Tuesday, Sep. 25, 2018

Bârfă Manager 2014-2015 ediţia de vară – partea I

Written By:

|

Monday, 2 June, 2014

|

Posted In:

|

170 Comments

Bârfă Manager 2014-2015 ediţia de vară – partea I

Felgueiras, Velayos, Thiago Lopes, Cadu, Camora, Deac, Monroy, Muniru, Ammari, Costea, Tade, Ogbu, Ene, Veres, Păun, Negruţ, Pintea.

Cam aici am rămas data trecută. Din lista de mai sus va trebui să mai scădem sau – din contră – să adăugăm bombe made in Gruia realizate de CFR în această pre-perioadă de visão de mercado (nu cunosc traducerea exactă și corectă; sensul e de transferuri visate sau transferuri vizate).În jur de 2-3 ore, cam atât îl puteam include în Bârfă Manager 14/15 pe Jaime Simões, dacă nu rămâneam gură-cască în ziua derulării mişcării. Preşedintele Iuliu Mureşan a declarat că „Am semnat cu doi jucători din străinătate, dar deocamdată nu pot să le menţionez numele. Este vorba de un fundaş lateral şi de un fundaş central, pentru că trebuie să acoperim golurile de după plecările lui Maftei, Rada şi Piccolo. Vor mai veni până pe 15 iunie încă cinci sau şase fotbalişti, toţi din străinătate. Vorbim aici de trei apărători, un mijlocaş sau doi şi un atacant”. Ulterior, a apărut numele lui Jaime pe un site oarecare, urmat rapid de confirmarea transferului pe site-ul oficial al clubului. L-am scăpat, asta e, şi sunt sigur că vor mai exista certitudini, fără ca acestea să treacă prin sita bârfei noastre sau a bârfitorilor profesionişti. Rămâne să ne axăm pe bârfele de bodegă/pub (de care ar râde decidenţii de la club, dacă ar citi toate prostiile apărute), că doar asta-i treaba noastră, pentru asta suntem plătiți prin oferirea dreptului la muncă voluntară.

„Noul TUN de milioane pe care CFR Cluj e gata să-l dea. Ce se poate întâmpla cu cel mai scump jucător al momentului în România”. link

noul tun

Da, este vorba despre Felgueiras, că despre cine altcineva putea fi? Articolul este din 5 iunie 2014 (!!), deci timp de 3 zile de azi încolo sigur nu va apărea niciun transfer al lui SuperMario, nicăieri în lume. Și dacă intraţi să citiţi articolul, veţi constata că CFR Cluj nu-i chiar gata cu datul tunului. Am căutat în arhiva site-ului respectiv data de 15 iulie 2014, să pot trece aici lotul lui Miriuță pentru meciul din turul II preliminar al EL, dar – sorry! – deocamdată n-am avut succes. Mai încerc și mâine.

CFR-ul se mută la Târgu Mureș! După Sepsi, Hora ți Voiculeț, încă un jucător poate ajunge la ASA! Javier Velayos e <<pe făraș>>”. link

„Tiago Lopes va pleca mai mult ca sigur din Gruia la varălink

„Liderul clanului Camorra prins în România”. no link Atât am găsit despre Mario. Suficient, de-ajuns, omul e prins aici, la noi, nu pleacă nicăieri, să ne fie de bine.

De pe un alt site, unde se vorbeşte (scrie/citește) în portugheză, cu un uşor accent portughez, apelând la un vechi colaborator al Tribunei CFR, Mister Google Translate, am aflat că Boavista vrea să înceapă contrucţia echipei, după revenirea în prima ligă, tocmai cu al nostru căpitan, Cadu: „Jucătorul, 32, este de opt ori în România și se poate întoarce în Portugalia pentru a purta pulover carouri”. Prostii! Sunt sigur că Ricardo Cadu va hotărî să poarte în continuare pulovărul vişiniu, tras peste maieul alb.

Despre Monroy, Muniru, Ammari… nimic, liniște totală, de cimitir.

Și acum – doamnelor, domnișoarelor, domnilor și Conchita – urmează o bombă de ultima oră şi veche de trei zile, cu nopți cu tot! Florin Costea s-ar putea să nu se mai antreneze exemplar, ci să se préparer exemplaire. link

„Felgueiras, Deac si Costea au fost scoși la vânzare. CFR are nevoie disperată de bani […] Ogbu și Tade au șanse destul de mici să continue la Cluj-Napoca, viitorul lor urmând să se decidă în aceste zile.link

E clară treaba, n-ajung cele 5-6 transferuri pomenite de preşedintele Iuliu Mureşan. Lotul sigur nebârfit de ducă (adică lotul pe care mass-media ni-l lasă deocamdată în pace) nu ne ajunge nici de-o echipă: Jaime, un fundaş lateral care a semnat deja (dar căruia preşedintele nu-i poate menţiona numele), Camora, Monroy, Muniru, Ammari (dacă-l iartă Herr Miriuţă), plus jucătorii din propria pepinieră.

HOT/FIERBINTE! Sub EXCLUSIV și VIDEO, cei de la „Știri de Sport” ne informează pe ultima sută de articol că Miriuță nu stă cu limba-n sân, ci o folosește pentru a intermedia aducerea de jucător (deocamdată la singular) din Republica Federală Germania, regiunea Cottbus! link Pe jucător îl cheamă Mateo Sušić, are 23 spre 24 anișori, e bosniac și funcționează cel mai bine pe postul lui Maftei Velayos Tony, adică cel de fundaș dreapta. Să-i urăm bun venit, dacă vine.

(Va urma)

Share This Article

Related News

La început de nou an fotbalistic
Bârfă Manager 2014-2015 ediţia de vară – partea I – capitolul 2
LACINA TRAORE

About Author

caneto

(170) Readers Comments

 1. Nea_Silică_Mureș
  Monday, 2 June, 2014 at 13:40

  Pare bunicel bosniacul, cam la nivelul lui Aguirre sau mai sus. Deocamdată e ok, mi se pare că am pornit cu dreptul, bufnițele se pot duce la culcare :-)

 2. cfrclujole
  Monday, 2 June, 2014 at 14:52

  SENZATIONAL/Breaking news, sub HOT/FIERBINTE: Marc, Chitosca si Popadiuc ar putea ajunge la CFR link

 3. daniaania
  Monday, 2 June, 2014 at 15:03

  Ce sa mai stim face? O sa ne ingropim o formatie cu bugetul de rigoare..Pacat de Mario ca nu pleaca pe bani buni, merita omul..Om vedea urmatoarele mutari si plecari..

  • nea_Silica_MS
   Monday, 2 June, 2014 at 16:43

   Probabil nu are ofertă. Mai e suficient timp, nici o grabă. Sunt sigur că mulţi vor mai pleca şi unii vor mai şi veni. Nu va fi aceeaşi calitate, poate nici la fel de mulţi, dar asta este: no money, not funny, sonny :-)

   • thedarkside
    Monday, 2 June, 2014 at 16:46

    Are, de la steaua, 1 milion pt. club :-)

 4. Cristi
  Monday, 2 June, 2014 at 15:04

  Sport.ro anunta ca Velayos ar lua-o spre Tg. Mures... birfa incepe sa clocoteasca.

 5. Vass Bela
  Monday, 2 June, 2014 at 16:47

  Nu stiu ce va fi in final, adica la inceputul noului sezon, dar parca se lucreaza mai cu cap . Jaime cred ca e peste Rada sau Maftei si oricum, e tanar . Susic n-a prea jucat la Cottbus - ultima din liga doua germana ? -dar daca datorita accidentarii, treaca mearga, numai sa nu fie un nou caz de transfer ratat din motive medicale . Cei 3 nemteni sunt numai o dorinta de-a lui Miri, pretul cerut e piperat, in mod cert . Asa ca trebuie sa fiu de acord cu doctoru, mai bine aduci de-afara , ca te costa mult mai ieftin . Esenta e sa se miste repede, participarea in Europa si noul campionat stau sa inceapa, asa ca lotul trebuie definitivat in proportie de 75-80% pana in prima zi de pregatire .

 6. csongi
  Monday, 2 June, 2014 at 16:51

  Sepsi, potrivit ziarului local in lb. maghiara isi doreste sa mai ramana un sezon la Tg. Mures. Sa-i fie dorinta indeplinita. In alta ordine de idei, o zicala engleza spune if you pay peanuts, you will get monkeys, adica la bani putin, forta de munca de proasta calitate. O fi suficient pentru Liga 1, dar cu siguranta putin pentru EL. De la Susic, ce sa te astepti, putine meciuri in picioare...

 7. kiruj
  Monday, 2 June, 2014 at 17:25

  Revin cu "obsesia" mea de ordin A1: chiar dacă noi am cam văzut ce şi cum, un antrenor NOU (cum era Miri în decembrie) avea obligaţia să se uite -măcar aşa, formal/superficial- la cei trimişi la plimbare (=împrumutaţi) gen Voiculeţ, Hora, Valente, etc. Îi avem în curtea noastră, un Valente sau un Voiculeţ merită o nouă şansă, lucru pomenit de însuşi Miri, la un moment dat. Îmi aduc aminte că Voiculeţ era un om de bază la Pandurii, din motive care-mi scapă, nu prea s-a integrat la noi (ba mai mult, mi s-a părut şi un pic indolent), dar o şansă, măcar una, mai merită, mai cu seamă dacă dăm crezare informaţiilor că s-a mişcat binişor la ASA. Poate băieţii şi-au revenit între timp "cu capul", poate simt şi ei o altă motivaţie acum (că tot am ajuns în EL), sunt "n+1" motive, ca tu, "jucător" să încerci să revii. Mai ales la construcţie e pauză periculoasă, un Valente (sau un Voiculeţ, chiar), după capacitatea pur sportivă, ar putea fi o soluţie (măcar de avarie) acolo.Dacă nu dăm nimănui această nouă şansă, atunci ne vom afla iarăşi în situaţia cumpărărilor "en-gros" din trecut (chiar dacă la preţuri mai mici), apoi ne tot chinuim un an întreg să scăpăm de "petardele" căzute la "prima şansă". HAI CFR!!!

  • Cristi
   Monday, 2 June, 2014 at 19:44

   O sa stim cind vor veni la vizita medicala..mai stii daca nu apare Valente pe acolo, mai ales daca e sa plece Costea?

  • caneto
   Monday, 2 June, 2014 at 19:59

   Teoretic, ai perfectă dreptate, dar practic cred că problema nu e la Miriuţă ci jucătorii fac parte din grupul acela de care conducerea vrea să scape neapărat (probabil din considerente financiare, sau lipsă de perspective, ori pur şi simplu s-a enervat Pászkány pe ei în toamnă şi nu vrea să-i mai vadă în lot :) ).

