Tuesday, Sep. 18, 2018

„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (21)

Written By:

|

Tuesday, 5 May, 2015

|

Posted In:

|

19 Comments

„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (21)

După ce prima etapă a returului a adus și prima victorie în deplasare a CFR-ului din acest campionat (1-0 la Târgu Mureș, în fața adevăratei ASA), feroviarii au continuat seria bună cu o victorie contra Jiului, acasă. Circa 200+9.800 spectatori amestecați cu suporteri au asistat în tribunele „Municipalului” la modul eficient în care fug ai noștri de retrogradare, cu nou-inventatul și aplicatul în practică libero.

4 puncte din 4 posibile, fără gol primit timp de peste 180 minute… nu-i de mirare că revista „Fotbal” punea Steaua în gardă pentru etapa următoare. Din păcate, la București, ceferiștii au primit gol devreme, și-au revenit cu greu din șoc și n-au reușit decât să piardă la limită, nu să și egaleze. Nimic nou sub soare, umbră, ploaie sau ninsoare în meciurile cu Steaua, se pare. Istoria doar se repetă – enervant, agasant – la infinit.

Lupta CFR-ului pentru supraviețuire continuă…

***

Share This Article

Related News

„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (29)
„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (28)
„Fotbal” despre CFR – file de arhivă (27)

About Author

CJ-07-CFR

[înmatriculat în Cluj-Napoca] Compasiune cititorilor care nu înțeleg textele lui 07 și lui 07, care nu le pricepe comentariile.

(19) Readers Comments

 1. Flacăra Vișinie
  Tuesday, 5 May, 2015 at 14:38

  Ultima fraza e din campionatul actual?

 2. caneto
  Tuesday, 5 May, 2015 at 14:53

  Bine că Vigu a dat golul destul de devreme. Ţin minte o primă pagină a revistei FOTBAL cu o poză în care apărea Lupu în tricou complet alb, iar unul echipat în gri (cred că Sătmăreanu, că tot i-a pomenit kiruj pe el şi Vigu :) ) era în săritură şi mingea era pe fruntea lui. Era faza golului, Steaua - CFR tot 1-0, dar golul a venit în minutul 90 (nu m-aş mira să fi fost 90+ :) ). Mă enervez şi-acum când mi-aduc aminte de poză, nu-ş de ce naiba n-o băgat-o şi ăla în min. 10, dacă tot a fost musai să se termine 1-0. :)

 3. kiruj
  Tuesday, 5 May, 2015 at 17:38

  În realitate această "nouă concepţi de joc" (cu libero) a apărut pe la începutul/mijlocul anilor 60 la Interul lui Helenio Herrera, cu Picchi , apoi s-a mai răspundit uşor-uşor şi la alte echipe "imperialiste" (Beckenbauer-Bayern, etc.), şi cu o întârziere de vreo 7-8 ani (exact ca în cazul filmelor mai bune ale occidentului) a ajuns şi la noi. Nu ştiam că exact dr.Rădulescu l-a "implementat" în RO şi nu oriunde, ci la "dragă-old-CFR". Postul meu preferat (de bază), cât jucam, exceptând 3-4 meciuri în 76 (când jucam extremă stângă, ca junior...) ), şi alte câteva prin anii 80, când jucam mijlocaş "distructiv"...:) HAI CFR!!!

 4. Dantesc
  Tuesday, 5 May, 2015 at 20:11

  La multi ani frumosi si sanatosi CJ-07-CFR !

 5. kiruj
  Tuesday, 5 May, 2015 at 20:19

  Mister, e adevărată știrea lu' "Dantesc-șef la-contraspionaj"? Dacă DA (și sunt convins, că DA), atunci îți doresc, și eu, multă sănătate, și ție, și familei, multe "bucurii" (generale și ceferiste, deopotrivă), și...ce să mai zic...bagă un păhărel și tu, că "noi" (eu) am băgat deja, a doua și a patra în cinstea ta!!! HAI CFR!!!

 6. csongi
  Tuesday, 5 May, 2015 at 22:08

  Hm, o fi ceva deranj în sistem, de pică ziua lui 07 în 05? La mulți ani, mister!

  • CJ-07-CFR
   Tuesday, 5 May, 2015 at 22:26

   M-ai prins! Hai dragă 1.FSV Mainz 05 !!!+!

   • fotbalfan
    Wednesday, 6 May, 2015 at 19:54

    schimbatori franarii astia, schimbatori...sa ne traiesti si tu si echipa!!! :)

    • fotbalfan
     Wednesday, 6 May, 2015 at 19:54

     traiti!!! :)

   • Cristi
    Sunday, 10 May, 2015 at 12:59

    La multi ani! Si apropos de 05, lasa Mainzul..acum vreo 20 de ani incepusera cei de la ZDF (aia cu showul cu poarta aia cu doua gauri, pe care o copia Ioanitoaia prin anii 90) au vrut sa implementeze politic corect o cota de femei la sport. Au adus o duduie si aia pac!, in prima emisiune a prezentat echipa momentului Schalke 05! A fost ultima ei emisiune ..

 7. gigi duru
  Thursday, 7 May, 2015 at 09:59

  7 ani de la primul titlu:) Hai CFR!

