Tuesday, Aug. 21, 2018

HasTAS la visTAS!

Written By:

|

Friday, 22 May, 2015

|

Posted In:

|

143 Comments

HasTAS la visTAS!

“- Cît de mult depindeţi de situaţia celor de la CFR?

- E clar că dacă cei de la CFR îşi primesc cele 24 de puncte înapoi, şansele noastre scad aproape spre zero… Aşteptăm pînă vineri, cînd am auzit că TAS va face anunțul oficial. Noi jucăm sîmbătă chiar cu echipa clujeană, vă dați seama ce meci va ieși!”

Traducerea răspunsului portarului rapidist Milos Buchta, cu ajutorul unui dicţionar român-gesepist, arată aşa: “Sper ca CFR să nu primească punctele înapoi, altfel…!”

Altfel, ce? Pică numai Rapidul. Dacă nu primim punctele înapoi, pică toată reţeaua alb-vişinie de transport feroviar al băşicii în prima ligă.

Am ales să public avancronica meciului…

CFR Cluj – Rapid Bucureşti, care se va disputa sâmbătă 23 mai 2015, ora 21.00, în cadrul penultimei etape, a 33-a, a Ligii 1, partidă transmisă de Look TV şi Digisport1

înainte de a afla verdictul judecătorului TAS. Mă gândesc că imediat după apariţia deciziei, indiferent de-o fi albă sau neagră, lumea va da năvală să disece aspectele tactice necesare pentru răpunerea giuleştenilor, sistemul de joc la care va trebui să apeleze Dican, componenţa garniturii de start etc.  Mă bag la o misiune imposibilă, în actuala-mi stare de spirit mi-e greu de tot să-mi adun vorbele. Statul ăsta pe cuie înfipte în jar încins, nu-mi aduce pe limbă/deget decât cuvinte ca geantaS pastaS, mă-taS, astaS, gataS, brânză, varză, viezure, mânz. Sunt masochist, ce mai, ce uşor mi-ar fi ca peste câteva ore, cu gura până la urechi, să public un clasament reactualizat, cu noi pe podium, echipele probabile şi HAI CFR!!!

Păcat că TAS-u’ bate meciu’,  îi greu de tăt să-ţi stea capul la întâlnirea de mâine. Este, probabil, ultima partidă în faţa propriilor suporteri pentru  mulţi dintre jucătorii din lotul actual. O trupă care, indiferent de rezultatele de la TAS şi ale ultimelor două meciuri, merită cu prisosinţă o poză de grup de tri metri pe doi, amplasată pe peretele Tribunei 1, lângă cele cu mai vechii jucători intraţi în istoria clubului. Dacă vinerea de azi va fi un black friday, va avea dreptate cel care a spus – mi se pare că Radu Paraschivescu la tv – că CFR este cea mai bună echipă care a retrogradat vreodată în istoria fotbalului românesc. Felicitări băieţilor pentru întreaga conduită, pentru atitudinea şi evoluţiile arătate în acest campionat.

Vedem din frântura de interviu de mai sus că şi rapidiştilor le stă mintea mai mult la TAS decât la meci. Mi-s tare curios cum au reuşit ai noştri să se concentreze la antrenamente, dacă au reuşit. Ca o minune, nu-i nimeni suspendat pentru meciul cu Rapidul, nici accidentaţi nu avem, dar este puţin probabil ca Guima să fie folosit, după comoţia suferită în meciul de la Iaşi. Echipa probabilă: Mincă – Tiago Lopes, Larie, Carp, Camora – Muniru, Petrucci – Deac, Negruţ, Păun – Tade. Rezerve: Amadio, Ţânc, Ene, Veres, Chanturia, Jakolis, Jazvic, Carter. Să-l menţionez şi pe Dore, nu ştiu ce-i cu el, lipseşte de câteva etape din lot, sper să fie prezent la stadion, merită şi el aplauze de despărţire. Antrenor: Francisc Dican.

Sperăm, sperăm, sperăm, rapidiştii speră şi ei, speră ca noi să sperăm degeaba. Oricum, şansele lor de salvare de la retrogradare sunt aproximativ cât ale noastre, în caz că azi nu reuşim să schimbăm locul al treilea dinspre coada clasamentului cu al treilea din vârf. Şi ei, la fel ca noi, au nevoie de 2 victorii din două meciuri, plus rezultate favorabile în confruntările contracandidatelor la retrogradare. Săpunaru s-a accidentat la încălzirea de dinaintea meciului cu Craiova, din etapa precedentă, nu cunosc care este starea lui, dacă şi-a revenit sau nu, iar înlocuitorul lui, Josl, a încasat al 4-lea cartonaş galben şi este automat suspendat pentru această partidă. Aplauze şi urale pentru Bornescu, poate joacă el fundaş dreapta. Rapid: Buchta – Săpunaru, Sapina, Cmovs, J. Oriol – Gecov, Garai – Meulens, E. Oriol, Joao Coimbra – D. Niculae; Rezerve: Bornescu, R. Silva, Al. Dan, Pancu, N. Vasile, Coimbra. Antrenor: Cristiano Bergodi.

HAI CFR!!! Hasta la vista liga 1 sau hasta la vista clasamentul de ieri? Vom şti până începe meciul. Încă o dată, felicitări, băieţi, şi mulţumim pentru tot! HAI CFR!!!

UPDATE:

HasTAS la visTAS clasament vechi!

liga1

   (foto: prosport.ro)

Share This Article

Related News

Dacă e vineri, batem la Mureş!
Cum am coborât neplanificat din deal la stână [CFR - Astra 1-1]
În deplasare, Şumudică a avut-o mereu mare. Până acum!

About Author

caneto

(143) Readers Comments

 1. achilles
  Friday, 22 May, 2015 at 09:23

  Ca, cam cati romani (cu caciula pe a si nu romani de la Roma-sa nu zic alta denumire)are Rapidu' in alcatuire ?? Asta nu trambiteaza nimeni acum ? Ca,cand jucam noi cu "portughejii nosti" numa' asta auzeam din gatlejurile spurcate ale comentacilor de tv. Oricare-ar fi sentinta, totusi, parsivitatea , hipocrizia celor de pe "shlibovitza" este incomensurabila . Nu ca-s fi de acord cu porcariile lui Arpi, dar ce fac astia impotriva CFR-ului nu se poate numi obiectivitate. Si-am mai spus-o, si-o s-o mai spun : ei nu o fac pentru a apara drepturile jucatorilor petitionari, pentru a instaura legalitaea. Ei o fac cu un scop precis, bine determinat. Noi trebuie sa stim ca ei is "stapanii", ca ei domina, ca legea o fac ei . Este ca si-n Evul Mediu. In 2012 , dupa meciul cu pandurii (2-2), l-am auzit pe "romancieru' Limbii Romane de la poatra alba) cu cata obida, cu cata ura viscerala se bucura ca cocoshatu' ala de balaj ne-o furat. Chiar l-a laudat, de parca a facut un cat patriotic. DAR, O SA LE STEA URA-N GAT ! VETI VEDEA !

