Thursday, Aug. 16, 2018

CFR – FC Vaslui 0-0

Written By:

|

Sunday, 23 February, 2014

|

Posted In:

|

44 Comments

CFR – FC Vaslui 0-0

De la început a fost clar că Miriuță nu i-a băgat 100% în seamă primul 11 lui Caneto. Obgu a rămas pe bancă, Batin a fost avansat ceea ce este, vârf, iar Rui Pedro a primit a nu știu exact câtea șansă să-și revină măcar la nivelul din meciul retur cu Braga. În rest, Caneto nu ne-a aburit: Gabionetta (care i-a tras o nouă frizură lui Denilson) a trecut în banda dreaptă, să-l facă uitat pe Sougou, iar Deac a trecut în banda stângă, să-și aducă aminte de meciurile de la naționala de tineret a României, din vremurile când era considerat o mare speranță. Debut oficial al lui Monroy la CFR, sub formă de pereche a lui Djokovic în zona mijlocașilor centrali defensivi.

CFR: Felgueiras – Maftei, Cadu, Piccolo, Camora – Monroy, Djokovic – Gabionetta, Rui Pedro, Deac – Batin.

Tot un debut oficial în Gruia am semnalat și pe banca tehnică: Vasile Miriuță, care a mai pus 35 grame pe el și ceva colesterol în el, în ultimele 24 ore, din cauza stresului.

Meciul a început în ritm alert, dar prudent, cele două echipe părând doi boxeri care încearcă să-și măsoare adversarul. Și vasluienii au o serie de fotbaliști pe care nu-i cunoaște nimeni. Debutul partidei mi-a adus aminte de meciul de la Nottingham, dintre Froch și Bute. Froch a fost atunci gazdă, precum CFR-ul astăzi, dacă-mi scuzați lipsa de patrotism…

În minutul 8, când Ricardo Cadu a și încasat un cartonaș galben pentru „omorârea întârziată” a lui Antal (care n-a avut nimic, n-a fost îngropat) s-a dat frâu liber afirmației „v-am spus eu!”, venite din arhiva rubricii de comentarii a Tribunei CFR. Da, se pare că frica de vânare întru suspendare a fundașilor CFR-ului părea întemeiată.

De la noi, Djokovic și Monroy par cei mai implicați în lupta surdă, cu frâna de mână trasă, de pe teren. Rui Pedro și Deac cară nonsensual mingea spre undeva, ca de obicei. O linie, un triunghi și un dreptunghi de pase pe dreapta, dar cam atât. Nu ne dominăm adversarul, care nici el nu ne domină.

În minutul 15, sătul de experimente, Miriuță-l trimite pe Deac înapoi pe banda lui. Djokovic capătă dreptul să urce mai mult spre poarta adversă și efectul se vede. Meciul se animă un pic și afișăm ceva dominare teritorială. Însă CFR tot nu e Froch. Pare mai degrabă un urs care a ieșit din hibernare, dar încă se mai spală pe dinți.

În minutul 30 vine, teoretic (dacă-l scoatem practic pe Batin din ofsaid), prima mare ocazie a meciului, în dreptul CFR-ului.

Peste 2 minute ne câcâim și mâcâim pe faza defensivă și vasluienii ajung în poziție de finalizare. Noroc că nu știu ce înseamnă „finalizarea”.

Djokovic își „omoară” cu cotul un adversar (Madson), dar arbitrul nu eliberează certificat de deces, așa că nici acesta nu este înmormântat. Până la pauză nu se întâmplă evenimente deosebite, care să șocheze tabela de marcaj.

Miriuță intră la vestiare cu un punct în buzunar, încercând să mai facă două dintr-un spici bine plasat, iar suporterii noștri scandează „CFR! CFR!”.

Repriza a doua. Dispare Rui Pedro din fața ochilor lui Miriuță și intră Obgu. Pare să folosim acel 1-4-4-2 de care povestea Kiruj că l-ar adopta.

N-avem timp să ne lămurim dacă jucăm cu doi atacanți de careu, pentru că în minutul 48 Deac trimite mingea peste poartă.

