Tuesday, Sep. 18, 2018

Urmează episodul: Miriuţă – agentul 002

Written By:

|

Saturday, 25 October, 2014

|

Posted In:

|

164 Comments

Urmează episodul: Miriuţă – agentul 002

clasamentoct2014

Scuze, acum observ că-s doar 17 echipe prezente în clasamentul de mai sus! Probabil am ciuntit „lanterna roşie” în timpul complicatei operaţiuni printscreen/crop selection… Nici nu-mi dau seama pe moment care este echipa în cauză. Dar nu are prea mare importanţă, noi avem treabă sus, nu cu „zona nisipurilor mişcătoare din subsolul clasamentului” (a fost musai să folosesc expresia asta consacrată, ca să par un gazetar sportiv de lemn adevărat).

Mă uit pe programul jocurilor rămase din tur:
Noi avem aşa: Chiajna (deplasare), Braşov (acasă), Botoşani (d), Iaşi (a), Rapid (d) şi Craiova (a)…
Petrolul are cu Astra (d), Oţelul (a), U (d), Târgu Mureş (a), Dinamo (d) şi Chiajna (a)…
iar Astra mai are de jucat cu Petrolul (a), Ceahlăul (a), Oţelul (d), U (a), Târgu Mureş (d) şi Dinamo (a).
Sunt câte 6 meciuri de jucat, noi avem nevoie de 4 victorii şi un egal pentru îndeplinirea planului de 37 puncte conceput (sperat) de Miriuţă. În caz că se îndeplinește planul, Astra tre’ să bată tăt-tăt-tăt ca să ne depăşească, iar Petrolul îşi poate permite o singură înfrângere. Le doresc mult succes şi un egal echitabil în meciul direct care va avea loc luni, la Giurgiu. Dar, dacă nu vrem să stăm la mâna lor, n-avem decât să facem 18, 19, 20 sau şi mai multe puncte în cele 6 meciuri rămase de disputat – cât să redevină Miriuţă agentul 007 – şi nu ne mai prinde nimeni din urmă.

Primul meci la rând, pentru prima victorie din seria de şase, pentru a doua din seria de 007,  este la…

… Chiajna, duminică, 26 octombrie 2014, de la ora 15.30, în cadrul etapei a 12-a a Ligii 1: Concordia Chiajna – CFR Cluj.

„A doua descălecare” (o altă expresie profi, ce ziceţi?) a CFR-ului în acest campionat pe artificialul din Chiajna, pentru un meci care se anunță mult mai greu decât cel cu Viitorul, deoarece băieţii noştri nu vor avea de data aceasta puternica şi dovedit câştigătoarea susţinere a galeriei formate din CJ-07-CFR. Însă, nu trebuie să ne panicăm, un meci care urmează este oricum întotdeauna mult mai greu decât oricare altul. Aşa că batem din nou, iar primarul din Chiajna poate studia de pe acum piaţa antrenorilor liberi de contract. Doar în prima etapă şi într-a 11-a nu a fost demis niciun antrenor, în rest, după fiecare etapă, măcar unul a fost sacrificat. 13 în total. Este logic, deci, ca şi după această rundă să se ajungă barem la una bucată despărţire amiabilă cu înjurături şi reproşuri. Iar numele lui Şumudică mi se pare cel mai adecvat momentului, chiar dacă este neînvins de 4 etape. Stă de 28 de meciuri pe banca Concordiei (doar nu vrea să-și bată recordul de 32 de meciuri, cât a antrenat Rapidul), ceea ce e prea mult deja, şi poate am face un mare bine pentru el şi fotbalul românesc dacă l-am ajuta să fie dat afară. După Piți, Șumi poate fi o soluţie pentru Burleanu, dacă acesta nu reuşeşte să ajungă la înţelegere cu Ahmetov, arabii sau spaniolii. Am zis o soluție, n-am specificat dacă e bună…

La ultimul lui meci pe banca gazdelor, Șumudică nu se va putea baza pe fundaşul dreapta A. Stan (suspendat din cauza eliminării de la Craiova) şi pe Maftei (accidentat, bănuiesc că ştim cu toţii povestea lu’ stafilococu’). Echipa probabilă: Rîmniceanu – Dyulgerov, Fl. Lovin, Dragarski, Bucurică – Martins, Boldrin, Brlecic, Ad. Cristea – Welington, Pena. Concordia nu a reuşit nicio victorie pe teren propriu în acest campionat (doar 3 egaluri), iar contra noastră niciuna în istoria lungă de 3 meciuri disputate (doar un 0-0 în ediţia trecută de campionat), nu numai în acest campionat.

„Devenim specialişti în a pierde puncte pe final de joc.” – zicea Şumudică la sfârşitul meciului de la Craiova. Noroc chior pe el că are meci tocmai împotriva CFR-ului, nici să caute nu găsea profesori mai competenţi decât jucătorii noştri în a le acorda concordienilor titlul de doctor cu distincţia “Summa cum Laude” în a pierde puncte pe final de joc. Toate site-urile de sport au pus deoparte săptămâna aceasta problema restanţelor salariale de la CFR şi s-au axat îndeosebi pe statistici, din care reiese cât de mari specialişti suntem noi în a câştiga puncte pe final de joc. Acest ultim paragraf nu l-am pus pentru că tare-mi doresc să strâng din nou din buci până în minutul 6 de prelungire a reprizei a doua, ci de dragul informării publicului! Oricum și oricând, prefer un 7-0, cu toate golurile marcate în prima repriză.

Cu toate problemele administrative existente (ca să exprim cât de cât elevat că plua [nu plouă cu] bani la club), sunt sigur că dorinţa de victorie a jucătorilor noştri este în continuare mare. Rezultatele foarte bune de până acum ţin ridicat stindardul entuziasmul de grup. De ce anume nu sunt sigur, este cu ce jucători va aborda Miriuţă startul partidei.  Care dintre Guima, Dore şi Ivanovski vor fi aleşi pentru posturile de vârf şi vârf retras? Cine va juca în banda stângă: Ivanovski, Costea sau Păun? La conferinţa de presă de ieri, Miriuţă a declarat că doar Tade nu este refăcut total după accidentare şi că Christian va fi sigur coleg de linie cu Monroy. Până ne dumirim – în speranţa că ne va aduce din nou informaţii Racheta – încerc un unşpe câștigător posibil: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Christian, Monroy – Chanturia, Guima, Ivanovski – Dore. L-am dat nu cum mi-ar place mie, ci cum cred că-l va arunca pe sintetic Miriuţă.

Miriuţă: “Dacă avem o atitudine pozitivă, nu ne bate nimeni!” HAI CFR!!!

Share This Article

Related News

Dacă e vineri, batem la Mureş!
Cum am coborât neplanificat din deal la stână [CFR - Astra 1-1]
În deplasare, Şumudică a avut-o mereu mare. Până acum!

About Author

caneto

(164) Readers Comments

 1. kiruj
  Saturday, 25 October, 2014 at 11:14

  Da, cred şi eu că Miri va începe partida cu cei unşpe prognozaţi şi de tine. Inclusiv formula / aşezarea. Nici eu nu pot să afirm că e echipa agreată şi de mine, dar multe combinaţii nu sunt, putem discuta eventual de intrarea lui Costea pe stânga (dacă nu e accidentat), caz în care probabil Dore va sărit din echipa de start, iar în faţă vom vedea tandemul Ivanovski-Guima. Totuşi, am şi eu rezerve cu Costea, în meciurile din deplasare e mult mai anemic (atât în atac, cât şi în apărare), decât în Gruia, deci, concluzionând, vom vedea probabil echipa "visată" de tine. Am mai putea discuta un pic şi despre Petrucci (în locul lui Christian), dar parcă şi mie mi se pare mai oportună plasarea lui Christian, Petrucci poate intra mai încolo, dacă va fi cazul. HAI CFR!!!

  • luis
   Saturday, 25 October, 2014 at 12:21

   Sincer,eu as incepe cu Costica in tusa si Ivanovski la centru.S-a vazut si in meciul cu Dinamo ca aceasta este alegerea cea mai buna,pana la accidentarea lui Costache.Chiar daca Costea greseste mult(nu este favoritul meu),cred ca este mult mai indicat pe acea pozitie decat Ivanovski.Miriuta trebuie sa geaseasca o solutie pe partea acea,parca jucam intr-un picior sau cu om in minus atunci cand joaca Ivanovski acolo.Referitor la Costea, Kiruj,sa stii ca alearga mult ,se replieaza si se demarca foarte bine (de n-ar gresi niste mingi simple),creaza spatii pentru atacantul central.Are o atitudine mult mai pozitiva ca in trecut.Costica poate fi lozul castigator la Chiajna.Hai CFR!!!+! PS Caneto ,excelenta avancronica,este o placere sa te citeasca omul.Optimismul tau fara margini ma face si pe mine sa fiu mai increzator. (tot nu stiu ce consumi):-)

   • caneto
    Saturday, 25 October, 2014 at 12:30

    Iar eu mă tot repet, randamentul lui Camora este mult mai mare cu Costică în teren decâr cu Ivanovski. PS Secretul este cât, nu ce. :)

    • luis
     Saturday, 25 October, 2014 at 12:36

     Corecta remarca cu Camora.Referitor la CAT? Ai ceva afaceri cu mister Kiruj sa te aprovizioneze?:-)

  • caneto
   Saturday, 25 October, 2014 at 12:24

   În conferinţa de presă de ieri, după cum am scris şi în articol, Miriuţă a spus că doar Tade este indisponibil şi că Christian a făcut un meci foarte bun împotriva lui Dinamo, astfel că 100% va fi titular la Chiajna.

 2. Panou
  Saturday, 25 October, 2014 at 11:34

  Excelenta avancronica, ca de obicei. Am auzit ca Tade n-ar fi tocmai accidentat, ci usor nemultumit si (legat de aceasta nemultumire sau de-a dreptul de dorinta de a acoperi gaurile financiare ale clubului) este pregatit sa fie vandut pe bani grei (Rednic zice ca mai grei decat cei primiti pe Ogbu) la arabi... Sa vedem. Oricum am vazut ca s-a reluat ideea (si la A1 si la IM) cum ca din iarna vor veni 2-3 jucatori "foarte buni". Good bye Sumudica !

  • caneto
   Saturday, 25 October, 2014 at 12:27

   Proprietarul blogului ceferist de limbă maghiară spune că a auzit dintr-o sursă destul de sigură că Tade este accidentat, nu sunt adevărate speculaţiile apărute privind refuzul lui de-a juca din cauza restanţelor salariale.

   • Cristi
    Saturday, 25 October, 2014 at 13:09

    Daca adevarul e mereu pe la mijloc, atunci e accidentat la calcii si in reconvalescenta la card si face programe de recuperare cu chiria.

 3. Vass Bela
  Saturday, 25 October, 2014 at 12:03

  Panou, daca ai credite restante la o banca, nu mai primesti un nou credit de la nici o banca, conform legislatiei bancare . In fapt, trebuie sa te preocupe rambursarea creditului restant , iar solicitarea unui nou credit e posibila numai dupa lichidarea celor restante si o situatie financiara pozitiva , plus garantii solide . Am facut aceasta divagatie pt a arata,ca la noi orioritar ar trebui sa fie lichidarea restantelor salariale,si de-abia apoi - daca bugetul o va permite - aducerea de noi jucatori ! Sau aducem noi jucatori si ne uitam cum jumatate din echipa isi depun memorii pt a deveni liberi si evident pt a-si incasa restantele ?!

