Sunday, Sep. 23, 2018

Merem la Giurgiu să pierdem, că n-avem ce pierde

Written By:

|

Friday, 3 April, 2015

|

Posted In:

|

64 Comments

Merem la Giurgiu să pierdem, că n-avem ce pierde

Sâmbătă, 04 aprilie 2015, ora 18.00, Stadionul „Marin Anastasovici” din Giurgiu, etapa a 24-a a Ligii 1, meci transmis la TV de Look şi Digi: Astra – CFR Cluj.

Ioi, ce dor mi-e de un meci al CFR-ului care să se termine cu un  9-4, 7-1 sau 4-3 pentru noi. Hai că într-o deplasare la Giurgiu m-aş mulțumi şi cu un 5-5. Eu, în locul lui Dican, ca să pot valorifica şocul creat la echipă prin plecarea lui Trică, aş lăsa deoparte toate şedinţele cu antrenamente fizice, tactice, specifice şi care or mai fi existând în teoria şi metodica jocului de fotbal – oricum, nu se vede că ar avea vreun rost – şi aş pune jucătorii să dea câte 176 goluri zilnic şi de căciulă. Fără portar în poartă, fără adversari şi coechipieri pe teren care să-i încurce. N-aş fi împotrivă nici să lipească 2-3 porţi lângă olaltă. Gol să iasă, câte 176 de căciulă, în fiecare zi. Poate s-or găsi câţiva jucători din lot care ar prinde gustul băgatului în aţe şi nu s-ar putea abţine nici în jocurile oficiale. Că mi s-a erodat optimismul cu 0,23% văzând atâta sterilitate, lipsă de luciditate, impotenţă totală în meciurile din acest an. Nu că n-am sta mai bine decât o finalistă a Cupei României, dar îmi vine să mor de ciudă când mi-aduc aminte de nea Ando cu al său „plm, gol dăm sigur! De creat sigur ne creăm 8-10 ocazii de gol, n-are cum să n-o băgăm măcar o dată în poartă”. Şi avea dreptate. Acum, nici tu ocazii, nici tu gol. Dă-le în fras de ocazii, nu vreau să fiu prea pretenţios, ştiu că materialul de acum e sub cel al lui nea Ando, dar măcar partea cu băgatul în poartă s-o rezolvăm cumva.

Băieţii trebuie să uite rapid meciul de miercuri. N-au decât să considere că am sacrificat Cupa României pentru a ne putea concentra la maxim pentru jocurile de campionat. Dacă tot e primul meci cu un nou antrenor (interimar?) pe bancă, este necesar ca şi abordarea jocului să fie nouă – sau măcar aia veche din toamnă – , cu un minim de 10-15 minute – din 90 – de presing, cu joc avântat şi în forţă până dăm 3-4-8 goluri.

Deac este incert, Guima nerefăcut 100%, în rest nu sunt indisponibilităţi în lot. Echipa probabilă: Mincă – Tiago Lopes (Jakolis), Larie, Carp, Camora – Muniru, Petrucci – Deac (Chanturia), Tade, Păun – Dore. Rezerve: Amadio, Ene, Ţânc, Veres, Negruţ, Jazvic. 19 la număr, din ce în ce mai bine.

Gazdele nu se pot lăuda ca noi că nu au indisponibilităţi, au destui absenți, dar au şi din ce să aibă, le-au rămas suficient de mulţi cât să umple foaia de joc cu primul unşpe, rubrica rezervelor, cât şi locurile rezervate în tribună pentru cei neconvocaţi pentru partidă. Mijlocaşul Tembo a suferit o ruptură musculară în amicalul cu FC Braşov şi va sta o lună. Patronul Ioan Niculae este şi el indisponibil, va sta mai mult decât mijlocaşul ghanez. Fatai, Găman şi Răuţă au figurat şi ei pe o listă a accidentaţilor. Fatai revine sigur, nu cunosc situaţia celorlalţi doi. Ben Youseff a fost exclus din lot pe motiv de gură care bate şi în deplasare. Yahaya a adunat 4 galbene, stă o etapă, iar fundaşul central polonez Wolakiewicz a adunat 2 galbene, însă într-un singur meci, aşa că va face ca Yahaya. După cum se vede, ghinionul lui Trică l-a contaminat şi pe Dorinel Munteanu, are 3 fundaşi centrali cu probleme pentru acest meci: Ben Youseff, Găman şi Wolakiewicz. Dar, nu se plânge, zice că are balta peşte: conferinţă de presă Astra. Lung jr. – Gorupec, Oros, Laban, J.Morais – Florescu, Takayuki – Enache, Budescu, De Amorim – Fatai. Rezerve: Gavrilaş, Kouadja, Chiţu, Roşu, Rus, Spătaru, Alibec.