  • thedarkside
   Friday, 22 May, 2015 at 10:12

   Tocmai de aia am devenit fanul CFR-ului la spartul targului. N-o sa gasiti comentarii de-ale mele din 2008 sau 2010 pe cfrmania sau unde mai postau franarii. Am devenit fanul acestei echipe pentru ca toata tara dadea in ea. Si eu sunt din Cluj, Transilvania, nu Bucuresti, Vaslui Iasi sau Timisoara. Si nu pot sta deoparte.

   • luis
    Friday, 22 May, 2015 at 15:58

    He,he,s-ar putea sa fim frati,chiar daca simpatizam si inainte ,nu m-am implicat asa de tare,dar motivele mele au fost exact pe care le-ai spus sus.Hai CFR!!!+!

    • thedarkside
     Friday, 22 May, 2015 at 16:27

     Maine seara voi fi langa tine, la galerie, sa dam replica cuvenita oaspetilor. Anticipez un meci pe viata si pe moarte, cu nervi, injuraturi si violenta. Sper sa nu se bata Tade cu Sapunaru :-) Dar vom invinge si trimitem echipa bucuresteana direct in B! Hai CFR!!!

  • caneto
   Friday, 22 May, 2015 at 10:18

   Pe mine m-a contrariat „romancieru” acum vreo 2 ani, când a declarat ceva de genul că „CFR nu va mai lua în vecii vecilor vreun titlu”, cu un ton de parcă ar fi primit asigurări de undeva.

 2. csongi
  Friday, 22 May, 2015 at 09:41

  Miroase a puncte? link

  • cfr.istul
   Friday, 22 May, 2015 at 09:59

   Sa dea Dumnezeu! Forza CFR!

 3. kiruj
  Friday, 22 May, 2015 at 09:56

  Meastre, ai uitat de "in vino veriTAS"...:) HAI CFR!!!

  • caneto
   Friday, 22 May, 2015 at 10:03

   Da, ca noroc că am uitat. Că, altfel, îmi aduceam aminte şi de parasTAS. :)

 4. Danut
  Friday, 22 May, 2015 at 10:18

  A aparut la Zoli . Da doamne sa fie adevarat Cantor Zoli Richard added 2 new photos. Just now · . AM PRIMIT PUNCTELEEEEEEEEEEEEEEEE....INCA-I NEOFICIAL, DAR SPER CA IN CATEVA MINUTE SA FIE oficial !!!

 5. IQ
  Friday, 22 May, 2015 at 10:21

  AM PRIMIT PUNCTELE!!!!!!!E OFICIAL

  • caneto
   Friday, 22 May, 2015 at 10:24

   • thedarkside
    Friday, 22 May, 2015 at 10:27

    Nu-mi vine sa cred... Abia astept sa vad motivarea sentintei...

  • caneto
   Friday, 22 May, 2015 at 10:26

   BREAKING NEWS: link şi link

 6. Racheta
  Friday, 22 May, 2015 at 10:27

  AM PRIMIT PUNCTELE MERITATE, muncITE PE TEREN,ÎNAPOI!!!!!!!!!!!!!(SĂ MOARĂ TOŢI DUŞMANII CFR-ului!)

 7. Cristi
  Friday, 22 May, 2015 at 10:34

  Ei..unde erau profetiile "a la Vlad"? Hai noroc la toti cei care beau acum un paharel (sau mai multe) in cinstea deciziei. Efectul colateral e ca pinguinii sunt la 6 puncte de un loc neretrogradabil.

  • thedarkside
   Friday, 22 May, 2015 at 10:46

   Noroc Cristi si HAI CFR!

   • Cristi
    Friday, 22 May, 2015 at 13:35

    Noroc si tie si tuturor!

    • csongi
     Friday, 22 May, 2015 at 14:49

     Hai noroc, și hai CFR! Cred că sunt mai fericit, decât la ultimul titlu. :)))

 8. ulise
  Friday, 22 May, 2015 at 10:34

  TAS i-a anunţat azi pe cei de la CFR Cluj că şi-au primit înapoi cele 24 de puncte pierdute la instanţele fotbalistice interne din cauza datoriilor către 6 jucători. Cei din Gruia au fost mereu optimişti, invocînd că hotărîrea Comisiei de Disciplină FRF a venit ulterior intrării oficiale în insolvenţă, produsă în aceeaşi zi. "E o victorie mare împotriva unui abuz", a zis Iuliu Mureşan pentru GSP.RO.

 9. ulise
  Friday, 22 May, 2015 at 10:35

  "Tribunalul Arbitral de la Lausanne s-a pronunțat astăzi în cazul procedurilor disciplinare deschise de Federația Română de Fotbal pentru clubul FC CFR 1907 Cluj. Decizia Tribunalului anulează deciziile comisiilor Federației Române de Fotbal și suspendă procedurile discplinare deschise de Federația Română de Fotbal până la soluționarea procesului de insolvență în care este implicat clubul CFR Cluj. După publicarea motivării acestei decizii, Federația Română de Fotbal va analiza oportunitatea utilizării ultimei căi de atac împotriva deciziei.", informează site-ul oficial al FRF.

 10. caneto
  Friday, 22 May, 2015 at 10:39

  Cred că-i va face plăcere lui Béla, i-a revenit vocea lui I. Mureşan :) ""Mă aşteptam la această decizie de la TAS. Am avut nişte apărători excepţionali, iar avocaţii şi-au făcut meseria. Nu aveam cum să pierdem pentru că legea insolvenţei ne dădea dreptate. S-a făcut un abuz mare împotriva CFR-ului atunci cînd s-a luat decizia de a ni se lua cele 24 de puncte", a zis Iuliu Mureşan pentru GSP.RO. Preşedintele clujenilor şi-a făcut deja planuri pentru sezonul viitor: "După decizia de azi am primit deja foarte multe telefoane de la investitori care vor să bage bani la CFR Cluj. Sînt şanse mari ca echipa să arate la fel de bine ca anii trecuţi, cînd eram o forţă în Liga 1. Viitorul va fi mult mai bun pentru noi şi sînt sigur că echipa va arăta mult mai bine". Despre problemele pe care le-au avut în acest sezon, Mureşan a punctat: "Din păcate, ne-am trezit tîrziu şi am pierdut multe puncte după ce am primit decizia iniţială de la FRF. Acum jucătorii au altă stare de spirit, au dovedit că au luat caracter puternic şi au cîştigat ultimele meciuri". link

 11. Naoi Iahim
  Friday, 22 May, 2015 at 10:43

  Cica am primit punctele inapoi. Ma bucur dar pe de alta parte ma intristez. Sper in orizonturi mai bune si oameni de cuvant

 12. caneto
  Friday, 22 May, 2015 at 10:48

  Interesant comentariu al unui utilizator pe gsp, la articolul de la link-ul de mai sus: "federatia stia. uitati-va la programarea ultimei etape. toate echipele de la retrogadare joaca miercuri la aceiasi ora. cfr joaca sambata, cu craiova. ei stiau ca nu are importanta meciul." Într-adevăr, toate meciurile echipelor implicate în lupta pentru evitarea retrogradării sunt programate miercuri de la 18.45, numai CFR are meciul sâmbătă.

