Wednesday, Jul. 18, 2018

NEW-CFR, ediţia 8, 2011/2012

Written By:

|

Sunday, 19 January, 2014

|

Posted In:

|

61 Comments

NEW-CFR, ediţia 8, 2011/2012

Un nou „an par”, un nou titlu adus în Gruia! Gurile rele spun că a fost ultimul, în orice caz legenda cu „anul par” în mod cert va rămâne doar o amintire frumoasă…

Dar deocamdată să vedem ce şi cum cu acest nou titlu, obţinut în condiţii absolut specifice, titlu care – la un moment dat – părea destul de simplu de luat, dar – totdeauna există un „dar”! – lucrurile au devenit pe la sfârşit încurcate rău.  Ne-am luptat cu toată mizeria instituţională a mafiei „anti-CFR”, ne-am luptat chiar şi cu propriile stângăcii şi complexe, am jucat 4 meciuri în 7 zile, am jucat un meci la Mioveni pe un teren care semăna mai mult cu mlaştinile junglei tailandeze, am marcat goluri extrem de importante în ultimele minute ale unor partide (Kapetanos în Ştefan cel Mare, Maftei acasă cu Sibiul, Cadu contra „vălenilor” în meciul rejucat).

Când totul părea simplu ca bună ziua, am consemnat câteva eşecuri ruşinoase (culminând cu acel 0-5 contra Rapidului, eşec fatal lui Jorge Costa, dealtfel), apoi a (re)venit Ando cel cu „plm”, s-au ţinut – zice lumea – şedinţe de partid în vestiar cu „el capitano” strângându-i de coaie şi urlând la „fetiţele” echipei etc., etc…

Dar s-a terminat cu bine, oameni buni, iar cireaşa de pe tort a fost – cum altfel? – victoria de pe Cluj Arena, contra „consătenilor” motivaţi din nou de cine trebuie, în faţa duşmanilor veniţi să celebreze înfrângerea noastră… Cât de dulce poate fi răzbunarea…

Iată un rezumat al datelor statistice aferente acestui sezon:

newcfr8_tab

Observaţii scurte asupra ediţiei 2011/2012:

 1. Cele mai multe meciuri jucate (33) le are Sougou, el având şi cele mai multe minute jucate (2892, grad de utilizare de 94,51%!), cu peste 440 de minute şi 5 meciuri mai multe decât Camora, aflat pe locul 2. „El capitano” (locul 3) a avut un grad de utilizare de 78,59% în acest sezon.  Revenind la Sougou, să remarcăm că procentul lui (94,51%) este al doilea per toate ediţiile, pe locul 1 fiind Anca în primul sezon, cu 95,22%!.
 2. În cele 34 meciuri de campionat, s-au rulat în total 33 de jucători, exact ca şi în precedentul an par, aducător al titlului nr.2 (poate acest număr 33 este secretul succesului…).  Cel mai puţin „utilizat” a fost Ema Kone (talonat de Mincă, Kivuvu şi Bud, toţi patru cu un grad de utilizare sub 4%).
 3. Cele mai multe goluri (12) le-a marcat Kapetanos (adus cu SMURD-ul, aşteptat ardeleneşte să se refacă, dar a meritat!), dar şi Sougou a fost pe aproape cu cele 10 goluri marcate. Trebuie să-l menţionăm şi pe Weldon (locul 3 cu 7 reuşite), care – jucând doar în tur – şi-a adus din plin contribuţia la reuşita echipei. Undeva în „subsolul” clasamentului îl zărim şi pe „Sfântul Maftei” cu un gol, dar ce gol, Doamne-Dumnezeule, gol de 3 puncte în minutul 94 contra sibienilor metamorfozaţi (a se înţelege: bine motivaţi de cine trebuie…). Dar dacă o luăm aşa, singurul gol marcat de Piccolo (la Ploieşti, contra celor de la Astra) tot de 3 puncte era.
 4. Patru jucători au un procent/grad de utilizare de peste 70%: este vorba de Sougou, Camora, Ricardo „el capitano” şi Beto „nebunul”, iar dacă coborâm ştacheta la 60%, numărul celor eligibili creşte la 6: pe lângă cei patru de mai sus apare în peisaj Peralta şi Mureşan. Ei şase compun nucleul de bază al CFR-ului v08. Apoi urmează Bastos, Renan, Ronny, Piccolo şi Kapetanos. Surprinde utilizarea relativ mare a lui Nuno Diogo.
 5. A fost prima ediţie „de titlu” în care consemnăm diferenţe semnificative ale echipei de bază între tur şi retur. Oameni cheie în tur (Weldon şi Renan) nu mai apar în retur (au fost împrumutaţi), apar însă alţii, de ex. Kape, Vranjes, etc.
 6. În cele 34 de etape am avut „doar” 2 antrenori: Jorge Costa a început sezonul /cu pregătirea de vară cu tot), fiind demis în retur de pe locul 1 (după 25 de etape), pentru cele 9 etape de foc rămase fiind (re)investit Andone.  Costa a jucat aproape în totalitate cu formula 1-4-3-3 (folosind de câteva ori şi 1-4-2-3-1), iar Ando a optat preponderent pentru 1-4-2-3-1. Antrenori „puţini”, aşezări puţine şi bine exersate, cheia succesului, spun gurile rele… :)
 7. Panin continuă „cursa nebună” de unul singur printre sezoane, ajungând la a 8-a ediţie consecutivă în care este utilizat efectiv în meciuri oficiale!!!
 8. Dacă aruncăm o privire sumară pe foaia centralizatoare a celor 8 ediţii („Liga1_10ani”), observăm că avem deja 12 jucători cu un grad de utilizare de cel puţin 20%. Pe lângă cei 11 ajunşi la „barem” în ediţia trecută (Panin, Cadu, Tony, Culio, Dani, Anca, Jula, Galiassi, Stăncioiu, Mureşan şi Claro) urcă în „hall of fame” şi Peralta. Respect Sixto!
 9. Reamintesc, că în tabelul sintetic al celor 8 ediţii gradul de utilizare este raportat la numărul maxim de meciuri / minute posibile în toate cele 10 ediţii, adică la 332 meciuri.