 4. Vass Bela
  Saturday, 25 October, 2014 at 12:08

  Meci frumos intre Wosniachi si Serena, negresa castigand in extremis . Daca ajunge Simona in finala ( vom sti peste cateva ore ), va fi reeditarea partidei din grupa si in cazul unei victorii ale americancei, jucatoarea noastra ar trebui sa primeasca premiul Fair-play pt ca i-a permis lui Serena accederea in semifinala ! Hai Simona !!!

  • Nea_Silică
   Sunday, 26 October, 2014 at 00:22

   Şi dacă a fost un calcul al Serenei că a lăsat-o pe Halept să câştige? Care i-a ieşit la perfecţie? Recunosc, poate că a fost un "long shot" a Serenei, care i-a ieşit perfect. Şi atunci, pe Simo o aşteaptă un meci a naibii de greu...

 5. Racheta
  Saturday, 25 October, 2014 at 15:20

  Caneto,"11" de start, cred ca va fi(ca e si greu de anticipat!):Felghe-Susici,Larie,Rada,Camora-Christian,Monroy-Chanturia,Mirko,Costea-Guima; pe parcurs ar mai putea aparea:Dore,T.Lopes,Jakolis si Paun; acum o ora pe o vreme insorita, am asistat la jocul dintre juniorii republicani "A"dintre echipele CFR-mU=1-1(0-1);am primit gol rapid(min.5) si mult timp am jucat crispati, fara idei si fara solutii(!); golul nostru a fost inscris din penalty de Szilard(min.60); au asistat aprox.1-200 de spectatori(mai multi de la oaspeti-in frunte cu presedintele lor de club si multi alti antrenori+Iasko-trimisul lui Hagi!); de la noi, am fost vreo 50 de suporteri si atat(DEZINTERES-TOTAL!); meci echilibrat, contondent cu multe faze de poarta, incrancenare si multe stangacii(!); oaspetii au fost mai omogeni, cu o posesie mai buna cu un joc mai elaborat(antrenor-M.Popescu); noi am jucat in expectativa,mai mult, pe contre, mai direct pe poarta(parca si-au copiat "veteranii"-antrenor-M.Pop); au mai fost stewartzi, jandarmi si rebelii mU-isti cu petarde;i-am remarcat-de la CFR- pe Szilard V.(63)-inter dreapta,Cublesan P.(70)-inter stanga si Manu(68)-fundas central; meciul a fost castigat(de pe banca)-tactic de antrenorul oaspetilor, iar pe teren de cei 3 mai sus mentionati!;asa s-a ajuns la un meci egal, echitabil;Hai CFR!

 6. luis
  Saturday, 25 October, 2014 at 17:25

  Caneto,scriai tu mai sus ca "Probabil am ciuntit „lanterna roşie” în timpul complicatei operaţiuni printscreen/crop selection".Ai avut curajul sa tai oitele de pe lista?Pe ce planeta traiesti tu?Na ai aflat inca,,,ca oitele sunt centrul universului.Proasta inspiratie ai avut,si eu te-am si felicitat pentru articol.:-)) Referitor la echipa ,eu as vedea pe oricine in tusa ,dintre Jakolis,Jazvici,Paun sau chiar si Cristian ,numai pe Ivanovschi nu.Este o pierdere pentru potentialul atacului nostru,nici el nu face multe lucruri acolo ,si nici Camora al nostru nu se mai poate desfasura in voie.Hai CFR!!!+!

  • caneto
   Saturday, 25 October, 2014 at 18:34

   Nu se poateeee! Cum naiba de a ajuns Steaua tocmai pe ultimul loc? No, aşe ceva... tulai, n-aş fi crezut niciodată!

 7. Marcel
  Saturday, 25 October, 2014 at 17:58

  Mi-am luat clapa că eu mă uita-m la coada clasamentului să văd cine lipseste.Oricum m-am întîlnit la florărie cu Rada ș-o zîs că or bate cumva.Hai CFR!!!!

  • kiruj
   Saturday, 25 October, 2014 at 18:36

   Marcele, cu statisticile lui Caneto să ai grijă tot timpul, că ba uită un rând, ba adaugă unul, ba "fură" nişte puncte de la alţii, şi tot aşa. Îl iertăm, că face spre binele echipei, şi cu scopul de-a mai testa vigilenţa tribuniştilor...:) Îi simpatic omul, ce mai...:) HAI CFR!!!

  • caneto
   Saturday, 25 October, 2014 at 18:40

   Auzi ce zice luis, că Steaua lipseşte de la coadă. :) Am zis eu că problemele de salar nu au cum ştirbi deocamdată dorinţa de victorie a băieţilor. Să aibă Rada gura aurită şi să bată cumva. :)

 8. Vass Bela
  Saturday, 25 October, 2014 at 18:55

  Incepe super meciul Real-Barca, sunt mare fan Barca, dar scriu pt victoria de senzatie a Simonei, care a jucat asa de bine, ca nu gasesc cuvinte potrivite, as ca inchei prin bravo Simona si bafta multa maine in finala !

  • kiruj
   Saturday, 25 October, 2014 at 19:51

   Văd că tot o lauzi pe Simona...Moşule, care-i schema, e ceva ce nu ştim noi? Nu ne lăsa în ceaţă, te rog...Noi înţelegem toate slăbiciunile, mai ales cele pentru "sexul frumos"...:) HAI CFR!!!

   • luis
    Saturday, 25 October, 2014 at 19:57

    Kiruj,atentie cu asemenea postari,ca poate citi muherul,si atunci nu-l mai vedem pe Bela posatnd nica.;-)(poate ne injura pe amandoi)

    • kiruj
     Saturday, 25 October, 2014 at 20:01

     Stai liniştit, Luis, amice, muherul meu nu mă va "suspecta" niciodată cu tipe gen Simona. Poate cu altele, de-ale locului...:) HAI CFR!!!

     • Nea_Silică
      Sunday, 26 October, 2014 at 00:24

      Păi SImona e chiar frumoasă, dacă nu pentru jocul ei, măcar pentru asta e de iubit :-)

 9. Vass Bela
  Saturday, 25 October, 2014 at 21:22

  Kiruj, cine ma cunoaste de mai mult timp stie ca sunt un iubitor de sport in general . Fiind clujean, urmaresc cu sufletul la gura meciurile tuturor echipelor ( baschet, handbal, volei, rugby ) din oras, azi din pacate am pierdut la baschet masc la Craiova( meci important ), dar am castigat tot acolo la fete, meci neimportant ( adica fetele n-au nici o sansa undeva sus, nici pericol de a pica nu exista ) . La fel, tin si cu HC Miercurea-Ciuc la hochei, azi au pierdut din nou acasa cu Ferencvaros, sunt detasat pe ultimul loc, probabil si acolo finantele s-au subtiat serios . La nivel national, mereu am fost un mare fan la tenis,de la Nastase am si primit autograf ( ca si de la marele handbalist Gruia ) . Acum Simona Halep imi aduce clipe de satisfactii, dar ma bucur si la realizarile lui Tecau la dublu, mai putine din pacate ( mai de mult le admiram pe Ruzici, Ruxandra Dragomir, Florenta Mihai si alte cateva tenismene valoroase, iar la baieti, dupa per Nastase-Tiriac, pe Toma Ovici si ceilalti care au jucat in Cupa Davis, mai spre zilele noastre Hanescu-care s-a retras de la nationala anul asta - Mergea, Copil , Ungur ) . Acum sper ca intelegi de e scriu asa " infocat ".

 10. Vass Bela
  Saturday, 25 October, 2014 at 21:33

  Revenind la fotbal, Real a surclasat ( prin joc ) Barca, si cred ca echipa mea favorita -desigur pe plan extern - mai are nevoie de cel putin 2 ani sa fie din nou ce a fost . Un ciclu s-a reminat, trecerea la altul se face cu greseli manageriale nepermise la asa un nivel ( aducerea unui antrenor lipsit de experienta si de rezultate, doar pt ca a jucat la Barca ; nebetonarea suficienta a apararii, desi se stia ca acolo e calcaiul lui Achile ; neaducerea unui mijlocas valoros, care sa asigure tranzitia post-Xavi/ Iniesta etc . ) . Asta e , in acest inceput de sezon Barca a avut doua partide mai serioase, ambele pierdute fara drept de apel, azi, respectiv cu PSG Paris .

  • kiruj
   Saturday, 25 October, 2014 at 22:16

   Ai perfectă dreptate cu Barca...Şi eu ţin cu ei, dar...treburile sunt complicate. Te înţeleg perfect şi pe linia "iubirii" echipelor clujene. Nu prea te înţeleg ce treabă ai cu Simona (o fată deşteaptă, într-adevăr), care aduce puncte (=dolari) şi renume doar pentu ea...Au sacrificat tot pe altarul "zeiţei tenisului" (ea şi familia, şi ceva apropiaţi, pe acolo, felicitări!), toată schema e cât se poate de "eliberată" de orice dram de patriotism, de naţionalism, etc...Media încearcă să obţină (ca şi politicienii, o parte din ei) puncte decisive de acolo, Dar, Bela, să fim serioşi...Nu e "meciul nostru", cum se spune...Mai degrabă era "al nostru", când juca Năstase şi Ţiriac, în anii 70, în finala Cupei Davis (măcar reprezentau atunci România, nu ca Simona, care se reprezintă doar pe sine, cu cardui ei). Aceste "succesuri" ale Simonei (repet, o faţă drăguţă, machiată şi îmbrăcată cu multă grijă şi cu mulţi bani/dolari, dar care -şi aşa- nu depăşeşte "ţărănoaicele" mele nespălate/nemachiate/nemanierate niciodată, "never"...) mă cam lasă rece, rece de tot, dar -ca performanţă sportivă- este de admirată fata, într-adevăr. Până la urmă toată lumea ţine cu cine vrea, din ce cauze/motive vrea, etc. Scuze...HAI CFR!!!

   • Ioan Dacid
    Saturday, 25 October, 2014 at 22:25

    Nu vreau sa fiu rautacios dar rautatile tale chiar nu prae isi au locul aici. La fel cu performantele lui Hingis, Fed si Stan bucura elvetienii, Wozniaki bucura danezii, Nadal,Ferer bucura spaniolii, G Simon, Tsonga si G Monfils bucura frantuzii cred ca si noi romanii ne putem bucura pt performantele luI Halep. O seara placuta si fara rautati gratuite(Cat se poate). Sper ca "simpatia" pt Halep nu e din cauza ca e aromanca , ar fi chiar pacat.

