Thursday, Jul. 19, 2018

Galeria „Tribuna CFR”

Written By:

|

Thursday, 10 July, 2014

|

Posted In:

|

115 Comments

Galeria „Tribuna CFR”

Am oprit – cu ceva întârziere – sondajul „galerie”. Situaţia nu s-a mai schimbat de peste 24 de ore: dintre cei 14 tribunişti care şi-au exprimat opţiunea lor privind „întrebarea de baraj”, 13 au semnalat adeziunea lor de-a participa la această acţiune iniţiată de Amne, respectiv de-a face o galerie separată a Tribunei CFR la meciul tur (din 17 iulie) cu Jagodina.

Acestea fiind zise, propun să trecem la treabă, la „organizare”, cum s-ar spune:

1. În primul rând, aş dori să se confirme clar (sub forma unor comentarii scurte la acest articol) din partea celor 13 tribunişti-„pro”, că opţiunea lor este FERMĂ. Se poate folosi în continuare acelaşi nick-name, ca de obicei (pentru a proteja identitatea celor care nu doresc o „vizibilitate” dusă în exces), iar comentariul să fie ceva de genul (de ex.): „Ioan Dacid: confirm prezenţa, 1 pers.”. Scuze Ioane, este doar un exemplu, tu mi-ai venit în minte, aşa, pe repede înainte. Mi se pare importantă şi confirmarea numărului, pentru că poate unii dintre „participanţi” vor să mai aducă un prieten, o rudă etc. (prezenţa căruia în mod cert nu a fost confirmată prin sondaj), şi atunci trebuie să ştim EXACT câţi ne vom aduna, pentru o organizare fără cusur.

2. Nick-name-ul este important (în confirmarea de mai sus), pt. că în sondaj eu nu am practic nicio informaţie de acest gen, şi trebuie să ne identificăm cumva la întâlnire. Probabil voi face şi o listă sumară (de ex.: dacid-2 pers., ulise-1 pers. etc.), pentru a realiza „apelul de seară” şi pentru a distribui biletele. În momentul înmânării biletului, se plăteşte şi contravaloarea lui, pentru a nu lăsa „în faliment” creditorul… :)

3. Dacă lista de mai sus este finală (rog să trimiteţi confirmările măcar până mâine –vineri – ora 12.00), „comitetul de conducere locală” (Amne, TheDarkside etc.) va asigura luni procurarea biletelor pentru toată lumea (cel puţin aşa am înţeles din discuţiile cu Luis, care a vorbit ceva în acest sens cu TheDarkside, dar şi Amne s-a angajat la ceva similar). Aici nu mă bag (nu cunosc foarte bine „terenul”), au fost propuneri pentru sectorul 41, parcă. Ideal ar fi într-o locaţie, unde am putea afişa/agăţa un banner dedicat al „Tribunei CFR”, ca să nu „imobilizăm” 1-2 persoane, care să ţină bannerul pe durata meciului.

4. Am ajuns la banner. Este doar o propunere, se poate discuta aici despre: 1 – utilitatea lui (adică să facem un banner, sau nu), apoi, dacă DA… 2 – despre forma şi conţinutul bannerului. În opinia mea, acest banner ar fi o idee bună, chiar şi din simplul motiv că ar reprezenta un reper pentru adunarea celor care au renunţat la stilul de viaţă „underground”. După mine, trebuie discutat şi locul, şi termenul (ora) până la care aşteptăm tribuniştii. Ziceţi voi, unde e mai bine, iar termenul să fie max. ora 20.00 (de ex.), că la 20.30 începe „balul”, şi trebuie să ne mai pupăm, să intrăm, să arborăm bannerul etc., deci timpul trece rapid.

5. În privinţa bannerului, aştept sugestii privind forma şi conţinutul. Pentru a porni discuţia de undeva, propun următoarele: să fie un banner din pânză rezistentă (şi nu din PAL/PFL,etc., că e mai greu de transportat şi de băgat într-o maşină). Pentru dimensiuni propun un dreptunghi de 4 x 1 metri, culoare albă, pe care să apară cu litere vişinii un text de identificare („TRIBUNA CFR”, sau „HAI CFR!!!”, sau ambele, sau niciunul…), eventual o imagine din arhiva Tribunei-CFR, mai exact chiar aia care reprezintă o tribună… Dacă se „aprobă” confecţionarea” bannerului, trebuie să vedem cine/unde poate să-l comande, aici pot să mă bag şi eu, dacă este nevoie, am firme de profil în zonă (cu care pot rezolva şi costul de producţie), şi atunci îl duc eu.

Deocamdată atât. Rog – din nou – confirmările (până vineri, ora 12.00) din partea celor care vor veni, atât ca nick-name, cât şi ca nr. de persoane (asta e foarte important). În rest, aştept(ăm) tot felul de propuneri privind modul de întâlnire, de procurare a biletelor, despre banner etc. Cel târziu mâine, pe la ora 20.00, trebuie să finalizăm aceste discuţii şi să şi afişăm – tot aici – un scenariu de lucru FINAL, agreat de toată lumea.

HAI CFR!!!

Share This Article

Related News

About Author

kiruj

(115) Readers Comments

 1. luis
  Thursday, 10 July, 2014 at 21:02

  Luis 2 persoane.Referitor la bilete.Daca s-a oferit Amne ca rezolva el ,eu sunt pro,asa se simplifica treburile (darkside asa nici tu nu tre sa cumperi nimic).Raman la idea sectorului 41 daca sunteti de acord confirmati ,si Amne va sti ce sa faca.In legatura cu banerul,idea lui kiruj este buna ,si cum a spus el ne va oferi si un reper pentru intalnire(la poarta de acces tribuna 2).Ora 8 este ok (cel tarziu).Astea fiind spuse iooou am terminat,hai CFR!!!+! si elore KVSC. Ps.multumesc celor ce sau implicat,frumos gest.