Tabelul detaliat se poate accesa intrând în „Sondajele lui Kiruj”, la link05”.

HAI CFR !!!

Share This Article

Related News

About Author

kiruj

(61) Readers Comments

 1. Cristi
  Sunday, 19 January, 2014 at 11:05

  Dupa editia 9 va trebui sa punem fata in fata primul 11 al utilizatilor all time cu cel al votatilor (ca tot trebuie sa completam si echipa aia, nu?).

  • kiruj
   Sunday, 19 January, 2014 at 14:54

   În proporţie de 80% cele două echipe vor coincide. A propos: sper ca miercuri să postez ediţiile 9 şi 10 la un loc (oricum nu avem motive solide de bucurie şi oricum sezonul nr.10 este doar la jumătatea lui), atunci voi încerca să mă axez în analiză pe cifrele "all time".

 2. caneto
  Sunday, 19 January, 2014 at 11:26

  A inscris Kapetanos mai multe goluri decat Sougou, dar intr-un clasament tipic hocheiului, goluri + pase de gol, Sougou a castigat detasat: 1.) Sougou 22 (10+12) 2.) Kapetanos 13 (12+1) 3.) Weldon 10 (7+3) 4.) Renan 8 (3+5) 5.) Ronny 7 (5+2) 6.) Cadu 6 (5+1); Muresan 6 (4+2) 7.) Bastos 5 (3+2); De Zerbi 5 (3+2) 8.) Maftei 3 (2+1); Vranjes 3 (2+1); Hora 3 (1+2); Rui Pedro 3 (0+3) 9.) Celestino 2 (1+1); Peralta 2 (0+2) 10. Nuno Diogo, Lionn, Piccolo, Camora – cate un gol; Ganea – o pasa de gol.

  • kiruj
   Sunday, 19 January, 2014 at 15:22

   Corect. Un pasator mai bun (dar şi finalizator, la nevoie) decât Sougou nu prea vom vedea noi în Gruia, din păcate. În altă ordine de idei abordarea asta de la hochei mi se pare mai corectă (din punct de vedere sportiv), dar în fotbal -ca afacere, ca mediatizare- contează foarte mult GOLUL, mult mai mult decât în celelalte sporturi de echipă.

