Tuesday, Sep. 25, 2018

Cu cântec, înainte, marș! [Mioveni - CFR 3-4]

Written By:

|

Tuesday, 2 December, 2014

|

Posted In:

|

153 Comments

Cu cântec, înainte, marș! [Mioveni - CFR 3-4]

„Nicolae Dobrin”, Pitești, pe frig, ninsoare, iarbă amestecată cu zăpadă (mai multă – zăpadă, nu iarbă – în careul lor), în „sferturile” Cupei României „Timișoreana”: Mioveni (locul 4, seria 2, Liga 2) – CFR Cluj (locul 2, Liga 1). Bannerele îndeamnă la fair play, ne spun că ăla-i fotbalul adevărat, care se joacă pentru suporteri, plus ceva despre mașini urbane și vopsele. Mingile sunt viu colorate, ca și arbitrii. Și comentatorii comentează colorat despre echipa din Mioveni și mai mult alb-negru și negru despre CFR.

Francisc Dican, cel care și-a stricat în Giulești procentajul maxim de puncte obținut în întreaga carieră de antrenor principal al CFR-ului, aruncă în iarna de afară echipa presupusă a fi cea mai bună posibilă. Ăsta-i primul semn că vrea cu orice preț calificarea. Să vedem dacă va urma și semnul doi, precum și alte semne. Dacă arbitrul se decide să urnească meciul din omăt, prevăd că le dăm un 2-0, poate 2-1. N-are rost să facem scor cu ei, că-s băieți buni: doar ne-au scos din drumul spre finală Astra și Dinamo!

CFR Cluj: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Muniru, Petrucci – Jazvic (46 – T.Lopez), Tade, Jakolis (55 – Chanturia) – Dore (78 – Ivanovski).

În așteptarea primului atac din seria de atacuri în valuri ale CFR-ului pe care o anticipez, singura întrebare (mai mult curiozitate) care mă macină este dacă Tade o fi apucat să joace pe zăpadă în Scoția, că Dore sigur nu-i în largul său pe gazonul alb. No, hai că începe totuși meciul, chiar dacă cu ceva întârziere…

Meciul e destul de anost în prima parte, jucătorii (mai ales ai noștri) chinuindu-se să sară peste faza de construcție. Se joacă cu mingi lungi, așa cum îi place lui Rada. Nimic demn de semnalat până în minutul 25, când gazdele trimit neglijent mingea în bara porții lui Felgueiras. Unul Nilă reușește să ne dea vreo doi fiori la faza asta, dar nu-l băgăm adânc în seamă; cică e doar rezervă de obicei.

CFR continuă nestingherit să facă mai nimic important, îndeosebi în atac. În schimb, argeșenii încep să combine la firul/fulgul zăpezii și se apropie tot mai des de poarta noastră. Rada dă o pasă moale ca un rahat înapoi, Camora se aștepta la o pasă tare, așa că e nevoit să trimită în corner. Mioveniul bate excelent cornerul și din capul lui Stoica Bogdan se face 1-0 pentru echipa „gazdă” în minutul 36! Nu s-ar putea spune că împotriva jocului, poate doar împotriva rațiunii (corner făcut cadou). Claudiu Niculescu se bucură, Feri Dican nu.

Până la pauză, ceferiștii nu reușesc să tureze motorele și doar mototolesc mingea, fără efecte speciale pe tabela de marcaj.

Repriza a doua ni-l aduce în teren pe talismanul norocos numit T.Lopez. Mă rog, norocos a fost pentru Miriuță…

Nu trec multe minute și Nilă Andrei reușește să scape nedeposedat de Rada și-l învinge pe Felgueiras. 2-0 în minutul 51 și gluma devine groasă, seacă și fără poantă. Nu râdem.

Ne putem însă simți și mai prost. Aflăm asta în minutul 59, când cei din Mioveni ne ca… înscriu golul trei, prin Gălan-și-mai-nu-știu-cum, cu contribuția lui Mario. Mingea viu colorată care pare că ne-a ucis orice speranță zace în poarta noastră. Prosopul lui Felgueiras se ține cu greu de „ațe”, parcă așteptând să fie aruncat. O oră de joc de tot că… coșmarul! Ai em spiciles! Mă gândesc cu groază câți s-or fi răzgândit la 0-3 în privința donațiilor…

Iată însă că arbitrul observă un Dore faultat în careul advers și fluieră a infracțiune. 3-0, 3-1.., tot un drac e pentru el. Tade pune mingea pe punctul cu var înghețat și nu iartă: 3-1, în minutul 62. Comentatorii se întreabă dacă a fost fault sau nu. Ceva mai încolo în meci, după alte modificări de tabelă, nu se vor mai întreba, ci vor fi siguri că n-a fost nimic!

Foarte elegant și videogenic golul lui Chanturia, din minutul 68, venit ca răsplată după un șut perfect din afara careului, pe jos și pe mama lor! 3-2, în puii mei frumoși! Hai că se poate! Încerc să-mi aduc aminte parola de PayPal…

Meciul degenerează urât pentru echipa lui Claudiu Niculescu în minutul 87, când cvartetul Susic – Chanturia – T.Lopez – Tade refuză să înmâneze mingea celor din Mioveni, înainte ca ultimul s-o introducă în poartă. Se face astfel cel mai ingrat 3-3 din istoria fotbalului românesc și de peste hotare. Comentatorii ne înșiră toate normele fair play aflate în vigoare care au fost încălcate de echipa CFR Cluj și așteaptă ca feroviarii să-și dea un autogol, să-și facă harakiri în masă sau să-și lase adversarii să înscrie nestingheriți. Ceferiștii refuză însă non-combatul și se apără cu îndârjire de adversarii iritați.

În minutul 91, Ivanovski prinde un șut la fel de magistral precum cel al lui Chanturia și bagă tot mortul în poarta „gazdelor”. Autorul golului mulțumește cerului, în timp ce argeșenii scuipă în pământ. 3-4 și huliții ceferiști se califică peste câteva minute în turul următor, sub o ploaie cu bulgări de sezon.

E bine că am călcat bunătate de fair play în picioare? E bine că ne-am calificat într-un mod „scandalos”? E bine că iar o să vuiască mass-media și o să ne numească „hoți”? În timpuri normale aș fi dat un răspuns hotărât, ferm. Ăstea pe care le trăim acum nu-s însă vremuri normale. Nu-mi stă acum capul și rațiunea la meciul cu Mioveniul și la definiția fair play-ului, ci la noțiunea de supraviețuire, la viață, în general… Oricum, la Pitești am văzut niște băieți care n-au cedat nici când speranțele mele erau moarte în coteț și îngropate în zăpadă, au luptat din greu pentru egalare, victorie și calificare. Mioveniul nu s-a bătut singur, asta-i clar, iar arbitrul nu i-a băgat nicio minge-n poartă! Remușcări și regrete până la un anumit punct, vă rog frumos…

Mi-am adus aminte de parola de PayPal, dacă o fi nevoie.

Share This Article

Related News

Dacă e vineri, batem la Mureş!
Cum am coborât neplanificat din deal la stână [CFR - Astra 1-1]
În deplasare, Şumudică a avut-o mereu mare. Până acum!

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(153) Readers Comments

 1. andrei
  Wednesday, 3 December, 2014 at 00:12

  Mda, nici eu nu stiu ce sa zic daca sa ma bucur sau nu. N-am vazut meciul ci doar fazele de gol si ce m-a surprins putin e bucuria pe care au avut-o jucatorii la golul 4. Parca imi vine greu sa inteleg cum se pot bucura asa la o victorie cand clubul are problemele pe care le are si cand nu sunt platiti de luni de zile.

 2. kiruj
  Wednesday, 3 December, 2014 at 00:27

  Mister, nu te mai gândi...La cât am "încasat" din toate părţile şi din toate direcţiille, faza asta cu "fairplayul" este răzbunarea cea mai bună posibilă...Mai vreau astfel de victorii!!! Pe bune!!! Să văd că-şi fac ăia de la TV "seppuku"/"harakiri" (mai puţin Panduru, care m-a făcut -din nou- să râd un pic...). Aşa să tot câştigăm şi cu Craiolguţa (meci greu...), şi tot noi suntem "păgubaşii"...:) Frumos articol, Mister. HAI CFR!!!

 3. kiruj
  Wednesday, 3 December, 2014 at 00:31

  Notaţi aici, fraţilor! Să trăiască "ferpleiul"!!! La 5-0, dacă e posbil...:) HAI CFR!!!

 4. fotbalfan
  Wednesday, 3 December, 2014 at 00:50

  "Mă gândesc cu groază câți s-or fi răzgândit la 0-3 în privința donațiilor…" Nu cred ca s-au razgandit multi, doar ca au schimbat banii in produse perisabile si adrisantul direct in PAZ. HAI CFR!!! P.S: sper sa se rezolve cumva problemele, chiar si insolventa, numa' sa nu ajungem la desfiintare. P.P.S: sa-i vezi moaca tuciurie a lu' niculescu dupa 3-2 si 4-3 cu echipele antrenate de el e priceless!

  • Gavrilo
   Wednesday, 3 December, 2014 at 01:11

   Mioveniul a trimis mingea afara ca sa traga de timp.