Un minut mai târziu, rămânem fără spaniol. Ce n-a reușit să vătămeze Djokovic cu cotul la Madson, reușește Monroy cu crampoanele. Roșu direct și „Froch” rămâne în 10. Madson nu este dus nici de data aceasta la morgă, ceea ce înseamnă că e un jucător bun, cu multe vieți în dânsul. Din acest moment, dacă Miriuță mai reușește să scoată 3 puncte dintr-unul singur, e mai magician decât Dynamo.

Vasluiul îl enervează pe crainicul televiziunii, pentru că se comportă ca o echipă mică și ce naiba face de nu-i în stare să-i bată pe ardeleni?! Spre lauda lor, ceferiștii se ambiționează să atace. Dar pentru a marca ar trebui niște șuturi mai bine plasate și niște scheme mai clare la cornere. De altfel, se joacă pe cornere de la o poartă la alta.

Crainic TV: „Vasile Miriuță este foarte nervos, în pragul unei crize de nervi.” (?!)

În minutul 67, Miriuță realizează că Batin e degeaba, și-l schimbă cu Velayos. Chiar dacă Ogbu tot n-are sfeclă de finalizator, măcar – spre deosebire de Batin – mai ajunge la minge în poziții periculoase. Nu mi-e clar deocamdată ce vrea să facă Miriuță cu Velayos, că doar nu are de gând să-l mute pe Maftei lângă Piccolo și Cadu și să apărăm scorul de 0-0 cu cinci fundași…

Mda… Maftei e noul mijlocaș defensiv și are rolul să-l facă uitat pe Gabi Mureșan. În minutul 73 execută o lovitură liberă de la mare distanță, dar nu reușește să-l facă uitat pe Gabi Mureșan, expediind mingea în zid.

Gabionetta părăsește terenul în minutul 75, aplaudat. În locul său intră rapidul Maah, altul care este chemat să-l facă uitat pe Sougou.

0-0 și nu-i prea văd pe vasluieni știind ce să facă cu mingea. Fazanii ăștia chiar ar merita să o ia în freză! Deși Maah nu-i în primii 100 ceferiști favoriți ai mei, mă rog de el să înscrie. Dacă marchează Maah, promit în gând să deschid fereastra și să-i strig tare numele în cartier: Robeeeeert!!! (oricum vecinii o să creadă că-mi strig câinele, pisica, peștișorul de aur…).

În minutul 79, fundașului vasluian Ortiz i se lipește mâna dreaptă de corp și de minge, dar, nefiind vorba de mâna stângă, nu se poate acorda lovitură de la 11 metri.

Minutul 88 și ne despart numai 3 goluri de pronosticul lui Caneto. Nu-mi doresc să le dăm 3 goluri. Pentru mine și un 1-0 (gol Maah, minutul 90+3) ar fi suficient, ar spăla umilința din tur.

Minutele de prelungiri. Suporterii care n-au apucat să plece (de fapt, aceia se numesc spectatori) încă mai strigă „CFR! CFR!”.

Fluier final. Miriuță se duce la mijlocul terenului și-l înghite pe Hațegan. Știe că mai are mult timp până la prima reconfirmare în funcție. Oricum, cu sau fără Miriuță, fotbalul din Liga 1 continuă să arate ca naiba, indiferent de diagonala ecranului.

Noapte bună!

Share This Article

Related News

Dacă e vineri, batem la Mureş!
Cum am coborât neplanificat din deal la stână [CFR - Astra 1-1]
În deplasare, Şumudică a avut-o mereu mare. Până acum!

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(44) Readers Comments

 1. caneto
  Sunday, 23 February, 2014 at 20:40

  Sa constatam si partile bune ale acestui egal: am recuperat cate un punct fata de Pandurii si Dinamo (Vasluiul la cat de slab a jucat, nu intra in calcule), apoi, Miriuta a promis 13 puncte in primele 5 meciuri. Ca atare, urmeaza 4 victorii, vom bate si Steaua dupa o seceta de aproape un deceniu.

 2. caneto
  Sunday, 23 February, 2014 at 20:43

  N-a intrat besica in poarta, totusi merita felicitati baietii ca i-au calarit pe moldoveni dupa ce au ramas in zece.