    • kiruj
     Saturday, 25 October, 2014 at 22:52

     Nu, Ioane, e vorba doar de "principii". N-am nicio treabă cu Simona, crede-mă. Am vrut să spun doar că -cîteodată- ne ia valul cu acest patriotism. Îţi spun, din start, că am aceleaşi principii şi vizabi de "eroii" unor sporturi individuale din HU. deci -crede-mă- intervenţia mea nu are nici cea mai mică legătură cu "hungarisme", "românisme", etc. Am depăşit faza asta de foarte mult timp, poţi să mă crezi pe cuvânt. Mă deranjează doar dacă media din "sud" (din considerente de "click", etc.) ne ia de proşti, de fraieri...Reuşitele Simonei sunt reale, da, magnifice, realizate după mulţi ani de muncă de "şantier" (sunt convins), dar îmi aduc aminte de reuşitele oricărei SRL (de fabricat pungi de plastic, de ex.), care are o cifră de afacere "super" (pe plan mondial), şi noi ne bucurăm ca "fraierii". Suntem bucuroşi că "ei" au reuşit, şi... (noi nu, de ex.). Gândeşte-te puţin, te rog, cum e pshilogia oligofrenului din sud (au fost "n" exemple video în acest sens), când Jiji dădea interviu după vreun meci al mioarelor, "ei" stăteau acolo cu zâmbetuk oligofren în speranţa unui euro dat de "ciocoi"...Nu cu Simona am o problemă, Ioane, ci cu principiul, poţi să mă crezi. HAI CFR!!!

     • Nea_Silică
      Sunday, 26 October, 2014 at 00:31

      Cred că presa română exagerează. Şi atunci când cântă osanale unui sportiv talentat, şi atunci când dă cu pământul de el. S-a întâmplat de atâte ori, cu cei mai mari sportivi: Hagi, Năstase, Nadia ş.a.m.d. Care e garanţia că n- vor face şi cu Simona?

      • Ioan Dacid
       Sunday, 26 October, 2014 at 10:59

       Aici is perfect deacord, mi scarba pana peste cap de ei.

  • cfr.istul
   Sunday, 26 October, 2014 at 02:05

   Real a învins Barça pentru ca Ancelotti a comandat jucatorilor sai sa nu se retraga la pierderea mingii cum faceau de obicei ci sa faca pressing in terenul Barçei dupa modelul brevetat chiar de catalani, cu alunecari periculoase din spate si duritati in scopul recuperarii in fata careului advers. De asemenea pentru ca are o echipa omogena, cu relatii de joc slefuite si cu jucatori de o certa valoare individuala, unii sclipitori (CR, Kharim Benzema, James Rodriguez, Luca Modriç,Tony Kroos, Isco, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Iker Casillas), practic toata echipa. E un Real similar ca valoare cu cel al lui Del Bosque cu Zinedine Zidane, Ronaldo (celalalt), David Beckham, Luis Figo, Iker Casillas, Raul, Roberto Carlos, etc.

 11. Ery-unicul suporter CFR din mun. Botoşani
  Sunday, 26 October, 2014 at 12:25

  Tot citesc că CFR-ul are probleme cu salariile jucătorilor şi a antrenorului şi nu înţeleg dece o persoană juridică , dacă mă exprim bine , nu poate să ia un împrumut o sumă de bani de la o bancă necesară plătirii salariilor ? Cred că s-ar rezolva problema şi rata lunară care ar trebui plătită băncii nu ar fi aşa de mare încât conducerea CFR-ului să nu o poată plăti. Cineva care se pricepe la tranzacţiile financiare de acest tip rog să-mi explice dacă nu se poate , dece nu se poate sau dacă e posibil dece nu se face ? Hai CFR ! Victorie cu Concordia !!!.

  • kiruj
   Sunday, 26 October, 2014 at 12:48

   Aici ai şi tu dreptate, teoretic (de multe ori şi "practic") există această soluţie, dar sunt lucruri / detalii pe care nu le ştim. Ca să primeşti un credit, trebuie să prezinţi anumite garanţii. Tot la nivel teoretic, o garanţie poate fi şi suma ce va veni (nu ştiu exact când, şi cât) din drepturile de televiziune (după locul ocupat anul trecut). Din câte ştiu, în trecut unele echipe au şi apelat la această soluţie, ba mai mult, unii au şi primit "în avans" acele drepturi (de la Mitică, în mod preferential, evident, s-a şi lăudat cu asta, la un moment dat), pentru a evita o situaţie financiară delicată. E posibil ca şefii CFR-ului să nu rişte cu astfel de garanţii, eu cred că prin discuţii / reeşalonări, vor să câştige timp, până ce vin banii ăia şi atunci se rezolvă problema (măcar aşa, partial, că nici suma aia nu e una exorbitant de mare, poate e nevoie de ea şi pentru alte datorii, la fel de importante, impozit, etc., la care statul nu te iartă la infinit). Apoi, cred că în iarnă doresc ceva vânzări (mai nou aud şi de Tade), care ar mai asigura -din nou- o sursă în plus. În concluzie, eu cred că băieţii practic "trag de timp"...Sper ca echipa să nu facă la fel astăzi...Doar prin min.90, dacă conducem...:) HAI CFR!!!

   • caneto
    Sunday, 26 October, 2014 at 12:55

    Poate s-a apelat deja la varianta creditului bancar şi s-o gătat şi ăla. :)

 12. caneto
  Sunday, 26 October, 2014 at 12:52

  Cred că am greşit echipele la această avancronică. Observ că, de fapt, joacă Halep contra Williams. :) Apropo, care-i treaba cu acest meci? Dacă bate Serena cu 6-0, 6-2, se intră în prelungiri? Apoi, dacă nu marcă niciuna, se bat lovituri de la 11m?

  • Ioan Dacid
   Sunday, 26 October, 2014 at 14:37

   A batut 6-3 6-0 si a castigat turneul, deja romanasii nostrii specialisti la tot si nimic o iau la rost, cum ca meciul din grupe nu a contat ca a fost doar o intmplare, in fine, mi sila de presa noastra. Terminand off-topic-ul: Felicitari Simona pentru tot turneul, pacat ca ai castigat in 2 seturi cu Ivanovici.

   • caneto
    Sunday, 26 October, 2014 at 14:57

    Era culmea ca presa să titreze: Simona a umilit-o pe Serena în 3 ghemuri din cele 15 jucate. N-am înţeles-o pe aia cu "Ivanovici", "2 seturi", "păcat că ai câştigat"! ??

    • Ioan Dacid
     Sunday, 26 October, 2014 at 15:08

     O castigat Serena cu 6-3,6-0. Dar un anumit cotidian de sport titreaza:Simona Halep pierde categoric finala cu Serena Williams si ramanem cu "suntem finalisti, am castigat" , apoi De ce si-a bagat Simona Helep sigura "mortul" in casa? , Niste porcarii care nu isi aveau rostul, cea mai echilbirata mi s-a parut gazeta. In fine, fiecare popor cu presa care o merita.

    • Ioan Dacid
     Sunday, 26 October, 2014 at 15:11

     Hai ca iti fac un scurt rezumat Simona a fost un grupa femeia care serveste ca barbatul, Ivanovici si o canadianca. A noastra(in fine, impropiu zis, e a parintilor nu a noastra ca nu o meritam, nu am investit nimic in ea) a castiga primele 2 meciuri clar, apoi in ultima runda daca lua bataie in 2 seturi Ivanovici mergea de pe locul 2 iar femeia cu serviciu de barbat era eliminata . Simona a jucat lejer fara sa forteze dar din greseala a castigat un set si atfel Serena a ajuns in semifinale. In semifinala Wozniaki a servit pt meci dar a revenit femeia cu servici de barbat si a intors meciul. In finala cred americanca a fortat totul si a reusit bravo ei.

     • caneto
      Sunday, 26 October, 2014 at 15:17

      Mersi, dar cunosc istoricul turneului :), numai că tu ai scris "păcat că ai câştigat în două seturi cu Ivanovici" (era să scriu Ivanovski :) )

      • Ioan Dacid
       Sunday, 26 October, 2014 at 16:09

       Din greseala , mersi:)

     • caneto
      Sunday, 26 October, 2014 at 15:23

      Consider că Halep a ieşit mult mai câştigată pentru cariera ei cu acel set luat lui Ivanovici decât acel milion de dolari în plus şi titlul, dacă chiar ar fi reuşit să câştige finala cu Wozniacki.

      • Ioan Dacid
       Sunday, 26 October, 2014 at 16:10

       Perfect deacord, onoarea nu are pret. Eventuala infrangere in seturi la Ivanovici din punctul meu de vedere intra in categoria ars ogoarele, otravit fintinele.

      • csongi
       Sunday, 26 October, 2014 at 17:39

       Momentan nimeni nu poate s-o bată pe Serena de două ori într-o săptămână. Prin acest turneu Simona a demonstrat că este a treia cea mai bună jucătoare din lume, locul din clasament fiind cel corect, dar mai are mult de tras să poată emită pretenții față de primele două clasate. Pentru la anul trebuie să își propună încă o finală de GS, o victorie într-un turneu permier, cel puțin o victorie la Sharapova, șii să nu iasă din top 4, ceea ce va fi foarte greu de realizat. Mai e mult până departe.

      • dodocj
       Monday, 27 October, 2014 at 10:15

       Strict la subiectul Halep: O infrangere la Ana in 2 seturi , ar fi fost calcul, strategie.. Asa, a primit cumva un premiu special de la Serena, sau de la altcineva pentru fair-play, un milion de dolari sau poate zece milioane de dolari?? NU! A jucat o finala, a pierdut-o fara sa se prea implice si ramane cu "onestitatea si fair-play-UL" Bravo Halep pentru locul 2 de fiecare data!

 13. caneto
  Sunday, 26 October, 2014 at 15:00

  LPF:

  Concordia Chiajna - CFR Cluj, ora 15.30, in direct la LOOK TV.

  Arbitri: Ovidiu Hateganu (Arad) - Marius Marchidanu (Braila), Florin Neacsu (Campulung); Marian Barbu (Fagaras).

  Observator CCA: Irina Mirt (Bucuresti).

  Observator LPF: Catalin Cursaru (Ploiesti).

 14. caneto
  Sunday, 26 October, 2014 at 15:15

  Echipa de start: vezi mai sus, în articol. :) )

 15. cfr.istul
  Sunday, 26 October, 2014 at 16:19

  Chiajna a meritat sa egaleze dupa pasul inapoi facut de baietii nostrii. Speram sa-si revina. Hai CFR!

 16. cfr.istul
  Sunday, 26 October, 2014 at 16:28

  Chiajna a meritat sa egaleze dupa pasul inapoi facut de baietii nostrii. Hai CFR!

 17. Vass Bela
  Sunday, 26 October, 2014 at 16:29

  Cand un antrenor vrea sa ajute echipa adversa, mai direct spus sa vanda meciul, face asa echipa incat constructia sa fie altarata, respectiv apararea sa aiba gauri . Nu il putem acuza pe Miri ca ne vrea raul, dar saracu face echipa exact ca vei care ar vrea sa vanda meciul, iar despre aceste hibe am tot vorbit mai multi dintre noi . Adica sa joci cu Christian la acoperire inseamna gaurile in aparare . Sa joci cu doi atacanti de peste 1,90 m , inseamna sa omori constructia . Si in fine, sa joci cu un varf de careu pe extrema, inseamna sa n-ai extrema acolo si nici aport in defensiva . Asa, totul e un mare haos, totul e pe cartea norocului, care a fost castigatoare de multe ori, dar nu asa se castiga meciuri sau in orice caz, nu asa la pretentiile pe care le declari ! Indiferent de rezultatul final, pt modul de alcatuire a echipei - perseverenta in prostie - Miriuta demonstreaza ca nu stie fotbal, e bun, chiar foarte bun la motivare, la crearea unei atmosfere placute si cam atat . Dar oare la banii ( ne ) investiti putem cere mai mult ?!