  • kiruj
   Friday, 22 May, 2015 at 11:01

   Corect! Mi s-a părut şi mie foarte ciudată (dătătoare de sperenţe) măsura aia...HAI CFR!!!

  • csongi
   Friday, 22 May, 2015 at 14:53

   Nu, măi, FRF era sigur că la ultima etapă CFR va fi retrogradată, de aceea s-a considerat meci fără miză. :)

 13. thedarkside
  Friday, 22 May, 2015 at 10:50
  • caneto
   Friday, 22 May, 2015 at 12:35

   Ce noroc a avut TAS-u' că ne-a prins cu faxu' pornit. :)

   • thedarkside
    Friday, 22 May, 2015 at 12:46

    Deci FRF e dator clubului CFR 1907 cu 3000 CHF, taxe legale. Just!

 14. cfr.istul
  Friday, 22 May, 2015 at 10:52

  Multumim lui Dumnezeu! Forza CFR!

 15. Racheta
  Friday, 22 May, 2015 at 10:57

  Cel mai mare VOT de BLAM primit de FRF cu găştile ei de pe la comisii!;Cine repară aceste nedreptăţi(?); Ruşine!;să-şi ceară scuze pt. OFENSELE suportate, pt. DAUNELE MORALE şi MATERIALE provocate şi pt.PREJUDICIU de IMAGINE(!); (să nu uităm că am avut interzis la transferuri!)pt. toate aceste acţiuni mârşave, imorale şi incompatibile cu fotbalul!; această MOCIRLĂ-SUDISTĂ,a urmărit să ne submineze moralul şi puterea de competiţie, prin încercarea de a ne ştirbi ONOAREA şi REPUTAŢIA, târându-ne într-un joc murdar, plin de interese meschine, având ca scop final defăimarea şi desfiinţarea clubului;sper să ieşim mult mai întăriţi, mai puternici şi mai înverşunaţi în apărarea sportului, a fair-play-ului şi a CLUBULUI NOSTRU DRAG, CFR CLUJ-NAPOCA!

  • dan dan
   Friday, 22 May, 2015 at 17:53

   sa nu uitam ca au plecat si jucatori de la noi din cauza depunctarii....

 16. kiruj
  Friday, 22 May, 2015 at 11:02

  HAI CFR!!! HAI CFR!!! HAI CFR!!! Restu-i cancan...:)

 17. Retardila
  Friday, 22 May, 2015 at 11:11

  Jegos, link TIPIC ROMANESC!!! Hotii afirma despre judecatorii TAS ca sunt hoti!!!

  • kiruj
   Friday, 22 May, 2015 at 12:11

   Flăcăule, îţi dai dai seama ce "bucurie" e acum pe malul dâmboviţei (dar şi în alte locuri, unde "localnicii" nu mai ajung la mal...). Ne-am făcut din nou nişte duşmani, dar aşa e viaţa frumoasă...Sunt convins că ni se va anula şi decizia aia tâmpită de -6 puncte pt. 2015-2016. HAI CFR!!!

   • Retardila
    Friday, 22 May, 2015 at 12:20

    Io nici pe Santierele Patriei n-am injurat.....dar amu'ii bag pe tori miticii in chizdele memelor lor....Fara posibilitate de retur, ca or incepe din nou...

    • luis
     Friday, 22 May, 2015 at 16:08

     Retardila ,vezi ce scrii,ca mie (actionarii incognito)mi-au sters un comentariu la adresa lui Vlad.Si nici nu am folosit cuvinte asa de urate ca si tine.Dar astia-s neseriosi,ei isi permit sa arate tot felul de morcovi mai mari mai mici ,dar daca fac si eu asa ma "rascheteaza" :-)))

 18. cfr.istul
  Friday, 22 May, 2015 at 11:19

  Vorba lui Kiruj: CFR a primit inapoi cele 24 de puncte la TAS, iar restul e can-can... Chiar nu-mi pasa ce zic toti invidiosii...

 19. caneto
  Friday, 22 May, 2015 at 11:23

  Consider că un 4-4-1-1 ar fi cel mai eficient sistem pentru meciul de mâine, cu jolly-jokerul Negruţ în spatele vârfului Tade. Apoi, sunt necesare tăte cele: un joc agresiv, triunghiuri de pase, învăluiri ale fundaşilor laterali, pressing necruţător ... :) ))))

  • thedarkside
   Friday, 22 May, 2015 at 11:26

   Plus blocarea lui Sapunaru. Dar fiind pe partea lui Camora, n-am emotii :-)

  • Cristi
   Friday, 22 May, 2015 at 13:37

   Necesara e relaxarea..jucam cu niste retrogradati care se vor resemna cu ideea.

  • csongi
   Friday, 22 May, 2015 at 14:55

   Vă dați seama, ce mahmuri o să fie tot lotul mâine? :)

 20. Marcel
  Friday, 22 May, 2015 at 11:35

  Yuppiiii!!!! cu punctele astea macar demnitatea ppate fi la locul ei.Ar fi fost nedrept...Huuuooooo FRF!!!!! Hai CFR!!!!

 21. Racheta
  Friday, 22 May, 2015 at 11:42

  Să ne fie limpede(!),că reprimirea punctelor, nu-i absolvă de''vinovăţii'',pe ''bravii''(foşti)noştrii conducători-Arpyke şi nea Iulică, care prin''matrapazlâcurile'' şi ''necunoaşterea'' provocate cu (ne)ştiinţă, ne-au adus atâtea dureri de cap şi au provocat atâtea procese şi controverse, care, cred, puteau fi evitate(!); Hai CFR!

  • thedarkside
   Friday, 22 May, 2015 at 12:12

   Clar, reprimirea punctelor e doar o gura de aer buna. Daca nu se gasesc finantatori/sponsori (ca bani publici sigur n-or sa vina la CFR), banii din drepturile TV n-or sa tina clubul in viata prea mult timp...

   • Retardila
    Friday, 22 May, 2015 at 12:27

    Depinde F.MULT de ce se vrea in Rumunica....daca se vrea hegemonia FC FN, sau cum plm (vorba lu'nea Ando) só fi chemand maglavoaia aia....nimic nu se va schimba...Daca o sa vrea o competitie EU-conforma....vom vedea...Intr-o lume cat-de-cat civilizata nu se echivaleaza legile pentru "muritorii de rand", care-si platesc contributiile incl. la pensie lunar si cei care pot activa doar cativa ani...Ar fi culmea ca de la un fotbalist sa se ceara plati pt. fondul de pensii pana la 65 de ani..eventual pentru o pre-pensie la 60... Marea majoritate a fotbalistilor nici nu prea au nevoie de pensii de 124 euro....cei care au nevoie, sa-si plateasca darile pana la varsta de pensionare... Suna dur, dar asta este... Daca castigi 200 - pana la 15.000 euro pe luna...pune-ti la o parte bani pt. batraneti...

