Thursday, Jul. 19, 2018

„Efectul razelor Gamma asupra anemonelor”

Written By:

|

Monday, 31 March, 2014

|

Posted In:

|

105 Comments

„Efectul razelor Gamma asupra anemonelor”

(adaptare a romanului cu acelaşi titlu de Paul Zindel)

 Întrebări suplimentare / colaterale tabloului:

1 – Despre care capăt al tunelului vorbim?

2 – Tocmai am ieşit din tunel, sau – din contră – doar acum intrăm?

3 – Cât de lung e tunelul (indiferent dacă tocmai am ieşit din el sau nu)?

 Răspunsuri probabile (foarte rezervate şi timide):

1 – Vorbim de acel capăt al tunelului, care se vede în imagine… :)

2 – Am ieşit (probabil), dar nu ştim la ce distanţă e tunelul următor… :)

3 – Pui multe întrebări… :)

 Cum arată o zi perfectă pentru un tribunist imperfect? Ei, dacă nu ştiţi, întrebaţi-l pe nenea Kiruj (adică pe „eu”), care a avut tocmai sâmbătă (29 martie) aniversarea zilei de căsătorie (a 28-a „tentativă” de acest gen, practic).  Dimineaţa, între 7.00 – 13.00 s-a trecut la un pic de „ore suplimentare” la birou (nu-mi place să mă duc la distracţie când am sarcini restante de rezolvat la serviciu), apoi fuga marş cu mic cu mare la munte, pentru a sărbători evenimentul aşa cum se cuvine… Preventiv, pentru orice eventualitate (victorii ale echipei/echipelor favorite), iau cu mine o cantitate suficient de mare de tărie, cine ştie, poate va fi nevoie… :)

 Pentru început, programul aniversar începe cu o excursie la vreo 12 km „şi mai la munte” (în junglă, practic), unde, pe o suprafaţă de câteva hectare, găseşti în martie-aprilie (chiar şi în mai) o plantă medicinală numită LEURDĂ (allium ursinum, „medvehagyma”), cu miros pătrunzător de usturoi, bună şi pe post de medicament, dar şi ca mâncare (supă, prăjitură, etc.), pur şi simplu.

 După aprox. 80 de minute de „recoltare”, consemnăm prima „victorie de etapă” importantă a acestei zile.

 Apoi vin meciurile mai grele… Serbare, etc. Nu intru în detalii. Am tras cu ochiul puţin la Espanyol-Barca şi m-am bucurat un pic pentru victoria „blaugrana”, chiar dacă nu sunt un mare fan al lor (le ţin pumnii doar din considerente „geopolitice”, lupta lor seculară cu cei de la Real seamănă în multe puncte cu „starea conflictuală CFR – 5teaua” din spaţiul mioritic…) . Apoi m-am bucurat şi de victoria celor de la Olimpia (şi gândul m-a dus la prietenii mei TGV şi Florinaccio, care în mod cert erau în culmea fericirii), m-am bucurat chiar şi pentru victoria celor de la ASA (cu nişte „petarde” ceferiste în prim plan), şi gândul m-a dus spre Nea_Silică, care în mod cert NU s-a bucurat foarte tare de victoria „bugetarilor”, că-l doare în cot de ASA, probabil… :) ))

 La un moment dat evenimentele s-au „accelerat”, s-a intrat „la rupere” şi rezultatul s-a văzut / s-a auzit imediat. Câţiva urşi / lupi / căprioare (dar şi destui turişti, trecuţi prin multe războaie) speriați de balamucul montan s-au refugiat mai spre zonele alpine, jurând că nu vor reveni niciodată pe acele plaiuri blestemate… :) Victoria celor de la Celta Vigo în faţa celor de la Sevilla a pus gaz pe foc (am o slăbiciune pentru galiţieni de prin anii ’90, când ani buni la rând erau o forţă a Primerei). Păi sunt suporter de rezultat, ce naiba, nu ştiaţi?

 Şi uite, cu condiţia fizică vădit „slăbită”, cu ultimele eforturi, trăgând chiar de mine (şi de cei din jur) m-am aşezat în faţa televizorului (televizoarelor?), în compania unei sticle de (…), pusă în apropiere, pentru orice eventualitate…

 Urmează cronica meciului (…), pentru detalii vezi articolul lui 07 (felicitări, Mister!).

 Ce a urmat în minutul 92, când Felice s-a băgat cu minge cu tot în plasă, nu vreau să vă povestesc. Am urlat aprox. 10 minute la „foc automat” (cu „pretini” cu tot), ăia câţiva localnici / turişti care au mai rezistat până atunci, s-au refugiat şi ei în case, au tras obloanele şi au început să mormăie nişte rugăciuni aproximative, crezând că a venit apocalipsa… :)

 Cu un ultim efort supraomenesc mi-am făcut „pârtie” printre „invitaţi” la PC şi după aproape 30 de minute de chin şi calvar am dat drumul softului de notare, că datoria e pe primul loc, este?

 După aia pauză… tehnică, cum se spune în baschet. Sau „fault tehnic”, dacă vreţi, cu cădere spectaculoasă în pat şi visuri erotice că CFR va termina pe locul 4… :) )))

 … Despre dimineaţa care a urmat iarăşi nu vă povestesc, majoritatea tribuniştilor (oameni experimentaţi şi trecuţi prin multe) ştiu foarte bine cum e „scularea” după o victorie CFR mai specială, combinată cu o aniversare pompoasă…

 În schimb, datoria e datorie, Vă prezint succint o mini-statistică (cu cele 6 meciuri oficiale din 2014), inclusiv rezultatul notării curente:

tabel2

  CONCLUZII: 

 1. Au notat 36 de tribunişti, media echipei fiind de 6.2, a şasea medie în ediţia actuală de campionat. Nota maximă (8.2) s-a dat pentru Piccolo, iar cea mai mică (4.6) lui Costea.
 2. În cele 6 meciuri oficiale din 2014 echipa a jucat în medie „de 5.3”, no comment.
 3. Consemnăm a opta notă de peste 8 din acest sezon, obţinută de Felice. Anterioarele astfel de performanţe au fost realizate de Batin (8.4) cu Viitorul (et.4), Maah, Ogbu şi Gabio (8.7, 8.6 şi 8.2) contra oţelarilor în etapa a 10-a, iarăşi Gabio (8.3) contra nemţenilor din etapa 11, Felghe (8.5) în partida cu FC Braşov din etapa 15 şi Negruţ (8.0) contra celor de la Corona, în etapa a 23-a.
 4. Felghe şi (sfântul) Maftei au jucat în toate cele 540 minute (+prelungiri) din 2014!
 5. Am făcut 6 puncte în 6 etape, mai sunt 9 etape… :) Vom avea 43 de puncte la final???
 6. O ultimă concluzie: „vocea plină a bancomatului” poate produce descătuşiri nebănuite printre fotbalişti. „Razele Gamma” radiind dinspe bancomate au avut un efect mobilizator asupra majorităţii celor aflaţi pe teren, confirmându-se din nou (dacă mai era nevoie), că cea mai bună metodă de mobilizare este „alimentarea conturilor”. Şi – ca plan de rezervă – indicaţiile tactice presărate cu “PLM”… :)
 7. HAI CFR!!!