 18. Vass Bela
  Sunday, 26 October, 2014 at 17:24

  Asta e, eu nu mai scot un cuvant despre acest meci, astept reactia voastra, doar o intrebare retorica: cum p-da masii Petrucci - ochit de Man United - nu e nici macar in lot, ca de schimbarile traznet facute de habarnistul Miriuta cred ca veti vorbi !

  • csongi
   Sunday, 26 October, 2014 at 17:42

   Persistă prea mult în prostia cu Christian mijlocaș defensiv și Ivanovski extremă stângă. Prea mult pentru un antrenor cu pretenții.

   • caneto
    Sunday, 26 October, 2014 at 19:08

    Păi, unde să-l pună pe Christian, dacă tot îl bagă? La ciprioţi a jucat un singur meci ca mijlocaş defensiv, în rest, doar fundaş stânga. :) transfermarkt

    • csongi
     Sunday, 26 October, 2014 at 22:32

     Râdem, râdem, dar nu trebuie să fii mare antrenor să observi că în meciul cu Dinamo echipa a jucat excelent în primele 25 de minute, cât timp era Costea pe stânga și Ivanovski vârf retras. Miriuță are două variante bune în banda dreaptă: Costea și Christian, la închidere încă două variante bune: Muniru și Petrucci, dar el tot persistă în prostie, parcă am fi în reclama cu aia cu Batman. Noroc cu ASA. Vamos, CFR!

     • csongi
      Sunday, 26 October, 2014 at 22:34

      Banda stângă, evident. Tocmai m-am uitat la rezultatul de la Mureș și m-am emoționat :)

 19. kiruj
  Sunday, 26 October, 2014 at 17:26

  Click aici pt. notare! HAI CFR!!!

 20. csongi
  Sunday, 26 October, 2014 at 17:27

  Nu poți să câștigi mereu la ruleta rusească, nu-i așa?

  • luis
   Sunday, 26 October, 2014 at 17:40

   Csongi,asa este ,de data asta glontul a ost pe teava,si noi am apasat pe tragaci.Oricum nu conteaza (ba DA),sper sa castigam urmatorul meci,viata merge inainte.Vedeti voi,calul are patru picioare si tot se impiedica.Hai CFR!!!+! si inca odata Hai CFR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+!

   • caneto
    Sunday, 26 October, 2014 at 19:09

    Aşa e , trebuia să bifăm odată şi egalul ăla din planul de 37 de puncte. :)

 21. luis
  Sunday, 26 October, 2014 at 17:43

  Ah,mai ca am uitat Hai ASA TG. Mures!!!

  • thedarkside
   Sunday, 26 October, 2014 at 19:49

   Se impiedica Steaua?

   • luis
    Sunday, 26 October, 2014 at 20:10

    Sper sa nu se impiedice,sa CADA (dar daca se impiedica si face doar egal si asa este bine)

    • thedarkside
     Sunday, 26 October, 2014 at 20:27

     Vad ca ASA joaca mai mult MMA decat fotbal :-)

 22. Racheta
  Sunday, 26 October, 2014 at 18:38

  "Din coltul Tribunei"-reflectii ne-pertinente!:Acest meci trebuia si putea fi usor castigat, daca"varfurile"noastre nu tratau cu lejeritate nepermisa si lipsa de concentrare, siuatiile rarisime de a inscrie(!)-cate doua in dreptul fiecaruia(Dore si Guima); Miriuta, probabil pt. a le creea probleme celor doi masivi aparatori centrali ai Concordiei, a inceput cu doua varfuri de lance, dar care au fost lenti, greoi, mai mereu cu spatele la poarta adversa si in contratimp; au avut si scuza de a nu beneficia de bune"servicii"- centrari utile de la"aripi"si nici de angajari frontale de la mijlocasi-; asta este, nu ne-a iesit de asta data(!); mi s-a parut, din nou, o usoara scadere fizica , dupa min.70(!);Felghe-a aparat ce a fost de aparat;Susici-din nou luam gol de pe partea lui; nu a reusit sa blocheze centrarea de la golul gazdelor;dar mai rau este ca etapa viitoare nu joaca- are 4galbene!;Larie-util si bataios, ramane de incredere;Rada-la experienta lui,asteptam mai mult decat,"bubuieli"(de voie, de nevoie!);Camora-constant, nimic de reprosat;Christian-acest post(deocamdata), il expune la cartonase; asteptam sa mai creasca;Monroy-harnic, luptator, dar il dezavantajeaza "fizicul"si "tehnicul"; Chanturia- a devenit o reala dezamagire, poate ca se explica neincadrarea lui la Verona(!);Mirko-destul de sters;Guima-a"semnat"ratarea meciului si a victoriei(!);Dore-se vede ca nu are meciuri in picioare;Costea-tot de nerecunoscut, mai mereu"blocat"(!);Jakolis-pe ce post a incercat sa-l joace,A1(?!);T.Lopes-ii este mult prea greu, pe postul folosit;Miri-nu reuseste sa creeze relatii de joc,simple scheme(?!)si ramane dator si la capitolul mai vechi al centrarilor pe faza de atac, ba mai mult,am inceput sa gafam nepermis si pe faza de aparare; ideea cu doi atacanti masivi este OK.,dar este eficienta, numai cand joci cu"extreme"clasice, altfel pierzi din presing si din densitate si scade mult eficienta si valorificarea taliei, desi astazi puteam invinge si cu aceasta asezare tactica!;in rest sa auzim de bine(pardon, de bani!);Hai CFR!

  • caneto
   Sunday, 26 October, 2014 at 19:00

   Am avut impresia că Şumudică a pus un accent deosebit tocmai pe acest aspect: să blocheze centrările alor noştri spre cele două vârfuri. S-au reuşit foarte puţine, nici măcar din alea în primul adversar. Presimţeam cumva că va intra Tiago Lopes, că Miriuţă va încerca prin el să rezolve această problemă (a mai declarat după meciul cu U că avea nevoie de centrări în careu, de-aia la băgat pe Lopes, nu să profite el de o centrare :)), dar nici prin cap nu mi-a trecut că-l va înlocui pe Guima, ci pe Christian.

   • kiruj
    Sunday, 26 October, 2014 at 19:31

    Schema în sine (cuplul Dore-Guima) nu era una proastă de tot, dar pe "parcelă" nu prea s-a realizat mai nimic din ce s-a dorit. S-a jucat mai mult un 4-4-2 (aproximativ), dar şi formula s-a dovedit deficitară, în primul rând din cauza lui Giorgi, care nu e de bandă (de travaliu), e croit mai mult pe clasicul 4-3-3. În mod evident Miri a pierdut cele 2 puncte, dar să nu uităm nici de ratările imense ale lui Guima şi ale lui Dore. Dacă intra un gol-două pe acolo, altfel discutam acum. După intrarea lui Costea, deodată mingea a fost pusă jos, inclusiv Dore a avut câteva triunghuiri devastatoare în careu (asta era, în realitate, cheia succesului!), păcat că s-a ratat în neştire. Deoarece vedem o perseverenţă (demnă de cauze mai bune) la Miri în 1-a-l băga pe Ivanovski pe stânga, 2-a-l folosi pe Christian la închidere, şi 3-a juca cu două vârfuri clasice pe două posturi diferite (pivot+vârf), cred că ea se justifică cumva prin pregătirea zilnică potrivită a acestor băieţi, condiţie ABSOLUT OBLIGATORIE la Miri. Practic acest aspect este singurul care contează la Miri, şi atunci vedem că printre primi unşpe "bine pregătitţi" sunt vreo 3 vârfuri, etc., care musai să joace! meciul anterior a demonstrat, cât de diferită e (poate fi) echipa, când e aşezată pe considerente fireşti. Ivanovski trebuie folosit în centru, niciodată în stânga (chiar dacă se străduieşte să facă faţă acolo). Totuşi nu pot să nu vorbesc şi despre acest arbitru Haţegan, care (din nou) ne-a "făcut", a fluierat orice contact în careul Concordiei contra noastră (chiar când cel faultat era, de ex., Guima), dar "capodopera" lui a fost oprirea meciului pentru mai bine de 4 minute (!), când unui apărător de la Chiajna i s-a spart arcada. Erau în corzi, i-a inventat o "minipauză" de revenire, i-a şi ajutat enorm în final. Trebuia să invite jucătorul în afara gazonului, meciul continua, etc. la nivelul lui nu putem vorbi de eroare umană, a fost ceva absolut premeditat, era strigător la cer! HAI CFR!!!

 23. Vass Bela
  Sunday, 26 October, 2014 at 20:24

  Kiruj, chiar daca vor sari multi pe mine, Hategan ne-a iertat de un 11 m clar, asa ca a da vina pe arbitraj este o exagerare, sa nu zic altcumva ! Sa ne vedem noi de problemele noastre, n-ati abordat de loc subiectul Petrucci, care nu a fost bagat nici macar in lot, sau o fi sub Tiago Lopez, asul din maneca lui Miri ?! Repet, Miri ii admira pe heirupisti, pe cei care stiu fotbal, cum a fost Amauri, nu ii baga in seama, sau ii zapaceste, vezi ex Chanturria/ Amauri din sezonul trecut . Si parca odata cu intrarea asului ( Tiago ), Jakolis a devenit varf retras< desi e extrema clasica ...

  • kiruj
   Sunday, 26 October, 2014 at 21:15

   Ai dreptate, a fost henţ la Susici, acolo. Dar Haţegan nu că ne-a "iertat", el pur şi simplu n-a observat (Susici era cu spatele la el, n-avea cum să vadă), iar adevăratul "iertător" a fost arbitrul adiţional (de pe linia porţii), care avea un unghi perfect să observe. El ne-a iertat în realitate, dacă nu cumva şi el era "acoperit" de bara din stânga lui Felghe, şi n-a mai văzut nici el. Henţ clar, fără dubiu. Despre Petrucci nu ştiu ce să spun Bela. L-am văzut foarte-foarte puţin, nu puteam să-mi fac o părere cât de cât. Asta că vine de la MU, etc., mă cam lasă rece, crede-mă, planeta e plină cu "talente" care au fost ba la Inter-Primavera, ba la Messia, ba la MU, etc. N-are prea mare relevanţă, este doar o informaţie, care poate conta. Probabil sunt ceva "divergenţe" mutuale (de caracter) între el şi Miri, dracu ştie. În ciuda aparenţelor (şi a unei imagini joviale, la TV), Miri este un fel de dictator în realitate, nimeni nu mişcă în front cu el. Dacă totuşi DA, atunci "no chance", cum se spune...Îl înţeleg şi pe Miri, crede-mă. Sunt oameni acolo care cred în el, care se sacrifică pt. el, nu prea e loc momentan pentru vedete. Filosofia actuală a echipei exclude în întregime vedetismul (sau chiar caracterele puternice), acum e nevoie de hei-rup, de mucles, de pus osul, etc. Gândeşte-te, în iulie-august, discutam destul de serios despre şansele noastre de-a rămâne în prima divizie...Toate au un preţ, Bela. Succesul de moment presupune astfel de "momente/faze Petrucci", sau chiar Chanturia, că nici pe el nu-l văd bine, din unghiul de vedere al lui Miri. HAI CFR!!!

