Tuesday, Sep. 25, 2018

Am stat subiectiv și am judecat obiectiv

Written By:

|

Sunday, 10 August, 2014

|

Posted In:

|

70 Comments

Am stat subiectiv și am judecat obiectiv

78 suporteri și tribuniști ceferiști s-au implicat activ în sondajul nostru de opinie desfășurat pe o perioadă de 24 ore. Iată rezultatele mult așteptate:

Așadar, aproape o treime dintre cei care și-au bifat opțiunile on line „văd” actualul CFR, condus de pe margine de actualul antrenor principal, pe locul 4 din 12 (18).

Argintul merge la locul 5, iar bronzul la locul 3. Aproape două treimi dintre participanții la sondaj estimează o clasare a trupei lui Miriuță pe unul dintre locurile 3, 4 și 5. Pentru 73 dintre cei 78 suporteri ceferiști autoexpuși sondajului, locurile 1 și 2 par intangibile.

Pentru ca sondajul să ofere și un rezultat excentric (de fapt, o interpretare excentrică), cei 78 suporteri și tribuniști ceferiști au stabilit obiectivul exact și precis al echipei CFR Cluj pentru finalul sezonului 2014-2015: locul 5,243589743589744. Deoarece echipa CFR Cluj se afla la finalul etapei a doua a Ligii 1 pe locul 5, se pare că trupa lui Vasile Miriuță e deocamdată în grafic, și sperăm din suflet să nu iasă în decor după etapa a treia.

Share This Article

Related News

„Speranţa moare ultima” (citat dintr-un banc al lui Retardilă)
Obiectivul Tribunei CFR 2014-2015
Futuirama – UPDATE

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(70) Readers Comments

 1. luis
  Sunday, 10 August, 2014 at 08:21

  Rezultatul sondajului este eronat real,deoarece unii dintre moderatori n-au incercat niciodata(si au reusit) sa manipuleze opinia publica (CFR-ista)prin tot felul de tertipuri comunisto-gazetaresti.M-am inselat groaznic ,am crezut sunt mandru ca macar aici santjul,manipularea,inducerea in eroare nu functioneaza.Dar sa nu credeti voi (moderatori)ca veti scapa nefelicitati,nici macar voi nu sunteti ca marele manipulator Varanul Felix Voiculescu, care nu a scapat nepedepsit.Sunt deacord doar si cu faptul ca in urma acestui sondaj nu retrogradam,spre ciuda altora.:-))Hai CFR si sa tundem mioarele!!!+! (nemoderat de catre caneto)

  • Vass Bela
   Sunday, 10 August, 2014 at 11:42

   In loc de " sa tundem ", e mai bine " sa sacrificam mioarele " . Daca se ( ne ) modereaza, sa se faca pana la capat !

  • luis
   Sunday, 10 August, 2014 at 11:55

   Dovada clara de manipulare si cenzura.Bela imi cer scuze ,ai dreptate,sacrificarea suna bine.:-)) PS are umor (negru) Caneto

 2. amne
  Sunday, 10 August, 2014 at 09:50

  Anunt pe bune: din motive extrasportive astazi nu pot sa ajung la meciul cu cornutele. Am doua abonamente extra daca vrea cineva, pana la ora 17.00, sa se intalneasca cu mine in oras sa le imprumut pentru meciul de diseara: amnesiac0210@gmail.com

 3. daninho
  Sunday, 10 August, 2014 at 10:44

  Eu nu vad CFR-ul prea bine... pare sa fie inceputul declinului. Cred ca va termina undeva pe la mijlocul clasamentului. Cat despre cupele europene, probabil participarea din acest an, e printre ultimele pt CFR. Sper sa ma insel totusi. Ramane de vazut.

 4. luis
  Sunday, 10 August, 2014 at 11:12

  Declin fata de ce?Daca ne raportam la era Paszkany,da, este un recul.Daca ne raportam fata de perioada "prepaszkany" este un pas inainte.Eu cred ca depinde la ce ne raportam,care perioada de referinta.Eu sper sa fim o echipa solida ,onesta si muncitoare,indiferent pe ce loc ne clasam.Daca vor fi rezultate bune cu atat mai bine,dar trebuie sa ne obisnuim cu faptul ca era AP a apus,si sa nu traim din trecut.In momentul de fata cam asa ceva se face la CFR ne adaptam la realitatile economiei de piata si la resursele pe care le avem la dispozitie.