   • kiruj
    Monday, 2 June, 2014 at 20:40

    Eu te înţeleg şi pe tine, dar ce ne făceam, dacă -să zicem- AP îl considera (pe bună dreptate, la un moment dat) "incapabil"/"nedorit", etc. pe Bastos...Un antrenor este un antrenor, iar un patron este altceva...;) HAI CFR!!!

    • caneto
     Monday, 2 June, 2014 at 21:37

     Sincer, chiar crezi ca Maah nu s-a antrenat constiincios? :) De ce nu l-a exclus Miriuta si pe Costea din lot, doar a declarat de nenumarate ori ca nu a fost multumit de cum s-a pregatit la antrenamente? :) Presedintele Muresan a declarat la conferinta de presa ca se renunta la toti jucatorii aflati la final de contract, fara exceptie, fara exceptie (da, a repetat acest lucru, nu eu sunt balbait :) ), si ca mai sunt jucatori de care se doreste despartirea. Degeaba si i-a dorit Miriuta pe Maftei si Rada, degeaba si-ar fi dorit jucatorii sa ramana, chiar pe salarii de criza, deocamdata pare sa se indeplineasca dorinta conducerii.

   • amne
    Monday, 2 June, 2014 at 20:40

    "Teoretic ai perfectă dreptate" Practic ai imperfecta dreptate/ perfecta injustitie, injustitie practica incorecta, justitie teoretica impracticabila, practica teoretica injusta, teorie perfect practicabila a injustitiei practic teoretice. Duck me (pot sa scriu "duck" pe tribuna sau asta-i motiv sa se ratzoiasca diversi la mine?), mai este mult pana-ncepe filmu'?

    • caneto
     Monday, 2 June, 2014 at 21:30

     Ia mai bine asta si lasa-mi bicicleta in pace. :)

 8. Vass Bela
  Monday, 2 June, 2014 at 21:34

  Care film, Hannibal II ? In fiecare luni ma uit la acest serial.

 9. Cristi
  Monday, 2 June, 2014 at 23:47

  Apropos... dupa astia link Edimar va ramine in Portugalia.

 10. CJ-07-CFR
  Tuesday, 3 June, 2014 at 01:04

  Dacă vin cei 3 nemțeni ceruți (recomandați?) de Miriuță, Gruia o să se numească new Pietricica?

  • Cristi
   Tuesday, 3 June, 2014 at 03:19

   Nu stiu, dar atunci Bela sigur ii va cere lui IM ca macar daca nu s-a specializat in fotbalisti, sa o faca in folcloriste. Desi o Mihaela Tiganu si o Adelina Elisei Chivu mai greu sa gasim pe linga depou sau in Portugalia.

 11. caneto
  Tuesday, 3 June, 2014 at 10:13

  Se adună bârfele, nu glumă. O punem şi pe asta: "De asemenea, următorii jucători care vor sosi la Cluj vor fi liberi de contract, piaţa vizată fiind tot liga secundă din Portugalia. Mijlocaşii Carlos Almeida (Madeira) şi atacantul Fabio Valente (Leixoes) sunt pe lista triplei campioane a României." link

  • caneto
   Tuesday, 3 June, 2014 at 10:19

   Acum observ că-i vorba de "mijlocaşii", deci Carlos o fi defensiv, iar Almeida de bandă. :)

   • ulisse
    Tuesday, 3 June, 2014 at 11:45

    Se pare ca Almeida Calico e de fapt fundas central/dreapta: link

    • caneto
     Tuesday, 3 June, 2014 at 11:58

     Da, crescut la Vişeu, jud. Maramureş de Portugalia, la fel ca Nuno Claro. :) link

 12. Racheta
  Tuesday, 3 June, 2014 at 11:10

  De acord cu aducerea de jucatori tineri, dar oare au oares`ce VALOARE(?)odata ce nu primesc oferte(contracte), nici macar din ligile inferioare ale Portugaliei si Germaniei, devin subit peste noapte jucatori cu care poti face o formatie redutabila!?(in cati ani si pt. care nivel?); ar trebui sa se intample o mare minune sa realizezi performante, cu jucatori second hand din liga a 3-a, d-le Iulica(!); sincer, in conditiile reducerii numarului de participante, cu 6, m-as bucura sa ramanem la anul, inca, in Liga1(!); sper sa nu reingrosam numarul "petardelor" si mai apoi, sa ne spalam pe cap cu ele(!);Hai CFR!

  • thedarkside
   Tuesday, 3 June, 2014 at 12:06

   Pai liga 2 germana link azi e evaluata peste liga 1 romana link Iar liga 2 portugheza se apropie... link

   • Ioan Dacid
    Tuesday, 3 June, 2014 at 12:56

    Si marmota asa de fain inveleste ciocolata, unii din voi chiar nu vad penibilul situatiei?

    • Cristi
     Tuesday, 3 June, 2014 at 13:05

     Ce sa fie penibil? Astia sunt banii/bugetul, asta ne permitem daca vrem sa fim sustenabili. Nu mai visati EL samd, clubul tb initii sa fie pus pe baze de cost corecte. Este prima regula a oricarui plan de reorganizare.

     • Ioan Dacid
      Wednesday, 4 June, 2014 at 12:52

      Si ce facem, ne intoarcem de unde am plecat, ne dam seama ca am luat petarde cu care nu stim cum sa scapam de ele. Si legat de poezia, astia sunt banii asta o sa facem, e partial deacord atata timp cat nu vi cu pretentii ca cu astfel de achizitii tu vrei sa lupti la podium anul viitor. Sincer, chiar ne credeti pe toti prosti?

    • thedarkside
     Tuesday, 3 June, 2014 at 14:46

     Ba da, vad penibilul ca liga1 romana valoreaza cam cat liga2 portugheza sau mai putin decat liga2 germana. Macar ca aia din liga2 din vest au o mentalitate mai buna si la antrenamente chiar se antreneaza. Nu trebe sa-i trimita Miriuta la echipa a doua sa le vina cheful :-)

  • Cristi
   Tuesday, 3 June, 2014 at 12:52

   Ca sa poti face o comparatie, Rada in anii lui buni sau Cristea erau jucatori care nu prea faceau fata la Karlsruhe in perioada in care echipa se batea la retrogradare din liga a doua germana.Pe un Deac dupa o jumatate de an in tribuna la Schalke unde nu prindea nici foaia de arbitraj nu l-a vrut nimeni si l-au trimis pachet la Rapid unde a ajuns vedeta.Apropos, cum definesti tu valoarea? Ajungem din nou la discutia ca daca e bun musai sa coste ceva? Crezi ca avem banii pentru jucatori care 21-22 de ani au cote de 2 mil de euro si echipele mai mici de prima liga din campionatele mari se uita dupa ei putindu-le oferi salarii brute de la 5-600.000 pe an in sus?

 13. luis
  Tuesday, 3 June, 2014 at 12:26

  Baieti .nu va certati.rezolv eu problema. Sunt la Paris.daca doriti un jucator doi dati unsemnal si l-am rezolvat.

  • caneto
   Tuesday, 3 June, 2014 at 12:38

   Tulai (sau Tuluz), doar nu tu eşti impresarul lui Florin Costea - The Oltenian? :)

   • kiruj
    Tuesday, 3 June, 2014 at 12:56

    Ce faci, Luis, la Paris, concediu, ceva? Dacă da, odihneşte-te, că vin preliminariile şi tre' să strigăm ca bezmeticii în Gruia...:) HAI CFR!!!

    • caneto
     Tuesday, 3 June, 2014 at 20:12

     kiruj, numai sa nu pui la inima “transferurile” astea, sunt doar niste simple barfe de pe o taraba lipsita de incredere din targ. :) Am puricat internetul si in afara de prosportul lui Lup, nu se pomeneste nicaieri ca i-ar dori cineva pe “mijlocasii” Carlos Almeida (Calico) si/sau pe atacantul Fabio Valente (Zola). Vorbesc de ziua de azi, ca de maine sigur vor vui site-urile portugheze: “Calico e Zola na Cluj, informa imprensa romena pelo noticia prosport”. :)

    • luis
     Friday, 6 June, 2014 at 10:56

     Ce sa fac?cum a spus Canto.il transfer pe Costea.:-)

   • Saul
    Tuesday, 3 June, 2014 at 13:26

    Cum sa-i pui coloana sonora la un filmulet de prezentare al lui Costea,celebra piesa "Shape of my Heart" a lui Sting, in loc sa pui o manea sau altceva care sa-l reprezinte?

  • Saul
   Tuesday, 3 June, 2014 at 13:09

   Esti cumva la Roland Garros?

 14. Racheta
  Tuesday, 3 June, 2014 at 12:47

  D-le draga(!), nu putem compara si evalua nivelul si puterea financiara a echipelor din campionatele din vest(fie ele si din ligi inferioare!)care indiscutabil sunt mult peste ale noastre(mai ales in Germania),ci puneam doar la-ndoiala, "valoarea"unor jucatori liberi de contract din liga a2-a portugheza si a3-a germana (Cotbus), care cred ca este sub nivelul pretentiilor noastre de "formatie redutabila,peste cati(?)va ani"(I.M.)

 15. kiruj
  Tuesday, 3 June, 2014 at 13:02

  Fraţilor, văd că ne-am orientat spre ligile secunde din Portugalia şi Germania...Nu ştiu ce să spun, am anumite rezerve...De acord cu Cristi, poţi aduce -într-adevăr- jucători buni şi din ligile inferioare de acolo, întrebarea mea însă sună aşa: sunt conducătorii noştrii pregătiţi (dpdv professional / scoutericeşte) pentru acest stil de achiziţii? Că dacă nu, ajungem acolo, de unde am pornit: cumpărăm mult (de data asta ieftin) şi poate unu'-doi va confirma...HAI CFR!!!

  • Cristi
   Tuesday, 3 June, 2014 at 13:28

   Intrebarea e ce alternative avem? Jucatori "gratis" gen Sougou care sa coste 300.000 prima de instalare, 200.000 la impresari nu vom vedea curind. sistemul "tot asa dar mai ieftin" a sucombat sezonul care tocmai s-a terminat. Este firesc zic eu, sa nu ne mai amagim si sa acceptam ca banii sunt doar pentru "saorma cu de toate" , cum scriam prin iarna, dupa ce anul asta tot la restaurant voiam sa mincam, dar la sf mesei am ramas si cu indigestie si fara bani de a plati nota (ma rog, chiria ). In conditile date, de unde vrem sa aducem jucatori? Piata locala este prohibitiva ca preturi, devreme ce toti patronii de cluburi mai mici viseaza sa vinda jucatori macar in Bulgaria la Plovdiv pentru 5-700.000 de euro. In prima liga portugheza, iarasi e relativ greu de luat - jucatori cotati la 1,5 -2 mil de euro merg lejer in Belgia sau Grecia sau liga a doua engleza pe bani semnificativ mai multi. Multi dintre cei buni sunt de fapt legati de cele 4 echipe importante si doar imprumutati. Echipele mici portugheze viseaza si ele sa vinda la cele mari sau sa traga cite un tun care sa finanteze noul sezon. In plus, tb sa ne miscam si repede , desi avem 2 obstacole majore : anul asta datorita campionatului mondial hora transferurilor va incepe la intensitate maxima dupa acesta , adica la inceputul lui iulie si in plus pietele noastre de "aprovizionare" incep campionatele tirziu iar jucatorii mai scumo asteapta pina in ultimul moment sa prinda ceva mai bun. O abordare mai conservatoare poate nu e asa spectaculoasa, dar decit sa visam ca anul trecut tot felul de jucatori care la aceeasi bani nu vor sa vina in Romania, mai bine securizam acum ce putem.