 22. Flacăra Vișinie
  Friday, 22 May, 2015 at 12:54

  "După publicarea motivării acestei decizii, Federația Română de Fotbal va analiza oportunitatea utilizării ultimei căi de atac împotriva deciziei". Aveti idee care ar fi aceasta ultima cale de atac? Nu ca ar avea vreo importanta, e doar o miscare de imagine pentru leprele din comisii, cred ca pe plan sportiv TAS-ul are ultimul cuvant.

  • Flacăra Vișinie
   Friday, 22 May, 2015 at 13:04

   Am aflat: "Federaţia Română de Fotbal a anunţat că analizează oportunitatea atacării deciziei TAS în cazul depunctării clubului CFR Cluj la Tribunalul Federal Elveţian." Apa de ploaie. E ca Rusescu care il da in judecata in civil pe Muresan ca a fost lovit intr-un sport care nu exclude contactul fizic.

 23. Saul
  Friday, 22 May, 2015 at 13:00

  Ce bucurie, fratilor!!! Ce palma au primit din nou comisiile de kko ale frf, lpf, plm sau cum s-or mai numi. Ma bucur ca ni s-a facut dreptate, in special ca multumire si apreciere pt acesti jucatori de caracter care au luptat corect indiferent de conditii. Maine mi-as dori sa fim cat mai multi pe stadion sa le multumim astfel pt caracterul si implicarea lor. Sper ca cei care (inca) conduc acest club sa aiba o altfel de atitudine fata de jucatori si de suporteri, pt ca altfel toata aceasta bucurie e in zadar. Hai CFR !!!

  • Saul
   Friday, 22 May, 2015 at 13:24

   Iar ca tacamul sa fie complet dupa aceasta decizie, g u noierii din vale mai au sanse pur teoretice (aproape zero) de a mai ramane in prima liga. Pt un sezon, cel putin, vom scapa de prezenta suporterilor lor primitivi pe stadionul din Gruia.

 24. CJ-07-CFR
  Friday, 22 May, 2015 at 13:07

  Proaspăt recoltat din Gruia.

  • achilles
   Friday, 22 May, 2015 at 15:25

   Bai, da' lustruit ii "morcodu' " asta !!! Amu , ar trebui sa-l bagam pe gat la frf, miticime ,oiime,m-u-isti si alte ano-malitati sociale . Pfui ! Ma simt extenuat ca dupa o nastere (pe care n-am facut-o io, ca doara-s mascul ), fiind in asistenta ....

 25. cfr.istul
  Friday, 22 May, 2015 at 13:17

  Wonderful!...

 26. Ery-unicul suporter CFR din mun. Botoşani
  Friday, 22 May, 2015 at 13:31

  " FRF analizează oportunitatea atacării deciziei TAS " - ilustraţie perfectă a proverbului PROSTUL DACĂ NU E FUDUL NU E PROST DESTUL . Ziua asta VINERI 22 MAI 2015 este ziua mea cea mai fericită pentru că rar ţi se întâmplă o speranţă , o dorinţă aşa puternică să se îndeplinească. Mă bucur enorm pentru CFR . FELICITĂRI CFR !!! H A I CFR !!!

 27. Retardila
  Friday, 22 May, 2015 at 13:35

  Plangeti de mila "n"- lui....suporterii au convocat o adunare in p-ta A.Ianci pentru a sarbatori *moartea sobolanilor din Gruia!" Suna bine....oare cine mere la caruta lu'Muntean? :D

  • Cristi
   Friday, 22 May, 2015 at 13:38

   Marele ziarist Hosu :)

 28. Justin
  Friday, 22 May, 2015 at 13:38

  Salut aceasta decizie. Inca o palma data celor ce conduc fotbalul romanesc. Pana cand tre sa mai luptam cu ei? Vad ca nu se opresc si vor sa ne vada desfintati. Astazi sarbatorim, maine.....

 29. Retardila
  Friday, 22 May, 2015 at 13:41

  Tulai, comisiile au fost mintite, Matei a fost jefuit.....Dar in plm (vorba lui nea'Ando) cand ló trimis frana la tratament, tot jaf a fost??? Ioi, fiind ruman...i se cuvenea tratamentul...ase-i? Dar tot om cu idei ramane (adica idiot)....daca se falimenta frana...ce pizda ma-sii mai lua???

  • kiruj
   Friday, 22 May, 2015 at 15:12

   Flăcăule, nu știu dacă ai observat...Mă tot uit la clasamentul nou, și ceva îmi scapă...Oooops! Da, m-am prins! Pe primele 3 locuri sunt 2 echipe din Ardeal...:) HAI CFR!!!

   • Cristi
    Friday, 22 May, 2015 at 16:07

    si un no name, ai uitat sa completezi ;)

   • mihai
    Friday, 22 May, 2015 at 23:11

    Si "unguresti" pe deasupra =))

 30. Flacăra Vișinie
  Friday, 22 May, 2015 at 13:54

  Schimbări spectaculoase la CFR Cluj după victoria la TAS! "E posibil să se întoarcă Paszkany"
  link

  • thedarkside
   Friday, 22 May, 2015 at 14:19

   IM bagă acum morcovul ala ce l-a scos 07 din Gruia in capitala :-)))

  • pesimistu
   Friday, 22 May, 2015 at 14:28

   Sa ramane in ce are pitzipoanca. Daca se intoarce, merita toate huiduielile. Daca se comporta altfel in cursul iernii, acuma noi eram campioni. Cioara de Maftei se oftica iar pe gsp. Degeaba, i se poate spuen ca asa mai are sanse pentru a-si vedea banii, daca se falimenta clubul, nu avea nici una, ca nu pricepe. n-ul isi merita soarta, sper sa piarda cu Otelul si Galatiul sa moare frumos. Acuma cei care se pricep la calcule : daca TAS-ul o exclude pe Clona Craiova ( si Olguata o merita pe deplin) e musai sa li se anuleze toate rezultatele cu 0:3 ? pentru ca niste echipe care n-au fost in stare sa castige vor primi un ajutor nesperat si altii care s-au chinuit si i-a invins , se pot trezi in spatele pomanagiilor. Si daca toate celelate echipe primesc 0:3 de la CSU, asta ce implicatii poate sa aiba in duelul fcsb-Targu Mures si odiseea retrogradarilor?

   • Flacăra Vișinie
    Friday, 22 May, 2015 at 14:43

    Tot ce e necesar pentru ca stana fara nume sa fie linistita.

    • pesimistu
     Friday, 22 May, 2015 at 15:22

     Intreb asta pentru ca la pingu s-au facut socolteli ( si la rapid) ca primesc cate sase puncte daca CSU e desfiintata. Dar in acest caz, daca am vazut bine, fcsb-ul ar mai primi 2 puncte, iar ASA, trei. Iarasi nu e bine mafiei. Si daca Burleanu are vreo cale de itnerpretare, va interpreta in favoarea fcsb-ului, mai bine ar lasa sa retrogradeze toate celelalte echipe decat sa i se aduca cea mai mica atignere itneresului fcsb

 31. caneto
  Friday, 22 May, 2015 at 14:45

  "Păcat că se stabilesc retrogradările şi campioanele la TAS" link Da' dacă se stabilea la Comisia de Disciplină, nu era păcat, nu?

