Thursday, Jun. 21, 2018

Blitzkrieg la malul Dunării

Written By:

|

Saturday, 12 April, 2014

|

Posted In:

|

52 Comments

Blitzkrieg la malul Dunării

CFR-ul are o poziţie în clasament mincinoasă, ţinând cont de valoarea jucătorilor.” – Răzvan Lucescu

Era bun și un egal cu CFR, poate cel mai greu meci din acest campionat. Anul acesta nu ştiu ce s-a întâmplat acolo, dar CFR are în lot jucători foarte buni şi este o întâmplare că sunt doar la mijlocul clasamentului.” – Cristian Pustai

Avem echipă, avem valoare/Avem şi bonuri de mâncare …  ♪ ♫ ♪ ♪

Chiar şi să fie doar de complezenţă, n-am găsit asemenea declaraţii măgulitoare şi despre Oţelul, cu toate că este vorba de o altă campioană recentă a României. Ce mai, mergem la Galaţi să batem, suntem mai buni decât credem noi, tribuniştii, şi decât s-a văzut până acum în acest campionat. Venim după două meciuri în care am demonstrat calitate, echipa pare a fi în formă, sper să profităm de perioada bună prin care trec jucătorii noştri. N-am dat de articole de presă despre modalitatea deplasării echipei la Galaţi, dar, dacă nici juniorii Vasluiului n-au fost nevoiţi să dea laicuri la maşini pe marginea drumului spre Bucureşti pentru a ajunge la un meci în care n-a fost nevoie de ei, sunt convins că la ora de start a partidei şi băieţii noştri vor intra pe teren fresh, concentraţi la maximum şi plini de dorinţă de victorie.

Aşa de bine ne-a mers întotdeauna la Galaţi, că nici în varianta absolut fantezistă că am pierde duminică, nu putem strica bunătate de statistică a meciurilor directe disputate în deplasare în comparaţie cu partidele jucate în Gruia: 6 victorii, 2 egaluri, o înfrângere este recolta de la Galaţi, pe când acasă am adunat 6 victorii, un egal şi 3 înfrângeri. Generalul De Gaulle, în schimb, s-a echilibrat în urma măcelului din partida tur (7-2) şi s-a ajuns la aceeaşi diferenţă, 9: 15 goluri marcate în deplasare, 6 primite, şi 17-8 situaţia în meciurile de acasă. Trebuie să îmbunătăţim şi acest aspect, iar acest lucru se poate face doar excluzând înfrângerea ori egalul. Deci, rămâne cum am stabilit, batem!

Gazdele nu au probleme de lot, decât de valoare şi formă, niciun suspendat, niciun accidentat. Le arde buza rău de tot după puncte, ca după salariile restante, pentru că după 26 etape scurse sunt la un singur punctuleţ de un loc retrogradabil. Dar nici nu mă gândesc la o variantă sinistră, cum că am putea face cadouri, ceva în genul bucuriei imense afişate de patronul lui Astra după înfrângerea din etapa trecută de la Braşov. Ewald Lienen nu are şcoala de fotbal germană în sânge, nu pare să-l intereseze munca depusă de unul sau altul dintre jucători în cursul săptămânii la antrenamente, se complace în arhaicul stil balcanic de a folosi un unşpe cristalizat: Goicoechea – Milea, Sîrghi, Prestia, D. Popescu – Cooper, Lovin, Giurgiu – Zaharia, Tudorie, Astafei. Rezerve: Simaitis, Filip, Mişelăricu, Băjenaru, Sipovici, Sevillano, Henrique. De urmărit prestia lui Prestaţia, pardon, prestaţia lui Prestia, fundaş central internaţional de tineret de 20 de ani din Italia, împrumutat de Oţelul de la Parma, numele căruia poate fi trecut al treilea – după Buş şi Roşu – în Bârfa Manager CFR 2014 ediţia de vară.