 5. Vass Bela
  Sunday, 10 August, 2014 at 11:29

  Luis, cum dracu a apus era Paszkanyi, cand tot a lui este echipa ?! Poate vrei sa zici ca a apus partea luminoasa a erei lui, acum aflandu-se in partea intunecata . Cand va vinde echipa pe bune, mai vorbim ...( ceea ce nu cred ca se va intampla prea repede ! ) .

 6. Vass Bela
  Sunday, 10 August, 2014 at 11:38

  Gica 10, privind comentariul tau de pe pag precedenta , trebuie sa-ti dau dreptate . Dar te-ntreb, cine a adus rezervele penibile de care amintesti ? Si mai e ceva . Miriuta sta f.prost la capitolul schimbari, adu-ti aminte cum il introducea pe Chanturria varf retras, desi este extrema clasica, si in acelasi timp pe Amauri extrema, desi este mijlocas ofensiv sau varf retras !!! Cred ca si acum face schimbari aiurea, dar despre asta sa vorbeasca aia mai priceputi decat mine .

  • luis
   Sunday, 10 August, 2014 at 12:03

   Bela,poate ca nu-i Miri al nostru mare antrenor,dar are un dar ,a reusit sa uneasca echipa in jurul lui.Sincer iti spu nu am vazut de foarte mult timp asa solidaritate la echipa.Ii vad cand ies pe teren,cand se incalzesc si in timpul meciului,lupta unul pentru altul,se vede ca au dorinta mare sa faca treaba.Acum ca au sau nu valoare se va decide in acest tur,primul examen fiind azi cu mioarele.Eu (chiar daca nu imi place ca si antrenor) nu l-as schimba pe Miriuta in momentul de fata ,indiferent de rezultate (si sa fim sincer chiar daca nu a stralucit ,echipa n-a jucat asa rau).Mai vreau sa spun ca nu am meritat sa fim eliminati de Minsk,am jucat cu mult mai bine chiar si in zece,pana cand am terminat benzenul,chiar si impotriva "albitrilor"

   • lengyel_attila
    Sunday, 10 August, 2014 at 18:03

    ai perfecta dreptate Louis si te salut

 7. Cristi
  Sunday, 10 August, 2014 at 12:08

  Bela, Luis are dreptate. Este mai putin important daca suntem in era AP2 sau AP pe neve sau AP fara bani sau cum vrem sa ii spunem. Ultimii 20 de ani in fotbalul romanesc a avut o gramada de echipe meteorice care au sucombat de indata ce visele, interesele sau banii celui care a bagat bani in proeictul respectiv s-au terminat. Rocar, Onesti, National, AEK Timisoara/Bragadiru, Vaslui, ca sa dam doar citeva nume la intimplare. Daca vom reciti comentariile prapastioase din aceasta primavara, multi se temeau de aceeasi soarta si pe la noi, ceea ce evident nu este cazul. Din perspectiva aceasta, situatia actuala este structural un cistig - nu stim insa daca va fi o noua platforma temporara de care lumea se va plictisi daca nu va functiona, o stabilizare la nivel mediu sau un punct de reper penru o etapa ulterioara de crestere. Sunt prea multe lucruri in subteranele fenomenului ca sa ne putem noi da seama de afara ce se doreste, ce inseamna "optimizarea invetitiilor" - uneori poate un sezon de an impar in plus, alteori poate mai multe. Cert este ca AP e in fenomen (echipa, drepturi TV etc) deci de acolo e rost de cistigat ceva, daca e perspectiva de bani anumite lucruri se optimizeaza in timp si poate indirect. Daca imi permiti sa fiu rau si sa vad lucrurile pe termen mediu, eu cam simt ca bate un vint de curatare in fotbalul romanesc; poate va avea efecte peste 3-4 ani, cine stie dar asa, dincolo de emotiile momentului eu vad un GB la puscarie care trage din Steaua orice ban poate pt scopuri extrafotbalistice, o Astra cu un patron care incepe sa tuseasca si el a afaceri murdare, Pandurii cu statul incepind sa curete zona de bani sifonati, lucru care se reflecta in acest start de campionat mult mai clar ca in cel trecut,o aliniere a planetelor in tandem sefie noua la LPFsi FRF - drepturi tv nou acordate care va matura o sserie de echipe satesti si sateliti comunali din prima liga. Sigur, exista si reactii ale sistemului vechi, de ex la Craiova care incearca sa copieze Petrolul (unde iarasi e un inceput de curatenie). S-ar putea sa avem surpriza ca cea mai buna strategie de relansare a CFRului sa fie rabdarea pentru a vedea diverse implozii mai sus amintite.