HAI CFR!!! Hai fraţilor că se poate. Astra este o echipă puternică, cu un antrenor foarte bun, însă noi cu slăbănoagele ne-am chinuit. Cu Steaua şi Petrolul am făcut jocuri foarte bune, cu toate că am pierdut. Aşa că nu m-ar deranja încă o înfrângere, numa’ să nu luăm mai mult de 3 goluri. Plm, că de dat sigur dăm 4, n-avem cum să n-o băgăm măcar de 5 ori în poartă. HAI CFR!!!

Share This Article

Related News

Dacă e vineri, batem la Mureş!
Cum am coborât neplanificat din deal la stână [CFR - Astra 1-1]
În deplasare, Şumudică a avut-o mereu mare. Până acum!

About Author

caneto

(64) Readers Comments

 1. Nea_Silica
  Friday, 3 April, 2015 at 22:38

  Ei aş, marcăm de 6 ori. Bara dreaptă, aia stângă, transversala, autogol spectaculos Lung, arbitrul (că şi domnia sa face parte din joc) şi Tade, care se împiedică de minge din greşeală şi dă cu capul în pragul de sus, care cade peste minge, care este. Haide CFR!

 2. Dantesc
  Friday, 3 April, 2015 at 23:25

  0,23% ? Mult de tot ...un 0,15% e acceptabil

 3. gica10
  Friday, 3 April, 2015 at 23:33

  Hai ca mei avem cate unul ratacit care-si trece peste greata ,nu se da batut si mai scrie si-un articolash.De, suparare mare la o echipa obisnuita sa traiasca doar din victorii si trofeuri.Trica ne-a facut un bine (si lui la fel) prin demisia data.Personal cred cea mai mare problema n-o reprezenta antrenorul,cat incertitudinea celor 24 pct suprapusa la inceputul returului de lipsa bancii de rezerve. Este o evidenta ca fara cele 24 pct de la TAS echipa este retrogradata.Nu este in campionatul nostru echipa sa poata intoarce o asemenea povara ,dublata de resiunea ca trebuie sa bati practic tot(nici chiar fcsb cu armata CCAlui in spate nu s-ar salva). Sa vi inaintea fiecarei partide (ca povestea cu lupul la stana) sa spui ca-i ultima sansa,incercand sa-i motivezi nu serveste la nimic si nimanui.Cand in echipa mai multi sunt pe posturi false(vezi Jakolis,Thiago,Carp si altii ca Petrucci care incearca sa ajunga la parametri competitionali) si joci si cu Paun pentru a iesi la numar este greu sa scoti rezultate.Baietii au incercat si per total au reusit fizic sa tina pasul,dar eficacitatea este cea care ne trage inapoi.Interesant cu tot parcursul dezastruos ,in deplasare am primit un singur gol in partida cu mioarele.Chiar nu stiu ce putem spera la giurgiu mai ales dupa un joc in cupa la mijlocul saptamanii........un egal scos cu forcepsul si apoi o victorie cu otelul?

  • caneto
   Saturday, 4 April, 2015 at 15:37

   N-am înţeles aluzia de la început. La câţi pumni mi-am dat în cap (simetric, deodată, cu ambele mâini, deasupra urechilor cu 2,83514 cm) la meciul de miercuri, cu prelungire până joi, eu am simţit greaţă şi în mustăţile bunicii vecinului, n-aş fi avut puterea să scriu un articol nici cât să spun că nu-i nimic de comentat. D-apoi să mai pun titlu şi poze. În rest, total de acord. Nu trebuie jucat cu sabia lui Daemocrateolespapas deasupra capului, totul ţine de mental, sunt sigur, de ex., că evoluţia din Ghencea nu a avut nicio legătură cu „vrutul jucătorilor” sau cu o eventuală prezenţă a unor impresari în tribună, după cum a lăsat de înţeles pe-atunci Cristi.

