de ultimele decizii ale conducerii, din pacate clubul nostru s-a cam miticizat urat de tot, pacat:(

  • csongi
   Wednesday, 15 January, 2014 at 11:18

   Cică suspendare drastică. I-a rupt omului piciorul, pentru numele lui D-zeu, şi a luat 6 etape şi 6000 lei, asta e bătaie de joc.

 14. Racheta
  Wednesday, 15 January, 2014 at 11:56

  Poate ca nu este cel mai nimerit loc de-a scrie despre Mr. Popesco, dar, eu, consider ca este necesar, in conditiile in care nu se abordeaza subiectul = Presedinte la FRF. Pe langa Planul familial (Popescu-Hagi,care trebuie sa fim complet naivi si de pe alta planeta sa nu observam incurajarea "colaborarii" Viitorul-Steaua) de a infiinta la nivelul echipelor, din primul esalon, Academii de fotbal,-care in treacat fie spus este oportun si de viitor (sa vedem de unde bani?), a folosirii, presupun-este zvon-, pe tot parcursul unei partide, a unui junior si a masurii de a utiliza numai 3 stranieri-5 pe foaia de arbitraj- in viitorul nu prea indepartat ( toate aceste masuri care vizeaza in mod dur CFR-ul si nu numai), ceea ce ma ingrijoreaza, este pozitia de marioneta - datoare si slugarnica a lui Popescu -inca "inculpat"- fata de Becalihoti,care alaturi de AMProdan si Academia Hagi,(in noiembrie Iasko era pe la bazele sportive din Cluj) au acaparat, aproape, tot ce-i junior de perspectiva din Romania. Aceasta politica este orientata, nu-i asa, doar spre binele Nationalei(complet dezinteresati baietii?!) La toate aceste "facute" nu trebuie sa uitam conducerea a C.C.A-Diaconu-bricheta, si a prezentei in Comitetul FRF a ex-arbitrului Argaseala. .In viitorul nu prea indepartat, daca nu ne vom redirectiona managariatul si nu ne vom reorganiza rapid, la conditiile si regulile noi care ni se vor impune,vom avea mari probleme, chiar de a ne mentine in Liga1- unde daca nu ai sponsori potenti financiar, nu esti sustinut de CJ,de primarie( sa-ti puna la dispozitie o baza de antrenament,macar,sa te mai scuteasca de unele taxe),va fi f.f. greu! Poate ,pe viitor, vor face o Liga din 10 echipe("cele" potente financiar?!) Haide C.F.R.!

  • Cristi
   Wednesday, 15 January, 2014 at 14:18

   Chestia cu limitarea strainilor e un pic de patriotism ieftin si putred. E incompatibil cu legislatia UEFA, careia fotbalul nu se poate sustrage de la legea Bosman incoace.

  • FLORINACCIO SM
   Wednesday, 15 January, 2014 at 18:25

   @ Racheta - Mie imi place mult de tanarul Razvan Burleanu, fiul fostului mijlocas al Ceahlaului, dar ma tem ca are sanse infime in batalia pentru sefia FRF. Ar fi insa cel mai competent dintre toti (si probabil si cel mai corect). In afara lui Burleanu, pentru noi cred ca doar solutia Andone ar mai fi de agreat, probabil chiar mai buna. Sunt insa foarte sceptic cu privire la faptul ca ''Falcosul'' ar aduce ceva notabil pentru fotbalul romanesc luat in intregul sau, cu toate ca e o persoana agreabila, care ar sti sa tina echilibrata balanta dreptatii. Oricat ne-ar fi insa de simpatic, Ando are cel putin un mare cusur care (cel putin in ochii mei) cantareste greu: e incredibil de superficial. In urma cu aproape un an, Albusibiu ne spunea pe aici cam in ce mod pregatea Ioan Andone un meci cu Iasiul... Iar exemple din acestea ar mai fi destule. Nu vad deci ce anume ar putea aduce el bun unui fotbal mediocru (cum este azi al nostru), un fotbal care are nevoie urgenta de o reformare din temelii. Pe de alta parte, nu vad cum Gica Popescu si gasca lui ar ar putea (chiar daca ar cauta) sa faca mai mult rau CFR-ului decat cei care au condus fotbalul romanesc pana acum.