 3. CJ-07-CFR
  Sunday, 19 January, 2014 at 11:53

  Dovada că Paszkany n-are niciun Dumnezeu e faptul că l-a demis până și pe JC!!!!!!!!!!!!!! Kiruj, chiar s-a ținut ședința în vestiar, n-o mai da pe după plop. În rest, pe lângă satisfacția de a vedea la CFR câțiva fotbaliști fabuloși (Weldon, Beto, Sougou, Renan), trebuie să remarcăm cea mai bună prestație din toată cariera a lui Deac în Gruia (0-5 contra Rapidului).

  • Cristi
   Sunday, 19 January, 2014 at 12:30

   Pina la urma motivul real a fost unul extrasportiv, poate ar fi bine sa nu amestecam planurile. si mie mi-a placut JC si putea sa ramina pina la final de sezon, dar nu stiu daca atunci mai eram campioni. Ando are avantajul "omului de fotbal" local. Un titlu se ia si cu culisele aranjate corespunzator, sa nu ne facem iluzii.

   • CJ-07-CFR
    Sunday, 19 January, 2014 at 12:39

    Și dacă nu mai eram campioni, nu ajungeam în CL și nu băteam pe Manchester United acasă la ei și apoi nu ajungea Miriuță la noi... Da, era nasol de tot...

    • Cristi
     Sunday, 19 January, 2014 at 13:49

     Hhe, deci Miriuta de la Costa ni se trage :). Asta e, istoria o scriu mereu invingatorii.

 4. caneto
  Sunday, 19 January, 2014 at 13:03

  Cred ca-i unic faptul ca au fost utilizati 5 portari intr-un sezon.

 5. Racheta
  Sunday, 19 January, 2014 at 14:09

  Acum, cand ne uitam retrospectiv, putem spune ca Jorge a fost demis -dupa acel neverosimil 0-5 cu Rapid- pe nedrept, dar la acea data, incepusem sa tremuram, mai ales ca mai toti si toate ne erau potrivnice. Nu l-am considerat pe Ando un mare antrenor, dar a avut "meritele" lui. Cred ca nici in urmtorii 5 ani, un antrenor strain nu va lua compionatul, pentru ca este greu de cooptat in "cooperariva"FRF. Trebuia ca deopotriva, la finele campionatului sa fi fost chemat si J.Costa la premiere si sa i se dea "cezarului cei al cezarului"( o noua mitocanie marca inregistrata, deja - si ne mai miram ca nu mai avem portile deschise in Portugalia!?- Pacat pt.ca am vazut contributia esentiala a jucatorilor adusi prin acea asociere(atat a jucatorilor portughezi, cat si a celor sud-americani.) Haide CFR!

  • kiruj
   Sunday, 19 January, 2014 at 15:12

   Echipa a fost formată -fără discuţii- de JC, are un merit chiar mai mare în obţinerea titlului, decât ponderea meciurilor în care a stat pe bancă (74%). În acele câteva etape dinaintea demitării (dar în tot returul, practic), contraofensiva mafiei s-a accentuat, au venit lovituri sub centură din toate direcţiile şi omul părea pierdut în jungla/mizeria aia. Ando era în acel moment singurul care se putea lua la pumni cu băieţii deştepţi, asta-i realitatea. Şi da, Mister 07, ştiu că s-a ţinut şedinţa respectivă, între timp am citit şi eu declaraţiile unor jucători, nu e vorba de niciun plop, am "colorat-o" aşa, de dragul artei...:) Am -totuşi- o opinie separată privind "congresul" ăla: nu cred că Cadu a organizat-o spontan, fără să se consulte în prealabil cu cineva, măcar aşa, sumar. În rest, HAI CFR!!!

 6. kiruj
  Sunday, 19 January, 2014 at 15:17

  Băieţi, să ştiţi că am visat că vom termina pe locul 1....Ok, mă doare capul de câteva zile de-mi vine să.mi tai venele, dar -pe dincolo- nu am băut nimic înainte de culcare...:)) HAI CFR!!!

 7. CJ-07-CFR
  Sunday, 19 January, 2014 at 17:04

  19 ianuarie 2013: CFR Cluj - Ferencvaros 1-0 (Cadu). Au debutat Maah și Muniru.