  • luis
   Thursday, 10 July, 2014 at 21:05

   Amne,stiu ca te-ai oferit voluntar si nesilit de nimeni ca rezolvi biletele,dar te rog sa confirmi inca odata sa fim linistiti ca nu ramanem "dehors"

 2. amne
  Thursday, 10 July, 2014 at 21:15

  Amne - 1 bucata. Confirm ca pot sa iau io biletele pentru toata lumea, dar numai luni dupa ora 17.00. Nu cred sa fie probleme sa gasesc bilete la sectorul 41, ii cel mai scump si lumea prefera sa plateasca biletele ieftine, apoi sa se mute pe locurile scumpe. Daca exista persoane care sunt convinse, dupa datul in bobi, ca luni, la ora 17.30, n-or sa mai fie bilete in S41, ma ofer sa ma intalnesc de maine incolo pana sambata si sa dau banii pentru bilete celor ce pot merge lunea de dimineata. Adresa mea de miel o stiti (amnesiac0210@gmail.com), scrieti-mi si dati-mi un nr. de tel. sa va sun. "eventual o imagine din arhiva Tribunei-CFR, mai exact chiar aia care reprezintă o tribună" THIS! Ne mai citim.

  • luis
   Thursday, 10 July, 2014 at 21:22

   Hm,amne,ma mai gandesc referitor la autograf.:-))

   • luis
    Thursday, 10 July, 2014 at 21:34

    Caneto,ce ai facut tu se numeste complicitate la fals si uz de fals.Si eu acumce fac?Revin la procurarea de autograf?

  • nea_Silica_MS
   Thursday, 10 July, 2014 at 21:44

   Dacă permiteţi o sugestie din partea unui outsider, aţi pute pune pe banner adresa site-ului. Asta dacă vrem să îngroşăm rândurile celor care vin pe site...

   • kiruj
    Thursday, 10 July, 2014 at 22:28

    Bună idee, Silică, chiar foarte bună! Aşa facem! Şi lasă-mă cu outsideru că vin la Mureş, şi va fi nasol...:) Şi -ca să scapi de sindromu lu' outsider- îţi propun aşa: când mă duc la meci joi, te iau la Murăş, şi după meci te şi duc acasă...Nu-i nevoie de nimic, poate doar de nişte punguţe (nu te gândi la prostii!), că pe autostradă merg cu 160-170...:) HAI CFR!!!

    • Nea_Silică_Mureș
     Friday, 11 July, 2014 at 07:48

     Mulțumesc pentru oferta de transport Kiruje, ar fi super, dar pentru mine iulie e o lună grea. Admiterea e de abia pe 23 (asta înseamnă că intrăm în "cantonament" pe 22, dar și până acolo avem de lucru. Poate în august, dacă vei avea ceva drum încoace. Mulțumesc oricum.

    • caneto
     Saturday, 12 July, 2014 at 17:52

     Mare scofală! Dinspre mine la Cluj nu-i autostradă şi totuşi scot la un drum o medie orară de 160 km. 80 la dus plus 80 la întors. :)

     • kiruj
      Saturday, 12 July, 2014 at 18:17

      Caneto, dacă tu scoţi media de 80 pe porţiunea aia de drum (plină cu TIR-urui şi cu nişte curbe nasoale de tot la jumătatea drumului) atunci "jos pălăria", cum se spune...Noaptea, poate, sau în weekend. HAI CFR!!!

      • caneto
       Saturday, 12 July, 2014 at 18:45

       :) Recordul mi-e de 81,4 la un dus :), dar cu 70-75 iese lejer.

      • kiruj
       Saturday, 12 July, 2014 at 19:53

       Caneto, tu ai elicopter, probabil...:) Înseamnă că ai ajuns în Cluj cam în 2 ore 20 de minute. Bănuiam eu, că eşti şi mai "dus" un pic decât mine...:) HAI CFR!!!

       • caneto
        Saturday, 12 July, 2014 at 20:35

        Exact atât am făcut, o singură dată. În primăvară, duminica Floriilor în zori, la 7 dimineaţa am ajuns la Cluj, n-a fost nici dracul pe drum. La întoarcere mă gândeam să mă dau jos din maşină şi s-o iau pe jos, poate ajung mai repede. :) Nu sunt un vitezist, nici pe autostradă nu depăşesc 140.

       • CJ-07-CFR
        Sunday, 13 July, 2014 at 12:49

        Caneto e dus-întors.

   • luis
    Thursday, 10 July, 2014 at 22:28

    Silica,nu pute nimic.Totul este curat si dezinfectat:-)(este o gluma ,nu te supara)

 3. amne
  Thursday, 10 July, 2014 at 21:34

  @kiruj - ii ok daca lumea se hotaraste pana duminica seara, sa lasam timp de gandire si weekend-ul alora de n-au vreme sa haladuie pe tribuna-n timpu' saptamanii. Mie-mi trebe numa' sa mi se zica pe luni cate bilete sa iau. Si-n ce priveste banner-ul, daca ai tu pe cine sa-l faca, da-i drumu', daca nu, zi-mi ca-ncerc sa vad ce pot io sa rezolv. Oricum, bannere se tot pot face, numa' noi sa fim adunati. Ca tot veni vorba, este ceva crasma langa stadion, ne putem intalni acolo, io ramanand sa astept pe toata lumea ca sa distribui biletele. De aveti alte idei, by all means.

  • kiruj
   Thursday, 10 July, 2014 at 21:47

   @Amne: mâine verific treaba aia cu banneru la pretenii mei, apoi vorbim.