 32. Vass Bela
  Friday, 22 May, 2015 at 14:51

  Victorie mare, dar nu trebuia sa se ajunga aici, chelul si felcerul au provocat multa suferinta fanilor, dar si jucatorilor . Si da, felcerul zicea in urma cu cateva zile ca nu mai da interviuri, acum iar isi bate din gura, ameninta cu procese si zugraveste viitorul roz, daca l-asculti, gandesti ca vom fi in semifinale la EL, cum zicea arpi . Si ca tacamul sa fie complet, ne anunta ca arpi s-ar putea sa se intoarca, asta da stire pt pupincuristii chelului, eu prefer sa vanda echipa, ca doar tot felcerul ne spune ca suna in draci investitorii ... Oricum, daca va fi si amnestie fiscala, cu 3,5 mil euro drepturi tv si vreo 2-2, 5 mil pe jucatori, s-ar putea iesi din insolventa si din rusinea de a nu fi platiti jucatori si antrenori plecati de multi ani de la noi ( cea mai mare rusine este restanta pt Alvaro Pereira, pt care s-au incasat milioane de euro ! ), dar si datoria de 1000 euro fata de FC Axintele, unde jucatorii straini de la noi au putut vedea cum e viata la tara ...

 33. csongi
  Friday, 22 May, 2015 at 15:03

  Sper că această sperietură cu TAS-ul a fost o lecție bună pentru conducerea clubului. Sper că au tras învățămintele. Că de acum încolo contractele vor fi încheiate cu cap, și respectate la literă. Că se va pune mai mult preț pe corectitudine. Că acest club va deveni mai profesionist, mai puternic și mai cinstit, din toate punctele de vedere.

  • thedarkside
   Friday, 22 May, 2015 at 15:31

   You Can't Teach An Old Dog New Tricks. Meaning, It's challenging to teach a person something new, usually because that person has been doing what they do for so long that learning how to do it differently is hard. In mod ironic, asta nu se aplica cainilor - daca nu ma credeti, cititi link

   • csongi
    Friday, 22 May, 2015 at 16:41
    • thedarkside
     Friday, 22 May, 2015 at 16:53

     Cool :-)

    • thedarkside
     Friday, 22 May, 2015 at 17:23

     Sorry, I have to rephrase. The sick in the head mother fucker really rocks!!! Yeeeee

    • Hakana
     Friday, 22 May, 2015 at 20:38

     Like!

 34. Flacăra Vișinie
  Friday, 22 May, 2015 at 15:39

  Bela, tot n-ai invatat sa citesti printre randuri si iei mot-a-mot tot ce declara unul si altul prin presa.

  • Cristi
   Friday, 22 May, 2015 at 16:17

   Cineva s-ar putea sa faca infarct :) link

 35. PINTEA
  Friday, 22 May, 2015 at 16:10

  Nu pot sa cdred...ne-au cintat atitia prohodul. Decizia TAS e un picior in cur "sarpelui cu ochelari" si a comisiilor lui ! Amin !!!

 36. caneto
  Friday, 22 May, 2015 at 16:17

  "CFR Cluj vrea "capul" membrilor din Comisiile FRF." link

 37. ulise
  Friday, 22 May, 2015 at 16:19
 38. fotbalfan
  Friday, 22 May, 2015 at 16:32

  noa ase! hai CFR!!!

 39. Retardila
  Friday, 22 May, 2015 at 16:48

  Maftei sau ce nume o fi avand asta....este Jesus Christ Superstar....fute-l-ar irod...(ala cine mai e?)...sa-l; futa.. Vasile draga, cand crezi ca o platesti tratamentul platit de cfrr? (Sport.ro)

  • luis
   Friday, 22 May, 2015 at 17:13

   eu te-am avertizat,vezi de limbajul folosit.:-))Cine-i "maftei"ala?

 40. Retardila
  Friday, 22 May, 2015 at 16:57

  Locurile 1 si 3 sunt din ARDEAL!!!!!!! Jos Manelesia!

 41. cfrms
  Friday, 22 May, 2015 at 17:01

  Slugoiul de naum nu poate accepta , latra peste tot impotriva noastra.

  • Amokh
   Friday, 22 May, 2015 at 17:09

   Mda e nostim Naum, dintr-o data cea mai mare grija a lor sunt jucatorii, si banii jucatorilor....la mitici si pinguini jucatorii de la clubul aflat in insolventa nu au primit salarii...toate intrebarile de la gigi tv sunt in sensul acesta? Nici macar un cuvint despre moralitatea depunctarii!!!

 42. Flacăra Vișinie
  Friday, 22 May, 2015 at 17:44

  Zavaleanu tocmai a afirmat la LOOK TV ca si penalizarea de 6 puncte aplicata clubului e ilegala, deoarece clubul nu poate face plati neavand aprobat inca un plan de reorganizare, dar comisia l-a aplicat intentionat desi regulamentele sportive nu pot fi deasupra legii. Mai mult, numai pentru CFR au trimis avocati la TAS, in rest pauza.

  • caneto
   Friday, 22 May, 2015 at 19:01

   Acelaşi lucru l-a declarat şi I. Mureşan la digi. Că nu legile trebuie să ţină cont de regulamente, ci regulamentele trebuie să respecte legile. Că un plan de reorganizare trebuie depus în maximum un an de la intrarea în insolvenţă, dar, datorită paşilor legali obligatorii, este imposibil să-l ai în 2 luni. Clubul a intrat în insolvenţă la 4 februarie, iar Comisia de Licenţiere îl vrea la 31 martie. Că speră ca decizia Comisiei de Recurs (la apelul făcut de club în cazul celor 6 puncte) să respecte legea insolvenţei, altfel va urma din nou TAS-ul.

 43. Flacăra Vișinie
  Friday, 22 May, 2015 at 17:49

  CFR Cluj le va propune jucătorilor să le achite 60 la sută din datorii pentru stingerea litigiilor
  link

  • Flacăra Vișinie
   Friday, 22 May, 2015 at 17:52

   Si Hulubei asta bate campii, se pare ca nu pricepe (sau nu vrea sa priceapa) cum sta treaba de fapt, se comporta ca si cum comisiile FRF sunt cei mai corecti, dar vin coruptii de la TAS si le strica deciziile. Auzi la el, propune un tribunal arbitral in Romania. Adica alti corupti care sa mentina deciziile luate in functie de interesele dambovitene.

 44. Amokh
  Friday, 22 May, 2015 at 17:50

  Da, iar avocatii FRF-ului au avut o atitudine agresiva parca vroiau desfiintarea CFR-lui, cu o campanie media pentru falimentul CFR-lui, ceea ce stim foarte bine, noi suporterii! Sper sa dea FRF-ul in judecata pt despagubiri !