   • kiruj
    Tuesday, 3 June, 2014 at 13:44

    Cristi, nu cu teoria -în genere- am eu probleme, aia e una corectă, mai ales acum, la începutul "noului plan cincinal". Eu am rezerve faţă de capacitatea conducătorilor nostri de-a alege corect jucători "low-cost" (sau chiar gratis), cunoscându-se faptul că ei erau -până nu demult- obişnuiţi cu o cu totul altă abordare în planul achiziţiilor (=mulţi şi scumpi, şi poate iesen un 50% corespunzător, de reţinut în lot). Oricum, îi doresc (şi ne doresc) "succesuri" în aceste tranzacţii, chiar avem nevoie şi de noroc, zic eu. Totul depinde de abordare: dacă au "externalizat" sarcina de scouting la experţi, şi ei fac o listă de propuneri, atunci e -cât de cât- OK. Dacă nu, Dumnezeu' cu mila...:) Sunt curios şi de rolul lui Miri în aceste achiziţii. HAI CFR!!!

    • Cristi
     Tuesday, 3 June, 2014 at 14:32

     Om trai si om vedea. E clar ca pe abordarea "lot normal" si nu "lot largit" nu iit poti permite multe sincope. Speram sa existe sfatuitori inspirati.

  • Ioan Dacid
   Wednesday, 4 June, 2014 at 12:53

   Is ferm convins ca ai nostri conducatori sunt total depasiti de situatie, sincer si mie imi e tot mai greu sa cred ca la anul evitam retrogradarea cu astfel de transferuri.

 16. nea_Silica_MS
  Tuesday, 3 June, 2014 at 16:20

  Să dăm conducerii timpul necesar pentru (re)construcţia echipei. După aia, trageţi cu toate tunurile. Pasenţă oameni buni :-)

 17. Vass Bela
  Tuesday, 3 June, 2014 at 16:33

  N-am tinut niciodata secret faptul, ca tin cu toate echipele clujene, din oras si din judet . Ii condamn pe huliganii de la U, dar tin si cu U . Tin , tin, dar nu-mi place cand ne ameninta " suprematia " ( locala, desigur ) . Acum constat, ca Veselovski si-a prelungit contractul, deci portar bun au . A semnat Raul Costin , iar azi Peter Jovanovici, fostul fundas dreapta al Vasluiului . Si in pregatire, doi tineri de la Sageata, Florin Achim si un atacant sarb . Plus ca a ramas Teja, cu tot stafful . La noi aflu azi, ca preparatorul neamt a plecat . Ieri eram mai optimist, azi parca vad, ca pt lotul normal de care vorbeste corect Cristi, sunt incertitudini si de loc certitudini . Dincolo, Veselovski , Raul Costin si Petar Jovanovici, certitudini pt primul 11 . Daca pleaca Super Mario, cum doreste fostul, prezentul si viitorul totunfactum AP , cine va fi portar ? Un alde Nulo Claro, Stancioiu , Minca sau Amadio ?! Ca portari cat de cat priceputi in ligile inferioare de-afara nu gasesti, mai ales daca vrei sa fie si liberi de contract si sa le oferi numai cateva mii pe an ...

  • Cristi
   Tuesday, 3 June, 2014 at 16:40

   Daca revine Stancioiu de la Tg Mures il aduce si pe Hora dupa el, asa ca mai bine nu cobim:). In iarna erau ceva zvonuri despre Kiesek care devine liber vara asta, tot din Portugalia, pt cazul in care ar pleca Mario. Cred ca tb sa asteptam 15 iunie - reunirea lotului si 1 iulie- expirarea oficiala a unor contracte, ca sa vedem cine e dus definitiv de la Cluj, cine poate mai sta un an si i se prelungeste contractul ( declaratia cu pleaca toti poate fi si o tactica de negociere), cine revine la club fie si pina la 1 Septembrie si cine vine pentru "Campania de preliminarii". La preparator, nu mi-as face atitea griji pe cit de mult s-a dramatizat asta in presa; oameni se gasesc in piata, poate neamtul asta a plecat acasa pt ca nici nu se astepta ca Miriuta sa ramina mai mult de sf sezonului?

   • kiruj
    Tuesday, 3 June, 2014 at 17:07

    Nu cred că plecarea preparatorului poate fi considerată un mare eşec. Din ce-am observat în retur, în primele 6-7 meciuri nu prea s-a observat "rodul" pregătirii fizice, apoi -într-adevăr- am putut consemna un reviriment dpdv fizic. Povestea e mai complicată şi aici, deoarece condiţia fizică şi aşezarea tactică a echipei pe teren sunt două elemente cu o pondere (aproape) egală în reuşitele / eşecurile echipelor. Sunt cazuri, în care o pregătire fizică ireproşabilă este compromisă de o greşeală tactică a antrenorului (alegerea formulei de joc nepotrivită, lipsa schemelor de joc, etc.), dar -evident- lucrurile se pot prezenta şi invers: condiţie fizică proastă, şi în ciuda jocului plăcut, iarăşi lipsesc rezultatele. Excepţiile (în ambele cazuri) mai mult întăresc regula. Complicat...:) HAI CFR!!!

    • fotbalfan
     Tuesday, 3 June, 2014 at 18:56

     daca pungute nu E, nimic nu E!

  • Cristi
   Tuesday, 3 June, 2014 at 21:36

   Bela, intrebarea e daca nu judecam cu dubla masura. Raul Costin la 29 de ani cotat la 600.000 e luat de bun desi nu mai face fata in Azerbaijan, Jaime insa nu e bun desi are doar 24, e cotat la un milion. Dar poate ca vinul de Porto e mai putin sexy decit laptele de yac fermentat. La fundasi dreapta, pingu transfera unul de 31 de ani , din Serbia, cotat la 350.000 e lovitura, daca noi il luam pe Susic cotat cu 50% peste si la 23 de ani, strigam aoleu ce petarda. Aceesi poveste si la zvonuri.. Achim de la Navodari ar fi lovitura desi nu a jucat decit in div B si un sezon la o retrogradata, Chula sau Brigido cotati cam la fel dar la echipa a doua de la Maritimo sunt vai de ei. Suntem fair?

   • thedarkside
    Thursday, 5 June, 2014 at 11:51

    Thumbs up!

 18. kiruj
  Tuesday, 3 June, 2014 at 17:16

  Interesantă statistica prezentată de "Ulise" la cheferetv, despre Fabio Valente (atacant, 22 ani). A jucat 362 minute în 15 partide (cam 24 de minute pe meci), din care doar în 2 a început ca titular, fiind schimbat ÎNSĂ în 3 partide! Adică, dacă presupunem că două schimbări le-a bifat în cele 2 partide în care a fost titular, tot mai rămâne un meci (dar teoretic pot fi chiar 3) în care a fost schimbat după ce a pe teren din postura de rezervă...Nu e foarte impresionant...Mă rog, a dat un gol...:) HAI CFR!!!

 19. Panou
  Tuesday, 3 June, 2014 at 19:49

  Ar fi de precizat ca Mateo Sušić joaca pe cel putin 3 posturi: pe postul lui Tony, cum s-a spus, dar si pe cele ale lui Cadu si Deac. Avem, deci, primii 3 din cei 5-6, si nici n-au fost foarte scumpi!

  • caneto
   Tuesday, 3 June, 2014 at 20:19

   Ieftin de tot, mai revine Hora, un jolly-joker dovedit (daca bine-mi amintesc, a fost si portar intr-un final de meci, pe vremea cand juca la Bistrita), si-i gata lotul. :)

 20. thedarkside
  Wednesday, 4 June, 2014 at 12:55

  Ce parere aveti de Larie? link Nu l-am urmarit dar pare ca a fost titular.

  • kiruj
   Wednesday, 4 June, 2014 at 13:10

   Larie e un jucător bunicel, dar nu mai e o "tânără spreanţă autohtonă", adică nu prea se încadrează în noua filosofie a conducerii, filosofie enunţată de ei, nu de noi. Mă miră un pic, dar -repet- nu e un jucător rău, are un joc de cap bun, plasament aşa-şi-aşa, are viteză, mobilitate. Dar astfel de fundaşi la 27 de ani mai sunt destui în Liga1. În opinia mea mai bine un Ene (care se încadrează în "new profil"), sau chiar / mai degrabă un Marc...HAI CFR!!!

   • thedarkside
    Wednesday, 4 June, 2014 at 15:01

    Daca pleaca si capitanul ar avea sens sa-l aduca, Jaime nu are experienta in liga1, trebuie sa invete rapid de la cineva magariile :-)

  • caneto
   Wednesday, 4 June, 2014 at 13:29

   Transferul este verosimil. Stiridesport nu-i ca Lup de la prosport, cred ca au o cartita in club. :) Eu il banuiesc pe Miriuta. :)

  • caneto
   Wednesday, 4 June, 2014 at 13:26

   Si Susic, tot pe 3 ani.

 21. Racheta
  Wednesday, 4 June, 2014 at 14:13

  Perioada oficiala de inregistrare si efectuare a transferurilor in sezonul 2014/2015: prima:16 iunie 2014-8 septembrie 2014; a doua: 25 ianuarie 2015-22 februarie 2015; i-am vazut jucand pe amandoi, sunt buni,dar am fi mult mai castigati, daca am reusi sa-l transferam pe Marc, in detrimentul lui Larie(!)

 22. Vass Bela
  Wednesday, 4 June, 2014 at 16:03

  Cristi, nu-i vorba de dubla masura, ci de certitudini pt un lot normal, de care pomeneai in alta interventie . Din acest punct de vedere, Petar Jovanovici cu toate ca are 31 ani ( sau si de aia ) , e o certitudine mai mare ca fundas dreapta decat Susici, care a jucat doar 3 meciuri intr-un intreg sezon la ultima clasata din liga a doua germana ( accidentat a fost doar 3 luni ) . La fel, Raul Costin stim ca a fost titular la Vaslui, inclusiv in CL . Iar Veselovski e bun, mult peste ce avem noi in afara lui Super Mario . Mai punctezi cu Achim de la Navodari , despre care n-am scris nimic, numai l-am amintit ca un posibil transfer . Da Larie nu tot in ligile inferioare a jucat , mai apoi la chiajna-voluntari ? Dar repet, am comparat cu U din frica sincera sa nu devenim mai slabi , dubla-tripla-etc masura nu se potriveste in acest caz . In fine, da Domne sa fie Susici mai bun ca Ivo Pinto, Larie ca Piccolo , Jaima decat Cadu si Felgueiras sa nu plece ...