   • Flacăra Vișinie
    Sunday, 26 October, 2014 at 21:30

    N-am vazut meciul, dar ma bag cu tupeu in seama cu observatia cu Chanturia ar fi mai potrivit -- dupa parerea mea umila -- pe un post de 9 fals, cam ce juca Messi la Barca in urma cu 1-3 ani. Daca l-ar avea in fata lui pe Ivanovski si extrema stanga pe Paun, ar fi un atac destul de incisiv si mobil. Ar fi 3-ul din fata al 4-3-3, iar ca "mislocasi" ar merge Muniu/Petrucci, Monroy si Christian in fata lor. Linia de fundasi e ok la lotul actual, inclusiv fundasii de banda care pot sa urce destul de bine pe faza de atac. Mai trebuie gandite rezervele.

 24. Flacăra Vișinie
  Sunday, 26 October, 2014 at 22:01

  ASA Tg. Mures - Steaua Bucuresti 1-0. ASA Tg. Mures e o nuca tare pentru echipele din fruntea clasamentului.

  • thedarkside
   Sunday, 26 October, 2014 at 22:08

   E de adoptat strategia lor. Elimini trei adversari in prima jumatate de ora si castigi meciul.

   • Flacăra Vișinie
    Sunday, 26 October, 2014 at 22:17

    N-am vazut meciul, numai finalul, dar cum de Steaua a facut toate cele 3 schimbari intre minutele 22 si 29?

    • thedarkside
     Sunday, 26 October, 2014 at 22:47

     Fortat. Cei trei jucatori au fost accidentati. Keseru, Lato si Rusescu. Nu le plang de mila stelistilor dar nu a fost o victorie corecta a ASA-ului...

 25. ADI CFR CLUJ
  Sunday, 26 October, 2014 at 22:07

  MERSI ASA TG.MURES PENTRU CA ATI BATUT oile!! Pacat ca nu am castigat la Chiajna,puteam egala steleoaia la puncte!!! Iar despre marea tenizmeana Halepp am doar atat de spus : I LOVE YOU SERENA WILLIAMS!!!!

  • Saul
   Sunday, 26 October, 2014 at 22:28

   Tine-ti frustrarile pentru tine nu le mai dejecta pe Tribuna, ca e pacat.

  • csongi
   Sunday, 26 October, 2014 at 22:39

   Când la 23 de ani ești pe locul 3 în ierarhia mondială și ai adunat circa 6 milioane de dolari din premii, se cheamă MARE tenismenă. Poate ajunge și mai sus, dar hei, suntem totuși pe Tribuna CFR. Așa că Hai, CFR!

  • Dantesc
   Sunday, 26 October, 2014 at 22:54

   Adi ?! Ce ar fi sa iei un pic de viteza ? Ma rog sa uiti de TribunaCFR ...Am fi mai aierisiti si cu siguranta mult mai curati in cuget si simtiri...

 26. Flacăra Vișinie
  Sunday, 26 October, 2014 at 22:21

  Pfoai! Drama nationala! Steaua a pierdut la Tg. Mures si e de vina arbitrul, federatia si restul lumii.

 27. Nea_Silică
  Sunday, 26 October, 2014 at 22:31

  Nu-i adevărat, n-a fost MMA, a fost război în prima repriză; dacă se uita Rambo-Stallone la meci, avea ce să înveţe pentru următorul film. Dar Steaua (n-aş putea să spun decimată), n-a mai fost ea însuşi. Chiar dacă au atacat în permanenţă, n-au prea avut ocazii, apărarea a fost beton, contraatacurile lui ASA periculoase, iar Stăncioiu (cu excepţia unei faze, când a ieşit la plimbare prin careu) a fost îngerul păzitor al buturilor.

 28. Nea_Silică
  Sunday, 26 October, 2014 at 22:33

  Să nu uit, I love you Halep!

 29. Saul
  Sunday, 26 October, 2014 at 22:39

  Nu inteleg ca aveti impotriva Simonei Halep si nu ma refer la cel caruia i-am raspuns mai inainte ci la persoane pe care le respect. La 23 de ani sa termini anul ca nr.3 WTA mi se pare o mare performanta, la fel ca si a fi finaltsta WTA Finals. Ca joaca pentru ea si ca nu ne reprezinta e de discutat, dar la fel de bine pot intreba cum ne reprezinta pe noi I Muresan sau oricare dintre fotbalistii adusi in aceasta vara la CFR? Imi pare rau ca din nou se ajunge aici la astfel de discutii. In alta ordine de idei, nu ma incalzeste prea mult faptul ca au pierdut oile, atata timp cat noi ne impiedicam la Chiajna. Daca vom continua sa jucam tot ruleta ruseasca, dupa cum bine spunea mai sus cineva, ganditi-va ca norocul nu tine la infinit si vom mai pierde destule puncte in etapele ramase.

  • Cristi
   Sunday, 26 October, 2014 at 22:52

   Simona este biectiv este cel mai bun produs al tenisului romanesc de vreo 40 de ani incoace. Nu trebuie vorbita de rau, a ajuns sus in ierarhie si urmatorii 2-3 ani poate capitaliza dar nici ridicata in slavi, pentru ca pina acum nu a cistigat nimic important. Atitudinea importriva ei este explicabila nu datorita jucatoarei, cit poate presei din capitala, care in loc sa se focuseze doar pe ea tot forteaza asocieri cu albanezul Gica si cu echipa oilor si asta provoaca o lehamite explicabila.

   • ADI CFR CLUJ
    Monday, 27 October, 2014 at 08:40

    Asa este Cristi,din cauza asta sunt fan Serena Williams.Patriotismul patetic imi provoaca greata si sila.N-am vorbit-o si n-o sa o vorbesc de rau pe Halep,dar deja este prea multa gargara pe seama ei.Si mai este o vorba veche: n-o mai ridicati atata in slavi,ca acolo e plin de cosmonauti....

    • Ioan Dacid
     Monday, 27 October, 2014 at 15:29

     Bun si care e solutia ta? Sa nu mai avem nici un sportiv de performanta ca se face gargara? Nici eu nu sunt deloc cu kkturile din presa(vezi cum a fost tratata dupa US Open) dar atacurile de genul asta nu isi au rostul.

     • ADI CFR CLUJ
      Monday, 27 October, 2014 at 16:39

      Stimabile,nu am atacat pe nimeni,mi-am spus doar parerea!! Sau nu e voie?? Trebuie sa fim toti pe aceiasi parere?? E nevoie de unanimitate ca pe vremuri???

      • Dantesc
       Monday, 27 October, 2014 at 16:54

       Adi nu e prima ta "abatere" Ai mai injurat pe aici alti useri si eu banuiesc ca tu pur si simplu faci flame...Cat despre parerile tale,poate ar fi fost mai bine sa ti le exprimi pe forumurile si blogurile dedicate lui Serena W ...Ceea ce ai facut tu ieri se numeste marlanie ,ca sa fiu bland in exprimare...

  • kiruj
   Sunday, 26 October, 2014 at 23:04

   Scuze, Saul, am avut (ieri) o seară grea de tot, nu trebuia să intru în discuţia aia. Îi cer scuze şi lui Dacid, n-aveam niciun drept (îmi dau seama doar acum) să fac "filosofisme" ieftine pe marginea Simonei (repet şi acum: n-am absolut nimic cu ea). Am depăşit anumite limite de "intimitate", nu era cazul, într-adevăr. Oricum, am o părere destul de fermă (mai exact, foarte fermă) în privinţa asta, dar poate discutăm asta pe 3 noiembrie. HAI CFR!!!

  • Retardila
   Sunday, 26 October, 2014 at 23:39

   CFR Cluj ESTE CFR Cluj....Simona Halep....nu este SIMONA HALEP ROMANIA!!! Toate meritele ii apartin, cinste ei si mai ales parintilor ei, dar ea joaca IN NUME PROPRIU, indiferent de diversele mandrii patriotice nejustificate. Ca e romanca, in cazul ei este o chestie lipsita de interes...EA este Simona Halep, o mare sportiva!!!

  • fotbalfan
   Monday, 27 October, 2014 at 01:58

   bravo simonei pt munca si rezultate, nu sunt nici cu 10 kg mai gras, nici mai slab cand castiga sau pierde. da' imaginea ei in vestuta de caprioara si cu fularul oii la gat, dand o lovitura de incepere sau ceva de genul la un meci de-al oilor nu mi-o pot scoate din cap. daca era fularul CFRului era alta poveste :) hai CFR!!! P.S: imediat cum cineva nu are aceleasi idei cu voi il invitati sa paraseasca tribuna? hmmm.....

 30. kiruj
  Sunday, 26 October, 2014 at 22:50

  Ce să spun, sunt fericit! Să simtă şi mioarele când "te face albitrul"...Desigur, vor curge hectolitrii de cerneală pe tema că Kovacs îi ungur, etc. (în realitate n-a ţinut niciodată cu noi, mai degrabă cu ASTRA), dar îmi place la nebunie când sunt şi ei furaţi...Hahaha...Da, corect a fost unşpemetrii la Tănase (no comment), da, şi Muri a pus un cot "sănătos" la Rusescu (asta e Muri, ce să-i facem), dar tot sunt bucuros!!!!!!!!!!!!!!! Că sunt fustraţi! Nici nu ştiam că acest Dinu e aşa mare stelist (în realitate e anti-Kovacs). Păcat că nu i-am bătut pe cei de la Chiajna, dar "pe plus" am ieşit...HAI CFR!!!

  • Dantesc
   Sunday, 26 October, 2014 at 22:56

   ...si eu sunt bucuros ! Muie stelemeaua !

  • thedarkside
   Sunday, 26 October, 2014 at 23:00

   Cu ocazia asta m-am lamurit cum e cu saritul la cap al lui Gabi Muresan :-) Da uite a-naibii ca rosu lua numa imbracat in visiniu...

  • Gavrilo
   Monday, 27 October, 2014 at 12:56

   La faza cotului, arbitrul trebuia sa fluiere fault la Gabi.Se vede clar cum Rusescu sare cu fundul in jucătorul mureșean care avea prim-planul.Daca fluiera corect si dădea o indirecta, nu se mai întâmpla lovitura cu cotul.Arbitrul a avut in vedere faza in întregime de aceea a dat galben. La faza de 11 m , surpriza: Tanase a luat galben pe bune pt simulare!!! Pt ca a împins mingea in dreapta si s-a oprit!!! Cu intenția de a ... aștepta alunecarea lui Edi care nu se mai putea opri. E adevărat ca e greu de observat oprirea( fracțiuni de secunda) si mai greu de apreciat "strategia" lui Tanase, dar Tanase nu a mai urmărit balonul ci pur si simplu s-a oprit pt a fi faultat știind ca mingea a ieșit in unghi mort.