  • kiruj
   Sunday, 10 August, 2014 at 13:44

   Cristi, o singură remarcă la opinia ta (corectă, zic eu): această "betonare" sau "consolidare" a echipei trebuie dublată şi cu o ABSOLUT nouă strategie privind plata salariilor. Mai pe concret, ele trebuiesc date la timp, hai, în max.2 luni. Degeaba încearcă Miri să strângă echipa (şi reuşeşte, bine a observat Luis), degeaba vedem anumite progrese în construcţia jocului, etc., adică strict pe plan sportiv, dacă "finanţele" sunt în urmă. Înclin să cred, că această întârziere/reeşalonare repetată şi ciclică a salariilor de-a lungul anilor este o meteahnă "marca IM", de care trebuie să se debaraseze în cel mai scurt timp, mai ales acum, când salariile actuale au fost suficient de bine limitate. Într-un fel sau altul trebuie făcut un ultim efort financiar pentru lichidarea datoriilor istorice (mai ales către actualii şi foştii jucători, că asta strică enorm reputaţia echiepi, construită greu, foarte greu), apoi continuat cu "tabula rasa", că fundament -cum ai zis- avem, chiar unul sănătos, zic şi eu. HAI CFR!!!

   • nea_Silica_Mures
    Sunday, 10 August, 2014 at 14:47

    Îmi vine greu să cred că doctorul face bani din dobânzile bancare cuvenite după salariile jucătorilor ţinute la bancă. Poate mai scârţâie ceva în mecanismul pus pe roate de AP. Ce ştiu, unii n-au lichidităţi, alţii n-au chef să plătească, etc. Asta s-o spună finanţiştii de pe site, dacă pot...

   • Cristi
    Sunday, 10 August, 2014 at 15:01

    Exact. Din punct de vedere al viitorului, clubul trebuie sa isi regleze doua chestiuni financiare: limitele de cost si fluxurile. La limite am vazut din vara trecuta ca s-a incercat ceva, atunci mai cu jumatate de elan, dar de vara asta trebuile par clare. Pericolul aici ar fi eterna tendinta romaneasca de a se face " o exceptie" si apoi a persevera. Referitor la fluxuri, acolo este necesara o formulare corecta a contracrelor - fie platite semestrial dupa ce intra principala sursa de venituri adica banii de pe drepturile TV, fie trimestrial daca banii sponsorilor pot fi canalizati pe celelalte virfuri de plati. Aici ma mira ca in trecut se tot spunea "cind vor intra banii de la UEFA", desi orice firma de doi lei e in stare sa faca factoring si sa isi ia banii imediat. Dar aici banuiesc mai degraba o meteahna romaneasca, management prin (ne) plata banilor la timp - de multe ori am impresia nu doar ca e o chestiune primitiva, dar si o recunoastere a unor contracte umflate aiurea un trecut si o incapacitate sa strunir/motivare a unor jucatori platiti mult peste valoarea lor intrinseca. O alta chestiune, asa cum ai subliniat este inchiderea capitolelor din trecut, fie ca e vorba de plati "uitate" , litigii etc. La nevoie tb vindut un jucator, constituite niste provizioane de risc si va fi liniste.

 8. Cristi
  Sunday, 10 August, 2014 at 15:13

  Nea Silica, lucrurile cu fluxurile de bani sunt simple. Principala sursa sigura de bani, drepturile TV, se platesc in iulie si ianuarie. Principalele virfuri de cheltuileli ca si club le ai in martie (tb sa inchizi anul precedent pt licenta si ai "problema ca vii dupa doua luni de cheltuieli peste medie gen cantonamente, transferuri de iarna si fara incasari , daca nu vinzi ceva iarna), respectiv in iunie, iulie, august cind inchizi vechiul an daca nu "uiti" ultimele salarii dr ai costuri pentru lotul nou cu impresari , prime de instalare, cautat "chirii" samd. Ergo trebuie sa iti negociezi si banii cu sponsorii ca sa ai suficienti in cont cind vin aceste virfuri de plata.

 9. amne
  Sunday, 10 August, 2014 at 16:01

  Cel care mi-a solicitat abonamentele pe mail sa ma sune urgent la numarul de tel. pe care i l-am trimis.

 10. Saul
  Sunday, 10 August, 2014 at 18:52

  Pornesc spre Cluj. Ne vedem in Gruia. Hai CFR !!!