 23. Vass Bela
  Wednesday, 4 June, 2014 at 16:14

  Citesc, ca in locul lui Pintilii , steaua il ia pe Anton de la Tg-Jiu cu 500 mii euro, plus un procent dintr-un transfer viitor . Deci cu toate ca fecali nu mai investeste ca inainte, din banii incasati pe transferuri ceva tot reinvesteste . Cum am auzit, transferul lui Marc a picat pt ca am refuzat sa platim pe el 500.000 . Tot atat, cat am refuzat si pe Nistor , ceea ce a fost dovada clara ca Arpi nu mai baga bani la echipa , ci scoate tot ce poate . Oricum, in campionatul ce vine , nici o sansa la primele trei locuri ! Iar despre ultimele 6 locuri sa nu vorbim, macar pana la sfarsitul verii ...

 24. cfrclujole
  Wednesday, 4 June, 2014 at 18:06

  CFR Cluj transferă un atacant din Premier League. link

  • kiruj
   Wednesday, 4 June, 2014 at 19:51

   Pare un atacant destul de oportunist, cam lent (şi...ungur, cum zicea Ulise, dincolo), dar -în ciuda înălţimii- destul de tehnic, şi f.bun la jocul aerian. Utilitatea lui la CFR depinde şi de Miri, respectiv de formula în care se va juca. Dacă Ogbu era om de echipă, făcând culoare pt. alţii (rol ingrat -în general-, dar interpretat destul de bine de Chuka), Futacs ăsta pare -mai degrabă- atacant de careu, de la care nu te poţi aştepta să se sacrifice "tactic" pentru echipă, etc. Să vedem. HAI CFR!!!

   • Dantesc
    Wednesday, 4 June, 2014 at 20:03

    Iti dai seama ca are un nume predestinat in a **** apararile adverse :)))

    • kiruj
     Wednesday, 4 June, 2014 at 20:23

     No, uite, nici nu mi-am dat seama din prima...:) Să-ţi fie gura aurită...HAI CFR!!!

     • Cristi
      Wednesday, 4 June, 2014 at 20:47

      Aoleu, daca inceoem sa combinam numele cu gura aurita..sa nu iasa o..

   • cfrclujole
    Wednesday, 4 June, 2014 at 21:41

    Si mie mi-a facut impresia ca ar fi un atacant de careu. Acum, daca vine la noi, sper sa si aiba cine il juca. Altfel, va ajunge ca si Kape sau Bjelanovic.

  • koppandiz
   Wednesday, 4 June, 2014 at 20:56

   Astazi joaca titular in nationala Ungariei, ora 21.30 Duna tv.

 25. ulisse
  Wednesday, 4 June, 2014 at 20:11

  Marc inteleg ca e scump la 60k euro, Larie e sperietoare pt nemteni, plus exista un Cadu care nu a plecat inca, un Maftei sau Rada care pot primi prelungire, astea-s semnalele pt pietriceni. In plus, in iarna Marc intra in ultimele 6 luni, deci exista o presiune si pe nemteni, plus problemele cu justitia ale lui Pinalty.

  • kiruj
   Wednesday, 4 June, 2014 at 20:32

   Problemele defensive par să fie rezolvate, măcar "numeric". Nu văd, însă, mişcări pentru un mijlocaş de creaţie (sau "box to box", în funcţie de sistemul de joc). Indiferent ce şi cum, presimt că Miri va avea de lucru, nu glumă, în privinţa omogenizării acestui viitor lot, care -de regulă- durează 2-3 ani (minim 6 luni, în condiţii cu totul şi cu totul ideale). Noi peste o lună şi un pic jucăm preliminarii...Fără noroc nu vom avea şanse, chiar dacă se va face pregătire fizică ireproşabilă şi chiar dacă va exista "foame" la noii veniţi. Aceste două elemente nu pot suplini (integral) lipsa omogenităţii, lipsa unei idei clare de joc, rodate şi exersate în timp. Dar, recunosc, sunt şi contraexemple, poate ne vom afla în categoria respectivă...HAI CFR!!!

 26. Flacăra Vișinie
  Wednesday, 4 June, 2014 at 21:25

  Ar fi fain sa vina Futacs si sa fie autorul golurilor victoriilor in meciurile cu Steaua (sper ca am pus bine pluralurile).

  • Flacăra Vișinie
   Wednesday, 4 June, 2014 at 21:28

   Si in meciurile cu U si toate meciurile echipelor ai caror suporteri striga ceva cu bozgori.

  • cfrclujole
   Wednesday, 4 June, 2014 at 21:34

   Ai ratat doar unul. In loc de 5teaua trebuia sa scrii "cacarezele" si aveai toate pluralurile necesare!..))

   • Flacăra Vișinie
    Wednesday, 4 June, 2014 at 21:45

    Asa-i. Oricum, am marcat 3 goluri din 4 ocazii, a 4-a putand sa o consideram pasa de gol.

    • cfrclujole
     Wednesday, 4 June, 2014 at 21:47

     Da, ne-am calificat, suntem finalisti!..)

 27. kiruj
  Wednesday, 4 June, 2014 at 22:31

  Mă uit (cu un ochi, cu celălalt la Algeria-RO)) la băiatul ăsta Futács, se vede "perfecţionarea" făcută în Inglaterra...Joc de cap ireproşabil, a degajat vreo 3 cornere ale albanezilor (poziţionânde-se bine în apărare), în atac a deviat foarte bine alte 3 "bubuituri" ale fundaşilor maghiari la coechipieri. În schimb e lent, într-adevăr, şi nu foarte abil în combinaţii (e drept, nici nu prea are cu cine, maghiarii joacă slăbuţ, cu acest joc n-au nicio şansă nici la locul 3 în grupe). Dacă se va reţine în lot, formula ideală pt el ar fi un 1-4-4-1-1 (el fiind ultimul din formulă), cu devieri pentru vârful fals, sau pt. mijlocaşi. Putem vorbi şi de o potrivire a lui pentru 1-4-4-2, dar acolo vârfurile trebuie să fie cam de acelaşi tip şi să fugă ca bezmeticii în toate direcţiile. Îi convine şi aşezarea 1-4-3-3 clasică (cam aşa a jucat şi în Anglia), cu centrări pe "capul" lui, cu "meleuri" printre fundaşii adverşi. HAI CFR!!!

  • Cristi
   Wednesday, 4 June, 2014 at 22:56

   Capul ca si capul..dar picioarele? Cum "fut" ..e.. Futacs?

   • kiruj
    Wednesday, 4 June, 2014 at 23:25

    Nu mă pronunţ...:) Cred că nu a dat în minge cu picioarele...:) HAI CFR!!!

  • csongi
   Thursday, 5 June, 2014 at 09:28

   Futács Márkó a plecat din Ungria la 16 ani, asta sună bine. A fost prin Franța, Germania și Anglia, cele mai multe meciuri jucându-le în liga 2 din Anglia - unde a avut 6 goluri și 3 pase de gol in 42 de meciuri - asta nu mai sună chiar așa de bine. A revenit (imprumut de la Leicester) în Ungaria la Diosgyor în septembrie anul trecut - asta deja sună rău - unde a dat 9 goluri și 5 pase de gol în 22 de meciuri, echipa terminând pe 5, a luat cupa ligii și a jucat finala cupei Ungariei. În acest sezon a debutat și la naționala mare. Momentan este considerat cel mai bun atacant din campionatul Ungariei. Mi se pare net sub Ogbu.

   • kiruj
    Thursday, 5 June, 2014 at 10:42

    Sunt de acord cu tine, cel puţin dpdv tactic e preşcolar lângă Ogbu. Este tipul de jucător care "place" în Anglia (mai ales în ligile inferioare): dă bine cu capul, înalt, etc. În HU, în liga aia nu e mare lucru să dai 5 goluri, de remarcat însă numărul mare (9) de assist-uri, fac pariu că majoritatea lor fiind de fapt devieri cu capul către unul mai scund şi mai rapid, cum a făcut şi ieri, în prima repriză, cât a jucat. În schimb, pare un băiat simpatic, serios, destul de tânăr, cine ştie, poate progresa, dacă are şi antrenor ca lumea...:) HAI CFR!!!

 28. Racheta
  Thursday, 5 June, 2014 at 10:33

  Meciul Nationalei cu Algeria(1-2) a fost un deja-vu` al meciului nostru cu Sageata(!), submediocru, slab tactic si tehnic cu jucatori plictisiti, nemotivati si sictiriti ca li s-a scurtat vacanta. Pentru jucatorii romani care joaca "afara", convocarea la lotul national, constituie un sacrificiu si un chin suplimentar si inutil(Maxim), mai ales jocurile din vacanta competitionala;m-a deranjat(oare pt. a cata oara?) modul smecheresc in care Piti isi protejeaza, in mod nejustificat, expiratele"odraslele"cacareze si oltenesti( Banel,Rusescu,Tanase,Bourceanu, Gaman), sacrificand scopul colectiv, victoria, in favoarea intereselor sale meschine. Noi am jucat tot meciul in "inferioritate",in primul rand, din cauza "marelui Piti",care cu experimentele sale, a "ingropat"echipa,iar mutarile nereusite-fatale au condus logic spre acest insucces jenant( trecerea lui Chiriches pe dreapta, pt. a-i face loc lui Gaman, a deschis 2 gauri imense in aparare- pe centru si pe dreapta!); dar cea mai grava si "inexplicabila" a fost "eliminarea", din fata apararii a mijlocasului defensiv, C.Lazar,( pt. a-i face loc acestui anti-fotbalist,Banel ), cand au inceput si permutarile dezastroase(vezi Tanase si Maxim- cu mari aere nejustificate de vedeta)si harababura in jocul nostru. In tot acest context,s-a mai adaugat si gafa monumentala a lui Pantelimon si avem tabloul sinistru a unei infrangeri normale si anticipate; Deocamdata, nu-l avem in gradina noastra, desi pare interesant acest Marko F....s la 196cm.si 98kg.(?!);cam greoi, dar a inscris 9g. in 22 de partide, fata de 6g. ale lui Chuka in 26(?);Hai CFR!

  • kiruj
   Thursday, 5 June, 2014 at 10:52

   Racheta: cu observaţiile tale vizavi de Piţi şi meciul cu africanii n-am ce comenta, aşa e cum spui tu. Referitor la băiatul asta Marko: e alt tip de atacant ca Ogbu (care e mult mai mobil, are sarcini de "hărţuire" a apărării, trage oameni după el să facă loc pentru alţii, deci e o piesă tactică bună acolo), seaman mai mult cu Traore (când era la noi), mai puţin viteza lui Lacina.