 5. gica10
  Wednesday, 3 December, 2014 at 00:54

  Pai jocul le-a mai ramas si bucuria victoriei!Cand n-o mai ai inseamna ca ti-ai cam incheiat deconturile cu viata,recte clubul la care joaca si urmeaza despartirea cruda si rece.Ai nostri sunt inca in viata impotriva tuturor si dau dovada de profesionalism. La faza cu gestul de fair play nu sunt prea multe de discutat.............in schimb la faza penaltyului nu cred ca este vreun dubiu daca vedem ce galbene au luat Rada si Muniru la niste faze care nu reclamau fault ,darmite galben!De unde trag concluzia stramba ca am fost dezavantajati ,pentru ca nu l-a sanctionat cu penalty si galben. Nu cred ca trebuie sa ne mandrim cu faza impricinata ,dar nici sa fujim in bejenie nu-i cazul.Apropo cand jucam cu Astra totdeauna comentatorii vor spune ca Budescu a marcat magistral in Gruia in victoria lui Astra cu 2-0 intr-un meci..........nu vor spune ca a fost in ofsaid de 2m.Cum nici cu Petrolul cand am facut 1-1 cu golul gaozarilor 2 m ofsaid.Sau cand a batut Pingu cu 2-1 cu gol din ofsaid.Vor remarca "marea victorie" dupa 40 de ani de seceta acuta.Ma opresc aici nu inainte de a-mi aminti de 3-2 cu Craiova (dupa ce mi-l elimina pe Alcantara si au 2-0 juvetii.Pentru ce-l elimina?Probabil pentru suspans si pentru a ne pedepsi pentru faza de aseara) la ultima faza.Ce vroiam sa spun este ca trebuie sa fim mandri de echipa si nu sa fim mai catolici decat papa ca nu suntem in competitie cu Fecioara Imaculata. Urla detractorii,sa urle c-alta treaba n-au........daca nu le stateam in fata nici nu ne bagau in seama.Hai pa,am plecat sa fac donatia......

  • fotbalfan
   Wednesday, 3 December, 2014 at 00:59

   s-a anuntat undeva cum putem dona???

   • CJ-07-CFR
    Wednesday, 3 December, 2014 at 01:02

    Aici? link

    • anonimul1965
     Friday, 5 December, 2014 at 18:36

     CJ 07 CFR linkul ma trimite la stana

     • CJ-07-CFR
      Friday, 5 December, 2014 at 19:51

      :) Scuze! Capcana era pentru fotbalfan! :)

 6. fotbalfan
  Wednesday, 3 December, 2014 at 00:56

  meciul asta a rezolvat o dilema: c.niculescu nu cred ca ajunge antrenor la CFR degraba :)

 7. Flacăra Vișinie
  Wednesday, 3 December, 2014 at 01:17

  N-am vazut decat putin din prima repriza si o inregistrare cu golul "controversat". E o faza delicata, daca ar fi sa fim mai catolici decat papa probabil am vorbi de lipsa de fair-play si in egala masura de naivitate din partea miovenilor. Dar cum nu suntem, as mentiona ca ai nostri au mai marcat 2 goluri din care unul anulat (nu stiu cat de corect). In caz extrem, meciul intra in prelungiri si tot am fi castigat pentru ca miovenii nu mai faceau fata inca 30 minute, oricat de mirobolanta ar fi echipa care a eliminat pe Dinamo si Astra (mare scofala, si noi am castigat meciurile cu ei). Mai ales in mlastina pe care s-a jucat si care i-a ajutat in prima repriza, dar i-a incurcat in a doua. Deci e un scandal inutil, dar gazetarii din sud trebuie sa se tiganeasca un pic, altfel au trait degeaba pe ziua de azi. Iar Niculescu nu a invatat nimic din confruntarile cu CFR si repeta aceleasi greseli.

  • catalin_cj
   Wednesday, 3 December, 2014 at 08:50

   dar ce facem cu balacelile in zapada ale miovenilor dupa golul lor de 3-0? si simularea de lovitura in fata la "galbenul" lui tade? aia e fair play?

 8. cfr_atlanta
  Wednesday, 3 December, 2014 at 02:56

  Nu trebuia sa facem ce am facut la golul 3. Daca un jucator de-a nostru a fost la pamant si noi nu am dat mingea inapoi inseamna ca am ajuns rau de tot.Trebuia sa ii lasam sa inscrie si ei dupa gol. Nimik nu scuza asta.Decat sa egalezi marsaveste mai bine pierdeam cu fruntea sus.Faptul ca ei au tras de timp nu scuza gestul. Am tras si noi de timp si inca in Gruia cand conduceam....

  • fotbalfan
   Wednesday, 3 December, 2014 at 03:38

   eu dac-as fi in locul tau nu as vorbi fara sa fiu informat. hai CFR!!!

   • cfr_atlanta
    Wednesday, 3 December, 2014 at 06:16

    Pai te rog sa ma informezi.

  • catalin_cj
   Wednesday, 3 December, 2014 at 08:56

   tragerile de timp la noi sunt deja "patentate" daca o echipa conduce o favorita, de prin minutul 70 nu se mai joaca nimic. ce trebuie sa faci? sa accepti toate simularile posibile si sa dai mingea inapoi celui care plonjeaza in zapada in speranta a 1-2 minute trecute din meci. eu ma bucur ca cfr-ul i-a pedepsit pe simulantii astia. mai e o faza pe la 3-2 cand un miovean cade la o deposedare corecta de parca ar fi impuscat. si atunci s-a pierdut un minut de pomana si parca de atunci mi se parea ca cfr-istii sunt nemultumiti de simularile alora. la faza cu simulare si galbenul lui tade tot aia sareau cu gura mare la al nostru si culmea ca tade ia galben fara sa faca nimic. 2 galbene date fara nici o justificare inainte de asta tot asa

  • Ery-unicul suporter CFR din mun. Botoşani
   Wednesday, 3 December, 2014 at 09:00

   Stimabile când eşti condus cu 3-0 şi adversarul face tot felul de miştocării - portarul trăgea de timp şi bătătorea linia careului de 6m , la loviturile libere acordate CFR-ului dădeau mingea mai în spate şi multe altele - dacă vrei să te califici laşi politeţurile deoparte şi-ţi vezi de scopul tău.

  • caneto
   Wednesday, 3 December, 2014 at 09:13

   Nu un jucător de-al nost’ a fost la pământ, ci unul de-al lor. Dar asta nu schimbă situaţia, tot penant de jenibil a fost momentul, mai ales că mi s-a părut că Chanturia le-a făcut semn că dă mingea înapoi. Pe de altă parte, mi-am dorit de mult să apară cât mai multe astfel de faze, să se termine odată cu mascarada asta, că o dau afară, iar tu tre’ să mi-o dai înapoi. Ştiu, s-au întâmplat multe nenorociri pe terenurile de fotbal (n-o să uit niciodată cazul regretatului Fehér Miki, când toată lumea era convinsă că simulează) şi s-a ajuns să se sufle şi în iaurt. Trebuie găsită, însă, altă metodă. În foarte multe cazuri, mai ales pe final de meci, faza începe cu un gest lipsit de fair-play, un jucător al echipei care conduce simulează, ca să tragă de timp, iar pentru acest gest lipsit clar de fair-play se cere în schimb unul de fair-play adevărat de la jucătorii echipei adverse (să dea mingea afară sau s-o returneze dacă o dau ceilalţi afară), iritaţi şi aşa de tragerile de timp. Nu vreau să scuz gestul alor noştri, spun numai că nu-mi place toată prostia asta care s-a înrădăcinat pe terenurile de fotbal. Aş prefera intervenţia arbitrului sau datul mingii afară, fără pretenţia de a o primi înapoi.

   • thedarkside
    Wednesday, 3 December, 2014 at 10:48

    Iar jucatorul la pamant nici macar nu a fost faultat. A incasat o .... minge. Oare nu e iz de tragere de timp si aici?

   • csongi
    Wednesday, 3 December, 2014 at 12:20

    Se tot încercă dinamizarea jocului cu fel de fel de găselnițe ciudate: 11 m. executate înainte de prelungiri, elminări pe 10 minute, ca în rugby, pe când o singură regulă ar trebui preluată din alte sporturi, și anume regula jocului pasiv din handbal. Atât.

   • Gavrilo
    Wednesday, 3 December, 2014 at 21:56

    Corect

 9. amne
  Wednesday, 3 December, 2014 at 07:06

  Claudiu Niculescu ne vorbeste despre caracter. Pentru ca ne-o simtit el de pe cand era la U. Caracter. Bun simt. ClaUdiU NicUlescU. Nu, pur si simplu nu.Vad ca se comenteaza despre presa din sud. Care presa? Nu avem presa in Ro, doar fituici de propaganda de tip tabloid. Si o tzara de Schadenfreude la final: unde sunteti aia care ma criticati (sa folosesc un termen elegant) pentru ca le reprosam lui Arpiche si felcerului o administrare nesanatoasa a clubului? Manca-mi-a-mi. Cara-s-ar tati oportunistii astia si lasa-ne-ar in amaru' nost.

 10. Marcel
  Wednesday, 3 December, 2014 at 07:08

  4-3 restul e gargara...Hai CFR!!!

 11. Marcel
  Wednesday, 3 December, 2014 at 07:15

  Hai totusi sa mai zic si eu ceva...fair play?cum ramine cu curatatul terenului?Si apoi Niculescu asta parca n-a jucat fotbal...are o ură bine chitită la adresa CFR-ului.felul cum o propagă la teveu este in ton cu a suporterilor ultras dar el trebuie să se ridice deasupra acestor lucruri.Este totusi antrenor...sau poate nu?

 12. ADI CFR CLUJ
  Wednesday, 3 December, 2014 at 09:02

  Dupa meciul asta,repet intrebarea care pe mine ma obsedeaza: pe ce loc am fi fost cu acesti JUCATORI DE MARE CARACTER daca ar fi fost platiti la zi ca in vremurile bune?Apoi,ma mai deranjeaza faptul ca ai nostril patroni si actionari nu realizeaza ce OAMENI DE CARACTER FORMEAZA LOTUL ACTUAL!!!! Nu sunt foarte valorosi ca tehnica sau altceva,dar atunci cand vor sa joace cu adevarat nu ii poate invinge nimeni!!! PENTRU PATRONII SI ACTIONARII CLUBULUI AM UN MESAJ,DACA DIN GRESEALA AJUNG PE AICI SI CITESC CEVA DE PE TRIBUNA: ARPAD PASZKANY,STEFAN GADOLA TREZITI-VA CA ATI DORMIT DESTUL!!!! ARATATI CA ARDELENII SUNT ALTFEL DECAT MITICII SI NU ISI BAT JOC DE MUNCA LOR!!! DOVEDITI CA VA PASA DE CEL MAI VECHI CLUB DIN TARA SI DE TOTI CEI CARE ACUM COMPUN LOTUL DE JUCATORI!! AVETI IN CURTE NISTE OAMENI DEOSEBITI,NU VA MAI BATETI JOC DE EI!!!!