 4. cfrclujole
  Thursday, 10 July, 2014 at 21:50

  Am vrut sa vin si eu dar dupa ce am aflat ca Tade si Camora s-au transferat de la noi, m-am razgandit..)) link Apropo, daca imi dati voie, va sugerez ca banner-ul sa arate exact ca header-ul acestui site! Forta CFR!

  • kiruj
   Thursday, 10 July, 2014 at 22:33

   Mersi Ole pt. propuneri! Oricum, trebuie comprimat puţin totul, că header-ul e cam lat, apoi tre să facem loc şi pt. adresa site-ului (aşa cum propune Silică, idee bună, în opinia mea). HAI CFR!!!

   • cfrclujole
    Thursday, 10 July, 2014 at 22:51

    Eu ma gandeam la ceva de genul acesta: link Normal ca se pot face tot felul de combinatii.

  • kiruj
   Thursday, 10 July, 2014 at 22:41

   Da, am văzut şi eu "trădarea" celor 2, am râs cu lacrimi, Mme a crezut că m-am bolunzit de tot...:) HAI CFR!!!

 5. isti33
  Thursday, 10 July, 2014 at 22:08

  Va salut dragi tribunisti, ma bucura initiativa voastra,sper sa fie de succes. Din pacate nu ma pot alatura voua din cauza jobului,dar va urmaresc de fiecare data cand am ocazia.[net mai exact, ptr ca tot timpul sunt in miscare cu un mercedes cu doua usi,420 de cai..-camion ptr cei care se gandesc la altceva-]. Deci multa bafta,sper sa vad meciul pe net,si sa am ocazia de a va vedea si pe voi, Hai CFR

  • kiruj
   Thursday, 10 July, 2014 at 22:37

   Poate vei reuşi la un moment dat, Isti. Dacă iniţiativa va rezista "intemperiilor", ea va fi -din start- una absolut permisivă, de "racolare" de noi şi noi doritori să facă parte din galerie. Dacă nu iese treaba, nu-i bai, măcar am încercat. HAI CFR!!!

 6. avalon1
  Thursday, 10 July, 2014 at 22:26

  Sa-l punetzi pe Bella sef de galerie ;-).

  • luis
   Thursday, 10 July, 2014 at 22:38

   Avalon,"Bella" asta ,cati ani are.Daca-i tanara este ok,o punem sef de galerie.:-))

   • thedarkside
    Friday, 11 July, 2014 at 14:48

    Tanara si blonda, foarte important :-))

 7. csongi
  Friday, 11 July, 2014 at 00:04
 8. Saul
  Friday, 11 July, 2014 at 09:07

  Ma bucur tare mult ca initiativa noastra prinde contur,sper sa fie frumoasa intalnirea de joi seara, cu perspective pentru viitor. Imi pare rau ca nu voi fi si eu acolo,imi doream sa va-ntalnesc personal,dar sunt convins ca vor mai fi ocazii. Abia astept reactii dupa acea intalnire. @Silica,nu stiu cum de poti refuza oferta lui Kiruj,suferi de tacofobie?:) @Kiruj,tu pe care autostrada ai de gand sa gonesti cu 170 km/h,ca asta de incepe la Campia Turzii pe cand incepi sa demarezi se termina deja :)

  • kiruj
   Friday, 11 July, 2014 at 11:05

   Da, asta e o problemă, într-adevăr, dar -măcar- 17-18 minute "mă simt bine", cum se spune...:) HAI CFR!!!

   • caneto
    Saturday, 12 July, 2014 at 17:53

    Poate că luni vor decide guvernanţii să prelungească autostrada până la Ciuc şi în trei zile îl şi gată. :)

    • kiruj
     Saturday, 12 July, 2014 at 18:22

     N-am eu (şi confraţii mei) norocul ăsta...Aş fi bucuros să văd inaugurată ruta Ploieşti-Braşov, măcar, că "datoria" mă cheamă destul de des în "capitalism", dar până să ies la pensie, nu cred...:) HAI CFR!!!

  • Nea_Silică_Mureș
   Friday, 11 July, 2014 at 12:16

   M-ai băgat în ceață de tot cu tacofobia asta. Normal, bănuiam că are conexiune cu viteza, dar na, am dat căutare pe goagăl, chestii aiurite, de la evitarea actului sexual (nu e cazul), până la alte bazaconii. Noroc că le am un pic și cu spaniola, iată: 'Miedo irracional y enfermizo a la velocidad' - adică frică irațională și morbidă de viteză. Nope, nu e nici acest caz. E iesact ceea ce am scris, crede-mă pe cuvânt.

   • Saul
    Friday, 11 July, 2014 at 13:02

    Glumeam cu tacofobia,cred ca ti-ai dat seama. Iti inteleg si iti respect programul Si noi avem examen pe 21,fiica mea e proaspata absolventa de liceu,dar am o nunta importanta in BV, pe 19 de la care nu pot lipsi si care imi incurca planurile pt intalnirea de joi.

    • Nea_Silică_Mureș
     Friday, 11 July, 2014 at 14:20

     Baftă pentru fiica ta, distracție faină la nuntă și la meci :-)

     • Saul
      Friday, 11 July, 2014 at 19:03

      Sa fie! Multumesc! Hai CFR!!!

 9. Ery-unicul suporter CFR din mun. Botoşani
  Friday, 11 July, 2014 at 10:54

  Stimaţilor CFR- suporteri , nădăjduiesc să mă menţineţi în mijlocul vostru şi în continuare. Datorită distanţei până la Cluj nu am nevoie de rezervări de bilete. Sunt tare bucuros că nu mai trebuie să mă chinui cu Internetul ca să văd meciurile din Liga 1 deoarece am acces la Look TV. Sper că joi o să facem o figură frumoasă cu Jagodina. HAI CFR !!!.