  • Retardila
   Friday, 22 May, 2015 at 18:01

   Nu numai FRF, toti iticci vor desfiintarea oricarei echipe din Ardeal! Nu trebuie lasaat!!! Hai Ardealul!!

 45. Flacăra Vișinie
  Friday, 22 May, 2015 at 18:33

  Cine vrea răul CFR-ului? “Există o campanie anti-CFR! Avocaţii FRF au avut o poziţie absolut agresivă” link

 46. isti33
  Friday, 22 May, 2015 at 18:57

  Breaking news!! Frf se pregateste sa declare ziua de 22 mai zi de doliu al fotbalului dambovitean( marca inregistrata). Surse din interiorul frf declara ca " este inadmisibil ca acest for suprem sa obstructioneze buna desfasurare a lucrurilor din fotbalul romanesc,s-a creat un precedent,este periculos,urmatorul pas care va fi? Se vor baga si peste delegarile arbitrilor consacrati??! " Se intreaba o persoana influenta din frf,care totodata ne asigura ca vor lupta cu toate metodele ca echipa fara nume cea mai iubita din trei galaxii,sa devina campioana an de an de an...

 47. Retardila
  Friday, 22 May, 2015 at 19:26

  NU ESTE O POZITIE ANTI-CFR!!!! Sa ne fie clar!! Este o pozitie ANTI-ARDEAL de care ocupantii nu se vor putea lepada niciodata!!!

  • Saul
   Friday, 22 May, 2015 at 19:32

   Las-o mai usor sa nu patesti ceva, acum ca ne-am recuperat punctele:))

 48. caneto
  Friday, 22 May, 2015 at 19:34

  „Decizia de la TAS în cazul CFR a fost dată de un judecător care este coleg de asociaţie cu apărătorul clujenilor. Avocat FRF: "Noi am făcut o menţiune oficială despre acest lucru, este la dosar". Decizia TAS mai poate fi atacată doar în civil.” link Avocaţii FRF s-au mai şi făcut de rahat în Elveţia. Ei cred că şi acolo merge treaba cu naşu’, cumătru’, finu’ şi firu’ scurt. Îs vreo treizecişiceva de asociaţi în Rex Sports, de ce nu a angajat şi FRF vreo opt dintre ei? :)

  • Cristi
   Friday, 22 May, 2015 at 20:13

   N-a fost chemat nimeni din FRF la vre-un botez s-o puna de-o cumetrie.

 49. caneto
  Friday, 22 May, 2015 at 19:36

  Oficialii lui CFR explică de ce au câștigat în fața FRF. ”Regulamentul n-a fost actualizat pe baza legii insolvenței!” link

 50. fotbalfan
  Friday, 22 May, 2015 at 20:58

  no spune tu cine era cu sloganul asta: Şi foştii jucători au fost cu ochii pe decizia TAS. Atacantul Ivanovski a crezut că locul 3 va aduce şi calificarea în Europa League şi a scris pe pagina lui Larie: “CFR joacă în Europa, haide dragă CFR” :) hai CFR!!!

 51. Cristi
  Friday, 22 May, 2015 at 21:30

  Oaia e in disperare..Caramavrov bate cimpii ca toata ceata abonata la telemea moca. Sa ne bucuram si sa le donam maslinele. Intre timp, Gazul a batut Chiajna si daca va face o figura buna cu Brasovul va trimite in B taranii de Chiajna .

  • Ioan Dacid
   Friday, 22 May, 2015 at 23:59

   Ala tot timpul mi s-a parut cu neuroni putin si cu articole de nivelul clasei a 2-a ,in fine el treaba lor, sper ca maine ASA sa devina campiona matematic iar pinguinii sa ii faca de rahat pe oi desi e cam greu.

 52. Ioan Dacid
  Friday, 22 May, 2015 at 22:27

  Am inceput sa fim facuti iar cu ou si otet de catre carpele din capitala. Asta e bine:) Ce ne m-ai consola tipul ala de la pornosport dupa meciul cu oile cand eram la -24 sub nivelul adevarului si ce ne ataca acum. In fine, bine ca s-a recuperat punctele obtinute de jucatori dar e mare pacat ca s-a ajuns aici din orgoliul si prostia conducerii noastre.

 53. Saul
  Friday, 22 May, 2015 at 22:34

  Regretul meu e legat de faptul ca n-am gestionat mai bine semifinala de cupa cu retrogradatii din vale, lucru care ne-ar fi permis sa terminam acum en fanfare acest sezon. La cum ne-a mers jocul in ultima vreme si cu injectia de moral primita azi, am fi avut toate sansele sa castigam trofeul in fata turmei debusolate. Oricum locul trei e peste asteptarile noastre pe care le aveam la inceput de sezon, dar e pacat de baietii acestia care au muncit atat sa nu se poata bucura de niste jocuri in cupele europene. Hai CFR!!!

  • Cristi
   Saturday, 23 May, 2015 at 02:14

   In iarna am fost mult mai bine decit ne asteptam cu totii vara trecuta, acum suntem mai bine decit ne asteptam in iarna. Tinind cont de toate circumstantele, putem spune ca am avut parte de un sezon bun. Cutremurul din iarna ne-a luat sansa de a ne lupta la titlu si de a juca finala cupei, dar acolo o parte a fost si vina proprie.Daca punem la socoteala ca pinguinii si Chiajna sunt in drum spre liga a doua, sezonul e bun- suntem sus mai mult decit onorabili, vecinii din vale nu se vor ocupa de noi ca drumurile lor vor fi regionale iar brinza pierde un satelit si titlul.

   • Saul
    Saturday, 23 May, 2015 at 12:04

    Da, Cristi a fost un sezon peste cele mai optimiste asteptari pe care le aveam toamna trecuta, dar ramane acea umbra de regret de care scriam. Pinguinii sunt intr-adevar in drum spre liga secunda, dar taranii din Chiajna vor gasi o smecherie sa treaca de gazari si sa mai ramana macar un sezon.

    • Cristi
     Saturday, 23 May, 2015 at 14:27

     Evident ca teoretic constelatia era de an par, dar era cu daca si cu parca. Sansa unui final de sezon en fanfare ne-am stricat-o singuri cind am pierdut in cupa cu chiriasii din parc.

   • csongi
    Saturday, 23 May, 2015 at 15:27

    Față de februarie, suntem aproape ”next level” :)))

 54. andre
  Saturday, 23 May, 2015 at 00:11

  Am citit ca mincinosul de AP vrea sa se intoarca la CFR. Probabil ca sa scoata banii ce au mai ramas de scos fiindca acum ca echipa ar putea termina pe locul 3 vor veni banii de la televiziuni si in loc sa-i dea jucatorilor pentru plata datoriilor, va inventa AP niste noi "datorii" catre firmele lui off-shore. Iar la anul ne va spune din nou ca situatia se datoreaza administrarii deficitare a clubului desi in acelasi interviu ii lauda pe absolut toti conducatorii de la club.