  • kiruj
   Wednesday, 3 December, 2014 at 09:51

   Absolut corect ce ai scris! Dovadă de mare caracter din partea jucătorilor, dacă mai era nevoie de o nouă confirmare. HAI CFR!!!

 13. Ery-unicul suporter CFR din mun. Botoşani
  Wednesday, 3 December, 2014 at 09:12

  Sunt perfect de acord cu MARCEL . 4 - 3 restul e gargară. Trebuie să remarcăm EROISMUL cu care au luptat băieţii noştri. Ar fi mare păcat de aceşti jucători uniţi - o fi meritul lui Miriuţă - care luptă totuşi onorabil să se risipească datorită problemelor financiare. BRAVO şi FELICITĂRI CFR ! HAI CFR !!!.

 14. kiruj
  Wednesday, 3 December, 2014 at 09:24

  Click aici pentru note! HAI CFR!!!

 15. thedarkside
  Wednesday, 3 December, 2014 at 10:37

  Să vină contul, să vină contul, să vină contul la frânari, Ca să il umplem, ca să il umplem, ca să il umplem cu dinari

 16. thedarkside
  Wednesday, 3 December, 2014 at 10:58

  Singurul lucru care ii mai motiveaza pe jucatori sunt suporterii. Dovediti la meciul cu oltenii ca sunteti ceferisti. Hai CFR!

 17. Zweistein
  Wednesday, 3 December, 2014 at 11:09

  Cu treaba asta numita motivare, eu am o parere diferita. Din pacate, nu cred ca noi, suporterii, suntem factorul motivator principal desi nu il putem nega cu desavarsire. Dar, in mod paradoxal, eu cred ca tocmai situatia financiara dezastruoasa este factorul motivator principal. De ce? Pai daca ar fi fost platiti la timp, aveau o motivatie hai sa zicem normala. Asa, cu restantele astea pe mai multe luni, cred ca baietii isi fac socoteala ca, vrand-nevrand, la iarna vor parasi clubul si atunci le va fi mai usor sa isi gaseasca o noua echipa venind de la o grupare aflata pe locul 2 ( si nu de pe locul 12); in plus, viitorii patroni vor aprecia faptul ca acesti baieti, chiar neplatiti, si-au facut treaba ca niste adevarati profesionisti.

  • thedarkside
   Wednesday, 3 December, 2014 at 11:25

   Categoric. Tade de aia a dat golul ala cu cantec pentru ca altfel iti gasesti echipa din postura de golgheter al ligii. Dar decat sa ma duc iar la o inmormantare mai bine nu ma duc.

 18. Retardila
  Wednesday, 3 December, 2014 at 11:28

  Chiar daca nu-s de acord cu chestia "Penant de jenibila", nu pot sa nu-mi aduc aminte de un balalau de la Trolitehnika Timisoara (ala, care o ajuns pe urma la Rapid si de acolo nicaieri...) de o dat la poarta la o minge degajata dupa o accidentare, care a spus ca treaba lui este sa dea gol....si nu s-a spus nimic la niciun televizor.....ca dara' o fost impotriva la tzefer...

 19. CJ-07-CFR
  Wednesday, 3 December, 2014 at 12:02

  Mâna sus ăia dintre voi care la 0-3 au avut senzația (golul din stomac) că războiul (nu numai meciul cu Mioveni) e pierdut, că băieții au abandonat lupta, it's over. Eu am simțit așa... ca o avalanșă ce coboară din munții și-i ia pe sus pe toți frânarii, cu club cu tot, iar după ce trece nu mai rămâne nimic, nici măcar liniște. Revenirea asta de nicăieri mi se pare mai importantă decât cea cu Craiova, iar golul de 3-3, cu toată lipsa de sportivitate, a fost dovada supremă că neplătiții nu vor să cedeze războiul sub nicio formă. Dacă aș fi patronul acestui club aș radia de mândrie că am astfel de jucători (+ suporteri) și mi-aș fute și ultimul euro ca să-l țin în viață. PS. Aș păstra, totuși, un milion în afara ultimului euro...

  • kiruj
   Wednesday, 3 December, 2014 at 12:10

   Aceaşi senzaţie am avut şi eu...Parcă era finalul tuturor chinurilor...Ruşine să-mi fie, dar chiar aşa mi s-a părut. Încă un bravo pt. băieţi, o gaşcă aşa "nebună" de mult n-am avut. Mi-a plăcut şi atitudinea lui Mirko (aşa, mai motivată, mai războinică, ce naiba, tot din Balcani îi omu...), să nu mai vorbesc de golul lui. Nişte băieţi de nota 10, într-adevăr. HAI CFR!!!

   • caneto
    Wednesday, 3 December, 2014 at 12:21

    Nevasta, în trecere prin cameră, s-a uitat la ecranul televizorului, a văzut scorul afişat de 3-0 şi m-a întrebat dacă-s bolnav de stau aşa liniştit, că nu-s un pachet de nervi ca de obicei. :) I-am răspuns că n-are nicio importanţă acest meci, nu-i de campionat. :)

    • luis
     Wednesday, 3 December, 2014 at 14:00

     caneto,a mea muhera nu intelegea de ce la harom-nulla stau eu asa linistit.Nu stiu de ce dar am simtit ca batem,i-am spus si a ras de mine.Na, dar saraca nu se pricepe la fotbal (parca eu m-as pricepe).DEmeneata a ramas cu gura cascata.

     • caneto
      Wednesday, 3 December, 2014 at 14:18

      Eu n-am mai simţit absolut nimic, eram paralizat, resemnat total, de-aia stăteam aşa liniştit. :)

     • CJ-07-CFR
      Wednesday, 3 December, 2014 at 14:20

      Noi nu morectăm, numai menzurăm. PS. No, văd că totuși Maneto a morectat!

 20. Nea_Silică
  Wednesday, 3 December, 2014 at 12:15

  Cred că băieții și-au/ne-au dat un mare autogol la faza golului nostru 3. Mi se pare că s-a pornit marea campanie antibozgorească/anticeferistă dirijată poate de neocupații (cu spartul pietrelor) becalioți. Nu vorbesc doar de presa scrisă și vorbită. Adineori am auzit și pe Național FM cât de ticăloși am fost noi, la care a venit unul dintre prezentatori cu ceva zicală cu conținutul "lupul își schimbă părul, dar năravul ba". Adică noi niciodată n-am jucat fair-play, etc.

  • CJ-07-CFR
   Wednesday, 3 December, 2014 at 12:56

   Apoi io n-aș vrea să murim, ca să ne vorbească cioclii de bine. Există zicerea aia: „lasă muia lumii să vorbească...”

  • Gavrilo
   Wednesday, 3 December, 2014 at 21:53

   Steaua si Dinamo au furat zeci de ani dar ei " nu isi schimba parul" ....ei au voie! Mare placere am simtit cand prostalaiii se lamentau " iuuuiii ce-or facut cferistii!! Iuuuiii ca or dat gol...." Iuuuiii ca nu s-or lasat sa capete goool reciproc -avantajos"..." No ase ceva...." Apai "domnu'" Niculescu... N-am nimic cu el ca in " definitiv" si el ii om , de fotbal, no, da' sa zica ca ei or fost " feir-plei" cand or tras de timp permament.... Si o mai zis ceva: " charakter""!!! Ase ceva... Mare satisfactie sa stai pe tv-uri! Sa vezi cum ne ataca si sa simti placere.... Ase ceva.....! !! Apropo, contu' ?

 21. Retardila
  Wednesday, 3 December, 2014 at 12:54

  Bagye Szilika are mare dreptate.... miticii vor sa ne distruga, - dupa ce noi ne-am autodistrus material - si moral...Solutia finala nu poate fi alta decat UN ARDEAL INDEPENDENT!!! Cu campionat propriu, chiar la nivel de Lichtenstein sau Luxemburg....Sa ne lase in saracia noastra...ne-om descurca cumva... Ei sa ramana cu stelemele si alte generatoare de curent continuu...Doamne, DA-NE ODATA!!!!!!

  • Ioan Dacid
   Wednesday, 3 December, 2014 at 13:00

   Perfect deacord, mi greata de toate trusturile de can can sportiv. M-am saturat de ei pana peste cap. Din pacate nu am vazut meciul pentru ca am uitat total de el, am vazut la pauza ca suntem condusi cu 1-0 iar la final am vazut 3-4. Nu am vazut faza de la care s-a ajuns la aut, daca era un sudist intins pe jos chiar mi se falfaie. Am crezut ca daca transmite Look meciurile din Liga 1 se rezolva si problema comentatorilor, din pacate nu. Asta e, astia ii avem cu astia defilam.

   • Flacăra Vișinie
    Wednesday, 3 December, 2014 at 14:34

    Meciurile din Cupa sunt transmise de sport.ro, nu de LOOK. La meciul cu Mioveni au fost comentatorii sport.ro. Asta nu inseamna ca la LOOK sunt comentatori mai obiectivi, pentru ca sunt cam aceiasi care erau si la Digi.

    • Ioan Dacid
     Wednesday, 3 December, 2014 at 15:03

     Stiu ca a fost pe pornosport.ro eu vb de cazul general.