Share This Article

Related News

Dacă e vineri, batem la Mureş!
Cum am coborât neplanificat din deal la stână [CFR - Astra 1-1]
În deplasare, Şumudică a avut-o mereu mare. Până acum!

About Author

kiruj

(105) Readers Comments

 1. luis
  Monday, 31 March, 2014 at 20:45

  "Ce a urmat în minutul 92, când Felice s-a băgat cu minge cu tot în plasă, nu vreau să vă povestesc."Eu am vazut o astfel de manifestare ( a dat cu ,cusma de pamant) asa ca sunt sigur ca a fost nebunie./:-)) HAi CFR

  • kiruj
   Monday, 31 March, 2014 at 21:07

   ...aia era o joacă nevinovată, de copil...:) HAI CFR!!!

 2. caneto
  Monday, 31 March, 2014 at 21:01

  Am mancat si eu saptamana trecuta niste leurda. Ii la mare moda acum, dar nu-i nimic de capul ei, altfel era un ingredient obisnuit in bucataria generatiilor anterioare. Prefer antricotul de vitel. Oricum, kilometrii parcursi conteaza, nu buruiana :)

  Urmarind mediile notelor de la meciul cu Pandurii, am observat un lucru amuzant. La toti cei care au media peste 7, eu am dat note mai mari (nu m-am putut abtine, dupa atatea note de 2, 3, 4, 5 din saptamanile trecute :) ), iar la cei cu media sub 7, am dat note mai mici decat media. :) Exceptie Monroy si Rui Pedro, le-am dat peste 7 la amandoi, consider ca ambii au muncit foarte mult si in folosul echipei, chiar daca n-au iesit in evidenta.

  • kiruj
   Monday, 31 March, 2014 at 21:12

   Contează -evident- kilometrii. Aşa e şi cu "cipercăreala" şi cu lepidopterologia...:) Am dat şi eu peste 7 atât la Monroy, cât şi la Pedro, exclusive pentru "robotism", pentru determinare. Pedro nu e la prima astfel de "reprezentaţie", a avut o evoluţie bună şi cu mioare. HAI CFR!!!

   • luis
    Monday, 31 March, 2014 at 21:16

    Mie Pedro mi-a placut si cu pingU.Este in crestere de forma ,mai ales daca ii convine si pozitia din teren

    • kiruj
     Monday, 31 March, 2014 at 21:49

     Da, putem vorbi de o oarecare revenire la Rui. Nu foarte spectaculoasă, dar pentru acest "stadiu de dezvoltare" este ceva. Este unul din puţinii jucători "policalificaţi", poate fi utilizat şi vârf, şi pe flancuri, ştie jocul şi ca vîrf fals (sau coordonator acolo în linia aia de 3), şi -surpriză!- se descurcă decent şi ca închizător! Să ne înţelegem: dacă vrei să obţii rezultate bune cu un buget low-cost, atunci e nevoie să foloseşti resursele la maxim. În acest sens un Pedro tehnic (cu viziune în joc) e mai folositor la închidere, pentru că oferă o şansă în plus atacului chiar din linia închizătorilor. Cu Monroy+Djoko nu vom avea -din păcate- niciodată o susţinere masivă a atacului (doar Djoko mai emite nişte pretenţii prin lovituri libere şi şuturi de la distanţă), şi -practic- echipa rămâne sprijinită în atac pe ăia 4 din faţă. Din acest punct de vedere cuplul brfevetat de Grig (Muniru+Djoko) era mult mai folositoare în atac, iar în apărare nu a fost mult mai slabă (spre deloc) decât cuplul Monroy+Djoko. E o chestiune de ideologie de joc: grig e un tip eminamente ofensiv, caută soluţii de construcţie, Miri e invers, vrea din răsputeri să închidă jocul. Mai vorbim. HAI CFR!!!

  • fox fire
   Wednesday, 2 April, 2014 at 00:07

   caneto, cea mai buna leguma e carnea:)

   • caneto
    Wednesday, 2 April, 2014 at 09:36

    iar cea mai buna pasare e porcu' :)

    • kiruj
     Wednesday, 2 April, 2014 at 10:15

     ...şi cea mai bună răcoritoare e pălinca...:)

 3. thedarkside
  Monday, 31 March, 2014 at 21:41

  Kiruj, eu stiu ca-ti place Costea, dar sa-l avantajezi asa, pe fata... Nu ma asteptam de la tine :-)))

  • kiruj
   Monday, 31 March, 2014 at 21:57

   Tulai, am f.u...t-o. Mersi de observaţie. Dimineaţa corectez, că nu am instrumente acum la îndemână...Am şters din greşeală minutele jucate de Cioară ("nu e avion, dar zboară"...) cu "U" şi nu a împărţit suma la 2 ci la 1...:) HAI CFR

 4. kiruj
  Monday, 31 March, 2014 at 22:04

  Mai rezultă un lucru interesant din acest tabelaş (plin de greşeli...): Cei patru magnifici, care au jucat cele mai multe minute în aceste 6 meciuri (Felghe, Piccolo, Maftei şi Ogbu) au şi cele mai multe note de peste 6.0. Felghe şi Ogbu au fost notaţi de patru ori cu note de peste 6, iar Felice şi Sfântul au primit de câte trei ori note de peste 6.0. Bravo lor! HAI CFR!!!

 5. Vass Bela
  Monday, 31 March, 2014 at 22:29

  Pt gica 10, nea-silica si altii care ma crtica pt ca critic . Obosesc sa tot repet, dar sa fiu franar de peste 50 ani, nu e putin lucru , si inca unul fanatic . Cand eram student, intr-o vara am fost in vacanta la Venus cu un coleg . Mai aveam doua zile de stat la mare , dar pt ca CFR-ul avea meci in Giulesti, am plecat la Bucuresti, pierzand cele doua zile platite de vacanta . Si asa ceva mi s-a parut normal, astfel de exemple au fost cu sutele , fie ca am fost in A sau in B ( ce-i drept, in C n-am fost in deplasare doar in Zalau ) . Deci repet, istoria mea ceferista cred ca-mi da dreptul de a avea judecata proprie, fie ea si critica . Daca domnii mentionati au alta parere despre meciul cu Pandurii, e dreptul lor pe care le-o respect . Dar tot asa tin sa nu fiu tot timpul futizat, pt ca la un meci cu zero suturi pe poarta, cu n+1 greseli tehnice elementare , cu lovituri libere de cascadorii rasului , de comentarii imbecile dupa meci ale lui miriuta etc, scriu toate astea si nu cad in extrema extazului fara nici o acoperire . Doritorii de senzatii tari sa intre pe cheferetv, unde mister corn propavaduieste o noua era , are audienta remarcabila , multi chiar sufera sincer cand acest personaj jalnic lipseste vreo zi si nu curg informatile asteptate in sevraj avansat . Aici pe Tribuna e cu totul altceva , de asta imi si permit sa mai scriu , dar pt Numele lui Dumnezeu, nu ma fortati sa scriu alb cand vad negru, ca nu aveti nici o sansa ! PS . Sugerez criticilor mei, sa reciteasca comentariile mele de la infiintarea acestui site, si sa vada daca am exagerat sau nu . Chiar daca exista un cliseu fata de mine , potrivit caruia le zic bine, dar le cam exagerez ...