 11. Vass Bela
  Sunday, 10 August, 2014 at 20:09

  Da, acum imi dau seama cum vom reintra in ' joc ". Deci Astra dispare caci nicolae are dosare, petrolul la fel, primaria fiind anchetata de DNA . Pandurii, Gazul, bani de la firma de stat, parchetul pe fir, deci si ei afara . Cei finantati de primarii , adica majoritatea din ce au ramas, inca max 1 an 2 si vor fi si ele executate . Raman dusmanii U si steaua . Prima va falimenta si ea, dar tot raman oierii . Iar scarbele dracului n-au sucombat nici cu ciobanul la parnaie, ba au si castigat peste 30 mil euroi ! Iar acum il vand pe Gardos cu vreo 9 . Deci ce-i de facut sa nu fim doar vicecampioni ?

 12. Ioan Dacid
  Sunday, 10 August, 2014 at 21:47

  Sper ca derbedeul sa fie trimis la plimbare, m-am saturat pana peste cap de infatuarea lui.

 13. Cris
  Sunday, 10 August, 2014 at 21:53

  Fara antrenor si exemplare de gen Costea, Rada si acest Negrut (care aproare radea in timp ce a iesit "accidentat") e greu sa ai aspiratii decente. Din pacate "echipa" e de semi-amatori, sper sa nu urmeze drumul Vasluiului sau al Unirii Urziceni.

  • Ioan Dacid
   Sunday, 10 August, 2014 at 21:59

   Noroc ca ii mai avem pe Larie si Deac pt ca altfel insirai toti romanii din lot:)

   • Cris
    Sunday, 10 August, 2014 at 22:06

    Macar Deac isi da sufletul pe teren, chiar daca nu ii ies prea multe, dar cei de mai sus ies in evidenta negativ meci de meci si totusi se insista cu ei. E greu sa faci performanta cand "transferi" de la echipe anonime din ligi secunde si mai rau, in timp ce anii trecuti dadeai milioane pe un singur jucator. F. dezamagitor

    • Ioan Dacid
     Sunday, 10 August, 2014 at 22:09

     Egzact dar vin imediat deontologii si ne trag de urechi ca trebuie sa "ne obisnuim cu noile realitati economice". Bine ca am renuntat o tona de jucatori praf ca sa aducem altii la fel de praf. Nu vreau jucatori cu nume dar macar adu niste jucatori de perspectiva, daca nu iti permiti din prima liga din Germania sau Spania poti aduce linsitit si din Bolivia, Peru, Canada , Australia sau Africa de Sud.

     • Cris
      Sunday, 10 August, 2014 at 22:16

      Da, dar de unde scouteri? Cu Muresan pe post de tutto-fare nu ai la ce sa te astepti.

    • Ioan Dacid
     Sunday, 10 August, 2014 at 22:14

     Deac chiar vrea si el rosu?

 14. Iuliu Marosan
  Sunday, 10 August, 2014 at 22:04

  mai aveti chef de repriza a doua? eu personal mi-as dori ca meciul sa fi fost incheiat acum dupa primele 45 de minute

 15. Ioan Dacid
  Sunday, 10 August, 2014 at 22:30

  Doamne ce rebut de jucator e Tade asta, ioi si vai, de ce mama ma-sii a mai venit Ivanovski, mie sincer mi-a placut de Costea repriza asta.

  • Cris
   Sunday, 10 August, 2014 at 22:31

   ti/a placut si dupa finalizarea asta ? :))

   • Cris
    Sunday, 10 August, 2014 at 22:35

    partea comica e ca si stelutza de pe cer joaca execrabil, vai de mama noastra in Europa!

    • Ioan Dacid
     Sunday, 10 August, 2014 at 22:37

     Fix asa am remarcat si eu, am jucat execrabil dar si adversarii nostri sunt PRAF SI PULBERE, cu echipa din sezonul trecut si cu Ando antrenor cred ca ii bateam lejer in seara asta.

     • Cris
      Sunday, 10 August, 2014 at 22:39

      100% de acord.

   • Ioan Dacid
    Sunday, 10 August, 2014 at 22:35

    "Mi-a" placut cum s-a batut la ocazia lui Tade, dar intr-adevar a finalizat sub orice critica la ocazia lui, dar una peste alta mi s-a parut destul de implicat DAR fara realizari(cam cum a fost CFR-ul in meciurile cu pretenii lui Putin sau Pandurii).

    • Ioan Dacid
     Sunday, 10 August, 2014 at 22:45

     Imi retrag decalaratile despre oltean, a avut 5 minute bune si 40 catastrofale.

     • Cris
      Sunday, 10 August, 2014 at 22:49

      :)) nu ma surprinde

 16. Ioan Dacid
  Sunday, 10 August, 2014 at 22:51

  Chiar nu inteleg ce e in capul olteanului, ceva talent are , cand vrae joaca fotbal dar are o indolenta in el de te doare mintea. Asta e, lot nu avem , conducere nu prea avem, galeria s-a injumatatit, antrenorul e bun la declaratii in rest...suntem in (re)constructie dar nu inteleg cu cine?