 3. Dantesc
  Sunday, 23 February, 2014 at 21:00

  Bun articol si imi place atat de mult fiindca am impresia ca eu insumi l-am scris odata intors acasa de la meci... Ce nu a remarcat Dinu am sa completez eu cu permisiunea lui si a dvs avand in vedere ca meciul se vede cu totul altfel de pe stadion...In primul rand Dinu nu a remarcat faptul ca tribuna 2 din Gruia a fost aproape la fel de populata ca si in zilele ei bune...si la asta as adauga observatia ca, clujenii(o mare parte din ei) inca iubesc CFR-ul si chiar s-au mai lasat odata amagiti de anumite promisiuni insa daca aceelasi CFR o mai comite cum a comis-o in seara asta de doua trei ori... iar ii vom auzi pe jucatori cum comunica intre ei din teren . PUBLIC de NOTA 8...Apoi, as mai remarca faptul ca simpatica si micuta noastra galerie dorind probabil sa se antreneze pentru derbyul local din viitorul apropiat in primele 5 minute ale inceputului de meci mai mult a avut treaba cu vecinii din vale decat cu incurajarea echipei proprii...Insa pe urma si-au revenit si au continuat in nota obisnuita ...GALERIE de NOTA 6...Meciul in sine ? slabut spre slab insa pentru cine s-a uitat la meciurile din pregatiri nu a fost o mare surpriza si inca chiar si eu personal il mai astept pe Miri cu revinimentul anuntat desi... imi tare greu sa cred ca ,cu actualii jucatori se mai poate face ceva. Remarcatii mei si nu pentru nu stiu ce merite deosebite in schimb s-au zbatut macar si au alergat sunt : Deac,Maftei si Camorra...iar petardele... Denilson,Batin,Ogbu... Meci de NOTA 5 ! Cam atat la capitolul impresii personale de pe stadionul dr Constantin Radulescu...A ! ba nu ! In ecuatie ar mai fi si Hatieganu si brigada lui de arbitri insa prea multe despre ei nu sunt de spus fiindca au evoluat in nota obisnuita,adica jalnic NOTA 3

  • Stef
   Sunday, 23 February, 2014 at 22:56

   Il mai rasfatzam mult pe Deac? Fara el in echipa castigam meciul asta si eram cu pe putin 6-9 puncte mai sus in clasament daca nu-l foloseam ca titular in ast' campionat. Daca il mai vad in echipa in urmatoarele etape e clar, Miriuta e slabut. Nu e Deac singurul vinovat, dar jucatori ca el, Chuka, V.Lajos nu au ce cauta in echipa, iar Djokovic, Gabionetta arata din ce in ce mai mult ca niste petarde. Probabil nu au cu cine juca... Monroy, jos palaria, cat a jucat s-a remarcat, consider ca a fost de maxim portocaliu faultul lui! Si galbenul la Cadu a fost eronat, eram la 20m de faza, a lovit mingea intai.

  • tazzoli
   Monday, 24 February, 2014 at 08:36

   cu exceptia lui Deac, care fuge aiurea si bezmetic, fara rost, ai dreptate maiestre.. FORZA CFR!

   • steve
    Monday, 24 February, 2014 at 10:59

    Deac a facut ceva in acest meci, chiar cred ca a fost cel mai bun. Rui Pedro nimic, chiar nimic, daca a fugit cineva fara rost si fara minge a fost el.

 4. kiruj
  Sunday, 23 February, 2014 at 21:01

  Echipa nu a arătat rău deloc. I-am dominat -destul de clar- pe moldoveni şi cu un om un minus. Ok, această mobilizare în momente de inferioritate e marcă înregistrată la CFR, nici nu ştiu când am pierdut un meci în inferioaritate (uite că mi-am adus aminte de unul: 0-3 cu Sportul, când am avut doi eliminaţi şi când Mandorlini a fost reconfirmat...). Un arbitraj ABSOLUT JEGOS, HOŢIE ORDINARĂ, nu insist acum, voi reveni cu detalii tehnice. HAI CFR!!!