  • Flacăra Vișinie
   Monday, 31 March, 2014 at 22:37

   Ai dreptate Bela, nici un sut pe poarta, cornere batute aiurea (in afara de cele doua de la final executate de Djoko, din care unul a fost cu gol), lovituri libere din pozitii bune batute mai rau decat cornerele, singura ocazie a fost un sut aproape de vinclu al lui Deac. Nu ca Pandurii au avut nu stiu ce ocazii sau joc elaborat, mie mi s-a parut ca nu erau prea bine asezati in teren (surprinzator din partea lui nenea Pusztai), dar au avut o ocazie uriasa in care am avut noroc cu inspiratia lui Felghe. In concluzie, a fost un meci din seria "mizda pasii, gol sa iasa" si cele 3 puncte vor conta enorm de acum inainte.

 6. Flacăra Vișinie
  Monday, 31 March, 2014 at 22:32

  Eu vad in tabel ca Felghe are 7,8 si Ferice PicGolo are 8,2, dar la concluzii l-ai pus pe Felghe cu 8,2. Nu stiu ce sa zic, o fi efectul remanent al palincii combinat cu aerul tare de munte sau vreun triunghi al Bermudelor a translatat nota lui Felice la Felghe...

  • kiruj
   Monday, 31 March, 2014 at 22:46

   Da...Aşa este cum spui (în privinţa efectului remanent). Oricum, am corectat. Mersi! Împreună vom reuşi! Să corectăm toate erorile tabelului! HAI CFR!!!

 7. kiruj
  Monday, 31 March, 2014 at 22:56

  @Vass Bela: îţi dau dreptate, Bela. În articol nu am vrut să intru în detalii, dar din punctul meu de vedere singurul lucru pozitiv (faţă de celelalte meciuri din 2014) a fost determinarea, şi -evident- rezultatul. Despre Miri nu vreau să comentez acum, e o poveste mai lungă, voi face un rezumat după 10 etape de 2014 (dacă va mai rezista). Îmi menţin părerea că acest lot putea obţine mai mult (nu neapărat titlul, pentru asta nu e "pregătit"), dar cu un antrenor mai de doamne ajută aveam -în mod cert- măcar 10 puncte mai mult. Cine spune că s-a jucat bine la Tg-Jiu, greşeşte. Oricum, nu se poate nega că "s-a dorit". A fost alergare, a fost mobilizare, au fost şi ceva scheme, a fost un ritm. Tot e ceva. Efectul "razelor", Bela. nimic altceva. E bine şi aşa, lasă...Interesant e că un CFR bine ambalat poate pune piedică şi acum balaurilor gen Pandurii. În paranteză fie spus mie cel mai mult mi-a plăcut de Ogbu, dar nu insist că o să fiu suspectat de "comă profundă"...;) HAI CFR!!!

  • thedarkside
   Tuesday, 1 April, 2014 at 10:25

   De cinci ani n-am batut la Pandurii acasa. E ceva sa-i bati cu cea mai slaba echipa a acestor cinci ani, nu? Inainte de meci, Nicoara se si lauda ca ne vor fi iar nasi. Urat din partea lui, un fotbalist frustrat, s-a vazut asta si la cum a jucat :-) Acuma vedem si noi ca CFR-ul nu mai e echipa ce-a strans 10 pct in UCL sau cea care a luat titlul in 2008, ca nu sunt(em) chiar idiot(i). Dar la cum au jucat majoritatea partidelor sezonul asta, ultimul meci a fost parfum, mai ales ca a adus 3 pct. mari si ne-a aratat ca fotbalistii chiar isi dau interesul daca sunt platiti, tin jocul departe de poarta noastra, atat cat se poate, dar mai mult de atat nu le cereti, domnilor. Cred ca vedem cu totii gaurile in asfalt, mai putin cei cu ochelari fund de borcan. Nu cred ca poate spune acum cineva daca in cele 9 etape ramase vom mai avea macar o victorie sau trei, sau infrangeri pe linie. Asta e, astept si eu reconstructia echipei, daca va veni vreodata... Bela, da-i inainte cu critica, nu te opreste nimeni. Hai CFR!

  • luis
   Tuesday, 1 April, 2014 at 16:24

   Kiruj,poti sa-ti exprimi linistit parerea despre Ogbu.Eu il urmaresc special la fiecare meci,si este unul dintre putinii jucatori care lupta pentru fiecare minge si castiga majoritatea duelurilor cu fundasii adversi.Din pacate penru el din linia a doua nu vine nimeni la sustinere si combinatie,fiindca Ogbu incearca de fiecare data cand a preluat mingea sa intre in combinatie cu "mislocasii" dar daca n-are cu cine incearca singur,cateodata ii iese cateodata nu ,oricum este prea izolat si aici vina ii apartine lui Miri.Idea ta cu pedro la inchidere este buna ,omul chiar se simte bine pe acel post.In concluzie eu cred ca Ogbu "Stiuca "este unul dintre cei mai utili (inimosi)jucatori de la CFR ,chiar daca foarte multi il critica.

 8. CJ-07-CFR
  Monday, 31 March, 2014 at 23:40

  Mare grijă, Kiruj, cu aniversările și victoriile de etapă suprapuse. Mi-e frică de următoarea izbândă a CFR-ului, să nu-ți fie fatală. Mă rog, sunt mici șanse să te aibe Miriuță pe conștiință, dar toate meciurile au prelungiri.

  • kiruj
   Monday, 31 March, 2014 at 23:56

   Norocul meu este că data de 29 martie e numai una pe an...:) HAI CFR!!!

 9. gica10
  Tuesday, 1 April, 2014 at 00:44

  Kiruj nu vreau sa fiu gica-contra de serviciu........voi spune ca echipa a jucat bine prin faptul ca a anihilat pe gorjeni.I-a lasat fara replica ,iar singura lor ocazie a fost la o lansare in adancime(la limita).In rest i-am inchis perfect ,dominand mijlocul terenului.Nu voi comenta nerealizarile tehnice care tin de valoarea jucatorilor.Mingea a fost adusa in preajma careului,au fost faze fixe ,dar n-am prea avut realizari........ Daca sunt printre noi care n-au vazut(sau au uitat partida cu Corona) sa faca efortul de a urmarii repriza a 2 a,ca sa inteleaga ce vreau sa spun.O echipa retrogradata cu un om eliminat ne-a dominat total si-n final a reusit sa ne egaleze.Ei fata de acea partida am reusit o partida de posesie in care noi am dictat ritmul partidei. Acolo principalul "artizan" al partiturii a fost magnificul A1 cu schimbarile maiastre........inlocuind toti mijlocasii :Negrutz,Djoko si Gabioneta cu Lopez,Paun si....... Ca sa nu reamintesc partida cu muuuistii in care la fel am fost dominati(probabil alta partitura maiastra a magnificului Miri).De aceea cand este ceva de punctat nu voi nega realitatea.Poate exagerez putin dar le-am luat obiectul muncii lapandurilor. Kiruj felicitari pentru eveniment si multa sanatate si putere de munca in campul Tribunei. Cei mai in varsta pe masura ce se apropie de momentul "aselenizarii" devin mai intelepti,mai echilibrati,fara izbucniri de moment.Bela esti sigur ca nu-ti pune doamna ceva stimulente in ceai?Glumeam,pastreaza-ti munitia ........

