Thursday, Jul. 19, 2018

„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (19)

Written By:

|

Monday, 13 April, 2015

|

Posted In:

|

25 Comments

„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (19)

Cu excepția Bacăului, ocupat să scrie mini-istorie pentru România pe plan european la nivel de echipe de club, celelalte echipe din Divizia A sunt în vacanță competițională. Timpul ideal pentru gazetari să facă analize, calcule, să definitiveze anchete, să umple paginile cu fotbal „scris” și „vorbit”.

Numărul 189 îi acordă o treime de pagină ceferistului Soos, omul care se răzvrătea împotriva înfrângerilor, în timp ce numărul următor disecă evoluția din tur a CFR-ului pe o pagină întreagă. O disecție destul de… tăioasă, de altfel. Harș-harș cu bisturiul până la expunerea fluierului piciorului. „CFR Cluj suportă greu pretențiile primei divizii”. Desigur, nu era vorba de pretențiile financiare în acel sezon.

***

Share This Article

Related News

„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (29)
„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (28)
„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (27)

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(25) Readers Comments

 1. caneto
  Monday, 13 April, 2015 at 20:58

  Mamă, ce analize infantile ale echipelor se puteau face pe-atunci! Acum că a evoluat şi jurnalismul cu o rapiditate uluitoare, cum numai în IT mai întâlneşti, îţi vine să râzi de ei şi cu cucuruzu’. Uite cum trebuie să arate o sinteză modernă şi multilateral dezvoltată: CFR, tu ești? :) Oare penalizarea de 24 de puncte nu se răsfrânge şi în anularea proporţională a deciziilor de arbitraj favorabile noastre, că văd că n-am prins podiumul de la coada clasamentului? :)

  • Gigi Duru
   Tuesday, 14 April, 2015 at 12:36

   link si cand te gandesti ca astia au avut campanii de genul : link sau Click Less Think More(care nu mai merge acum). Is penibili, mai bine si-ar spune Gazeta Scandalurilor Bucurestene si denigrarea formatilor din Ardeal care ataca suprematia oierilor.

 2. kiruj
  Monday, 13 April, 2015 at 23:16

  NOTAREA este oprită, revenim vineri, după meiul cu cei de la ASA! S-au adunat 15 opțiuni, echipa primind 5.1, în timp ce Feri Dican doar 4.9. Camora e (din nou) jucătorul cel mai apreciat (6.4), talonat fiind de Carp (6.0), în timp ce Petrucci primește doar 2.9, poate un pic nemeritat. "Pentru că de ce": oameni buni, majoritatea dintre voi a jucat (măcar la nivel de miuță) fotbal. Este extrem de greu de rezistat (evident, nu imposibil) unor faulturi cinice de genul la care a ripostat Davide. Da, știu, este profesionist, trebuie să aibă nervii tari, ok. E o problemă care trebuie discutată și cu el, și cu ceilalți. Apoi, degeaba spunem că echipa s-a rupt din cauza lui. Păi în turul semifinalei de cupă (tot cu vălenii) jucam parcă 85 de minute în inferioritate și n-am avut nicio problemă (și încă vreo două meciuri la fel). De fapt n-am avut nici aici, a fost o neatenție punctuală, Jakolis (nefiind familiarizat cu postul) a strâns prea în centru, Morar l-a "făcut", cum se spune, șut (aproape) imparabil, și asta a fost. HAI CFR!!!

 3. csongi
  Monday, 13 April, 2015 at 23:19

  Ultimul decupaj e sigur din arhivă? Mi se pare suspect de actual :)

  • kiruj
   Monday, 13 April, 2015 at 23:29

   ...nu s-a plătit chiria cabanei?...HAI CFR!!!

 4. csongi
  Tuesday, 14 April, 2015 at 08:23

  Hahaha, steaua-petrolul 0-1, petrolul-viitorul 1-2. Fotbalul este pentru proști. Încep să înțeleg de ce s-a săturat Arpi.

  • kiruj
   Tuesday, 14 April, 2015 at 09:10

   Arpi ca Arpi (cu 3 titluri şi 3 "tunuri" de CL), dar ce să mai zică ceilalţi...:) Mă rog, în afară de ăia, care de fapt "spală" şi îşi fac imagine...Sunt destui şi din ăştia...HAI CFR!!!

  • Gelu
   Tuesday, 14 April, 2015 at 10:42

   Arpi lupta pentru titlu , nu pentru evitarea retrogradarii.

  • csongi
   Tuesday, 14 April, 2015 at 11:28

   Am scris un comentariu asemănător pe blogurile gsp ale lui Tolo și Vochin la ultimele lor postări. N-au trecut de moderator.

 5. Racheta
  Tuesday, 14 April, 2015 at 09:24

  De astă dată îmi permit şi eu un''pronostic'';după o pregătire centralizată de iarnă cu ozonificare corespunzătoare pe la Tuşnad,Lacul Roşu şi Sovata nu numai că vom evita retrogradarea, dar le vom da bătăi de cap competitoarelor, încă vreo şase sezoane; cât privesc notele, mi se par în concordanţă cu ''valoarea''exprimată pe teren, cu excepţia că Petrucci a fost taxat prea aspru, dar ce mai contează 2,9 sau 3,5, contează gestul golănesc(el nu juca pe maidan!), care ''i-a băgat'' pe văleni în meci,tocmai în cele mai bune momente ale noastre,contribuind la rezultatul nefavorabil şi unde mai pui că vreo 3-4 etape va sta prin tribună, vitregindu-ne de aportul său substanţial din angrenajul şi aşa f. dezlânat al echipei!