  • caneto
   Saturday, 23 May, 2015 at 08:21

   Domnul a dat, Domnul a luat; fie numele Domnului binecuvântat! :) Că doar Pászkány plăteşte drepturile de televizare, de ce să nu ia banii înapoi? :) Cât timp clubul este în insolvenţă, nu prea cred că poate cineva jumuli bani după bunul său plac. Apoi, eu sunt de aceeaşi părere cu cei care spun că PAZ nu a plecat niciodată de la club, nu are cum să se reîntoarcă.

  • Cristi
   Saturday, 23 May, 2015 at 14:24

   Ai tonul si logica a la Dantesc. Nu stii legislatia dar bati cimpii. Exista o data limita pentru creditori sa isi depuna creantele, dupa aia nu se mai accepta nimic. Singura variatie o reprezinta cesiunea de creante, dar evident numai cele inregistrate in prealabil. Asa ca nu nimeni nu poate inventa ceva pe parcurs. Si vezi ca umbra lui AP reapare in Gruia:)

   • andrei
    Saturday, 23 May, 2015 at 18:05

    Ma rog, poate ca nu poate inventa noi datorii cat clubul e in insolventa dar sunt convins ca odata ce banii ar incepe sa revina la club, ar incepe din nou sa-i scoata din nou prin diverse metode si apoi sa ne minta in fata cum a facut-o si in trecut cu privire la cauzele situatiei. Si poate ce e si mai rau sa-i minta si pe angajati, i.e., pe jucatori si apoi sa-i lase pe drumuri cu datorii de milioane in vreme ce el face naveta din Dubai in Romania cu avion inchiriat. Speram foarte mult ca odata cu insolventa asta, sa dispara si AP de la club si sa ramana doar Muresan si poate altii care doresc binele clublului, nu profit maxim. Din pacate se pare ca clubul va continua sa traiasca cu aceasta capusa pana cand intr-o zi va da faliment definitiv.

   • Dantesc
    Saturday, 23 May, 2015 at 23:37

    Te bagi in seama cu mine ca si musca in dosul calului...Io zic sa iti vezi de treaba fiindca e prea frumos sfarsitul asta de campionat la care... ala de il pupi de cate ori poti in dos nu a contribuit cu absolut nimic

 55. Justin
  Saturday, 23 May, 2015 at 07:31

  Ok,bucuria mare de ieri a trecut, poate azi baietii ne vor delecta cu un nou joc dezinvolt,placut si 3 pct care vor insemna automat si locul 3 in campionat. Ce va fi din campionatul viitor nu stiu, ma gandesc cu groaza. Cine se va ocupa de transferuri? I. Muresan? Trebuiesc facute cu cap, ca nu mai poti aduce jucatori cu sacul,poate poate o iesi ceva. Poate e nevoie de cineva langa el , sa-l ajute. Si cu buget mai redus poti face o echipa de primele 6 la anul, ca sa prinzi play-offul. Am primit inca o sansa nu trebuie ratata. Diseara ar fi superba o victorie, numai asa ca sa moara miticii de oftica si sa razbune acel 0-5 din anul cand am luat ultimul titlu. Hai CFR Cluj, echipa Ardealului.

 56. caneto
  Saturday, 23 May, 2015 at 08:04

  “Se ajunge din nou la TAS? Comisia de Apel a decis: Petrolul și CFR Cluj rămîn depunctate.” link Normal că se ajunge. :) Şi, ţinând cont de „nişte anomalii, cele mai multe petrecute la TAS, care dau senzaţia că e ceva putred în decizia de anulare a depunctării” CFR-ului, cunoaştem de pe acum ce va hotărî TAS: respinge apelul Petrolului şi anulează penalizarea de 6 puncte a CFR-ului. :)))

 57. Racheta
  Saturday, 23 May, 2015 at 09:18

  Unii pupincurişti de-ai lui Arpy susţin că reprezentantul trimis de noi la TAS este un avocat de-al lui,de familie(nu văd ce-i rău în asta,ba din potrivă!), f. bine, să fie primit (trebuia cineva să-l plătească!), dar nu era mai corect şi cinstit să nu ne aducă în starea aceasta de criză financiară şi de disperare,''jumulind''clubul până la insolvenţă,în pragul falimentului şi să ne fi abandonat cu o balanţă de plăţi şi de cheltuieli, zero(?); nu mai suferea nimeni, eliminam stressul provocat de spectrul retrogradării, grijile multiple colaterale şi poate că ocupam o altă poziţie în clasament(!?);puteam fi şi fără aceste grimase, mai ales că acum pe lângă FRF,LPF,jurnalişti i-am deranjat şi provocat, atât pe cei din fruntea clasamentului (drepturi de TV-reduse),dar mai ales pe cei aflaţi la retrogradare!; Cică''maurul''se întoarce(!?)-se pare că s-a relansat Piaţa imobiliară, se mai şterg datorii la ANAF şi mai luăm bani''frumoşi''din drepturile TV-;dacă l-a''lovit''dragostea de club, de ce nu a''vărst''în visterie 2-3 sute de euroişi eliminam tot acest bălci, chit că o vitregea pe''Piţi''(AMF);pt. mine rămâne cu o credibilitate şi onoare îndoielnică, pt. că şi-a urmărit doar propriul interes!; să nu se uite lipsa de respect faţă de jucătorii emblematici; poate că-l bântuie mustrările, dar răul oricum la făcut.

 58. Racheta
  Saturday, 23 May, 2015 at 09:53

  Vă salut, mă pregătesc să merg la nuntă(!);din păcte n-am să văd meciul;ferice de cei care pot merge pe stadion!; Hai CFR!

  • Nea_Silica
   Saturday, 23 May, 2015 at 14:30

   Casă de piatră! Ţie sau mirelui :D

 59. Vass Bela
  Saturday, 23 May, 2015 at 14:48

  Citind presa damboviteana, rezulta clar ca miticii intre a fi stelemeaua campioana sau noi in liga a doua, preferau a doua varianta, adica noi sa retrogradam . Inteleg sa ai simpatii, dar atata ura dusmanie e prea de tot, mai poate sa-l contrazica cineva pe Retardila ca nu are dreptate privind Ardealul ? PS. Dovada in plus e si decizia comisiei pt recurs, care a mentinut depunctarea pt sezonul viitor . Si asta la imediat dupa ce TAS-ul ne-a dat dreptate !

  • csongi
   Saturday, 23 May, 2015 at 15:36

   Va fi anulată și această depunctare la TAS. E scris negru pe alb în decizia de vineri, că se suspendă toate sancțiunile până la data ieșirii din insolvență. Deci orice depunctare subsecventă este nulă.

 60. cornel
  Saturday, 23 May, 2015 at 15:23

  Buna, nu stiti ce se va intampla cu Tribuna 2 de la stadionul Constantin Radulescu? Am inteles ca peluza 2 a fost inchisa ca e pe schelet metalic si am auzit vorbe ca din sezonul urmator s-ar inchide si T2 din acelasi motiv! Daca e adevarat si tinand cont ca cealalta echipa din oras intra 100% in faliment, ce ati spune sa jucam noi pe Cluj Arena? Stadionul acela e facut din bani publici, deci inclusiv ai nostri, de ce sa ramana nefolosit sa se distruga? Cred ca si administratorii stadionului au tot interesul sa se joace fotbal pe Cluj Arena si sezonul urmator, toata lumea ar avea doar de castigat!