  • Flacăra Vișinie
   Tuesday, 1 April, 2014 at 01:50

   Posesia nu a fost atat de mare, doar 55% conform soccerway (link). Impresia de dominare a venit mai mult pe fondul unei abordari defensive a Pandurilor si probabil o cedare deliberata a mijlocului terenului (ceea ce a fost o greseala din partea lui Pusztai). Daca nu e asa si "mislocasii" nostri au reusit sa castige "mislocul", atunci e un mare castig, desi am rezerve fata de aceasta varianta. Oricum, ei au mizat pe contraatac si au reusit sa sparga blocada visinie "decat" o data, cand Felghe a salvat situatia. Dar chiar daca la suturi pe spatiul portii scorul a fost 3-0, la cornere scorul a fost 1-5 si la suturi spre poarta 3-11, ceea ce arata o dominare a echipei noastre, din pacate sterila. Victoria ramane o victorie, dar Pandurii sunt o echipa oscilanta (cum era pe vremuri Gazul lui dom' profesor), care in ultimele trei partide au castigat in deplasare la Dinamo (care nu sunt cine stie ce forta in momentul de fata), dar au pierdut acasa cu Chiajna (0-1, gol tot pe finalul meciului, min. 84) si in deplasare cu Astra (2-0).

   • thedarkside
    Tuesday, 1 April, 2014 at 10:34

    Parerea mea, Pandurii nu au cedat mijlocul terenului deliberat, piesa a unui plan tactic pus la punct de Pusztai. Jucau acasa, au lasat spectatorii la liber sa puna presiune pe ceferisti, Nicoara a zis inaintea partidei ca ne vor fi iar nasi ... Plus ca jucau cu o echipa cu moralul aproape de zero, foarte important. De ce sa se apere? Eu cred ca au fost surprinsi si fara Eric au slabit si ei mult.

    • kiruj
     Tuesday, 1 April, 2014 at 10:48

     Da, aşa cred şi eu. Nu au cedat mijlocul, ci au fost OBLIGAŢI de ai noştrii să cedeze, şi asta e o bilă alba pentru mijlocul nostru (unde cam cu toţii şi-au făcut onest datoria, mai puţin Florin). Chiar şi Ogbu a venit foarte jos de nenumărate ori, l-am urmărit atent (câteodată în "dublu exemplar", ce-i drept...), când cobora Pedro lângă închizători, Ogbu lua locul lui, când venea Deac mai în spate lângă Maftei, Ogbu acoperea flancul drept. Îmi place de acest băiat, dpdv tactic se descurcă. Poate vor veni şi golurile...:) HAI CFR!!!

  • kiruj
   Tuesday, 1 April, 2014 at 07:55

   Faţă de cele două meciuri anterioare mijlocul a arătat mult mai bine, no comment. În altă ordine de idei, la singura ocazie a gazdelor s-a văzut "neimplementarea" lui Lopez în linia de fund, practic el l-a scos din offside pe Giusti ăla care pe urmă a ratat (sau Felghe a apărat). În rest, da, ai dreptate, mai rău să nu jucăm niciodată şi tot e bine şi aşa...:) HAI CFR!!!

 10. cfr_Atlanta
  Tuesday, 1 April, 2014 at 03:30

  Victoria e ca s-au platit jucatorii ...Ne-a trecut glontzul pe la ureche. O victorie buna , extrem de norocoasa. Raman la parerea ca Miriutza tre schimbat cat de repede . Nu e antrenor de Cfr. Nu inteleg de ce nu joaca din primul minut cu baiatu din Georgia.

  • thedarkside
   Tuesday, 1 April, 2014 at 10:44

   Da, nici eu nu inteleg de ce nu-l joaca mai mult pe Chanturia. Din 3 meciuri in care a fost introdus (atat imi amintesc acuma) in 2 a a adus imediat un plus in atac (meciurile cu steaua si u).

   • kiruj
    Tuesday, 1 April, 2014 at 10:50

    În opinia mea nu se încadrează în viziunea tactică a lui Miri (dacă există aşa ceva...) în sensul că băiatul face mai prost faza defensivă, şi lui Miri nu prea-i place acest gen de jucător.

   • dodo
    Wednesday, 2 April, 2014 at 10:24

    In meciul cu pinguinii, daca ai fi fost un pic mai atent, golul l-am primit dupa o eroare facuta de chanturia la mijlocul terenului. preluare lenta, si... Goool-pinguinii. :((. Ce-i drept, baiatul are si plusuri insa-i cam vedeta ca si Gabioneta (la care-i cam ies acum spre final fumurile din cap) si asta, nu-i rau. Un piculet de pauza pe banca de rezerve, poate avea efect de "trezire" -nu din betie..:)

    • thedarkside
     Wednesday, 2 April, 2014 at 10:55

     Vezi ca-l incurci pe Chanturia cu Maah: '15 GOOOL "U"! Maah pierde o minge chiar la mijlocul terenului, Boutadjine îl vede pe Lemnaru, iar acesta înscrie cu un şut la colţul lung din interiorul careului link Dupa ce a intrat Chanturia a inceput panica la poarta uistilor.

     • caneto
      Wednesday, 2 April, 2014 at 11:06

      Poate ca dodo s-a gandit la golul Stelei. Asa tin minte ca sau Chanturia, sau Ammari a pierdut mingea la centrul terenului.

      • FLORINACCIO
       Wednesday, 2 April, 2014 at 11:17

       Eu stiu ca Ammari a gresit la golul acela al Stelei. In orice caz, consider ca n-ar fi rau sa-i vedem mai des pe toti cei adusi in iarna, ca sa-si faca toata lumea o idee mai clara cu privire la ei.

       • CJ-07-CFR
        Wednesday, 2 April, 2014 at 11:47

        La golurile primite cu Steaua și cu U au greșit Paszkany și Miriuță.

      • dodo
       Saturday, 5 April, 2014 at 17:45

       din prea multa obisnuita :(( acuma cu esecurile CFR-ului pe teren propriu, am facut exact asa cum bine spui o confuzie.. CFR-Steaua.. oricum , revenind la Chanturia tot plin de vedetisme mi se pare, la fel ca si Gabioneta.

