Wednesday, Jul. 18, 2018

Cine este ceferist, niciodată nu e trist!

Written By:

|

Friday, 6 February, 2015

|

Posted In:

|

105 Comments

Cine este ceferist, niciodată nu e trist!

Zile, săptămâni întregi am tot sucit şi răssucit probleme, chestii, trestii, link-uri, documente ANAF, bârfe, fără să devenim mai deştepţi. Cum s-a ajuns în situaţia actuală, de ce s-a ajuns aici, numai bunul Dumnezeu şi răul Pászkány ştiu. Habar nu avem încotro mergem, dar mergem înainte. Nu-i moral, nu-i corect faţă de actualii şi foştii colaboratori ai clubului care au de luat bani, dar se zice că e o ţeapă legală, aşa că tot mai multe cluburi apelează la tertipul ăsta implementat în premieră în liga 1 la Rapid de darnicul domn Copos. Clubul poate răsufla pentru o perioadă, datoriile vor fi îngheţate şi reeşalonate, jucătorii din lot pot şi ei răsufla uşor, chiar dacă au muncit pe gratis în toamnă, de-acum pot conta că li se vor achita la timp salariile şi chiriile. Dacă nu, urmează imediat trasu’ oblonului. Dar să nu ne gândim la şi mai rele, mi-aş fi pus acum speranţa în administratorul judiciar provizoriu că va face rapid transferuri de 8 milioane, dar nu poate din păcate săracu’, avem interdicţie la transferuri şi nu ştim nici măcar dacă s-a înregistrat legitimarea vreunui jucător aflat în probe. Vom vedea la vară cum e cu alea 8 milioane, oricum avem destui jucători în lot care să realizeze principalul obiectiv al returului: prăbuşirea vertiginoasă de pe poziţia de lider al clasamentului:

clasam04022015loc1

Asta contează pentru noi şi jucători de-acum încolo, activitatea în plan sportiv, să lăsăm oamenii mari să aibă durerile de cap cu hârţogăraia. Băieţii se pregătesc în continuare serios sau neserios în Croaţia, habar nu avem, că informaţiile sunt puţine, mai spre deloc. Noroc că din când în când se mai şi joacă câte un meci şi apare câte o ştire scurtă, scorul, jucătorii folosiţi, marcatorii.

Şi astăzi e o zi în care de la ora 16.00 se va disputa un meci deosebit de important: derbyul grupei B de la Istria Winter Cup 2015, “Stadion Laco”, Novigrad, CFR Cluj – HŠK Zrinjski.

Rezultatele înregistrate până acum:

CFR Cluj – Gyirmót FC 2:3

HŠK Zrinjski – NK Novigrad 3:2

CFR Cluj – NK Novigrad 4:1

HŠK Zrinjski – Gyirmót FC 6:0

După cum se observă, pentru a juca finala şi a aduce în vitrina clubului primul trofeu din perioada de insolvenţă (al doilea va fi Cupa României), avem nevoie de o victorie la 3 goluri diferenţă, iar Gyirmót FC să nu bată de la 10 goluri diferenţă în sus. Ultima condiţie este exclus a se realiza, diferenţa de 3 goluri în favoarea noastră este exclus a nu se realiza (chiar dacă se sperie adversarul de noi şi nu se prezintă la meci, e tot 3-0), aşa că vom juca finala duminică, 8 februarie 2015, acelaşi “Stadion Laco”, Novigrad, de la ora 15.00, contra câştigătoarei grupei A, grupă ale cărei meciuri s-au terminat de jucat ieri şi au dus la următorul clasament final:

1. NK Zavrč                        3  3  0  0  5-1  9

2. FK Novi Pazar                3  1  1  1  2-1  5

3. FK Borac Banja Luka     3  0  2  1  2-3  2

4. ND Ilirija                         3  0  1  2  1-5  1

Să dau o mână de ajutor administratorului judiciar provizoriu al clubului şi să fac inventarul mijloacelor fixe foarte mobile pe gazon, a salariaţilor sportivi care nu desfăşoară o activitate individuală şi independentă, a sclavilor (după Dantesc) sau a fotbaliştilor (după mine):

Jucătorii care au evoluat în primele două partide:

Mincă, Amadio, Vîtcă – Savin, Ţînc, Larie, Ene, Camora – Petrucci, Muniru, Filipe Nascimento – B. Tatar, Deac, Chanturia, Jakolis, Fl. Costea, Firţulescu – Carter, Jazvic, Arnăutu.

Rezerve neutilizate: Stana, Păun, Veres, Pop, Horvat.

Marcatori: Deac 2, Chanturia, Larie, Carter, Jazvic.

Cică au fost văzuţi pe acolo: Began, Tiago Lopes, Negruţ,  Jaime (?), Tade.

În vacanţă: Dore

Candidaţi penalizare 25% din contract: Guima, Jaime (?).

Cea mai bună echipă probabilă: Mincă – Tiago Lopes, Larie, Ene, Camora – Muniru, Petrucci – Deac, Chanturia, Jazvic – Tade.

HAI CFR!!! Hai cu victoria! Hai acasă cu trofeul!

Share This Article

Related News

About Author

caneto

(105) Readers Comments

 1. CJ-07-CFR
  Friday, 6 February, 2015 at 12:01

  Niciodată nu sunt triști, doar revoltați, indignați, antipupincuriști etc.