  • Cris
   Sunday, 10 August, 2014 at 22:56

   Acum este momentul "antrenorului" sa declare ca este multumit de jocul echipei, ca ei s-au daruit total si meritau un punct, si poate sa critice putin arbitrajul, sa ne justificam putin esecul :)

   • Cris
    Sunday, 10 August, 2014 at 22:58

    *am uitat sa mentionez ce echipa a jucat impotriva unui adversar de calibru si in forma, deci rezultatul este mai mult decat onorabil!

 17. cfr_atlanta
  Sunday, 10 August, 2014 at 22:57

  Sa plece odata miriutza si sa -l ia cu el si pe Costea.Cel mai SLAB antrenor di era noua a chefereului.Poate are onoarea sa isi dea demisia....

  • nea_Silica_Mures
   Sunday, 10 August, 2014 at 23:06

   Asta chiar ar fi o surpriză...

 18. kiruj
  Sunday, 10 August, 2014 at 23:04

  Click aici pt. note! HAI CFR!!!

 19. isti33
  Sunday, 10 August, 2014 at 23:07

  Agonizam pe teren cu aceeasi jucatori limitati, primul 11 gresit de miri. Parca pana acuma credeam ca avem si multa nesansa,dar in seara asta multi dintre jucatori au dezamagit inca o data, chiar nu stiu ce se mai asteapta de la costea,negrut,rada.. s-au vandut multi jucatori de duzina, si au fost adusi altii la fel,pacat de super mario, nu merita sa faca parte din aceasta echipa condamnata la esec.

  • Ioan Dacid
   Sunday, 10 August, 2014 at 23:15

   La asta ma gandeam si eu,speram ca anul asta sa luam un trofeu ca sa nu plece asa dezamagit Super Mario de la noi DAR la ce coechipieri are chiar imi doresc sa prinda un contract bun alaturi de Camora. Baietii astia 2 chiar merita ceva mai bun. Deac mi s-a parut aceiasi gaina fara cap care doar alearga, Costea are talent dar e FOARTE INDOLENT, Rada depasit , Monroy e bun de Cehlaul, Negrut un infatuat si jumatate, Tade alearga ca un cal atat si nimic mai mult, Muniru muncitor. Astia ii avem , cu astia defilam si speram la o clasare onorabila. Sper sa nu ne cafteasca din nou vecinii din vale(mi se pare singurul obiectiv realizabil).

 20. Vass Bela
  Sunday, 10 August, 2014 at 23:12

  Despre Costea si Negrut am scris . Despre Rada la fel, dar pe postul lui dupa Miri nu sunt rezerve . restul, " astia sunt si gata " . Chiar si cu ideea lui Luis sunt de acord, ca nu merita sa-l schimbam pe Miri , doar nimeni n-ar putea sa faca din din non-valori valori . Dar legat de meci nedumeririle se refera doar la Miri . Cum dracu incepi ca mijlocas defensiv cu Cristian, care e mijlocas ofensiv de meserie ? Si inca la un meci cu steaua ! Si de ce faci schimbare in min 19, ca eu personal n-am vazut sa fi primit golul penibil ( din aut direct mai rar si in judeteana ! ) din cauza celui schimbat ! Deci haos complet, ca si -repet - cu introducerea lui Chanturria ca varf retras si a lui Amauri extrema . Si atentie, amandoi pe teren ! PS . Iar cum intra baietii la rupere - si Deac putea vede rosu direct - parca numai asta-i invata Miri la antrenamente . Si daca tot se baga peste tot, felceru n-ar putea sa le zica baietasilor, ca eliminarea se va pedepsi drastic cu amenzi, doar tot nu sunt bani de salarii ...

 21. nea_Silica_Mures
  Sunday, 10 August, 2014 at 23:13

  Aţi mai văzut o echipă de fotbal fără atacanţi? Că noi cam aşa suntem. Atacăm binişor (deşi cam bezmetic uneori) până la marginea careului. Acolo însă nimeni nu poate face nimic. Chiar îmi place de Deac al nostru. E inimos, curajos, util, dar nu e atacant de careu. El aduce mingile până acolo, sărmanul nu are putere să mai şi şuteze. Tade e curajos, luptător, dar nu e atacant, poate o fi rugbist. De Costea ce să mai vorbim; e nul valoric. Poate Mirko va fi mai bun. Cândva, în viitor. Booon, ştiam că vom pierde cu Stiaua. Poate vom pierde şi cu Petrolul. Conteşte ce se va întâmpla în restul partidelor. Haide CFR!