 29. CJ-07-CFR
  Thursday, 5 June, 2014 at 11:31

  Observ că se impun câteva precizări. Puțini știu (probabil numai eu), iar dintre cei care nu știu majoritatea ignoră faptul că fotbalistul Futács este un român căruia ungurii i-au maghiarizat numele de familie (Futache). Dacă se concretizează transferul lui Futache, pică transferul lui Futică, cei doi neputând evolua concomitent deodată la CFR. Puteți lua această informație în exclusivitate ca pe o bârfă pamfletică. Preluarea știrii de către alte saituri onorabile de sport este permisă, ba chiar încurajată. Vă invităm să rămâneți în continuare antenă.

  • kiruj
   Thursday, 5 June, 2014 at 11:44

   No, vezi, Mister, vecinii au băgat coada la CFR...:) Mai întâi vine Miri pe care l-au "maghiarizat" din Vasile în László (asta nu e pamflet!), apoi vine faza asta cu Futache...Nu ne vindem ţara, dom'le, pardon, numele!!! HAI CFR!!!

   • thedarkside
    Thursday, 5 June, 2014 at 11:55

    Daca vine Marko nu ma mai gandesc la Tucudean in veci :-)))

  • Cristi
   Thursday, 5 June, 2014 at 19:11

   Si ca sa stim de ce nu vom avea un cuplu de atacanti a la Danciulescu-Niculescu in vremurile bune la Dinamo, vom stii de pe acum ca cind Futika nu Futache, cind Futache nu Futika, cind Futache si Futika liberi de contract, nu fu cash:)

 30. Nea_Silică_Mureș
  Thursday, 5 June, 2014 at 12:57
  • Ioan Dacid
   Thursday, 5 June, 2014 at 13:27

   Ai de mine si de mine ce tineri sunt la viitorul.

  • CJ-07-CFR
   Thursday, 5 June, 2014 at 13:43

   OK... Deci ne mai trebuie un atacant talentat meseriaș priceput, care să marcheze golul (victoriei) pe care cei 3 fundași aduși recent sunt datori să-l apere de egalare până la finalul meciului. Pentru că, nu-i așa?, 1-0 înseamnă tot 3 puncte, ca și 8-2.

  • caneto
   Thursday, 5 June, 2014 at 13:49

   Postat de mine ieri: "Submitted on 2014/06/04 at 13:29 | In reply to thedarkside. Transferul este verosimil. Stiridesport nu-i ca Lup de la prosport, cred ca au o cartita in club. :) Eu il banuiesc pe Miriuta. :)" De-acum is 100% sigur de existenta agentului secret infiltrat la club si 99,99% sigur ca l-am deconspirat. :)

 31. Racheta
  Thursday, 5 June, 2014 at 13:53

  Daca Ionut Larie s-a transferat,la noi, sa fie primit(!); de atata(finante) putem, de atata vom si beneficia, desi inafara de experienta internationala, la celelalte capitole, este peste Rada; daca se mai parafeaza si transferul lui Marko( nu"Bella", poate "Fu`tache", cand va inscrie in poarta lui mU),care este peste Tucudean, inseamna ca, incepem sa ne revenim din starea de letargie si debusolare care ne domina la finele campionatului recent incheiat; "se pare ca e de bine!"(din jargonul sudist); Hai CFR!

 32. thedarkside
  Thursday, 5 June, 2014 at 14:45

  Voi ati observat ca toti semneaza pe trei sezoane? Eu parca as fi vrut mai mult tipul ala de contract cu perioada de proba, nu stiu daca exista la fotbalisti asa ceva. Sper doar ca cine le-a semnat sa stie ce face :-)

 33. Flacăra Vișinie
  Thursday, 5 June, 2014 at 15:21
 34. Flacăra Vișinie
  Thursday, 5 June, 2014 at 16:00

  ALT OFF:
  Liga 1 se va vedea în următorii 5 ani la UPC şi Focus Sat!
  http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/acord-oficial-liga-1-se-va-vedea-in-urmatorii-5-ani-la-upc-si-focus-sat-427489.html

  Inca nu exista acorduri de retransmisie cu RCS/Digi sau Romtelecom/Dolce si nu se stie daca se va ajunge la o intelegere. E posibil orice, doar suntem in Romania. Liga 1 se va mai vedea la Orange TV (satelit si mobil) si la Vodafone (pe mobil).

 35. Flacăra Vișinie
  Thursday, 5 June, 2014 at 16:11

  SI INCA UN OFF (azi e ziua internationala a OFF-urilor):
  Liga 1 se transformă în Liga TAS!
  "Rapid şi FC Vaslui au anunţat că vor contesta la TAS decizia FRF care nu le-a acordat licenţa pentru înscrierea în Liga 1, ediţia 2014-2015. Cele două cluburi nu au obţinut licenţa din cauza problemelor financiare existente, însă speră că vor avea câştig de cauză la Lausanne."
  http://citynews.ro/sport/liga-1-se-transforma-liga-tas-ce-echipa-e-gata-sa-se-judece-cu-frf-pentru-licenta-1265465

  Ca in Romania, mai rar. Oare mai jucam in Europa League?

 36. Vass Bela
  Thursday, 5 June, 2014 at 16:42

  Buna observatia lui Side cu privire la cei 3 ani cat se semneaza contractele noi . Daca se va dovedi, ca vreunul e petarda, cum vor scapa de el sau de ei ?! In privinta lui Larie, cateva observatii . Omul e la final de contract, dar pe site-ul oficial apare ca cluburile s-au inteles ...( si Constanta, nu Voluntari ! ) . Apoi aflu, ca a fost testat la noi de Dorinel Munteanu , care a avut in final aprecieri proaste despre el . Poate a gresit Dorinel . Dar sa greseasca steaua , cand il pierd pe Szukala si Gardos ?! Oricum am filozofa, daca era bun, ajungea la steaua ! Si apropo de steaua, o nota buna pt transparenta cu privire la banii incasati din CL, 37 mil euro, la noi Arpi de fiecare data explica doar, ca se iau mult mai putini bani decat se scrie in presa , cheltuielile cu participarea sunt mari, bla, bla, bla ... PS . Flacara Visinie, la noi chiar ca orice e posibil .Dar dupa cum merg treburile ( inclusiv noile memorii depuse de jucatori pt neprimirea salariilor - cu judecata la Comisii in 11 iunie ! ) , oare n-ar fi mai bine sa ne " salveze " Tas-ul ?

  • Flacăra Vișinie
   Thursday, 5 June, 2014 at 18:21

   Cred ca TAS-ul nu e o salvare pentru CFR. Mai degraba o infuzie de capital.

 37. Hakana
  Thursday, 5 June, 2014 at 18:17

  Larie a crescut mult in ultima vreme, nu se poate compara cu ce a fost pe vremea lui Dorinel. Chiar daca nu mai e la varsta bac-ului, e inca in vigoare, poate in cel mai bun moment din punct de vedere fizic. Mi-ar fi frica sa vad pustani pe la noi prin aparare. Plus ca e baiat cuminte, fara fite. Succes!

 38. Racheta
  Thursday, 5 June, 2014 at 18:39

  In legatura cu I.Larie,am aratat (nu ca sunt mai destept!)in comentul anterior, ca atunci cand cumperi un jucator cu bani putini, de atata si joaca; daca avea o anumita valoare ajungea cu mult timp inaitea lui Gardos la Stelemeaua; daca a vazut Hagi ca nu progreseaza s-a scapat de el, mai ales ca are pe acest post vreo 3-4 juniori de 18/19ani de mare perspectiva si trebuiesc "aruncati" in lupta(adica in L.1). In ceea ce priveste contractele pe 3 ani, la putinii bani care-i plateste CFR-ul, "conditiile" sunt impuse de echipa adversa(club, impresar, jucator),ei avand "atuurile",deci si un mic avantaj la negocieri, desi mie nu mi se pare a fi in regula(!)

 39. lulu
  Thursday, 5 June, 2014 at 19:01

  pana acum au fost adusi doar aparatori de picior drept. cand or incepe astia sa-si dea cu stangu'n dreptul....

 40. fotbalfan
  Thursday, 5 June, 2014 at 19:34

  nu vad de ce ne plangem. ziua si transferul.

  • CJ-07-CFR
   Thursday, 5 June, 2014 at 19:41

   Tocmai! În ritmul ăsta o să ajungem la un lot de peste 365 jucători (minus zilele în care transferurile sunt interzise prin lege, constituție și alte acte normative).

   • Cristi
    Thursday, 5 June, 2014 at 21:21

    mai greu ca se inchide fereastra de transfer.. oricum asteptam cu drag "bine -ai revenit hora" :)

 41. Dantesc
  Thursday, 5 June, 2014 at 22:14

  Io zic ca un transfer bomba ar fi venirea Simonei Halep la sectia de tenis a CFR-ului din Cluj sectie infiintata peste noapte sau in noapte de IM&RZ&AP&SG pentru suporterii de rezultat...lipsiti de rezultatele echipei de fotbal ! BRAVO SIMONA !

  • CJ-07-CFR
   Friday, 6 June, 2014 at 12:47

   După milioane de ani în care chibiții din România s-au priceput la fix la politică și fotbal, observ că de o vreme încoace toată lumea se pricepe (și) la tenis! :)

   • caneto
    Friday, 6 June, 2014 at 12:52

    Eu sigur n-am stiut de mult ca Halep va ajunge asa sus. Cred ca n-am spus-o inca de acum vreo 2 ani.

 42. andrei
  Thursday, 5 June, 2014 at 22:15

  Se pare ca numitorul comun al transferurilor din vara asta va fi faptul ca vor fi jucatori liberi de contract. Nu ma deranjeaza lucrul asta neaparat avand in vedere ca pana nu demult ma temeam chiar ca ne ducem spre desfiintare, iar faptul ca macar se fac ceva transferuri arata ca perspectiva respectiva s-a mai departat. Pe de alta parte, mi-e cam greu sa-mi imaginez mari performante cu jucatorii astia. Cumva, singura mea speranta ramane Cadu. Probabil ca nu mai e el jucatorul de acum cativa ani si e probabil si ca a avut o contributie negativa la debarcarea unor antrenori, dar in viziunea mea, ramane cam singurul element la nivelul echipei din vremurile de glorie (mai e si Deac, sa zicem, dar el nu pare un lider). Daca nu am mai fi nici Cadu la noi, am deveni o echipa ca oricare alta dintre cele de pe locurile 4-9 in Liga 1. Pe de alta parte, ma bucur ca s-a decis renuntarea la jucatorii carora le expira contractele si sper ca cei imprumutatio la Mures sau in Portugalia nu vor reveni in lot, fiindca am senzatia ca mai toti astia sunt deja resemnati ca CFR-ul e o echipa mediocra, pe cand jucatorii noi ar putea veni cu gandul ca s-ar putea realiza din nou performante aici.