 15. Racheta
  Wednesday, 15 January, 2014 at 12:37

  La cine merg cei 6000 de lei? Pe langa plata cheltuielilor de tratament si recuperare, ar trebui suspendat ,fundasul Ciprian Dinu, pe toata aceasta perioada la care sa se adauge cele 6 saptamani.

  • CJ-07-CFR
   Wednesday, 15 January, 2014 at 12:45

   Contribuție la renta viageră a lui Mircea Nașu Sandu?

 16. caneto
  Wednesday, 15 January, 2014 at 12:53

  conform prosport, CFR trebuie sa plateasca la vara, daca doreste sa-i cumpere definitiv, 500.000 pentru Djokovic, respectiv 800.000 pentru Gabionetta. Asta bineinteles doar in cazul in care jucatorii nu pleaca in februarie ac. :)

 17. caneto
  Wednesday, 15 January, 2014 at 12:56

  Lotul prezent la antrenamentul de azi: Portari: Felgueiras, Mincă, Amadio Fundaşi: Maftei, Velayos, Cadu, Rada, Piccolo, Camora, Burcă Mijlocaşi: Muniru, Djokovic, Monroy, Pedro, Gabionetta, Fl. Costea, Deac, Negruţ, Păun Atacanţi: Ogbu, Batin, Carter, Maah

  • thedarkside
   Wednesday, 15 January, 2014 at 15:03

   Decent.

 18. Racheta
  Wednesday, 15 January, 2014 at 13:00

  Mai e ceva! Este CORECT sa ajungi,fara studii superioare,presedinte FRF sustinut fatis de reprezentanti ai FRF-cu simbrie-,alde A.Iordanescu, A.Kassai(prin fiul sau),B.Stelea si D.Mihalache?!

  • thedarkside
   Wednesday, 15 January, 2014 at 15:02

   Ce pion mai bun vrei la FRF decat un yesman fara educatie?

  • Cristi
   Wednesday, 15 January, 2014 at 15:21

   Criteriile se schimba dupa cum bate vintul. La generatia mai veche trebuiau studii superioare ca toti le avea facute pe ochi frumosi si asa se putea distanta de tipi gen Mitica cu "scoala vietii". Acum vine din urma generatia care a plecat din tara de tinara si studiile i-ar scoate din carti.

   • thedarkside
    Wednesday, 15 January, 2014 at 17:42

    Iar la generatia si mai veche trebuia originea sanatoasa.

    • Cristi
     Wednesday, 15 January, 2014 at 18:05

     Si in corea sa nu iti faca rudele indepratate vreo prostie sa te dea aia la ciini.

  • catalin_cj
   Thursday, 16 January, 2014 at 08:49

   crezi ca hagi cu facultatea lui de dentist e mai cult si mai educat decat popescu? din cate stiu eu din unele surse sigure din sanul nationalei "de aur" popescu era de pe vremea aceea o curva de om. nu va faceti iluzii ca ar fi un conducator drept si onorabil pentru ca nu e. e doar o lichea care zambeste ca o vipera. pe vremea lui la nationala avea un cuvant foarte greu asupra alcatuirii lotului. nu uitati modul in care l-a executat pe piturca(alta lichea) dupa calificarea la euro. nu uitati cum a plecat de la dinamo, cand dupa niste meciuri catastrofale, tot el era cel cu gura mare. meritele sportive nu i le contest, e un lucru fantastic sa ajungi capitanul barcelonei. dar de aici pana a fi presedintele federatiei e cale lunga. parerea mea e ca nu se schimba nimic la frf. or sa fie cateva modificari minuscule care vor fi scoase in fata, in rest tot aia care sunt pe acolo trebuie sa traiasca bine.

 19. Racheta
  Wednesday, 15 January, 2014 at 13:06

  Multumim,Caneto pentru afisarea lotului!

 20. G
  Wednesday, 15 January, 2014 at 16:21
  • halley
   Wednesday, 15 January, 2014 at 17:33

   Ma intreb ce or fi inteles Ogbu, Maah, Muniru, Gabionetta etc. din indicatiile antrenorului...

  • nea_Silica_MS
   Wednesday, 15 January, 2014 at 18:24

   Pare să fie destul de drastic sau draconic dacă vreţi. Iar echipierii noştri cocoloşiţi exact de asta au nevoie. Răstitul este un limbaj universal. Dacă pană acum nu cunoşteau cuvantul MĂ, acum îl învaţă pe de rost...