 22. luis
  Wednesday, 3 December, 2014 at 13:07

  MA baieti,prima mea bucurie este ca am castigat.A doua ,poate si mai mare a fost sa vad fata jegului de cioara niculescu .A treia a fost fetele dezamagite a nesimtitilor de lipovan si celalt jeg din studio.Acum poate ca ar fi fost mai frumos sa batem fara acel gol.Nu vreau eu sa scuz sau acuz pe nimeni,dar singurul scop al celor de la mioveni a fost sa traga de timp.La mingea pasata,degajata,rugucita de Chanturia nici macar nu au avut intentia sa intervina,asteptau sa ajunga la portar si sa mai castige cteva minute,cred ca si asta l-a iritat pe Tade si a facut ce a facut(a marcat).Apoi nimeni nu a vorbit de golul anulat al nostru,si si mai grav nu s-a vorbit de cele intamplate dupa meci.Actiuni pline de "sportivitate si respect" atat din partea ciorilor din tribuna cat si din partea jucatorilor si oficialilor de la mioveni.Singurii care merita felicitati sunt stewarzi care au incercat sa-i protejeze pe ai nostrii,incasand si ei cateva bucati de gheat si bulgari in scafarlie.Si inca ceva CIORA nu are dreptul sa vorbeasca de caracter,nu stie ce inseamna acel cuvant,mai bine s-ar trata de frustrare cred ca l-a lovit"boala CFR-ista"Hai CFR!!!+! PS toata lumea sa vina la stadion si scuze daca am fost porcos.:-)

 23. Retardila
  Wednesday, 3 December, 2014 at 13:25

  Totusi, domnnilor....lasati in plm (vorba lui nea' Ando) cenzura....e totusi un forum al ceferistilor, agreati sau nu de voi...

  • luis
   Wednesday, 3 December, 2014 at 14:06

   Retardilla,spune cine te cenzureaza si eu il termin.Ce dracu,nu poate omul sa spuna ce vrea,de exemplu cap,ra,si alte animale copitate.:-))

 24. caneto
  Wednesday, 3 December, 2014 at 13:49

  Se zicea de braşoveni că-s muritori de foame şi ei. Cum naiba de-l aduc pe Uhrin? Nu că ar fi o mare sculă de antrenor, dar bănuiesc că nu-i ieftin. Sau pornesc de la ideea că tot aia e că nu plătesc 30-40.000 lui Szabo sau nu plătesc 200.000 lui Uhrin? :)

  • CJ-07-CFR
   Wednesday, 3 December, 2014 at 13:54

   Probabil are sarcina să bată Vasluiul dacă vrea să continue la Brașov...

 25. Saul
  Wednesday, 3 December, 2014 at 14:10

  Asa cum am scris si aseara, tot respectul pentru daruirea si spiritul de luptatori al baietilor nostri. Nu stiu daca motivatia e data de un eventual transfer in iarna, chiar nu are importanta, aseara ne-au demonstrat o data in plus ca sunt oameni de mare caracter (in ciuda fazei de la golul 3) si merita toata pretuirea noastra. Duminica seara o sa-i incurajez pana ragusesc si o sa-i aplaud pana mi se vor inrosi palmile, pentru ca merita si pentru ca pe unii dintre ei probabil n-o sa-i mai vad vreodata prin Gruia. Fac si eu un apel la toti cei care va considerati ceferisti si nu locuiti foarte departe de Cj, sa ne adunam cat mai multi si sa-i aplaudam pe acesti baieti minunati. Si inca un apel, chiar daca poate e zadarnic: domnilor Paszkany, Gadola si care or mai fi, va amintesc faptul ca oprirea platii lucratorilor e un PACAT STRIGATOR LA CER, ASEMENEA CRIMEI. Probabil ca "dumnezeul" vostru, altul decat al nostru, e mai permisiv si nu considera pacat sau mare scofala neplata muncii, pentru ca in lumea voastra, banii nu au mama si tata, iar pt voi pulimea n-a contat niciodata. Nu va mai bateti joc de niste oameni care muncesc si de altii care pun suflet (fraieri in opinia voastra) si investesc resurse pt acest club. Scuze daca am fost prea dur, probabil dl.Gadola nu are nici pe departe vina lui AP, iar d-lui IM ii voi spune personal duminica seara, daca va fi la oficiala. Hai CFR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • CJ-07-CFR
   Wednesday, 3 December, 2014 at 14:16

   Enervant comentariu (nimic de cenzurat!).

 26. luis
  Wednesday, 3 December, 2014 at 14:32

  Propo,m-am tot gandit astazi,ca de munca n-am avut chef,Sa ajutam echipa,ar fi interesant ca cei ce avem abonament sa ne mai facem un abonament pentru retur.Ar putea venii si clubul cu oferta de reducere de 30%.Am avea doua abonamente,fara locuri sau cu drept de utilizare (sa intram adica) doar sa ajutam clubul.

  • Ioan Dacid
   Wednesday, 3 December, 2014 at 15:08

   Am tot zis ca evit subiectul DAR ....imi zic si eu off-ul. In acest moment nu sunt si nici nu vreau sa ajut suplimentar clubul decat prin cumpararea propiului bilet, mi se pare nesimtire crunta ce a facut Arpi prin afacerea cu Godola(poate is doar povesti dar cred ca e un sambure de adevar ), ce il poate opri pe al nostru patron ca banii obtinuti printr-un eventual bilet sau abonament in plus sa il redirecteze spre alte conturi?

 27. Retardila
  Wednesday, 3 December, 2014 at 15:05

  @ Luis... e vorba de timpii de aparitie..."hadeca" cineva citeste si lasa ce vrea muschii lui... Ca din pacate asta inseamna aparitiile intarziate pe acest forum.....

 28. Racheta
  Wednesday, 3 December, 2014 at 15:43

  Regulamentul este permisibil si interpretabil; de aceea ar trebui stipulat fara echivoc faptul ca:" atunci cand un jucator este faultat, cade la pamant si nu se ridica in 10 sec., arbitrul,OBLIGATORIU FLUIERA INTRERUPEREA JOCULUI! indiferent daca este sau nu simulare, iar jucatorul in cauza trebuie scos inafara terenului pt. "tratament" min.2min.;La aceasta data, treaba cu trimiterea balonului inafara terenului,obligand arbitrul sa intrerupa meciul,iar pe adversari la returnarea mingii, nu este o solutie viabila si nici prevazuta in mod expres!; daca(asa cum s-a si intamplat)arbitrul(suveran pe teren!) indica continuarea jocului si nu fluiera intreruperea lui,se intampla si situatii de a incansa gol(vezi meciul nostru cu Bistrita/2009!); sigur, ca dpdv al fair-play-ului nu este etic,moral, dar regulamentar este,altfel nu valida golul!;Saul, am mai facut si altii apeluri disperate pt. salvarea echipei, dar cei cu bani nu au urechi sa ne auda;altfel nu ajungeam in aceasta jenanta situatie;daca cei "29" de actionari in frunte cu Gadola,Muresan si Zamfir ar face o cheta ar putea plati, macar, pe 2luni, salariile jucatorilor!;iar Paszkany, sa achite restantele!; numai ca la cei bogati SUFLETUL nu face casa buna cu AVEREA!;Hai CFR!

  • Saul
   Wednesday, 3 December, 2014 at 16:07

   Stiu ca s-au mai facut astfel de apeluri dar am incercat si eu sa-mi spun oful. Intr-adevar cei nominalizati de tine ar fi trebuit sa faca o cheta sa achite o parte din restante, in primul rand pt ca au bani multi, prin comparatie cu unii dintre noi, apoi multi dintre ei au beneficiat direct si indirect de castiguri de pe urma clubului. Doar ca din perspectiva lor lucrurile se vad altfel decat din a noastra. Hai CFR!!!

 29. Retardila
  Wednesday, 3 December, 2014 at 15:43

  @ Luis...15:43.....copita de capra...

 30. Retardila
  Wednesday, 3 December, 2014 at 16:43

  "numai ca la cei bogati SUFLETUL nu face casa buna cu AVEREA!" Citat din Marx si/sau Engels...? Mai, oameni buni si de buna credinta...voi ce ati face cu banii vostri? Nu intru in detalii ca Dantesc ma va ataca imediat...desi nici el nu si-ar pune banii la bataie.... Oameni buni, s-o gatat izvorul...conducerea cauta posibilitati alternative.... Va legati de "Arpike", cum zic unii??? El si-a riscat o parte de bani...poate chiar i-a inmultit...dar ni l'o fost adusa pe MU, Chelsea, Roma, etc... Dar nimeni nu poate sa se astepte ca oricine sa-si cheltuie averea (ma rog, numai o parte din ea) pe o chestie nedefinibila ca profit... Ganditi-va putin...la veniturile noastre....cumparam porc de Crciun sau numai niste carnati si caltabos de la Supermarket... etc...etc...etc..

 31. Retardila
  Wednesday, 3 December, 2014 at 16:46

  @ Luis....am trimis cap.ra acum aproape 2 ore....

  • luis
   Wednesday, 3 December, 2014 at 17:07

   Retardilla,voi lua masuri.Nu este normal sa nu ajunga cap , ra la timp.Ai dreptate astia au ceva cu tine (sau tu cu ei):-)).Poate ar trebui sa verifici si la tine.Nu este normal sa nu apara postarile tale.Oricum eu nu cred sa te cenzureze ,daca nu folosesti anumite cuvinte.