  • deme
   Sunday, 10 August, 2014 at 23:27

   sincer nu cred ca marea problema e in atacanti, ci in faptul ca jucam cu 2 mijlocasi defensivi - sub atacanti nu e nimeni. Din lateral pasele vin plouate (apropo, kiruj, pt notarea meciului asta te rog din suflet sa adaugi "-1" ca e a lui Costea in meciul asta)

  • csongi
   Sunday, 10 August, 2014 at 23:32

   Am putea juca mai eficient într-o formulă de 3-5-2, fără Rada în apărare, cu Sulley și Monroy strict defensivi (Monroy oricum ne omoară toate fazele de atac), ne trebuie însă urgent un coordonator de joc. Poate Provencio? E incredibil de altfel, că și după dubla cu Inter discutam că ne trebuie un fundaș central, un mijlocaș ofensiv și un vârf.

   • nea_Silica_Mures
    Monday, 11 August, 2014 at 13:15

    Boala noastră seculară...

 22. isti33
  Sunday, 10 August, 2014 at 23:14

  si tot respectul pentru efortul depus meci de meci de Deac, dar nu are nici o realizare, niciodata nu face diferenta, si de jucatori care sa faca diferenta este nevoie la orice echipa. Iar golul lui tanase a facut diferenta, dupa o greseala de amatori a apararii noastre

  • nea_Silica_Mures
   Sunday, 10 August, 2014 at 23:22

   Oare CR9 vine în apărare pentru a recupera mingea? Sau Bale? Nu, ei primesc mingi cam la 25 de metri de poartă, de unde pornesc ca din tun şi marchează. Omu aleargă pe tot terenul şi efectiv nu mai are suflu până ajunge în faţa porţii. Şi tot el este vinovat?

   • isti33
    Sunday, 10 August, 2014 at 23:45

    Eu nu l-am scos pe el vinovat doar am subliniat ca nu face diferenta la nici un meci, dar m-ai dat gata cu comparatiile tale. No comment

 23. csongi
  Sunday, 10 August, 2014 at 23:14

  Locul patru, desigur.

 24. Justin
  Sunday, 10 August, 2014 at 23:17

  Ne-au batut smechereste si au turat atat cat au avut nevoie, asta e impresia mea dupa acest meci. Al 4-lea meci fara gol inscris din pacate.Lipseste omul din spatele varfului, omul cu mintea limpede din atac. Vointa si daruire avem , am mai spus-o dar ,lipseste stralucirea acestei echipe. Suntem naivi.Luam goluri simple din faze fixe sau ca azi iar noi nu reusim sa fructificam o lovitura libera, un corner. Nu avem o schema la corner, nimic nimic. Pacat ca pierdem puncte aiurea cu goluri incasate usor. Pacat de munca din teren timp de 90 de minute. Atat de naivi.

 25. csongi
  Sunday, 10 August, 2014 at 23:21

  Câte dovezi mai vreți, că Liniuță nu este antrenor?! Cum mama mă-sii îl bagi pe Christian la închidere în locul lui Sulley, când omul e aripă stânga??? Să te domine o Steaua leșinată, cu mediocrități ca Dodel și Rîpă, ca pe niște desculți de liga B? Faza cu Lazvic titular și schimbat după 20 de minute cu Costea este priceless. Momentan, suntem submediocrii, în plus nu știm să gestionăm momentele de criză, dacă luăm primul gol, ne pierdem și capul, și meciul. După 0-1, 0-0, 0-2, 0-1, cât îl mai ține pe Liniuță?

  • nea_Silica_Mures
   Sunday, 10 August, 2014 at 23:25

   Păi dacă aşteptăm cu schimbarea până înscriem măcar un singur gol, trece turul...

  • cfr_atlanta
   Sunday, 10 August, 2014 at 23:25

   Au fost dati afara antrenori cu 3 clase peste miriutza.....nu inteleg incapatanarea conducerii cu acest antrenor de div B

   • Cristi
    Sunday, 10 August, 2014 at 23:45

    Banii? E ieftin.

 26. fotbalfan
  Sunday, 10 August, 2014 at 23:28

  nici mie nu-mi palce miriuta, mi se pare slab ca antrenor si, in plus, ma exaspereaza ca apare cu gulerul ridicat la conferintele de presa (oare trage curentul tare pe acolo?). da' oare cine vine sa antreneze pe gratis?

  • cfr_atlanta
   Sunday, 10 August, 2014 at 23:30

   De ce, miriutza antreneaza gratis???