 4. Hakana
  Saturday, 4 April, 2015 at 01:13

  În afară de câțiva jucători supărați că n-au reușit să plece de la CFR iarna asta și de alții încă și mai ofticați din pricină că au venit înapoi, din restul, doi, unul e accidentat și altul joacă. Ne gâdilăm noi degeaba că lotu-i simpatic și talentat. Noi un singur lucru putem face, cu abnegație și sârguință să înlăturăm blestemul miovenesc ce ne stă în spate ca o cocoașă de plumb. Din #Manualul descântătorului amator#, de Felina Negresco, citez: #De când se crapă de cu ziuă, ceferistul trebuie să dea iama în cămara răcoroasă, să scoată de pe raftul de sus, unde muierea a pus, pentru ca să aibă la Paști, zama de prună, atotputernicul jinars sau pălinca aia tare de rupe și să bea pe sufletul gol trei ciocane. Să șadă apoi lejer, să scuipe pisica vecinului uist și să verse pe gâtlej încă atâtea ciocane câte goluri vrea să vadă, seara, în poarta adversarului. Nu doar că descântă de argeșeni, dar mulți care au făcut întru totul așa și-au recuperat grabnic și punctele.#

 5. gica10
  Saturday, 4 April, 2015 at 01:21

  Ma gandesc ca nu vorbesti serios cu blestemul de la mioveni........ar fi chiar deplasat sa-mi fac procese de constiinta pentru niste marlani care se plang ca au fost jigniti.Hai ca m-ai facut sa zambesc putin.

 6. luis
  Saturday, 4 April, 2015 at 09:57

  Ma baieti,veti vedea ca diseara batem.Nu se poate sa o tinem tot asa.Cu noroc,cu sansa cu nu stiu ce dar batem.Nu suntem chiar asa slabi.Hai CFR si la bine si la greu..

  • luis
   Saturday, 4 April, 2015 at 10:20

   Nu sunt asa de "dastapt"ca si Caneto,deci rezultatul nu-l pot spune.Ce pot spune insa este -----PARIATI DOI SOLIST----- hAI cfr!!!+!

   • Ioan Dacid
    Saturday, 4 April, 2015 at 12:18

    Poate batem si noi o lovitura libera cum trebuie pentru detenta lui Tade(era sa zic Y Kone) si frantuzul o baga in ate:)

    • Ioan Dacid
     Saturday, 4 April, 2015 at 19:20

     O fost Larie pana la urma:) Corner-ul e lovitura libera:)

 7. luis
  Saturday, 4 April, 2015 at 17:34

  Na, inca un pic ,si incepe meciul .Va fi prima victorie din acest an, si va deschide sirul altor victorii importante.Hai CFR!!!+!

  • Ioan Dacid
   Saturday, 4 April, 2015 at 19:56

   Bun asa Luis:)

  • Cristi
   Saturday, 4 April, 2015 at 20:20

   Luis..te reprofilam in Mama Omida a tribunei?

   • achilles
    Saturday, 4 April, 2015 at 22:55

    Sa fie numa' "Mama Tribuna " , ca tata, Tribuna are tr"i : Caneto, 07 si Albu... Ashe ca , in general , tre sa zici saru'mana la toti barbatii , ca nu stii niciodata cine tza tata...(zac tzagani )...

 8. csongi
  Saturday, 4 April, 2015 at 19:56

  Et resurrexit tertia die.

 9. luis
  Saturday, 4 April, 2015 at 19:59

  V-am spus sa pariati 2 solist

  • Flacăra Vișinie
   Saturday, 4 April, 2015 at 20:06

   Eu am pariat 2 solist. Am bagat 5 lei, am scos 37 lei. Incet, incet, fac bugetul de iesire din insolventa.

   • luis
    Saturday, 4 April, 2015 at 20:10

    FV,jumatate-s ai mei,eu am dat pontul.Asa ca mai incet cu bugetul de insolventa.:-)

    • Flacăra Vișinie
     Saturday, 4 April, 2015 at 20:29

     Luis, eu m-am gandit inaintea ta la 2 solist.

 10. luis
  Saturday, 4 April, 2015 at 20:00

  Kiruj,NOTELE,unde-i NOTAREA?