   • Saul
    Monday, 27 October, 2014 at 19:04

    Sigur vorbim de acelasi meci? Nu conteaza ce trebuia sa fluiere arbitrul, dar astfel de gesturi ca al lui Muresan ar trebui pedepsite drastic. E totusi doar un joc de fotbal,nu e local kombat.

 31. gica10
  Sunday, 26 October, 2014 at 23:19

  Nemultumirea este normala dupa o astfel de partida si avand in vedere rezultatele din aceasta etapa.Luat strict dupa numarul de ocazii ,trebuia sa castigam.Din pacate am luat golul foarte usor,iar Mario a ezitat de doua ori la faza golul.O data cand a respins in corner(nu cred ca era cazul),iar ulterior cand a fost spectator la lovitura de cap cu bolta. Acum nici nu trebuie sa facem inmormantare.Suntem acolo sus si poate este mai bine sa stam in spate si la momentul oportun sa sprintam decisiv. Cand nu castigi orice repros poate sa aiba sustinerea chibitilor.Dar cand ai 4 ocazii mari nu cred ca poti sa-i ceri capul Motzocului Vasile.Si apoi daca nu i-a iesit cu niste piese pe tabla si lui ii va fi mai usor la alcatuirea formatiei in urmatoarea partida.Eu pe Muniru nu-l vad in afara formatiei,dar nici nu cred ca este normal sa-l contest pe A1 care are toate datele din fiecare zi de antrenament.Si a mai si obtinut rezultate la care nimeni nu ar fi visat inainte de startul campionatului. Asta este mergem inainte.......cum am mai spus, la finalul turului suntem cel putin pe locul 2. Asa-i Kiruj,Hategan asta este mare centurista.La faultul in careu la Guima el da fault pentru comunali.Cat priveste hentul in careu(pe langa ca era in spatele lui Susic) se facea chiar de kakao sa dea asa ceva.Mai retine cineva partida cfr-petrolul cand da un penalty(la hent Peralta) iar apoi in aceeasi repriza un hent mult mai clar(cu Hategan la 5 m de faza) se face ca nu vede.........japita mare doctorul!

  • kiruj
   Sunday, 26 October, 2014 at 23:38

   Bine ai zis-o, Gică...E un (o) centurist (centuristă)...Îl urmăresc de ceva vreme...Cam din 2008, după penaltiul ăla contra vălenilor, după care am câştigat primul titlu. A avut mare curaj atunci, recunosc. Apoi, parcă tot timpul vrea să se "spele". Un hoţ în chip anghelic,zâmbitor, cea mai perversă combinaţie de-a te face...E "profi" omul, recunosc...A dus hoţia la un alt nivel, fără încordarea lui Balaj (pe faţa căruia se vede clar "sentimentul", adică ura faţă de tine, îmi aduc aminte -pe repede înainte doar de meciul de la TG.Jiu, când am pierdut cu 2-1), fără "crucile" lui Tudor (altă şmecherie de-a adormi p..limea), etc. Oricum, nu mă prosteşte pe mine, în mod cert. Singura problemă e, că -din ce am auzit- omu mai are de luat nişte "restanţe" de la IM...Poate e doar o legendă urbană...HAI CFR!!!

 32. Nea_Silică
  Monday, 27 October, 2014 at 08:21

  Astea cu restanțele la IM sunt chiar povești. Au fost tocați de albitru stelemioarele, dar nu Kovacs i-a împiedicat să marce măcar odată. Că au avut ocazii cu carul. Adevărat, e tare greu când ți se elimină într-o jumătate de oră trei jucători din echipa de bază.

 33. Ery-unicul suporter CFR din mun. Botoşani
  Monday, 27 October, 2014 at 09:11

  Mă bucur că iată este un arbitru Istvan Kovacs şi o echipă ASA Tg-Mureş care nu s-a pus capră în faţa Stelei dar mă intristează ineficacitatea CFR-ului nostru cu Concordia. Practic ei şi-au dat gol, ei s-au egalat . Ai noştrii s-au zbătut, au ratat încât cu puţină mai multă atenţie putea fi pe uşor un 3-1 pentru noi. Să vedem în continuare ce va mai fi . Poate atacanţii noştri până etapa viitoare cu FC Braşov îşi vor mai regla loviturile cu capul şi şuturile la poartă HAI CFR !!!.

 34. caneto
  Monday, 27 October, 2014 at 10:06

  Hai să vedem partea pozitivă a lucrurilor, după etapa de ieri: am recuperat un punct faţă de Steaua. Mai putem pierde un meci în acest tur, mai pierde şi Steaua, mai pierd şi Petrolul, Astra şi celelalte, ne îndeplimim planul de 37 de puncte, Steaua face 39 şi astfel vom ajunge campioni de toamnă. Că la crop selection eu voi tăia Steaua din clasament. Normal, involuntar, din cauza neatenţiei. :)

  • kiruj
   Monday, 27 October, 2014 at 10:56

   Acuma' eşti şi tu mai şmecher, aşa, dar nu ştiu ce făceai, dacă -cf.unor prognoze pesimiste din vară- echipa era pe locul 15, să zicem...Eliminai, "din neatenţie" 14 poziţii "superioare"??? HAI CFR!!!

   • Flacăra Vișinie
    Monday, 27 October, 2014 at 11:44

    Ar fi fost simplu. Punea clasamentul invers, rasturnat "din greseala".

    • Cristi
     Monday, 27 October, 2014 at 11:45

     ii dai idei la Botizan si la Mihai Hossu :)

 35. kiruj
  Monday, 27 October, 2014 at 10:57

  Click aici pentru notare! HAI CFR!!!

 36. kiruj
  Monday, 27 October, 2014 at 10:59

  Click aici pentru notare! "Îndemnul" anterior s-a defectat, din "neatenţie"...:) HAI CFR!!!

 37. Racheta
  Monday, 27 October, 2014 at 11:17

  Dupa victoria ASA-ului impotriva puscariasilor mi s-a amplificat regretul necastigarii meciului cu"comunalii" de la Chiajna(!); centralul a dezavantajat oile, pt. prima oara in acest campiopnat(!?),dar sa nu uitam ca de zeci de ori au beneficiat de "fluierasi de casa",precum- Tudor,Balaj,Coltescu,Hotegan-care au suflat doar intr-o directie, iar acum sunt frustrati ca nu li se mai onoreaza doleantele,ASA-ul nestand precum mU, Viitorul,Chiajna,etc."CAPRA";cata nesimtire si tupeu pot sa aiba(?!); Argaseala a iesit sa ne ameninte ca mai face un memoriu,cum a mai facut, doar in urma unor rezultate negative(finala de cupa cu Astra si dupa acel 0-1 cu Ceahlaul); Apropos, de hotomanul Argaseala; trebuie sa reamintesc pt. necunoscatori, in primul rand, ca el face parte din gasca securisto-ceausista poreclita"Ecusonul FIFA"condusa de Porumboiu si de ceilalti beneficiari: Craciunescu,Zotta,Salomir si P.Abrudan,scoliti de "veteranii":N.Rainea,R.Petrescu,Otto Anderco,etc. "Murasul" ne-a facut o demonstratie, de cum trebuie jucat acasa,bravo lor!; ar fi trebuit sa castige la o diferenta mai mare, astfel mai estompa din laturile si dejectiile presei dimbovitene, care minimalizeaza victoria si duc in derizoriul, excelentul joc de contre si tactica impusa de un adevarat antrenor,Pusztay(o parere personala: Zicu nu are ce cauta in acest lot-este mai gras si mai greoi decat mine!-iar in atac,foloseam o linie de vitezisti:Bumba,Axinte,Hora);Felicitari ASA!;dar, totusi:Hai CFR!

  • caneto
   Monday, 27 October, 2014 at 11:47

   „VIDEO Premieră: GSP dă nota 0 unui arbitru! » Istvan Kovacs a făcut praf meciul ASA Tîrgu Mureş - Steaua 1-0! Iată fazele” link Eu cred că este pură întâmplare că s-a nimerit premiera asta tocmai la un meci al Stelei. Că până acum, niciun arbitru nu a făcut praf vreun meci. :)

   • Cristi
    Monday, 27 October, 2014 at 11:55

    Aoleu.. daca "Steaua nu se refuza" nu mai e valabil nici macar in arbitraj...disperare mare, mon cher!

   • thedarkside
    Monday, 27 October, 2014 at 12:36

    Is indulgenti astia de la jijisp. Eu ii dadeam -1 :-))) Dar probabil cei ce scriu pe jijisp nu au mai apucat ora cu axa numerelor negative, ca oricum nu le folosea la nimic. Ei trebuie doar sa numere click-uri :-))) Iar despre G. Muresan ce sa mai zic? Cred ca rusii de la Tom Tomsk l-au tzâpat de la ei pentru ca era prea dur pentru campionatul lor :-)))

    • Cristi
     Monday, 27 October, 2014 at 14:18

     lasa ca atunci cind am scris aici ca e un cotonogar mi-au sarit multi in cap ca deh, era cotonogarul nostru :)

     • thedarkside
      Monday, 27 October, 2014 at 14:31

      Asa e, imi aduc aminte. Cred ca si eu i-am tinut atunci partea lui G. Muresan, dar orice are o limita... lu' Guima i-a facut un cucui in frunte de toata frumusetea cand au jucat cu CFR-ul, acuma i-a invinetit ochiul lui Rusescu. Pai ori joci fotbal, ori du-te la K1 frate si arata ca esti barbat...

      • Dantesc
       Monday, 27 October, 2014 at 15:51

       Lasa ca nici ai lor nu sunt mai sfinti !... si dupa parerea mea cat se poate de sincera bine le-au facut ovinelor, atat Muresan cat si N'Doye...La faza cu cotul in ochiul lui Rusescu acesta a provocat primul daca urmariti faza iar Muri ia raspuns pe masura...Iar faptul ca N'Doye dupa meci si-a batut joc de ovine nu poate decat sa ma bucure...Imi pare rau ca nu la rupt careva si pe Sanmartean ,nu de alta dar si el i-a rupt pe multi de-a lungul carierei...Cat despre bocetele presei ,pe de o parte e de bine vedem de fapt cat de "impartiali" sunt,pacat e ca umflatul ala de ivanovici nu a fost concediat dupa emisiunea de aseara...atat el cat si restul echipei,nesimtire ca aseara eu nu am mai vazut in viata mea,pana si aia de la Digi erau ceva mai retinuti in comentarii atunci cand transmiteau Liga 1...Kovacs? I-as da un vin daca a facut-o cu dedicatie...Dar eu cred ca nu e cazul...