 5. cfrmures
  Sunday, 23 February, 2014 at 21:07

  Un singur lucru nu inteleg , de ce trebuie sa parcurga balonul de 10 ori lateral cadu- Piccolo inainte sa mai pipaim ceva in atac?

  • kiruj
   Sunday, 23 February, 2014 at 21:13

   Pentru că nu vine nimeni în spate (dintre mijlocaşi) să preia mingea. Sau poate vine, dar nu "singur", ci acompaniat de un adversar. Observaţie corectă, în paranteză fie spus: calitatea / forţa de atac a unei echipe este invers proporţională de numărul acestor "duble" dintre fundaşii centrali. Dar, repet, pentru asta nu ei (fundaşii centrali) sânt principalii vinovaţi. HAI CFR!!!

   • canad
    Monday, 24 February, 2014 at 00:28

    Si mai ales pentru ca fundasii nostrii nu sunt deloc ofensivi si creativi Uita-te cum plimba mingea in spate(parca din rutina de zi cu zi care defapt a devemit un calvar). Si apoi vine problema cu mijlocasii

 6. dan.f
  Sunday, 23 February, 2014 at 21:21

  Eu cred c-a fost un meci conform asteptarilor celor realisti: un joc slab, dar agresiv si cu alta atitudine din partea jucatorilor. S-a alergat mult, dar anapoda. In prima jumatate a primei reprize, mijlocasii se calcau in picioare intre ei, nestiind care unde sa stea (sau sa alerge). Si-au mai revenit dupa primele 30 minute, dar fara realizari notabile. Un joc bunicel facut de nou-venitul Monroy, chiar daca a aratat mai mult veleitati defensive decat ofensive. Mi-a placut de Miriuta, si-a biciuit tot meciul jucatorii, a strigat la ei, i-a impins din spate catre careul advers si, cel mai important, a avut curajul de a face prima schimbare inca de la pauza (la Grig se intampla in min. 70). Cred ca e devreme sa ne pronuntam, dar pare ca noul antrenor are ceva "stofa" in el, sper sa reuseasca sa dovedeasca acest lucru pe banca noastra. Forza CFR!!!

 7. thedarkside
  Sunday, 23 February, 2014 at 21:35

  Madson s-a mai tavalit pe jos si in prima repriza de vreo doua ori (de pe stadion meciul se vede mult mai bine, nu-i asa?) de ziceai ca l-a lovit marfarul ca apoi sa se ridice nonsalant si sa-si reia locul in defensiva ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Eu cred ca tactic ala a fost rolul lui, sa provoace o eliminare iar Hategan i-a tinut isonul, bien sur.

 8. Vass Bela
  Sunday, 23 February, 2014 at 21:39

  Kiruj, dinspre Zalau am vazut un CFR fara nici o idee tactica , joc haotic , fara faza de poarta, fara nici o stralucire . Dupa eliminarea lui Monroy, de laudat spiritul de lupta , dar cam atat , in fata unui adversar surprinzator de slab, care nu ne-a creat nici o problema . In alta ordine de idei, m-am bucurat ca Miriuta se mai uita si la parerile altora ( poate si ale noastre ) si a inceput meciul cu Batin varf si nu mijlocas ofensiv . A crezut, ca tot el are dreptate, si in repriza a doua a revenit la formula lui paguboasa . Apoi utilizarea lui Velajos in detrimeniul lui Tiago Lopez, iar e de neanteles , ca si folosirea lui Maftei ca si inchizator, tocmai cand echipa evolua avantat . Iar utilizarea lui Gabionetta ca extrema este la fel de eficienta, ca in cazul lui Juan Matta la Man United ...( se stie ce critici a primit Moys pt acest lucru ) . In fine, cum a zis Caneto, urmeaza 4 victorii , pt a se respecta profetia lui Miri de min 13 pct . Da, cu astfel de targheturi idioate s-a obisnuit repede la noi , noi totusi asteptam nitzel fotbal , folosirea tinerilor, asa cum a promis si un comportament cat mai adecvat prestigiului clubului pe care-l reprezinta !

 9. kiruj
  Sunday, 23 February, 2014 at 21:39

  Click aici pentru notare! HAI CFR!!!