   • CJ-07-CFR
    Wednesday, 15 January, 2014 at 18:37

    Ar trebui să folosească o portavoce, că în ritmul ăsta în 18 luni răgușește. Și ar trebui să-i incorporeze cineva un microfon lui Miriuță, să înțelegem și noi ce răstiri aruncă în teren. Io nu mi-am dat seama dacă strigă „Mamă”! sau „Maah, mă!”.

   • caneto
    Wednesday, 15 January, 2014 at 19:33

    Poate le-a spus la baieti inainte de antrenament ca are fiecare cate o bere daca nu se supara ca se va rasti cu MĂ la ei, doar asa de ochii lumii, sa vada presa ca-i dat dracului :)

    • luis
     Wednesday, 15 January, 2014 at 20:05

     Ehe,glumesti tu Caneto dar eu chiar sper sa le scota figurile din cap,si sa jace fortbal ca potential au.(scuzati pentryu wxpresie dar am baut cam multa palinca,(nu de la Kiruj ci de la socru).Kiruj ii zgarcit nu da pe gratis:-)))

     • kiruj
      Wednesday, 15 January, 2014 at 21:12

      Ca să vezi ce băiat de comitet îs, când ne întâlnim în martie, îţi dau o sticlă de o să cânţi o lună de zile toate hiturile din Vietnam... OK?

 21. Racheta
  Wednesday, 15 January, 2014 at 20:33

  Nu stiu exact daca a fost antrenament cu public, sau nu,(doar presa a stiut, sau a fost invitata) -de pe caseta nu mi-am putut da ,sigur, seama?!- cert e ca atat cat a vorbit -coordonat,dat indicatii si alte "cele"-Mireuta, eu,n-am auzit-vazut in 5 antrenamente la care am participat ca spectator, pe stadionul C.U.G, in toamna lui 2013 cu Grigoras( o singura data l-a apostrofat pe F.Costea, in rest vesnicul indemn " Hai baieti!"; credeti-ma ca au fost spectatori care s-au enervat si au plecat dupa 1/2h acasa, sub blandele priviri ale lui I.M.); sper sa fie cu folos, cu consistenta in joc si pe tabela de marcaj. Nu vreau sa ne amagim, dar se observa diferenta de atitudune de vointa si de "cojos" - halley-cred ca au inteles(dupa cum au jucat in tur) tot atatea, cate au inteles si de la Grig; Hai C.F.R.!

  • catalin_cj
   Thursday, 16 January, 2014 at 08:57

   si apoi intrebi de ce a plecat miriuta? bine, in mod normal inainte de meci la sedinta tehnica trebuie sa le spui exact ce au de facut, iar apoi secunzii isi fac treaba. sunt totusi niste oameni maturi care trebuie sa inteleaga. suntem insa cam cu 2000 de km mai la est de unde se face asa ceva si prin urmare stitlul hizo e mai impamantenit decat stilul klopp de exemplu. asta e. asta avem asta iubim

   • catalin_cj
    Thursday, 16 January, 2014 at 08:57

    de ce a plecat grigoras.... nu miriuta. sper ca nu am anticipat nimic

 22. Justin
  Thursday, 16 January, 2014 at 04:10

  Se pare ca A1 si-a luat treaba in serios de la primul antrenament, si-asa e normal. Am un sentiment bun, dupa ce am vazut filmuletul. Macar jucatorii vor da totul si la antrenament si in meciuri. Calitate zic unii ca avem(printre care si Miriuta), asa ca mai trebuia putina vointa si determinare. Sa vedem cat o rezista pe banca CFR-ului, poate se supara Cadu si il schimba :-). Om vedea noi. Pana una alta tre' sa avem incredere in el doar e parte din familia CFR acum. Bafta Miriuta! Hai CFR!

 23. CJ-07-CFR
  Thursday, 16 January, 2014 at 14:57

  Conform Știri de Sport, Miriuță a luat 6 puști în cantonament!

  • kiruj
   Thursday, 16 January, 2014 at 15:15

   Al doilea mi se pare de viitor...:)

  • fox fire
   Thursday, 16 January, 2014 at 20:37

   Sper sa aiba rabdare cu pustii astia:)

  • luis
   Friday, 17 January, 2014 at 15:52

   Acu sa vedem daca au si gloante.Au mai fost arme secrete pe la noi dar nu prea au avut gloante.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>