În tabăra noastră, pe lângă Muniru – care pare să fi preluat pentru retur banderola de veşnic nerefăcut de la Brandao – nu se poate conta pe Ogbu, suspendat pentru acest meci în urma colecţionării celui de-al 4-lea cartonaş galben în meciul cu Petrolul şi pe Maah, accidentat. Nu se va putea conta nici pe cei care nu s-au antrenat conştiincios în decursul săptămânii; din păcate nu am reuşit să aflu lista neagră a celor rămaşi la Cluj, sper să nu trec niciun nume din ea în echipa probabilă de start: Felgueiras – Maftei, Cadu, Piccolo, Camora (Rada) – Monroy, Djokovic – Deac, Rui Pedro (Negruţ), Costea (Gabionetta/Chanturia) – Batin (Negruţ/Tadé/Rui Pedro). Vă las pe voi să-i găsiţi un înlocuitor mai eficace lui Ogbu, dar eu exclud din start ca Miriuţă să impună un sistem cu vârf fals. Din acelaşi motiv pentru care nu ţine în mână un flacon de plastic cu apă plată de izvor în timpul partidelor.

HAI CFR!!! Vreau neapărat o victorie clară cu 3-0, cu goluri marcate rapid, în prima jumătate de oră a meciului, pentru a risipi urgent orice umbră de îndoială privind învingătorul moral şi de facto al partidei. Nu mă deranjează dacă mă faceţi suporter de rezultat, pe mine nu mă interesează decât victoria, sunt absolut de acord cu nu mai ştiu cine, care a spus ceva de genul: „Fotbalul este al învingătorilor! Este străin de spiritul competiţiei să spui că mai bine să pierdem cu un joc frumos şi plăcut decât să câştigăm urât. Nu, întotdeauna trebuie obţinută victoria, oricum este imposibil s-o reuşeşti mereu cu un joc execrabil.”

Duminică, 13 aprilie 2014, cu începere de la ora 18.15, transmisiune TV Digisport1, Liga 1, etapa a 27-a, Stadionul „Oţelul” Galaţi: Oţelul Galaţi – CFR Cluj. HAI CFR!!! 

Share This Article

Related News

About Author

caneto

(52) Readers Comments

 1. kiruj
  Saturday, 12 April, 2014 at 16:51

  Nu sunt Gigă Contra, dar -în baza antecedentelor şi a datelor statistice din meciurile directe- "logic" (din punctul de vede al unora, suspicioşii de serviciu...) von pierde meciul de duminică...Nu pot decât să sper, că o victorie ceferistă (pe care o doresc şi mai mult decât Caneto...) să infirme odată pentru totdeauna presupusele reciprocităţi mult trâmbiţate la sud de Carpaţi de-a lungul anilor...În ce priveşte pe Prestia, l-am văzut în vreo 3 meciuri, în cel cu Pandurii (câştigat de Oţelul) a jucat de nota 8 (pe o scară "tribunistă"), are determinare, are şi curaj de a intra la mingi, are şi talie, unde stă mai prost băiatul este tehnica, plasamentul şi viteza de reacţie, mai ales la mingile pe jos şi combinaţiile rapide în centrul atacului advers. pare uşor "monofazat" în sensul că o musculatură prea dezvoltată (la/pentru vârsta lui) îl face uşor imobil în mişcări, adică ia viteză mai greu şi se opreşte la fel de greu (ca marfarul...). Are -desigur- calităţi, e musai de lucrat cu el pe acest aspect, mie mi-a plăcut per total, dar a mai fost un meci în care a fost -totuţi- destul de slăbuţ, fiind deposit deseori (pe combinaţii, cum spuneam). Oricum, dacă-l luăm, e o achiziţie bunicică, dar nu de speriat. Apoi mai cred că va juca şi Henrique, e practice cel mai periculos de la ei, ca şi Astafei, dealtfel. În atacul nostru aş folosi nişte "iepuraşi" gen Pedro, Negruţ, etc. în locul lui Batin. HAI CFR!!!