  • caneto
   Friday, 6 June, 2014 at 11:38

   De-acord, va cantari mult decizia lui Cadu. Este nevoie mai mare de el decat orisicand, are autoritatea si prestigiul necesare sa transforme acest viitorul lot eterogen in grupul unit mereu pomenit de jucatori in anii precedenti. De asemenea, va conta mult daca nu pleaca Felgueiras si Camora. Si ei sunt din acelasi soi, pot sa-i traga dupa ei pe ceilalti. Cred ca din acest motiv a spus si Paszkany la sfarsitul campionatului trecut ca absolut toti jucatorii din lot sunt liberi sa plece, mai putin Felgueiras, Cadu si Camora.

   • Panou
    Friday, 6 June, 2014 at 13:52

    Ehei, si ce bine ar fi fost daca l-am mai fi avut pe Muresan in lot, ma gandesc ce trista a fost toata manevra cu plecarea sa...

 43. Vass Bela
  Thursday, 5 June, 2014 at 22:36

  1) Andrei, tu de unde scoti ca, virgula, Cadu ar ramane la noi ? 2) Deziluzie mare pe cheferetv dupa cele 3 transferuri, ba mai mult, corn-cocora ne vede pretendenti la unul din cele 6 locuri ... 3) Treaba cu Larie e oabla, daca stia ceva fotbal , azi era al ciobanului ! 4) Am renuntat la o activitate importanta sa vad meciul Simonei si a meritat cu prisosinta ! Si simt ca va mai progresa si va ajunge nr 1 mondial, ceea ce ar fi fantastic . Trebuie rabdare, munca si iar munca , modestie si echilibru si astfel ( aproape ) invincibila Serena Willims poate fi detronata ! Bravo Simona !!!

 44. kiruj
  Friday, 6 June, 2014 at 09:22

  ...Vă place Brahms, pardon, Liviu Antal?...

  • thedarkside
   Friday, 6 June, 2014 at 09:59

   Nu-l am la inima pe Antal, mai bine sa vina Marko :-)

   • kiruj
    Friday, 6 June, 2014 at 10:20

    Nici eu nu-l am la inimă, dar dacă ne va ajuta să ajungem în EL şi -implicit să mai reface un pic atât imaginea (uşor) şifonată în Europa, cât şi soldul contului bancar al clubului, atunci să fie bine primit/venit. Cu Marko cu tot...:) HAI CFR!!!

  • Nea_Silică_Mureș
   Friday, 6 June, 2014 at 10:18

   Mie îmi place L. Antal. Bun fotbalist, deși nu pare un mare caracter. Dar să fim sinceri: LA BANII ĂȘTIA nu vine nici Antal, și nici Futaciul. Poate unul tânăr, probabil de prin Africa, asta dacă avem noroc. Dacă nu, pe lângă Negruț, rămân Ogbu și cu Chuka...

   • kiruj
    Friday, 6 June, 2014 at 10:23

    Silică, uite, am şi eu o părere despre treaba asta cu Antal: eu zic că informaţia este una cu dedicaţie pt. căcăreze, să nu mai tragă de timp şi să-l legitimeze pe Liviu...În mod cert nu putem onora pretenţiile financiare (oarecum absurde) ale lui. HAI CFR!!!

   • kiruj
    Friday, 6 June, 2014 at 10:33

    Silică, vor veni vremuri, când vei plânge după Ogbu, poate şi după Chuka...:) HAI CFR!!!

 45. Racheta
  Friday, 6 June, 2014 at 10:15

  Daca Stelemeaua nu l-a induplecat, nu vad cum i-ar putea CFR satisface pretentiile salariale lui L.Antal(?); oricum a cultivat multe antipatii,aici pe la noi,pare un nonconformist cu doleante mult exagerate(!); si eu l-as prefera pe Marko, mai ales daca ramane Deac; poate ca vom aduce si un coordonator de joc si vreun fundas central de picior stang, pe langa Marko(!);Hai CFR!

  • kiruj
   Friday, 6 June, 2014 at 10:32

   Dacă în mod direct nu, prin "ricoşeu" au venit totuşi destule semnale de antipatie de la Liviu în direcţia CFR-ului. Repet, în mod direct nu. Să nu uităm, când a venit Rednic, chiar aici am discutat despre o afirmaţie explicită a lui Mircea: "...în Cluj e numai U...", sau ceva de genu'. Dacă l-am iertat pe Mircea (măcar la început...) pentru o declaraţie clară ca lumina zilei (a fost postat şi un link doveditor), nu văd de ce nu l-am putea ierta (aşa, în "avans") şi pe Liviu. Problema reală nu e asta, ci -cum ziceai- caracterul cam dubios al băiatului. Până aici cu teoriile şi cu Freud. Mai departe ar fi bine să discutăm şi un alt aspect (şi tu ştii foarte bine ce vreau să spun): o echipă de fotbal n-a fost şi nu va fi niciodată o Academie sau Opera din Viena...HAI CFR!!!

   • thedarkside
    Friday, 6 June, 2014 at 10:50

    Mai direct decat injuraturile alea la adresa lui Cadu, in meciul cu Vasluiul, venite din partea elevilor scolii lui de fotbal nu cred ca poate fi. N-o sa vina Antal in Gruia niciodata, parerea mea. Dar poate fi ceea ce ai spus tu articolul cu pricina.

    • Ioan Dacid
     Friday, 6 June, 2014 at 14:04

     Chiar injuraturi nu au fost , acum sa nu exageram. Am fost fix in fata lor, au chicotit si ei pe acolo si au bagat baliverne. Dar ocicum o sa fie interesant daca vine.

     • thedarkside
      Friday, 6 June, 2014 at 15:41

      I-am auzit si eu, ca am fost la meci, altfel nu ziceam... "Lui Cadu, muieri [finisat de 07] lui Cadu" asta scandau. E preluata de la pingu, nu? Ti se pare ok sa scandeze la tine acasa asa ceva? Mie nu.

      • Ioan Dacid
       Saturday, 7 June, 2014 at 21:32

       Oh,,,era sa uit , la pauza m-am mutat de acolo:) Pb din acest motiv am pierdut cacaturile astea.

 46. Alex
  Friday, 6 June, 2014 at 11:15

  Mie mi se pare oarecum justificată aducerea lui I. Larie. Am pierdut recent trei fundaşi centrali, urmează probabil să plece şi al patrulea (Cadu), jucăm în Liga 1, Cupa României, Cupa Ligii şi preliminariile EL, astfel că nu ar strica să avem în lot 4 fundaşi centrali (Jaime, Larie, Ene, Cadu sau un nou transfer dacă ne despărţim de căpitan). Ce-i drept, nu e un fotbalist grozav - poate cel mult decent pentru Liga 1 - dar cred că n-a fost adus pentru a face parte constant din primul 11 şi în plus e şi ieftin (aspect esenţial în prezent). Nu în ultimul rând, trebuie să ţinem cont de faptul că sunt necesari 5 români pe foaia de joc.

 47. Ioan Dacid
  Friday, 6 June, 2014 at 11:28

  Hopa, se pare ca Antal are oferta de la CFR:D Foarte bine, in aceste conditii se pare ca micii uisti devin ...:D

  • Ioan Dacid
   Friday, 6 June, 2014 at 14:07

   II doresc o retragere placuta din fotbal , succes nu ii doresc pt ca lupta cu noi pt evitarea ....

 48. caneto
  Friday, 6 June, 2014 at 14:35

  Fundasul asta, Tobias Feisthammel (1.88, 26 de ani), iar e de luat in seama, ca probabilitate mare in efectuarea achizitionarii lui. Doar e stiredesport furnizata de Laci, dupa banuielile mele. :)

 49. Vass Bela
  Friday, 6 June, 2014 at 15:07

  1) Am citit cu mahnire articolul din ziua de cluj cu privire la problemele lui Arpi in justitie , cum i-a tras in piept pe partenerii din Ungaria , cate milioane trebuie sa plateasca ca despagubiri, etc . Veti zice, ca e atac sub centura din partea presei potrivnice noua . Mie mi se pare un articol bine documentat si daca chiar si numai partial este adevarat, ne putem explica mai bine de ce nu mai baga bani Arpi la echipa , de ce pleaca in Dubai, de ce a cedat temporar actiunile de la club . Sincer, imi pare rau de el , nu se afla intr-o situatie de invidiat ! 2) Conform declaratiilor presedintelei nemtean , se asteapta o intalnire cu CFR-ul pt lamurirea situatiei lui Marc, luand in calcul mai multe variante pt realizarea transferului . Deci sanse ar fi, sa vedem daca vor fi si fructificate . 3) Un nou nume pt postul de fundas central, de data asta din liga a treia germana . Vad ca stacheta este tot mai joasa , in acest mod ne vom aminti de Rada sau Maftei ca de niste super-jucatori ... 4) Treaba cu Antal este cum bine s-a zis, o fortare pt transferul la steaua . 5) Fecali n-a platit ultimele 4 salarii si acolo e iz de scandal si asta dupa incasari de 37 mil euro ! Daca-i destept si daca nu va fi intre timp arestat, Nicolae poate profita si astfel Astra va fi noua campioana . Mai ca as pune pariu ! 6) 07, eu de Simona Halep am amintit de mai multe ori . A fi ceferist nu inseamna sa ai ochelar de cal si sa nu te uiti si la alte spoturi, ba sa le si traiesti cu vii emotii ! Satisfactii cam putine, dar mari, cum e cazul cu Simona, fetele de la gimnastica, canotoarele de la 8+1 si mai nou, promovarea fetelor de la volei la turneul final al CE . 7) meciurile din campionatul intern vor fi vazute pe UPC . Eu am RDS-RCS, asa ca trebuie sa-mi instalez din nou satelit( Focus-sat ) . La noi, ca la nimeni ...

  • caneto
   Friday, 6 June, 2014 at 16:15

   Deocamdată, UPC şi Focus Sat au semnat un acord de distribuţie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor două televiziuni, Look TV şi Look Plus, dar asta nu înseamnă că au exclusivitate. În orice moment se poate parafa contractul şi cu Digi, sau cu Dolce, ori cu alţi distribuitori.