 6. Racheta
  Tuesday, 14 April, 2015 at 11:31

  Câtă ipocrizie,câtă mizerie(!?);cică,''Steaua oprită din drumul spre gol''-de unde ştiau ei că ar fi înscris,sau au înscris,dar arbitrul le-a anulat eronat golul(?!), ţi se face silă!;O parte însemnată din foştii şi actualii securişti(''organele''învăţate cu ridicarea de osanale şi pupat în fund)s-au''împlântat'' prin presa aservită-nu merită să-i pomenesc numele-, căci aveau deja pregătirea necesară pt. propagandă, defăimare şi calomniere; îi găsim sub masca aşa zişilor reporteri,dar ei sunt de fapt impostori, dezinformatori de opinie, manipulatori ordinari plătiţi din bani murdari [de către ciobanul-puşcăriaş-care peste noapte din semidoct, devine corturar sau cărturar,cine mai ştie, de Poarta Albă(!?); de mai stătea câteva luni obţinea şi titlul de savant(!)şi trebuia să-i plătim pt. zilele de detenţie], pt. a ataca pe oricine îndrăzneşte să clatine falsul piedestal, numit-FCSB(Filiala Ciobanului de la Stâna lui Bucur),construit prin furt şi înşelăciune!; acest campionat mediocru, susţinut şi finanţat de penali, dominat de cumetrii şi aranjamente hidoase,mai este pe deasupra şi trâmbiţat de lătrăii din aşa zisa presă-pro Stâna-care au rolul de a decapita oponenţii,fără dovezi,probe sau argumente reale,încriminând presupuse fapte, jignind şi defăimând orice adversar care ar cuteza să-i sta în calea FCSB în cursa triumfală spre câştigarea campionatului; acum este rândul ASA-ului să fie ponegrit şi să suporte mizeriile miticilor(noroc că au, cel puţin, şase jucători care au mai trecut prin asemenea nedreptăţi!); urmăriţi căte etape de suspendare va primi de la bricheta-Diaconu&Argăseală, centralul din meciul lor cu Astra!

 7. Racheta
  Tuesday, 14 April, 2015 at 11:51

  Scuze(!),pt. conformitate,revin: din cuza iritărilor am scris.... centralul....;este vorba de tuşierul Vasile Marinescu

 8. Retardila
  Tuesday, 14 April, 2015 at 12:06

  Mai stie cineva de oarece Proces verbal de luare in posesie (sau cum s'o fi denumind actul acela) prin care CJ Cluj a preluat in stare de functionare, deci si obligat la plata impozitelor pe stadionul lui "n" ??? Ca chiria (cacofonie intentionata) n-ar acoperi nici macar tunsul gazonului!

  • Radubarbier
   Tuesday, 14 April, 2015 at 12:24

   Nu se stie, dar pot sa confirm faptul ca cei de la u si-au pus sigla peste tot, ca si cum stadionul ar fi al lor. In plus, nuanta de alb-negru, care predomina ansamblul arhitectural (de ce oare s-a optat pentru aceasta combinatie?), creeaza o atmosfera rece, glaciara, neprimitoare. Se pare ca aceeasi politica este promovata si in privinta Salii polivalente.

   • Gigi Duru
    Tuesday, 14 April, 2015 at 12:38

    Nu e reclama dar aspectul exterior al salii e sub orice critica. Stadionul arata superb dar sala pare neterminata pana si Carefour, Kaufland si Cora arata mai bine la exterior.

    • CJ-07-CFR
     Tuesday, 14 April, 2015 at 13:03

     Dacă Terminatorul a inaugurat sala, înseamnă că e terminată, nu? Atunci de ce naiba arată neterminată? În ce buzujeb or fi banii pentru finisajele exterioare?

     • Gigi Duru
      Tuesday, 14 April, 2015 at 13:24

      link poate ca eu is prea jingas dar nu vi se pare ca lipseste ceva de aici?

      • CJ-07-CFR
       Tuesday, 14 April, 2015 at 13:46

       Mi se pare rece, retro și fără caracter. Dar, vorba mea, decât nimic... :)

 9. Vass Bela
  Tuesday, 14 April, 2015 at 16:35

  Asa e la noi, Clujul are cea mai buna suprastrura sportiva, dar criticile curg ... Am fost in Polivalenta, arata exceptional, pacat ca nu avem echipe care sa umple sala cu spectatori . Ca si clujean sunt mandru atat de stadion, cat si de sala, dar pt unii era poate mai bine daca nu se facea nimic !

  • Flacăra Vișinie
   Tuesday, 14 April, 2015 at 18:04

   Bela, nu esti zalăuan?

 10. Flacăra Vișinie
  Tuesday, 14 April, 2015 at 18:03

  CFR / E tot mai clar, vișinii se salvează
  link

 11. Flacăra Vișinie
  Wednesday, 15 April, 2015 at 00:51

  Pustai a fost demis de la Rapid. Il vrei la CFR?

  • kiruj
   Wednesday, 15 April, 2015 at 07:43

   Mai degrabă îl vreau pe Ando...HAI CFR!!!

  • caneto
   Wednesday, 15 April, 2015 at 08:00

   Nu! Nu i-aş vrea nici pe Flocea sau Magiun, dar mai repede i-aş înghiţi decât pe Pustai sau Dan Petrescu.

   • achilles
    Wednesday, 15 April, 2015 at 09:06

    Da' noi ; de ce sa inghitim "floci cu magiun" ??? Cica, broscoiu' tot vroia sa-i faca ceva oral broastei . In consecinta, o ruga sa pronunte "gemuuu". Iritata, broasca il contrariaza pe broscoi: de ce ma tot pui sa zic "gemuu" ?? -Ca vreau sa o faci oral .. Bine, atunci ; ""maarrrmelaaada" , cu gura larg deschisa...zice ea .

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>