  • kiruj
   Friday, 11 July, 2014 at 11:23

   Ery, această iniţiativă nu este (şi nici nu va fi) una exclusivistă / separatistă, de creare a unei fisuri în familia tribunistă. Dacă -dintr-un motiv sau altul- ea deviază în direcţia greşită, oprim "trenul" la prima haltă, că primează "Tribuna CFR" în primul rând. Ei, că acum discutăm ceva mai mult despre organizarea asta, şi -implicit- se bagă în commenturi mai ales cei care vor veni, este un lucru normal, dar viaţa revine apoi la "egalitate/fraternitate/etc."...:) HAI CFR!!!

  • CJ-07-CFR
   Friday, 11 July, 2014 at 11:38

   Ery, noi, cei care nu putem merge la meci, o să fim împreună la „Tribuna oficială CFR”. Sper să-i vedem la lucru pe băieți (fotbaliști și componenți ai „Tribunei 2 Sector 41 CFR”), în HD.

  • amne
   Friday, 11 July, 2014 at 12:32

   @Ery - daca vreodata o sa-ti faci timp sa vii-n Cluj la vreun meci al franei, o sa-ti fac io cinste cu bilet si beri/vin, ca de la o jumatate de soldovean la unul intreg. Nu-i nimic exclusivist aici, din contra, nu exista si n-o sa existe niciodata sefi, ori membri mai membri decat altii, altfel io n-o sa mai fac parte din grup. Din punctul meu de vedere, noi suntem reprezentantii tuturor tribunistilor ce nu pot veni la meciuri din varii motive.

 10. thedarkside
  Friday, 11 July, 2014 at 11:10

  Confirm prezenta, 1 pers. Contribui cu bani la banner daca e cazul, pot sa ma si duc luni dimineata sa iau bilete daca se vrea. Trebe sa batem sarbii la curu' gol.

  • kiruj
   Friday, 11 July, 2014 at 12:19

   Am notat, mersi. Nu trebuie să contribuie nimeni cu nimic, asta rezolv eu, un fel de cadou din "Harcov"...:) Cu biletele înţelegeţi-vă cu Amne, eu voi anunţa duminică numărul celor care au confirmat prezenţa. HAI CFR!!!

 11. kiruj
  Friday, 11 July, 2014 at 11:10

  RUGĂMINTE: revin cu solicitarea formulate şi în articol: cei care au optat în sondaj pentru "DA" (să fie în galerie, adică), să CONFIRME AICI acest lucru, inclusive nr. de personae, cu care vor veni. E important asta din mai multe puncte de vedere: pe de o parte să ştim exact câte bilete să luăm şi cui să împărţim, apoi pentru a "elimina" eventualele "adeziuni" false (la mişto), venite din ştiţi voi ce direcţii...Dacă cineva nu vrea să confirme nici cu nick-name-ul lui aici, măcar să-mi trimită un e-mail de confirmare la "kiruj2@gmail.com", şi voi fi -garantez- discret cu identitatea lor. HAI CFR!!!

 12. kiruj
  Friday, 11 July, 2014 at 11:16

  COMPLETARE: 1 - Amne: am vorbit cu pretenii, şi totu-i OK, dacă va fi cazul, fac în 24 de ore bannerul, deci timp este, şi eu zic să nu ne complicăm, rezolv eu (varianta transmisă de cfrclujole o găsesc foarte reprezentativă, apare şi adresa site-ului, sesizată de Silică). 2 - Referitor la confirmări de prezenţe: deocamdată am primit confirmări certe de la Luis (2), Amne (1) şi -evident- Kiruj (2), că vine -probabil- şi tata (87 ani), mare ceferist şi el. Aştept confirmările şi de la restul, din considerentele prezentate în articol, dar şi în comment-ul meu de la 11.10. HAI CFR!!!

  • CJ-07-CFR
   Friday, 11 July, 2014 at 11:35

   Off topic - Kiruj, aștept un interviu făcut de tine cu tatăl tău!

   • kiruj
    Friday, 11 July, 2014 at 12:20

    Interesantă idee...Mai vedem. HAI CFR!!!

  • amne
   Friday, 11 July, 2014 at 12:28

   In cel mai rau caz o sa iau bilete doar pentru cei care confirma (de nu confirma pana duminica toti de si-or esprimat adezivu'n sondaj), si restul isi cumpara ei bilete de la stadion inainte de meci, cu riscul posibil, dar improbabil, de a nu mai gasi bilete in S41 langa noi, cei X magnifici cati om fi. Si sa-mi zici cat costa banneru' ala, ca nu vreau sa-mi aud vorbe ca noi ardelenii va exploatam iar pe harcovnici si va trebe independenta.

  • luis
   Friday, 11 July, 2014 at 12:48

   Kiruj,vezi ca l-ai uitat pe darkside.A confirmat si el.

 13. gica10
  Friday, 11 July, 2014 at 12:19

  Kiruj eu vreau sa fac o rezervare "la galeria Tribuna CFR" pentru etapa a 7-a din 14,15 septembrie,sau este prea repede?Ca sa fiu sigur.......

  • kiruj
   Friday, 11 July, 2014 at 12:23

   Deocamdată ne axăm pe meciul din 17 iulie, acolo mai vorbim, şi -tot aici- "expunem" calea de urmat. Joia viitoare (pe 17) nu poţi veni?

  • amne
   Friday, 11 July, 2014 at 12:24

   Inainte de meci cu o saptamana, trimite-mi miel la amnesiac0210@gmail.com si-ti iau eu bilet.

