Monday, Aug. 20, 2018

Concordia Chiajna – CS Botoşani X2

Written By:

|

Monday, 31 August, 2015

|

Posted In:

|

10 Comments

Concordia Chiajna – CS Botoşani X2

Fraţi frânari! Răscoliţi saltelele, goliţi cardurile Visa şi Master, delapidaţi pensia soacrei, spargeţi purceluşul de porţelan al pruncului, împrumutaţi de la uişti şi pariaţi masiv că CS Botoşani nu va pierde meciul! … Cel din etapa următoare, în deplasarea pe care o vor face la Chiajna. Pontul este mie la sută sigur dacă…

Azi, luni 31 august 2015, de la ora 21.00, în cadrul etapei a 9-a, stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, în meciul CFR Cluj – CS Botoşani, partidă televizată de Look, digisport şi dolcesport

… nu i-a pune dracul pe moldoveni să facă oareşce prostii. Toate echipele care nu au comis gafa de a înfrânge CFR-ul, au ieşit neînvinse de pe teren în meciul pe care l-au jucat în etapa următoare. Viitorul a avut nevoie de încă 8 meciuri pentru a sparge gheaţa la rubrica înfrângeri din clasament. După înfrângerea din partida jucată în Gruia, ACS Poli a reuşit să obţină în meciul următor primele sale puncte, chiar în faţa adversarilor noştri de azi. Tot oaspeţii noştri au avut ghinionul să întâlnească în etapa următoare un FCSB destul de deştept în a nu ne învinge pe Naţional Arena. Rezultatul? Normal, Botoşani – FCSB 0-1.A doua victimă din Gruia, n-a pierdut nici ea în meciul următor: FC Voluntari – CS Botoşani 1-1. Petrolul a reuşit prima sa victorie din campionat imediat după înfrângerea de la Cluj: Petrolul – CS Botoşani 2-1. Pandurii, cum nu ne-au bătut, cum s-au şi ales cu 3 puncte în deplasarea de la Botoşani: 0-2. În schimb, cele două echipe care au avut ideea tâmpită de a bate CFR Cluj, au pierdut lamentabil în etapa următoare: Botoşani – CSMS Iaşi 1-0 şi ACS Poli – Concordia 1-0. Fă-te şvaiţer azi Şfaiţere, meciul cu Concordia este mult mai important pentru voi în ecuaţia luptei pentru evitarea retrogradării!

Mă roade încă rău la corazon că ACS Poli a reuşit să învingă sâmbătă (cunoşteam încă de lunea trecută deznodământul partidei), dar mi se va ameliora un pic gustul amar al victoriei bănăţenilor dacă ai noştri se vor răzbuna deseară pe chiajneni. După câte am înţeles din informaţiile prezentate de Racheta, atmosfera de la antrenamentele echipei este bună, vor lipsi în continuare Guima şi Roşu şi nu ne va lipsi – sperăm – Ţînc, suspendat o etapă din cauza eliminării din etapa trecută. Formaţia probabilă: T. Marc – Tiago Lopes, Larie, L. Goian, Camora – Jakolis, A. Mureşan, Petrucci, Păun – C. Lopez, Beleck.

Declaraţie F. Dican: “În mod paradoxal, în ultimele două deplasări am făcut 2 jocuri bune, însă n-am reuşit să luăm decât un punct. Şi ultimul joc de la Chiajna a fost unul foarte bun, dar aşa este când nu reuşeşti să înscrii. Trebuie să fim mai atenţi în meciurile care urmează. Botoşaniul e o echipă valoroasă care a jucat în play-off Europa League. Trebuie să uităm   :) cele două jocuri din deplasare şi să câştigăm noi. Nu comentez situaţia lui Leo Grozavu, mă interesează ce facem noi.“. (sursa: stiridesport)

Declaraţie Lucian Goian: “În acest campionat am făcut jocuri mai bune acasă, venim după o înfrângerea la Chiajna, dar am uitat :) acest lucru. Botoşaniul e o formaţie incomodă şi vor veni să câştige. Ei au avut un parcurs bun în sezonul trecut, acum au început cu rezultate mai slabe. Important este să dăm totul pentru a câştiga acest meci.” (sursa: stiridesport)

Botoşenenii suferă în clasament datorită ghinionului de a întâlni deobicei adversari care cu o etapă înainte au jucat contra CFR-ului şi cum nu am pierdut de prea multe ori … Suspendaţi nu au, Ngadeu, Acsinte, Cordoș și Danci sunt accidentaţi. Unşpele probabil: Iliev – Patache, Miron, Cucu, Plămadă – Costin, Vasvári – Martinus, Cabrera, Batin – Roman.

Declaraţie Leo Grozavu: “Urmează o deplasare grea, la fel ca toate celelalte pentru că tot trei puncte sunt puse în joc. Nu cred că mai există meci uşor. Este un joc împotriva unei echipe bune, în faţa căreia nici în meciurile anterioare nu am reuşit să obţinem mare lucru, dar ca de fiecare dată, avem speranţa că de data asta vom reuşi. Ar fi bun şi un punct cu CFR Cluj în condiţiile actuale. Orice punct acumulat în clasament e benefic. Şi cu Pandurii dacă am fi obţinut un punct, chiar dacă nu era un rezultat mulţumitor, era ceva. Orice punct în acest campionat contează. La final, când vom trage linie, se adună. Există o apăsare asupra echipei pentru că rezultatele nu apar. Trebuie să ne capacităm şi să obţinem un rezultat bun.” (sursa: prosport)

Meciul va fi arbitrat de Andrei Chivulete, ajutat la cele două linii de Vlad Bârleanu și Marius Marica.