 11. kiruj
  Saturday, 4 April, 2015 at 20:04

  Click aici pt. note! HAI CFR!!!

  • seb-est
   Saturday, 4 April, 2015 at 21:24

   Foarte fain titlu: merem... -unde meretzi Itzak , moi ? -merem la rasboi ! -ce facetzi acolo...voi? -puskam unu, doi,venim inapoi! -da ..dak puska ei pe voi? -poi ce-are ei cu noi? Are timp oare cineva de o analiza si notare a brigazilor de arbitri ce au contribuit din plin la schimbarea de antrenor?

   • Ioan Dacid
    Saturday, 4 April, 2015 at 21:51

    Daca dai vina pe arbitrii inseamna ca esti slab(Citat aproximativ AP).

    • Nea_Silica
     Saturday, 4 April, 2015 at 22:01

     Tre să recunosc că-s tare slab, i-am înjurat pe arbitri de mamă tot meciul. Măcar că n-ar fi trebuit, e săptămâna mare...

 12. seb-est
  Saturday, 4 April, 2015 at 22:39

  Urmarind meciul (fara ton - fara comentariu de nustiu- ce srl) itzi dai seama usor de diferntza :intentzionat-neintentzionat.Si in special pe meciurile cfr-ului si a echipei fanion de pe db.

 13. Saul
  Saturday, 4 April, 2015 at 22:55

  Asta e cadoul de Paste pt Arpi din partea baietilor? Ce oameni de caracter! Ma bucur pt ei si sper sa fie cu adevarat o victorie de moral care sa-i determine si pe mai departe. Va doresc din suflet "Sarbatori binecuvantate" tuturor celor care in aceasta noapte primiti Lumina! Hai CFR!!!+!

 14. CJ-07-CFR
  Saturday, 4 April, 2015 at 23:02

  Mă bucur în primul rând pentru Larie. Omul ăsta nu merita să ajungă să execute 11 metri (și apoi să sufere) după 210+ minute contra lui U.

  • Dantesc
   Sunday, 5 April, 2015 at 00:30

   Ionut si o spun poate un pic subiectiv cunoscandu-l altfel chiar e un super caracter ....si profesionist iar cine la adus la Cluj chiar a avut ochi ...Bravo Ionut !

   • Retardila
    Sunday, 5 April, 2015 at 14:18

    Ma, Dantescule... ai uitat sa-l injuri pe AP...:D

    • Dantesc
     Sunday, 5 April, 2015 at 19:53

     N-am vrut sa iti stea mancarea'n gat...

 15. kiruj
  Sunday, 5 April, 2015 at 00:44

  Click aici, aici, sau aici pentru notare! Sper să nimeriți unul dintre cele trei linkuri...:) HAI CFR!!! PS1. Puteți da click și aici...:) PS2. HAI CFR!!!

  • fotbalfan
   Sunday, 5 April, 2015 at 02:46

   si totusi, unde zici ca se poate face notarea?

   • kiruj
    Sunday, 5 April, 2015 at 03:10

    Păi ce mai vrei și tu, FF, nu-ți ajung cele 8 linkuri pe care ți-le-am dat? Dă-o încolo de treabă, acuma pe bune...:) HAI CFR!!!

 16. Marcel
  Sunday, 5 April, 2015 at 08:08

  NOo așeee!!!!Hai CFR!!!

 17. luis
  Sunday, 5 April, 2015 at 09:45

  Hai sa va povestesc o poveste.Daca radeti de mine ,va caut si in gaura de sarpe (adica stadion C. Radulescu) si va execut.Na,amu.Anul trecut 24.09.2014 am primit in dar de la fica-mea un ceas de perete cu stema CFR-ului gravat in sticla ,foarte frumos.L-am si pus in bucatarie sa fie intodeauna in fata mea cand imi beau cafeaua,manc (spal vasele ca ma obliga muherul) etc.Na amu,decand cu ceasul TZFR-ul a mers ceas in tur ,exact ca si ceasul primit cadou.Adevarul este ca pentru mine ceasul este mai mult ornament,simbol decat ceas cu o anumita functionalitate.Na dar inainte de inceputul returului,s-a terminat bateria.Puturos fiind,si avand inca un ceas nu am schimbat bateria.Exact ca si ceasul, nici TZFR-ul n-a mai mers,s-a oprit.Ieri dimineata (lasand laoparte,aspiratul ,spalatul vaselor,sters praful si nu stiu ce) m-am gandit (si nu sunt superstitios) ca schimb bateria,da de se schimba si norocul CFR-ului.A functionat,am batut.In concluzie si fara falsa modestie (ba da) aceasta victorie mi se datoreaza.Jucatorii,antrenorii nu au nici un merit.Promit ca deacum inainte nu voi neglija schimbarea bateriei la ceas.Hai CFR!!!+! PS acum macar stiti de ce am fost asa sigur cu 2 solist :-)))))