 14. james
  Friday, 11 July, 2014 at 16:05

  Imi place ca aceasta initiativa ia contur. De mult ma gandeam la o asemenea chestie, numai ca nu am exprimat-o niciodata in scris. A trebuit sa plec din tara (aproape de casa lui 007, in london) ca o asemenea initiativa sa fie exprimata si sa ia contur:) pacat ca nu sunt acasa in cj ca sa pot sa particip si eu. Sa-mi pastrati un loc si mie pe viitor when i'll come back:) p.s. 007 poate ne vedem intr-o zi la un tea:)

  • CJ-07-CFR
   Saturday, 12 July, 2014 at 00:01

   Musai ca ceaiul să includă și ceva rom, altfel prefer cafeaua. Din păcate nu ajung prea des prin Londra, dar dacă stai mai mult prin UK nu-i exclusă o întâlnire. Poate în Oxford, dacă nu în capitală. Sper să-ți meargă bine și foarte bine pe aici. Email de contact: cluj07cfr@yahoo.com.

 15. Cristi
  Friday, 11 July, 2014 at 17:18

  Salut tribunistilor baneristi. Kiruj, ce-ar fi daca la cronica meciului ati posta si cite o poza cu cei prezenti? Daca tot se iese din underground.

  • kiruj
   Friday, 11 July, 2014 at 17:53

   O să-i întreb, ce părere au. E posibil ca pentru majoritatea celor "ieşiţi la suprafaţă" acest prim gest să fie suficient pentru moment. HAI CFR!!!

   • gringojohnny
    Tuesday, 15 July, 2014 at 17:13

    acreditare foto avem pentru acest meci, deci daca toti vor fi de acord vom publica si poze cu tribunistii prezenti

    • kiruj
     Tuesday, 15 July, 2014 at 17:19

     @Gringo: păi vino şi tu pe acolo, pe la nea Mircea, şi discutăm acolo ce şi cum. Să nu fie totuşi prea târziu...să nu fim foarte "obosiţi"...:) HAI CFR!!!

     • gringojohnny
      Tuesday, 15 July, 2014 at 17:28

      vin, pe la 18.30 sper sa ajung si eu

 16. Panou
  Friday, 11 July, 2014 at 18:22

  Imi pare rau ca nu pot sa fiu si eu prezent la lansarea Galeriei Tribunei, dar va urez succes! Hai CFR!

 17. Saul
  Friday, 11 July, 2014 at 19:17

  Nu vad ce problema ar avea cineva in a se inscrie cu nick-ul pt participarea la meci,ca doar nu organizam vreo lovitura de stat,nici nu suntem vreo "factiune separatista". Asteptam sa se inscrie cei cativa tribunisti clujeni,care se cunosc intre ei si vad meciurile impreuna. Poate au confirmat pe mail...sau nu... P.S. Vass Bela nu are nici o reactie,ramanand imun la toata agitatia asta?

  • kiruj
   Friday, 11 July, 2014 at 20:19

   Saul, problema e alta, cred...Uite, prin sondaj au optat pentru galerie 13 oameni (nu zic neapărat "tribunişti", că cine ştie...), iar în prezent am confirmarea doar de la 5 (Kiruj, Amne,Luis,Thedarkside,Dan.f). Înseamnă că trebuie să mai aşteptăm confirmări de la 8 persoane (menţionez că cei 13, care au optat în sondaj pentru galerie, au transmis opţiunea lor de la ID-uri diferite, deci practic mi-au transmis "adeziunea" 13 persoane diferite). Asta în cazul în care toţi cei care au "notat" în sondaj au făcut-o "pe bune" (am bănuieli că au fost câteva şi la "derutare", exact ca şi la notările jucătorilor, dar mai vedem, mai aşteptăm). Ca să fiu sincer până la capăt, aş putea -cu ceva "muncă de lămurire"- să şi aflu adresele ID-urilor, dar n-o fac din principiu şi din respect pentru "dreptul la anonimat şi invizibilitate" a tribuniştilor. Ei, dacă observăm "atentate" care aduc atingere la "siguranţa site-ului", etc., atunci lucrurile se schimbă...HAI CFR!!!

   • Saul
    Friday, 11 July, 2014 at 22:17

    Am inteles ideea,Kiruj. Sper ca toate inscrierile au fost pe bune,dar oricum nu merita efortul de a-i depista pe eventualii intrusi. Eu apreciez din tot sufletul implicarea si efortul pe care-l faci in sprijinul acestui demers. Hai CFR!!! P.S. Apropo,maine botez copilul unui prieten din Miercurea Ciuc,stabilit si el de ani buni in Cj.

    • kiruj
     Friday, 11 July, 2014 at 22:41

     @Saul: să înţeleg că vei fi chiar în M.-Ciuc? Ar fi super, că voi fi şi eu acasă, în acest weekend nu mai urc la munte că am ceva de recuperat la serviciu (mai exact, de lucrat "în avans", că vreau să plec şi eu 2 săptămâni în concediu la înceout de august). Dacă chiar vei fi în Ciuc, să-mi spui un interval de timp, când pot să te sun. HAI CFR!!!

     • Saul
      Saturday, 12 July, 2014 at 07:02

      Nu voi fi la M.Ciuc,botezul e la CJ. Am specificat la finalul comentariului meu ca acest prieten e stabilit in Cj de ani buni. Week-end placut iti doresc! Eu voi fi cam prins in acest week-end,iar luni intentionez sa plec spre BV-CV,nu stiu cand voi mai putea intra pe Tribuna,de aceea iti doresc succes in finalizarea acestui demers si abia astept impresii de la evenimentul de joi. Hai CFR !!!

  • luis
   Sunday, 13 July, 2014 at 13:24

   Saul,din pacate Bela are interzis la meciuri din cauza sanatatii (a avut probleme chiar pe stadion la un meci cu mioarele,cred),asa ca el lipseste motivat.

 18. dan.f
  Friday, 11 July, 2014 at 19:34

  Confirm prezenta, 1 persoana. Daca pot ajuta cu ceva, sunt disponibil dupa-amiezele.

  • kiruj
   Friday, 11 July, 2014 at 20:07

   Mersi, Dane! Am notat, e OK.

