Wednesday, Sep. 26, 2018

Bârfa Manager 2015-2016 – ediţia de vară; prima parte

Written By:

|

Wednesday, 10 June, 2015

|

Posted In:

|

18 Comments

Bârfa Manager 2015-2016 – ediţia de vară; prima parte

licitatie1

Atalanta e Chievo sono sulle tracce di Grégory Tadé (nato il 2 settembre 1986) è un francese della Costa d’Avorio, capocannonniere con 28 gol nel campionato rumeno con la maglia del Cluj. L’attaccante è in cadenza nel 2016, ma oltre alle due italiane c’è da battere la concorrenza di 3-4 club europei e non solo.”

link

Atalanta și Chievo sunt interesaţi de Grégory Tade (născut 2 septembrie 1986), un francez din Coasta de Fildeș, golgheter cu 28 de goluri în campionatul românesc cu cămașa de Cluj. Atacantul are scadenţa contractului în 2016, dar în plus, pe lângă cele două cluburi italiene, sunt interesate încă 3-4 cluburi din Europa și nu numai.

Christie’s Auctions & Private Sales

- Iuliu Mureşan (Principal Auctioneer of Sotheby’s): Vă prezentăm următoarea piesă din şedinţa de azi, golgheterul campionatului din România, Grégory Tadé, mânca-l-ar mama. Preţul de strigare este 1 milion de euro plus TVA. Degeaba l-ar mânca mama, fără speculaţii, nu intră la categoria alimente, TVA rămâne 24%. Cine oferă 1 milion?

- 100.000!

-IM : biti ozbiljan! Vă rog să-l scoateţi afară, pierde autobuzul spre Split. Cine oferă 1 milion?

- 200.000!

- IM: Domnu’, preţul e în euroi, nu în oi. Ha, ha, nu l-ai vrea la pachet cu Muniru? Stai jos! Cine oferă 1 milion? Domnu’ din Bergamo? Domnu’ din Verona? Domnii din Europa şi nu numai?

- …

- IM: Licitaţia rămâne deschisă non-stop. Cine oferă un milion?

Share This Article

Related News

About Author

caneto

(18) Readers Comments

 1. caneto
  Wednesday, 10 June, 2015 at 09:41

  Ioi, am uitat: Breaking News! Exclusiv! It's just happening! :)

 2. csongi
  Wednesday, 10 June, 2015 at 09:54
  • achilles
   Wednesday, 10 June, 2015 at 11:15

   Csongi ! Da' , cum scrie asta in maghiara , ca toata presa zice ca-i "antrenor roman" ?? Asa zic "patriuatzi" da-n biuchiuresti....Verifica , ca, nu io zac asta ! Mi-l amintesc pe Lacika de la absolvirea facultatii, cand a venit la noi ,la Cluj si eram mai multi adunati in jurul lui (ca puii in jurul closhtii) in curtea interioara a Unuversitatii BB (a venit sa-l viziteze pe Tim Campeanu). Unu il itreaba: Laci, unde ai luat repartitie (atunci se facea repartitie centralizata pe tara-cei mai tineri;Caneto, Retardila, Kiruj, stiu asta)? Laci raspunde: Pai, unde sa iau: in Europa,......... comuna Balcani , jud Bacau(parca).... Cel mai mult mi-o placut de el cand a dat un interviu in Ungaria si un reporter (ca, cam cum is si astia de pe Shlibovitza ) l-o intrebat daca vine sa reorganizeze fotbalul maghiar . La care , Locika i-a raspuns : Da' ce crez, io-s Messia sa fac minuni ?! De la Nylasi si Detari n-am vazut sa va ocupati de tinerii fotbalisti si vreti ca io sa va calific la toate turneele ?? Laszlo Boloni : modelul uman pentru care am un respect deosebit !!!!!

   • kiruj
    Wednesday, 10 June, 2015 at 12:29

    Prezent! Pe mine m-a "rezolvat" (=repartizat) Mr.Goldberg (pe atunci "tovarăşu'"), mare figură de stil a fost... A încercat să ajute pe toată lumea...Eu am ajuns la Mediaş (la Gazu!), dar am stat "decât" 2 luni, şi m-am repatriat în Harcov...Bine am făcut...:) HAI CFR!!!

 3. caneto
  Wednesday, 10 June, 2015 at 11:40

  Să nu uit pentru următoarea parte a seriei Bârfa Manager 2015-2016 ediţia de vară: şi Geraldo (ex-Petrolul) este pe listă. » "ştim că şi cei de al CFR Cluj şi-l doresc“ link

 4. x
  Wednesday, 10 June, 2015 at 17:57

  Tade pleaca in Turcia la Samsunspor!!