HAI CFR!!! Hai băieţii! Fac un apel disperat spre voi: răzbunaţi-vă crunt pe chiajneni pentru neobrăzarea lor de săptămâna trecută şi ajutaţi-i pe oaspeţii noştri de azi ca etapa următoare să obţină un rezultat favorabil. Vă rog eu mult! HAI CFR!!!

Share This Article

Related News

About Author

caneto

(10) Readers Comments

 1. Hakana
  Monday, 31 August, 2015 at 15:55

  Nu s-a prins nimic de ei.:)

 2. CCCFFR
  Monday, 31 August, 2015 at 16:18

  Hai draga CFR!

 3. achilles
  Monday, 31 August, 2015 at 17:05

  No ashe ! Macar sa stim ce s-a intamplat etapa urmatoare ...

 4. impegatul de miscare
  Monday, 31 August, 2015 at 20:08

  Batem azi? Eu as vrea sa vad un joc bun, chiar nu ma interesează scorul.

  • kiruj
   Monday, 31 August, 2015 at 20:34

   Eu vreu în primul rând să obținem cele 3 puncte, cu joc prost, neprost, pt. mine n-are importanță...Nu mă înțelege greșit, nu-s suporter de rezultat, dar am fost și eu șef la o echipă aflată în insolvență, știu foarte bine ce înseamnă să ai niște venituri certe (asigurate de accederea în play-off, în cazul CFR-ului)...De fapt asta e singurul motiv pentru care sunt fanul rezultatului favorabil cu orice preț, apoi, dacă ieșim din insolvență, mai putem discuta despre spectacol, despre l'art pours l'art, etc. HAI CFR!!!

   • achilles
    Monday, 31 August, 2015 at 23:47

    L'art pour l'art...... Cica, Bula era "peltic " (adica, pronunta "l" in loc de "r", nu ca si raraitu' ala de socol de la digi) si era si minor . Parintii lui erau "artisti" , adica "altisti " dar cu vederi diferite despre arta... La scoala, invatatoarea-l intreaba ; "-Ce sunt parintii tai, B ?" "-Altisti, doamna, numai ca tata-i cu 'alta pentru alta' si mama-i pentru 'alta pu-a' ..."

    • kiruj
     Tuesday, 1 September, 2015 at 00:03

     ...da, scuze pt acel "s" în plus (pourS), dar sunt răcit, am febră, am "emenangită" și tot ce vrei...Am venit acasă de la Varna cu vreo 39 de grade, dar cu "certitudinea" că azi vom câștiga!!! Am și început terapia de refacere, ia ghici cum...:) HAI CFR!!!

 5. Flacăra Vișinie
  Monday, 31 August, 2015 at 23:03

  Faine golurile lui Lopez. N-a trecut degeaba pe la Real Madrid.

 6. kiruj
  Monday, 31 August, 2015 at 23:23

  Click aici pt. note! HAI CFR!!!

 7. Racheta
  Tuesday, 1 September, 2015 at 00:19

  Din"COLTUL TRIBUNEI":Desi am retrait,partial, cosmarul-Ovidiu,Chiajna-cu un central care si-a dat largul concurs de-a"baga"in meci echipa adversa, am reusit sa castigam,dupa o prima repriza,pe alocuri, entuziasmanta(dar cu multe fluctuatii) si o a doua la alibi,de automultumire, desi eu unul nu o pot nici intelege(cu om in plus), nici accepta;MARC=7,5-ramane purtatorul de drept al tricoului cu nr.1;da siguranta si incredere echipei;a rezolvat toate situatiile dificile;T.LOPES=5,5-meritul lui e ca se zbate,a si respins cateva mingi,din pozitii grele,dar, iar a"comis-o",in careu; LARIE=6,0-mult sub valoarea lui;a fost surprins si depasit destul de usor si de des; cam ezitant sinesigur in interventii(!); GOIAN=7,0-in crestere;mai exact si mai util,decat colegul de linie;a rezolvat bine cateva situatii extreme;CAMORA=7,0-si-a mai revenit,dupa ce si-a reluat banderola;destul de exact;JAKOLIS=6,0-bunicel in prima, absent in secunda; PETRUCCI=6,5-acopera o mare zona,este indispensabil la mijloc, desi, azi, nu a excelat;VOICULET=5,5-da mult prea putin,fata de ce poate;slabut pe faza de aparare si putin implicat in ofensiva,desi,pare ca jocul nostru s-a ordonat putin la mijloc;CR.LOPEZ=HATT-TRICK=9,0- "omul meciului"-singurul repros:sa nu mai fie individualist;BRUNO=4,5-f.slab,inexistent;BELECK=6,0-un asist si cam atat;pozitionari gresite,inexplicabil de sters;REZERVELE,in nota echipei din repriza secunda;cu un joc palid,anost,fara nerv, de asteptare,cu putine reusite; o zbatere surda,la trecerea timpului; PAUN=6,0;MURESAN=5,5;CARTER=5,5;F.DICAN=6,5-primul"11"trimis in teren,OK(!);sa-si struneasca elevii,pt. a fi ALTRUISTI,in faze care se impun;desi,doar, rezultatul final conteaza,in repriza secunda cu un om in plus,am fentat fotbalul;automultumirea si aceea atitudine de"J'ai mon fish"ne-a lasat un gust amar;dar aceste 3 puncte conteaza enorm in economia campionatului si mai ales pentru moralul echipei; Hai CFR!

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>