 19. fotbalfan
  Friday, 11 July, 2014 at 21:00

  hai, mai baieti, confirmati odata, ca nu mai am rabdare! :)

  • kiruj
   Friday, 11 July, 2014 at 21:10

   @fotbalfan: "keep calm şi aşteaptă...confirmarea"...:) HAI CFR!!!

 20. ADI CFR CLUJ
  Saturday, 12 July, 2014 at 09:43

  Confirm si eu prezenta 1 persoana.Scuze pt. intarziere,dar eu sunt in concediu in Italia de doua saptamani si azi am intrat si eu aici pe tribuna .Azi dupa amiaza aterizez acasa la Cluj si pot veni si eu la meci.Va rog sa nu ma uitati!!! Multumesc.

  • kiruj
   Saturday, 12 July, 2014 at 09:53

   Mersi, Adi! Te-am notat, nu te vom uita, stai liniştit! Luni revenim cu precizări clare privind locul şi ora "adunării", detalii privind biletele, etc. HAI CFR!!!

 21. gyuszi
  Saturday, 12 July, 2014 at 12:48

  Buna -baieti ...in 16 ajung si eu la Cluj.....doresc un bilet , daca se poate....astept confirmarea....data si ora intilnirii....cu multumiri...Gyuszi

  • kiruj
   Saturday, 12 July, 2014 at 13:00

   Te-am trecut pe listă, Gyuszi! Vei primi instrucţiuni detaliate (ca şi restul galeriei) luni seara. O singură întrebare: 1-ai bifat participarea şi prin sondaj? (ca să ştiu câţi au mai rămas cu confirmarea), şi 2-vii numai tu, sau aduci şi pe altcineva? Tulai, mi-au ieşit 2 întrebări...:) HAI CFR!!!

 22. kiruj
  Saturday, 12 July, 2014 at 12:55

  RUGĂMINTE (DIN NOU): revin iarăşi cu solicitarea formulată şi în articol: cei care au optat în sondaj pentru "DA" (să fie în galerie, adică), să CONFIRME AICI acest lucru, inclusiv nr. de persoane! E important asta din mai multe puncte de vedere: pe de o parte să ştim exact câte bilete să luăm şi cui să împărţim, apoi pentru a "elimina" eventualele "adeziuni" false (la mişto), venite din diferite direcţii adverse...Dacă cineva nu vrea să confirme nici cu nick-name-ul lui aici, măcar să-mi trimită un e-mail de confirmare la "kiruj2@gmail.com", şi voi fi -garantez- discret cu identitatea lor. COMPLETARE: Referitor la confirmări de prezenţe: deocamdată am primit confirmări certe de la Luis (2), Amne (1), Kiruj (2), Thedarkside(1), Adi_CFR(1), Dan.f(1), adică 8 persoane de la 6 nick-name-uri. Aştept confirmările şi de la restul (ar mai fi 7 nick-name-uri de primit, cf. sondajului). Ţinând cont că e weekend (unii fiind în concediu, sau chiar în străinătate), prelungim termenul de primire a confirmărilor până luni, ora 15.00, moment în care "lista finală" va fi predată lui Amne, care s-a angajat că face rost de bilete la S41. IMPORTANT! Pot veni cu confirmări şi acei tribunişti (sau chiar netribuniştii), care -dintr-un motiv sau altul- nu au răspuns la sondaj, dar totuşi vor să ni se alăture!! HAI CFR!!!

  • caneto
   Saturday, 12 July, 2014 at 18:00

   kiruj, şi eu am votat „da” în chestionar, dar am crezut că te referi dacă doresc să intru în galeria marilor personalităţi ale Tribunei CFR, speram să primesc gratis ceva plachetă sau medalie omagială, eventual un premiu modic în bani, tot gratis, bineînţeles. :) Habar nu aveam că se ţine ceva meci, că trebuie mers la el şi-i musai de scris laiv cu gura - prin urlare - HAI CFR!!!. :) Dar dacă am muşcat-o, n-am ce face, mă duc şi eu în galeria sectorului 41.

   • kiruj
    Saturday, 12 July, 2014 at 18:25

    Super! Sper că ai vorbit serios, că la tine nu se ştie niciodată...:) Vii singur, sau vin şi alţii cu tine? HAI CFR!!!

    • Flacăra Vișinie
     Saturday, 12 July, 2014 at 18:35

     Vine cu el Hai CFR, plus 3 semne de exclamare.

    • caneto
     Saturday, 12 July, 2014 at 18:47

     1. Da 2. Singur.

     • amne
      Saturday, 12 July, 2014 at 19:33

      Fuck me! The Legend cometh! All hail Caneto! I, for one, welcome our Caneto overlord. link

      • caneto
       Saturday, 12 July, 2014 at 20:14

       :) pe tine te-am nimerit în comentariul de la articolul lui hakana? :)

 23. gyuszi
  Saturday, 12 July, 2014 at 15:43

  Nu am votat....nu am mai putut......un singur bilet doresc.

 24. csongi
  Saturday, 12 July, 2014 at 23:54

  Între timp în Gruia 3: preparator fizic reloaded. Să sperăm că e de bun augur: link

 25. CJ-07-CFR
  Sunday, 13 July, 2014 at 13:29
  • thedarkside
   Sunday, 13 July, 2014 at 21:13

   Handicapati is sudistii astia care vor sa faca bani din click-uri. SA era si pana acuma. http://www.frf.ro/documente/comunicate/comunicate-frf/decizii-ale-comitetului-executiv-din-11-iulie.html Practic s-a renuntat la SCS in denumire. Atat.