 50. Racheta
  Friday, 6 June, 2014 at 17:01

  Bela,imi este si mie f. clar ca Paszkany, nu este un "sfant" si are probleme grele ( mai ales pe linie financiara), nu-i tin partea si nici nu-l acuz,pt. ca nu am dovezi, dar n-as "pune botul" la cum il terfelesc, cei de la "Mizeria de Cluj"; nu am citit(cu nr. de inregistrare) nicio hotarare judecatoreasca definitiva(!);de ce se autopronunta reporterii mU-isti(?); acest articol apare ciclic la 3-4luni(!);daca ar fi corecti ar publica sentintele Tribunalelor, daca au asa ceva, sau(si) o pozitie oficiala a lui A.P., nu doar niste presupuse acuzatii ale unei singure parti aflate in conflict procesoral(!); de unde , dar mai ales cum, A.P. le-a vandut maghiarilor partile lor sociale, cand din comunicat reiese clar, ca d-na Andrea B. Sebok(care dealtfel, zice-se, ca-i urmarita penal) fost administrator, a facut acest lucru si nu Paszkany?(oare cum a reusit, daca nu mai era in "Firma", era cumva imputernicita,mai detinea stampilele si specimenele de semnaturi notariale,ma indoiesc?);apoi nu am inteles(sa ne explice?) cum cineva plateste, in locul lui creditele restante,urmand sa le recupereze ulterior?; care este decizia, Hotararea Judecatoreasca, prin care A.P. este obligat sa remburseze, in urma "litigiului"(care litigiu?) 10 mil. de euro?;sigur ca, ceva e "putred in Danemarca", dar de aici si pana a-l ataca in mod direct pe A.P.si a-l "inculpa" de savarsirea unor "ilegalitati"nedovedite juridic,printr-o sentinta judecatoreasca definitiva si executorie, doar pt. a-l discredita, este cale lunga; dar atacul marsiv si parsiv la persoana, ramane (!);si-au facut numarul, ne-au discreditat si pe noi, CFR-ul si sunt acum linistiti, inca, vreo cateva luni!(de fapt acesta-i scopul principal al humanoizilor!).Hai CFR!

  • Flacăra Vișinie
   Friday, 6 June, 2014 at 17:31

   In presa e invers ca in justitie, se porneste de la prezumtia de vinovatie.

   • Cristi
    Saturday, 7 June, 2014 at 00:20

    Depinde cine e "vinovatul". Prietenul Hoadra, patron la Ziua de Cluj e un politruc al lui Marga. Rares Bogdan, ce sa mai spun, un om de casa al lui Guse. Toti acolo, cu impresia ca sunt descendentii scolii ardelene.

 51. Racheta
  Friday, 6 June, 2014 at 18:49

  Cand activam la Politia Militara, mi s-a predat la un curs de Psihologie -"Influenta Sociala", din care spicuiesc un fragment : "Aceasta urmaresta schimbarea perceptiei celorlalti in interes propriu si de cele mai multe ori in detrimentul celorlalti"; ..."acest fel de comportament este IMORAL, se numeste INSELACIUNE si se poate considera MANIPULARE ASCUNSA"; printre unele afirmatii reale(pt. a avea credibilitate),"NOAPTEA de Cluj",a strecurat si presupuse fapte, nesustinute juridic,pe care ni le-a "servit"ca adevaruri indubitabile, manipuland opinia publica, atingandu-si astfel, scopul urmarit,acela de a DISCREDITA(!)

 52. fotbalfan
  Friday, 6 June, 2014 at 19:19

  nu dau sfaturi/lectii, departe de mine asa ceva, va spun cum procedez eu: stiind ca un anumit ziar/televiziune/radio (puneti voi ce vreti aici) este impotriva echipei mele/convingerilor mele (puneti, din nou, ce vreti aici) nu le bag bani in buzunar (fie si printr-un simplu click). hai ai nostri! P.S: vad ca aproape a trecut ziua si nu se anunta nici un transfer. ce se-ntampla??? :)

  • CJ-07-CFR
   Friday, 6 June, 2014 at 20:46

   Chiar așa, ff! Unde-i transferu' pe ziua de azi?! S-or gătat ăia liberi de contract?! Un singur cuvânt am pentru conducerea CFR: incompetență, delăsare, lăsare mai moale, lipsă de interes și mult dezinteres! PS - Cer scuze dacă mâine transferă doi...

   • thedarkside
    Friday, 6 June, 2014 at 21:57

    Pe azi era programat Marko, dar e inca nehotarat, daca il cheama totusi in Ghencea?

 53. Vass Bela
  Friday, 6 June, 2014 at 22:58

  Racheta, ai dreptate in esenta, dar tare ma tem ca ceva adevar tot este . Eu nici nu am intrat in amanunte , nu stiu de secretara sa fie urmarita penal ( in realitate, stiu doar despre ea ca e grasuta si cu decolteu dezgustator de mare , plus ca e cu nasul pe sus , dar ce conteaza ? ) , nu stiu de afacerile lui Arpi cu sau fara cetateni maghiari , nici nu am citit in profunzime relatarile din articol . Am spus doar atat, ca daca o parte din cele prezentate sunt adevarate, cel putin pt mine devine logica intreruperea finantarii de catre Arpi . Sper sa iasa bine din acest rahat , iar daca acuzele sunt false, sa le dezminta si sa dea in judecata ziarul ! Nu cum a facut cu LPF-ul ...

 54. Vass Bela
  Friday, 6 June, 2014 at 23:03

  Revenind la barfe, v-am spus ca ieri corn-cocora amintea de pericolul sa retrogradam . Azi el schimba tonul si da o lista de jucatori germani care ar veni la noi acum, iar de la cluburile puternice, sub forma de imprumut, in august . Pt ca sunt barfe, va sugerez sa intrati pe cheferetv , cititi, analizati si dati-va cu parerea . Inclusiv Caneto, seful barfelor manager partea 1 , nu ?

  • caneto
   Saturday, 7 June, 2014 at 11:03

   Béla, în principiu nu ne ocupăm cu bârfele amatorilor, ca cele lansate de corn, dar acum am să mă refer la cele amintite de tine. Nu ştiu ce se întâmplă, probabil că Miriută este cele 29 de societăţi care au preluat acţiunile de la PA, de-i secretomania asta la club, nimeni din anturajul clubului nu află nimic concret în materie de transferuri, până ce nu dă raportul Miriuţă la stiridesport. Adică, mi se pare dubios, corn nu află din timp niciun transfer concret, iar stiridesport, 3 din 3. Înainte de Miriuţă, şi stiridesport trăia din seviciile oferite de Mr. Google, la fel ca Tribuna CFR, ba mai mult, ne fila pe noi, iar ce găseam la 6 dimineaţa, publicau ei, în premieră şi exclusivitate, la ora 8. Acum merg la sigur, află mişcările înaintea site-ului oficial şi al lui corn. Concret, e greu de dat cu părerea în privinţa jucătorilor germani amintiţi de corn, oare a revenit Miriuţă la sentimente mai bune şi împărtăşeşte mai nou informaţiile şi cu ceilalţi de la club sau lista prezentată de corn e doar o momeală aruncată de Laci, iar noutăţile le vom afla în continuare de la stiridesport? :)

 55. thedarkside
  Friday, 6 June, 2014 at 23:57

  In ziua de azi informatiile privitoare la dosare si sentinte sunt publice si le puteti accesa online. Mergeti pe portal.just.ro, selectati cluj pe harta, apoi curtea de apel cluj (sau tribunal/judecatorie dupa preferinta), dosare din meniu si dati cautare dupa cine vreti voi. De ce nu s-a scris un numar concret de dosar in articolul cu pricina poate o sa aflati daca aveti destula rabdare sa cautati :-)

  • Cristi
   Saturday, 7 June, 2014 at 00:31

   Pai atunci ies la iveala dosarele clientilor lor ;)

 56. Vass Bela
  Saturday, 7 June, 2014 at 22:50

  Nefiind alte transferuri, ba mucles cum bine zice caneto, citim si noi ce apucam . Astfel am ajuns sa parcurg clasamentele finale din liga 3-a . Nu mi-a sarit in ochi atat promovarea echipei Soimii Pancota din seria unde sunt clujenii ( Dejul a retrogradat, din pacate ) , ci faptul , ca in seria a patra era sa promoveze celebra echipa " Nuova Mama Mia Becicheru Mic " , a ratat promovarea la mustata, la un singur punct de fericire ! Dar poate in 2-3 ani promoveaza in prima liga si Futacs va juca cu Mama Mia cea mare din Becicherul cel Mic ... PS . Bravo Simona, ai fost superba , experienta Sarapovei a invins, dar odata cu fiecare meci, si tu vei invata micile-marile trucuri cu care se castiga finalele importante !

  • Cristi
   Sunday, 8 June, 2014 at 01:43

   Bela, de Autocatania Caransebes stii ceva ? Erua acum citiva ani colegi de serie si combatanti nemilosi ai celor din Becicherecul mic. Dar poate se rebranduieste si Becicherecul mic in Nuova ripensia Timisoara.. ca doar nu vor ei mai fraieri ca Damila Maciuca?

 57. Achilles
  Sunday, 8 June, 2014 at 01:57

  link Fratii de la "FRADI" isi construiesc "Tribune serioase " . M-ar bucura mult un "transfer " al lui Arpi aici ! As fi suporterul total pentru "FRADI " (dupa CFR , bineinteles ). In Romania nu mai are nici o sansa ( intrebati-l pe Racheta, ca el o facut parte din M.P. si stie ) Bela ! Tu, care-ai fost conducator de intreprindere si ai "menajat " si banii intreprinderii pentru a sustine o echipa de volei in Zalau (echipa buna , cu realizari ) , ce te faceai daca nu te sprijinea Dl. Maier , ori cei de la ....?? Situatia politica , sociala, economica din Romania este foarte dificila si specifica . De aceea , trebuie sa le acordam si "conducatorilor" unele circumstante atenuante. Este foarte greu sa te bati cu "necesitatile "... Cu Arpi , ei au rezolvat-o repede ; ii "bozgor " , deci, "dushman al poporului ". Si , ca sa-l infrangi pe cineva , mai intai trebuie sa-i "ucizi numele " . Apoi , Bucurestiul nu mai suporta sa piarda bani cu permutarea meciurilor din CL. in alte orase si alte zone ale tarii. Imaginati-va; bani castigati cu turistii spectatori, hoteluri, transport, restaurante, televiziuni, publicitate si... utilizarea monstrului ala de stadion , care a costat (sunt sigur ) dublu fata de realitate si trebuia amortizat. Deci trebuia sa fie mutat CL in Bucuresti. Un alt aspect, este recunoasterea international a Bucurestiului ca identitate cu Romania . Va dati seama ce a insemnat ca trei ani , Romania sa insemne "CLUJ". De aceea , eu sunt total de acord cu explicatia lui Bela pentru legatura "autostrada-CFR" facuta mai sus . Oricum , ar fi bine sa discutam si aspectele "colaterale", fiindca , daca nu le stapanesti , nu poti avea echipa de fotbal in ziua de azi.