  • csongi
   Sunday, 5 April, 2015 at 10:42

   Luis, dă ceasul înainte un pic, că avem mult de recuperat!

   • luis
    Sunday, 5 April, 2015 at 10:47

    Oki - doki :-)))

  • caneto
   Sunday, 5 April, 2015 at 16:10

   Să nu te execute mai întâi Trică pe tine. :) Bine că nu ţi-ai adus aminte de baterii după ultima etapă. Şi mai dădea lumea vina pe arbitri, patroni, jucători, FRF, TAS, LPF, ghinion etc. :)

 18. Racheta
  Sunday, 5 April, 2015 at 11:00

  Din colţul Tribunei(refecţii ne-pertinente!):PAŞTE FERICIT!(pt. cei care-l sărbătoresc azi şi nu numai);Felicitări băieţilor!(pt. rezultat,crez şi dăruire; nu vă puteţi imagina cât le este de greu să se concentreze la ceea ce au de făcut, când toate le sunt potrivnice);în campionatul nostru, mediocru, majoritatea echipelor fiind modeste îşi iau măsuri suplimentare de a nu primi gol,fiind astfel mult mai mult preocupate de apărare, mai apoi(dacă pot?)se gândesc şi la ofensivă(este şi cazul nostru), de aceea cel care reuşeşte să înscrie primul, în 90%din cazuri câştigă meciul sau(şi) în 99%nu-l mai pierd(!);Mincă-cel mai bun apărător, dar înfricoşitor la degajări;Jakolis-cu un dublaj îndeaproape şi permanent se descurcă oarecum, dar rămâne dator în a sprijini efectiv atacul în bandă;Larie-Omul meciului-dă siguranţă şi stabilitate;Carp- la unele faze a rămas corigent,dar cu un plus de tupeu şi încredere are reale perspective de progres; Camora-singurul titular de azi, prezent şi în primăvara anului trecut-nota bene; de aici în sus încep marile probleme(!);Veres-necopt,un joc peste ce a făcut până acum, trebuie să-şi îmbunătăţească,urgent, condiţia fizică, are calităţi de fotbalist;Petrucci-trebuie să-şi regândească rolul şi poziţia din teren, cu o instruire profesionistă(cine să o facă?) simt că poate realiza mult peste ce vedem acum;T.Lopes-un jucător şi un joc nedefinit, slăbuţ fizic şi tehnic, dar f. bun executant al loviturilor de colţ(numai pt. asta l-aş folosi, ca la volei-la serviciu!); Jazvici-bătăios, om de echipă; cizelat, ar da un randament mult mai consistent; Dore şi Tade-per ansamblu ar fi OK(cu un plus pt.Dore)dacă s-ar achita de sarcina principală a lor, aceea de a înscrie(!); trebuiesc să-şi coreleze şi coordoneze acţiunile,să se poziţioneze corect la loviturile libere,să înveţe să scape din marcaj,din care cauză, deşi au talie sunt deficitari la jocul de cap, deşi ar trebui să exceleze;A-1-a plecat Trică-ghinion, hazardat şi supra-optimist şi am rămas cu Dicanul-băftos,calculat şi realist- -bravo lui!; arbitraj- PRO-GAZDE! Comentator-de tot rahatul, un avort al naturii!(mă scuzaţi;la un moment dat, m-a obligat să închid sonorul!); Hai CFR!

  • kiruj
   Sunday, 5 April, 2015 at 12:02

   Sărbători fericite Vă doresc şi eu! Racheta, Jakolis a avut -în meciul de ieri- şi câteva incursiuni reuşite în atac, aia, de ex., când a depăşit pe dreapta un adversar ca ghiorşul de Sighet (urmat de o centrare perfectă pt. Jazvici, mare ocazie!) fiind exemplul cel mai grăitor. Încă nu ştie toate trucurile postului (nou) unde joacă, dar ca sprijin în atac, oricum e bine. HAI CFR!!!