      • thedarkside
       Monday, 27 October, 2014 at 16:29

       Sa te duci neaparat la meci sa-i incurajezi, cand or veni in retur in Gruia :-)

     • caneto
      Monday, 27 October, 2014 at 14:41

      Ce cotogonar? Poate a fost vorba de un fault tactic. :)

      • Cristi
       Monday, 27 October, 2014 at 15:17

       Craciunescu ar fi spus ca de fapt era o alunecare soldata cu o pozitie nefireasca a talpii ;)

 38. Racheta
  Monday, 27 October, 2014 at 12:16

  Nu inteleg de ce postarile mele apar uneori(vezi mai sus)si dupa 2ore(!?);exista vreo explicatie "tehnica" sau o defectiune pe circuit?;Dupa o zi neagra plina de esecuri(Halep si CFR),a venit o seara(noapte)de satisfactii sportive, pecetluita de aceasta magnifica victorie a celor de la ASA(dupa unii o echipa de"expirati"), o echipa bine "asezata in teren"care coordonata de un A1 priceput, scoate maxim de la niste jucatori trecuti de prima tinerete si-si "permit"sa invinga primele doua clasate; Bravo lor(!);Cand oitele pierd si se tavalesc in chinuri,sustinute de corul dambovitean de bocitoare(a se citi presa), in frunte cu H.Ivanovici, satisfactia este majora, pt.ca se mai cicatrizeaza din ranile, nedreptatile,jignirile si necazurile cauzate, noua, de intreaga TURMA, de-a lungul a 10ani in care am fost permanent stigmatizati,umiliti pe nedrept si calomniati, fara drept la replica(!);Hai CFR!

 39. Nea_Silică
  Monday, 27 October, 2014 at 12:41

  Probabil ajungi și tu în spam, ca și mine și depindem de bunăvoința unui moderator, care ne scoate din spam (și ne bagă... altundeva) :-)

  • caneto
   Monday, 27 October, 2014 at 12:55

   Da, într-adevăr, Racheta ajunge deseori în spam. Nu ştiu din ce cauză. Cel mai zelos vizitator al spamului în lunile trecute a fost kiruj :) Nea_Silică, stai bine, eu nu ţin minte să te fi scos din spam. Poate 07. :)

   • kiruj
    Monday, 27 October, 2014 at 13:09

    Da, aşa este, chiar m-am mirat că unele comentarii apăreau după o zi, chiar două...Apoi mi-am dat seama că am uitat să livrez cota de palincă...:) HAI CFR!!!

    • Cristi
     Monday, 27 October, 2014 at 14:19

     Sa te inveti minte sa iti faci blaturile cum tebuie :)

   • Nea_Silică
    Monday, 27 October, 2014 at 14:41

    Probabil săracul 07 :-) Comentariul niciodată nu-mi apare atunci, când îl scriu, sigur intră în spam (asta de când mi-am schimbat nickul în Nea_Silică fără underscore Mureș). Mulțam 07!

    • thedarkside
     Monday, 27 October, 2014 at 14:51

     Tribuna rulz! :-)

 40. Ioan Dacid
  Monday, 27 October, 2014 at 15:28

  Doar acum am vazut ca oile au fost invinse ieri si ce titluri sunt in prosport si gsp. gsp a dat pe fata ca e cu trupa patronata de oier. Decat un prieten fals mai bine un dusman sincer:)

  • Cristi
   Monday, 27 October, 2014 at 16:08

   GSP are de fapt nostalgia "ancient regime". Dau cu artileria grea in Burleanu, pentru ca matura pe jos cu toti reprezentantii vechii orinduiri. Mitica e terminat si i-a murit si incercarea de a ramine in prim plan cu blogul, Sandu e dus si el spre marea disperare a oamenilor "de casa" care erau si luati la deplasari. Unde mai pui ca acum seful arbitrilor nu mai este un patriot roman (Ioanitoata a fost vreo 20 de ani baiat de casa la Adrian Paunescu), la juniori nu se mai iau automat jucatorii santajati sa semneze cu Viitorul Omenia Arominilor pripasiti pe aici ( un fel de capsunari ai perioadei interbelice), Gica Popescu, simbolul mult iubitei Craiova e un puscarias furacios la taxe. Tot linsul de dosuri "jurmalistic" al atitor zeci de ani s-a dus pe apa simbetei., acum cind e criza si nici brinza nu mai curge de la puscarie cum era mai demult.

 41. kiruj
  Monday, 27 October, 2014 at 15:35

  Caneto! Uite, o veste bună, ieri seara Ponta a promis că de la 1 ian. 2015 va renunţa la acciza pe producţia de "palincă"! Care e 1000 de euro la 100 de litrii de palincă! Hai să facem un SRL ca lumea (tu "produci", eu fac "distribuţia", sau chiar "consumul", dacă e nevoie...), şi sponsorizăm şi noi CFR-ul...Că tot ne suspectează Luis, că suntem acţionarii nr.30 şi 31...:) HAI CFR!!!

  • luis
   Monday, 27 October, 2014 at 17:48

   Eu nu va suspectez de nimica,eu stiu ca voi doi sunteti nr 30 si 31.Asa ca paltiti baaa chiriile si onorati salariile,si atunci nu vor mai fi rexultate tip Chiajna.Oricum sunt FERICIT si ma simtBIIIIIIIIIIIINE.Hai CFR!!!+! PS nu uitati de chirie si salariu.

   • csongi
    Monday, 27 October, 2014 at 23:33

    Nu au bani de ”bă, chiria și salariul!”, că trebuie să plătească arbitrii!!! Păi n-ai văzut ce a făcut Kovacs la Tg. Mureș?!

 42. Retardila
  Monday, 27 October, 2014 at 17:07

  Ce plm (vorba lu' nea Ando) o fot zisa El Antrenador de la Saivan? Suntem in Romania sau ce? Biutiful si specific!

  • luis
   Monday, 27 October, 2014 at 17:51

   Bine ai revenit Retardila.Daca putem considera intreventiile tale din ultima vreme ca si postari de revenire.He,he,n-ai putut sta deoparte.Te inteleg nici eu nu pot,abia staept sa vin de la munca sa citesc ce au mai "debitat" Caneto,Kiruj si restul

 43. kiruj
  Monday, 27 October, 2014 at 18:02

  Mironică are o altă părere despre "exterminarea" mioarelor de la Murăş...:) HAI CFR!!!

  • Dantesc
   Monday, 27 October, 2014 at 22:15

   Mironica e delicios..dar comentariile ...si replicile lui au bagat in nervi o gramada de ovine :)) Merita citite

 44. kiruj
  Monday, 27 October, 2014 at 18:10

  Jucăm joi (30 oct.), de la 20.30 (transmis de sport.ro), în optimile Cupei RO, în Giuleşti. Detalii aici. HAI CFR!!!

 45. kiruj
  Monday, 27 October, 2014 at 18:14

  Tot acolo scrie şi ora 18.30, dar cred că e vorba de o greşeală, în aceaşi zi mai este un meci de la 18.30, aşa că al nostru trebuie să fie de la 20.30. HAI CFR!!!

 46. seb-est
  Monday, 27 October, 2014 at 20:45

  Bravo pentru ASA si pentru atitudinea senegalezului. Asta este valoarea steleoaiei fara ajutor de la a.bitri. De mult nu a mai fost arbitrata corect.

 47. Cristi
  Monday, 27 October, 2014 at 21:55

  Totul este o mare confuzie, arbitrul a favorizat asa cum era ordin echipa ros-albastra :)))))))))))

  • Flacăra Vișinie
   Monday, 27 October, 2014 at 23:05

   LOL!!!!!

  • Dantesc
   Tuesday, 28 October, 2014 at 00:05

   O sa te caute Duckadam si pe tine ! :)))

   • kiruj
    Tuesday, 28 October, 2014 at 01:29

    Mare "macho" şi Duckadam asta, când îi permite timpul...Când nu-l linge pe puşcăriaş...Efectiv mi-e ruşine că am ţinut cu el (şi cu "Steaua", că doar aşa se scria pe atunci), prin 86...Acest N2 chiar începe să fie simpatic...HAI CFR!!!

   • thedarkside
    Tuesday, 28 October, 2014 at 11:49

    Numa sa se refaca dupa operatia de varice...

  • ancutza
   Tuesday, 28 October, 2014 at 09:22

   :))))))) esti mortal !!!! :)))))))

  • thedarkside
   Tuesday, 28 October, 2014 at 11:47

   Buna asta, Cristi :-)))

 48. kiruj
  Monday, 27 October, 2014 at 22:10

  Click aici pt. note! Softul se închide mîine în jurul orei 18.00. HAI CFR!!!

  • csongi
   Monday, 27 October, 2014 at 23:36

   Etapa asta trebuia să pui o rubrică și pentru I. Kovacs :)

   • kiruj
    Tuesday, 28 October, 2014 at 01:05

    Las' că dau o notă eu, aşa, de la mine...Va fi niţel mai mare ca "0"-ul ăla din jesepe...Cam cu 10 unităţi...:) HAI CFR!!!

    • csongi
     Tuesday, 28 October, 2014 at 09:28

     Și dacă ar ști ăștia din presa de peste munți, că în echipa de liga 5-a Fisag Ciucsângeorgiu din campionatul zonal Ciuc, joacă consulul general al Ungariei de la M-Ciuc, care a și înscris în ultima etapă!!! Vă dați seama, ungurii nu fură numai titlul, ci întreg sistemul competițional. :)))

     • kiruj
      Tuesday, 28 October, 2014 at 11:00

      Csongi, m-ai făcut nostalgic...Între 1986 şi 1989 am jucat acolo (la Fiság) 3 sau 4 ani...Era în campionatul teritorial zona Ciuc (sub divizia a 4-a, "judeţeană, unde am jucat între 1982-1986). Am câştigat de două ori acel "campionat teritorial", eram nişte dinosauri acolo, care am jucat în tinereţe inclusiv în "C", îţi dai seama ce spectacol făceam. Îmi aduc aminte de un 17-0 (în deplasare, la Misentea), unde jucau hocheiştii din div.A...:) După meciuri preşedintele CAP-ului ne-a invitat într-o cârciumă ascunsă undeva, şi mâncam, şi...până la epuizare. Ce vremuri! HAI CFR!!!

 49. cfr.istul
  Tuesday, 28 October, 2014 at 06:48

  A fost episodul 01.1 pana la urma. Dragi fotbalisti CFR-isti, parea ca ilfovenii nici nu pot sa se apropie de poarta noastra. Din pacate retragerea voastra din prima repriza le-a creat si faza fixa din care au marcat. Apoi s-au inchis bine in aparare iar voi n-ati reusit sa marcati nici din faze fixe si nici din actiuni cursive, ati ratat incredibil. Pacat, pentru ca ilfovenii au fost mult mai slabi ca voi, s-a vazut clar. Hai CFR!

  • caneto
   Tuesday, 28 October, 2014 at 07:34

   Asta e, măcar mi s-a împlinit dorinţa cu egalul echitabil de la Giurgiu. :)

 50. kiruj
  Tuesday, 28 October, 2014 at 07:49

  Click aici pt. note! Softul se închide azi în jurul orei 18.00. HAI CFR!!!