 58. Racheta
  Sunday, 8 June, 2014 at 10:50

  Din coltul TRIBUNEI(de la un amator!):Marele atuu al Sarapovei a fost vasta EXPERIENTA acumulata in 5 finale de "Grand Slam", care i-au permis (unele trucuri, chiar si jenantele trageri de timp , netaxate de arbitru!)sa domine (mai mult timp partida, pe langa fizicul impresionant),PSIHIC si MENTAL jocul,cu unele mici sincope;SIMONA a avut marele merit sa nu cedeze si sa lupte cinstit cu armele ei, fara sa riposteze la tertipurile "golanesti" ale adversarei!; a fost extraordinara cu o atitudine demna de o viitoare mare campioana( trebuie sa-si imbunatateasca serviciul, voleul si venirile la fileu!); sa nu uitam ca s-a luptat si cu un Brand(sustinut!);Bravo, SIMONA!

 59. Vass Bela
  Sunday, 8 June, 2014 at 13:56

  Achilles. in mare parte ai dreptate . Tin sa precizez, ca banii intreprinderii nu s-au dus de loc pe volei, am virat la sport o parte din limita prevazuta de Legea sponsorizarii . Eu am vrut tot, dar d-l Maier, D-zeu sa-l odihneasca in pace, n-a fost de acord, a zis ca ne-ar sari in cap muncitorii . Daca nu era teama de muncitorime, aveam echipa de CL ! Vazand cum stau treburile, am rezolvat achizitionarea unui microbuz pt echipa printr-o cerere facuta conducerii de sindicat , pe care " i-am invatat " sa faca acest lucru sa poata participa la diferite evenimente , cum ar fi excursii, inmormantari, etc . Dar masina 95% a fost a echipei , pe-atunci era realizare mare . In fine, erau vremuri intortocheate , dar cu pasiune, devotament si curaj se puteau rezolva multe ! Iar eu, pe langa banii din sponsorizarea fabricii,am mai rezolvat peste 10 alte sposorizari , din intern dar si din extern ! ( BCR-ul cu suma cea mai mare ) . Aici il condamn pe IM, el numai toaca bani, ca presedinte TREBUIA sa rezolve multi bani pt echipa, nu sa depindem exclusiv de punga lui Arpi si alti 2-3 coactionari . PS . Scrii ca m-ar fi ajutat si " cei de la ... " Fii mai explicit, nu lasa loc de interpretari, eu n-am fost ajutat de nimeni in afara directorului general, care trebuia sa-si dea acordul la unele decizii de-ale mele .Dar nu cele referitoare la aducerea de sponsori ...

 60. Vass Bela
  Sunday, 8 June, 2014 at 14:11

  Cristi, si CTP a recunoscut ca deocamdata Simona nu poate deveni nr 1 mondial pt ca mai are lacune tehnice . Plus cum am mai amintit , trucurile la care a apelat Sarapova se invata in timp , ele fac parte din stiinta jocului si fara de care sansele in partidele de mare miza sunt reduse . Dar Simona e pe val, e tanara, viitorul ei depinde numai si numai de ea ! Iar noi, cei 20 mil, cum a scris toata presa, trebuie sa avem rabdare si sa nu punem presiuni fara acoperire , stiut fiind ca in tenis psihicul are un rol hotarator . PS . Racheta, de acord cu ultima parte a interventiei tale ref la Simona . In schimb taxarea trucurilor lui Sarapova ca " golanesti " mi se pare o exagerare , cum am amintit ele fac parte din arsenalul jucatorilor mari cu experienta . Ca nu ne place, este altceva , dar este o realitare, ca si tragerile de timp la fotbal , " fuga " de adversar la box , etc .

  • Cristi
   Sunday, 8 June, 2014 at 15:10

   Exact. Tinind cont ca plecare cu sansa a doua, Simona si-a vindut pielea scump de tot si pt asta merita felicitata.

   • caneto
    Sunday, 8 June, 2014 at 18:57

    Eu nu am vazut integral meciul ca la 5-4 si 40-0 in setul 3 am stins televizorul. :) Da, teoretic a pornit cu sansa a doua si Sarapova a castigat meritat, insa, pe canalul eurosport maghiar, comentatorul de specialitate a spus un lucru interesant (candva pe la mijlocul setului 2). Si-anume ca Sarapova joaca la capacitate maxima, nu-i in stare de mai mult decat a aratat, iar cheia meciului e la Halep, care evolueaza indiscutabil sub posibilitati si care poate intoarce fara probleme soarta partidei in favoarea ei, daca reuseste sa creasca in joc mai spre potentialul real al ei.

 61. Vass Bela
  Sunday, 8 June, 2014 at 14:18

  Ultima barfe :1) stiridesport anunta ca IM a ochit doi africani di liga a 3-a ( ! ) spaniola, dincare unul a jucat doar doua meciuri . 2) cf monitorului de Neamt, IM s-a intalnit la Reghin cu omologul nemtean pt transferul lui Marc . Nemteanul zice ca a prezentat pretentiile minimale, dar ca IM l-ar vrea aproape gratis pe Marc . Asa ca nu s-a rezolvat nimic . No comment .

  • andrei
   Sunday, 8 June, 2014 at 23:11

   Poate ca transferul lui Marc depinde si de decizia lui Cadu.

   • Cristi
    Monday, 9 June, 2014 at 11:54

    Nemtenii stiu ca plecarea lui Cadu ar creste presiunea pe IM si asteapta. IM stie ca Marc e un fundas care poate fi transferat intern la max 3-4 echipe pe bani si lipsa altor oferte concrete ii sporeste puterea de negociere. It's Poker time !

 62. andrei
  Sunday, 8 June, 2014 at 23:17

  Despre Bakary Sare pe wikipedia (ma rog, stiu ca wikipedia nu e o sursa neaparat credibila, dar am fost putin surprins sa citesc asta): In July 2013, Bouba was transferred to Dinamo Zagreb. Despite news in Romanian media saying he was transferred for €500k,[2] he joined the club on a half-year loan with an option to buy. Al Ain[edit] On 20 January 2014, he joined UAE Arabian Gulf League side Al Ain on a six-month loan deal.[3]

  • Cristi
   Monday, 9 June, 2014 at 11:47

   Poate ca cineva - nu stim cine dar putem alege din 29 de firme - a cumparat drepturile federative si acum il "inchiriaza". Atunci ambele versiuni ar fi plauzibile.

   • caneto
    Monday, 9 June, 2014 at 12:15

    Sare are contract semnat cu CFR (nu cunosc pe ce perioada), a fost imprumutat la Dinamo Zagreb, cu clauza de cumparare, neactivata de croati, a fost redirectionat spre arabi, probabil tot imprumut, probabil tot cu clauxza de cumparare definitiva, probabil tot neactivata de arabi si, tot probabil, va fi din nou imprumutat, probabil tot cu clauza de cumparare, probabil tot ..., pana i se termina contactul cu CFR-ul. :)

    • Cristi
     Monday, 9 June, 2014 at 13:22

     Deci IM alearga mai mult sa imprumute contractatii decit sa caute jucatori noi :) Totusi, daca inca ar fi al nostru ar putea juca macar niste preliminarii EL, nu ?

    • andrei
     Monday, 9 June, 2014 at 19:18

     Pai vara trecuta era vorba ca lui Sare ii expira contractul vara asta si deci a fost vandut ieftin ca sa nu il pierdem acum gratis. Imprumuturile astea nu prea au sens. Mi se pare cam ciudata toata afacerea asta. Dupa cum mi s-a parut ciudat si ce s-a intamplat cu Ivo Pinto (desi citisem la un moment dat pe aici o teorie cum ca l-am pierdut fiindca nu am achitat rata catre Porto la timp), cu Obiora (parea slab rau in returul din 2013 si totusi l-am readus dupa care a inceput sa joace bine in tur si apoi brusc a disparut din peisaj) si poate si cu altii de-a lungul timpului. Dar no, ce sa faci...?

     • caneto
      Monday, 9 June, 2014 at 20:19

      „Sare a fost cu noi a fost doar pe împrumut. Am avut posibilitatea de preempțiune a contractului său de către Cluj român, dar acesta nu va fi utilizat. Există încă unele detalii tehnice despre despartire, dar este foarte probabil că Sare va pleca în curând Dinamo - conchide Mamic.” Conform acestui site, croatii trebuia sa achite 500.000 euro CFR-ului pentru activarea clauzei de cumparare. Tot ce-i posibil sa-i expire in vara asta contractul cu CFR si sa devina jucator liber. Probabil s-a sistat colaborarea cu Onsoccer International, i-am avut de la aceasta agentie pe Ivo Pinto, Edimar, Lionn, Renan, Bastos, Sare si Rui Pedro, n-a mai ramas niciunul.

      • andrei
       Monday, 9 June, 2014 at 20:46

       Eu ma intreb daca nu cumva cedarea lui Sare face si ea parte din aburelile pe care ni le serveste conducerea cand vine vorba de detaliile financiare. Poate ca lui Sare nu-i expira nici acum contractul, dar conducerea a primit o oferta suficient de buna vara trecuta ca sa-l lase sa plece, iar apoi a lansat teoria cu expirarea contractului ca sa justifice cedarea inca unui jucator de baza la momentul respectiv. In cazul asta, poate ca suma pe care trebuia sa o plateasca Dinamo ca sa-l ia definitiv era mai mare de 500,000. Ma rog, astea sunt doar speculatii. Sa vedem acum daca Sare devine liber de contract, e imprumutat pe la alte echipe sau se intoarce la noi :)

 63. Achilles
  Tuesday, 10 June, 2014 at 09:17

  Caneto ! Dupa ce m-am uitat pe site-ul Onsoccer International , am vazut multi jucatori de la noi: Ivo Pinto, Edimar, Lionn. Astia toti sunt disponibili ? Hmmm ! Inseamna ca-i foarte dificil la noi ...

  • caneto
   Tuesday, 10 June, 2014 at 12:38

   Nu-i vorba că ar fi toţi disponibili, sunt prezentaţi jucătorii reprezentaţi de agenţia respectivă.

 64. Nea_Silică_Mureș
  Tuesday, 10 June, 2014 at 10:18

  Acest Lago jr. arată ca Traorică al nostru la început: ratangiu și împiedicat. Cine știe, poate va crește, e tânăr, are timp. Cred că ar fi o achiziție bună.

 65. Vass Bela
  Tuesday, 10 June, 2014 at 12:11

  Citesc ca in locul lui Marc, pe care nu vrea Arpi sa dea mai mult de 200.000 , e tintit Sergiu Muth de la Medias . 23 de ani, 1,88 inaltime, jucator de lot de tineret , ar parea o afacere buna . Chiar mai buna decat cu Marc, tinand cont evident si de raportul calitate-pret . Numai sa-l ia, ca mintenas incep pregatirile, Botosaniul s-a si reunit azi ( cu vreo 3 fost juniori de la noi ) .

  • Cristi
   Tuesday, 10 June, 2014 at 12:30

   Vezi ca de asta pomenea Corn acum o luna, ca o alternativa..

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>