  • thedarkside
   Friday, 6 February, 2015 at 13:09

   bucuresti-anti-bucuresti, anti anti-joc

 2. kiruj
  Friday, 6 February, 2015 at 12:06

  Caneto, felicitări!!! Pe bune, ajunge, cu văicăreala (oricum nu ştim nimic, şi oricum nici nu e treaba noastră), "înapoi" la echipă, fraţilor!!! Suntem ceferişti sau nu? Ce naiba...Caneto: ai ceva stream pt. meciul de azi? HAI CFR!!!

  • caneto
   Friday, 6 February, 2015 at 12:55

   Site-urile de pariuri ne ţin la curent cu scorul. Bănuiesc că firma câştigătoare a licitaţiei pentru transmiterea tv a meciurilor în Europa şi America de Sud nu a achitat în totalitate cele 25 de milioane, de-aia nu se dă la televizor. Avem promisiuni pentru finală. :)

   • kiruj
    Friday, 6 February, 2015 at 13:40

    Poate tragem o fugă până-n Pula (n-o bana, Mister, cam în zona aia se joacă!) pentru a vedea finala...Dacă vii până la Oradea, te iau de acolo...:) HAI CFR!!!

 3. thedarkside
  Friday, 6 February, 2015 at 13:06

  U Cluj se descurca ghinishor dupa doi ani de insolventa. Ma intreb daca administratorul bagat pe gat noua de judecator este de buna credinta...

  • thedarkside
   Friday, 6 February, 2015 at 13:07

   Sau vine un redneck :-)))

  • caneto
   Friday, 6 February, 2015 at 13:17

   Nu-mi dau încă seama, acum Pászkány trebuie să-l confirme pe administratorul judiciar provizoriu ca să fie sigur schimbat sau administratorul pe Pászkány? :) Şi cine-l va confirma în post pe Trică, dacă Doamne fereşte nu va reuşi prăbuşirea vertiginoasă în clasamentul de mai sus? :)

   • thedarkside
    Friday, 6 February, 2015 at 14:04

    Buna intrebare :-))) IM is out of question!

 4. Racheta
  Friday, 6 February, 2015 at 15:10

  Caneto,ceferistul niciodată nu e trist, dar când mai poate fii fericit(?);şi eu cred că cea mai bună echipă,este ceea probabilă, dar ce ne facem, căci nu avem rezerve, măcar, apropiate ca nivel(!?); poate ar mai fi un Păun, un Veress şi cam atât.

 5. Ioan Dacid
  Friday, 6 February, 2015 at 15:40

  link Cred ca e perioada cand CFR a jucat cel mai frumos fotbal(pacat de dubla cu cipriotii). Stiam eu ca aveam echipa tare in perioada respectiva dar revazand ce individualitati si ce faze faceam mi se pare ca daca aveam acei jucatori acum defilam lejer prin campionat. Pacat ca nu sunt incluse faze si de la meciurile cu oile si cu banatenii. In ambele meciuri am ratat cate un 11 metri.

 6. Dantesc
  Friday, 6 February, 2015 at 16:15

  Ei,ei,ei Caneto,Caneto.....:)))

  • Ioan Dacid
   Friday, 6 February, 2015 at 16:40

   Chiar daca ai folosit un ton nu prea prietenos pe dincolo te felicit pentru contrele avute. Eu chiar nu mai aveam nervi sa citesc toate balivernele asemanatoare cu textele lui Pinochio.

   • Dantesc
    Friday, 6 February, 2015 at 17:17

    Dincolo nu ai cum sa razbesti altfel,sunt vreo doi trei acolo care efectiv am impresia ca fumeaza ceva interzis si dupa aia intra pe chat si incep sa abereze...Si stai sa vezi ca m-au si banat ,cica pentru multi-account...Insa am vb cu che si sa rezolvat...In orice caz,cum spuneam sunt vreo doi trei acolo pe care efectiv iti vine sa ii iei in suturi la cum incearca sa spele mintile oamenilor...Noroc cu FF si cu Luis ca mai echilibreaza situatia :)

 7. luis
  Friday, 6 February, 2015 at 16:56

  O informatie un pic dubioasa.A plecat Petrucci la Haladas?Si noi nu stim nimic?Mare pacat ar fi.

 8. luis
  Friday, 6 February, 2015 at 17:13

  stire cred ca-i adevarata stirea

  • thedarkside
   Friday, 6 February, 2015 at 17:41

   E buna prima masura a administratorului temporar. Ce ziceam azi dimineata de el? Daca mai face doua, trei transferuri din astea nici nu mai are rost sa inceapa returul pt. noi... Da scapam de insolventa. In vreo 5 ani...

  • Ioan Dacid
   Friday, 6 February, 2015 at 20:05

   In traducere?

   • kiruj
    Friday, 6 February, 2015 at 21:05

    Acolo scrie că treaba e oficială şi Davide VA SEMNA (sic!) pe un an jumate cu cei de la Haladas, după ce Davide şi-a rezolvat ce era de rezolvat cu cei de la CFR. Mai scrie că jucătorul joi a şi sosit la Szombathely, şi sâmbătă va face joncţiunea cu echipa, care se află în cantonament la Bergamo (Italia). HAI CFR!!!

    • caneto
     Friday, 6 February, 2015 at 21:24

     Uite, ca să înţelegi de ce a ajuns Petrucci tocmai la Szombathely. link şi link

     • kiruj
      Friday, 6 February, 2015 at 21:54

      Caneto, please, nu mă f...e la cap cu linkurile ălea că ştiu foarte bine care-i legătura, spune-mi altceva, mergem sau nu la finala mică? Sau te faci că plouă pentru că ai ai vândut berea aia nenorocită? HAI CFR!!!