 51. kiruj
  Tuesday, 28 October, 2014 at 18:28

  NOTAREA s-a terminat, au fost prezenţi (doar) 16 tribunişti, dezamăgire mare, tată...:) Media echipei este corectă (în opinia mea), 5,6. Maxime au primit Camora (6.3) şi Larie (6,1), minima este "atinsă" de Messi-Chanturia cu 4.7...Miri are nota cea mai mica (4.5) per-total (cam corectă şi asta), dar dacă Dore/Guima băga una din ocaziile avute, aveam măcar 1.5 note în plus la toată lumea...:). HAI CFR!!!

 52. luis
  Tuesday, 28 October, 2014 at 19:29

  Kiruj,eu nu am vazut meciul si nu mi-am permis sa dau note pe "neveu",poate si altii au fost in situatia mea,si atunci cred ca au fost corecti ca nu s-au lasat influentati de rezultat si commenturi.Hai CFR!!!+! si sa ne intalnim luni la meci.Cat mai multi tribunisti daca este posibil. PS am auzit ca,Kiruj plateste (aduce palinca),asa ca veniti cu curaj.

  • kiruj
   Tuesday, 28 October, 2014 at 19:34

   În acest moment (28.10.2014 , ora 19.33) "planul" este că voi fi acolo...Oricum ajung la MS de ziua morţilor. Şi Mme vrea o tură prin magazine...:) HAI CFR!!!

   • luis
    Tuesday, 28 October, 2014 at 19:40

    Kiruj,luni mai putem vorbi la telefon.Ma suni tu sau te sun eu ,cum doresti,si vedem ce si cum.Bineinteles daca esti de acord.:-))

 53. tgv cluj
  Tuesday, 28 October, 2014 at 19:36

  Nu m-a surprins deloc victoria ASA-ului de duminica seara. Pt mine era clar inca de dinaintea inceperii campionatului ca muresenii vor fi ''o nuca tare'' (scuzati cliseul) in acest campionat. Au dovedit-o si in meciul cu noi si au reconfirmat si cu oile ca formeaza o echipa ce poate aspira la cupele europene anul asta. Puteau castiga si ceva mai clar cu 5teaua, dar trebuie sa recunosc de data asta, ca fara ajutorul lui Kovacs puteau chiar sa piarda. Oile au patit la Tg. Mures cam ceea ce am patit noi la Tg. Jiu, cu Balaj, sau in Ghencea, cu Tudor. Una peste alta, e bine ca a mai trecut o etapa din turul asta de campionat si ca tinem inca aproape. Cine stie, poate in iarna vom mai avea parte de inca o minune si la primavara ne vom bate cu sanse reale la inca un campionat.

  • luis
   Tuesday, 28 October, 2014 at 19:51

   TGV,este bine ca esti optimist,dar mie mi-e frica ,,ca din cauza lipsei finantelor ne vom vinde valorile in iarna.Si atunci cred ca punctele acumulate in tur vor servi la altceva decat castigarea campionatului.Sper sa nu am dreptate,dar dupa cum merg lucrurile nu stiu de unde putem face rost de finante,inafara vanzarilor de jucatori.Nici asta nu ar fi o problema,fiindca ne scapam de datorii,dar ce facem la anul cand nu mai avem ce vinde.

   • Cristi
    Tuesday, 28 October, 2014 at 20:51

    Luis, care e problema? Si CFR ca orice business, se maturizeaza, trebuie sa se autosustina, fara consjuncturi, tunuri samd. In mod normal, clubul trebuie sa genereze un surplus de ca 3 mil de euro pe an, daca vrea sa fie sus la nivel de EL dar sa nu depinda de accesul in grupe si sa fie echilibrat financiar. Nu e usor, dupa ce ai aruncat cu bani, dar realizabil. Oricum, prefer o etapa din asta de tranzitie cu rezultate sportive peste nivelul financiar intrinsec, decit comete cazatoare precum Urziceni, Timisoara sau Vaslui.Ia sa bem din nou o gura de apa rece si sa vedem ca noi ne plingem ca vindem un jucator si oare ce va fi la locul 1, cind in vara stiam ca avem jucatori pe care vrem sa-i vindem si speram la un loc 6.

 54. Vass Bela
  Tuesday, 28 October, 2014 at 20:30

  Felceru din nou delireaza, de data asta in stiridesport . Printre altele zice ca se gandeste la titlu, doar suntem pe locul 2, dar rapunzand la o alta intrebare, zice ca trebuie rezolvate problemele financiare pana-n 31.03.2015, altfel echipa va fi retrogradata .Iar pt stingerea datoriilor, se vor vinde jucatori , fara sa faca nominalizari . Dar prostia cea mai mare acum urmeaza, intrebat fiind de arbitrajul lui Istvan Kovacs, inteleptul boss a spus ca A STAT DE VORBA CU KOVACS si ca i s-a parut bla bla bla ...Se stie, ca arbitrii nu trebuie sa intre in contact cu oficialii , iar acum cand tara ( da tara, presa e putin zisa ! ) vuieste impotriva lui Kovacs, multi facand legatura cu noi ( duckadam cu acuze directe ! ), desteptul de felcer se lauda ca a vorbit cu arbitrul devenit inamiv public nr 1 . Kiruj, ai zis ca am ceva cu IM . Crede-ma, jur ca nu e nimic personal, iau doar pozitie la tampeniile lui, cand a fost modest si a vorbit prin fapte, efectiv l-am admirat, dar acum ?!

  • Flacăra Vișinie
   Tuesday, 28 October, 2014 at 20:38

   "Scandalul iscat la ASA - Steaua de arbitrajul lui Istvan Kovacs a reaprins rivalitatea dintre gruparea din Ghencea şi CFR Cluj. Roş albaştrii au insinuat că feroviarii ar controla arbitrajele din Liga 1. Iuliu Mureşan râde de declaraţiile venite din tabăra campioanei. Oficialul discută deschis despre problemele financiare ale echipei din Gruia şi admite că s-ar putea despărţi în iarnă de jucători importanţi! Chiar şi aşa, Mureşan spune că CFR Cluj se poate bate pentru câştigarea campionatului!
   - Domnule Mureşan, Steaua vă acuză voalat că aţi fi în spatele arbitrajului de la meciul cu ASA...
   - Nu mi se pare normal ca după fiecare eșec al Stelei conducerea lor să spună că noi am fi în spatele arbitrajului. Nici nu poate fi vorba despre așa ceva. Eu am mai spus-o. Nimeni nu poate dovedi că noi am făcut vreodată așa ceva, astfel că nici nu are rost să vorbim. Păi și noi am fost dezavatajați la Târgu Mureș. Guima a fost lovit cu cotul. S-a văzut pe TV atunci cum s-a umflat, iar adversarul n-a primit cartonaș roșu. Ei se leagă de naționalitatea lui Istvan Kovacs, că e maghiar ca şi Arpi, care nici nu mai e acum acționar la CFR...E o prostie imensă!
   - Cum vi s-a părut arbitrajul lui Kovacs la ASA - Steaua?
   - Arbitrajul lui Istavan Kovacs a fost cu greșeli împotriva Stelei, la lovitura primită de Rusescu și la penalty-ul la Tănase. Dar eu cred că erorile nu au fost cu intenție. A prins pur și simplu o zi mai proastă. Eu chiar am vorbit cu el la un meci la care ne-a arbitrat și am văzut că e ambițios și hotărât să ajungă departe. Mi-a zis că vrea să arbitreze în Champions League. Din păcate a greșit acum și va fi pedepsit. Nu cred că mai e cineva nebun acum să arbitreze la comandă."
   link

   Cred ca ar trebui sa citesti cu mai mare atentie interviul.

  • Cristi
   Tuesday, 28 October, 2014 at 20:45

   Bela, da-ne si noua un exemplu de cind l-ai admirat tu pe IM. Ca nu prea avem motive sa te credem :)

  • Flacăra Vișinie
   Tuesday, 28 October, 2014 at 20:49

   In alta ordine de idei, cu tot respectul pentru fostul portar al Stelei, dar actualul director "de imagine" bate campii in mod constant, iar cu aceasta ocazie a latrat si el asa cum latra un caine care vrea sa isi dovedeasca utilitatea. Pentru ca este un inutil, angajat doar pentru a impresiona admiratorii de IQ redus ai maretului club de cacareze. Oare Tudor, Deaconu, Coltescu, Hategan, Balaj s.a.m.d. ce pedepse ar trebui sa primeasca pentru fiecare meci in care au avantajat Steaua, uneori punand-o pe primul loc in clasament in dauna altor cluburi lipsite de influenta la "albitri"? Culmea nerusinarii, jesepe a inventat o statistica din care reiese ca Steaua e cea mai dezavantajata in acest sezon (dupa ce, cum tot ei mentioneaza, in sezonul trecut a fost avantajata net, dar cui ii mai pasa din moment ce a trecut si Steaua a terminat pe locul 1?).

   • Cristi
    Tuesday, 28 October, 2014 at 20:58

    De Duckadam trebuie sa ne fie mila. Nu are nici o meserie, e sarac si areo familie de intretinut. Joaca si el dupa cum i se cinta. Destin de Lutu.

    • Flacăra Vișinie
     Tuesday, 28 October, 2014 at 21:32

     Asta nu e o scuza sa abereze (in mod pervers as zice) la adresa CFR-ului.

  • kiruj
   Tuesday, 28 October, 2014 at 21:52

   Bela, dacă IM a vorbit cu Kovacs (după meciul "cu cîntec") a făcut o mare greşeală. Dacă a şi recunoscut acest lucru (neforţat de nimeni), atunci nu mai avem ce comenta...Acu câteva săptămâni a venit Miri cu nişte declaraţii nepotrivite (cum că ţine cu Ungaria, etc.), acum IM (dacă-i adevărat ce zici). Parcă ar cam fi timpul ca tot staff-ul (antrenori, conducere) să facă un mic curs de comunicare, de comportament/discurs potrivit...Sau -şi mai bine- să angajeze pe cineva...HAI CFR!!!

   • Nea_Silică
    Wednesday, 29 October, 2014 at 00:00

    Sau şi mai bine: să căscăm ochii când citim articole legate de IM sau de Miri... Sau să învăţăm să citim printre rânduri. Şi scuze Kiruje, în nici un caz să nu ne luăm după unii (fără să dau nume, că nu vreau să supăr). Ştiu că eşti ocupat până peste cap, dar citeşte măcar postul lui FV, please!

    • kiruj
     Wednesday, 29 October, 2014 at 01:06

     Ai dreptate, ulterior am citit commentul lui FV, textul sună niţel "altfel", adevărat. Mai precis, sună cu totul altfel. Dar o mică tragere de urechi tot merită IM, aşa, pe "general",cum se spune. Ca în bancul ăla cu secuiul, care-i dă o palmă zdravănă fiului, iar la întrebarea acestuia ("Tată, de ce am primit palma asta?"), spune: "Pentru ce vei face mâine"... HAI CFR!!!

 55. ceferistu
  Wednesday, 29 October, 2014 at 00:31

  Miorita laie, laie bucalaie de Stanciu a pus o mana sanatoasa pe ultimul aparator iesean, care i-a luat fata. Acela a si cazut, oile au marcat, s-au calificat mai departe. Sunt tare curios, cine se va criza din cauza golului lui Stanciu.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>