 10. luis
  Sunday, 23 February, 2014 at 21:45

  thedarkside,in pauza ti-am spus ca Hotogan ii hot,asa a si fost,hot marsav si jeg ordinar,cum sa ne lase el sa batem vasluiul.pai ajungeam pe locul cinci .Se poate asa ceva?

  • thedarkside
   Monday, 24 February, 2014 at 10:15

   Asa chiar nu are rost sa mai continuam. Cu dinamo am jucat o repriza cu un om mai putin, cu vasluiul la fel. Care ii urmatoarea favorizata? La faza in care i-au rupt degetul lui Vass tiganii din bucuresti nici galben n-a primit ala. Ce rost are sa joci cand aia 10% din arbitraj care ii are echipa gazda la noi de fapt se da oaspetilor? Chiar nu m-ar deranja sa retraga Arpi echipa din campionatul asta de kkt (kko) si sa o bage la maghiari sau la bulgari (la ucraina nu! aia saracii acuma fac revolutia ce trebuiau sa o faca acum 25 ani).

 11. Cristi
  Sunday, 23 February, 2014 at 22:05

  Nu cred ca arbitrajul este o scuza. Stim cu cine avem de-a face in campionat. De altfel cred ca returul va fi unul linistit, patronul declarind deja ca sezonul este ratat ( aiic cu Europa League e asa, de mindrie). In acest context rezultatul e ok. M-a deranjat folosirea in primul 11 a unor ratati fara viitor. Ce cauta Batin titular? Un jucator in ultimele 6 luni de contract, care nici titular cert nu este sa spui ca e un stilp al echipei cum ePiccolo, va si pleca (vrea mai multi bani dar de fapt e prea scump pt ce poate)si este si din zona de impresariat a mopului? Intinerim lotul, dar numai pe hirtie, ca pustimea n-a apucat sa joace.

 12. csongi
  Sunday, 23 February, 2014 at 22:18

  Batin, ce dezamăgire cruntă. S-a remarcat o singură dată, când a fost prins în ofside. Pedro a confirmat ceea ce știm cu toții că este - o petardă. Trebuia lăsat să plece iarna trecută. Monroy și-a confirmat și el valoarea: 40.000 euro. Miriuță pare a fi la nivelul lui Minteuan sau Trică, cu un plus totuși la preparatorul fizic. Locul 9, venim.

 13. Flacăra Vișinie
  Sunday, 23 February, 2014 at 22:35

  Eu as rezuma meciul asa: CFR-ul a aratat dorinta de victorie, dar Vasluiul si-a dorit mai mult egalul.

  • Cristi
   Sunday, 23 February, 2014 at 22:46

   Egalul este un rezultat corect, nici daca am fi terminat in 11 nu am fi meritat victoria. Meciul a fost echilibrat. Cum ai subliniat si tu, ei si-au dorit egalul, noi nu am putut mai mult decit atit.

 14. nea_Silica_MS
  Sunday, 23 February, 2014 at 23:12

  Sentiment de "deja vu"... Nimic nu pare schimbat faţă de tur. Bela incriminează poziţia de mijlocaş de atac atribuită de enatrenor lui Batin la un moment dat. Bun, şi dacă nu era el, pe cine mai punea Miriuţă? Pe Chanturia, poate. Doar că nu are suficientă vitesse... Asta avem, cu asta ne descurcăm. Ne descurcăm?

 15. Mihai
  Sunday, 23 February, 2014 at 23:22

  Nu inteleg de ce nu ii baga pe Negrut si Paun.. Macar sa incerce, oricum erau mai buni ca is Batin, Deac sau Pedro...

 16. Flacăra Vișinie
  Sunday, 23 February, 2014 at 23:52

  Nu stiu daca o sa inteleg vreodata cum a putut Deac sa nu loveasca mingea la stiti voi care faza (cand a pimit o centrare de pe dreapta si era singur cu jumatate de poarta goala). Chuka sufera de sindromul Rui Pedro, se arunca pe jos la orice contact, are atitudine de non-jucator. Oare atata poate?