 9. kiruj
  Friday, 6 February, 2015 at 17:55

  Suntem finalişti!!! Am învins pe ăia din Bosnia cu 1-0, şi -cf.regulamentului- contează meciurile directe, deci locul 1 în grupă!!! Caneto, te iau la rondul ăla de lângă Oradea şi tragem o fugă la Novigrad, ok? Să nu uiţi de bere, eu aduc fularul şi tricoul pe care mi l-ai dat în toamnă...:) De fapt mă îmbrac cu ăla, că şi aşa e căldură pe la noi...:) HAI CFR!!!

  • kiruj
   Friday, 6 February, 2015 at 18:01

   Caneto, nu mă mai duc, am terminat pe 2 în grupă, jucăm doar "finala mică", şi eu sunt "suporter de rezultat", băga-mi-aş...:) HAI CFR!!!

 10. morero
  Friday, 6 February, 2015 at 17:55

  se stie cine a fost numit administrator?

  • thedarkside
   Friday, 6 February, 2015 at 17:59

   Numeşte administrator judiciar provizoriu pe RTZ & PARTNERS SPRL. Stabileşte în favoarea administratorului judiciar provizoriu un onorariu provizoriu lunar de 1000 lei. (la Dinamo a fost 2000) Cunoaste cineva firma asta, cine e cel ce o conduce?

  • luis
   Friday, 6 February, 2015 at 17:59

   Ceva nuliversitar,dupa cate am citit.

 11. morero
  Friday, 6 February, 2015 at 17:58

  iar referitor la situl celalalt, ii baneaza pe toti care nu sint prietenii lui AP si corn, acolo e un sit SF al optimistilor. Hai CFR!

  • kiruj
   Friday, 6 February, 2015 at 18:04

   Morero, stai numai cu noi, aici e iubire veşnică, înţelegere şi pace...:) HAI CFR!!!

 12. thedarkside
  Friday, 6 February, 2015 at 18:08

  Luis, fularul meu nou are emblema CFR-ului la ambele capete. De aia l-am luat. Zici ca te loveste trenu cand invart fularul asta :-)))

 13. luis
  Friday, 6 February, 2015 at 18:22

  :-)))

 14. Flacăra Vișinie
  Friday, 6 February, 2015 at 18:49
 15. Flacăra Vișinie
  Friday, 6 February, 2015 at 22:14

  Citind comentariile de pe tribuna am constatat ca s-ar putea sa nu fi prins unele stiri din presa, asa ca va rog sa ma luminati. Doua chestii imi sunt neclare pe moment: 1. Actualii jucatori au fost platiti si sunt cu salariile la zi (sau in urma cu maxim 2 luni, nu stiu)? Daca da, de unde au aparut banii? 2. A fost numit deja administratorul judiciar pentru club?

  • thedarkside
   Friday, 6 February, 2015 at 22:46

   Administrator provizoriu, da. link Urmareste update-urile, in curand vei descoperi cei 29 actionari misteriosi :-)

  • kiruj
   Saturday, 7 February, 2015 at 00:17

   FV, sunt doar speculaţii şi poveşti. În opinia mea ceva bănuţi au intrat (Rada, Felghe, mai nou Petrucci, tranşa a 2-a de la LPF, etc.). Nu se ştie "unde" au intrat (în contul blocat, sau într-un cont "protejat", că mai sunt şi din ăstea...), sau -pur şi simplu, ţărăneşte- în numerar, că e posibil şi aşa ceva (caz în care tentaţia ca "suma să fie nedeclarată e imensă...). Mai departe: dacă tot a intrat ceva (undeva), a şi rămas "acolo", sau a fost deja "ridicat" de cineva...Complicat, ce să mai zic. Oricum, contrar opiniei generale, şi a bunelor practici, şi a bunelor maniere, eu aş prefera să plătească din aceşti presupuşi bani PRIORITAR pe cei care au mai rămas pe metereze, că altfel e bai mare. HAI CFR!!!

 16. Florin
  Friday, 6 February, 2015 at 23:46

  Toata lumea la urmatorul meci! ducem copii, soacre, prieteni, pe cat mai multi.

 17. Flacăra Vișinie
  Saturday, 7 February, 2015 at 02:00

  thedarkside, kiruj, multumesc de "luminare". Nu stiu nimic despre detaliile juridice ale insolventei (si poate mai sunt si altii in situatia asta), asa ca hai sa ne luminam si mai mult. Deci ADMINISTRATORUL JUDICIAR (AJ) este provizoriu si este un SPRL (societate profesionala cu raspundere limitata). In schema trebuie sa mai apara si un ADMINISTRATOR SPECIAL (AS) care presupun ca se ocupa efectiv de administrarea insolventei si care va fi la club il capo de tutti capi pe partea financiara, daca am inteles bine. AS inca nu a fost numit. Cine il numeste? Tribunalul, AJ provizoriu sau AS AJ neprovizoriu? AJ trebuie sa fie o persoana juridica sau poate fi o persoana fizica? La fel, AS este o persoana fizica sau poate fi o persoana juridica? Pentru ca o persoana juridica va avea un reprezentant care se poate schimba pe parcursul procedurii si asta poate sa ajute sau dimpotriva, sa incurce si mai tare. Alta intrebare: AJ asta provizoriu cum devine neprovizoriu? Mai e ceva util de stiut in toata treaba asta cu insolventa, in afara de dezvaluirea incendiara a citez "tuturor plăţilor efectuate în ultimele 6 luni anterioare deschiderii procedurii şi transferurile patrimoniale făcute în cei 2 ani anteriori deschiderii procedurii" am incheiat citatul?