 8. Racheta
  Sunday, 10 May, 2015 at 09:19

  Ieri, am fost la un eveniment sportiv şi am avut parte şi de reluarea unui episod nesportiv:Paskany-''oamenii răi''(''vălenii'')au chibiţat cum că''omul-negru''ar fi ''falimentat''intenţionat clubul(!);l-a lăsat, precum l-a luat(spre-din''C''), cu datorii, pt. a se răzbuna(!);motivul:'' pt.răutăţile ce mi s-au pricinuit!''; cu certitudine,dacă şi-ar propune să devină onorabil, ar lăsa clubul pe zero datorii, l-ar salva de la retrogradare şi ş-ar recâştiga respectul nostru!; ar putea-o face fără probleme şi fără să-şi afecteze bugetul, doar prin simpla reducere a cheltuielilor, pe 2luni, cu o altă''jucărie''- ''piţipoanca''(!);în opinia mea, această schimbarea de atitudine(la 180 de grade!)de la punerea bazelor unui club-gen Bayer M.-la''falimentarea'' lui se''datorează'', intervenţiilor ANAF-lui şi DNA-lui, care au stopat intenţiile de ''spălare'' de bani şi goana după înavuţire frauduloasă a ''oneştilor''noştri patroni!; restul e CanCan!

  • kiruj
   Sunday, 10 May, 2015 at 12:07

   Racheta, lucrurile sunt -mai mereu- ceva mai complicate...Din punctul de vedere al unui suporter ceferist "etalon" (care ţine necondiţionat cu echipa lui), lucrurile arată astfel: PAZ a luat o echipă din "C" (aflată la un pas de desfiinţare), l-a recondiţionat, l-a frecat, etc. şi în câţiva ani a dus-o în Liga1, obţinând 3 titluri de campioni, alte vreo 5 cupe şi 4 participări europene (3 în CL, cu un total de 18 puncte obţinute). 99% din suporterii ALTOR echipe din ţară (dar şi din Burkina de Faso, etc.), cu echipa lor aflată în "C" şi în pragul desfiinţării, ar semna fără să clipească un accord de principiu cu repetarea la ei a acestei "poveşti" a CFR-ului, crede-mă. Ne interesează în mod deosebit ce învârte PAZ? Pe mine nu, dar aici nu există un consens, desigur. Un lucru e clar (şi aici îţi dau dreptate), dacă -printr-un gest de onoare şi ambiţie- lasă echipa fără datorii şi în Liga 1, atunci contribuţia lui pentru acest club -per total- este imensă, indiferent dacă-i hoţ, pedofil, evazionist sau terorist. Restu-i, cum ziceai, îi cancan...HAI CFR!!!

   • kiruj
    Sunday, 10 May, 2015 at 12:09

    "a recondiţionat-o, a frecat-o, etc.", scuze...:) HAI CFR!!!

    • Gavrilo
     Sunday, 10 May, 2015 at 14:50

     E vorba de club, deci e corect. Pt ca nu a reconditionat doar echipa ci si clubul cu tot ce inseamna infrastructura sau mai bine-zis cu tot ce inseamna important pt un oras sau regiune. " contaminarea" benefica se transmite acum la Tg Mures , maine poate altundeva in Ardeal la noi, dar in regimul comunist doar UTA si doar o singura data a castigat campionatul in Ardeal, in rest fiind interzis iar jucatorii buni dusi cu arcanul la echipele ... puterii populare a se citi militienesti. De fapt Steaua castiga Europa cu Helmuth, Boloni, Lacatus, Balint, Belodedici, Balan, Iovan si mai apoi vin Lung, Toni Weisembacher, Ion Muresan, Prodan,etc.. De fapt si Dinamo in perioada de varf avea un Timofte, Ganea, Sabau, chiar si Talnar si multi altii obligati sa vina la Bucuresti. Sa smulgi trei titluri, cupe si sa faci cele mai bune jocuri in Europa " ever" nu e de colea. Si mostenirile care raman: stadion, echipe de tineret,jucatori,copii, palmares, notorietate in lumea mare a fotbalului- astea raman. Nu e bine sa arunci cu piatra....

    • Gavrilo
     Sunday, 10 May, 2015 at 15:28

     E vorba de club, deci e corect.

 9. Racheta
  Sunday, 10 May, 2015 at 14:48

  Dacă mă găndesc la modul jenant, pe alocuri grobian prin care s-au despărţit de marea majoritate a staffurilor tehnice, de jucători(cu mici excepţii:Panin,Minteuan sau Trică!), fără mulţumiri,felicitări şi fără onorurile bine meritate, atunci este un miracol să ne mai aşteptăm, din partea fostei( actualei)conduceri la gesturi fireşti, ONORABILE; Hai,pa!; am plecat la meci;Hai CFR!

 10. Retardila
  Sunday, 10 May, 2015 at 17:15

  Propun o OUG ca toti muncitorii cu contract de munca pe perioada nedeterminata care petrec macar 2 ani, 3 luni si o saptamana la o firma sa fie sarbatoriti pe cheltuiala investitorilor/patronilor cu chefuri, chermeze, sindrofii si simpozioane...(symposion = a bea impreuna de placere)... Vii, lucrezi, iti faci treaba (daca iti face si placere e avantajul tau), cand e vremea de mers...mergi... SIMPLU DE TAT!!! Ca dara NIMENI plecat din Rumunica niciunede nu a facut nicio branza, doar ca a ciupit bani mai multi... Nu-i plangeti foarte tare de mila....totusi castiga muuult mai mlt decat un cadru universitar cu doctorat in fizica...

 11. kiruj
  Sunday, 10 May, 2015 at 18:06

  Click aici pt. note! Bravo băieți! HAI CFR!!!

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>