  • thedarkside
   Monday, 24 February, 2014 at 10:08

   Era cu un metru mai in spate, nu a ajuns balonul. Chiar si-a intins mana stanga, bineinteles fara sa atinga balonul, ai observat?

   • Flacăra Vișinie
    Monday, 24 February, 2014 at 11:07

    N-am observat, am vazut meciul la TV si din unghiurile in care erau reluarile nu se vede distanta de un metru.

 17. gica10
  Monday, 24 February, 2014 at 00:18

  Inainte de a-mi da cu parerea,voi spune ca am jucat impotriva unui adversar tare pe picioare si cu valoare.Iar daca-mi aduc aminte cum i-a batut oaia(cu 3 eliminati de Coltescu) sau Astra ,se confirma ce-am spus. O prima repriza anosta din partea noastra,cu cautari(schimburi intre Deac si Denilson).Chiar daca Ciuca nu este favoritul meu,voi remarca ca a schimbat fata jocului.A venit sa primeasca,s-a intors,a asezat jocul.Daca era mare,la faza cu hentul ai rupea cotul vasluianului(si n-o mangaia din 6 m). Se repeta la nesfarsit ca Deac sau Denilson nu fac jocul,ca blondul este jale mare.Dar nimeni nu observa ca centrali avem doi mijlocasi defensivi,care rup jocul(sau adversarul).......m-a linistit Miriuta cand a declarat ca Monroy a fost cel mai bun pana la momentul eliminarii.Probabil jucam prea jos si nu aducem prea multi jucatori in atac.Poate asta a fost partitura ceruta de A1 in prima repriza.Mijlocasii laterali sustinuti prea putin.Iar in aceste conditii nu vad ce le poti cere........sa depaseasca cati adversari directi? Per total,tinand cont si de eliminare,sunt multumit de efortul echipei(unul deosebit).Hateganul asta ne are la inima.La galbenul lui Cadu,interventie cat se poate de curata.Doar omul in negru si comentatorul penibil au fost de alta parere.Nici nu sti cine-i mai bine sa comenteze:Anghelutza(care este cunoscator) dar te linseaza la cerere,sau penibilul de aseara? Nu pot uita de arbitraj si voi spune ca cei 10% cuveniti porumbacului au fost acordati in toate deciziile.

  • thedarkside
   Monday, 24 February, 2014 at 10:24

   Si tudor ne are la inima, chiar si coltescu, asta ca sa nu mai zic de balaj...

 18. kiruj
  Monday, 24 February, 2014 at 07:50

  Click aici pentru note! Softul poate fi accesat şi intrând în "Sondajele lui Kiruj", la "link03". HAI CFR!!!

 19. Ioan Dacid
  Monday, 24 February, 2014 at 09:01

  Eu sincer nu am inteles schimbarea Batin- VLajos? NU eram deloc dominati, eram cat de cat in meci dar din acel moment nu am mai construit aproape nimic. Daca tot il inlocuiai pe Batin de ce nu mama supararii nu l-ai introdus pe Maah sau Costea?

  • ulisse
   Monday, 24 February, 2014 at 09:16

   Schimbare logica, eram cu un om in minus si tocmai in fata apararii. V.Layos a fost decent, ma asteptam sa fie varza. Echipa nu a jucat rau in 10, dar suntem bonti in atac. Ogbu a fost pilon, a castigat baloane multe, fata de Batin care a fost absent. Gabionetta cu mintea plecata, Deac s-a zbatut, dar i-a lipsit inspiratia in cateva faze cand putea face diferenta. Arbitrajul potrivnic, nicio noutate, iar comentariul penibil. Djokovic bun defensiv, dar neinspirat la suturi sau faze fixe. Mergem inainte, cu Rada si Muniru (daca nu e accidentat) si speram ca macar Chanturia sa intre mai repede in joc, poate si Negrut.

   • Ioan Dacid
    Monday, 24 February, 2014 at 09:22

    Mie din tribune mi s-a parut ca si in 10 oameni dominam Vasluiul iar de la acea schimbare ne-am cam retras in aparare.