  • kiruj
   Saturday, 7 February, 2015 at 10:27

   N-am avut de-a face cu ei (slavă Domnului...), dar din auzite ştiu că AS este numit de AJ (ăla neprovizoriu...), şi este o persoană fizică (cum e -parcă- Vlăduţ Munteanu la văleni). Practic va fi un "il president special" să-i zicem, adică poate fi chiar IM, dar nu cred, şi nici nu e bine, cred (nici pentru el, nici pentru club). În sensul că, tu IM (sau oricare altul, e doar un exemplu) ai dus (aproape) de faliment societatea şi pe urmă vii s-o salvezi. Eu centrez, eu dau cu capul. Asta nu exclude, totuşi, să ne trezim cu IM în funcţia de AS (pt. că la noi ca la nimeni...), dar ar fi cam mult, aşa spun şi eu, cu toate că părerea mea despre el e mai puţin "dură" (aşa, fifty-fifty) decât a unor prieteni de aici. HAI CFR!!!

  • caneto
   Saturday, 7 February, 2015 at 11:06

   “creditorul care deţine mai mult de 50% din valoarea totală a creanţelor poate să decidă, fără consultarea adunării creditorilor, desemnarea unui administrator judiciar ori lichidator judiciar în locul administratorului judiciar sau lichidatorului judiciar provizoriu ori să confirme administratorul judiciar provizoriu/lichidatorul judiciar provizoriu şi să îi stabilească onorariul.” link “adunarea generală a acționarilor/asociaților debitorului, persoană juridică, (adică acţionarii CFR-ului) va desemna, pe cheltuiala acestora, un reprezentant, persoană fizică sau juridică, administrator special, care să reprezinte interesele societății și ale acestora și să participe la procedură, pe seama debitorului. După ridicarea dreptului de administrare, debitorul este reprezentat de administratorul judiciar/lichidator care îi conduce și activitatea comercială, iar mandatul administratorului special va fi redus la a reprezenta interesele acționarilor/asociaților. link Deci, administrator special poate fi (probabil va şi fi) Iuliu Mureşan.

   • Cristi
    Saturday, 7 February, 2015 at 12:37

    Ati priceput acum metoda Copos- Busca?

  • caneto
   Saturday, 7 February, 2015 at 11:08

   Atribuţiile administratorului judiciar link

  • caneto
   Saturday, 7 February, 2015 at 11:09

   Atribuţiile administratorului special link

   • Flacăra Vișinie
    Saturday, 7 February, 2015 at 11:38

    Koszonom, caneto.

   • kiruj
    Saturday, 7 February, 2015 at 11:56

    Şi eu, m-am luminat...:) HAI CFR!!!

 18. Racheta
  Saturday, 7 February, 2015 at 11:15

  În cercul meu de microbişti,la acest moment, sunt nevoit să sufăr în tăcere când se discută de AP, deşi mi-aş dori să-i combat mai energic,numai că nu prea mai găsesc argumente, înafară de invocarea(la nesfârşit)a construirii stadionului şi câştigarea celor 8 trofee;de aceea mă scuzaţi dacă, aici,refulez şi sunt puţin mai critic, dar nu pot accepta şi trece cu vederea trista realitate şi situaţia jalnică în care ne aflăm, precum şi unele neregulile din sânul clubului(!); deşi mă irită f. mult caracterul de afacerist pus pe căpătuială şi atitudinea''greţoasă'' a lui AP cum că:''eu te-am făcut,eu te omor'', nu-i pot reproşa în totalitate modul cinic, frustrant prin care ne-a abandonat, atâta timp cât STATUL te dijmuieşte la greu, iar tu rămas fără sponsori,fără susţinere şi suport financiar(din partea altor investitor, chiar suporteri), rămâi să te lupţi de unul singur împotriva tuturor-organe locale şi centrale, mass media,alte cluburi-;ceea ce m-a deranjat a fost maniera hoţească, lipsită de fair-play, de-a te''uşchi'', fără un ''La revedere''de bun rămas, fără a mai asigura garanţii că vom mai putea continua, neatribuind clubul unor investitori pricepuţi şi potenţi financiari, aşa cum ne promisese în prealabil, ba mai mult ne-a abandonat ruşinos şi dezonorant, lăsându-ne''în curu gol'', plini de datorii, fără resurse şi fără speranţe de supravieţuire(!); plec de la convingerea că această stare de lucruri a fost INDUSĂ, cu bună ştiinţă de APcu interesele lui''meschine'', neavând niciodată o afecţiune deosebită faţă de club(vezi momentul mU, de la începuturi), ci doar şi numai interes personal.(punct!); păcat de această atitudine infamă,încăpăţânată,orgolioasă(atât în sens pozitiv-ne-a luat din groapă şi ne-dus in Ch.L.,cât şi în cel negativ-ne-a lăsat cu căruţa-n drum-, cinică(ori tot, ori nimic!), plină de vanitate, fără scrupule şi resentimente (din păcate, pt. noi),care i-au şters mult din meritele sale şi l-au apropiat f. mult de un Iancu,Copos sau Porumboiu.