 2. avalon1
  Saturday, 12 April, 2014 at 17:02

  Otelul are nevoie de puncte ca de aer. Poate noi vom avea nevoie de ceva otel sezoanele viitoare ( daca nu se transforma in fier ruginit intre timp.... ) . Daca as fi parior as merge pe 1 solist .

 3. caneto
  Saturday, 12 April, 2014 at 17:31

  kiruj, avalon1 - stiu, eu sunt naivul care cauta intotdeauna nod in papura cand vine vorba de blaturi si reciprocitati :), dar cine cu cine sa se inteleaga? Cei de la Otelul nici nu mai stiu daca au stapan sau nu, al nostru trage spre Dubai, nu pare interesat de planuri diabolicesti pentru editia urmatoare, conducerile par copiii nimanui, majoritatea jucatorilor de la cele doua echipe pleaca la vara, ii doare in cot de ce se va intampla in campionatul urmator, ramane sa puna de-un blat Tribuna CFR cu Peluza Otelul. :)

  • kiruj
   Saturday, 12 April, 2014 at 18:11

   Ai perfecta dreptate, Caneto, argumentaţia ta este -practic- SINGURA şansă ca meciul să se joace corect, să nu mai spun, că -din "evidenţele mele pseudoblatiste"- reiese că părţile sunt cam la "egalitate", deci se poate juca curat, fără să se arate obrazul la sfârşit...:) HAI CFR!!!

   • caneto
    Saturday, 12 April, 2014 at 20:32

    Am facut un studiu privind evidentele tale si mi-a iesit ca galatenii ne sunt datori. :) Uite, acum un an si-o luna: “Oţelul a furnizat la Cluj prima surpriză a etapei, învingând CFR-ul cu 1-0 cu un gol marcat de Gabi Paraschiv. Gălăţenii au făcut astfel un pas important pentru evitarea retrogradării, în timp ce echipa antrenată de Paulo Sergio a pierdut un tempo în încercarea de a se apropia de cupele europene.” urmat de comentarii de genul: “Pe cine nu lasi sa piarda titlul ...nu te lasa sa retrogradezi :))))))))” Titlu de-o schioapa in evz 03.03.2013: “Surprize, surprize! CFR Cluj - Oțelul 0-1”. Acum noi stim ca n-am fost in stare sa batem pe nimeni primavara trecuta in Gruia, doar pe U, dar e clar, daca maine pierdem, nu va crede absolut nimeni ca n-a fost blat, mai putin eu. :)

    • kiruj
     Saturday, 12 April, 2014 at 20:49

     Eu continui să cred că doar după acel meci câştigat de Oţelul s-a ajuns la "egalitate", respectiv "lichidarea bilaterală a tuturor obligaţiilor contractuale"...:) Sapă un pic şi mai în spate...:) HAI CFR!!!

     • caneto
      Saturday, 12 April, 2014 at 20:56

      Nu mai sap nimic! Reseiese clar din articol ca noi am castigat de 12 ori, galatenii de 4 ori, aritmetica este o stiinta exacta, nu ca fotbalul, arata ca suntem datori cu 8 infrangeri :) De unde "egalitate" sau “lichidarea bilaterală a tuturor obligaţiilor contractuale”? :)

      • kiruj
       Saturday, 12 April, 2014 at 21:53

       Mă declar învins (cu inimă grea, ce-i drept). Dar îţi atrag atenţia că munca nu-i o ruşine (eventual o prostie...), aşa că te invit -insistent- să pui mâna pe sapa aia, că munca şi înnobilează, din ce-am auzit prin cârciumi...:) HAI CFR!!!