  • caneto
   Monday, 24 February, 2014 at 09:39

   Spre finalurile de meci apare oboseala, neatentia, greseala, a fost logic ca Miriuta sa-si ia masuri de siguranta, chiar a dat dovada ca are cojones ca n-a facut schimbarea imediat dupa eliminare.

 20. Ioan Dacid
  Monday, 24 February, 2014 at 09:15

  In alta dezordine de idei stie cineva ceva despre scoala de fotbal "Liviu Antal" , au fost cativa copii in spatele meu care i-au fluierat pe cfr-isti si i-au incurajat pe moldoveni si un tip care mi-a explicat ca sunt de la socala de fotbal "Liviu Antal" si sa le dau pace. In fine, daca tot vroaiu sa fac nota discordanta puteau sa se puna lejer in marginea tribunei si nu sa imi zbiere in urechi la fiecare faza a idolului lor.

  • caneto
   Monday, 24 February, 2014 at 09:33
   • Ioan Dacid
    Monday, 24 February, 2014 at 12:11

    Cool, deci copiii erau clujeni? Interesant , probabil jumate erau U'ísti cealalta jumatate CFR-isti. Vai ce comentarii aveau, ca ioi Vasluiul e de 1 miliard de ori mai buna decat CFR-ul.

 21. Racheta
  Monday, 24 February, 2014 at 11:37

  "Nimic la nimic"; la pauza ma intrebam daca e tot un meci de pregatire? Prestatie slaba in materie de fotbal, ne-a salvat atitudinea si daruirea din repriza a2-a. Aceleasi, mari probleme la constructie,fundasi lenti(vezi faza din min.5 cu cartonasul gratuit acordat lui Cadu, la prima interventie!?; Antal il pierdu-se pe drum pe Maftei- eram la 10m; intradevar, a intrat energic, dar a atins concomitent si balonul; Hotegan a urmarit permanent un cat de mic motiv sa ne taxeze!-"echipa" rupta in doua, nu relatii de joc, omul cu mingea mereu solidar, multe f. multe pase de-a latul terenului ( Cadu si Picolo au atins mai mult balonul, decat toata echipa la un loc), dar cel mai tare m-au iritat modul de executare a fazelor fixe si executantii acestora; ori cand esti in inferioritate-la nivelul nostru- doar o asemenea situatie te mai poate salva! Fara o conceptie clara de joc, totusi sistemul 4-4-2 (care ii tineau pe fundasii adversi departe de poarta noastra) parca a fost mai oportun; cand am avut, doar un varf ( in locul lui Batin il introduceam pe Maah) moldovenii au venit peste noi. Printre "remarcati"-Camora( cu un minus pt. neimplicarea in faza ofensiva, Antal era pe cealalta parte), Monroi pt.recuperari, Chuka pt.daruire si Cadu pt. combativitate.Petarde, mai toti ceilalti, dar Deac( m-a albit complet) si Batin, in mod special. Hai CFR!

 22. tgv cluj
  Monday, 24 February, 2014 at 12:47

  N-am prea putut urmari meciul asta din pricina unor musafiri cam nepoftiti ajunsi chiar inainte de prezentarea echipelor de start. Totusi mi-a fost de ajuns sa vad cum Deac se fereste de o centrare venita bine de undeva din dreapta. Singurul lucru pe care Cipri trebuia sa-l fi facut acolo in 6-7 m. era cel mult un plonjon spectaculos si ar fi inscris un gol pe masura. Per total, in partea a doua meciului, cea din care am apucat sa vad ceva mai mult, echipa nu s-a miscat tocmai rau, mai ales daca ne gandim ca am jucat in 10. Dintre jucatorii care au evoluat Ogbu mi s-a parut cel mai prezent in joc, el avand si cel putin o realizare personala, faultul acela din marginea careului ''nevazut'' insa de arbitru.

 23. kiruj
  Monday, 24 February, 2014 at 13:55

  Daţi click aici pt. notare! Softul va fi active până mine, ora 18.00. HAI CFR!!!