  • Flacăra Vișinie
   Saturday, 7 February, 2015 at 11:58

   Eu nu cred ca a fost crima premeditata. Clubul a fost hranit cu bani multi si a ars etape, dar nu a ajuns sa se autofinanteze. S-a umflat mai mult decat putea duce intr-un mod fortat. Greseala de management. Explicabil cand managerul nu are aptitudini manageriale deosebite (as zice ca uneori i-au lipsit complet) si nici experienta la nivelul necesar si invata din mers la locul de munca. Cand resursele s-au subtiat spre zero, si-au dat seama ca nu mai tine treaba si s-au straduit sa o carpeasca cu resurse minimale. Aici as remarca faptul ca nu au fugit la primele semne de scufundare si ca echipa inca mai exista, chiar daca e pe avarie. Binenteles, greselile de management au continuat (as zice ca intrarea in insolventa in ultimele secunde a fost o greseala mare de tot) si putem sa ne asteptam sa mai apara si altele. Mai sunt si altel, dar nu mai am chef sa le punctez. As adauga doar ca aceste insolvente/falimente care apar pe banda rulanta in fotbalul din Romania sunt adevarata mostenire lasata de Sandu-renta-viagera: un mediu putred, orientat exclusiv spre tunuri si interesat doar de imbogatire rapida prin orice mijloace, iresponsabil si incapabil de performanta sportiva autentica.

   • CJ-07-CFR
    Saturday, 7 February, 2015 at 12:34

    Ce subtil plasezi mortăciunea în curtea „felcerului” fără aptitudini, de parcă dreapta făcea ce nu știa capul chel. Or fi alte insolvențe moștenire săndistă, dar când te bați mereu cu 8 pule de tinichea în piept parcă n-ar trebui să ajungi aici. Și încă pe ascuns. Ajungi la insolvență, când tu vorbești mereu de next level. Nu mai trebuie să chemăm marmote să ne ajute la împachetat căcatul, că ne descurcăm perfect și singuri. Cum zicea și bardul despre intrarea în insolvență: „trebuia să ajungem aici, să ne purificăm financiar”. Bleah, mă duc să borăsc...

    • Flacăra Vișinie
     Saturday, 7 February, 2015 at 13:19

     Am zis management, nu felcer. Asta ii include pe toti cei care au luat decizii, adica in ordine AP, IM si RZ. E greu de spus care a luat cele mai proaste decizii, la fel cum e greu de spus care le-a luat pe cele bune. Cat despre batutul in piept, trebuie sa citesti printre randuri. Declaratiile aparute in presa au fost doar pentru anumite urechi, suporterii naivi si emotionali fiind aici victime colaterale cum zic americanii cand bombardeaza un sat de arabi ca sa "elimine" o tinta. Pentru mine, asta nu e un motiv sa il urasc pe AP. Si sa nu uit, o buna parte din reactiile criticilor porneste de la ceea ce scrie presa 99% anti CFR pe care o stim cat de mult scormoneste in gunoaie si scoate din context informatiile, chiar daca din cand in cand mai scrie si corect.

 19. isti33
  Saturday, 7 February, 2015 at 12:31

  F V cred ca ai pus punctul pe " i". Tot sistemul este putred de la cap pana-n radacini,si problema este ca nici nu stim cine-s exact radacinile astea, noi vedem doar capul,sandu, mitica,etc. Sper intr-o curatare ,asa chiar nu are rost sa ne chinuim. Hai CFR!!

 20. csongi
  Saturday, 7 February, 2015 at 12:42

  Susici la Serif Tiraspol, Felgueiras la Konyaspor (sau ceva asemanator), Petrucci la Haladas (locul 15, Liga 1 Ungaria): aceste transferuri ne indică magnitudinea dezastrului și mizeriei de la echipă, disperarea jucătorilor dar și valoarea lor reală. Zmeii noștri, nu-i așa, de la care la un moment dat am început să sperăm la titlul 4. Ce glumă proastă.

  • CJ-07-CFR
   Saturday, 7 February, 2015 at 12:54

   Înainte de „la un moment dat”-ul de care spui, adu-ți aminte cum am sperat să nu fie petarde! :) Și ne-au oferit cel mai surprinzător tur din istoria modernă a CFR-ului!

 21. Cristi
  Saturday, 7 February, 2015 at 13:03

  Va-m citit doar pe fugite in ultimele doua saptamini, fiind tot pe drumuri intre diverse fuse orare. Sinteza situatiei actuale a fost descrisa de voi foarte bine, cu doua elemente clare: sistemul putred din RO, care e pe duca - nu stim cit au costat cele 8 trofee ca si costuri adiacente, ca tot ne pasa atit de mult ca s-au scos bani din club - si incapacitatea manageriala de a duce clubul la maturitate, in echilibru financiar , fie la nivel de sus (participare constanta in grupele EL si cheltuieli de 6-7 mil) sau nivel de jos (locul 10 si buget de 2,5 mil euro). Nu e o noutate ca modelul de business al lui AP este crearea unui set up si vinzarea lui catre altii care sa conduca operational businessul (de la imobiliare la TV), dar in fotbal s-a intimplat sa nu ajunga sa aiba felia de tort, asa cum se exprima intr-un interviu de iarna.

  • Flacăra Vișinie
   Saturday, 7 February, 2015 at 14:16

   Partea ironica este ca in actuala situatie pastrarea lui IM ca manager este raul cel mai mic. Cu toate neajunsurile lui, poate are un pic de loialitate fata de clubul care l-a facut cunoscut, ca bani a facut destui. Daca vrea si el sa ramana, evident. Exista alternativa de a aduce pe altcineva, dar nu stiu cine ar fi atat de nebun sa se lege la cap. Sau ar veni ca sa dea si el o teapa, un tun, ceva. Sau ar fi unul ca Narcis Raducan, care a schimbat 3 cluburi in turul de campionat.