    • thedarkside
     Wednesday, 2 April, 2014 at 10:56

     '75 Iese Negruţ intră Chanturia Deci in min. 75 cand a intrat Chanturia era deja 1 - 2 ;)

 11. Racheta
  Tuesday, 1 April, 2014 at 11:12

  Kiruj, prin observatiile si concluziile corecte de la 21.49, m-ai "furat"comentul! CFR in ultimele 6 etape a acumulat 6 puncte; Va propun urmatoarele SCENARII pt. urmatoarele 6 etape : 1) S. posibil - realizeaza tot 6p., scapa in mod cert de retrogradare!; 2) S.imposibil - castiga toate meciurile , se bate la cupele europene!;3) S.optimist-realist e la "mijloc"(de asta data e de bine)intre S.1 si S.2!, "Dolce far niente!"; Cu Grig aveam o mai buna circulatie a balonului , se observa un progres, mijlocasii sustineau atacul (Muniru,Djoko), eliminase cat de cat "heirupismul", jocul incepuse sa se "lege" si orientat catre poarta adversa, cu o posesie constant mai buna si rezultate, acasa, pe masura! Departe de mine sa-i ridic osanale lui Grig,( daca sanatatea ii permitea o implicare de anvergura, cred ca inca era A1!) dar se observa f. clar diferenta de experienta; Grig incerca in functie de "dotari" sa abordeze in mod diferit adversarii; pe cand Miri mult mai rudimentar, urmareste, doar sa-i anihileze!, fiind mult mai defensiv(precaut!?)si neincrezator ca se poate mai mult, ceea ce dovedeste o mai precara stapanire a sistemelor si a schemelor tehnico-tactice, o cunoastere relativa a calitatilor si capacitatii jucatorilor. (merge pe mana celor pe care-i cunoaste mai bine,vezi Monroy!) Pentru "new-CFR", cu jucatori mult mai tineri poate ca va reusi mai multe, dar niciodata castigarea titlului! Eu zic ca avem nevoie de un profesore, gen Bergodi!

  • kiruj
   Tuesday, 1 April, 2014 at 11:57

   Corecte observaţii, Racheta! În plus, Miri tot face permutări în echipă, dar nu în funcţie de adversary (cum bine ai subliniat că făcea Grig), ci după cum îl taie capul, punctual fix fiind Monroy şi apărarea imediată.

 12. Nea_Silică_Mureș
  Tuesday, 1 April, 2014 at 11:47

  Avem, zic eu, un program destul de dur pentru viitor: meciuri (aproape acasă) cu Petrolul, Oțelul (d), Ceahlăul (a), Astra (d), Concordia (a), Dinamo (d), FC Brașov (a), Gaz Metan (a) și finalmente cu Săgeata (d). Poate se produce revirimentul mult așteptat la echipă. Dacă se ve întâmpla așa, vor fi partide interesante. Dacă vom mai și câștiga câteva, terminând la egalitate altele, râmânem cum am stabilit, adică pe pozițiile 6-11. Hai băieții, haide CFR!

  • kiruj
   Tuesday, 1 April, 2014 at 12:03

   Duritatea programului depinde şi de "starea" cardului, Silică...:) Toate aceste echipe sunt destul de incostante şi -în general- vai de capul şi de cu...l lor, nu sunt nişte balauri. Şi anul trecut am mers la Astra de două ori cu Eugen şi am scos 4 puncte, în condiţiile în care şi atunci erau cu mult peste noi. Evident, putem claca cu oricine, avem noi experienţe în acest sens...:) Ar fi bine dacă Miri s-ar opri la o formula de bază măcar aproximativă că mobilizare sau nu, card sau nu, băieţii vor fi din ce în ce mai aiuriţi. HAI CFR!!!

 13. luis
  Tuesday, 1 April, 2014 at 16:28

  Este adevarat ca meciul cu Petrolul se joaca la Medias?

  • thedarkside
   Tuesday, 1 April, 2014 at 16:59

   http://www.lpf.ro/stiri/derby-ul-cfr---u-cluj-e-si-mai-scump.html

   • thedarkside
    Tuesday, 1 April, 2014 at 17:06

    Ce incidente au provocat ceferistii?

    • luis
     Tuesday, 1 April, 2014 at 17:22

     Cred ca ne-au vazut pe noi doi ca ne certam./:-))

     • thedarkside
      Tuesday, 1 April, 2014 at 18:16

      Sau cand ne-am bucurat la golul egalizator :-)

      • luis
       Tuesday, 1 April, 2014 at 19:27

       Ai dreptate,josnic comportament.Meritam sa fie suspendat terenul.Nu se cade sa te bucuri cand marcheaza echipa ta.Trebuia sa nu bucuram la golurile lui pingU,poate asa scapam de suspendare/:-)) RUSINE