  • Flacăra Vișinie
   Sunday, 5 April, 2015 at 13:55

   De acord cu Petrucci, pare ca nu si-a gasit inca locul in echipa, eu il vad pe profilul lui Gabi Muresan, cu diferenta ca nu e asa solid pe picioare, dar e mai mobil si stie ceva mai bine cu mingea. Jazvic seamana cu Deac, nu e la fel de tehnic, dar ia mingea si baga viteza maxima, poate ar da randament mai bun daca s-ar miza pe principala lui calitate, viteza. Tade e bun atata timp cat nu trebuie sa atinga mingea, sare din el de parca ar fi minge de rugby, are rezultate cand trebuie doar sa impinga mingea in plasa si atat, fara preluari, pase sau driblinguri. Dore are nevoie de un om cu care sa combine, altul decat Tade. Poate ar merge in combinatii cu Paun (care a jucat ieri 2-3 minute, dar altfel e de perspectiva). Larie si Camora sunt fundatia echipei. Minca se poate alatura acestei fundatii daca va deveni tot mai sigur pe interventii si degajari.

 19. luis
  Sunday, 5 April, 2015 at 12:11

  Kiruj,se vede pe el ca ,maidegraba-i mijlocas decat fundas,chiar daca (cu mici greseli) imi place cum joaca pe acel post.Sincer eu as dori sa avem un fundas dreapta de meserie si el sa joace mijolcas,ar fi un important atu in atac si ar ajuta si defensiva.Poate ar putea furniza mingi bune atacului nostru steril. PS ceasul inca merge:-))

  • Flacăra Vișinie
   Sunday, 5 April, 2015 at 13:56

   Luis, donez o parte din castigul de la pariuri pentru un set de baterii la ceasul tau. Oare daca ii pui acumulatori avem sanse sa luam campionatul?

  • caneto
   Sunday, 5 April, 2015 at 16:16

   Tiago Lopes e mai degrabă fundaş lateral dreapta decât mijlocaş. :) Totuşi, mă agit mult mai liniştit :) la meciuri în varianta Jakolis fundaş + Lopes mijlocaş decât în cea cu Lopes fundaş + Jakolis mijlocaş, chiar dacă tre’ să se mai sudeze puţin relaţiile de joc dintre ei până depăşesc randamentul cuplului Ivo Pinto - Sougou. :)

   • gavrilo
    Sunday, 5 April, 2015 at 19:57

    Echipa joaca bine pe aparare, pe dublaj, citeste bine intentiile adversarului, recupereaza/deposedeaza relativ usor indiferent cine e in fata: Steaua, Petrolul, ASTRA, ETC. Rolul defensiv al celor plecati ( Monroy, Rada, Susici, chiar si Felghe ) a fost "resorbit" (aproximativ ) de Petrucci, Carp, Minca si din ce in ce mai bine de Jakolis. Problema e pe constructie , aici pasele nu se mai leaga, apar "caloriferele" , adica dai cu mingea in calorifer si nu stii in ce directie ricoseaza. Pe deposedare e o placere sa vezi cum o tesatura de pase precise destructureaza atac dupa atac.Muniru, Petrucci, Larie, Carp, Camora, chiar Jakolis joaca a la Barca! (Suley in special). Cand insa, trebuie sa atacam….sau sa dam gol din faze unu la unu, sa pui "latul", sa executi o faza fixa, zero! Cu "U", Jazvici a crosetat tot si a pus pe tava… omul nostru statea ascuns ca nu cumva sa ajunga mingea la el ca… daca rata? Tot respectul pt Tade, fuge, ara terenul, puneti-l la mijloc in locul lui Szilard.Tot respectul pt tineretea lui Paun, la mijloc cu el ! in locul lui Lopes, macar nu ne zgariem pe ochi la ocaziile clare cand vrea sa rupa plasa.Avem in fata la ora actuala pe Filip, Negrut si Dore si nu-i rau deloc.Cate echipe au asa ceva? Speram sa vina si Guima. Revin si spun ca pe destructurare si intrare in posesie echipa joaca incantator(ex cu Steaua si Astra), pur si simplu adversarii nu au ocazii. Trebuie o balansare de la mijloc in sus constient asumata si eliminate egoismele.(vezi foarfeca lui Paun intr-o situatie extrem de favorabila de om in plus pe atac) sau diferite solutii incercate de Tade sau Dore cand prin pase altruiste se puteau inscrie multe goluri.