 22. luis
  Saturday, 7 February, 2015 at 13:40

  Am scris si pe Chefere referitor la Tv-urile lui AP si TZ.Ii cam dubioasa treaba asta,cu pupaturile pe jinjie cum scria cineva.Asta poate fi un lucru bun pentru noi (da de-l convinge AP pe TZ sa imvesteasca),sau din contra AP va considera ca a facut tot ce trebuia ,si pleaca definitiv de la echipa (momentan cred ca tot el mai arunca firimituri sa supravietuim).Daca se intampla asa la anul nu mai pupam noi CFR (nu mai tre sa-mi fac abonament).In cazul in care se implica celalalt"bozgor" poate iesi o treaba buna.ma gandesc si la recentele declaratii a lui mitica,de aia mi-a trecut prin cap un asemenea scenariu.

  • luis
   Saturday, 7 February, 2015 at 13:42

   PS,poate de aia si insolventa,sa-l convinga pe TZ sa participe si el,acum fiind un moment prielnic.Poate sufar de scenarita,dar nu mi-ar parea rau.

 23. Racheta
  Saturday, 7 February, 2015 at 14:00

  Acum am sosit de la un meci de pregătire, disputat între CFR( juniori''A'')-Sănătatea Cluj, scor 2-1,în prima repriză şi CFR(juniori''B'')-Sănătatea,scor 0-2, în secunda,deci final 2-3; poate nu făceam nicio referire de la acest antrenament, dacă nu l-aş fi remarcat pe antrenorul de la noi-Pop Mihai''Râma'', cum îşi dirija în mod ''profesionist'', elevii, cu ţigara în gură(!?);bravos,cu o asemenea educaţie şi cu un astfel de exemplu personal,nu-mi fac griji,viitorul ne este asigurat(!)

 24. Racheta
  Saturday, 7 February, 2015 at 15:02

  Până ce AP nu''scapă''convenabil de stadion(această piatră de moară),lucru puţin probabil-doar dacă doreşte să-l dea''mocca''- rămâne în umbră(''la firimituri'')şi cu loialul său obedient IM, în avanposturi;deabia, după vânzarea stadionului,aşa cum de altfel s-a lăudat IM, rămâne (ultimul) să pună lacătul; sper să nu se găsească lacătul potrivit, mai repede de 2055, indiferent cine va fi cel care pleacă ultimul(!); scenarită sau nu,Luis, primul pas AP l-a făcut,poate că urmează şi''alte cele''

 25. luis
  Saturday, 7 February, 2015 at 15:36

  Eh,a mai spus el ca nu va fi nicio insolventa la CFR,am fost acolo la cativa metrii de el,am auzit cu urechile mele.Si ghici ce se intampla ,insolventa la CFR.Acum cu lacatul nu stiu,poate pune Maftei,sau Hora acel lacat,au si cheia,mai ramane sa sa o foloseasca.

 26. caneto
  Sunday, 8 February, 2015 at 13:50

  Are o bere cine ghiceşte cine a marcat primul gol pentru CFR în minutul 24. Aveţi 60 de secunde la dispoziţie.

  • caneto
   Sunday, 8 February, 2015 at 13:51

   Rusmir D. Autogol. :) )))

 27. caneto
  Sunday, 8 February, 2015 at 13:52

  2G

  • caneto
   Sunday, 8 February, 2015 at 13:53

   N-are treabă cu telefonia mobilă, G. Tade şi G. Păun au înscris celelalte 2 goluri, în min. 36, respectiv 51.

 28. caneto
  Sunday, 8 February, 2015 at 13:55

  Cred că a intrat Vîtcă în poartă, 3-1, în min.70 au dat sârbii (prin Selimovic E.) încă un gol, de data aceasta în poarta noastră.

 29. caneto
  Sunday, 8 February, 2015 at 14:17

  Yesss! I-am umilit! Am câştigat Istria Winter Cup - Petit Final! CFR - Novi Pazar 3 -1 (Rusmir D. - og min.24, G. Tade min. 36, G. Păun min. 51 – Selimovic E. min. 70). Bravo băieţi! HAI CFR!!!

 30. luis
  Sunday, 8 February, 2015 at 14:22

  Bine ma Caneto,vegetezi si to doua zile,nu stie lumea de tine,si acum revii in forta si fericit,ca am batut o echipa noname.Dar sa-ti tai un pic din fericire,probabil ai vazut si tu ca Deac si Petrucci lipsesc deja la al doilea meci.Daca pleaca si astia nu ne vad asa bine,cum vezi tu lucrurile.:-)))

  • caneto
   Sunday, 8 February, 2015 at 14:25

   Ce no name? Locul 5 în prima ligă din Serbia. Alţii au pierdut în cupele europene cu locul 5 din Albania sau Islanda. :) Victoria e victorie! :)

  • caneto
   Sunday, 8 February, 2015 at 14:27

   Las' că revine Dore, apoi sunt încă în Europa destui fotbalişti buni şi şomeri. :)Or veni la finalul perioadei de transfer şi pe gratis, numai să aibă jocuri în picioare până la noua perioadă de transferări din vară.

   • luis
    Sunday, 8 February, 2015 at 14:45

    Mda,toti jucatorii liberi din heuropa,ard de nerabdare sa vina la Kolozsvar si sa joace la CFR:-)))).Hai CFR!!!+! Sincer ,chiar imi fac griji daca pleaca astia doi.o sa avem un mijloc cam slabut.