 4. Vass Bela
  Saturday, 12 April, 2014 at 18:39

  Si eu cred ca bate otelul, la ei exista miza, la noi nu . PS . Ma bucur ca s-a mai animat Tribuna dupa raspunsul meu la postarea lui Flacara Visinie, era letargie mare inainte . Pt Luis ( astept harcsa, nu ma uita ! ) si altii cu pareri asemanatoare lui, precizez, ca am prins timpurile faine cand pe Gruia tot stadionul aplauda la golul lui U anuntata prin statie, cum pe Moina toti ovationau la golurile noastre anuntate la Fotbal minut cu minut . Si acum majoritarii U-isti sunt oameni normali , care merita sa aiba echipa in liga 1 , chiar daca de-o vreme, ei stau acasa datorita celor 2-3 mii de derbedei care n-au nimic in comun cu istoria lui U . De asta Cluj Arena este mereu aproape gol, teribilistii au reusit sa alunge marea masa de suporteri prin atmosfera huliganica creata meci de meci . Eu ii urasc pe acei cretini, si nu pe U, care pt mine face parte din istoria mea, la fel cum face parte din istoria Clujului . Mai repede, nu cred, dar mai tarziu, tot vor reveni lucrurile la normal, ura insamantata de alde funar nu poate dura o vesnicie ! Ceea ce simt o inteleg cu siguranta numai clujenii mai in etate, care au stat zilnic de povesti vizavi de Ursus , fie ca erau U-isti, fie ceferisti ! Trebuie sa termin - poate e mai bine asa - ma cheama fetele la masa !

  • caneto
   Saturday, 12 April, 2014 at 20:37

   Bate CFR, Otelul va evolua crispat din cauza mizei, in timp ce noi putem juca degajat, nu-i niciun fel de presiune pe jucatori :)

  • luis
   Sunday, 13 April, 2014 at 08:48

   Bela ,cu harcsa este mai greu fiind prohibitie,exact ca si in Gruia pentru suporterii CFR-isti atunci cand joaca cu U.Sunt putini cei ce isi risca sanatatea si viitorul sa vada meciul la stadion.Cred ca acest lucru s-a si vazut.

 5. Hakana
  Saturday, 12 April, 2014 at 19:44

  Dacă ei se apără strașnic, iar nouă ne lipsește zvârluga de atacant, cu sânge rece și tupeu, s-ar putea să vedem un nou egal. 50% egal, 30% batem, 19% bat, 1% - o furtună puternică va face imposibilă desfășurarea partidei de la Galați. Oricum, va ploua, ca în acel octombrie din 2008, când deși au înscris Muri și Pană, tot egal a fost.

  • caneto
   Saturday, 12 April, 2014 at 20:49

   Poate ca aparatorii galateni nu vor fi foarte atenti, le fura ochii reclamele de pe pieptul lui Tade. Trebuie timp pana parcurg randurile din toti cei 2 mp. :)

   • kiruj
    Saturday, 12 April, 2014 at 20:53

    Măcar ştim şi noi adevăratul motiv al aducerii lui Gregory...)) HAI CFR!!!

    • Hakana
     Saturday, 12 April, 2014 at 22:50

     Ce supărat era baiatul ăsta când a plecat Tade: The Northern Irishman, who succeeded Steve Lomas as manager earlier this month, is unhappy he may now be forced to look for another forward. "We didn't think we needed a striker but at this stage in the summer we now find we may have to go out and find one," said Wright. Dacă știam că e așa o mare problemă, nu ne mai băteam capul cu el, zău.

 6. martipan
  Sunday, 13 April, 2014 at 02:04

  echipa va merge cu avionul , si nu vor fi nevoiti sa faca autostopul:))

  • thedarkside
   Sunday, 13 April, 2014 at 11:25

   Pacat, la Tg-Jiu s-au dus cu 07-CFR si au castigat...

   • kiruj
    Sunday, 13 April, 2014 at 11:55

    Cum, a fost şi Dinu la Tg.-Jiu???

    • CJ-07-CFR
     Sunday, 13 April, 2014 at 13:17

     Ce să fac, kiruj, la Tg. Jiu? Să mă holbez la Coloana Infinitului, aia care parcă nu se mai termină?