 32. uncleben
  Wednesday, 3 December, 2014 at 16:50

  Mie mi-o plăcut de Rada cu explicatiile lui nonșalante văzute prin vreun alt film. Asta m-a linistit deoarece , in urma cu vreo 3-4 , fiind la spalatoria auto de la OMV - asteptadu-mi randul la spalatorie - coboara si Rada din masina lui si imi arunca cheile spunandu-mi ca : "Vreau si eu sa-mi speli masina"... -"OK !"- Ii raspund eu , aruncadu-i la randul meui cheile de la masina mea - " doar daca mi-o speli si tu pe a mea " {...} .Acum , revazandu-i declaratia de dupa meci, imi pare rau ca am fost sarcastic cu el...nu stiu de ce , da mi-i drag asa cum e...

  • luis
   Wednesday, 3 December, 2014 at 17:38

   uncleben,he,he,la cat esti de negru , te miri ca te-a crezut spalator de masini:-)))

   • uncleben
    Wednesday, 3 December, 2014 at 18:05

    Nu . Nu ma mir :) Da' nu stiu de ce s'o mirat el.Nu o mai vazut negrii cu masina ? Ca , daca ne puneam la "deposedari" ,sigur eram mai bun ca el. Ca vorba aia , de stat in teren nu stii, de deposedat nu stii , de mintit iara nu stii , da nici o masina nu stii sa o speli ? P.S. No ca m-am enervat si i-am dat 4 in tabelul lui kiruj :)

    • luis
     Wednesday, 3 December, 2014 at 18:35

     Mda,a cam gafat la doua goluri si el,dar tot al nostru este ,si baiat de caracter.Hai CFR!!!+!

 33. gica10
  Wednesday, 3 December, 2014 at 17:11

  Deci clubul din Mioveni cer rejucarea partidei.Totodata presedintele lor declara: "Nu vrem să încheiem fără a atrage atenţia dumneavoastră şi asupra unui alt aspect extrem de important. Maniera tendenţioasă în care arbitrul Dragoş Istrate a condus jocul nu poate scăpa fără măsuri. Numeroasele lovituri libere acordate adversarului fără motiv dar şi un penalti gratuit dat oaspeţilor de marţi ne face să cerem recuzarea acestui cavaler al fluierului. Desigur vom înainta şi către CCA un memoriu în acest sens. Ţinând cont de faptul că a fost vicierea vădită, cu intenţie, a rezultatului final şi de faptul că investitorii, finantaţorii şi sponsorii noştrii vor să facă un pas înapoi, suntem convinşi că veţi analiza cele prezentate de noi", se menţionează în scrisoarea citată, semnată de preşedintele executiv al CS Mioveni, Constantin Stancu Deci pot intelege ca reclami lipsa de fairplay la faza golului egalizator,dar sa spui ca arbitrul a avut o maniera tendentioasa pro CFR imi arata fata acestor domni cu tenul inchis si apucaturi de Borcea butelie.Pai am vazut ce galbene a luat Muniru si Rada pentru faulturi vazute doar de arbitrul partidei.Ori la acest stil de arbitraj au contribuit jucatorii gazda care au simulat si amplificat contactele cu adversarii.Astfel daca pentru interventii care in mod normal nu se dadea fault(dar Istrate a dat inclusiv galben pentru cfristi)la faza din careu la Dore chiar daca n-a fost o interventie 100% neregulamentara acelasi arbitru a dat penalty pentru a arata impartialitatea in luarea deciziilor in partida.N-ar trebui sa vorbeasca de fairplay cei de la Mioveni ,dupa cum s-au comportat.Iar notiunea de fairplay are un inteles mult mai amplu si nu se refera doar la intelegerea impamantenita de a returna mingea.

  • Flacăra Vișinie
   Wednesday, 3 December, 2014 at 17:57

   Maniera tendentioasa e o apreciere subiectiva, noi am vazut arbitraj pro Mioveni, ei au vazut pro CFR. Nimic deosebit aici. Vicierea cu intentie e la fel de greu de dovedit. Dar argumentul cel mai infantil e asta: "investitorii, finantaţorii şi sponsorii noştrii vor să facă un pas înapoi". Ce sa mai zici?

   • Saul
    Wednesday, 3 December, 2014 at 18:29

    Da, de parca ar fi vorba de ceva investitori de anvergura seicilor de la City sau PSG :))

    • Cristi
     Wednesday, 3 December, 2014 at 18:41

     Crezi ca rudarii argeseni n-au vazut Parisul? Sau ca virginele lor n-au fost prin Dubai?

 34. kiruj
  Wednesday, 3 December, 2014 at 17:46

  Citesc aici azi s-a luat decizia ca CFR-ul să plătească în 5 zile o sumă totală de 250.000 euro la 6 foşti jucători, altfel va primi INTERDICŢIE LA TRANSFERURI, iar dacă plăţile nu se vor face nici ÎN 3 LUNI, atunci vin depunctările!!! Nu intră aici cazul Batin, care a fost (semi)rezolvată, cazul ăla era deja în faza de depunctare. Practic conducerea a scăpat de depunctare cam până-n 10 martie 2015, cred că-i doare-n cot de interdicţia la transferuri ("ce transferuri, dragă, suntem pe 2..."), vor mai umple găurile de la juniori şi cu asta basta. HAI CFR!!!

  • uncleben
   Wednesday, 3 December, 2014 at 18:12

   Dar primind interdictia si neplatind jucatorii , acestia pot deveni liberi de contract si transfera gratis la iarna iar CFR va fi nevoita sa improvizeze cu...juniorii pe care apropo's , ii avem ?

   • CJ-07-CFR
    Wednesday, 3 December, 2014 at 18:39

    Degetul băgat cu pumnul în rană, unchiule! Ești al doilea care-mi atrage atenția să nu visez la o echipă alcătuită din nu știu ce juniori grozavi în retur, pentru că nu vor rămâne mulți la CFR! Nu mă miră chestia asta (v-am scris într-un articol - pe care nu l-a băgat nici bunica dracului în seamă - că prea mulți dintre juniorii noștri au Steaua la echipele preferate), doar mă enervează.

    • uncleben
     Wednesday, 3 December, 2014 at 19:31

     Lasă că ți-a trece. Că dacă îs răi , mușcă și au mai învățat câte ceva de la ăștialalți , nu mi-a fi rușine nici cu ei . Dar mai bine totuși să rămână nucleul acesta de jucatori pt. că ăștia , la o adică , pot juca si fără antrenor.

  • Cristi
   Wednesday, 3 December, 2014 at 19:30

   Ironia sortii, rezolvarea financiara sa vina din rata contractului de televiziune. Daca AP are o strategie pe termen lung cu niste parteneri mai mari, atunci putem spune ca indirect vin bani din alte parti. Daca e de fapt doar el pe un offshore si a scos substanta din club mizind sa faca bani imediat si are din nou presiune dupa Revelion, ramine si batut si cu banii luati, cum se spune.

 35. luis
  Wednesday, 3 December, 2014 at 18:37

  poate nu are legatura,dar, cei care au "feisbuk"(deci nu eu si nu Kiruj) faceti un pic de reclama pentru meciul cu craiolguta sa mobilizam lumea sa vina la meci,sa se vada ca suntem alaturi de echipa si ca ne intereseaza ce se intampla.Sa incurajam echipa cat mai multi ,ca va fi nevoie.

  • achilles
   Wednesday, 3 December, 2014 at 21:08

   Da' faceti-va si voi "feisbucishti " cu acte-n regula, o data ! Ce va tot ascundeti, credeti ca va fura CIA secretele matrimoniale ???

 36. Racheta
  Wednesday, 3 December, 2014 at 19:24

  Retardila,este deja a 3 oara cand ma"ataci", fara sa-ti raspund pe masura!; l-am patrafazat pe Domn`Parinte de la slujba de duminica;probabil ca, tu, inca mai dormi cu Marx/Engels sub cap; dar de la un retardat(ce om normal s-ar iscalii cu un asemenea apelativ?), care se crede "scula de bascula", nu ma pot astepta la nimic bun(!)

 37. saliceanu
  Wednesday, 3 December, 2014 at 20:27

  Ma gandeam ca daca tot sunt in pragul falimentului si in pericolul de a ramane fara jucatori, speranta nu'i pierduta. Facem o trupa misto din cei care comenteaza pe Tribuna! Fiecare e bun la ceva. De exemplu, la management, il punem pe Amne. Antrenor : Kiruj. Portar: Uncleben Jucatori de camp: Luis, Cristi, Gica 10, Saul, Flacara Visinie, Retardila, Racheta, Nea_Silica, thedarkside. Rezerve: Cj-07-CFR si Dantesc. Finantatori nu va trebuie. Ca vremea v'o pierdeti pe gratis si aici.

  • CJ-07-CFR
   Wednesday, 3 December, 2014 at 20:58

   Facem o trupă mișto [...] că vremea v'o pierdeți pe gratis și aici”. Măcar de ne făceam o trupă mișto din 11, nu din 10 titulari...

   • saliceanu
    Thursday, 4 December, 2014 at 08:35

    Mai, vad ca esti atent la detalii! Hai sa te si flatez acuma: comentatorii vostri sunt mai buni ca ai altora, deci ajung si 10.

   • Retardila
    Thursday, 4 December, 2014 at 09:46

    Hai, punem mana toti si duceti la destinatie....:))))

  • uncleben
   Thursday, 4 December, 2014 at 00:14

   Rogu-te, pe mine sa mă pui rezervă, cã tătã viața numa' aia am fost și nu ştiu face altceva, poate intra Retardila în locu' meu, cã la cât îl ignorați, poate sa stea si-n poartă. Accept în schimb, funcția de crainic al stadionului (sau pe ce o'm juca). Promit sa nu beau înainte de meci ca ãştia de'amu'. Și fac și galerie... farã difuzoare, no!

   • Retardila
    Thursday, 4 December, 2014 at 09:50

    Bre, Orazarule....multam pentru sprijin, dar ma bag numai daca se reduc dimensiunile portii, la gabaritul meu numa' asa pot acoperi postul....Da' prefer sa aduc io muzica pe stadion, ca am mai facut-o prin '74-'75...dl. Bacociu era cu glumele....