    • caneto
     Sunday, 8 February, 2015 at 16:29

     N-are cum să plece nimeni, doar avem interdicţie la transferuri. :)

     • Vladimir
      Sunday, 8 February, 2015 at 20:22

      Interdictia e doar pt calitatea de club cesionare, nu si calutatea de club cedent. Deci jucatorii pot pleca. Liberi sau vanduti.

      • caneto
       Sunday, 8 February, 2015 at 20:35

       Corect, aşa este, am glumit doar. Haz de necaz. :) Dar văd că pe chat-ul cheferetv tâmpenia mea a fost preluată la modul serios. :)

       • Vladimir
        Monday, 9 February, 2015 at 01:32

        Te mira? Dincolo se tot abereaza despre o conspiratie in care ANAF pune sechestru pe conturi, jucatorii nu pot sa fie platiti ca sa se ajunga la depunctare. Oricine stie, sau daca nu stie afla la o simpla cautare pe Google, ca dintr-un cont blocat de ANAF se pot retrage sume pentru plata salariilor, taxelor si impozitelor.

        • Ioan Dacid
         Monday, 9 February, 2015 at 10:23

         Dincolo e manipulare pe fata, mi si scarba sa mai intru.

  • caneto
   Sunday, 8 February, 2015 at 14:41

   Şi cum a revenit Tade, poate, dacă nu-şi găseşte echipă, se întoarce şi Guima.

   • Cristi
    Sunday, 8 February, 2015 at 20:40

    In majoritatea tarilor fereastra de transfer s-a inchis deja.

    • luis
     Sunday, 8 February, 2015 at 20:55

     Las ca mai este loc la arabi,unguri,indonezieni,Antarctica etc.bani sa iasa (sau nu).:-))Hai CFR!!!+!

 31. Eduard
  Monday, 9 February, 2015 at 12:27

  Cum se pot extrage sume dintr-un cont blocat? Atunci la ce mai e blocat contu daca poti extrage sume din el? Si daca ar fi cum ziceti voi banii aia ii poate oricand trage fiscu si dupa aia ei sa zica la proces ca ai fost de acord cu modurile lor de plata.

  • Cristi
   Monday, 9 February, 2015 at 12:54

   Nu trebuie neaparat sa scoti bani dintr-unn cont blocat. Poti avea niste drepturi cesionate a priori si atunci banii nu ajung in cont. Sau, la fel ca la o tranzactie imobiliara serioasa, se poate deschide un "escrew account" neutral si dirija de acolo niste plati.

  • caneto
   Monday, 9 February, 2015 at 13:28

   Vladimir a recomandat o simplă căutare cu gugălu'. Mi-e mi-a scos aşa: “Sume care de regula nu pot fi poprite de catre banci: […] – sumele destinate platii drepturilor salariale (respectandu-se precizarile si termenele prevazute in Codul de procedura civila si Codul de procedura fiscala); Pentru justificarea acestui tip de plati se impune ca persoana juridica in cauza sa prezinte Bancii o adresa oficiala semnata de reprezentantii autorizati sau documentul in baza caruia se face plata; […]” link

   • Retardila
    Monday, 9 February, 2015 at 19:07

    Nu banca a blocat contul pare-mi-se.....Blocarea de catre banca poate fi si trebuie atacata..... Si blocarea de catre fisc e la fel, dar....altfel....

    • Vladimir
     Monday, 9 February, 2015 at 20:05

     Ba banca a blocat contul la notificarea ANAF. Ce a postat Caneto sunt obligatiile bancii in cazul propririi unui cont conform Codului de procedura civila. De aceea tot apare "banca" in textul respectiv. Deci da, se pot accesa sumele necesare pentru plata salariilor. Si in fond si la urma urmei, e la mintea cocosului. Daca te uiti pe site-ul ANAF o sa vezi ca vezi ca sunt zeci de mii de firme cu datorii la stat. Deci conturi blocate. Sa zicem ca toate au un singur angajat. zeci de mii de romani care nu isi iau salariile din "cauza" ANAF-ului. Iti dai seama ce ar fii pe strazi? Mai mult decât atat. Dintr-un cont blocat poti sa retragi sumele necesare pentru plata taxelor si impozitelor. Crezi ca merge cu "M-a blocat ANAF! Nu mai pot sa platesc TVA, impozit pe cladiri, terenuri, etc.! HAPPY LIFE! WOohoooo!"? Stai linistit...alea le platesti chiar daca respectivul cont e BLOCAT!

 32. Eduard
  Monday, 9 February, 2015 at 13:05

  Modalitati pardon.

 33. Retardila
  Monday, 9 February, 2015 at 19:04

  Ca si creditor la o firma intrata in insolventa am aflat, fara stupoare...., ca imi voi vedea banii numai si numai dupa ce creditorii importanti si-i vor recupera, locurile 1,2 3 si 17...statul.......S-a facut si un fel de clasament, mie cred ca mi s-au retras punctele, sunt pe penultimul loc, adica...veci-pururi ...Amin....Un cont blocat inseamna CONT BLOCAT......de acolo numai STATUL, prin organele sale (fain suna) poate extrage bani....Ce discutati? Nu e clar? Orice factura eliberata "a priori" blocarii contului, cu orice conditii contractuale anterioare nu inseamna nici de departe dreptul creditorului de a beneficia de suma facturata.... Ca dará e vorba de BLOCAREA contului....

 34. Retardila
  Monday, 9 February, 2015 at 19:12

  Hoppa....am intervenit de pe un alt laptop (al meu s-a cacat pe dumnealui)..... commentul meu nu mai apare, desi nici macar nu am amintit de diverse..... Mi se pare caaam de cacat, tovarasi! Chiar de cacat! Si tare pacat.....