     • kiruj
      Sunday, 13 April, 2014 at 15:23

      No, bine că ai revenit...Deja lumea a intrat în panică, unii chiar au vrut să facă harakiri, sepuku, etc...:) HAI CFR!!!

 7. csongi
  Sunday, 13 April, 2014 at 15:12

  Un meci de 1X, din păcate, sper să mă înșel.

  • luis
   Sunday, 13 April, 2014 at 16:33

   Nici eu nu sunt prea optimist privind acest meci.Daca as paria as paria 1 solist.Noi nu avem obiectiv,motivatie si jumatate de echipa pleaca la vara,pe cand pentru Otelul fiecare punct este important.Au un antrenor neamt ambitios si mentalitate sanatoasa de luptator ,sigur va motiva echipa sa dea tot ce poate pentru a invinge.Na, dar cum speranta moare ultima ma alatur si eu lui Caneto (ce o fi luanda asta nu stiu,dar imi trebuie si mie :-))si spun ca invingem la cel putin 3 goluri diferenta.Hai CFR

  • csongi
   Sunday, 13 April, 2014 at 20:14

   Wow, ce bine îmi pare că m-am înşelat!

   • luis
    Sunday, 13 April, 2014 at 21:06

    Si eu ma bucur.Deja mi-am turnat cenusa-n cap, ca am fost sceptic.HAI CFR.

 8. Virgil
  Sunday, 13 April, 2014 at 18:27

  Se va juca corect dar inclin sa cred ca gazdele castiga. Hai CFR!

 9. Ioan Dacid
  Sunday, 13 April, 2014 at 19:06

  Oare cine m-a pus sa ma uit inainte la Liverpool - Man City?

  • luis
   Sunday, 13 April, 2014 at 19:14

   Cine?pai dracu.:-))

 10. justice
  Sunday, 13 April, 2014 at 19:12

  Meciul asta e mai bun decat un somnifer....

  • luis
   Sunday, 13 April, 2014 at 19:17

   Nu glumi cu asa ceva,eu chiar am atipit.Sper ca n-am pierdut nimic important.:-))

   • Ioan Dacid
    Sunday, 13 April, 2014 at 19:22

    Eu am fost de 2 ori la baie, cica intr-una din cele 2 "escapade" Deac a dat o bara...

 11. Ioan Dacid
  Sunday, 13 April, 2014 at 19:35

  Cascheta otelara a fost iertata de 2 ori, daca era Cadu sau Muresan luau la ambele faze al 2-lea galben.

 12. Ioan Dacid
  Sunday, 13 April, 2014 at 19:58

  Frumoasa actiune al lui Tade, frumoasa finalizare al lui Pedro. Frumos!!

 13. Ioan Dacid
  Sunday, 13 April, 2014 at 20:12

  Tade asta fuge ca un cal dar din pacate sta foarte prost la finalizare. Una peste alta, am mai adunat o victorie dar jucam execrabil.

 14. caneto
  Sunday, 13 April, 2014 at 20:16

  ♪♪♫♫♫♪♪ :) )))))

  • fox fire
   Sunday, 13 April, 2014 at 20:17

   Ce FeRicit e caneto:) Si eu la fel:)

   • caneto
    Sunday, 13 April, 2014 at 20:21

    O sa tune si o sa fulgere presa centrala ca: "nu se poate, cum de n-a fost blat?" :)

    • luis
     Sunday, 13 April, 2014 at 20:45

     Pe langa VICTORIE cel mai important lucru este ca s-a jucat pe bune.Cu ocazia asta sper ca am inchis gura la multi dintre cei ce ne acuzau de jocuri murdare,desi multi sunt retardati si vor continua sa ne acuze.Oricum dai dracu si hai CFR.

 15. kiruj
  Sunday, 13 April, 2014 at 20:19

  Click aici pt. notare! Felicitări! HAI CFR!!!