 14. FLORINACCIO
  Tuesday, 1 April, 2014 at 16:48

  Mr.Kiruj, daca tot inchini atatea pahare in cinstea victoriilor echipei mele, o sa ai ''privilegiul'' sa-ti raspund tie mai intai. Bea pana mai apuci, pentru ca in play-off nu prea cred ca vei mai avea ocazia sa o faci, si vei fi nevoit, macar pana la toamna, sa inventezi cine stie ce alte subterfugii pentru a mai putea face ''pelerinaje'' la celebrul tau stoc de palinca. Pe la noi se aude ca, daca tot moare Gloria Bistrita, s-ar putea sa ducem noi mai departe traditia de a arbitra de acum inainte lupta la promovare. Bine, nici pe satmarenii mei nu-i poti lua prea mult in serios, pentru ca multi dintre ei vad mai multe blaturi in Romania decat meciuri efective organizeaza Federatia Romana de Fotbal. In alta ordine de idei, ma tem ca degeaba se tot agita Tgv si viseaza la sateliti ai CFR-ului prin prima liga, ca nu prea avem sanse la asemenea bucurii. Bine, intre noi fie vorba, eu imi suspectez fratele ca in visele lui cele mai frumoase o vede pe CFR gravitand in jurul Olimpiei, si nu invers, asa cum lasa sa se inteleaga pe aici... Cat despre mine, eu raman ce-am fost si pana acum: intai ceferist, si abia pe urma ''olimpic''. Stiu ca Dinu nu poate intelege cum poate sa vina una ca asta (sa iubesti o echipa din afara orasului/judetului tau), dar mie mi se pare ca-i la fel de usor cum, clujean fiind, sa-ti iubesti familia, dar la un moment dat sa te indragostesti nebuneste de o salajeanca sau de o oradeanca trasa ca prin inel. Intr-un singur punct te-as ''contrecara'' putin, Kirujule: acolo unde spui ca, la lotul pe care-l avem, daca am mai fi avut si un antrenor de valoare, in momentul de fatza am fi strans in clasament macar cu vreo 10 puncte in plus. Eu zic ca antrenori slabi n-am avut (evident, cu exceptia ultimului), nici antrenori prosti (evident, tot cu exceptia ultimului), nici antrenori batuti in cap (evident, cu exceptia celor doua exceptii pomenite mai sus) si nici pseudo-antrenori (evident, cu exceptia tuturor exceptiilor amintite - in mod cu totul si cu totul exceptional - mai devreme). // Tot aici le-as raspunde si celor care mi-au trimis commenturi la postarile de la articolul precedent. DANTESC, jos palaria! Tu erai ''ereticul'' care a crezut in Bastos atunci cand noi toti ne lepadam de el. Ce bine-ar fi sa le mai nimeresti asa cu inca doua/trei dintre gloabele de azi ale echipei! // GICA10, bineinteles ca ala nu imi era prieten. Nici n-am habar cine e, unde sta... L-am intalnit numai in mediul virtual, in timp ce ma razboiam cu mai multi stelisti pe nu mai stiu ce teme. De fapt, doar aveam chef sa mai trezesc din dulcea visare cateva oite tare mandre de ispravile berbecilor favoriti. Daca ma intrebi, nu prea cred ca am reusit. In schimb, m-am distrat putin. Nu in fiecare zi afli ca esti iudă, bozgor, hortyst, idiot, tradator de neam si tara, etc.// FV, RACHETA, LUIS, observ ca si pe voi va preocupa subiectul ''imbecilizarii prin televiziune'', la care faceati si voi referiri dincolo. Candva am citit o carte exact pe aceasta tema. ''Homo videns sau imbecilizarea prin televiziune''(Giovanni Sartori), in care italianul facea o radiografie foarte exacta a lumii in care traim si lansa niste profetii inspaimantatoare cu privire la efectele pe termen mediu si lung pe care televizorul le va aduce. Mai recent am mai intalnit ceva care, tangential, atinge oarecum ceea ce discutam noi acum (la C.S. LEWIS, Sfaturile unui diavol batran catre unul mai tanar). La final este o scena memorabila, petrecuta - unde altundeva? - in iad, la dineul anual al unui colegiu de pregatire a tinerilor diavoli. Sfredelin, invitatul de onoare, ridica paharul in cinstea decanului Balelungi si a celorlalte distinse scarbosenii prezente. Pe urma tine un speech in care le explica proaspetilor absolventi cam cum stau in mometul de fatza si ce vor avea de facut pe viitor pentru ca toate sa le mearga din plin. Intai se felicita si se lauda (si pe buna dreptate) ca niciodata n-au avut parte de mese atat de imbelsugate (pacatosii ajunsi in burtile lor fiind cu duiumul) si ca de-acum inainte n-au a se mai teme de foamete. Problema lor e insa ca hrana aceasta, desi abundenta, e searbada, ''niste simple gunoaie, altadata nedemne de gurile diavolesti'', dupa cum se exprima acest invitat de marca al tinerilor ispititori. ''Marii pacatosi'' (sau antricotul de vitel, cum ar spune/prefera Caneto) :) sunt tot mai putini, pentru ca massele sunt tot mai ignorante si mai usor de manipulat. Ba mai mult, Sfredelin, aceasta eminentza cenusie a incornoratilor, preconiza ca in viitorul nu foarte indepartat nici macar nu va mai fi nevoie sa se recurga la ispitirea individuala a pamantenilor (decat in cazuri exceptionale), ci nu vor avea decat sa prinda fluierasul pentru ca toata turma sa-l urmeze fara prea multe greutati. ''Orice dictator sau chiar demagog - as zice ca orice vedeta de cinema si orice folkist - poate acum trage dupa sine turma umana cu zecile de mii'', mai afirma Sfredelin. De ce? Pentru ca s-a reusit performanta de a reduce rasa umana la niste simple cifre... Va suna cunoscut? Mie da. Iar unul dintre ''fluierasii'' dupa care azi se cam ia toata turma e cu siguranta televizorul. Nu stiu in ce categorie vom intra noi ceferistii, dar imi place sa cred/sper ca macar cu noi nu le va fi atat de usor cum se lauda Sfredelin. Si mai cred ca macar pe ''felia'' fotbal am avea si noi datoria sa facem ceva pentru ca ''meciul'' cu ''incornoratii'' sa nu-l pierdem inca de la vestiare.

  • kiruj
   Tuesday, 1 April, 2014 at 17:21

   Noi (Tribuna) în mod cert nu vom pierde această bătălie, chiar dacă "ăia" vor juca cu 14...:) Poate "copii" noştrii, dacă nu vom avea grijă de educaţia lor...ceferistă. Revenind la Oli, nu-i o ruşine prea mare să fii "arbitru" într-o serie B la noi...Mulţi ar vrea dar n-au capacitatea de-a interpreta acest rol. Dacă reuşesc să "arbitreze bine" 3-4 sezoane , pot acumula resurse suficiente pentru o prezenţă decentă de câteva sezoane în A. Cam la asta s-a redus şi strategia celor de la Bistriţa, pe lângă avantajele directe colaterale şi imediate ale jucătorilor. Dar Tata Jean nu şi-a tras mare foloase să ştii, le-a băgat / le-a investit ca prostul într-o viitoare "Glorie" a diviziei A, şi a şi reuşit acest lucru. HAI CFR!!!

   • luis
    Tuesday, 1 April, 2014 at 17:25

    Mda Kiruj,asa este, totul se rezuma la educatie (nu cea universitara ,vezi pingU)

 15. Racheta
  Tuesday, 1 April, 2014 at 19:43

  Meciul cu Petrolul se joaca la Medias, desi Cluj-Arena este al contribuabililor din intreg judetul Cluj.. Aici pot juca (cu conditia sa plateasca intretinerea - chiria) la fel de bine Unirea Dej, spre ex., Sanatatea Cluj sau Ind. Sarmei Campia Turzii; numai ca mUistii de la Primaria Cj. si Banca"Transilvania" au acaparat o asa zisa pozitie de decizie favorabila mUistilor, fara echivoc, de unicul "DREPT-solidar, in folosinta si s-au autostapanit pe un stadion, care nu le apartine (clubului "U"). Nu exista si nu s-a emis niciun document legal care sa ateste cum ca ar fi propietatea mUistilor. Este un abuz grosolan acceptat si incurajat si de C.J.Cluj.

  • kiruj
   Tuesday, 1 April, 2014 at 20:20

   Ai dreptate cu detaliile (şi caracterizările) privind proprietatea stadionului. dar suspendarea terenului presupune să te duci să joci într-o localitate situată la minim 100 de km (parcă) de localitatea "suspendată".

   • caneto
    Tuesday, 1 April, 2014 at 20:27

    60

   • Ioan Dacid
    Wednesday, 2 April, 2014 at 11:47

    Ok, si de ce suparare ai luat-o taman spre Ploiesti cand puteai sa ii cari pe lupi putin mai departe (Bistrita, Satu-Mare,Oradea,Baia-Mare)?

    • kiruj
     Wednesday, 2 April, 2014 at 12:19

     nu sunt omologate pt Liga1

     • caneto
      Wednesday, 2 April, 2014 at 12:30

      Am citit undeva ca U a vrut sa mearga la Bistrita, dar au considerat chiria prea scumpa (5.000 euro fata de 1.500 la Tg Mures).

      • kiruj
       Wednesday, 2 April, 2014 at 13:12

       terenul Bistriţei probabil e omologat, nu ştiu. Dar restu' nu cred că-s eligibile pt. Liga1 (SM, BH, etc.).

 16. luis
  Tuesday, 1 April, 2014 at 20:01

  Cred ca singurul care se bucura este Kiruj,asa poate sa mearga si el la meci.Sper ca deznodamantul sa fie mai fericit pentru el (noi) decat la ultimul meci vizionat.Hai CFR.Kiruj sa faci galerie si in locul nostru (poate cu nea silica)

  • kiruj
   Tuesday, 1 April, 2014 at 21:39

   Sper să ajung la Mediaş. Sâmbătă oricum sunt la Mureş că am un simpozion acolo, iar dacă-mi iese o combinaţie la Alba pentru luni, atunci rămân duminică la meci. HAI CFR!!!

