Wednesday, Jul. 18, 2018

Sus în Gruia vin cei de sub Tâmpa

Written By:

|

Monday, 3 November, 2014

|

Posted In:

|

19 Comments

Sus în Gruia vin cei de sub Tâmpa

„Les jeux sont faits, rien… non, je ne regrette rien…” (Casino Piaf)

Am observat, după ultimele meciuri ale CFR-ului, că mulţi comentatori de pe acest site pun la îndoială competenţa lui Miriuţă în alcătuirea unui unşpe care să joace şnur, cu jucătorii băgați în meseria lor, pe posturile lor. Că, dom’le, să fie clar, fotbalistul nu-i fotbalist, ci vârf retras, mijlocaş dreapta, play-maker etc. Nu trebuie să insişti mereu la fagot cu un trombonist ca Ivanovski, de exemplu. Avem din nou meci, aşa că m-am gândit să iau această povară de pe umerii lui Miriuţă, să preiau eu toate reproşurile voastre (bineînţeles, în cazul extrem de puţin probabil că-mi voi demonstra şi eu incompetenţa). Scurt pe doi, am şutit foaia de joc a meciului şi-o completez cum vor muşchii mei, punându-i astfel pe toţi în faţa faptului împlinit. OK, sunt obligat să nu folosesc unii jucători, să iau în considerare suspendările lui Susic (4 galbene), Dore (eliminare în meciul de Cupă) şi a portughezului originar din Braşov, Diogo Santos (4 galbene), precum şi accidentările lui Negruţ şi Deac, respectiv Buga. În rest, volens nolens, cei doi antrenori tre’ să joace cum cânt ♫ completez eu foaia de joc. Hmmm… Să bag oare juniorii în echipa oaspeţilor? Nu, mă abțin, spectacolul sportiv trebuie să primeze. Aşadar:

foaiejoc03112014

Sunt mulţumit de mine, n-are cum fi altceva decât meci de 1 solist. Va fi a 10-a înfrângere consecutivă a braşovenilor pe terenul CFR-ului şi a 8-a fără gol marcat (în 2009, scor 2-1, a marcat Alcantara în proprie poartă, deci nu se pune în contul desubtâmpanilor). Am reuşit să aflu şi scorul final exact care va fi înregistrat deseară: ultimele 4 rezultate a fost 4-0, 1-0, 5-0, 1-0, urmează, logic, 6-0 (3-0 la pauză)!

Declaraţii de bun simţ, înaintea meciului:

Vasile Miriuţă, antrenor CFR: „Echipa are valoare pentru titlu. Eu cred că pentru a câştiga titlul este nevoie ca jucătorii să fie plătiţi şi să mai aducem doi jucători în iarnă. Asta e suficient.”

Adrian Szabo, antrenor FC Braşov: „Vom întâlni echipa clasată pe locul 2 în Liga 1, o echipă care are un moral bun bun după ultimele rezultate din campionat şi Cupa României. Cei de la CFR Cluj au jucători de certă valoare, care pot face diferenţa.”

Declaraţii de prost gust, înaintea meciului:

Adrian Szabo, antrenor FC Braşov: „Eu sunt încrezător şi optimist că vom putea opune rezistenţă clujenilor. [...] sunt convins că putem reuşi. Cred că un punct în meciul cu CFR Cluj ar fi bun în condiţiile în care vom juca pe terenul unei echipe care traversează o formă bună.”

Declaraţii incendiare, înaintea, în timpul şi după terminarea meciului:

Eu: „HAI CFR!!!”

Cam atât deocamdată, dau legătura de usturoi destul de lesne celor din studioul TV, ca să știm de ce le pute gura…

Share This Article

Related News

Dacă e vineri, batem la Mureş!
Cum am coborât neplanificat din deal la stână [CFR - Astra 1-1]
În deplasare, Şumudică a avut-o mereu mare. Până acum!

About Author

caneto

(19) Readers Comments

 1. Nea_Silică
  Monday, 3 November, 2014 at 13:54

  Dacă nu vrem să pierdem legătura cu cei din față, avem nevoie neapărată la victorie. Având însă în vedere zicala cu uriciorul (care e dus la izvor, până se sparge), cine știe ce va fi. Jocul echipei nu prea merge, din păcate. În ultimele jocuri am câștigat mai mult din șansă care, știm bine, nu prea ține la nesfârșit. Baftă băieți și la mare! Haide CFR!!!

 2. thedarkside
  Monday, 3 November, 2014 at 14:07

  Nu stiu daca "Asta e suficient", dar cu siguranta e necesar. Hai CFR!

 3. achilles
  Monday, 3 November, 2014 at 15:20

  Vroiesc sa fac si io o mica specificatie : .. cei de "supt "(forma folosita de N. Balcescu -si ceusescu-in Romanii supt Mihai Voivod Vitezu-de la viteza) Tampa (nu Tampa Bay USA) vin "sus in Gruia" , care est, de fapt, "supt" Feleac . Deci , corect ar fi ; " supttampanii vin sus in Gruia la suptfelecani ...Sorry pentru "elucrulubratiiile " mele !! Ce sa-i faci ? Dulcea Limba Romana....

 4. caneto
  Monday, 3 November, 2014 at 20:31

  Un fals ordinar de pe stiridesport:

 5. Vass Bela
  Monday, 3 November, 2014 at 20:43

  Caneto, daca Miri persevereaza in greseli, nu vad de ce n-am persevera si ( unii ) noi in a-l critica, fie si pt gandul utopic, ca poate el sau vreun apropiat de-a lui citeste Tribuna si macar va medita putin la cele scrise . Azi in primul 11 Ivanovschi apare ca varf, deci " o problema rezolvata ". In schimb iar il foloseste pe Christian ca mijlocas de acoperire, unde brazilianul in afara de faulturi repetate nu face mai nimic din ce scrie in fisa postului . Asta e, Miri are dreptul sa faca formatia cum vrea el, dar si eu am dreptul de a critica ce nu mi se pare in regula !