 16. Dantesc
  Sunday, 13 April, 2014 at 20:28

  slab meci dar important e ca azi am scapat de la retrogradare ! Ne-am atins obiectivul :) In rest probabil Miriuta e cel mai slab antrenor care a stat pe banca CFR-ului jucam haotic si doar cum zicea acum ceva vreme Kiruj scrasnit si fara absolut nici o idee de joc...Sa vina vara si sa se limpezeasca lucrurile...

  • Gavrilo
   Sunday, 13 April, 2014 at 20:37

   Totusi nu i-am lasat sa se apropie de poarta.Zero ocazii, iar noi , 3.

   • Dantesc
    Sunday, 13 April, 2014 at 20:44

    Asta e adevarat e un salt daca ne gandim ca,Corona a reusit sa ne domine in 10 oameni iar U ne-a batut...toate fiind echipe care se bat la retrogradare....Insa eu vorbesc strict si ma refer la spectacolul fotbalistic ....Incep sa il regret pe Rui Pedro care se pare ca desi uneori joaca ca o lady adica in varful picioarelor e singurul de la CFR care mai incearca un dribling mai o pasa mai smechera...In rest ma bucur ca s-au infirmat zvonurile care spuneau ca va fi un meci al prieteniei...si printre altele prin victoria din seara asta ne-am ajutat si rivalii de o viata,concitadinii...

  • caneto
   Sunday, 13 April, 2014 at 20:39

   Depinde ce intelegem prin slab. N-a fost un meci spectaculos, dar sa vedem si partile bune din joc. Galatenii n-au avut nicio ocazie, cat de mica, pana la sutul acela besit din prelungiri. Echipa noastra a controlat in totalitate partida. Apoi s-a dat o palma celor care s-au asteptat sa fie blat. Nu-i destul?

 17. kiruj
  Sunday, 13 April, 2014 at 20:38

  Caneto, într-un final tot ai ghicit câştigătorul! Bravo ţie, bravo băieţilor! Din punct de veder al angakamentului nimic de zis, totul a fost OK, "ne-am dorit mai mult victoria", cum se spune. Dar, cum spunea şi Dantesc mai sus, la construcţie suferăm, chiar dacă în a doua parte a reprizei a doua ne-au ieşit câteva contre frumoase. Nu neapărat jocul de construcţie a fost în prim-plan, ci mai degrabă o organizare destul de bună în apărare, practic nu i-am oferit nicio ocazie importantă. Cu excepţia lui Sf.Vasile toată apărarea mi-a plăcut (un plus pt. Felghe şi Piccolo, dar şi Cadu), Monroy şi Djoko parcă s-au mai sincronizat măcar pentru nivelul ligii 1, iar Chanturia o mare deziluzie, şi ca joc, şi ca atitudine. Pedro extrem de montat, a fugit foarte mult, a tot pendulat între atac şi apărare, chiar şi în lateral, să nu mai vorbim de gol, unde -totuşi- meritul cel mare este al "panoului publicitar" Tade...:) Schimbările lui Miri corecte, poate trebuia să mai aştepte un pic cu înlocuirea lui Pedro. HAI CFR!!!

  • thedarkside
   Sunday, 13 April, 2014 at 20:47

   A fost faza lui Tade (ma bucur pt. baiatul asta) dar si sutul din intoarcere a fost de fotbalist :-) Bravo baietii!

  • Dantesc
   Sunday, 13 April, 2014 at 20:53

   Da, apararea azi a fost la inaltime indeosebi Camora,Picollo si apoi Cadu...la sfantul nostru Maftei au mai scartait lucrurile insa nu grav...Iar Mario are meritul de a fi salvat acea minge de sub bara...Oricum Kiruj am ras ,buna chestia aia cu panoul publicitar....Oricum si sa nu uitam ca si Otelul e o echipa in coma din punct de vedere financiar si in afara de uratu ala negru Cooper parca care sa tot zbatut nu am vazut nimic la ei... In afara de frustrare,nervi si chestii care mai de care mai urate...Parca era CFR-ul de acum 4 etape