 38. gica10
  Wednesday, 3 December, 2014 at 23:35

  Batranul Kiruj eventual antrenor-jucator la experienta lui.......acolo-n spate si la varsta lui poate "sparge lemne".

 39. Racheta
  Thursday, 4 December, 2014 at 09:55

  Sigur,ca nimeni nu este obligat sa investeasca, fie si numai o parte din banii proprii(si nici nu-s de condamnat,daca nu o fac)pt. a sustine un club, mai ales in aceste conditii austere,cand demersul, presupune un mare risc, cu sanse minime de profit, daca nu esti sprijinit de sponsori potenti si de autoritatile locale; "sacul nu e gol", ci doar s-a mutat in alta parte;ma gandeam ca poate acesti"oropsiti"ne sprijina in demersul nostru de a face o CHETA de intr-ajutorarea acestor merituosi fotbalisti, pe care nu peste putin timp, se pare, ca-i vom regreta mult prea mult, in urma exodului(!); poate ca se sensibilizeaza si dl.A.P. -ca doar este luna cadourilor-si mai taie din ratia(banii de buzunar=1mil.euro,asa cum poza pe LOOK TV)lunara a concubinei-ca doar"balta are peste"- si-i indreapta, macar, jumatate din suma, catre acesti admirabili profesionisti care, acum, traiesc din imprumuturi!; Li s-a facut o mare nedreptate, iar cine ia adus in aceasta stare insuportabila de trait, au un mare vot de blam!; cat despre echipa Tribunistilor, in Liga a4-a vom fi mereu pe primul loc(!); Hai CFR!

 40. kiruj
  Thursday, 4 December, 2014 at 11:06

  Click aici pt. ultimele note de "Mioveni"! Softul se închide azi în jurul orei 18.00. HAI CFR!!!

 41. Racheta
  Thursday, 4 December, 2014 at 11:15

  Nu inteleg de ce mi-a disparut din text,dupa"sacul nu e gol",fraza;"atata timp cat cei 3 actionari de la EnergoBit au, separat, averi cuprinse intre 35 si 50mil. euroi, iar A.P.a saracit, ajungand deabia la 60mil."

 42. Ioan Dacid
  Thursday, 4 December, 2014 at 11:41

  Revenind la fotbal , aproape nu imi vine sa cred ca in presa din bucale sunt multi useri care iau apararea lui Tade, inca sunt destui fani ai altor echipe care nu ne inghit DAR recunosc adevarul si zic negru pe alb ca acel gol nu are absolut nici o problema.

  • luis
   Thursday, 4 December, 2014 at 15:37

   Ce problema sa fie?Daca jucatorul mioveniului era accidentat si avea nevoie de ingrijiri medicale ,atunci da mingea degajata de un coleg al lui pentru a putea interveni echipa medicale ,trebuia returnata.DAR atunci cand un jucator este lovit de o minge sutata undeva in zona coapselor de unde-i ricoseaza mingea in mana sau abdomen,si el isi acopera fata de parca ar fi fost lovit in fata ,numai sa impresioneze arbitrul se numeste SIMULARE,si jucatorul este un trisor,atat el cat si colegul lui care a degajat mingea cu un singur scop TRAGEREA DE TIMP.Acel jucator trebuia penalizat cu cartonas galben pentru simulare,mai ales ca nu prea sa mai jucat fotbal din cauza tragerilor de timp.Asa ca Tade al nostru plus Lopes nu trebuie sa aiba nicio mustrare de constiinta.Eu nu am deloc.(nu stiti voi ce razboi duc eu la munca din cauza acestei faze ,cu oitele,cainii si singurul mUist care exista la locul meu de munca).Hai CFR!!!+!

   • Ioan Dacid
    Thursday, 4 December, 2014 at 15:54

    Intreaba-i de meciul Mioveni cu ACS Timisoara, atunci antrenorul banatenilor a primit un galben pt ca a comentat la o faza asemanatoare, mioveni-ul a refuzat sa le dea minge banatenilor.

 43. thedarkside
  Thursday, 4 December, 2014 at 15:40

  A murit initiativa cu contul suporterilor?

  • luis
   Thursday, 4 December, 2014 at 17:38

   Nu stiu,pe cheferetv a scris Che ca doua trei zile si ne anunta ce si cum.Eu mai astept si sper.Hai CFR!!!+! PS ne vedem la meci?

   • thedarkside
    Thursday, 4 December, 2014 at 18:48

    Poi daca am fost tot turul, am sa vin si la ultimul. Mai ales ca oltenii is pe val acum, baietii au nevoie de incurajari.

 44. TEN POINTS
  Thursday, 4 December, 2014 at 16:46

  Știe cineva un site de știri sportive serios și nepărtinitor? De u-iştii de la stiridesport sunt sătul, de stelemiştii de la prosport așijderea, cât despre broscoiul ioaniţoaia de la gsp mă apucă greața. Mai există și altceva în afară de tribună?

  • luis
   Thursday, 4 December, 2014 at 17:35

   Chefere tv,in rest nu cred:-))Aia-s concureta (loiala)

  • botizan
   Thursday, 4 December, 2014 at 18:09

   Incearca CluJust.ro. Acolo scrie ca se mai adauga 2,63 milioane lei in dreptul datoriilor. Se pare ca v-a trebui sa ne scobim serios in buzunare pentru a umple Contul Suporterilor. Cei carora le sufla vantul prin buzunare, pot face un imprumut in banca.

   • Cristi
    Thursday, 4 December, 2014 at 19:17

    Stai calm si sparge seminte.

 45. kiruj
  Thursday, 4 December, 2014 at 18:26

  NOTAREA s-a terminat, tabelele sunt reactualizate. Cei 17 tribunişti au scos o medie de 6.6 a echipei (Dican a primit 6.9, i-au ieşit de data asta schimbările la fix!). La "premianţi" îi vedem pe Tade (8.1) şi pe Mirko (8.0, un mare bravo şi felicitări ambilor, dar nu numai!), la "repetenţi" îi vedem (nu ne vine să credem ochilor!!!) pe Felghe şi pe Rada (ambii cu câte 5.5). HAI CFR!!!

 46. thedarkside
  Thursday, 4 December, 2014 at 19:00
  • kiruj
   Thursday, 4 December, 2014 at 19:38

   E foarte bine că ai postat linkul, prietene! Trebuie postat/răspândit prin toate canalele, în plus trebuie explicată pe orice forum posibil lipsa de fair-play a celor de la Mioveni, care -şmecheri fiind- au vrut să mai tragă de timp cu "contribuţia fraierească" a ceferiştilor (că cică fraierii ăştia de la Cluj oricum ne dau înapoi loabda, şi mai trec vreo 90 de secunde). Ei, nu le-a ieşit. Hoţul strigă hoţii. I-a pedepsit Tade (cu ajutorul lui Lopes), bravo lor! Un prim pas (important!) pentru a dejuca aceste apucături şmechereşti ale unor echipe de-a profita de noţiunea de fair-play. HAI CFR!!!

   • Cristi
    Thursday, 4 December, 2014 at 19:43

    ceferisti, impinziti blogurilor dobitorcilor: ioanitoaia, caramavrov, stirideU etc

    • kiruj
     Thursday, 4 December, 2014 at 19:47

     Corect!

     • Cristi
      Thursday, 4 December, 2014 at 21:28

      la stirideu tb sa fim corecti si voi rectifica, au dedicat un articol special luarii de pozitie a arbitrilor

      • caneto
       Thursday, 4 December, 2014 at 22:04

       CCA pe ce lume trăieşte? Se ia după Legile Jocului, n-ascultă ce zice Crăciunescu?

      • thedarkside
       Thursday, 4 December, 2014 at 22:46

       Da mai asculta cineva ce zice Craciunescu :-)))

  • Cristi
   Thursday, 4 December, 2014 at 19:41

   La asta n-o sa reactioneze nimeni, ca nu-i asa, au urlat toti de cit de rusinos este..

  • kiruj
   Thursday, 4 December, 2014 at 19:46

   În paranteză fie spus, să nu uităm nici de "contribuţia" extrem de importantă a lui Chanturia, care s-a prefăcut că dă înapoi / la portar mingea, dar a trimis exact unde trebuia...:) Şi ca ultimă paranteză la nebunia asta, eu zic că tocmai comportamentul şmecheresc / provocator al adversarilor i-a trezit pe băieţi la 0-3. Ca şi Mister, şi eu am avut impresia (inclusiv la 0-3), că băieţii noştrii sunt cu capul în cu totul alte părţi...Le-a trezit orgoliul -din fericire- atitudinea execrabilă a celor de la Mioveni, şi-au adus aminte că, totuşi, sunt la CFR, că sunt pe locul 2, că...HAI CFR!!!

  • kiruj
   Thursday, 4 December, 2014 at 20:03

   Thedarkside, aşa, ca să nu audă / să nu vadă nimeni: mi-am adus aminte de o fază din judeţ de la noi, de prin 83-84. La viaţa mea de jucător am participat la două "blaturi" (unul în "judeţeana" din Cluj, la celălalt în cea din HR, ambele pe 2-3 lăzi de bere, în ambele cazuri i-am lăsat pe ăia să cîştige cu 1-0, în ambele cazuri ne-am băgat cu toţii, antrenori, jucători, etc., mai mult din considerente de prietenie, fără motivaţia unui câştig material. Mai puţin berea...).Dar altceva am vrut să-ţi povestesc (şi asta e legătura cu meciul de la Mioveni): am avut încă o "tentativă" (era a 3-a, dacă ieşea, tot adversarul trebuia să câştige), totul era discutat, nu pe bere, pe nimic, antrenorul nostru era prieten bun cu directorul fabricii "adverse"...Totul mergea cf. scenariului (1-0 în min. 70), când adversarul a început să ne ia la mişto, crezându-se "balauri" peste noapte ("asta vă e valoarea", "hai că vă mai dăm", etc.). Ei, aici s-a rupt filmul. Am strâns repede gaşca "dură" lângă mine /antrenorul nu ştia, n-a observat) şi i-am zis: "băieţi, aşa nu merge, hai pe ei!". I-am bătut, scandal mare, circ, bătăi după meci (jucam în deplasare), dar am fost mândru de băieţii mei că au înţeles mesajul! Mai sunt şi din ăstea în fotbal...HAI CFR!!!

