Thursday, Jul. 19, 2018

„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (17)

Written By:

|

Tuesday, 24 March, 2015

|

Posted In:

|

2 Comments

„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (17)

Sfârșitul lui octombrie și începutul lui noiembrie din toamna lui ’69 găsește CFR-ul nepermis de fragil în deplasare, însă mai puțin darnic cu punctele acasă. Înfrângere la scor la Pitești (cu un Dobrin bine păzit, dar – ce folos? – cu mama lui Radu râzând cu gura până după urechi de trei ori), victorie la limită cu Petrolul (da, cu Petrolul!), la Cluj (în fața a circa 200+6800 spectatori) și iar înfrângere la scor, la Brașov (neobișnuiți cu timpul splendid?).

***

***

Share This Article

Related News

„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (29)
„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (28)
„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (27)

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(2) Readers Comments

  1. caneto
    Tuesday, 24 March, 2015 at 14:27

    La fel cum probabil a spus Herodot, că s-a născut înaintea erei noastre, că mai sunt peste 400 de ani până la era noastră, conicarii n-au fost în stare să pună I după Radu, doar ştim că în scurt timp au apărut în echipa Argeşului şi ediţiile II şi III (nu ştiu dacă aveau aceeaşi mamă, sper că nu, ar fi murit de tânără de atâta râs)? :)

  2. caneto
    Tuesday, 24 March, 2015 at 14:33

    3 meciuri, 3 arbitraje de nota 10. :) Dacă ar fi arbitrat atunci R. Petrescu şi Colţescu, aveau de la 12 în sus. :)

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>