 8. kiruj
  Sunday, 19 January, 2014 at 17:57

  SONDAJ!! Ca să treacă mai uşor perioada asta a "acumulărilor", Vă invit la un sondaj privind demiterea lui Jorge Costa în sezonul 2011-2012, direct de pe locul 1. Detalii în sondaj, pentru lansarea lui daţi click aici. Softul poate fi lansat şi intrând în "Sondajele lui Kiruj", la "link04" (e un sondaj tip "da/nu"). HAI CFR!!!

 9. kiruj
  Sunday, 19 January, 2014 at 21:06

  Avem un nou Ivo Pinto? link

  • nea_Silica_MS
   Sunday, 19 January, 2014 at 21:40

   Aşa s-ar părea. E un al doilea transfer de genul transferului lui Monroy (acela din Spania, ăista adus din liga a doua Portugheză).

  • Cristi
   Sunday, 19 January, 2014 at 21:43

   Asta venit din liaga doua portugheza, la 25 de ani.. cred ca e un fel de solutie de avarie pina in vara pe principiul ieftinache.

   • justice
    Sunday, 19 January, 2014 at 22:14

    De asta primeste contract pe 3 ani si jumatate? ^^

    • kiruj
     Sunday, 19 January, 2014 at 23:12

     Nu cred că i s-a făcut un contract pe 3 ani şi jumătate, nu în acest context în care se doreşte din răsputeri reducerea masei salariale (atât ca volum, cât şi ca "durată") şi paraşutarea aşa-ziselor petarde pe alte meleaguri. Ca să fiu şi mai explicit, nu cred că s-a făcut achiziţia deocamdată, poate sunt discuţii avansate, dar nimic mai mult.

     • Cristi
      Monday, 20 January, 2014 at 00:26

      Si daca e sa se fi facut (desi sa nu spui da pina nu e prezentat oficial), e mai degraba o solutie de avarie. Eu speculez ca ar fi ceva de genul contract pina in vara - era liber de contract, nimeni nu il lua asa usor in iarna, asa ca o fi primit o propunere de genul "hai aici pina la vara pe suma x" - ambele tabere au de cistigat.

   • csongi
    Sunday, 19 January, 2014 at 22:28

    Nu cred că este jucător de Liga 1.

 10. milu
  Sunday, 19 January, 2014 at 23:02

  l-am vazut in cateva filmulete pe youtube.e firav tare, n-are viteza, insa centreaza binisor.mi-a atras atentia, in schimb, atacantul de la covilha, unul negru cu numarul 9.

  • kiruj
   Sunday, 19 January, 2014 at 23:13

   Milu, dacă ai un link, ceva, bagă-ne şi nouă, să ne "edificăm"...

   • milu
    Sunday, 19 January, 2014 at 23:42

    aici apare in cateva faze .este cel cu numarul 2 pe tricou, link

    • Cristi
     Monday, 20 January, 2014 at 00:28

     Asta sigur e morosan! Daca joaca in fotbalul mic impotriva celor de la Viseu...

    • kiruj
     Monday, 20 January, 2014 at 00:31

     Mersi, Milu, m-am cam lămurit. Aruncă bine de la margine, dar pare un pic aiurit acolo, se mişcă cam dezordonat, a şi avut un luft cam caraghios la un moment dat. Poate au fost de vină ăştia de la Vişeu, nici nu ştiam că s-au înscris în campionatul Portugaliei...:) Mai rămâne o singură întrebare: adversarii au fost din Vişeul de Sus, sau din Vişeul de Jos?...:) HAI CFR!!!

     • caneto
      Monday, 20 January, 2014 at 07:55

      Nu minimalizati si nu luati la misto Viseul :) La ei si-a facut debutul in fotbal (1994-1996) Nuno Claro. :) link

      • caneto
       Monday, 20 January, 2014 at 08:07

       Ma rog, debutul, a fost mereu titular in lotul celor neconvocati pentru meci. :) N-a prins niciodata nici macar banca de rezerve.

      • Cristi
       Monday, 20 January, 2014 at 09:17

       De acolo sa luam de acum inainte.. m-am uitat la lotul actual..cei mai tinerei sunt pe la 27-28 de ani, ce mai Tade e tinara speranta, pe Hora daca il dam imprumut va fi un fel de Maradona local. Dar chiar asa, Velayos acasa ca sa vina anonimul asta din ligab a doua portugheza? Ceva parca nu e logic.