   • thedarkside
    Thursday, 4 December, 2014 at 21:00

    Sincer, la 0-3 imi pierdusem orice speranta, dar mai ales din cauza terenului execrabil, cu zapada aia lasata intentionat pe gazon si nu din cauza adversarilor (apropo de fair-play). La golul trei, eu cred ca mingea a luat viteza cand a cazut pe zapada si asta l-a derutat pe Felgue, el fiind obisnuit cu viteza pe care o ia mingea cand cade pe iarba :-) Dar ma bucur din inima ca baietii l-au lasat pe Niculescu inlacrimat dupa meci :-) Deja se vedea castigatorul cupei Romaniei :-)

 47. botizan
  Thursday, 4 December, 2014 at 19:50

  mda. mai vine si Grigoras sa ne puna un bolovan de gat.

  • kiruj
   Thursday, 4 December, 2014 at 20:34

   Botizane, n-am nimic cu tine, crede mă...Spune-mi sincer, cum ai vrut să scrii: "să NE pună", sau "să VĂ pună"...În rest, peace! HAI CFR!!!

 48. CJ-07-CFR
  Thursday, 4 December, 2014 at 20:38

  @Kiruj - dacă tot n-ai tu facebook, te rog să-mi comentezi aici faza următoare... :) link

  • kiruj
   Thursday, 4 December, 2014 at 21:30

   ...frumos gol...

  • kiruj
   Thursday, 4 December, 2014 at 21:32

   Scuză-mă Mister, n-am fost atent...Varianta scurtă: gol frumos. Varianta "dezvoltată": gol foarte frumos...:) HAI CFR!!!

 49. Vass Bela
  Thursday, 4 December, 2014 at 20:41

  Grigoras a fost domn cu CFR-ul, a avut rabdare un an ! A tot fost mintit ca-si primeste restantele ( a primit doar o cincime din salariile cuvenite ! ), normal ca i s-a umplut paharul . Chestia cu Deac, nu mai putin de 500.000 euro , e suma mare, dar poate fi atacata cu recurs, deci se mai amana cateva luni . Nu si cele pt care s-au dat 5 zile de gratie, in suma totala de cca 250.000 euro . Aici nu mai e cale de smecherii, vor urma , in ordine, interdictia de a mai transfera, apoi depunctari ( 2 puncte la fiecare caz, cu repetare dupa 15 zile daca nu se plateste, dar nu mai mult de 90 de zile, dupa care urmand retrogradarea ) . Deci in cel mai scurt timp vom afla cum stam, Arpi sau plateste sau pierde tot !

  • Zweistein
   Thursday, 4 December, 2014 at 21:15

   Stau si socotesc: 90 impartit la 15 da 6 ; 6 ori 2 da 12; deci pt fiecare jucator neplatit, am putea avea 12 puncte de penalizare; la 6 jucatori (cred ca atatia sunt) inseamna 72 de puncte de penalizare.

   • kiruj
    Thursday, 4 December, 2014 at 21:42

    Păi şi atunci, CE? Vom avea -39 de puncte (72-33), avem 18 meciuri în faţă, facem 54 de puncte, deci ajungem la +15 puncte în final...Tot scăpăm...HAI CFR!!!

 50. Nea_Silică
  Thursday, 4 December, 2014 at 22:43

  Dacă mai îndrăznesc să critic echipa mea, daţi-mi cu firma în cap. Pentru că nu poate exista o echipă mai "hoaţă" decât stelemeaua. Iar pe Brad Pittul ăsta autohton, dacă l-aş lua la palme, greu de crezut că aş termina mai repede de o zi. Am înjurat mult mai mult decât îmi permit, dar pe ăştia îi urâsc incredibil de mult. Dumnezeu cu mila, măcar în luna asta ar trebui un pic mai multă iubire. Dar cobrele astea nu ştiu cine le-ar putea iubi...

 51. kiruj
  Thursday, 4 December, 2014 at 23:52

  Vom avea meci geu cu Craiolguţa...Chiar dacă n-ar exista problemele deja "istorice" cu restanţele, cu datoriile, tot greu ar fi meciul contra lor...O echipă bine "reşapată" de acest duo nebun (Cârţu-Săndoi), cu nişte "salahori" ambiţioşi (Frăsinescu, Izvoranu, Vătăjelu, etc.), cu doi pianişti (Brandan+Bawab), chiar dacă ambii mai "şmecheri", dispar minute în şir din joc (faza de apărare nema), dar "se reactivează" imediat cum au atacul...În multe momente parcă am văzut agresivitatea/pressingul impus de Miri din perioada de "aur" (etapele 5-11), există şi o anume tehnică individuală. La mijloc tot jocul e dus de acest foarte bun Mateiu (parcă l-am tot curtat şi noi) şi Madsen, care închid bine tot ce e de închis pe acolo. Din punctul meu de vedere Brandan trebuie luat în primire imediat ce pierdem mingea, iar Bawab ţinut din scurt, are rupere de ritm (există şi o bună conlucrare între cei doi, din "priviri"). Cheia e la mijloc, trebuie să distrugi "zidul" Mateiu-Madson, şi asta se poate face prin aglomerare pe extreme, să-i atragi în "ambuscade" acolo, lăsând mijlocul neacoperit. Linia lor de fund e puternică (Izvoranu), e şi arţăgoasă şi rapidă (Vătăjelu, Frăsinescu), dar joacă din manual, băieţii pot fi depăşiţi prin combinaţii / sclipiri individuale (Chanturia), sau prin viteză (Tade). Un Mirko "balcanic", montat cum trebuie poate fi un factor important acolo. Ideal ar fi utilizarea cuplului Tade-Mirko în atac, ambii imprevizibili, obligând fundaşii să uite de atac. Mai vedem. Dacă vom avea ce să vedem...:) HAI CFR!!!

 52. gica10
  Friday, 5 December, 2014 at 01:10

  In legatura cu comunicatul CCA ,sunt curios de cand dateaza instructiunile din Ghidul Practic trimis de UEFA.Imi pare ca aduce importante lamuriri si este grav ca acestea n-au fost comunicate si popularizate din timp pentru tot boborul.Pentru ca regulile noi din fotbal trebuie aduse la cunostiinta chibitzilor,nu-i lasi sa behaie in tribune ca lupul la luna plina.Ca doara nu vorbim de ceva incantatii secrete care trebuie cunoscute doar de alde evlavioshi gen Tudor. Nu stiu de ce am vaga senzatie ca nici arbitrii nu cunosteau aceasta ultima prevedere UEFA,de vreme ce le-a trebuit 2 zile trepadusilor de la CCA sa screama un icnet.Este o chestie geniala pentru fotbalul romanesc,impotriva simularilor si tragerilor de timp. Acum va mai trece o vreme pana turma va accepta aceasta prevedere si si-o va insushi.

  • Nea_Silică
   Friday, 5 December, 2014 at 08:09

   Aș fi interesant de știut dacă băieții noștri cunoșteau paragraful respectiv? Bănui că nu, dar poate că mă înșel...

   • Cristi
    Friday, 5 December, 2014 at 12:21

    Ce conteaza fotbalistii, importanti sunt "formatorii de opinie" gen Ioanitoata si Caramavrov, cu regulamentul citit in 1967 toamna; de la Claudiu Niculescu nu ma astept sa poata citi.

    • luis
     Friday, 5 December, 2014 at 14:45

     Bai Cristi,lasa tu toamna lui 1967 atunci m-am nascut eu.Ai inteles.:-)))

     • Cristi
      Friday, 5 December, 2014 at 16:06

      Si ce , n-ai venit pe lume fair play? :))))))))

      • luis
       Friday, 5 December, 2014 at 16:33

       Na,asa imi trebe, daca m-am bagat in sama si io.:-))

 53. Retardila
  Friday, 5 December, 2014 at 10:55

  @Kiruj...:) Inca n-a venit "sezonul de castraveti" - hehehe- dar trebe sa stii ca te-am depasit tare di tat la blaturi...."ca cand" ne-o fost zisa sindicatul ca nu's bani nici pentru "Divizia Nationala Judet" , deci out, m-am autoimpus Blat-Manager....negociam in functie de adversar 1-3 lazi de bere.... daca ne refuzau, urma bataia normala... E de neuitat ultimul meu meci la acel nivel inalt, fostii colegi de la cele doua echipe din Cluj (la fel de ratati ca mine!), cu sanse de promovare...."hahaha, tu ce mi vrei?...etc...pe zgura mini din Babes.... meci castigat cu 1-0 si o "fantastica" simulare de fault la portar din partea mea, cand de fapt am scapat mingea in poarta (am cazut pe coate), dar un adversar si-a impins piciorul inainte si eu am urlat de durere + 2 rostogoliri... Ce mai, amintiri de bunic....:)

  • kiruj
   Friday, 5 December, 2014 at 11:51

   Moşule, eu am jucat un singur joc pe zgura aia (din Babeş), contra celor de la Metalul Roşu. Am pierdut cu 3-2 (au dat golul în prelungiri, centrare Manu-"dulapul", cap al fundaşului dreapta al lor, nemarcat pe colţul lung). Ei, la acel meci am marcat unul din cele 4-5, câte am dat în total în judeţeana de Cluj în 4 ani...Am urmărit o minge dată acasă de un adversar (am fost prins sus după un corner de-al nostru), fundaşul a vrut să protejeze mingea, portarul lor a ieşit s-o culeagă, dar eu am băgat piciorul drept lângă fundaş, şi am agăţat mingea, care s-a dus în poartă, spre stupefacţia ambilor. S-a făcut 1-1 cu asta. În rest, meciurile de acasă numai pe zgură le-am jucat, sus pe deal, lângă terenul CMC. HAI CFR!!!