 6. csongi
  Monday, 3 November, 2014 at 22:56

  Plătește, băăă salarul și chiria!!!

 7. Nea_Silică
  Monday, 3 November, 2014 at 22:59

  Quod dixi, dixi, quod scripsi, scripsi...

  • caneto
   Tuesday, 4 November, 2014 at 08:12

   Nea_Silică, îţi imput total ţie înfrângerea de aseară! Quod cobi, cobi... :)

   • Nea_Silică
    Tuesday, 4 November, 2014 at 09:04

    Mea maxima culpa, dacă tot am dat-o pă latinește :-)

 8. fotbalfan
  Monday, 3 November, 2014 at 23:02

  slab, slab de tot. se putea o zi de luni mai aiurea? sa vedem ce va fi in continuare. se pare ca tade e vandut deja?!? hai ai nostri!!!

 9. Vass Bela
  Monday, 3 November, 2014 at 23:05

  Miri a pregatit si acest meci bazat pe noroc, n-are omul nici o vina ca norocul l-a parasit ... Excelenta schimbare, singurul care era in stare de ceva , Chanturria, schimbat cu un tanar care trebuia rodat in alte meciuri,( poate pe la Satu-Mare, cum ar fi fost mai normal ) . Centrarile ? Vai, vai ! Si in fine, Racheta relata de la antrenament despre Petrucci ca ar fi in regula, n-a zis ca e accidentat . Si atunci, din nou lasat in afara lotului ?! PS . Kiruj, cand ajungi acasa si ai putin timp, ia vezi, pe ce loc am fi daca nu erau golurile norocoase din finaluri ?

 10. Cristi
  Monday, 3 November, 2014 at 23:25

  Eu as zice sa ne linistim..daca vom considera ca vedeam echipa pe 6 la inceputul sezonului, sa pierzi la locul 8 nu e nimic surprinzator. Avem in clipa de fata mai multe alternative, din care putem alege: 1. Asta e valoarea echipei, nu poti face din rahat bici 2. Astea sunt finantele echipei si poate a fost o "greva de avertisment" la "chiria". 3. A fost un blat strategic, pentru ca in ultimele 2 saptamini am reintrat tare de tot in vizorul presei si mai in umbra e parca mai bine 4. Accident, ghinion! Kiruj, facem un sondaj?

  • fotbalfan
   Monday, 3 November, 2014 at 23:40

   eu aleg toate variantele ca fiind corecte. miriuta zice: link

 11. Radubarbier
  Monday, 3 November, 2014 at 23:40

  Daca a fost o greva de avertisment, atunci avem o problema. Inseamna ca noi suporterii am stat ca fraierii si am rabdat frig - Doamne, ce frig a fost! - degeaba.

 12. Racheta
  Monday, 3 November, 2014 at 23:59

  Problemele reale din jocul echipei pe care le-am semnalat, au fost intarite de Miri("nu mai pot sa-i motivez"!); orice comentarii, analize, observatii, datul cu parerea devin nejustificate, ba mai mult, ne duc in derizoriu si in zona penibilului(!); neplata jucatorilor si a staff-ului tehnic din acest campionat, explica falsa pregatire a jucatorilor, dezinteresul de la antrenamente; nu poti avea motivatie, sa fi concentrat la meci cand gandul iti este in alta parte(vezi imensele ratari!), cand problemele extrasportive te macina, fara a mai avea sperante de rezolvare; NU se poate cere performanta,fara bani, la limita supravietuirii!; "Daca pana joi nu se rezolva problemele financiare riscam ca echipa sa nu mai faca deplasarea la Botosani, iar din iarna, le multumim si fiecare sa-si caute alt drum"(Miri);Adio,dar raman cu tine(!);Hai CFR!

 13. Suporterul anonim
  Tuesday, 4 November, 2014 at 00:26

  Trebuie sa fim alaturi de echipa orice ar fi, cu toate problemele astea financiare . Avem ocazia acum sa demonstram ca nu suntem suporteri de rezultat cum zic unii. As propune sa se faca o strangere de fonduri pentru jucatori.

 14. gica10
  Tuesday, 4 November, 2014 at 01:40

  Pai daca omul recunoaste ca este depasit de situatie,poate presedintele trebuie sa ia act si sa rezolve neajunsurile.Daca era tzigan puteam sa spun:"s-a inecat ca tziganul la mal",dar nu-i decat un bashit de roman....... Acum cateva zile ne spunea cum a vorbit cu baietii sa-si faca treaba pana la sfarsitul turului si apoi Dzeu cu mila.Aseara deja Miri era in postura de "copil rasfatat" si dadea ultimatumuri conducerii.Probabil vrea sa intre-n vacanta de iarna cu anticipatie.Drum bun.......

 15. cfr.istul
  Tuesday, 4 November, 2014 at 08:12

  Ce sa mai zici. In aceasta atmosfera nu poti sa fii concentrat, e normal sa pierzi. Se pare ca se va vinde tot ce se poate vinde dupa care se va pune lacatul. Ca la orice firma in faliment.

 16. thedarkside
  Tuesday, 4 November, 2014 at 09:36

  Nici brasovenii nu-s platiti de cinci luni si ei au tras cum au putut la victorie. Oare de ce?

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>