 27. Justin
  Sunday, 10 August, 2014 at 23:39

  Singurul lucru pozitiv e ca am scapat de Negrut vreo 2 meciuri. In meciul cu Viitorul as juca cu Tade in spatele lu Mirko, si asa coboara tot timpul sa isi ia mingile de la mijlocul terenului( de Tade vb).Poate ii vine mintea la cap si lu' Negrut si incepe sa joace pentru echipa (exemple are destule: Camora, Deac, Tade...).

  • kiruj
   Sunday, 10 August, 2014 at 23:55

   Justin, locul "natural" al lui Tade e pe bandă, unde trebuie alergat ca un cal, şi la asta se pricepe. Ar închide perfect spaţiul din faţa fundaşului lateral (de preferinţă la Susici, care are mai mare nevoie de asta, decât Camora), ar duce mingea sus, ar asigura "densitate" în anumite faze de joc, şi cu asta basta, atâta ar trebui cerut de la Tade. Christian ar fi potrivit în locul lui negruţ, dar cu condişia să mai crească fizic, şi să şi "prindă" nişte realţii de joc cu Deac, Florin, Monroy. HAI CFR!!!

 28. Dantesc
  Sunday, 10 August, 2014 at 23:41

  Totusi parerea mea e ca avem parte de prea mult pesimism...Uitam repede faptul ca teoretic in afara de Mario,Camora,Deac pe alocuri Muniru si Monroy avem o echipa formata din jucatori de fotbal in nici un caz o echipa de fotbalisti...Uitam ca unii dintre jucatori habar nu au ce inseamna un asemenea meci,uitam ca poate nu sunt platite nici salariile,ridicam piatra si so' pe ei... Si dam si dam vartos atat in jucatori cat si in antrenori si din cand in cand in cei care sunt la conducere ...Insa de cele mai multe ori am observat ca uitam sa ii incurajam atunci cand suntem pe stadion si de-a lungul vremii m-am convins ca atat in spatiul real cat si in cel virtual sunt putini acei care sa si faca la modul concret ceva inainte de a fluiera sau de a arunca cu piatra...Despre meci acum...mie in ciuda faptului ca am pierdut mi-a placut,mi-a placut ca baietii au luptat atat cat au putut si in multe momente ale jocului am reusit sa creeam faze adevarate de fotbal...Mi-a placut efortul lui Deac si a lui Tade ,stiinta jocului la Camora ,determinarea lui Monroy care de multe ori vrea prea multe la ce fizic are...Totodata mi-as dori ca Muniru sa fie zdravan consiliat de cineva fiindca in baiatul asta e talent cu carul,totul e sa il si scoata cineva la vedere... Si concluzionad pot spune ca am pierdut un meci dar jocul echipei daca se mentine in acelasi trend imi da sperante de mai bine...de mult mai bine...Un pic de rabdare si cat mai multe aplauze din tribune...

  • kiruj
   Sunday, 10 August, 2014 at 23:59

   Dantesc, sunt de acord cu tine. Acest meci putea fi uşor dus -măcar- la o remiză, dacă nu făcea Miri acele greşeli colosale în formula de bază, greşeli impardonabile la acest nivel, crede-mă. Şi-a dat seama repede, dar trebuia să-şi dea seama ÎNAINTE. HAI CFR!!!

  • isti33
   Monday, 11 August, 2014 at 00:10

   Eu sunt de acord si cu ceea ce spui tu,trebuie rabdare si sustinere, dar din pacate aceasta echipa nu ne ofera decat deceptii de un an jumate,si esecurile de acasa cu adversari precum steaua si u sunt greu de digerat,si poate din cauza asta multi "arunca cu pietre "in jucatori cum spui tu. Si mai este un aspect ciudat la noi, dupa un rezultat bun ne vedem in lupta ptr. titlu, dupa un esec ne vedem la retrogradare,parca nu exista echilibru si viziune per ansamblu. Rezultatele sunt foarte slabe mai ales saptamana asta, in schimb jocul si daruirea jucatorilor este in crestere,sunt niste gauri in echipa, si greseli de antrenor, poate cu multa daruire si pricepere se poate construi ceva pe viitor. Depinde daca se si vrea acest lucru, si se asigura conditiile pentru a le pune in aplicare.HAI CFR!!!

  • CJ-07-CFR
   Monday, 11 August, 2014 at 00:12

   Nu-s un fan Muniru, dar în meciul ăsta mi s-a părut cu o clasă peste Monroy.