   • kiruj
    Sunday, 13 July, 2014 at 22:00

    Acolo e esenţa modificării...Acel SCS înseamnă "societate comercială sportivă" (la un moment dat am crezut că e "societate în comandită simplă", dar ulterior mi-am dat seama că asta cam bate cap în cap cu SA-ul din spate...), iar această definiţie -pe lângă faptul că mi se pare o ştruţo-cămilă- este şi depăşită de evenimente, Cristi a vorbit destul de clar despre asta, despre "separarea puterilor", adică: pe partea sportivă este o asociaţie/club, pe partea financiară este un SA/SRL/etc. Schimbarea este legată şi de modificările intervenite în acţionariatul clubului, cred. HAI CFR!!!

    • Cristi
     Monday, 14 July, 2014 at 01:19

     Dincolo de anacronism - sa nu uitam ca in anii 90 sportul "profesionist" era organizat legal in asociatii non profit - diferenta fundamentala este in structura actionariatului. Vechile SCS aveau stipulat ca majoritatea actiunilor trebuie sa fie detinute de romani.

    • thedarkside
     Monday, 14 July, 2014 at 11:02

     Mie mi s-a parut ca 07 pune accentul pe aparitia SA in denumire (legat de cei 29 actionari). In articolul prosport, in mod eronat (poate chiar intentionat), nu au pus SA in denumirea veche.

 26. kiruj
  Monday, 14 July, 2014 at 11:45

  ULTIMA RUGĂMINTE: revin iarăşi cu solicitarea formulată şi în articol: cei care au optat în sondaj pentru "DA" (să fie în galerie, adică), să CONFIRME AICI acest lucru, inclusiv nr. de persoane! TERMEN: astăzi (luni, 14 iunie), ora 14.00!!!!!!!! E important asta din mai multe puncte de vedere: pe de o parte să ştim exact câte bilete să luăm şi cui să împărţim, apoi pentru a "elimina" eventualele "adeziuni" false. Dacă cineva nu vrea să confirme nici cu nick-name-ul lui aici, măcar să-mi trimită un e-mail de confirmare la "kiruj2@gmail.com", şi voi fi -garantez- discret cu identitatea lor. COMPLETARE: Referitor la confirmări de prezenţe: acum (luni, ora 11.42), deocamdată am primit confirmări certe de la Luis (2), Amne (1), Kiruj (2), Thedarkside(1), Adi_CFR(1), Dan.f(1), Gyuszi(1) şi Caneto(1), adică 10 persoane de la 8 nick-name-uri. Aştept confirmările şi de la restul (ar mai fi 5 nick-name-uri de primit, cf. sondajului). La ora 14.00 "lista finală" va fi predată lui Amne, el face rost de bilete la S41. IMPORTANT! Pot veni cu confirmări şi acei tribunişti (sau chiar netribuniştii), care -dintr-un motiv sau altul- nu au răspuns la sondaj, dar totuşi vor să ni se alăture!! HAI CFR!!!

  • amne
   Monday, 14 July, 2014 at 14:10

   @kiruj - eu o sa ajung la stadion undeva pe la 17.15. Pot sa te sun atunci (de nu deranjez) sa-mi zici cate bilete sa iau, in caz ca sunt adezivi care-ti vin pe miel pe care io n-am cum sa le vad aici pe tel?

   • kiruj
    Monday, 14 July, 2014 at 15:31

    @Amne: e foarte bine la 17.15, voi fi la serviciu, nu e nicio problemă. Probabil rămâne aşa (cu 10 persoane, de la 8 adezivi), adică 10 bilete. Banneru-i gata, îl duc eu, rămâne să stabilim doar ora exactă şi locul întâlnirii (asta să stabileşti tu), care vor fi aduse la cunoştinţa colegilor mâine/poimâine. Dacă mai vin şi alţii, cu atât mai bine,dar ei trebuie să se descurce cu biletul. HAI CFR!!!

 27. kiruj
  Monday, 14 July, 2014 at 18:13

  COMUNICAT (de maximă importanţă pentru ţară, pentru NATO, şi...pt. tribunişti): azi (luni, 14 iulie), Amne a achiziţionat cele 10 bilete pentru confirmările certe primite până la această oră, adică pt. Luis (2), Amne (1), Kiruj (2), Thedarkside(1), Adi_CFR(1), Dan.f(1), Gyuszi(1) şi Caneto(1). Biletele costă 20 lei/pers., şi sunt în sectorul 42 (S42), locurile 60-69, asta ca şi reper pentru cei care vor să ni se alăture ulterior, să ştie unde va fi plasat "nucleul dur" al tribuniştilor...:) Mâine -după ce mă mai consult cu Amne- revin cu detalii privind locul exact de întâlnire şi intervalul de timp în care se face adunarea...HAI CFR!!!

  • thedarkside
   Monday, 14 July, 2014 at 18:39

   Eu iti spun de pe acum ca nu stau pe locul 69 :-)))

   • luis
    Monday, 14 July, 2014 at 18:50

    Hm,mie imi convine.:-))

   • kiruj
    Monday, 14 July, 2014 at 18:56

    Care-i problema cu nr. 69, maestre? Sper să nu fie ceva asemănător ca în bancul ăla cu "faceţi cerc"...:) Că facem, dacă îi nevoie...:) Acuma' pe bune, evident vom face "demersuri" (şi cu forţa, dacă îi nevoie...) să fim mai compacţi cumva, dar asta ţine deja de "strategia de luptă"...:) În fine, aşa le-a găsit Amne, din ce-am înţeles, nu cred că e o mare problemă cu asta. dacă te plictiseşti acolo la capăt, îl pun lângă tine pe bătrânu' Kiruj să-ţi povestească întâmplări de prin anii '30...:) HAI CFR!!!