 35. calin
  Tuesday, 10 February, 2015 at 02:19

  incet ,incet se transforma si Chatul asta...in cunostinte juridice,.si....... restul! .. la fel ca ,,dincolo,,.unde daca n-ai cunostinte juridice.,nu poti zice nimic! ca vin 3 si te contrazic! ori esti optimist.........ori esti impotriva!..fain!

 36. Retardila
  Tuesday, 10 February, 2015 at 13:36

  Caline...asa sntem noi...juristi de ocazie....dar (sper eu) cu totii vrem sa avem o "frana" care sa functioneze. Ne "dam cu iesperientele personale", ca dara cu totii avem asa ceva, dar pana la urma vrem ca CFR sa ramana ce este, chiar mai mult de atat!!! Si CFR va exista si pe viitor....chiar daca miticii vor sa ne traga pe linie moarta!!!

 37. thedarkside
  Tuesday, 10 February, 2015 at 16:48

  Cica Trica nu l-a retinut in lot pe Stana. Acuma are motiv sa deschida dosarul 2 impotriva clubului la LPF...

  • Cristi
   Tuesday, 10 February, 2015 at 22:09

   Pentru onoare nereperata?

   • thedarkside
    Wednesday, 11 February, 2015 at 10:44

    Eu n-am inteles ce a putut cere nici in primul dosar, nu era si atunci "in probe" la fel ca acuma?

    • cfr.istul
     Wednesday, 11 February, 2015 at 11:02

     A fost prezentat oficial (a aparut si pe site) ca jucator transferat, nu doar in probe.

     • thedarkside
      Wednesday, 11 February, 2015 at 12:20

      Dar n-a fost pe lista la nici un meci oficial, corect?

  • caneto
   Wednesday, 11 February, 2015 at 20:19

   Dosarul 3, că mai are unul şi cu Ceahlăul. :) link LPF

 38. Flacăra Vișinie
  Wednesday, 11 February, 2015 at 11:17

  MOTIVARE. De ce a intrat CFR în insolvență. Ce datorii colosale are. Cine a mai cerut deschiderea procedurii link

  • Ioan Dacid
   Wednesday, 11 February, 2015 at 11:33

   Deci exista acel "Gicu"

  • thedarkside
   Wednesday, 11 February, 2015 at 12:12

   Poate vreun jurist amator de pe site sa explice cum e procedura asta: "CFR a solicitat judecătorului sindic ... şi să desemneze în calitate de administrator judiciar pe Rtz & Partners SPRL." Bine ca nu l-au pus pe IM sa-si dea rapid atestatul si sa-l puna pe el administrator judiciar provizoriu :-)

   • csongi
    Wednesday, 11 February, 2015 at 12:32

    Administratroul judiciar este desemnat, de regulă, la propunerea debitorului sau a creditorilor (depinde cine inițiază procedura de insolvență). În lipsa unei propuneri, va decide instanța. art.57 alin.(1) Legea 85/2014: "În cazul în care debitorul, respectiv creditorii nu au formulat propuneri şi nu sunt oferte depuse la dosar, judecătorul-sindic va desemna provizoriu, până la prima adunare a creditorilor, un practician în insolvenţă ales în mod aleatoriu din Tabloul Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România."

    • thedarkside
     Wednesday, 11 February, 2015 at 14:31

     Oare numai mie mi se pare aberant ca debitorul sa-si poata desemna singur (si judecatorul sa aprobe) administratorul judiciar?

     • thedarkside
      Wednesday, 11 February, 2015 at 14:32

      Adica no, interesul debitorului e sa-si stearga datoriile iar creditorilor sa si le recupereze.

      • caneto
       Wednesday, 11 February, 2015 at 14:43

       Bănuiesc că nu prea are importanţă, oricum adunarea creditorilor o să decidă ce şi cum, eventual solicită şi un alt administrator judiciar.

  • csongi
   Wednesday, 11 February, 2015 at 12:38

   91.000.000 lei, adică aproximativ 20.000.000 euro.

   • Ioan Dacid
    Wednesday, 11 February, 2015 at 13:36

    Deci in maxim 3 ani avem faliment.

  • caneto
   Wednesday, 11 February, 2015 at 13:41

   "... CFR 1907 are datorii mult mai mari decât s-a vehiculat." Fix sumele din articol s-au vehiculat în presă şi până acum. Nimic nou.

 39. pesimistu
  Wednesday, 11 February, 2015 at 14:16

  Am citit ieri un articol pe stiridesport si am o nelamurire. Daca avem interzis la transferuri nu putem legitima nici jucatori liber de cntract ? Care-i situatia cu Firtulescu, Nascimento ? Pot fi legitimati la noi sau nu?

  • caneto
   Wednesday, 11 February, 2015 at 14:23

   Pot fi, dar numai după ridicarea interdicţiei la transferuri. Vezi link "CFR a fost penalizată cu interzicerea dreptului de a transfera si/sau legitima jucatori" Deci, până nu se ridică interdicţia, nu poate fi legitimat nici măcar cineva care n-a fost legitimat vreodată la o echipă de fotbal.

 40. Flacăra Vișinie
  Wednesday, 11 February, 2015 at 15:00

  Caneto, ti-am lasat un mesaj pe facebook. Anunta-ma daca lasi vreun mesaj, nu pot sta pe facebook.

  • caneto
   Wednesday, 11 February, 2015 at 16:24

   Am lăsat, mulţam.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>