    • caneto
     Sunday, 5 April, 2015 at 21:09

     De-acord că echipa funcţionează relativ bine pe faza de apărare. Ne-au stricat golaverajul returului meciurile cu Pandurii şi Viitorul. În restul de 7 meciuri (două în cupă) am luat doar două goluri, unul în Gruia şi unul singur în 5 deplasări. Am amintit de câteva ori că dorinţa lui Trică de a pune mingea jos, de a juca la firul ierbii, construcţie, posesie şi mai ştiu eu ce, nu are şanse de reuşită, mulţi jucători din lot nu sunt pentru aşa ceva. Trebuie continuat cu stilul folosit de ani buni, inclusiv de Miriuţă (parcă s-a şi văzut aşa ceva la Giurgiu): joc direct, în forţă, lansat, din cât mai puţine pase (spre a evita prea desele obstacole tip calorifer :) ), presing în atac pentru a forţa greşelile adversarului etc.

 20. kiruj
  Sunday, 5 April, 2015 at 14:31

  Click aici pt. notare! HAI CFR!!!

  • fotbalfan
   Sunday, 5 April, 2015 at 18:56

   multumesc! hai CFR!!!

 21. Racheta
  Sunday, 5 April, 2015 at 14:35

  Kiruj, ai dreptate cu Jakolis, doar la faza cu centrarea spre Jazvici;eu mă refeream în modul general, să susţină mai mult atacul pt. că are cohones;şi eu cred că ar fi mai util la mijloc; în apărare se pierde nevinovat, dar mai bun , nu avem(!); e clar că Dore cu Tade nu formează un cuplu(!); Tade este o epavă de un jumate de an; Dore-, trebuie încercat în avanposturi în tandem cu un Păun, Negruţ sau chiar Deac-în urma lui- pt. combinaţii, sau să primească mingi filtrante, sau să devieze pe poziţii viitoare, mingi utile pt. coechipieri-trebuie urgent încercat ceva pt. a îmbunătăţii jocul în atac-poate că vom fi mai câştigaţi, vor apărea culoare şi implicit şanse sporite de a înscrie(?).

 22. isti33
  Sunday, 5 April, 2015 at 16:18

  A fost primul meci de la care nu mai aveam asteptari,dar in al treilea ceas(cu baterie) baietii ne-au dovedit si noua si lor ca se poate,sper sa nu fie doar un pai pe foc,felicitari echipei,mi-a placut bucuria de pe banca de rezerve,Larie from zero to hero,chiar merita sa fie eroul zilei. In rest am invatat cum un jucator calcat de adversar de fapt se accidenteaza singur, cum la o intrare criminala asupra lui Dore nu se da nici macar fault, ba se continua faza si se ajunge in pozitie de a da gol, si asta nu inseamna lipsa de fair play,de acuma este foarte clar ca deciziile impotriva CFr ului de a da invers un aut sau corner nu sunt motive de enervare,fac parte din buna desfasurare a jocului,ca doara un simplu corner nu poate decide scorul final...sau eroul meciului. Oare chiar nu exista un for unde sa fie sanctionati acesti comentatori sportivi profesionisti,este spalare de creier in direct,influenteaza opinia publica eronat. In rest numai bine,echipa pare ca invie,poate dupa chinurile ultimelor luni, dupa aceasta sarbatoare sfanta sa avem parte si noi de minunile noastre, Sarbatori Fericite si Hai CFR!!!