 17. steve
  Wednesday, 2 April, 2014 at 11:33

  si o intrebare (fireasca pentru mine): cine are abonament, intra gratis la meci in Medias? ca de aia avem abonamente, nu?

  • luis
   Wednesday, 2 April, 2014 at 15:14

   Steve,am sunat azi la club sa intreb daca abonamentele sunt valabile la medias,au spus ca da, no problemo.Poate ne intalnim acolo ca si eu vreu sa merg chiar daca de la Zalau este cam lung drumul si luni la 5 tre sa fiu la lucru.Oricum99.99% ca voifi la meci.Hai CFR.

 18. Racheta
  Wednesday, 2 April, 2014 at 12:15

  Asa e, Kiruj!, trebuie jucat la cel putin 100 de km. departare( nu pricep cum de-mi lipseste aceasta importanta precizare??), numai ca vroiam sa scot in evidenta faptul ca, oricum CFR-ul nu ar fi putut juca pe Cluj-Arena, pentru ca-i loc interzis pt. noi(?!), din considerente "dusmanoase!"; au impanzit tot stadionul si nu numai cu insemnele lui "u"(desi n-au nici un drept sa o faca). Este pt. mine un motiv in plus, pe langa acela din timpul junioratului meu, sa-i detest si sa-i dispretuiesc pt. acceptarea si "asigurarea" de catre "organe" a posibilitatii de incalcare a legilor si regulamentelor, pe langa sfidarea principiilor si normelor de conduita si moralitate fata de unii cetateni ai aceleiasi oras si judet! Din impozitele platite statului nu este corect sa beneficieze in exclusivitate clubul "u", in detrimentul altor cluburi! DE CE mUistii AU PRIVILEGII, CHIAR DACA NU LE MERITA?( SAU DE CE LE-AR MERITA?) Toate aceste "sicane"si nedreptati nu fac altceva decat sa intretina si sa dezvolte aceasta escaladare nepermisa,a starii de tensiune, "indusa"prin aceste "potlogarii", chiar de organele tutelare!Rusine! Hai CFR!

 19. Racheta
  Wednesday, 2 April, 2014 at 12:25

  P.S. A se citi: "aceluiasi"si nu"aceleiasi" oras...(cand vad atatea magarii in jurul meu, ma "enervozez" cu nervii si comit greseli, scuze!)

 20. caneto
  Wednesday, 2 April, 2014 at 12:27

  "O altă hotărîre luată în cadrul Comitetului Executiv se referă la pedepsele pentru echipele care au terenul suspendat. Dacă pînă acum formaţiile din Liga I care aveau terenul suspendat erau obligate până acum să dispute meciurile la cel puţin 100 de km de propriul teren, acum această distanţă a fost redusă la 60 de km."

  • kiruj
   Wednesday, 2 April, 2014 at 13:15

   Nu ştiu de ce nu ne-am dus şi noi la Mureş. Avem relaţii bune cu ei, avem jucători acolo, era mai aproape şi pentru mine...:)

   • Ioan Dacid
    Wednesday, 2 April, 2014 at 15:31

    E prea departe de Ploiesti:D

 21. Flacăra Vișinie
  Wednesday, 2 April, 2014 at 14:39

  Posturile Look TV şi Transilvania Live au încheiat un memorandum de întelegere cu Intel Sky Broadcast Ltd. privind difuzarea în direct a meciurilor de fotbal din campionatul Liga 1 şi Cupa Ligii
  link

  • Cristi
   Wednesday, 2 April, 2014 at 18:23

   Sa vedem acum si ce comentatori vor transfera ..mi-ar palce sa fiu in comisie si sa le cer la aplicatie citeva partide ale CFRului celor doritori de o slujba noua. citiva insa sigur acum maninca lamii cu simburi cu tot.

 22. Ioan Dacid
  Wednesday, 2 April, 2014 at 23:48

  Pe langa delirul lui Hagi am observat ca pe GSP cand e vb despre chestii negative la un club trebuie musai bagata o poza dintr-un meci al acelui club impotriva CFR-ului , astfel prin subconstient utilizatorul fara sa dea click sa creada ca e vb despre CFR. Vezi cazul Vasluiului, acum 2 luni era vb despre Otelul DAR am observat ca multe poze cu antrenori is facute pe stadionul CFR-ului, oare doar in Gruia ies pozele decente?

  • kiruj
   Thursday, 3 April, 2014 at 08:05

   Bună observaţie, am remarcat de mai multă vreme şi eu această şmecherie de "spălătorie". Singuri împotriva tuturor, cum se spune...:) HAI CFR!!!

  • csongi
   Thursday, 3 April, 2014 at 11:43

   Am văzut deunăzi un articolaș pe digisport, despre cum ar arăta clasamentul ”fără greșeli de arbitraj”, CFR chipurile cu fix 34 de puncte, dar pe locul 9, adică am avut doar arbtiraje corecte, ba și un pic avantajați, nu-i așa?!

   • caneto
    Thursday, 3 April, 2014 at 11:52

    Tulai, am fi doar la 6 puncte de retrogradare :) Mai bine sa greseasca in continuare arbitrii. :)

 23. Racheta
  Thursday, 3 April, 2014 at 10:41

  Pe linga aceasta ordinara si falsa prezentare a pozelor, tot timpul se aduce in prim plan "faza" cu Beto de la Sibiu-cand e vorba de arbitrii, de castigarea campionatului, de interpretarea unilaterala a fazei, de proasta pozitionare a arbitrilor,etc.- Inca ceva!;am urmarit in mod special, cum dupa o cavalcada de stiri negativiste, la adresa CFR-ului, privind licentierea, nu s-a mai pomenit, vreo cateva zile,nimic de noi, din clipa in care pe "surse" se parea ca dl.Gadola- pana la "iesirea" pe post- va "salva"clubul! Era o TRISTETE, fara margini, prin redactii, OFTICA era la ea acasa! Eram sigur, din acea clipa, in care toti au amutit, ca "problemele" se vor fi rezolvate pt. ca nu mai apareau stiri, nici ca s-a "stins" problema nici ca... ca! Pt. miticii asmutiti de cioban orice stire negativista trebuie asociata cu CFR; s-apoi se mai mira cineva de ce sunt huliti?! Nu se joaca la Medias, datorita colaborarii lui I.M.cu I.Horoba,cred ca au si o conventie?!; si apoi stiti cine-i presedinte la F.C.Tg.Mures?, nimeni altul decat omul "elefantului-Iancu"( care nu pierde nicio ocazie se ne ponegreasca), Daniel Stanciu!

  • thedarkside
   Thursday, 3 April, 2014 at 11:30

   Stii vorba aia, n-ai dusmani, n-ai valoare :-)))

  • tgv cluj
   Thursday, 3 April, 2014 at 14:46

   In locul acelei celebre faze de la Sibiu, eu zic ca astia de la Digi ar trebui sa difuzeze niste secvente din meciul Sevillei cu Real Madrid de acum o saptamana. Atunci portughezul nostru i-a batut aproape de unul singur pe ''galacticii'' lui Ancelotti.