 29. Cristi
  Sunday, 10 August, 2014 at 23:48

  Intrebarea e, aveam vreo asteptare realista sa cistigam? E usor sa dam cu piatra, dar parca acum citeva zile/ore 75% din votanti la sondaj se asteptau sa fim undeva intre locurile 4-8.

  • Ioan Dacid
   Monday, 11 August, 2014 at 09:32

   DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Steaua fata de anul trecut e intr-un mare recul.

 30. kiruj
  Sunday, 10 August, 2014 at 23:50

  A cam început cu gafele şi Miri...La Minsk a indus echipei frica, iar astăzi a făcut o eroare capitală, care -prin anii 70- se făceau când dădeai meciul adversarului mai cu ştaif...Adică pui echipa pe invers...Staţi uşor, nu insinuez nimic, dar să începi cu Jazvici şi cu Christian, doi neintegraţi (ultimul pe un post total necunoscut lui), înseamnă că ai renunţat deliberat la orice intenţie de-a lega jocul. Apoi vine schimbarea sărmanului Jazvici în min.20, o umilire efectivă a jucătorului, care n-are nicio vină că nu are nicio relaţie de joc cu ceilalţi. Şi de ce Christian, şi nu Muniru? Practic s-a renunţat deliberat la singura piesă performantă şi aflată pe pantă crescătoare în ultimul timp (a şi demonstrat asta în repriza a doua), cu el în teren echipa a început să arate ceva (mult mai mult decât în repriza a doua), chiar dacă eram în 10. În prima repriză, aveam impresia (inclusiv cât eram în 11), că vom atinge doar accidental mingea. Meciul a fost stricat de Miri, întrebarea este dacă DOAR de el, sau şi la sugestia "antrenorului secund"...Asta e, va fi şi mâine o zi, ne ducem crucea mai departe. Totuşi, repet: oribilă greşeală strategică a lui Miri, sper din inimă că s-a făcut la indicaţia noului antrenor secund, că altfel e bai mare. De intenţie "pe invers" nici nu mai discut, să nu agităm spiritele (oricum sunt şanse destul de mici pentru asta), dar -credeţi-mă-, în trecut aşa s-au dat meciuri, fără să fie implicaţi jucătorii, doar printr-o "greşeală" de aşezare şi de formulă a antrenorului, care -ulterior- s-a disculpat că aşa i s-a părut lui că respectivii sunt în vână, bla-bla. HAI CFR!!!

  • thedarkside
   Monday, 11 August, 2014 at 00:27

   Ce schimb de replici amiabile au avut Argaseala cu Ivanovici pe Look TV dupa meci. E bine cand se termina cu bine.

 31. mircea
  Monday, 11 August, 2014 at 00:09

  Domnilor ,ce sa faca si miriuta cu asemenea catastrofe de necalificati ,capsunari angajati pe post de fotbalisti,nu antrenoru e de vina ,ci marfa expirata de 2 lei care a adus-o conducerea,degeaba incerci sa faci ceva la antrenamente(daca se face ceva)inafara de alergatura si degajari nu prea stiu altceva "capsunarii",nu sunt capabili de o preluare calumea sau de un sut ori pasa de cativa metri ,raman la parerea ca antrenoru oricare ar veni mare lucru nu poate sa faca decat vorbe gen shumi ca o gasit un trabant si nu poate face ferrari asa repede,pe cand pune ceva piese la masina aduc alt antrenor care vrea sa faca din ferrari ,bugatti si cred ca iese bicicleta pana la urma ,daca cineva din conducere citeste acest site sa ma contacteze ca ma ofer voluntar fara pretentii financiare sa fac scouting pt club si garantez ca aduc cel putin 3 jucatori buni de fotbal la banii care-i dau oricum la petardele aduse din ligi inferioare din spania si portugalia ,decat 6 balasturi mai bine 3 buni si restu copii din pepiniera daca tot i-am crescut si acum i dam gratuit la bulgari unde dau goluri meci de meci (bus)

  • nea_Silica_Mures
   Monday, 11 August, 2014 at 13:27

   Dacă ai un lot slab (aşa cum o avem noi), dar mai şi aşezi piesele aiurea pe teren (bagi jucători nepregătiţi, pe alte posturi decât cele pe care joacă, fără relaţii formate de joc între ei), n-ai şanse să obţii rezultate bune. Antrenorul, din păcate, e pe potriva jucătorilor, singurul plus este că a ştiut să adune echipa în jurul lui. Poate e un început bun, ne trebuie răbdare. Uneori jucăm încântător, totuşi. În forţă, în viteză. Ne mai lipsesc golurile. Haide CFR!!!

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>