    • luis
     Monday, 14 July, 2014 at 19:33

     Kiruj,daca nu stii (sau te prefaci) care-i problema cu 69 ,atunci am sa te informez eu ce si cum.Sper ca pe 70 sa fie una bucata cfr-ista blonda de 20 de anisori sa putem face si o demonstratie prctica .:-))

     • kiruj
      Monday, 14 July, 2014 at 19:46

      Luis: chiar nu ştiu, eu sunt mai aşa, de la ţară...:) HAI CFR!!!

      • luis
       Monday, 14 July, 2014 at 19:49

       Lasa kiruj,nu fi asa modest,ca se practica si la tara.;-))

 28. luis
  Monday, 14 July, 2014 at 18:20

  Na, fratilor,apoi cati ne-am adunat pana la urma ?(Caneto trebuie pus de doua ori)

  • luis
   Monday, 14 July, 2014 at 18:38

   Scuze,n-am vazut postarea lui master Kiruj,fara ctrl/F5 nu merge.

 29. amne
  Monday, 14 July, 2014 at 19:34

  Tribuna II, sector 42, randul 8, locuri 60-69. Problema cu S41 ii ca acolo unde vroiam io sa stam, ii zona presei. Ce era disponibil la S41 era in randul 3, asta insemna ca vedeam meciul de la nivelul gazonului. Asa ca am preferat sa iau bilete unde am scris mai sus. Oricum ideea era sa ne adunam si, eventual, cu alti doritori, sa scormonim unde ne vom face abonament. Plus ca pretul ii cu 10 lei/bilet mai putin si lumea, in ultima vreme, nu prea mai isi pastreaza locurile conform biletelor. Astea fiind spuse, va astept cu biletele joi de la ora 18, aici: link adica la crasma din dreapta, chiar peste drum de intrarea-n tribuna I, sectorul 21. Up the Arse! Pardon, hai CFR!

  • luis
   Monday, 14 July, 2014 at 19:43

   Este ok Amne,si multam.Totusi,daca este vorba de presa nu era rau sa stam acolo si sa mai dam cate o palma (ok ,mai multe palmi ,fie cum vreti voi) peste ceafa lata a pseudojurnalistilor din miticistan.:-)

  • thedarkside
   Monday, 14 July, 2014 at 22:47

   Cum ar spune Felice, Grazie mille!

  • ADI CFR CLUJ
   Tuesday, 15 July, 2014 at 08:52

   OK,mersi mult,deci ne intilnim la crisma la nea Mircea.Eu sunt la munca pana la ora 17.30,o sa ajung putin mai tirziu de ora 18,sper ca nu este nici o problema.

  • gringojohnny
   Tuesday, 15 July, 2014 at 17:17

   vin si eu joi la intilnirea de la crasma inainte de meci, sper sa ajung pina la 18.30, pina acum nu mi-am confirmat prezenta, deoarece asteptam confirmarea acreditarii

 30. kiruj
  Monday, 14 July, 2014 at 20:08

  Luis+Thedarkside: nici eu nu ştiu cum, dar m-am prins! Sunt bucuros! Apropo: la ţară nu se (mai) practică, e o chestie arhaică...La noi merge "varianta updatată": dai 2-3 palme la muiere dacă face pe nebuna, şi apoi scapă cine poate (adică nimeni)...:) Succes garantat! HAI CFR!!!

  • luis
   Monday, 14 July, 2014 at 20:29

   Na,ma bucur ca te-ai luminat.Varianta cu update-ul nu merge la mine ,eu fiind "maritat" asa ca dupa aplicarea tratamentului la muher pot sa-mi fac bagajele.Mai bine tac,asa macar nu comenteaza (prea hangosan)cand fac deplasarea cata Kolozsvar.Acu sunt mic si nesemnificativ + foarte docil (stii tu,spalat vase,aspirat etc. ..).Sincer abia astept meciul,nu prea am rabdare,de chef de munca nici nu pomenesc.Hai CFR!!!+!

   • thedarkside
    Monday, 14 July, 2014 at 22:27

    Deci tu, Luis, esti din categoria celor care recunosc. Eu cred ca is din cealalta :-))) Cat despre sarbi... is ca si batuti. Am putea ramane in birtul ala pana se termina meciul, sa ne cunoastem mai bine.

 31. fotbalfan
  Monday, 14 July, 2014 at 22:08

  dupa ultimele postari inteleg ca numa' la meci nu va sta capu' :) asea-i cand e pera mult binie! :) sa fie de bun augur adunarea voastra, hai CFR!

 32. csongi
  Monday, 14 July, 2014 at 23:55

  Între timp în Gruia 4: Liniuță face pe umilul (și-a cam dat seama de valoarea lotului): link1, şi avem încă un croat în probe: link2.

  • thedarkside
   Tuesday, 15 July, 2014 at 10:28

   E mai ok asa, decat cum au facut anul trecut, cand, avand ca obiectiv castigarea campionatului, au fost vreo doua etape cand ne gandeam la salvarea de la retrogradare :-))

 33. Ioan Dacid
  Tuesday, 15 July, 2014 at 11:39

  In sfarsit gsp-ul e sincer: http://www.gsp.ro/gazeta-digitala/ Titlu mare: Hai a nostri, poze cu steaua, astra si petrolul.

  • kiruj
   Tuesday, 15 July, 2014 at 13:39

   Mai bine un duşman sincer şi predictibil, decât unul care te linguşeşte şi-apoi te face din spate...:) HAI CFR!!!

 34. gyuszi
  Tuesday, 15 July, 2014 at 13:42

  Unde ne intilnim joia, sau cum luam legatura ??

  • amne
   Tuesday, 15 July, 2014 at 14:58

   Vezi postarea mea de mai sus. Sau trimite-mi un miel la amnesiac0210@gmail.com si-o sa-ti trimit nr. meu de telefon.

 35. gyuszi
  Tuesday, 15 July, 2014 at 18:03

  Am preceput !!!....ora 18...la crisma......mersi mult !!!

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>