       • caneto
        Monday, 20 January, 2014 at 09:43

        De ce sa nu fie logic? Amandoi sunt "sub genunchiul broastei", dar nou-venitul are probabil salariul mai mic. Plus ca, poate Velayos este de acord sa-si rezilieze contractul.

       • caneto
        Monday, 20 January, 2014 at 10:11

        Unde a aparut ca Velayos a fost trimis acasa, ca eu n-am gasit nimic? Sa asteptam finalul si cu Tiago Lopes, poate merge in Turcia doar sa dea proba de joc.

      • Cristi
       Monday, 20 January, 2014 at 10:10

       Sau e adus de bau bau pentru Rada si Maftei - uite baieti, asta joaca pe 1.000 de euro si bonuri de masa la "La Liga".

      • Cristi
       Monday, 20 January, 2014 at 11:23

       Scuze... citisem undeva in presa dimboviteana ca singura alternativa ar fi Maftei si cum nu contabilizez lotul din parc l-am asociat imediat primului 11 "Hora".

      • csongi
       Monday, 20 January, 2014 at 23:12

       Cică ar fi fratele geamăn al lui Helder Lopes, de la Pacos: link

 11. kiruj
  Sunday, 19 January, 2014 at 23:16

  SONDAJ!! Puteţi opta privind demiterea lui Jorge Costa în sezonul 2011-2012, direct de pe locul 1. Detalii în sondaj, pentru lansarea lui daţi click aici. Softul poate fi lansat şi intrând în "Sondajele lui Kiruj", la "link04" (e un sondaj tip "da/nu"). HAI CFR!!!

 12. kiruj
  Monday, 20 January, 2014 at 10:52

  SONDAJ!! Puteţi opta în legătură cu demiterea lui Jorge Costa în sezonul 2011-2012, direct de pe locul 1. Detalii în sondaj, pentru lansarea lui daţi click aici. Softul poate fi lansat şi intrând în "Sondajele lui Kiruj", la "link04" (e un sondaj tip "da/nu"). HAI CFR!!!

 13. caneto
  Monday, 20 January, 2014 at 13:54

  Hopa, pentru milu: == "Cadu va ieşi la pensie odată cu noi", a fost şi garanţia dată de Iuliu Mureşan din cantonamentul din Antalya. == link

  • nea_silica_MS
   Monday, 20 January, 2014 at 14:00

   Acum că a fost asigurat că nu pleacă, ne putem aștepta să fie demis, nu-i așa?

   • caneto
    Monday, 20 January, 2014 at 14:04

    Ma refeream la faptul ca a reaparut in peisaj presedintele.

    • kiruj
     Monday, 20 January, 2014 at 15:36

     Mai mult de atât, nu-l vezi şi nu-l auzi zi de zi cu nişte declaraţii care mai de care "lemnoase"...Buget low-cost, declaraţii low-cost. E bine şi aşa. HAI CFR!!!

    • nea_Silica_MS
     Monday, 20 January, 2014 at 17:48

     Să-i dea Domnul sănătate. Dar avand în vedere că (virgulă anti-cacofonie), Cadu a fost confirmat, poate fi demis liniştit...

 14. Retardila
  Monday, 20 January, 2014 at 15:14

  Tulai, Doamne..... o tzara de rabdare sa shie, ca restul vinie mintenas....

 15. CJ-07-CFR
  Monday, 20 January, 2014 at 16:25

  Iuliu Mureșan trăiește!!! No, amu putem muri liniștiți...

  • Cristi
   Monday, 20 January, 2014 at 16:45

   Pardon, iesi la pensie, odata cu el si cu Cadu :)

  • kiruj
   Monday, 20 January, 2014 at 17:55

   ...Muri or not Muri, this is the question...Sau "om muri şi om vedea"...:)

 16. Racheta
  Monday, 20 January, 2014 at 18:08

  D-le, am ajuns rau de tot,. sacul este gol si rupt, daca aducem un jucator-fundas dreapta,Tiago Lopez- liber de contract din Liga II-a portugheza, la 25 de ani, inseamna ca ne amagim, degeaba, ca vom mai prinde vreodata cupele europene?! Asta e slab si la propiu si la figurat; Toni, acum este cu 2 clase de tren,plus vagoanele, peste el; cand va striga odata Miriuta, sau o sa-l injure Cadu asta lesina pe teren. Felgheiras va primi pase de la el,cat de la toata echipa in doua meciuri, va fi cel mai periculos "atacant"! Nu credeam vreodata c-am sa-l regret pe Hora?!