 24. luis
  Monday, 24 February, 2014 at 15:50

  Si mie mi-a placut Ogbu,a tinut de minge a incercat sa combine si Arentie a reusit sa faca preluari curate,a jucat ca un pivot adevarat,numai ca nu pre avea cu cine,Deac,alearga fara cap,rispa de energie degeaba,Gabioneta ma dezamagit foarte tare in afara de o singura faza a fost inexistent,Cadu cam primeste galbene din cauza lui Maftei (foarte lent).Monroy mi-a placut,a recuperat foarte multe mingi ia Maah a animat un pic jocul.Nu inteleg de ce nu se trateaza fazele fixe cu mai multa atentie ,am avut 1001 de lovituri libnere din prajma careului plus cornere,pai nu avem nici un jucator capabil sa dea o centrare buna?In incheiere Hotoganul tot hotogan orice ar zice unii,nu am vazut nici odata o tribuna asa iritata ca si ieri la deciziile acestui jeg.Chiar imi pare rau ca nu l-aq nimerit in cap obiectul ala "contondent" aruncat in directia lui la iesire la pauza.Jeg nu altceva.

  • thedarkside
   Monday, 24 February, 2014 at 15:55

   Lui Monroy nu i-a spus nimeni ca nu mai e la Ceahlaul, unde jucatorii nu-s vanati pt. cartonase rosii?

  • Ioan Dacid
   Monday, 24 February, 2014 at 18:53

   Poate ai uitat de meciul cu banatenii? Atunci orice fault era galben, 2 galbene eliminare.

 25. andrei
  Tuesday, 25 February, 2014 at 05:22

  Nu stiu de ce zic unii pe aici ca Ogbu a jucat prost. Nu pot sa zic ca a fost vedeta echipei, dar e clar ca a avut o evolutie mult mai buna decat Batin, care a fost practic zero. Un alt duo pe care nu il inteleg e cel dintre Rui Pedro si Maah - Maah mi se pare mult mai bun si nu cred ca ar trebui sa lipseasca din primul 11, chiar daca pentru asta ar trebui sa-i ia locul lui Deac. Ma intreb insa daca unele dintre titularizarile astea nu sunt determinate de lucruri din afara terenului. In rest, am cam avut si eu senzatia putin ca am continuat evolutiile din toamna, dar poate asta e in principal din cauza scorului final. Uitandu-ma insa la ce se mai intampla prin campionat, ma tem ca CFR-ul si-a pierdul locul printre favoritele la titlu nu doar sezonul asta, ci poate si pe viitor. In anii trecuti aveam senzatia ca si atunci cand nu castigam titlul si terminam pe un loc rusinos, tot aveam unul dintre cele mai valoroase loturi - acum suntem clar sub cel putin trei echipe si nu stiu daca se va mai incerca vreodata reducerea diferentei. Ma rog, vom vedea....

 26. Pintea
  Tuesday, 25 February, 2014 at 08:48

  Acum sa fim sinceri,cu ce avem chiar nu stam rau...! Mobilitatea echipei a crescut,da parca in atac nu avem idei. Iar despre arbitri...au tema de la centru sa ne toace...se vede de la o posta !!! Nu reusim sa taiem "porcii negri" cum am reusit sa o invat pe nepotica mea sa le spuna !!!

 27. Racheta
  Tuesday, 25 February, 2014 at 12:32

  Luis draga , am ramas "interzis" remarcand izbitoarea asemanare dintre reflectiile mele cuprinse in comentul de ieri,de la orele 11:37 si ale comentariile tale; se vede ca si tu ai fost la meci (fostul meu prof.de Drept Penal,de la incepututul anilor `90, B.Panduru, ar spune ca-i plagiat,desigur ca in alte conditii) si la fel ca si mine ai jucat fotbal! In continuarea, la observatiilor de dupa meci, asi mai adauga faptul ca m-a intristat aspectul dezolant al tribunelor,ca de obicei, goale(exceptand trib.a2-a), desi orele de desfasurare a meciului au fost f. convenabile, in schimb "Nota Bene,"privind usurinta cu care am gasit loc de parcare!; Copii care-i incurajau pe moldoveni, fac parte din cele 2 grupe de copii(n.2003-`04) ale Scolii de fotbal "Liviu Antal" Hai CFR!

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>