 24. Racheta
  Thursday, 3 April, 2014 at 12:47

  PS: Erata: "...se joaca la Medias..."

  • kiruj
   Thursday, 3 April, 2014 at 12:52

   Da, ştiu şi eu -la nivel declarativ- despre relaţiile bune dintre CFR şi Mediaş (sau, mă rog, dintre IM şi Horoba, mai degrabă...), cu toate că pe teren nu am observat deocamdată această mare prietenie, practice ne-au unde ne-au prins, chiar şi când aveam nevoie de puncte.

 25. Racheta
  Thursday, 3 April, 2014 at 15:22

  Cand I.Horoba era la Bistrita cu tata Jean, se mai faceau "indirecte"si chiar "reciprocitati-discrete"; cam tarziu s-a trezit I.M.sa faca contestatie la decizia de suspendare a terenului propriu?!

 26. luis
  Thursday, 3 April, 2014 at 18:12

  S-a contestat suspendarea terenului,oare avem sanse sa jucam acasa,sau este deja prea tarziu?

  • caneto
   Thursday, 3 April, 2014 at 18:29

   Asa scrie in articol ca azi trebuia judecat apelul, dar pe site-ul FRF nu apare ca ne-ar fi sters noua o sanctiune, ci doar ca au pus in dreptul Stelei si a lui Dinamo cate doua :) Puteau folosi si la noi metoda, pin interzicerea accesului spectatorilor in spatele portii dinspre Masinistilor :) link

 27. kiruj
  Thursday, 3 April, 2014 at 18:50

  Nu s-a admis recursul CFR-ului privind terenul de joc. Se va juca la Mediaş, au hotărât azi cei de la LPF. HAI CFR!!!

  • caneto
   Thursday, 3 April, 2014 at 19:14

   LPF putea hotari orice, nu se pune, comisiile au trecut la FRF. :)

 28. Racheta
  Thursday, 3 April, 2014 at 19:17

  Pe Gazeta "online" este postat Paszkany si ne informeaza ca a cumparat drepturile de transmisie si asteapta plata transmisiilor TV a meciurilor din Liga1( si nu numai!), Paszkany mai are vreo treaba cu acest fenomen, numit televiziune?

  • Cristi
   Thursday, 3 April, 2014 at 19:32

   Oficial, nu. Neoficial, vom vedea cind vor aparea programarile meciurilor. Oricum daca e bagat si se va introduce pay per view, se va putea spune ca stie sa faca bani din fotbal si de pe urma Stelei si a fanilor ei.

 29. luis
  Thursday, 3 April, 2014 at 19:21

  Am aflat raspunsul (daca este sursa credibila). link Mama lor de rahati.Na dar nu conteaza merg si la Medias daca nu se intampla ceva neprevazut.Hai CFR.

  • kiruj
   Thursday, 3 April, 2014 at 19:26

   Luis, te voi suna mâine, dar te anunţ şi aici, că -din păcate- nu mi-a ieşit treaba aia la Alba, aşa că nu voi fi prezent la Mediaş. Oricum, HAI CFR!!!

   • luis
    Thursday, 3 April, 2014 at 19:34

    Imi pare rau.Atunci ne vom altadata,poate in Gruia daca ai sa ai vreodata o traba prin Cluj si vom avea si meci (sau daca domana kiruj este de acord)

   • Ioan Dacid
    Thursday, 3 April, 2014 at 20:14

    Bine ca la oi le hide cate o tribuna iar pe noi in prima faza ne poarta mama supararii iar apoi se pune pb daca se joaca cu spectatori sau nu.

 30. caneto
  Thursday, 3 April, 2014 at 20:29

  "Astfel, în loc să joace la Mediaş, aşa cum se planificase iniţial, CFR va jevolua tot acasă în meciul de duminică seara, cu Petrolul, de la ora 21.00. Comisia de Disciplină a decis în schimb să suspende peluza stadionului din Gruia şi 6 sectoare de la Tribuna I." link

  • caneto
   Thursday, 3 April, 2014 at 20:42

   Or fi fost niste huligani la loje si in sectorul VIP :) )))

   • kiruj
    Thursday, 3 April, 2014 at 21:44

    Îţi spun eu de ce s-a revenit: Horoba s-a temut că medieşenii şi ploieştenii vor striga -umăr la umăr- refrenul ăla cu "Afară, afară...", şi s-a temut să nu fie suspendat şi stadionul "lui"...:)) HAI CFR!!!

  • caneto
   Thursday, 3 April, 2014 at 20:48

   Iar n-au nimerit cei de la prosport. :) Este vorba de T2 link "3. FC CFR 1907 – recurs impotriva Hotararii Comisiei de disciplina – Admite recursul. Desfiinteaza in parte hotararea recurata. Sanctioneaza pe FC CFR 1907 Cluj cu masura programarii unui joc pe stadionul propriu fara spectator in sectoarele 27 din peluza I, 36, 38, 39, 46, 47 si 48 din Tribuna a II-a. Mentine celelalte dispozitii."

   • luis
    Thursday, 3 April, 2014 at 20:54

    He,he eu am abonament in sectorul 53,deci sunt sef.Hai CFR. PS.Thedarkside,sper ca te-ai razgandit si ne vedem la meci.

    • kiruj
     Thursday, 3 April, 2014 at 21:47

     Luis, acum sunt şi mai supărat, pe bune, că nu pot să mă duc. Că e Mediaş, că e Cluj, e aceaşi chestie (ca efort "şoferistic"). Păcat. Era şi mai mişto la Cluj. Next-time, cum se spune...:) HAI CFR!!!

 31. Cristi
  Thursday, 3 April, 2014 at 21:06
 32. Anonymous
  Thursday, 3 April, 2014 at 21:09
  • thedarkside
   Thursday, 3 April, 2014 at 21:15

   Super. E un semnal clar ca se schimba vremurile. De aia face rejele ca trenu :-))))

   • Cristi
    Thursday, 3 April, 2014 at 21:37

    ..ehe..ce i-a dat natura in picioare i-a luat la cap..simte Bul si atunci cred ca ii pica si revopsirea de Voluntari..ce comuna de linga Bucuresti inca n-a avut echipa cunoscuta? Tartasesti, Jilava, Popesti-Leordeni?

    • kiruj
     Thursday, 3 April, 2014 at 21:59

     ...Glina, Afumaţi, Chitila, Domneşti, Tunari...

     • Cristi
      Thursday, 3 April, 2014 at 22:44

      Dragomiresti... comuna Catelu nu o punem ca zice lumea ca suntem dinamovisti...:) in schimb se califica Bolintin Vale

      • kiruj
       Thursday, 3 April, 2014 at 22:50

       :)))))))))))))

 33. Flacăra Vișinie
  Thursday, 3 April, 2014 at 21:53

  Bine ca s-a judecat recursul in anulare al exceptiei de neconstitutionalitate al suspendarii terenului.

  • Cristi
   Thursday, 3 April, 2014 at 22:46

   ..mai interesanta mi s-a parut in interviu bilba lui IM cu AP..ca nu mai e actionar principal, ba ca va fi aproape de echipa dar s-ar putea investeasca altcineva prin majorare de capital... ba hir ba mir....

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>