 23. botizan
  Sunday, 5 April, 2015 at 17:54

  Epoca asta de “inflorire” clujeana coincide cu faptul ca teava cu bani a curs cu preponderenta la Cluj nu neaparat prin pozitia mai occidentala si spiritul gospodaresc ardelean ci in mare masura prin acoperirea portocalie a matrapazlacurilor lui Paskany si Boc. Cum s-a terminat asta, s-a stricat si jucaria. Asa ca mai lasati-o balta cu Clujul, bine ca s-a pus robinetul pe debit mai mic spre capitala ardealului ca numai astia se credeau destepti si restul erau considerati mitici redusi mintal, sa se mai investeasca si in alta parte. E nevoie de stadioane cum trebuie si la Iasi si la Craiova si la Constanta. Sa vedem daca CFR si “U” vor mai fi in stare sa traiasca si curat. O vreme o sa mai reziste din “grasimea” de pana acum.

  • fotbalfan
   Sunday, 5 April, 2015 at 18:59

   brrrr la oi, baaaaa!

  • Cristi
   Sunday, 5 April, 2015 at 23:54

   La Constanta si Iasi pentru cine? Au aia fotbal? Sigur e nevoie de stadion de 40.000 de locuri, nu? Hai sa fim seriosi, nici un oras din provincie nu are nevoie de un stadion mai mare ca al Petrolului. tot ce e peste, e sifonare de bani de partid. Si parca in parc erau cam portocalii, nu?

  • Ioan Dacid
   Monday, 6 April, 2015 at 09:07

   M-ai convins , nici macar nu esti suporter U , esti doar un postac anti CFR.

   • caneto
    Monday, 6 April, 2015 at 10:40

    Îi un simplu copy/paste al unui comentariu de pe blogul lui Ioaniţoaia. Probabil că botizan a vrut doar să pună în atenţia noastră că ce inepţii poate scorni mintea unora. :)

    • Ioan Dacid
     Monday, 6 April, 2015 at 13:18

     Sau poate il fute mai mult grija de decaderea CFR-ului decat soarta echipei lui(stare generala pt majoritatea care au fost pe Cluj-Arena de 1 Aprilie).

 24. luis
  Sunday, 5 April, 2015 at 19:31

  link mult adevar a grait domnul jurnalist.Botizane,vezi si tu numarul de spectatori la stadion.

  • gavrilo
   Sunday, 5 April, 2015 at 20:06

   cam asta este situatia. Degeaba spunem ca asa e peste tot. Uite ca nu e asa!

 25. Nea_Silica
  Sunday, 5 April, 2015 at 20:26

  Offtopic, scuze. La sfârşitul partidei Ceahlăul-Fii regelui, musiu Massone a a vut un discurs dur şi fulminant, care a zgîriat timpanele celor de la digi... Ce discurs au avut ăştia, mamă mamă... Mie mi-a venit în minte melodia: link

 26. kiruj
  Sunday, 5 April, 2015 at 20:52

  Click aici pt. notare! Softul se închide mâine (luni), pe la ora 21.00. HAI CFR!!!

 27. kiruj
  Monday, 6 April, 2015 at 22:06

  NOTAREA s-a încheiat, în baza celor 23 de opțiuni primite, echipa a jucat de 6.6, iar Feri Dican a fost notat cu 8.3! Maxima o are Camora (7.7), iar minima o găsim la Tade (5.8). HAI CFR!!!

 28. impegatu
  Tuesday, 7 April, 2015 at 01:16

  Ce antrenor ați prefera în continuare? Va rămâne Dican pana la final? Am citit recent ca Pustai e în cărți pt sezonul următor. Ce alte variante v-ar plăcea? Daca nu primim punctele cred ca Tony ar fi o varianta foarte buna pt promovare. Bine, sper sa nu ajungem acolo.

  • kiruj
   Tuesday, 7 April, 2015 at 07:50

   În acest moment nu are niciun rost să se aducă altcineva. Trebuie lăsat Feri să ducă până la sfârșit acest retur și apoi -în funcție de TAS și BAS- vom vedea ce va fi la anul. HAI CFR!!!

  • CJ-07-CFR
   Tuesday, 7 April, 2015 at 14:27

   De acord cu kiruj. Lăsat Dican până la final. Un antrenor mai liniștit, care nu stresează jucătorii, îi lasă să joace ce știu mai bine, nu-i obligă să încerce să respecte niște tactici care nu-i sigur că li se potrivesc. Sper ca Dican să reușească să facă ceva cu verigile slabe Tade și Dore (poate și Petrucci). Nu poți să lași greul ofensivei pe umerii lui Păun, care are ceva calități, dar mai are nevoie de vreo două sezoane până se coace la capitolul finalizare.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>