  • caneto
   Wednesday, 10 June, 2015 at 19:55

   În ianuarie s-a scris mult că-l vrea Samsunspor, că a şi semnat, apoi, după ce s-a întors la CFR, Tade a declarat că nu ştie de unde au apărut zvonurile că ar fi fost în probe la Samsunspor, că el era acasă, iar ziarele îl dădeau în Turcia.

 5. kiruj
  Wednesday, 10 June, 2015 at 21:40

  Off topic (și nu prea): îmi place din ce mai mult de Bogdan (Mara), un discurs fără cusur, cu zâmbetul pe buze, ținută, cosmopolit, inteligent. Normal, a fost la CFR...:) Chiar e simpatic băiatul, în opinia mea va avea o ascensiune ca conducător, vine din iarbă, are relații, cunoaște tot ce trebuie cunoscut și știut în fotbal...Poate fi o alternativă la...ceva/cineva? HAI CFR!!!

  • Cristi
   Thursday, 11 June, 2015 at 02:47

   Te gindeai la Zamfir?

   • Nea_Silică
    Thursday, 11 June, 2015 at 08:14

    Normal. Că doar nu la "felcer"...

 6. Racheta
  Thursday, 11 June, 2015 at 10:12

  Îl cunosc pe B.Mara prin unchiul său(general în rezervă), care mi-a fost şef, în ultimii 5 ani ai carierei sale militare; ne-am mai întâlnit şi în nenumărate rânduri pe la meciurile de juniori republicani; este agent UEFA, un tip şcolit, deştept,modest, poliglot, cu vaste cunoştiinţe(fotbalistice) şi relaţii;la un club din România,cred, va activa, doar împreună cu D.Petrescu(pt. început!); deocamdată, nu avem posibilităţi şi obiective(măreţe!), de a-l convinge să vină la CFR(!)

  • Cristi
   Thursday, 11 June, 2015 at 12:51

   Indiferent unde activeaza omaenii caqre au trecut pe club, este foarte important sa raminem in realtii bune cu ei, pentru ca ei sunt ambasadorii, reteaua care te ajuta sa dai si sa iei jucatori. La capitolul asta trebuie sa recunoastem, clubul de pe pasune are ne este net superior, noi ne prea avind pina acum dex ex fosti antrenori care sa plece si cu niste jucatori dupa ei. Pe bani evident, nu tentative de mocaciuni.

   • Ioan Dacid
    Thursday, 11 June, 2015 at 19:36

    Cand ma gandesc la Mara instant imi aduc aminte de meciul nebun cu Sparta Praga cand am eglat cu 2 oameni mai putin si am primit golul 3 pe contraatac dupa o faza in care meritam un penalty. Doamne ce meci, pacat ca nu l-am castigat:)

 7. caneto
  Thursday, 11 June, 2015 at 13:41

  Situaţie fără precedent! Dacă intri în link, n-o să-ţi vină să crezi! Parcă văd, Hulubei va lăuda CFR-ul că este singurul club care respectă cele 14 zile consecutive de concediu. :)

 8. Vass Bela
  Thursday, 11 June, 2015 at 15:16

  Caneto, sa mergi aiurea la tragerea la sorti e rusinos, dar sa nu fi in stare sa-ti aduni echipa la data prevazuta, e de neiertat ! Campionatul sta sa inceapa si datorita felcerului vom avea cele mai putine zile de pregatire, la care daca adaugam si nedefinitivarea lotului, numai optimisti nu putem fi ! PS . Poate sunt rau si felcerul era super ocupat cu invazia de investitori ...

  • caneto
   Thursday, 11 June, 2015 at 16:14

   Toată chestia asta mi-aduce aminte de Danemarca. De echipa aia care a fost adunată de pe plajă. Prin 1992, parcă. :)

   • kiruj
    Thursday, 11 June, 2015 at 17:06

    În opinia mea, dacă (!) ne vom aduna pe 15 (luni), e arhi(/ultra/mega)suficient pentru această Ligă a lu' Gino, mai ales că nu mai avem nici "presiunea" tururilor preliminare ale EL. HAI CFR!!!

    • caneto
     Thursday, 11 June, 2015 at 19:11

     Este curios că ştirea nu apare decât pe sport.ro. În rest, linişte peste tot, nici o altă variantă. :) Partidele unei etape se întind pe 4 zile. Poate că primul meci din prima etapă e în data de 11, iar noi vom fi programaţi pe 14. Deci, vom avea acelaşi număr de zile de pregătire dacă băieţii se adună luni, ca ăia care încep azi. :)

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>