 54. Ioan Dacid
  Friday, 5 December, 2014 at 11:29

  Obositul de serviciu care a ridicat la nivel de arta certurile de la tv (oi avand initiale) inca nu s-a saturat sa fie injurat. Cum ar zice un coleg de ardelean: mai bine un dujman declarat decat un pretin fals.

 55. Racheta
  Friday, 5 December, 2014 at 11:30

  Lui Craciunescu sa-i fie rusine sa mai apara in public, el, impreuna cu alti 4-5 aritrii comunisti,face parte din lotul "Ecusonul"- FIFA(proStelemeaua-Ceausescu);trebuia sa se-ntample o"mascarada", ca CCA sa dezvaluie aceasta prevedere de regulament(?); cat priveste meciul cu prazarii, nu ne va fi usor, dar nici lor; Kiruj,ai analizat f. bine echipa oltenasilor, sper sa ia aminte si ai nostrii, in frunte cu F.Dican!;nu am vazut in viata mea un arbitru mai perfid si ipocrit ca acest impertinent, Tudor!; sper, ca la meci sa nu fie frig, inghet, dar mai ales zapada, care se pare ca pt. Felghe si indeosebi Rada sunt adevarate capcane, fiind vizibil deranjati si incomodati in aprecierea corecta a traiectoriei balonului(!);Hai CFR!

  • kiruj
   Friday, 5 December, 2014 at 11:57

   Aşa e, Rada e lent -din păcate- şi pe teren normal (în schimb, e un băiat de character de nota 10!) , iar Felghe a apreciat total eronat faza la golul 3 primit (alo, Retardilă, moşule, să mă corectezi, dacă n-am dreptate!), a apreciat CORECT că mingea va trece lângă poartă şi instinctiv şi-a retras mâinile, lăsând s-o curgă lângă bară. N-a apreciat însă corect faptul că mingea va pierde din viteză din cauza terenului, care practic s-a şi oprit înainte de linia de poartă, permiţându-i ăluia de la Mioveni (care parcă tocmai la asta s-a aşteptat), să împingă mingea în poarta goală. HAI CFR!!!

   • Retardila
    Friday, 5 December, 2014 at 15:34

    Cam la nivel de juniori 3 se comit astfel de gafe.....dar la Madeiras nu prea este zapada....si nici pe stadioanele tzivilizate...

 56. thedarkside
  Friday, 5 December, 2014 at 11:55

  Vacuta mov? link

  • kiruj
   Friday, 5 December, 2014 at 12:01

   Of, Doamne, ce beţie zdravănă aş trage...:) La ai nostril chiar că se adevereşte zicala "ori la bal, ori la spital"...:) Totuşi, dacă au încă chef de "bal", e bine...HAI CFR!!!

   • Cristi
    Friday, 5 December, 2014 at 12:28

    Din poze nu reiese ca atmosfera ar fi fost de genul "IM fuge de noi cind il intrebam de bani". Vedem cine va fi fondul ala "elvetian". Am eu o banuiala ca e ceva cu "doar 9 la suta".

   • thedarkside
    Friday, 5 December, 2014 at 13:16

    Eu am sa consum doar ciocolata Milka in urmatorul cincinal, daca se concretizeaza treaba :-)

    • kiruj
     Friday, 5 December, 2014 at 13:43

     Păi stai puţin...E vreo problemă cu vodka/coniacul "Milka"?...HAI CFR!!!

 57. Retardila
  Friday, 5 December, 2014 at 12:24

  Bosorogule Kiruj....la acel meci, numa' din ambitie am facut cea mai mare robinsonada a mea din "tate timpurile"....A fost o placere fantastica - au fost vreo 500 de spectatori, record judetean - sa aud dupa ce am respins un sut perfect la coltul lung-vinclu de la vreo 18 m, sut greu dealtfel - un "aaaaah" lung de la "public"....Noi nu am mai prea avut spectatori, lumea aflase ca merem la Divizia Nationala Muncipi'...dar nici fostii colegi de la Tzefer si U nu s-au mai calificat la baraj, e drept le-am cerut 3 lazi de bere :)))....Dar o sa depanam amintiri cand s'o gata turul si temele de comentarii (adeca atunci cand om afla ca s'or fost gasite solutii pentru Hai CFR in continuare!)

 58. Racheta
  Friday, 5 December, 2014 at 13:57

  I.M.-"...sunt SANSE(cate%)destul de insemnate de rezolvare a situatiei noastre.(la un pahar de"vorba-veselie"promiti si luna de pe cer,nimeni nu o sa te contrazica!) Saptamana viitoare o sa vina un fond de investitii elvetian care e POSIBIL(?!)sa preia clubul"(cu datorii cu tot ?; stie de ele?); si daca nu-l preia, ce se va-ntampla(?!); de rezolvarea litigiilor salariale cu terti(cluburi,jucatori, antrenori-plecati sau actuali, cum ramane?-nicio vorbulita!); incep sa cred mai mult in existenta lui Mos Craciun, decat in aceasta frumoasa poveste(!), desi nu pot elimina varianta ca A.P.si S.G. sa fi ajuns la un compromis;Doamne da-le minte si intelegere, spre binele tuturor;Amin!; Hai CFR!

 59. Retardila
  Friday, 5 December, 2014 at 14:04

  Tri vrajitoare fac concurs de suicid...iau aceleasi substante....Ciresicuta moare prima, Piersicuta moare a doua...Speranta moare ultima!!! :)

  • luis
   Friday, 5 December, 2014 at 14:53

   Retardilla,poate te ajut un pic.Nici postarile mele nu apar dupa ce le dau "post comment",dar daca dau un ctrl-F5 apar imediat.Incearca poate nu va mai trebui sa-ti impovarezi sufletul cu "blestemarea"adminilor:-))

   • achilles
    Friday, 5 December, 2014 at 19:25

    Luise !!! (suna cam feminin , dar ashe sa zice romaneste, cu sufixul "e" : Ioane, Gigele, uatevar!) Lasa-l pa Retardila sa ii injure pa cei de la "Admin." , ca p'e' multi bani ieu dupa saitu' aista. Numa' ca iel face ca si Bula (nu c-ar avea ceva legaturi de rudenie !), care isi batea muierea in ficare zi la aceasi ora si un vecin l-o intrebat: "..Ba , Bula ! De ce iti bati tu muiere in ficare zi ? ". La care Bula ii raspunde : " Ca sa nu uite !!! " . No, ashe face si Retardila , ii "pompeaza" in fiecare zi pa ashtia de la "Admin." ca sa nu uite de el.....

 60. Retardila
  Friday, 5 December, 2014 at 15:35

  Ctrl-F5

  • luis
   Friday, 5 December, 2014 at 17:02

   Amandoua deodata.

 61. Retardila
  Friday, 5 December, 2014 at 15:41

  @Kiruj...nu mere....da' oricum "vine" sarbatorile si om avea timp...:)

 62. luis
  Friday, 5 December, 2014 at 18:13

  Hm,din pacate nu stiu daca mai ajung la meci.Am avut un deces in familie,si trebuie sa ma duc la inmormantare intr-o localitate aflata la vreo 40 km de Zalau.Pana ma intorc acasa ,ii duc pe socri la tara poate va fi prea tarziu sa pornesc la Kolozsvar.Daca nu reusesc ,cei care vor merge sa faca galerie si in locul meu.Oricum eu voi face tot posibilul sa fiu la meci(daca nu ma executa muherul pentru asta,ea nu intelege nimic).

 63. Saul
  Friday, 5 December, 2014 at 19:00

  Ce tampenie e chestia asta cu tragerea la sorti in semifinalele cupei! Altfel am fi avut o sansa sa-i intalnim pe valeni,intr-o dubla mansa. Mi-a placut ideea cu iesitul impreuna la restaurant, chiar daca nu se va concretiza faza cu posibilii investitori. Baietii astia meritau asa ceva, ca de prime nu poate fi vorba pe praful asta. Hai CFR!!!

 64. andrei
  Friday, 5 December, 2014 at 19:33

  Cam ciudate pozele astea de la restaurant.. Si contrasteaza destul de puternic cu interviul cu Felgueiras de pe acelasi site.

  • achilles
   Friday, 5 December, 2014 at 21:19

   Da' de ce-i ciudat, Andreiule ? Nu-i titlul acestui articol (care-i ultimu' in ultimele zile) ; "Cu cantec, inainte, marsh !!!" ??

 65. Vass Bela
  Friday, 5 December, 2014 at 20:22

  " Sunt sanse ", " e posibil " zice Muresan, " asta am mai auzit-o ", spune Felgueiras . Iar ultimele cuvinte ale lui Mario chiar ca pun punctul pe i , cel putin dupa mine ( ceva de genul " Dumnezeu e sus si vede si nu iarta ! " ) . Oricum saptamana viitoare trec cele 5 zile de gratie si vom vedea daca s-a platit sau nu . Restul, ca deobicei, povesti de adormit copiii .

 66. achilles
  Friday, 5 December, 2014 at 20:31

  Ba , Bela ! Tu iesti ca "moarea de varza"...... Totdeauna buna dupa betzie ...Da' , nu stii tu ce bine-i cand esti "bat" !!

  • Cristi
   Saturday, 6 December, 2014 at 00:29

   Din zeama de varza mai faci o ciorba...din Bela "felcer de echipa de fotbal" nu mai scoti.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>