   • kiruj
    Sunday, 13 April, 2014 at 21:12

    L-am parafrazat pe Caneto, avea şi el o aluzie cu 2 mp de reclame pe Tade...:) A mai zis că adversarii vor fi aiuriţi de acele reclame, şi aşa a şi fost! Tade l-a depăşit ca un tanc pe Sârghi (care e un jucător bunicel şi experimentat al ligii), şi -FOARTE IMPORTANT!- nu a lăsat să cadă mingea (caz în care Sârghi avea o şansă în plus să facă un fault, ceva), ci a prelungit-i imediat cu capul spre poartă (asta a fost momentul psihologic, zic eu, din punct de vedere tehnic), apoi pasa spre Rui a fost -din nou- o mostră de altruism, de "jucător de echipă". Tade e un tip hiperliniar, fără fiţe şi fără tehnică, are o forţă, o determinare, care în multe cazuri poate fi exploatată de echipă. E un jucător de grup, pe care oricând se poate conta, nu fentează fotbalul, el atât ştie şi punct. HAI CFR!!!

 18. Radubarbier
  Sunday, 13 April, 2014 at 21:14

  Galatenii au atacat, cu preponderenta, pe partea lui Maftei, cunoscand faptul ca este mai lent si cu tamplele, putin, mai carunte. Aici, brazilianul ala de culoare, nu-i mai retin numele, i-a facut viata amara, in conditiile in care Chanturia nici nu contribuia la faza de aparare. A gresit de doua ori in genul gafei de la meciul cu oile, punandu-i pe galateni pe contraatac. Decizia lui Miriuta, de a-l schimba pe georgianul imbracat cu tricoul lui Messi, a fost insa una prompta si corecta. In rest, constatam faptul ca in trei meciuri am primit un singur gol si am dat trei. Sa zicem ca nu e rau. Important e ce se va intampla la vara. hai CFR!

  • kiruj
   Sunday, 13 April, 2014 at 21:22

   Foarte corectă decizia lui Miri de-al schimba pe Giorgi! Era total afară din joc, indolent, şi -mai grav, cum spuneai- i-a pus pe gazde de câteva ori pe contratac cu mingi pierdute / date aiurea. Miri -indiferent ce şi cum- nu acceptă indolenţa, şi această schimbare a fost şi o "amendă" destul de dură pentru Giorgi. Când eşti schimbat înainte de pauză (nu din motive de accidentare, etc), atunci aia e o ruşine destul de mare pentru orice fotbalist. HAI CFR!!!

 19. gica10
  Monday, 14 April, 2014 at 19:26

  Chiar daca tarziu ,este bine ca am inceput sa legam si noi victoriile si a venit increderea in sanul echipei......pe acest fond este mai usor sa-ti pregatesti jocul ,sa ai rabdare.Pentru galateni a fost un meci decisiv si de mare incarcatura.Nu stiu daca noi trebuie sa fim pusi la zid pentru lipsa de fotbal,ocazii.Galatenii nu stiu daca au avut 20 de atacuri la poarta noastra.In repriza a 2 a au avut un corner si o semiocazie din lovitura libera.Daca ieseau la atac ,pe spatiile libere sigur aveam ce povesti ,asa insa trebuie sa remarcam ca a fost un joc dominat cap-coada de ai nostri.Retin etapa trecuta cand aveau 1-0 cu dinamo si Grigore a facut fault de galben(al doilea) dar arbitrul a trecut cu vederea.Era fara discutie victorie a lui Galati.......si asta dupa o repriza super buna cu catzeii.Deci potential au si voi remarca si egalul departamentalilor din ghencea militari acolo. Pai daca stam sa analizam jocurile cu echipele de deasupra noastra,vom observa ca nici Petrolul(egal cu noi dupa gol din ofsaid),nici Pandurii(infranti de noi),Vaslui n-au avut ceva in plus fata de noi.Eu inclin sa cred ca daca Grigoras ramanea antrenor echipa era cel putin la lupta pentru locul 4.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>