  • caneto
   Saturday, 23 May, 2015 at 16:15

   Peluza 2 nu se încadrează în normele UEFA deoarece nu este ridicată pe o fundație stabilă din beton, ceea ce nu-i cazul la Tribuna 2.

 61. Damian
  Saturday, 23 May, 2015 at 17:15

  Tribuna 2 nu are nicio problema. Putem juca pe acest stadion in campionat si europa league. Pentru ucl nu cred ca se mai incadreaza. Oricum fiind in insolventa nu avem drept de participare in cupe europene. Cat despre cluj arena....e o problema mai delicata. acolo e vorba de politica,campanie electorala, voturi...iar vecinii guralivi le stau in gat. Cat din ce am citit stimabilul boc va face o noua echipa cica brandul si palmaresul sepcilor e la el.

  • Ioan Dacid
   Saturday, 23 May, 2015 at 18:34

   Si le inchiriaza asa cum vrea el la oricine plateste pretul cerut? Unde mai e continuitatea sportiva. Ma rog, asta suna mai multe a curvasaraie.

   • Damian
    Saturday, 23 May, 2015 at 21:13

    Se pare ca proprietarul marcii poate sa o inchirieze de cate ori vrea. Societatea comerciala care finanteaza echipa detine doar locul in ligile frf. Din acest motiv daca apare o societate noua care obtine dreptul de folosinta a brandului trebuie sa incepi din liga 4 sau daca sunt locuri chiar in liga 3 sau 2 daca accepta frf . Apropo brandul cfr si palmaresul ale cui sunt? Vad ce scandal e la craiova unde brandul apartine lui mititelu sau la steaua unde apartine armatei.

    • Cristi
     Saturday, 23 May, 2015 at 22:35

     PAi un Axintele sau asa ceva se va gasi pentru U, cum s-a mai gasit si acum vreo 15 ani cind scaparea de divizia C a fost licenta Mioveniului.

 62. Justin
  Saturday, 23 May, 2015 at 17:43

  Hamroun ,Abraham ,Cernat nishte jucatori interesanti de la Otelul.

 63. pesimistu
  Saturday, 23 May, 2015 at 18:07

  Gata, Faliment"U" merge in B. Cel putin pentru o perioada n-o sa avem ariergarda Miticistanului in coaste.

 64. Saul
  Saturday, 23 May, 2015 at 19:12

  Ce inseamna sa ai caracter si sa joci corect decizand meciul pe teren, chiar daca esti retrogradat de cateva etape! Felicitari celor de la Otelul, care au jucat corect si au ingropat si ultimele sperante ale pinguinilor! Sunt bucuros ca am scapat in sfarsit de ei. Sunt curios daca pseudoechipa regelui isi respecta statutul de blatisti in continuare. Si acum ne pregatim sa pornim spre Cj, unde sper sa fim cat mai multi in tribunele din Gruia. Hai CFR!!!

 65. fotbalfan
  Saturday, 23 May, 2015 at 19:34

  ah, nedreapta-i viata asta: canti prohodul CFRului un campionat intreg si la sfarsit astia sunt pe podium iar echipa ta e in b, cu viza spre faliment. nu inteleg ce are Dumnezeu cu oropsitii soartei. nu inteleg insa cred ca stie El mai bine ce face! :) hai CFR!!!

  • Cristi
   Saturday, 23 May, 2015 at 20:36

   Pai poate ajunge Cluj Arena iar locul congresului Martorilor lui Iehova. Dar acuma nu le mai strica astia care nu stiu fotbal iarba.

  • thedarkside
   Sunday, 24 May, 2015 at 00:14

   Eu zic ca ura lor viscerala ii face atat de mici. Apropo, s-au mai intalnit in p-ta Avram Iancu cu coroanele? Numa bine le pot arunca peste sicriul lui U.

 66. Justin
  Saturday, 23 May, 2015 at 22:12

  Ai de pana mea ce ne gace arbitru. Cum plm il mai acceptam pe asta sa ne arbitreze? Cate meciuri nu ne- a mancat infectu' asta?

 67. Justin
  Saturday, 23 May, 2015 at 22:41

  Ce inseamna sa joci corect si sa razbati impotriva tuturor. In campionatul viitor mi-e groaza ce vor face din noi arbitrii. Hai CFR! Bravo jucatorilor pentru locul 3. Bravo Dican. Mare caracter. Echipa de azi din Bucuresti sub orice critica,din toate punctele de vedere.

  • Flacăra Vișinie
   Saturday, 23 May, 2015 at 23:00

   Rapidul a jucat bine in prima repriza, dar Minca a fost ca sarpele zburator, o zi zboara, o zi nu zboara, azi nu zboara, doar ca la Minca a fost invers.

 68. csongi
  Saturday, 23 May, 2015 at 22:57

  Bravo!!!

 69. kiruj
  Saturday, 23 May, 2015 at 23:02

  Click aici pt. note! HAI CFR!!!

 70. pesimistu
  Saturday, 23 May, 2015 at 23:17

  Au fost niste incidente in pauza cu niste pinguini rataciti? Ce au crezut saraci, ca da pot ataca zece adolescenti cate un pensionar ceferist, se pot infiltra in galerie sa faca scandal?

 71. CfrIsti
  Saturday, 23 May, 2015 at 23:25

  Ce notare Domnul Kiruj? Zece pe linie la toata lumea!!!!!!!!!!!! Bravo Jucatorilor si felicitari Domnului DICAN! A avut de la cine a invata, dar a si invatat meserie de la marii antrenori trecuti la CFR! De Miri am zis ca face miracol cu materialul pe care a avut la mana, de Feri Dican ce putem spune? Haide Draga CFR!!!!!!!!!!!!!!!!

  • kiruj
   Saturday, 23 May, 2015 at 23:51

   Corect! Din punct de vedere al dăruirii, al determinării, al caracterului, merită toată lumea 10+. Dpdv al jocului, au fost, totuși, diferențe evidente, vizibile, dar pentru moment nu asta e lucrul cel mai important. HAI CFR!!!

 72. Virgil
  Sunday, 24 May, 2015 at 00:10

  Pentru determinare si dorinta merita 10. Insa tactic si mai ales tehnic suntem inca departe de ce ne dorim cu totii. Hai CFR!

 73. Racheta
  Sunday, 24 May, 2015 at 00:42

  Acum am sosit de la nuntă;Ştie cineva dacă şi când se dă reluarea meciului nostru(?)

  • Flacăra Vișinie
   Sunday, 24 May, 2015 at 01:28

   Azi, duminica, de la ora 03:00 si 10:00, pe LOOK TV. La Digi nu am gasit reluari pentru meciul asta.

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>