  • Cristi
   Monday, 20 January, 2014 at 19:10

   Nu ne-am prins noi din prima ca Arpi aplica reteta Maftei - in prima etapa Hora a fost trimis in parc, in a doua se aduce un necunoscut ieftin de tot, in a treia necunoscutul la claca, Hora va reveni super motivat si plimbat si va deveni titular iar la vara va fi dat pe 5 mil de euro :). In plus, readucindu-l la echipa, Arpi va dovedi in sfirsit ca este un bun roman verde, nu un venetic ce promoveaza numai straini pe teritoriul patriei! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 17. Retardila
  Monday, 20 January, 2014 at 19:57

  Cand incep meciurile, finca vad mai sus ca apar semne de schkitzofranarie....:) ---------- Ma, coptii, cum am mai fost zasa: aveti o tzara de rabdare s'om vedea....ca dara baietii e pusi la antrenament si avem cel mai bun lot de la '56 incoace!!!

 18. kiruj
  Monday, 20 January, 2014 at 20:20

  Haideţi la SONDAJ, oameni buni!! Să vedem ce aveţi de spus vizavi de demiterea (ăsta-i "dedofonie"?) lui Jorge Costa în sezonul 2011-2012, direct de pe locul 1. Detalii în sondaj, pentru lansarea lui daţi click aici. Softul poate fi lansat şi intrând în "Sondajele lui Kiruj", la "link04" (e un sondaj tip "da/nu"). HAI CFR!!!

  • nea_Silica_MS
   Monday, 20 January, 2014 at 20:57

   Răspuns-am de mult meştere, schockant pentru voi, cei normali... Sună grozav iespresia "schkitzofranarie", are like din partea mea :-)

   • kiruj
    Monday, 20 January, 2014 at 21:15

    Dar cu ce te-am supărat Silică, că mă faci "om normal"? Sunt schockat...)

    • nea_Silica_MS
     Monday, 20 January, 2014 at 21:19

     Tu quoque, filius meus Brutus...

     • kiruj
      Monday, 20 January, 2014 at 21:28

      Acuma' mă faci şi brută...Chiar te-am supărat cu ceva...:)

      • nea_Silica_MS
       Monday, 20 January, 2014 at 21:49

       lol

 19. caneto
  Monday, 20 January, 2014 at 20:54

  Uite si dovada video a prezentei presedintelui Muresan in Antalya.

  • nea_Silica_MS
   Monday, 20 January, 2014 at 21:02

   Finalmenty. A reapărut fel... pardon doctorul nost pierdut. Iezistă speranţă (oare?)...

  • kiruj
   Monday, 20 January, 2014 at 21:25

   Confirmaţi-mi că am auzit bine: a zis fel...pardon, Dl.Mureşan că sunt probleme cu bugetul? Că e criză, că nu ştiu ce? Deci, aşa aţi auzit şi voi? Atunci e bine, e bine de tot! Suntem pe drumul cel bun, oameni buni, vorbesc serios! Nu noi insistam săptămâni / luni întregi aici că sărăcia nu-i o ruşine şi dacă stafful vine cu o declaraţie sinceră, acceptăm situaţia şi mergem mai departe cu juniori, cu cine o fi?...Am impresia că dezbateriile (=aberaţiile) noastre nu sunt -totuşi- pe degeaba, "cineva acolo sus ne ascultă"...E de bine, ce ziceţi? HAI CFR!!!

   • nea_Silica_MS
    Monday, 20 January, 2014 at 21:48

    Kiruje, cei ce se îneacă (la... mal), se agaţă de orice smoc de iarbă... O fi nea Muri un fir din acel smoc?

 20. CJ-07-CFR
  Monday, 20 January, 2014 at 21:17

  Retardilă s-a grăbit să tasteze și, normal, a greșit. De fapt se gândea la cel mai bun lot de acum și până în '56.

  • thedarkside
   Tuesday, 21 January, 2014 at 11:54

   Dar ce se va intampla in 2056? Vom imprumuta fotbaliști de la extratereștrii? Bineinteles plătind cu bitcoins.

   • CJ-07-CFR
    Tuesday, 21 January, 2014 at 12:02

    Răbdare și vei vedea...

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>